❤️دوستداشتنی ترین جمله رهبرانقلاب
رسم است آخر هر سال، قهرمان سال و یا موثرترین جمله از رهبری یا برترین ها در هر امری را معرفی می کنند. من هم از خاص ترین جمله ای که امسال از رهبری شنیدم می نویسم؛ هرچند این جمله برای سالها پیش است.
ماه ها پیش تعبیری از رهبری انقلاب دیدم که سخت تامل برانگیز و حیرت افزا بود. عبارتی که در عین سادگی، بسیار عمیق و تصویری به غایت متفاوت از عرصه سیاست ورزی در انقلاب اسلامی ارائه می داد.
ایدئولوژی سیاسی و سبک زندگی امام و رهبری را باید با این تعبیر شناخت: «امروز بهترین چیزی که ممکن است ما بتوانیم برای تصحیح اخلاق و رفتار و منش خودمان یعنی مسئولین کشور، ملاک قرار دهیم مردم سالاری دینی است.»
عجیب نیست؟ بین "مردم سالاری دینی" و "اخلاق فردی" چه رابطه ایست؟ چطور مردم سالاری دینی می تواند اخلاق فردی را اصلاح کند؟
«صبر کنید». «یک شبهه مرتبط!»
چرا رهبری انقلاب آنچه را می داند راسا اجرا نمی کند؟ سوال را صریحتر با رسم شکل نشان دهم؟ مثلا چرا رهبری خودشان بهترین رئیس جمهور را انتخاب نمی کنند تا مشکلات کشور حل شود؟ این سوال روشن شود احتمالا سوالاتی ازین دست که "چرا رهبری در شرایط موجود راسا ورود نمی کنند" هم حل می شود.
پاسخ ساده است. چون مهمتر از حل مساله، روش حل آنست. وقتی مردم، سالار باشند خودشان باید بخواهند وانتخاب کنند. اینجاست که رهبری امت بجای "انتخاب درست" برای مردم، باید کمک کنند تا مردم "درست انتخاب" کنند. اینجاست که صبر و تلاش و هدایت معنی می یابد. اینجاست که معنی حقیقی "امام" و "ولی" شکل می گیرد. او باید درین راه عمر و آبرویش را خرج کند تا من و مائی رشد کنیم و به حق اراده کنیم و تصمیم بحق بگیریم.
همه رهبری درین نقطه خلاصه می شود. اینجاست که امام به نقل از استاد عرفان خود آیت الله شاه آبادی می فرمایند اینکه رسول خدا فرمود سوره هود مرا پیر کرد به جهت این جمله "من تاب معک است". یعنی هم خودت استقامت کن و هم کسانی که با تو هستند. چه آنکه در آخرت، هم از اعمال خودت سوال می کنند و هم امت ات.
رهبر انقلاب هم درباره این آیه می فرماید:علت پیر شدن پیامبر این بود که دستور گرفت مومنین را در مسیر حق هدایت و نگه دارد.
حالا عمیق تر "مردم سالاری دینی" را فهم کنیم. مردم سالاری دینی، فقط شرکت دادن مردم در انتخابات نیست. بلکه این امام امت است که با سالار دانستن مردم، باری سنگین را تا قیامت بر دوش خود احساس می کند. رشد اخلاقی وفردی نیز در همین مسئولیتی است که بر خود می بیند؛ در دستگیری از امت.
تا حالا «مردمسالاری» را از منظر «دستگیری امت» دیده بودید؟ درین باره باید بیشتر خواند و نوشت.
حال اگر دقیقتر شویم هرکدام از مسئولین و من و ما، شانی ازین ولایت امام و رهبری داریم. رشد اخلاقی ما نیز در سالار دانستن مردم بر سرنوشت مان است. این مردم سالاری است که برای جوان انقلابی، اخلاق و سبک زندگی دینی می سازد.
در نهایت 2 خاطره رهبری از امام شنیدنی است. مشهوراست که امام جز در مجلس سیدالشهدا گریه نمی کردند. حتا در شهادت آقامصطفی نیز احدی اشک و غمناکی از امام ندید. اما رهبری دو خاطره شنیدنی از اشک امام در غیر مجلس روضه دارند که شاید نشانی بر شادی روحی امامست؛ آنجا که ثمره هدایت و زیبایی های استقامت مردم را می بیند.
رهبری می فرماید وقتی امام روی تخت بیمارستان بودند از تلویزیون قلک های اهدایی بچه ها به جبهه را دیدند و همان جا چشمانش پر از اشک شد و با هیجان پرسیدند:"دیدی این بچه ها چه کردند؟"
می فرماید یکجا هم وقتی بود که سخن مادرشهیدی را برای امام نقل کردم: "از قول من به امام بگویید بچهام اسیر دست دشمن بود و اخیراً مطلع شدم که او را شهید کردهاند. به امام بگویید فدای سرتان، شما زنده باشید؛ من حاضرم بچههای دیگرم نیز در راه شما شهید شوند."
✍محسن مهدیان
✅ عقیل | تحلیل عقلانی اندیشمندان
ایران امروز
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65
⛔️وزیر خارجه انگلیس برای آزادی زاغری، جاسوس دو تابعیتی، به وی حمایت دیپلماتیک اعطا کرد.
اولاً مصونیت دیپلماتیک، حتی مانع رسیدگی به جرائم اتباع بیگانه نیست و حال آنکه خانم زاغری تبعه ایران است. ثانیاً او به هنگام ارتکاب جرم، دارای همین مصونیت دیپلماتیک نیز نبوده است. ثالثاً دورهای که بریتانیای صغیر (کبیر سابق) برخی اتباع ایرانی را تحتالحمایه خود قرار میداد و در ازای ارتکاب خیانت و وطنفروشی، پناهشان میداد، بالغ بر ۴۰ سال است که سپری شده است.
📷 | @aghiil
[ عقیل ]
♻️ به نظر شما این اظهارات اولاند مایه افتخار است یا مایه ننگ؟!! آقای روحانی آیا این سخنان رییس جمهو
🔅هر چند ادعای اولاند، لاف در بازار مسگرهاست اما ...
بیائید فرض کنیم الان سال ۹۱ است و پنج کشور اروپایی به ایران حمله کرده اند، آیا غیر از این اتفاقات می افتاد:
تاسیسات هسته ای جمهوری اسلامی را با بمب از کار می انداختند.
مراکز اراک، نطنز و فردو تعطیل میشد.
قیمت دلار تا ۱۸ هزار تومان بالا میرفت.
ارزاق عمومی مانند گوشت، مرغ و... گران میشد.
قیمت اجناس دیگر تا ۳ برابر میرسید.
ارزش پول ملی پایین می آمد.
کالاهای اساسی کوپنی میشد.
خرید و فروش خانه راکد می شد.
کارخانه ها تعطیل میشد.
پراید ۵۰ میلیون و قیمت خودرو ۳ برابر میشد.
خب جناب روحانی! با رییس جمهور شدن شما همه این اتفاقات افتاده، بدون اینکه غربی ها هزینه ای کنند، تلفاتی بدهند و...
این ننگ افتخار ندارد....
#روحانی
#جنگ
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✅ عقیل | تحلیل عقلانی اندیشمندان
ایران امروز
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65
#آقای_روحانی_فرمانده_بایست..........
✍محمد صادق سلطانزاده
💥جناب روحانی اخیراً گفته اند رهبرانقلاب مسئولیت مهم #فرمانده جنگ اقتصادی و روانی را به جناب رئیس جمهور داده اند. پوشیدن ردای فرماندهی توسط جناب روحانی الزامات و شرایط خاصی را میطلبد که بسیار خلاصه به ده ویژگی یک فرمانده جنگی اشاره میکنیم:
1⃣ فرمانده بایست مراقب نفوذی ها باشد
2⃣ نقشه دشمن را بشناسد و در زمین دشمن بازی نکند
3⃣ فریب کثرت عِدّه و عُدُه دشمن نخورد
4⃣ تحت هیچ شرایطی #سپاه خود را تحقیر نکند و گرای آنان را به دشمن ندهد!
5⃣شب و روز نشناسد، کم سخن گوید ، حاشیه سازی نکند و بیشتر عمل کند
6⃣ ضمن تعامل با دنیا، به توانایی ها نیروهای خودی اتکا و اعتماد داشته باشد (اقتصادمقاومتی)
7⃣ صداقت داشته، حاشیه سازی نکرده و سخنان ناامیده کننده و وحدت شکن نگوید.
8⃣ از شکست ها و تجربیات تلخ عبرت گرفته و تکرار نکند
9⃣ برای مجروحان جنگی برنامه حمایتی ویژه داشته باشد.
🔟 بداند رمز اساسی فتح ایمان ، توکل به خدا، ولایتمداری و ثبات قدم و تکیه برجوانان است.
#روحانی
#جنگ
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✅ عقیل | تحلیل عقلانی اندیشمندان
ایران امروز
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65
🔴 از نوع خبر رسانی و انتخاب واژه ها به خوبی میشه به استیصال و درماندگی دشمنان انقلاب اسلامی پی برد.
#ایستگاه_پایانی_دروغ
📷 | @aghiil
💢به این ارقام دقت کنید
💵فروش نفت ایران در سال ۲۰۱۸ بطور متوسط روزی ۲/۵ میلیون بشکه نفت بوده و جمعیت ایران بیش از ۸۰ میلیون
💰و فروش روزانه نفت عربستان در سال ۲۰۱۸ بیش از ۷/۵ میلیون بشکه بوده و جمعیت عربستان حدود ۳۳ میلیون
🎰با یک محاسبه ساده می شود فهمید در آمد نفتی هر شهروند عربستانی ۶ برابر در آمد نفتی یک ایرانی است
❗️اما با این وجود
🇸🇦سایت خبری «عرب آنلاین» عربستان اعلام کرد ۶۰ درصد مردم عربستان زیر خط فقر زندگی می کنند.
و پایگاه خبری «العربی الجدید» عربستان نیز اعلام کرد۴۰ درصد مردم عربستان فاقد مسکن اند.
🛡این درحالیست که عربستان هرگز تحریم نبوده و یکی از ۱۰ کشور جهان است که بیشترین میلیاردرها را دارد.
💰💎وجود بیشترین میلیاردرها در این کشور به این خاطر است که عمده ثروت و در آمد نفتی عربستان به مصرف حکومت و شاهزادگان می رسد و به همین دلیل باید کشور عربستان را مهد غارتگران قبیله ای دانست.
👆این اطلاعات را هرگز از شبکه های ماهواره ای فارسی زبان نخواهید شنید چون چاقو هرگز دسته خودش را نخواهد برید
☝️اگر در ایران یک فساد مالی روی دهد و توسط دستگاه قضایی کشف و مورد رسیدگی قرار گیرد، آنوقت است که ماموریت ویژه این شبکه های فارسی زبان و برخی از کانالهای تلگرامی آغاز می شود تا با طرفند های رسانه ای به مردم ایران القا کنند که ایران مهد اختلاس است!
👌اگر ایران هم بخواهد عاری از هرگونه اختلاس شود لازم نیست با اختلاسگران برخورد کند، چون تازه بهانه ای می شود برای تهمت زدن به کشور که پر از اختلاس است...
😉برای این منظور کافیست جمهوری اسلامی ایران هم تبدیل به یک #گاو_شیرده بشود، آنوقت دیگر مانند عربستان خبری از اختلاس و فساد در ایران منتشر نخواهد شد و هر آنچه می شنوید از اوضاع گل و بلبل مردم ایران خواهد بود.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✅ عقیل | تحلیل عقلانی اندیشمندان
ایران امروز
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65
آزارسیاسی این صف ها
صف گوشت، صف نان نیست؛ صف بین مردم و قصاب و غیره هم نیست. حقیقت این صف ها، قطار مردم مقابل دولت است. ماجرا را اینطور ببینیم نجوای اعتراضی مردم درین صف ها و دندون قروچه ها و پچ پچ های تلخ بسیار آزاردهنده تر می شود.
صف به خودی خود عذاب آورست. خاصه آنکه رنج این صف ها ناشی از بی تدبیری مسئولین باشد. رئیس گمرک می گوید صادرات گوشت ممنوع است و فرمانده ناجا می گوید قاچاق گوشت زیر یک درصد است. این تعارض را چطور حل کنیم؟ پس این گوشت ها کجا می رود؟ چه کسی است که چند برابر قیمت از دامدار گوشت و دام می خرد؟ مقصدش کجاست؟
اما رنج این صف ها، متوقف به بی تدبیری در تصمیم گیری غذایی نیست و فراتر از گوشت است. صف در ایندست کالاها دو پیام روشن سیاسی اجتماعی دارد.
پیام سیاسی اول بی اعتنائی مسئولین به تکریم مردم است. دهه 60 گذشت. حل این موضوع با کمترین درایت در بستر فضای مجازی قابل رفع است؛ اما بها داده نمی شود. این صف نماد روشنی است از بی اعتنائی دولت به شان و جایگاه مردم.
اما بخش دیگر، جلوه سوداگری در این صف هاست. در هرتصمیمی عده ای مترصد فرصت های رانتی هستند اما فارغ ازین رانت ها ، بخشی ازین نفع طلبی، ناشی از سوداگری احتیاطی است. به تعبیر دیگر مردم آینده را نمی توانند پیش بینی کنند و به جهت بی اعتمادی به وعده و وعید های دولت ناچارند جنبه احتیاط را رعایت کنند و فزون تر از نیازشان خرید کنند و همین نیز موجب پدیده صف و تقاضاهای سیری ناپذیر می شود.
خلاصه این صف ها دو سو دارد. یک سو دولت است و یک سو مردم؛ یک سویش بی احترامی دولت به مردم است و سوی دیگرش بی اعتمادی مردم به دولت. ازین صف های بالقوه بسیارست...
✍محسن مهدیان
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✅ عقیل | تحلیل عقلانی اندیشمندان
ایران امروز
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65
#ادعای_لیبرال_ها!
✍مهدی محمدی
💥سال های طولانی ادعای لیبرال ها در ایران این بوده که اقتصاد در حال #یارانه دادن به #سیاست_خارجی است.
منظورشان هم این بوده که به دلیل رفتار ایدئولوژیک ایران در سیاست خارجی بویژه #برنامه_منطقه_ای، ایران در حال متحمل شدن هزینه هایی است که بر دوش اقتصاد کشور سنگینی می کند.
✅راه حل این گروه همواره این بوده که باید دست و پای ایران را در منطقه جمع کرد و هزینه های ادعایی را #صرف جلب توجه #امریکایی ها و #اروپایی ها نمود.
✅ اما تحولات پس از خروج امریکا از برجام به خوبی نشان داد که این دگم لیبرالی هم مانند بسیاری ادعاهای دیگر آنها نه تنها پایه و اساسی نداشته بلکه #اساسا_ضد پیشرفت و توسعه اقتصادی ایران عمل کرده است.
✅اکنون امریکا از برجام خارج شده و تحریم ها را بازگردانده، #اروپا هم همگام با #امریکا در حال #افزایش فشار بر ایران از مسیرهایی دیگر است؛
لیکن در این شرایط دشوار آنکه به داد اقتصاد کشور رسیده اتفاقا
👌محصول #استراتژی_مقاومتی است که ایران در منطقه تعقیب کرده است.
سفر جهانگیری به سوریه و روحانی به عراق، در حالی که اروپا و امریکا درها را بسته اند، نشان می دهد
👌اتفاقا این #مقاومت است که در حال #یارانه_دادن به #اقتصاد_ملی است
👌 و سیاست خارجی لیبرالی نه در حوزه روابط خارجی و نه اقتصاد، گرهی از کار کشور نگشوده است.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✅ عقیل | تحلیل عقلانی اندیشمندان
ایران امروز
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65
به نام خدا
🔴طلب کار های کار خراب کن
✍یونس اروجی
رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفته: بدهی سوریه به ایران حق الناس است و بايد تسویه شود.
فلاحت پیشه همچنین گفته: در طول مدتی همکاری ایران و سوریه، دولت این کشور بدهی عمده ای به ایران دارد و مسئولان جمهوری اسلامی ایران به لحاظ قانونی و شرعی باید این بدهی را به کشور بازگردانند؛ در دیداری که با مقامات سوری داشتم، به عنوان نخستین مقام ایرانی اعلام کردم که این بدهی ها حق الناس است و باید پرداخت شود‼️
کسی باید باشد به این نماینده مجلس پر ادعا و کج فهم بفهماند؛
✅اولا همکاری ایران با سوریه در نابودی تروریست ها همکاری اعتقادی و ایدئولوژیک بوده و هست و بده بستان هایی از این دست مخصوصا برای نظام های بر پایه ی مکتب مثل ایران کاملا معقول و توجیه پذیر است و در همه دنیا معمول است.
✅ثانیا فعالیت ایران در سوریه در راستای دفاع از مرزهای ایران و تمامیت ارضی کشورمان نیز بوده چه این که حالا دیگر هر عوام الناسی می داند که ایران اگر در سوریه نمی جنگید باید در کرمانشاه و کردستان می جنگید٬ در این راستا اتفاقا باید از بشار تشکر کرد که با مقاومت مثال زدنی اش اجازه ی استفاده از خاک سوریه را برای دفاع از ایران به ایرانیان داد چون می توانست خیلی بی دردسر با چمدان های پر از پول فرار کند و کشور را به دست داعشی ها و مسلحین بسپارد.
✅ثالثا اگر ایران به سوریه کمکی هم کرده باشد تازه حمایت بی دریغ حافظ اسد در دفاع مقدس٬ درست زمانی که هیچ کشوری به ایران حتی سیم خاردار هم نمی فروخت را جبران کرده است. سوریه در آن زمان به عنوان یک کشور عربی در بهترین شرایط می توانست اعلام بی طرفی بکند.
✅رابعا فقط در یک مورد کشور سوریه کل منافع حاصل از بهره برداری از یک معدن فسفات به ظرفیت ۱۲۰ ملیارد تن با اجازه برداشت ۱۰ ملیون تن در سال را در اختیار ایران قرار داده! این یعنی ۱۲۰ سال برداشت‼️ اولویت واگذاری دیگر پروژه های زیرساختی به پیمانکارهای ایرانی بدون شرکت در مناقصه هم بماند.
🔅 رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس قطعا باید بداند که مطالبه ی بدهی از یک کشور جنگ زده با این همه عواید مادی و ملی برای ما اوج ناجوانمردی و ناشی از کم ظرفیتی سیاسی است اما خب بعضی ها عادت کرده اند همیشه طلب کار باشند.
۹۷/۱۲/۲۱
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✅ عقیل | تحلیل عقلانی اندیشمندان
ایران امروز
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65
[ عقیل ]
هنوز با ایشان کار داریم
✍ مدال ها و نشان ها نشانه اند؛ مانند اسم ها که گاه ممکن است نسبت دور یا نزدیک با صاحب نام داشته باشند. دیروز حاج قاسم سلیمانی از رهبر معظم انقلاب نشان افتخار #ذوالفقار دریافت کرد؛ البته بدون سکه! سودای او شهادت و رضوان الهی است. روی زمین خدا بند نمی شود. تشنه دیدار یاران شهیدش هست. قطعا آنچه از عزت و امنیت و اقتدار داریم، مدیون سلیمانی هاست.
🔹رهبری دیروز فرمودند "ایشان بارها، بارها، بارها جان خودشان را در معرض تهاجم دشمن قرار دادهاند، در راه خدا، برای خدا و مخلصاً لِلّه؛ و مجاهدت کردهاند. انشاءالله خدای متعال به ایشان اجر بدهد و تفضّل کند و زندگی ایشان را با سعادت، و عاقبت ایشان را با شهادت قرار بدهد، البتّه نه حالا. هنوز سالها جمهوری اسلامی با ایشان کار دارد".
♦️آقای روحانی رئیس جمهور هم 19 بهمن 1394 به اعضای تیم مذاکره کننده هسته ای (برجام)، نشان به همراه ۷۵۰ سکه بهار آزادی اهدا کرد. آقایان ظریف نشان درجه یک «لیاقت و مدیریت»، صالحی نشان درجه یک «شجاعت»، عراقچی و تختروانچی نشان درجه دو «لیاقت و مدیریت» و بعیدی نژاد نشان درجه سه «لیاقت و مدیریت» دریافت کردند. مدتی بعد هم، از تندیس آقای ظریف با حضور خود وی رونمایی شد. http://fi9.ir/ddcsl7
🔹نشان ها، نشانه هایی برای دلالت هستند. زمان سپری می شود، هیجان ها فرو می نشیند و عیار کارها پدیدار می شود. و البته پاداش دهنده اصلی، مالک روز جزاست. "تِلكَ الدّارُ الآخِرَةُ نَجعَلُها لِلَّذينَ لا يُريدونَ عُلُوًّا فِي الأَرضِ وَ لا فَسادًا ۚ وَالعاقِبَةُ لِلمُتَّقينَ. این سرای آخرت است؛ (تنها) برای کسانی قرارمیدهیم که اراده برتریجویی در زمین و فساد را ندارند؛ و عاقبت برای پرهیزگاران است".
✍محمد ایمانی
✅ عقیل | تحلیل عقلانی اندیشمندان
ایران امروز
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65
در ايران
زنان متأهل روبند سیاه،غیرمتأهل سفید،آنها که قصد جهاد نکاح دارند روبند زرد ميپوشند وگرنه مجازات ميشوند
لوازم آرایشی بهداشتی حرام است
دختران بعد از ١٥سال حق تحصيل ندارند
دختربچه در بازار٢٥دلار است
فائزه هاشمى به رويترز:رويكرد جمهورى اسلامى به زن،مثل رويكرد داعش است
#شرف
✍ساسان سروش(با تاخیر)
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✅ عقیل | تحلیل عقلانی اندیشمندان
ایران امروز
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65
دختر لاریجانی
#عدالتخواهی_مصداقی
⚡️در آستانه انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ رهبری به همه کاندیداها توصیه کرد شعارهای خود را حول عدالت و رفع محرومیت تنظیم کنند. روحانی آنچنان توجهی به این توصیه نکرد. او ترجیح میداد از دو قطبی های شکل گرفته در جامعه به نفع خود بهره ببرد. او خوب میدانست استفاده از دو قطبی که مثل زخم تازه در بدنه اجتماعی شکل گرفته باعث میشود بتواند رای های منفی را هم جلب کند و انتخاب شود. در پیام رهبری به مناسبت انتخاب او باز هم توجه به مقوله محرومین و عدالتخواهی شد و این نگرانی رهبری نسبت به فشار تصمیمات کلان دولت به محرومین بارها مورد توجه قرار گرفت.
⚡️#دوقطبی محصول رفتار دولت احمدی نژاد بود. او معتقد بود عدالت باید پیاده شود ولو هزینه اش تشدید دوقطبی های اجتماعی باشد لذا نظر رهبری را زیر پا گذاشت. عدالت و مبارزه با فساد مهم بود ولو وحدت اجتماعی نابود شود. حفظ وحدت جامعه دلیل مشمیز کننده ای بود برای جلوگیری از مبارزه با فساد حاکمان.
⚡️دولت احمدی نژاد که به دلایل مختلف مورد تایید رهبر بود از جمله سر دست گرفتن عدالت و مبارزه با فساد به دلیل عدم رعایت عقلانیت از یک سوی و اخلاق و معنویت از سوی دیگر مورد انتقاد بود. و همین ضعف در عقلانیت در تحقق عدالت باعث شد که دولت #روحانی با شعار تدبیر روی کار بیاید و با کمک دوقطبی ها و شعار به عقب برنمیگردیم باقی بماند. و حالا بی عدالتی و فساد در این دولت به طور محسوسی توسط طیف گسترده ای از ضعفا لمس شود.
⚡️مبارزه های مصداقی #احمدی_نژاد که با #بگم_بگم های انتخاباتی شروع شد و البته کمک به او کرد و در میان خباثتهای جریان سبز هم کمتر مورد توجه حزب الله قرار گرفت در نهایت با #یک_شنبه_سیاه مجلس و اتهام به دیگران ادامه پیدا کرد و این همه برای مبارزه با فساد بود و ایجاد عدالت. بعدتر تهمت به #صادق_لاریجانی و دختر او نیز به همین روال رخ داد. رفتارهایی که به قول رهبری خلاف قانون و خلاف شرع و خلاف اخلاق بود. به قول علی #لاریجانی سبک رابینهودی عدالتخواهی و به قول جریان بهار سبک احمدی نژادی
⚡️این مدل عداتخواهی یک سبک اقدام بود. سبکی که عدالت برایش مهم است و قانون کشک است. وحدت مردم فرع است. شرع و اخلاق درش بی اهمیت است. اسمش را عدالتخواهی مصداقی گذاشته اند لکن تعبیر درس تر برایش عدالتخواهی جزیی نگر است. لذا خروجی اش ضربه های کلان اجتماعی در حوزه فساد و عدالت است خروجی که با روی کار آمدن دولتهای زاویه دار با عدالت و متظاهر به تفاخر محقق میشود.
⚡️عدالتخواهی مصداقی موارد جزیی را میبیند و کلیت حرکت ملت را نمیفهمد. این عدالتخواهی اساسا مصداقی نیست بلکه مصداق را اندازه ای که خودش میپسندد میبیند. #اصل_و_فرع برایش بی معنی است. لذا همیشه اصول را فدای فروع میکند اصل یعنی این مورد خاص و فرع قانون است و اخلاق است وحدت و همه چیز. میتوان به جد مدعی شد که این روش عین ظلم است و نه عدالتخواهی. عین منکر است و نه نهی از منکر.
✍علی مهدیان
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✅ عقیل | تحلیل عقلانی اندیشمندان
ایران امروز
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65
♻️خیلی منطقی و ساده
اگر استعفای ظریف به خاطر سفر بشار اسد به تهران و عدم حضورش در دیدار بشار با رییس جمهور بوده، جای این سئوال بود که چرا با استعفای بی موقع، بازتابهای دیدار تاریخی بشار اسد با رهبر انقلاب را به حاشیه برد؟! طبعا حالا که ظریف ادعا میکند این استعفا ربطی به سفر بشار اسد نداشته، این علامت سئوال خیلی جدی تر مطرح میشود. آیا ظریف نمی توانست با فاصله از این سفر و دیدارهای مهم بشار اسد، استعفا بدهد؟!
✍حمید رسایی
📷 | @aghiil
⭕️روحانی در سفر گیلان:
معتقدیم دنیای امروز، دنیای تحول و پیشرفت است و روز به روز به سمت توسعه گام بر میدارد و #فیلترینگ فضای مجازی ،موجب عقب ماندن ما از دنیای امروز میشود! (۱۳۹۷/۱۲/۱۶)
🔆امام خامنه ای در دیدار با خبرگان:
یک دوگانه دیگر این است که حرکتی که در مقابل دشمن میخواهیم انجام بدهیم،
✅ با حزم و تدبیر باشد،
❌ یا با سهلاندیشی و سهلانگاری باشد.
مثلاً فرض کنید در بیانات آقایان راجع به فضای مجازی و مسائل مانند اینها؛ خب نوع برخورد با این قضیّه دو جور ممکن است:
✅ میتواند به صورت مدبّرانه عمل کردن [باشد]
یک جور هم نه،
❌ می تواند به صورت سهلاندیشانه.
[البتّه] سهلانگاری یک حرف است،
سهلاندیشی یک حرف دیگر است؛
سهلاندیشی یعنی انسان پیچیدگی کار را نبیند، آن پیچ های کار و مشکلات کار را انسان توجّه نکند؛ این سهلاندیشی است.
سهلانگاری هم این است که انسان نگاه کند، بیتفاوت از مقابل خطر عبور کند. هم میتوان این جوری عمل کرد، هم میتوان با تدبیر، با دقّت، با ملاحظه جوانب وارد میدان شد. (۱۳۹۷/۱۲/۲۳)
_________
📷 | @aghiil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به سراغ راضی کردن عامه مردم بروید؛ نه خواص
🔴ویژگی های جالب خواص در کلام آیت الله خامنه ای
🎥 | @aghiil
[ عقیل ]
🔴بیماری غرب زدگی 📷 | @aghiil
▪️ #یادداشت | چرا سلبریتیهای ایرانی شارلی ابدو هستند ولی مسلمان نمازگزار نه!؟
لیبرالهای ایرانی، سکولارهای ایرانی، روشنفکران ایرانی، همه خاموشند! آنها که برای قربانیان آمریکایی یازده سپتامبر شمع روشن کردند، که برای کاریکاتوریستهای هتاک فرانسه مقابل سفارتش جمع شدند و با بغض گفتند من_شارلی_ابدو_هستم، حالا همه ساکت شدهاند. هیچکدام نمیگوید #من_هم_مسلمان_نمازگزار_هستم!
سلبریتیهایی که برای هر خرده حادثه در غرب به تصنّعخانههای مجازیشان اعلامیه میزنند و از یک تفاله-اتفاق مثل عروسی نوه ملکه هم نمیگذرند، از قتل کسانی که جز رنگ چهره و عقیده قلبی گناهی نداشتند هیچ نمیگویند. چرا که اربابان استعمارگر از این واقعه «جو» نساخته اند. چرا که رسانههای غرب با مادر و همسر قربانیان مصاحبه نکرده و همدلی ما را با ترفندهای روانی فعال نکردهاند. چرا که بیبیسی فضا را برای سه روز چنان ملتهب نکرده که شهروند ایرانی چنان عزادار شود که انگار هتاکان شارلی ابدو برادرانش بودهاند!
اما مهمتر از سکوت پروپاگاندای غربی، غربزدگی ریشه دار و نهفته درونی ما است. روشنفکران و سلبریتیهای ایرانی ساکتند چرا که قرنها استعمارزدگی آنها را از خود و هویت و تاریخ و تمدنی که به آن متعلقند منزجر کرده. چرا که غرب زده اصلا خود را با «مسلمان» هم هویت نمیپندارد. دیدهام که میگویم. دیدهام صورتهای پر از نفرتشان را در مواجهه با زنان محجبه پاکستانی یا مردان ریش دار عرب در خیابانهای لندن. پرنفرت تر از نژادپرستان سفیدپوست. دیدهام وقتی میگویند «اینها اینجا را هم به گند کشیدهاند».
غرب زده گمان میکند که اگر به غربیان در سبک زندگی تمسک کند بخشوده میشود و پذیرفته میشود و از گناه ازلی غیرغربی بودن مطهر میشود. نمیداند در چهل سال گذشته «مسلمان» متاثر از میزان عقیده قلبی و میزان تقید به شریعت نیست. که «مسلمان» امروز مفهومی ژئوپلیتیک است. متعلق به جغرافیای سیاسی. متعلق به رنگ و نژاد و حیطه تمدنی که در آن زاده شدهای.
و چه تراژدی غمناکی. که غرب زده صدوپنجاه سال است با افسانه آریایی بودن از خود هویت-زدایی و مسلمان-زدایی میکند و ارباب غربی باز بلافاصله با شنیدن اینکه ایرانی است با او مثل یک مسلمان رفتار میکند و مثل ترامپ حتی به خاکش راهش نمیدهد.
رسانهها گفتهاند تروریستها «وایت سوپرمسیست» بودهاند. یعنی معتقد به برتری نژادی سفیدپوستان. و سکوت لیبرالها و سلبریتیهای غربزده و شرمشان از عزاداری برای برادران مسلمانشان، شرمشان از هویت و تمدنی که در آن و با آن بزرگ شدهاند، تلاش شان برای پنهان کردن هویتشان و امیدشان به پذیرفته شدن توسط اربابان غربی، همدستی با همان ایدئولوژی برتری نژادی غرب بر ما است. وگرنه امروز باید میلیونها نفر فریاد میزدند من هم مسلمانم...
✍علی علیزاده
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✅ عقیل | تحلیل عقلانی اندیشمندان
ایران امروز
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65
#تاریخ_غرب_وحشی_را
#برای_فرزندانمان_بگوییم
✍رها عبداللهی
💥تحلیل های مختلفی برای حمله تروریستی به نمازگزاران نیوزیلند شد. از نژادپرستی، مشکلات روانی تا تاثیر بازی های رایانه ای...
اما موضوع مهمی که باید به آن اشاره کرد، توحش و #خشونت_تاریخی و نهفته در فرهنگ غربی ست که هر از چندی با حوادث آشکاری چون حادثه امروز و روزانه با چندین رویداد غیر آشکار دیگر در سراسر جهان خود را نشان می دهد.
🔴از خشونت تاریخی #غرب چگونه باید سخن گفت که همه چیز را در بر بگیرد؟
❌از قتل عام یک و نیم میلیون الجزایری با شکنجه و اعدام دسته جمعی استعمارگران فرانسوی؟
❌از نسل کشی 800 هزار رواندایی توسط فرانسه؟
❌از کشتار میلیون ها نفر در شکنجه گاه ها، تبعید گاه ها،اردوگاه های کار اجباری در هندوستان، عراق، آفریقا، یمن، ایرلند... در طول 400 سال استعمار انگلیس؟
❌از کشتار قریب به صد میلیون سرخپوست قاره آمریکا توسط کشورهای استعمارگر اروپایی خصوصاً اسپانیا، پرتغال، فرانسه و انگلستان در کوره های آدم سوزی، تله های انسانی، اعدام های دسته جمعی، بریدن سر، مثله کردن، کشتار نوزادان، ایجاد بیماری های کشنده، عقیم سازی... برای تصاحب سرزمین هایشان؟
❌از کشته شدن صد میلیون انسان از سراسر دنیا در دو جنگ جهانی که عاملش همین اروپایی ها بودند
❌یا از کشته شدن 4 میلیون نفر در ویتنام توسط آمریکایی ها؟
❌قاتل امروز نیوزیلند اهل استرالیا بود که در همین استرالیا، مهاجران انگلیسی مجرمین جانی و سابقه دار اروپایی را با کشتی به آنجا آوردند و به جان صدها هزار بومی منطقه انداختند و با سیاست امحاء بومیان، آنها را قتل عام کردند❗️
🔹این توحش و خشونت در تاریخ و فرهنگ غرب بوده و نهادینه شده است. همیشه بوده و هیچ گاه ترک نشده.
ولی رسانه ها آن را کادو پیچی کردند و برای ما تصویر یک کت و شلوار پوش ادکلون زده با پز عقلانیت، منطق، قانون و حقوق بشر ساختند.
⛔️آبراهام لینکلن قاتل را قهرمان پایان دهنده به نژادپرستی و برده داری معرفی کردند.
⛔️فرانسه با تاریخی جنایتبار تر از همه کشورهای جهان را، مهد حقوق بشر و منطق جا زدند...
⛔️بزرگترین کارخانه های اسلحه سازی و تولید سلاح های شیمیایی، اتمی، فسفری و میکروبی در آمریکا و اروپاست و خاورمیانه به دروغ مهد تولید ناامنی معرفی می شود...
🔺 غرب در تمام این دوران بارها و بارها برای رسیدن به اهداف زیاده خواهانه اش در فلسطین، خاورمیانه، بوسنی،آمریکای جنوبی... قانون ها، کنوانسیون ها و حقوق بشر فانتزی را زیر پا گذاشت ولی در ذهن شیفتگان غرب، همیشه این تناقض ها نادیده گرفته یا توجیه شد.
🔹 وقتی هم که اتفاقی نظیر کشتار امروز نیوزیلند، روکش زرورقی را کنار زد، رسانه ها دست به کار شدند و دوباره تلاش کردند تصویر مخدوش شده را روتوش کنند و قاتل را روانی و قانون گریز توصیف کنند. بی بی سی حاضر نشد عنوان تروریست را برای وی استفاده کند تا این عنوان، اختصاصی مسلمانان باقی بماند!
❌اما قاتل روی خشاب اسلحه اش، با نوشتن اسامی فرماندهان اروپایی جنگ با مسلمانان که در واقع همان اسلاف قاتلش بودند، بخوبی به خشونت تاریخی فرهنگ غربی اشاره کرد.
١-آنتون لوندین پیترسن: قاتل دو بچه مهاجر در سوئد
٢-اسکندر بک: قانون شکن و قاتل آلبانی، ضد دولت عثمانی
٣-الکساندر بیسونت: قاتل ۶ مسلمان در مسجد کانادا سال ۲۰۱۷
٤-مارکو آنتونیو براگادینو: قاتل اسرای جنگی ترک
✅وقت آن است که حقیقت فرهنگ مولد خشونت غرب را به فرزندانمان نشان دهیم. از تاریخ این کشتارها در کتاب های درس تاریخ آموزش و پرورش که هیچ اثری نیست؛ خودمان برای بچه هایمان بگوییم تا لااقل در نسل بعدی شیفتگی و فریفتگی غرب جای خود را به انزجار از بدسابقگی غربی ها و باورمندی به بی نیازی از غرب و غربی بدهد.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✅ عقیل | تحلیل عقلانی اندیشمندان
ایران امروز
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قسمتی از تناقضات حسن روحانی با استناد به گفته های خودش
💥دکتر کامران غضنفری پژوهشگر تاریخ معاصر
🎥 | @aghiil