♦#عکس_نوشت| رابطه خفت بار!
تصور کنید جای مردم صربستان بودید و رئیسجمهورتان را با این خفت مقابل دیوانهای به نام ترامپ مینشاندند!
دقیقا آنچه که از ما میخواهند همین است! تا ابد ذلیلانه گوش به فرمان اوامر ما باشید!
[لعنتیها حتی ظواهر را رعایت نکردند!]
محمد اکبرنژاد
@Politicalideology
⭕️ عزّت جمهوری اسلامی در جهان!
♦️پوتین که جلوی تمام رئیس جمهورهای دنیا لَم میده ببنید در برابر رهبر انقلاب چطوری نشسته؛ حال مقایسه کنید با سبک نشستن(خفّتبار) رئیسجمهور صربستان در مقابل ترامپ...
@Politicalideology
♦شاکله شخصیتی آدما طبق روایات دینی و روانشناسی تا ۷ سالگی شکل می گیره
حالا فکر کنید این شخصیت براساس آموزه های بهایی و رقص و آواز باشه
به داد مهدهای کودک برسید
#تربیت_نسل
پ.ن: به داد کوکانی که ناخواسته درگیر میشوند برسید!
@Politicalideology
❌سیاسیکاری رسانههای اصلاحطلب
🔻 رسانههای دولتی و اصلاحطلب در روزهای اخیر با حمله به رئیس مجلس مدعی شدهاند که اولاً او از حوزه تهران انتخاب شده و به همین دلیل نباید وارد حوزه انتخابیه خوزستان میشد! و ثانیاً مسئولیت مجلس قانونگذاری است و رئیس مجلس نباید «نظارت میدانی» انجام دهد! رسانههای حامی دولت میگویند سفرهای استانی صرفاً در حیطه مسئولیت رئیسجمهور و اعضای کابینه است؛ برفرض محال اگر این ادعا صحیح باشد، پس چرا همین رسانهها از آقای روحانی مطالبه نمیکنند که وی به سفرهای استانی و ازجمله خوزستان برود؟!
🔺روحانی در جلسه رأیگیری وزیر پیشنهادی صمت در مجلس حاضر نشد. معاون پارلمانی رئیسجمهور اعلام کرد که این اقدام با مشورت ستاد ملی مقابله با کرونا انجام شد. آقای روحانی علیرغم اطمینان دادن به خانوادهها برای رعایت پروتکلها در مدارس، مراسم بازگشایی مدارس را بهصورت غیرحضوری انجام داد! این سؤال برای خیلی از خانوادهها ایجاد شد که اگر پروتکلهای بهداشتی در مدارس اجرا شده، پس چرا رئیسجمهور از حضور امتناع کرد؟!
🔹رئیس مجلس بهعنوان یکی از مقامات ارشد نظام میبایست با مردم در ارتباط بوده و از نزدیک با مشکلات و مطالبات آنها درگیر باشد. این رویکرد هم در قانونگذاری مجلس مؤثر است و هم در نظارت بر عملکرد دولت. حالا رسانههای اصلاحطلب بجای اینکه به رئیسجمهور خرده بگیرند، به رئیس مجلس حمله میکنند که چرا میان مردم رفتی و صدای آنان را شنیدی؟!
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
@Politicalideology
✅ یادداشت/ نهضت قطعهسازی
🔵در شرایطی که برخی جریانهای سیاسی بهصورت مستمر از گشایش اقتصادی سخن به میان آورده و دامنهای از مذاکره با غرب تا طرحهای نفتی مورد مناقشه را طرح و بیان میکنند، مقام معظم رهبری بارها بر علاجپذیر بودن اقتصاد کشور و مقابله با تحریمها سخن به میان آورده و بر توان و تولید ملی تأکید داشتهاند.
🔻گزاره خبری: رهبر انقلاب اخیراً به موضوع راه افتادن نهضت قطعهسازی در کشور اشاره کرده و بیان فرمودند: «یکی از موانع، همین مشکلات قطعات است که مکرّر به ما گفته میشود که مثلاً فرض کنید فلان ماشین فلان قطعه را ندارد، نمیدهند. خب ما در کشور نهضت قطعهسازی داریم که خوشبختانه راه افتاده؛ الآن چند سال است که نهضت قطعهسازی راه افتاده از طرف بخشهای نیروهای مسلّح، وزارت دفاع و بعضی از بخشهای دیگر. خیلی خب؛ شما قطعات موردنیاز را به مراکزی که قطعهسازی میکنند، به مراکزی که تحقیق و پژوهش در این زمینه میکنند، ارجاع کنید تا آنها برایتان قطعه را بسازند؛ و میتوانند. من عرض بکنم ما قطعات بسیار ظریف و پیچیده را خوشبختانه توانستهایم بسازیم؛ در نیروهای مسلّح، بعضی از قطعاتی که تصوّر نمیشد که قابل ساخت باشد، خوشبختانه ساخته شد. از این نهضت قطعهسازی استفاده بشود.» دانش قطعهسازی قابلیت انتقال به بخش صنعتی دارد و علاوه بر امیدافزایی در جامعه، در صورت ملموس سازی میتواند باعث ارتقای سطح تابآوری اجتماعی و امید به گشایش اقتصادی و اثرات آن در افزایش کیفیت زندگی ایرانیان و کاهش هزینههای خدماتی و مصرفی آنان داشته باشد.
🔺گزاره تحلیلی: با توجه به فرمایشات رهبر انقلاب، توجه و تبیین چند مسئله ضروری است: ۱- بازخوانی سابقه توانمندی و انتقال دانش و تکنولوژیهای فنی در حوزه نظامی به بخش صنعت و نقش آن در ارتقای توان صنعت ملی کشور و خودکفایی در این حوزه؛ 2- تبیین توانمندیهای دانشی و تکنولوژی بومی و مبتنی بر دانش روز در نیروهای مسلح؛ 3- برجستهسازی مزیتهای انتقال دانش و تکنولوژیهای فنی نیروهای مسلح به بخش صنعتی کشور (بومی بودن، کاهش هزینهها و...)؛ 4- ترغیب و تشویق نیروهای مسلح به انتقال دانش و تکنولوژیهای فنی به بخش صنعت کشور (بخشهای دولتی و خصوصی)؛ 5- مراقبت از ایجاد هراس بخش خصوصی و دولتی نسبت به تعریف نیروهای مسلح بهعنوان رقیب آنان و تأکید بر انتقال صرف دانش در این حوزه به بخش صنعت.
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
@Politicalideology
🔴 #_سیدحسن_قاآنی_هنیه‼️ | چه تصمیمی برای صهیونیستها و معامله قرن ترامپ گرفته شده؟
🔻 #زمـانـه| بی شک مهمترین خبر چند هفته اخیر در جبهه مقاومت، خبر دیدار سیدحسن نصرالله و اسماعیل هنیه بعد از ۲۷ سال بود. اولین پیام دیدار نصرالله و هنیه این است که اقدام مشترک ترامپ و سران امارات و اسرائیل برای عادی سازی روابط با هماهنگیها و هم افزاییهای کم سابقه اعضای جبهه مقاومت روبه رو شده است. در این باره بیشتر بخوانید:
1️⃣ دو ماه قبل اسماعیل هنیه طی نامهای مهم درباره معامله قرن به سید حسن نصرالله، خواستار یکپارچه سازی بیشتر جبهه مقاومت و تحرکات فوریتر شد. این نامه شاهدی است که نشان میدهد که در دو ماه گذشته ابعاد این یکپارچه سازی تعیین و در جلسه نصرالله و اسماعیل هنیه به تصویب نهایی و عملیاتی بسیار نزدیک شده است. موضوعی که نشان می دهد جبهه مقاومت دوران جدیدی را آغاز کرده و تصمیات و اقدامات مهمی در راه هست.
2️⃣ ابعاد جزئیات جلسه اسماعیل هنیه و سید نصرالله در محرمانهترین وضعیت اطلاعاتی و رسانهای قرار دارد. اما اظهارات هنیه در اردوگاه آوارگان فلسطینی در جنوب لبنان نکته مهمی داشت. او در سخنانی اظهار داشت: «موشک های ما در گذشته تنها 15 کیلومتر برد داشت، ولی اکنون قادر است به تل آویو و ما بعد تل آویو برسد». به تعبیر ساده تر اینک بندر حیفا و تاسیسات هسته ای رژیم صهیونیستی الان فقط توسط حزب الله و ایران تهدید نمیشود بلکه یک ضلع سوم نیز ممکن است پیدا کرده باشد. از سوی دیگر موشکهای فراتر از تل آویو یعنی اهدافی فراتر از سرزمین اشغالی و حتی میتواند شامل اهداف غیر اسرائیلی ولی همسو با تل آویو در منطقه نیز شود.
3️⃣ جلسه اسماعیل هنیه و نصرالله بعد از نزدیک به سه دهه یک نفر سومی که این روزها فرمانده ارشد محور مقاومت است، نیز دارد. گرچه از حضور سردار قاآنی در جلسات اخیر در لبنان خبری منتشر نشده ولی همچنان فرمانده جدید سپاه قدس در همه حوادث منطقه هم حضور دارد و هم حضور ندارد! حضور شبح گونهای که به نظر میرسد صرفا یک تدبیر اطلاعاتی و امنیتی نیست و بیشتر تبدیل به یک استراتژی در دوران جدید سپاه قدس شده است. دولت ترامپ در حالی با زور و فشار و تبلیغاتی طرح معامله قرن را به ظن خود جلو میبرد که بی شک اخبار چند روز اخیر در جنوب لبنان کام سیاستمداران آمریکایی را تلخ کرده است. موضوعی که البته به تلخی کام باقی نمی ماند و نوید اقدامات دردآوری را می دهد که مهمترین ویژگی اش هماهنگی و اتحاد کم سابقه رهبران محور مقاومت و تمرکز ویژهتر بر سرزمین های اشغالی است.
@Politicalideology
🔴 #ماجرای_توهــین_چیست؟! | من نگفتم بازنده و احمق‼️
🔻 #زمـانـه| با بالا گرفتن اعتراضات به توهین ترامپ به نظامیان آمریکایی، «جو بایدن» خواستار عذرخواهی ترامپ از کهنهسربازان شد.
🔻اما ماجرای #توهین چیست؟
🔹 جفری گلدبرگ سردبیر نشریه آتلانتیک در مقالهای بحثبرانگیز به نقل از برخی اعضای دولت آمریکا نوشته است که دونالد ترامپ اعتقادی به ادای احترام به آمریکاییهای کشتهشده در جنگ ندارد.
🔹 گلدبرگ مدعی است در جریان سفر سال ۲۰۱۸ م ترامپ به پاریس وی از حضور در قبرستانی در پاریس که کشتهشدگان آمریکایی جنگ جهانی دوم دفن شدهاند سر باز زد چراکه علاوه بر اینکه نگران به هم خوردن موهای خود در آن روز بارانی پاریس بود، اعتقادی نیز به ادای احترام به کشتهشدگان نداشت.
🔹 در این مقاله به نقل از برخی منابع آمده است که ترامپ در آن روز چنین گفته است: «چرا باید به آن قبرستان بروم. آنجا با بازندهها پر شده است.» همچنین ترامپ گفته است کسانی که در جنگ کشته شدهاند احمق هستند.
🔹 پس از انتشار این مقاله، ترامپ که نگران اثرات منفی چنین ادعاهایی در جریان رقابتهای انتخاباتی است این ادعاها را تکذیب کرده و قسم خورده است که از چنین کلماتی استفاده نکرده است!
@Politicalideology
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥روایت یک سرکوب
🗓۱۷ شهریور، روزی با نام جمعه سیاه، نقطه عطفش در تابستانی رقم خورد که از بهارش اعتراضات مردم ضد رژیم پهلوی شدت گرفت.
@Politicalideology
♦نام گذاری خیابانی به نام شهید حاج قاسم سلیمانی در شهرک الغبیری لبنان
مقایسه کنید بافعالیت شهرداری درحذف نام شهدا ازکوچه وخیابانها
@Politicalideology
🌹میدان ژاله ، غرقه درخون شد
♦️ ساعت نزدیک 30: 7 صبح 17 شهریور بود که جمعیت در میدان ژاله و خیابانهای منتهی به آن مستقر شدند.
♦️مدتی بعد یکی از فرماندهان نظامی با بلندگو به مردم اخطار کرد که حکومت نظامی است، چرا تجمع کردهاید؟
♦️ یکی از روحانیون مردم را به نشستن دعوت کرد. جمعیت روی زمین نشست، ولی ظواهر امر نشان میداد که نیروهای فرمانداری نظامی قصد متفرق کردن مردم را ندارند.
♦️راه عبور را از چهار طرف بر روی مردم بستند. ناگهان صدای رگبار از خیابانهای منتهی به میدان بلند شد و همین که جمعیت از چهار طرف به سوی میدان هجوم آوردند،
♦️نیروهای مستقر در میدان نیز از چند سو مردم را به رگبار مسلسل بستند. در مدت چند ثانیه صدها نفر در خاک و خون غلطیدند.
♦️مردم بیمحابا مجروحان و شهدا را بر روی دست به سوی بیمارستانها حمل میکردند. اطاقها، راهروها و حیات بیمارستانها مملو از مجروح و جنازه بود.
♦️مردم اطراف بیمارستانها خانههای خود را برای پذیرش مجروحان مهیا میکردند. هر کس هر چه از لوازم پزشکی، پنبه، پانسمان و ملافه داشت به بیمارستان میآورد.
♦️نفرت مردم به اوج خود رسیده بود. خبر قتلعام مردم در میدان ژاله در تهران پیچید و سرتاسر تهران به جنب و جوش درآمد.
@Politicalideology
🔴 خاطره رهبرمعظم انقلاب از کشتار هفده شهریور
♦️من از روز هفدهم شهریور سال ۱۳۵۷ خاطرهای در ذهن دارم. قبل از آن که این حادثه خونبار در تهران اتّفاق بیفتد، سیاست رژیم ستمشاهی به دنبال این بود که مبارزان و به تبع آن ملت ایران را، به تندرو و کندرو، افراطی و معتدل تقسیم کند.
♦️این، نکته خیلی قابل توجّهی است که امروز مثل آیینهای، همه عبرتها را به ما درس میدهد. کسی که روزنامههای آن وقت و اظهارات مسؤولان رژیم ستمشاهی را مطالعه میکرد، میفهمید که اینها میخواهند کسانی را که در مقابل آنها هستند و مبارزه میکنند، از هم جدا کنند. عدّهای را که طرفداران و علاقهمندان مخلص امام بودند و راه امام را علناً اظهار میکردند، به عنوان تندرو و افراطی و متعصّب معرفی میکردند. در مقابل اینها هم، بعضی از کسانی را که علاقهمند به مبارزه بودند، ولی خیلی جدّی در آن راه نبودند، یا جدّی بودند، ولی دستگاه آنطور خیال میکرد اینها جدیّتی ندارند، به عنوان افرادی که معتدلند و با اینها میشود مذاکره و صحبت کرد، معرفی میکردند. من در آن روز این احساس خطر را کردم.
♦️آن زمان من در جیرفت تبعید بودم. شاید روز 14 یا 15شهریور بود. به یکی از آقایان معروف که در قم بود، نامهای نوشتم و سیاست رژیم (مبنی بر تقسیم مبارزان و به تبع آن ملت ایران به تندرو و کندرو، افراطی و معتدل) را برای آن آقا تشریح کردم و گفتم اینها با این تدبیرِ خباثتآمیز میخواهند بهانهای برای سختگیری بر مخلصان و عشاق امام بزرگوار به دست آورند و شما را بدون اینکه خودتان بخواهید، در مقابل آنها قرار دهند. این نامه را نوشته بودم؛ اما هنوز نفرستاده بودم.
♦️روز شنبه هجدهم شهریور بود که رادیو و روزنامهها، خبر کشتار هفدهم شهریور را پخش کردند. فردای آن روز، ما در جیرفت از این قضیه مطلع شدیم. من برداشتم در حاشیه آن نامه برای آن آقا نوشتم که: «باش تا صبح دولتش بدمد، کاین هنوز از نتایج سحر است». آن نامه را به وسیلهی مسافر، برای آن آقای محترم فرستادم. آنها شروع کردند سختگیریها را علیه مبارزان و انقلابیون حقیقی راه انداختن که نمونهاش کشتار هفدهم شهریور بود.
بیانات در دیدار جمعی از پرستاران ۱۳۷۶/۰۶/۱۹
@Politicalideology