فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫 قبل از ظهور برای ما ظهور کن
بازگشت به #نهج_البلاغه
👈 بازخوانی تأکیدات و توصیههای رهبر انقلاب درباره «نهجالبلاغه»
❇️ نهجالبلاغه هیچ میدانی از میدانهای زندگی را فروگذار نکرده، مگر اینکه در آن بلیغترین، رساترین، پرمغزترین و پرمحتواترین سخن را بیان کرده. یک نگاهی به فهرست نهجالبلاغه... نشان میدهد که این کتاب چقدر چند بعدی و چند جانبه است و این واقعا یک شگفتی است.
۱۳۵۹/۰۲/۱۳
❇️ «نهج البلاغه» اوج هنر و اوج زیبایی است؛ زیبایی لفظ و زیبایی معناست. انسان مبهوت میماند! هیچ شاعر بزرگ عرب، هیچ نویسندهی هنرمند عرب، نتوانسته بگوید که من از مراجعهی به نهجالبلاغه بینیازم.
۱۳۷۸/۱۰/۱۰
❇️ ما میتوانیم پایههای اعتقاد کامل و جامع به اسلام را در این کتاب [نهجالبلاغه] پیدا کنیم. این کتاب وقتی در کنار قرآن قرار بگیرد، یقینا تالی(تابع و پیرو) قرآن است. یعنی ما دیگر کتابی نداریم که دارای این حد از اعتبار و جامعیت و قدمت باشد.
۱۳۶۴/۰۱/۱۹
❇️ در نهجالبلاغه همهی ابعاد یک شخصیت والای انسانی وجود دارد. از معرفت، از اخلاق، از خصلتهای ویژهی یک انسان منهای آموزشهایی اسلامی و از اخلاق ویژه و والایی که فقط اسلام به انسانها تعلیم داده. یک انسان کامل در نهجالبلاغه مجسم میشود و آن انسان کامل خودِ امیرالمؤمنین است.
۱۳۶۳/۰۱/۲۶
❇️ امروز میشود از دیدگاه دقیق و نافذ امیرالمؤمنین علی علیهالسّلام به واقعیتهای جامعه و واقعیتهای جهان نگاه کرد و بسیاری از حقایق را دید و شناخت و علاج آنها را پیدا کرد. لذاست که به نظر ما امروز از همیشه به نهجالبلاغه ما محتاجتریم.
۱۳۶۳/۰۱/۲۶
❇️ عزیزان با نهجالبلاغه انس پیدا کنید. نهجالبلاغه، خیلی بیدار کننده و هوشیار کننده و خیلی قابل تدبر است... اگر خدای متعال توفیق داد و یک قدم جلو رفتید، آن وقت با صحیفهی سجادیه انس بگیرید.
۱۳۷۸/۰۹/۰۱
🔆 روز ۲۴ ذی الحجه (امروز)
✅ روز مباهله- نزول آیه تطهیر- نزول آیه ولایت
⬅️ روزی اسٺ ڪہ رسول خدا صَلَّی اللَّهِ عَلِیهِ وَاله با نصارای نجران مُباهلہ ڪرد.
✨پیش از آنکه خواسٺ مُباهلہ کند عبا بر دوش مبارڪ گرفت و حضرت علی و فاطمه و حسن و حسین علیهم السلام را داخل در زیر عبا نمود و گفت پروردگارا هر پیغمبری را اهل بیتی بوده است که مخصوص ترین خلق بوده اند به او، خداوندا اینها اهل بیت منند پس ایشان را کاملا پاک گردان و از آنها هر گونه شک و گناه را برطرف کن.
💫 پس جبرئیل نازل شد و آیه تطهیر در شأن ایشان آورد:
“إِنَّمَا یُرِیدُ اللَّهُ لِیُذْهِبَ عَنكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَیْتِ وَیُطَهِّرَكُمْ تَطْهِیرًا” سوره احزاب، آیه۳۳
(خدا می خواهد پلیدی را از شما دورکند و شما را چنان که باید پاک دارد.)
🔸پس حضرت رسول صَلَّی اللَّهِ عَلِیهِ وَ اله آن چهار بزرگوار را بیرون برد از برای مباهله چون نگاه نصاری بر ایشان افتاد و حقّیّت آن حضرت و آثار نزول عذاب مشاهده ڪردند جرأت مُباهله ننمودند و استدعای مصالحه و قبول جزیه نمودند.
⬅️ همچنین در این روز نیز حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام در حال رڪوع انگشتری خود را به سائل داد
و آیه ولایت"اِنَّما وَلِیُّكُمُ اللّه" در شأن ایشان نازل شد.
✅ اعمال این روز:
اوّل: غسل
دوّم: روزه
سوّم: دو رڪعت نماز و آن مثل روز عید غدیر اسٺ
(دو رڪعٺ اسٺ؛ در هر رڪعٺ، یڪ مرتبہ حمد و ده مرتبہ توحید، ده مرتبہ آیةالڪرسے و ده مرتبہ سوره قدر خوانده مےشود و بهتر اسٺ پیش از اذان ظهر خوانده شود.)
و نیز روایٺ شده اسٺ بعد از نماز هفتاد مرتبہ استغفار ڪند.
چهارم: خواندن دعاے مباهلہ ڪہ شبیہ بہ دعاے سحرهای ماه رمضان اسٺ: اللهم انی اسئلك من بهائك بابهاء ...
پنجم: شایسته است در این روز صدقه بر فقراء به جهٺ تَأسّی به مولای متقیان امیرالمؤمنین علی علیه السلام و زیارت ڪردن آن حضرت و بهتر اسٺ زیارت جامعه خوانده شود.
👈 متن و شرح کامل دعاها و اعمال در مفاتیح الجنان و اقبال الاعمال
مستند صوتی شنود - 11.mp3
17.1M
🎙 مستند صوتی شنود
(جلسه یازدهم)
🔸تجربه نزدیک به مرگ یک مسئول امنیتی در بیمارستان که روحش از بدنش جدا شده و میتوانسته حقایق و باطن اتفاقات را ببیند و در این مستند صوتی از مشاهداتش میگوید.
مروری بر نکات جلسه یازدهم:
◽️تبعات گناه در فضای مجازی
◽️یادگیری عمیق، در دوران کودکی
◽️اثر گناه، بر قلب امام زمان علیه السلام
◽️مال حرامی که تبدیل به خیانت می شود.
◽️عاقبت چتهای بسیار معمولی در آخرت
◽️تاثیر گناه بر روح و روان
◽️چرا روضه برای امام زمان علیهالسلام تمام نمیشود.
◽️گناهان جبران ناپذیر
◽️حق الناس فکری نداشته باش
◽️چرا تصمیم گرفتم حضوری گفتگو کنم.
◽️کلمهای که گفته می شود و چوب دارد.
◽️گناهانی که عادی شده در زندگی
◽️شادی های کاذب
◽️زندگی که در آن خمس نباشد
◽️مرا برای کمک به دیگران می بردند
◽️عاقبت کارمندی که کار اداری را عقب انداخت
◽️کارمندی که در وقت اداری فیلم ناجور می دید
📌بدون برنامه نمیشود!
◽️کسی که میخواهد نسبت به چیزی به نام گناه یا بهطور کلانتر، نسبت به دین حساس شود و ارتباط خوبی با آن برقرار کند، اولاً باید اهل برنامه باشد، باید از همان کودکی به او یاد داده باشند: تو آمدی در این دنیا که «بابرنامه زندگی کنی»؛ چون بدون برنامه انسان نمیتواند به منافع خودش برسد، بدون برنامه نمیشود لذت برد، بدون برنامه نمیشود شکوفا شد و...
◽️انسان اگر اهل برنامه شود دین را بهتر میپذیرد. چنین کسی وقتی خلافی کرد یا دچار اشتباه شد، ناراحت میشود؛ چون برنامهاش به هم خورده است. مثل اینکه یک کسی برنامه دارد به مشهد برود و همهچیز را طبق برنامۀ زمانبندی دقیق چیده است، اما در بین راه مشکلی پیش میآید و برنامههای بعد از آن به هم میریزد. طبیعتاً خیلی ناراحت میشود، چون این یک قطعه از یک پازل بزرگ بود که خرابشدن آن کل پازل را به هم میریزد.
◽️در قدم اول باید متقاعد شویم به اینکه بدون برنامه نمیتوان زندگی کرد. جلوۀ این برنامه در رفتارهای اجتماعی نیز «ادب» است و در رفتارهای فردی هم به آن «آداب فردی» میگویند. نام دیگر این برنامه «نظم» است.
📕 بخشی از کتاب #رهایی_از_گناه