💫 چگونگی بعثت پیامبر صلی الله علیه و آله
✅ بر اساس صحیح ترین روایت
🔸پیشواى دهم ما حضرت امام هادى علیه السلام میفرمایند: « حضرت محمد صلی الله علیه و آله هر روز به كوه حرا میرفت و از فراز آن به آثار رحمت پروردگار مینگریست و از مشاهده آن همه آثار قدرت و رحمت الهى، درس عبرت مى آموخت. ازآنچه می دید، به یاد عظمت خداى آفریننده مى افتاد. آنگاه با روشن بینى خاصى به عبادت خداوند اشتغال مى ورزید. چون به سن چهل سالگى رسید، خداوند نظر به قلب وى نمود و دل او را بهترین و روشن ترین و نرم ترین دلها یافت.
🔸در آن لحظه خداوند فرمان داد درهاى آسمانها گشوده گردد. در آن لحظه محمد صلى الله علیه و آله به جبرئیل كه در هاله اى از نور قرار داشت نظر دوخت. جبرئیل به سوى او آمد و گفت: اى محمد! بخوان. گفت چه بخوانم؟ «ما اقرا»؟
جبرئیل گفت: « نام خدایت را بخوان كه جهان و جهانیان را آفرید. خدایى كه انسان را از ماده پست(نطفه) آفرید. بخوان كه خدایت بزرگ است. خدایى كه به انسان چیزهایى یاد داد كه نمیدانست.»
پیك وحى، رسالت خود را به انجام رسانید، و به آسمانها بالا رفت.
🔸پیامبر صلى الله علیه و آله نیز از كوه فرود آمد. از مشاهده عظمت و جلال خداوند و آنچه به وسیله وحى دیده بود كه از شكوه و عظمت خداوند حكایت مى كرد، بیهوش شد و دچار تب گردید. در این وقت خداوند اراده كرد به وى نیروى بیشترى عطا كند و به دلش قدرت بخشد.
🔸به پیامبر صلی الله علیه و آله خطاب شد: از قریش و سركشان عرب ناراحت مباش كه به زودی خدایت تو را به عالى ترین مقام خواهد رسانید و بالاترین درجه را به تو خواهد داد. پس از آن نیز پیروانت به وسیله جانشین تو على بن ابیطالب علیه السلام از نعمت وصول به دین حق برخوردار خواهند شد و شادمان میگردند. دانش هاى تو به وسیله دروازه شهر حكمت و دانش على بن ابی طالب در میان بندگان و شهرها و كشورها منتشر میگردد. به زودى دیدگانت به وجود دخترت فاطمه سلام الله علیها روشن میشود، و از وى و همسرش على، حسن و حسین كه سروران بهشتیان خواهند بود، پدید می آیند. به زودی دین تو در نقاط جهان گسترش می یابد. دوستان تو و برادرت على پاداش بزرگى خواهند یافت. پرچم حمد را به دست تو میدهیم، و تو آن را به برادرت على میسپارى. پرچمى كه در سراى دیگر، همه پیغمبران و صدیقان و شهیدان در زیر آن گرد می آیند، و على تا درون بهشت پرنعمت فرمانده آنها خواهد بود.
🔸پیامبر صلی الله علیه و آله پس از شنیدن این سخنان گفت: " خدایا! این على بن ابیطالب كه او را به من وعده میدهى كیست؟ آیا او همان پسرعموی من است؟" ندا رسید اى محمد! آرى، این على بن ابیطالب برگزیده من است كه به وسیله او این دین را پایدار میگردانم، و بعد از تو بر همه پیروانت برترى خواهد داشت.
📚منابع:
بحارالانوار،علامه مجلسى، ج۱۸، ص۲۰۵ و ج۱۷ ص۳۰۹چاپ جدید
تاریخ اسلام علی دوانی
سایت تبیان
#عید_مبعث
#انتشار_صدقه_جاریه_است
✅ نسخه کامل، نهایی و همیشگی سعادت بشر در بعثت ارائه شد
رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی به مناسبت عید مبعث:
🔸تبریک عرض میکنم عید شریف و بزرگ #مبعث را به همهی ملت ایران و به همهی مسلمانان عالم. #عید_مبعث یادآور بزرگترین حادثهی تاریخ است.
🔸با جرأت میتوان گفت که مبارکترین و بزرگترین حادثهای که در دنیا در طول تاریخ برای بشریت اتفاق افتاده، بعثت نبی مکرم اسلام است.
🔸نسخهی کامل، نهایی و همیشگی و دائمی #سعادت بشر، چه سعادت دنیا، چه سعادت آخرت در بعثت ارائه شد.
🔸همیشه بشریت مخاطب تعلیم و تربیت و تزکیهی پیغمبر اکرم است.
🔸پیغمبر همین طور که در آن روز مردم را به دوری از بتها و شکستن بتها دعوت کرد، امروز هم همین خطاب وجود دارد. اولین بت هم، بت درون خود ما، بت نفس ما است. اول باید خودمان و جامعهی خودمان را اصلاح کنیم. ۱۴۰۲/۱۱/۱۹
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ دعوت بعثت همچنان ادامه دارد. رشد و پیشرفت دنیا و سعادت آخرت در گرو اجابت به این دعوت است.
رهبر معظم انقلاب صبح امروز:
🔸پیغمبر امروز دارد همه ما را دعوت میکند. امّا دعوت شونده اجابت نکند اتفاقی نمیافتد. آنچه که در انقلاب ما اتفاق افتاد این بود که دعوت شوندهها اجابت کردند، امام بزرگوار سخن پیغمبر را، بعثت پیغمبر را برای مردم بیان کرد از مردم مجاهدت را مطالبه کرد مردم هم اجابت کردند. این حرکت عظیم اتفاق افتاد این کار بزرگ انجام گرفت.
🔸پیغمبر دارد الان دعوت میکند ما را. ما همان آخرینی هستیم که لمّا یلحقوا بهم. ما باید اجابت کنیم. باید توجه کنیم که ما هم مورد خطاب بعثت نبی مکرم اسلام هستیم. اگر ما هم عمل نکنیم میشویم مثل همان. مَثَلُ الَّذِينَ حُمِّلُوا التَّوْرَاةَ ثُمَّ لَمْ يَحْمِلُوهَا. ۱۴۰۲/۱۱/۱۹
مصیبت غزّه مصیبت بشریّت و نشاندهنده بطلان نظم جهانی است / راهحل فقط همین است که قدرتهای بزرگ جهانی خودشان را کنار بکشند
رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی به مناسبت عید مبعث:
🔸مصیبت غزّه متأسّفانه ادامه دارد. این مصیبت مصیبتِ دنیای اسلام است، بلکه بالاتر، مصیبت بشریّت است. این نشاندهندهی آن است که نظم کنونی جهانی چقدر نظم باطلی است!
🔸بطلان نظم جهانی را از همین حادثهی غزه میشود فهمید. حادثهی غزه تمدن غربی را و فرهنگ غربی را رسوا کرد در دنیا. نشان داد که اینها تمدنشان یک تمدنی است که در او آنچنان بیرحمیای رواج دارد و مجاز است که جلو چشم داریم میبینیم که بیمارستان را میزنند، در یک شب صدها نفر را به قتل میرسانند، در ظرف سه چهار ماه نزدیک به سی هزار نفر را که اغلب آنها هم زن و کودک هستند در یک منطقهای به قتل میرسانند.
🔸پشت سر رژیم صهیونیستی آمریکاست. خود صهیونیستها اعتراف میکنند. میگویند اگر تسلیحات آمریکایی نبود، رژیم صهیونیستی یک روز هم نمیتوانست این جنگ را ادامه بدهد و دنبال بکند.
🔸راهحل فقط همین است که قدرتهای بزرگ جهانی خودشان را کنار بکشند و مبارزان فلسطینی خودشان میدانند چه جوری اداره کنند میدان را، کمااینکه تا امروز اداره کردند. ۱۴۰۲/۱۱/۱۹
14021119_43826_64k.mp3
11.51M
صوت کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی ۱۴۰۲/۱۱/۱۹
👈 الان مشکل انقلاب ما افکار غربی نیست؛ مشکلش اسلام راحتطلبی است!
🌹امام خمینی فرمودند: والله اسلام تمامش سياست است؛ اسلام را بد معرّفى كرده اند.
استاد پناهیان:
🔸مخاطبان ما اول باید «سیاسی» شوند، بعد انقلابی شوند برای فهم «سیاسی بودن اسلام» باید سراغ «تاریخ اسلام» برویم.
روز مبعث روز سیاست است یا اخلاق؟
در بعثت دعوا سر اخلاق نبوده؛ دعوا سرِ قدرت و سیاست بوده
بعثت یعنی «گرفتن قدرت، برای رهاندن مردم از اسارت طاغوتها»
🔸اولین اقدام پیامبر(ص) بعد از پیمان عقبۀ دوم چه بود؟ ۱۲ رئیس برای ۱۲ ناحیۀ مدینه تعیین کردند. تلاش شده که اسلام، غیرسیاسی معرفی شود ما باید اسلام سیاسی را با تبیین سیاست در متن تاریخ اسلام به مردم معرفی کنیم
🔸گاهی باید ریشۀ روحیه انقلابی را تقویت کنیم. پایۀ شخصیتیِ انقلابی بودن، محدود کردن دو گرایش است: «راحتطلبی» و «لذتگراییِ مفرط»
🔸الان مشکل انقلاب ما افکار غربی نیست؛ مشکلش «اسلام راحتطلبی» است. باید به مردم بگوییم این «تفکر راحتطلبی» شما را نابود میکند!
🔸 بسیجی اگر اهل کوهنوردی[و کار های سخت] نیست و راحتطلب است، انقلابی نیست. امام خمینی(ره) فرمودند: در اسلام از اول دو خط بوده؛ اسلام راحتطلبی و اسلام انقلابی
🔸بالای منبرها فقط به مباحث عقیدتی پرداختهایم؛ باید به مسائل زندگی بپردازیم.
قرآن میگوید:زندگی سخت است!
لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنْسانَ في كَبَد(بلد/۴)
هر کسی باور نکند که زندگی سخت است سختی دین را هم نخواهد پذیرفت! دین مثل ورزش است که اگر ورزش نکنی دیسک کمر میگیری. میگوید: سختی کوچک را استقبال کن تا سختی بزرگ سراغت نیاید.