🏴 فضیلت گریه و اشک برای امام حسین(ع) و عزای اهل بیت(ع)
◾️امام رضا عليه السلام فرمودند:
بدانکه اگر بر حسين عليه السلام آنقدر گريه کردی که اشکهايت بر چهره ات جاری شد، خداوند همه گناهانت را که مرتکب شده ای می آمرزد چه کوچک باشد چه بزرگ و چه کم باشد چه زیاد.
◾️پیامبر صلی الله علیه و آله فرمودند :
چشمی که برای حسین گریه کرده باشد بوسیله ورود به بهشت خوشحال و خندان خواهد شد.
.
◾️امام باقر عليه السلام فرمودند:
هرکس برای عزای ما اهل بیت به اندازه بال مگسي چشمش تر شود، خداوند قصري در بهشت براي او بنا ميكند و آن ذره اشك را خداوند حجاب بين او و آتش جهنم قرار ميدهد.
📚 منابع: امالی صدوق ص۱۱۲ - بحار جلد۴۴ ص۱۹۳ - الغدير ٢/٢٠٢
❓امام حسین علیه السلام کیست؟
◾️تنها امامی که شش ماهه متولد شد
◾️تنها امامی که بی غسل و کفن دفن شد
◾️تنها امامی که در ماه شهادتش
هیچ تولدی نیست
◾️تنها امامی که در ماه ولادتش
هیچ شهادتی نیست
◾️تنها امامی که خوردن خاک قبرش اشکالی ندارد و باعث شفا از بیماریست
◾️تنها امامی که تحت قبه اش
دعا مستجاب میشود
◾️تنها امامی که نام یک درب بهشت بنام اوست
◾️تنها امامی که امام زمان عج الله تعالی، شبانه روز چندین مرتبه بر او گریه میکند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️چرا اینقدر مشکلات من طولانی میشن؟
#سیل_صلوات
🌼علامه طباطبایی:
هرگاه میان مشکلات قرار گرفتید، سیل صلوات راه بیاندازید. زیرا آن سیل حتما #مشکلات را با خود میبرد.
🖇 پیوست۱:
در قدیم مجالس #ختمصلوات رونق بیشتری داشت، و متدینین به برکت همین جلسات حوائج خود را برآورده و مشکلات خود را برطرف میکردند.
🖇 پیوست۲:
بهتره هر کدوم از ما هم، مجالس #ختمصلوات رو رونق بیشتری بدیم و احیاء کنیم.
﷽ ان شاء الله تصمیم داریم ختم صلواتی که هر #شب_جمعه قرار داده میشود را به توفیق الهی و همت شما عزیزان تا زمان ظهور #امام_زمان (عج) که بسیار نزدیک است ادامه دهیم تا ان شاء الله بتوانیم با فرستادن این صلوات ها با نیتی که در ادامه خواهیم گفت به سهم خودمون باعث تعجیل در فرج و همچنین عاقبت به خیری خودمان شویم و بتوانیم به توفیق تبعیت و اطاعت کامل از حضرت برسیم و هر چه زودتر به توفیق حضور و بهره مندی از دوران فوق العاده بعد از ظهور نائل شویم.
هفته پیش الحمدلله به همت شما عزیزان بر اساس گزینه ای که انتخاب کردید از بین چندین کانال و گروه در تلگرام و ایتا که ختم در آن قرار داده شده بود، مجموعا حدود ۴۶۸ نفر شرکت کردند و حدود ۲۰۲ هزار صلوات فرستاده شد.
طبق بیانات بزرگان دین ، #صلوات برترین ذکر است و در رسیدن به حاجات بسیار سودمند و موثر است و این ذکر در تقرب پیدا کردن به خدا ، آمرزش گناهان، توشه آخرت و صفای باطن تاثیر بسیار زیادی دارد.
ان شاء الله همگی بتوانیم در این سُنت حسنه و پُر خیر و برکت ختم صلوات هر هفته شرکت کنیم و ان شاء الله خدا ما را از تمام ثوابها و آثار و برکات فوق العاده این صلوات ها بهرهمند فرماید و تک تک این صلوات ها را به عدد ما احاط به علمک(به تعداد بالاترین عددی که در احاطه ی علم خداست) از ما قبول فرماید. سعی کنیم صلوات ها را با آرامش و با توجه فرستیم.
برای شرکت در این ختم صلوات، روی لینک زیر کلیک کرده و گزینه ثبت را بزنید سپس تعداد صلواتی که تمایل دارید بفرستید را وارد کنید و سپس روی ثبت کلیک کنید تا ثبت شود.
https://EitaaBot.ir/counter/uhet
🔆 راهکاری برای زیاد شدن روزی و کلی اتفاق خوب دیگه!
💠 امام صادق(ع) فرمودند: کسی که سورهی صافات رو هر جمعه بخونه، از همهی آفتها حفظ میشه، همهی بلاهای دنیا ازش دور میشه، و بیشترین حد ممکن از روزی در دنیا نصیبش میشه، و خدا مال و فرزندان و بدنش رو گرفتار شر شیطان و ستمگران نمیکنه. و اگر اون روز یا شب بمیره، خدا شهید محشورش میکنه و شهید از دنیا میبردش و تو بهشت با شهدا و همدرجهی اونها قرارش میده.
🔖 عنْ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ قَالَ: مَنْ قَرَأَ سُورَةَ اَلصَّافَّاتِ فِي كُلِّ يَوْمِ جُمُعَةٍ ، لَمْ يَزَلْ مَحْفُوظاً مِنْ كُلِّ آفَةٍ مَدْفُوعاً عَنْهُ كُلُّ بَلِيَّةٍ فِي اَلْحَيَاةِ اَلدُّنْيَا مَرْزُوقاً فِي اَلدُّنْيَا بِأَوْسَعِ مَا يَكُونُ مِنَ اَلرِّزْقِ وَ لَمْ يُصِبْهُ اَللَّهُ فِي مَالِهِ وَ لاَ وَلَدِهِ وَ لاَ بَدَنِهِ بِسُوءٍ مِنْ شَيْطَانٍ رَجِيمٍ وَ لاَ مِنْ جَبَّارٍ عَنِيدٍ وَ إِنْ مَاتَ فِي يَوْمِهِ أَوْ لَيْلَتِهِ بَعَثَهُ اَللَّهُ شَهِيداً وَ أَمَاتَهُ شَهِيداً وَ أَدْخَلَهُ اَلْجَنَّةَ مَعَ اَلشُّهَدَاءِ فِي دَرَجَةٍ مِنَ اَلْجَنَّةِ.
📙ثواب الأعمال و عقاب الأعمال، ج۱، ص۱۱۲
⁉️بعضی ها میگن به چه دلیلی باید از ولی فقیه و مرجع تقلیدمون تبعیت کنیم و چرا در امور زندگی مون باید با مراجع و علمای دینی مشورت کنیم؟
✅ دلیلش رو امام هادی علیه السلام در حدیث زیر فرموده اند
🌷 امام هادی علیه السلام:
در زمان غيبت قائم شما، اگر اين علمایی که مردم را به سوی او دعوت ميکنند و به طرف او هدایت میکنند و با دلايل و براهين الهی از آئين او دفاع ميکنند و دست بندگان مستضعف را ميگيرند و آنها را از دامهای شيطان نجات ميدهند، نبودند آنگاه همهی مردم از دين بيرون ميرفتند و به ارتداد ميگرائيدند. ولي اين رجال دين هستند که رشتهی دلهای ضعفای شيعه را ميگيرند، آن چنانکه ناخدای کشتی سکان کشتی را ميگيرد. آنهايند که در نزد خدای عزوجل از هر طبقه ای برترند.
📗 محجة البيضا، ج۱، ص۳۲
✅ با انصاف باش؛ سخته ولی تو میتونی
🔸امام علی علیه السلام میفرمایند: «تاج انسان عفت و پاکدامنی او، و زینتش انصاف اوست.» (١)
🔸پیامبر صلیاللهعلیهوآله فرمودند: «سه مسئله مهم است که این امت طاقت آن را ندارند، که یکی از آنها داشتن انصاف است.» (٢)
❗️ منتظری که انصاف برایش اهمیت ندارد، در واقع معنای انتظار را درست درک نکرده است؛ زیرا یکی از دلایل اهمیت انتظار، امید برپا شدن دولت جهانی #امام_زمان و برقراری عدل و #انصاف است.
📚 منابع:
١. غرر الحکم
٢. آیت الله مکارم شیرازی؛ انوار هدایت، مجموعه مباحث اخلاقی، ص ٢۶٢
#اخلاق_مهدوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷پيامبر خدا صلى الله عليه و آله:
به عمر خود بخيل تر باش تا به درهم و دينارت.
📗ميزان الحكمه ج۸ ص۱۲۵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️باج دادن های حرام در خانواده ممنوع
❗️والدینی که لقمه و دیدنی حرام در خانواده وارد میکنند و به فرزندان خود باج حرام میدهند، قیامت همین فرزندان شاکی خصوصی آنها خواهند شد و حق الناس بر گردن والدین ایجاد میشود!
شکر سفید=سم سفید - استاد میرزائی.mp3
15.07M
🔴 قند و شکر سفید = سمّ سفید
❓مصرف شکر چه عوارضی دارد؟
❓چند نوع شکر داریم و آیا تمام آنها مضر هستند؟
👤 استاد سید امان الله میرزائی
❗️عواقب ترک امر به معروف و نهی از منکر
🌹حضرت علی علیه السلام در وصیتنامه خویش فرمودند: «امر به معروف و نهی از منکر را ترک نکنید، که افراد شرور و بدکار جامعه، بر شما مسلط میشوند.» «[در این صورت] هرچه دعا کنید، به اجابت نرسد.» (نهج البلاغه، نامه ۴۷)
🌹پیامبر رحمت صلى الله عليه و آله:
️ هرگاه [مردم] امر به معروف و نهى از منكر نكنند، و از نيكان خاندان من پيروى ننمايند، خداوند بدانشان را بر آنان مسلّط گرداند و نيكانشان دعا كنند امّا دعايشان مستجاب نشود.
(کافی(ط - الاسلامیه) ج۲ ص۳۷۴)