فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رفع چروک صورت
👤حکیم حسین خیراندیش
کمتر از دو دقیقه
@ahadis_tollab کانال احادیث الطلاب
✨﷽✨
🔴رضایت خدا در رضایت پدر و مادر است
✍دو برادر، مادر پیر و بیماری داشتند. هر دو متقی و پرهیزکار بودند و عالم و عارف. با خود پیمان بستند که یکی خدمت خدا کند و دیگری در خدمت مادر بیمار باشد. برادری که پیمان بسته بود خدمت خدا کند به صومعه رفت و به عبادت مشغول شد و آن دیگری در خانه ماند و به پرستاری از مادر پرداخت. چندی که گذشت برادر صومعهنشین مشهور عام و خاص شد و از اقصی نقاط دنیا، عالمان و عرفا و زهاد به دیدارش شتافتند و آن دیگری که خدمت مادر میکرد، فرصت همنشینی و همکلاسی با دوستان قدیم را نیز از دست داد و یکسره به امور مادر میپرداخت.
برادر صومعهنشین کمکم به خود غره شد که خدمت من ارزشمندتر از خدمت برادر است، چراکه او در اختیار مخلوق است و من در خدمت خالق، و من از او برترم! همان شب که این کلام در خاطر او گذشت، پروردگار را در خواب دید که وی را خطاب کرد و گفت: برادر تو را آمرزیدم و تو را به حرمت او بخشیدم و از این پس تو را حکم کردم که در خدمت برادر باشی.
عارف صومعهنشین اشک در چشمانش آمد و گفت: یا ربالعالمین! من در خدمت تو بودم و او به خدمت مادر، چگونه است مرا در خدمت او میگماری و به حرمت او میبخشی، آنچه کردهام مایه رضای تو نیست؟َ!
ندا رسید: آنچه تو میکنی؛ ما از آن بینیازیم ولکن مادرت از آنچه او میکند؛ بینیاز نیست.
تو خدمت بینیاز میکنی و او خدمت نیازمند. بدین حرمت، مرتبت او را از تو فزونی بخشیدیم.
@ahadis_tollab کانال احادیث الطلاب
✍امام صادق علیه السلام:
كسى كه زندگى را بر اين بنا نهاده كه معصيت كند و در پايان عمر توبه كند؛ در پى فريفتنِ كسى است كه فريفته نمى شود و تلاش مى كند از لذّتهاى نقد بهره برد و به خود وعده مى دهد كه در آينده، توبه خواهد كرد؛
علاوه بر آنكه به وعده وفا نخواهد كرد. زيرا رها شدن از رفاه و لذت و انجام توبه، بويژه در پيرى و ناتوانى بدن، امرى بس دشوار است.
انسان در امان نيست كه با پس انداختن توبه ، مرگش فرا رسد و بدون توبه از دنيا خارج شود. [اين شخص ]مانند كسى است كه بدهكارى مدت دار بر عهده اوست و قدرت بر اداى دين دارد؛ امّا هميشه آن را به تأخير مى اندازد تا زمان پرداخت فرا رسد؛ اما سرمايه، از دست رفته و قرض بر گردنش باقى است
📚بحارالأنوار جلد3 صفحه83
@ahadis_tollab کانال احادیث الطلاب
🔴اگر گناه کردیم چه کنیم؟/مراحل توبه سریع در کلام امیرالمؤمنین علیه السلام
اگر گناه یا کوتاهی کردهای
۱. استغفار کن
۲. تصمیم بگیر تکرار نشود
۳. صلوات بفرست
۴. با امیرالمؤمنین تجدید بیعت کن
۵. دشمنان اهل بیت را لعنت کن
پس اگر کسی این کار را کند، خداوند عزوجل فرمودهاند: با این موالات و دوستی دوستانم و دشمنی دشمنانم هیچ یک از گناهان تو را مؤاخذه نمیکنم.
📚 بحارالانوار، ج ۶۷، ص ۶۹
@ahadis_tollab کانال احادیث الطلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عکس العمل زیبای علامه حسنزادهآملی
به خانمی که برای سلامتی ایشان صلوات فرستاده .... !!!!
کجایی استاد که ببینی امروزه بعضی زنان چه می کنند ؟
@ahadis_tollab کانال احادیث الطلاب
🔴 زنی بدکاره بنام #هند ، مادر ملعونی بنام #معاویه کسی که جگر #حضرت_حمزه_سیدالشهدا را به دندان گرفت
▪️هند به ظاهر همسر ابوسفیان و مادر معاویه و عتبه و یزید بود اما از صاحبان پرچم بود که مردها به او مراجعه می کردند، و میل زیادی به غلامان سیاه داشت، ولی هرگاه بچه سیاهی را می زائید او را می کشت.
معاویه را به چهار کس نسبت می دهند: مسافر بن ابی عمرو، عماره بن ولید بن مغیره، عباس و صباح که این ملعون مغنی عماره بن ولید و جوانی خوش سیما بود و کارگری ابوسفیان می نمود. هند با او الفتی خاص داشت، و لذا علمای انساب عتبه بن ابی سفیان را هم از صباح می دانند.
هنگامی که هند به معاویه بارور شد مایل نبود او را در خانه بزاید. لذا کنار کوه اجیاد آمد و آنجا وضع حمل کرد و به این دلیل است که حسان می گوید:
لمن الصبی بجانب البطحاء فی التراب ملقی غیر ذی مهد
فرزندی که در کنار بیابان مکه بدون گهواره روی زمین رها شده از آن کیست؟
از این زن و شوهر و فرزندش معاویه و نوه اش یزید، اذیتها و جسارتها به پیامبر صلّی اللَّه علیه و آله و أمیرالمؤمنین و امام حسن و امام حسین علیهم السّلام رسیده که در کتب تاریخ و روایات به تفصیل ذکر شده است.
از آن جمله در مسیر حرکت کفار قریش به طرف احد برای جنگ با پیامبر صلّی اللَّه علیه و آله، هند قصد داشت قبر مادر آن حضرت جناب آمنه بنت وهب سلام اللَّه علیها را نبش کند و جسارت کند، چه اینکه پدر و مادر و عموی هند در بدر کشته شده بودند. ولی کفار قریش مانع شدند و گفتند: «این رسم می شود و مرگان ما را هم این چنین می کنند».
هند گفت: باید محمّد یا علی یا حمزه را بکشم ! این بود که وحشی را بر این کار گماشت و وعده هائی به او داد. وحشی گفت: «قادر به کشتن پیامبر و علی نیستم ولی برای حمزه کمین می کنم »، با این مقدمه بود که آن بزرگوار را حسب دستور هند ملعونه به شهادت رساند.
📚 تتمه المنتهی: ص 47
تتمه المنتهی: ص 50. بحار الانوار: ج 20، ص 549. حمزه سیّد الشّهداء 7: ص 26 - 27. منتخب التواریخ: ص 51 )
تتمه المنتهی: ص 43. مروج الذهب مسعودی: ج 2، ص 307
@ahadis_tollab کانال احادیث الطلاب
حدیث 30576
بهترین مردم کیست
قسمت 20
1873 - قالَ زَيْدُ بْنُ صُوحانَ الْعَبْدِىُّ: يا اَمِيرَالمُؤْمِنيِنَ (ع): فَأَىُّ النَّاسِ خَيْرٌ عِنْدَ اللَّهِ؟ قَالَ عليه السلام: أَخْوَفُهُمْ لِلَّهِ، وَأَعْمَلُهُمْ بِالتَّقْوى، وَ أَزْهَدُهُم فِى الدُّنْيا.
زَيد بن صُوحان عَبدى به اميرالمومنين على عليه السلام عرض كرد: بهترين مردم نزد خدا كيست؟ حضرت فرمودند: خدا ترسترين وپرهيزگارترين وبى رغبت ترين ايشان نسبت به دنيا.
کتاب احادیث الطلاب ص 518
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
@ahadis_tollab کانال احادیث الطلاب
هدایت شده از .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانم محترم
کسی که میخواد از دیدن تو لذت ببره باید خرجت رو بده
حاج آقا قرائتی
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
مدت : کمتر از یک دقیقه
@ahadis_tollab کانال احادیث الطلاب
🌺🌺🌺🌺🌺حدیث 30577
برترین سخن کدام است
قسمت 21
1874 - قالَ زَيْدُ بْنُ صُوحانَ الْعَبْدِىُّ: يا اَمِيرَالمُؤْمِنيِنَ (ع) : فَأَىُّ الْكَلامِ أَفْضَلُ عِنْدَ اللَّهِ عَزَّوَجَلَّ؟ قَالَ عليه السلام: كَثْرَةُ ذِكْرِهِ، وَ التَّضَرُّعُ إِلَيْهِ وَدُعاؤُهُ.
زَيد بن صُوحان عَبدى به اميرالمومنين على عليه السلام عرض كرد: كدام سخن نزد خداى عزوجل برتر است؟ حضرت فرمودند: بسيار ياد او كردن، و به سوى او تضرع وزارى كردن، و صدا زدن و خواندن او.
کتاب احادیث الطلاب ص 518
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
@ahadis_tollab کانال احادیث الطلاب
سه داستان آموزنده
در زمان پيامبر اسلام (ص) مردى هميشه متوكل به خدا بود و براى نجات از شام به مدينه مى آمد. روزى در راه دزد شامى سوار بر اسب ، بر سر راه او آمد و شمشير به قصد كشتن او كشيد.
تاجر گفت : اى سارق هرگاه مقصود تو مال من است ، بيا بگير و از قتل من درگذر.
سارق گفت : قتل تو لازم است ، اگر ترا نكشم مرا به حكومت معرفى مى كنى . تاجر گفت : پس مرا مهلت بده تا دو ركعت نماز بخوانم ؛ سارق او را امان داد تا نماز بخواند.
مشغول نماز شد و دست به دعا بلند كرد و گفت : بار خدايا از پيامبر (ص) تو شنيدم هر كس توكل كند و ذكر نام تو نمايد در امان باشد، من در اين صحرا ناصرى ندارم و به كرم تو اميدوارم .
چون اين كلمات بر زبان جارى ساخت و به درياى صفت توكل خويش را انداخت ، ديد سوارى بر اسب سفيدى نمودار شد، و سارق با او درگير شد. آن سوار به يك ضربه او را كشت و به نزد تاجر آمد و گفت : اى متوكل ، دشمن خدا را كشتم و خدا تو را از دست او خلاص نمود. تاجر گفت : تو كيستى كه در اين صحرا به داد من غريب رسيدى ؟
گفت : من توكل توام كه خدا مرا به صورت ملكى در آورده و در آسمان بودم كه جبرئيل به من ندا داد: كه صاحب خود را در زمين درياب و دشمن او را هلاك نما. الان آمدم و دشمن تو را هلاك كردم ، پس غايب شد. تاجر به سجده افتاد و خداى را شكر كرد و به فرمايش پيامبر (ص) در باب توكل اعتقاد بيشترى پيدا كرد.
پس تاجر به مدينه آمد و خدمت پيامبر (ص) رسيد و آن واقعه را نقل كرد، و حضرت تصديق فرمود آرى توكل را به اوج سعادت مى رساند و درجه متوكل درجه انبياء و اولياء و صلحاء و شهداء است .
داستان دوم
هنگامى كه (ابوسفيان ) رئيس مشركان كه لشكر ده هزار نفرى و مانور منظم و قدرتمند اسلام را (در فتح مكه ) ديد در شگفتى و تعجب فرو رفت در حالى كه در كنار گردانهاى رزمى لشكر رسول خدا صلى الله عليه و آله و سلم قدم مى زد، مى گفت :
اى كاش مى دانستم كه چرا محمد صلى الله عليه و آله و سلم بر من پيروز شد؟ با آنكه محمد صلى الله عليه و آله و سلم در مكه تنها و بى ياور بود، چگونه اين چنين لشكرى مبارز تدارك ديد؟
چون پيامبر صلى الله عليه و آله و سلم سخن ابوسفيان را شنيد روزی در جواب او فرمود: ما به كمك خدا، بر شما پيروز شديم .
در جنگ حنين مى بينيم وقتى سپاه اسلام مورد تهاجم غافلگيرانه دشمن قرار گرفت صفوف مسلمانان از هم متفرق شد.
پيامبر صلى الله عليه و آله و سلم وقتى پراكندگى سپاه اسلام را ديد، به درگاه خدا استعانت جست و به او توكل كرد و عرض نمود: (خداوندا! حمد و سپاس مخصوص تو است ، و شكايتم را به درگاه تو مى آورم و اين توئى كه بايد از درگاهت كمك خواست و استعانت جست ) در اين هنگام جبرئيل بر پيامبر صلى الله عليه و آله و سلم نازل شد و عرض كرد:
(اى رسول خدا، دعائى كردى كه موسى در آن هنگام كه دريا برايش شكافته شد، اين دعا را كرد و از شر فرعون نجات يافت .)
داستان سوم
حضرت موسى عليه السلام را بيمارى عارض شد، بنى اسرائيل نزد او آمدند و ناخوشى او را شناختند و گفتند: اگر فلان دارو را مصرف كنى شفايابى .
موسى عليه السلام گفت : مداوا نمى كنم تا خدا مرا بى دوا بهبود بخشد. پس بيمارى او طولانى شد، خدا به او وحى فرمود: به عزت و جلالم سوگند! ترا عافيت نمى دهم تا به دوائى كه گفته اند درمان كنى .
پس به بنى اسرائيل گفت : داروئى كه گفتيد به آن مرا معالجه كنيد. پس او را مداوا كردند بهبود يافت .
اين در دل موسى عليه السلام حالت شكوه و اعتراضى پديد آورد. خداى تعالى به او وحى فرستاد، خواستى حكمت مرا به توكل خود باطل كنى ، چه كسى غير از من داروها و منفعتها را در گياهان و اشياء نهاد؟!
این داستان نشان می دهد که آدمی در همه حالات باید بر خداوند توکل کند ، اگر حکمت خدا بر توکل پیشه گرفته باشد ، آدمی در این مورد باز هم اجر و پاداش خواهد داشت
@ahadis_tollab کانال احادیث الطلاب