🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺
🗓 امروز پنجشنبه:
9 اردیبهشت ماه 1400
16 رمضان المبارک 1442
#حدیث_روز: معیارهای شناخت افراد
أَمِيرَ اَلْمُؤْمِنِينَ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ قَالَ فِي بَعْضِ خُطَبِهِ: «أَيُّهَا اَلنَّاسُ اِعْلَمُوا أَنَّهُ لَيْسَ بِعَاقِلٍ مَنِ اِنْزَعَجَ مِنْ قَوْلِ اَلزُّورِ فِيهِ وَ لاَ بِحَكِيمٍ مَنْ رَضِيَ بِثَنَاءِ اَلْجَاهِلِ عَلَيْهِ اَلنَّاسُ أَبْنَاءُ مَا يُحْسِنُونَ وَ قَدْرُ كُلِّ اِمْرِئٍ مَا يُحْسِنُ فَتَكَلَّمُوا فِي اَلْعِلْمِ تَبَيَّنْ أَقْدَارُكُمْ».
🌹 امير المؤمنين على عليه السّلام فرمودند: اى مردم! بدانيد كسى كه از سخن ناحق كه به او گويند از جاى خود كنده مىشود (عصبانی شود) عاقل نيست. آنكه از ستايش نادان خوشش مىآيد حكيم نيست. مردم فرزندان كارهاى خوب خويشاند.
و ارزش هركس به اندازه كارى است
كه به خوبى انجام مىدهد. در مورد علم سخن بگوييد تا قدر و منزلت شما آشكار گردد.
کتاب شریف الکافی جلد ۱ صفحه ۵۰
🔰 آمادگی برای ورود به ساحت لیلةالقدر
🔺️رهبر انقلاب: در ماه رمضان، دلها را تا میتوانید با ذکر الهی نورانیتر کنید، تا برای ورود به ساحت مقدس لیلةالقدر آماده شوید. شب سلامت دلها و جانها، شب شفای بیماریهای اخلاقی و مادی و اجتماعی که امروز متاسفانه دامان بسیاری از ملتهای جهان، از جمله ملتهای مسلمان را گرفته است! سلامتی از همه اینها، در شب قدر ممکن و میسر است؛ بشرطی که با آمادگی وارد این شب شوید.
#بهار_قرآن
🌙 @Khamenei_ir
✨﷽✨
✅نام گذاری امام حسن از سوی خداوند
✍️جابر بن عبدالله میگوید: هنگامی که حضرت زهرا امام حسن (علیه السلام ) را به دنیا آورد، به امام علی(ع) گفت: «برایش نام انتخاب کن». علی(ع) فرمود: «من در نامگذاری این فرزند بر پیامبر خدا پیش نمیگیرم».
قنداقه امام حسن را خدمت رسول الله (ص) آوردند و گفتند: یا رسول الله! برایش نام انتخاب کن. پیامبر فرمود: «در این نامگذاری بر خدای متعال سبقت نمیگیرم». پس خدای متعال به جبرئیل وحی فرستاد که محمد(ص) صاحب فرزند شد، به جانب وی برو، تبریک بگو، و به او بگو که علی نسبت به تو مثل هارون نسبت به موسی است، پس نام فرزند هارون را بر وی بگذار. جبرئیل بر پیامبر(ص) فرود آمد، تولد فرزند را از جانب خداوند بر وی تبریک گفت و گفت: خدای متعال فرمود: «نام مولود فاطمه را به اسم پسر هارون نامگذاری کن».
💥پیامبر فرموند: «نام پسر هارون چیست؟» جبرئیل گفت: شبر. پیامبر (ص) فرمود: « زبان ما عربی است!» پس جبرئیل در جواب گفت: «او را حسن نام بگذار» و پیامبر نام حسن را برایش برگزید.
📚بحار الانوار، ج 43، ص 238، و به همین مضمون روایات بسیارى در کتب اهل سنت نقل شده که بیشتر آنها در ملحقات احقاق الحق، ج 10، ص 492 به بعد ذکر شده است.
رسالت حوزویان تبیین خطوط و ضوابط مقام معظم رهبری در انتخابات است;
آیتالله اعرافی در جمع مدیران و معاونین حوزههای علمیه:
انتخابات ۱۴۰۰ در آغاز گام دوم انقلاب اسلامی، سند الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت و برنامه هفتم توسعه قرار دارد و دولت منتخب این دوره می تواند نقش مهمی در این زمینه ها و تحقق اهداف والای این اسناد ایفا کند.
باید حضور و مشارکت حداکثری اولین موضوع مورد توجه ما باشد.
وظیفه دوم تبیین خطوط و ضوابطی است که مقام معظم رهبری در باب انتخابات مطرح فرموده اند.
در امتحانات حوزه علمیه نیز تغییراتی ایجاد شد تا مبلغین حوزوی نیز بتوانند در ترسیم و تبیین خطوط و ضوابط مدنظر مقام معظم رهبری ایفای نقش نمایند.
در موضوع مذاکرات مقام معظم رهبری نکاتی را فرمودند که در قانون مجلس هم آمده و مطالبه جدی ما حوزویان نیز هستند؛
یکی از این نکات رفع تمامی تحریمهاست؛
راستی آزمایی قبلی و اقدام به بازگشت در مرحله بعد و همچنین فرونرفتن در مذاکرات فرسایشی از جمله مطالبات ما از دولت هستند.
حوزه بر عهد همیشگی خود که در کنار مردم و در خدمت مردم بودن با کمال دلسوزی، خیرخواهی و تواضع است مانده و از پایبندی به ارزشهای اسلام و انقلاب کوتاه نخواهد آمد.
@sotohaali
زمانی که زبيريان به کوفه حمله کردند و مختار و یارانش را محاصره کردند و تحریمهای فلج کننده اقتصادی را بر یاران مختار تحمیل کردند، مختار پیکی به سوی ابراهیم بن مالک اشتر فرستاد و از ابراهیم خواست که به میدان بیاید اما ابراهیم حرف مرد میدان را گوش نکرد و ميدان را فدای ديپلماسي کرد، ابراهیم دشمن اصلی را امویان می دانست و معتقد بود با زبيريان باید مذاکره کرد نه مبارزه. مرد میدان در میدان تنها ماند و شهید شد.
ابراهیم خائن نبود اما نامرد میدان شد.
ابراهیم خائن نبود اما باعث شهید شدن مرد میدان شد.
ابراهیم خائن نبود اما بعد از شهادت مرد میدان باز هم با قاتلان مرد میدان وارد مذاکره شد و به خواسته های آنها تن داد.
از تاریخ عبرت بگیریم
مرد میدان، یادت بخير
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺
🗓 امروز شنبه:
11 اردیبهشت ماه 1400
17 رمضان المبارک 1442
#حدیث_روز: عملِ برتر از هزار ماه
🔅 #امام_صادق_علیه_السلام:
🔹 «كَيفَ يَكونُ لَيلَةُ القَدرِ خَيرا مِن ألفِ شَهرٍ؟ قال: العَمَلُ فيها خَيرٌ مِنَ العَمَلِ في ألفِ شَهرٍ لَيسَ فيها لَيلَةُ القَدرِ».
🔸 «چگونه شب قدر بهتر از هزار ماه است؟»: عمل در آن شب بهتر از عمل در هزار ماهى است كه شب قدر در آنها نباشد».
📚 الكافي ج ٤ ص ١٥٧ ح ٤
#ماه_رمضان #شب_قدر
نقش باورهای اعتقادی در جرح و تعدیل راویان - استاد حسینی فقیه 0.mp3
49.09M
🔺 نقش باورهای اعتقادی در جرح و تعدیل راویان
🔹ارائه: استاد سید محسن حسینی فقیه
🔻مرکز تحقیقات اسلامی مشهد مقدس
🆔 @m_tahghighateislami
💢 قرآن جدید خلیفه دوم و عایشه !!!!
#تاریخ_قرآن
🔘 رسول خدا (ص) كه رحلت كرد، امام على (ع) به تدوين قرآن در كتابى واحد پرداخت؛ همانگونه كه عده ديگرى از صحابه- به جز امام على (ع)- نيز نسخه قرآن مدون خود را داشتند؛ ولى خليفه ابوبكر به اين نسخهها بسنده نكرد و دستور داد تا گروهى از صحابه، قرآن را بسان يك كتاب تدوين نمايند، سپس آن را نزد «حفصه» به وديعت نهاد تا آنگاه كه دوران عثمان فرا رسيد، و فتوحات بلاد گسترش يافت و مسلمانان پراكنده شدند، خليفه دستو داد تا چند نسخه از روى نسخه موجود در نزد حفصه بنويسند و آن را در بلاد مسلمين توزيع كرد، و مسلمانان نسخههاى خود را از روى اين نسخهها نوشتند و از نسلى به نسل ديگر سپردند و تا به امروز، نسخهاى جز آن در نزد احدى از مسلمانان نبوده است و نيز، نسخهاى كه واجد كلمهاى زيادت و نقصان بوده و با اين قرآن متداول امروز در نزد مسلمانان تفاوت داشته باشد، در هيچ يك از ايام وجود نداشته است، و همه فرقههاى مسلمان: سنّى و شيعه و اشعرى و معتزلى و حنفى و شافعى و حنبلى و مالكى و زيدى و امامى و وهابى تا خوارج، همگى بر آن اتفاق نظر دارند و در نزد هيچ فرقهاى از آنها و غير آنها، در روزى از روزها، نسخهاى كه حاوى زيادت و نقصان حتى يك كلمه باشد، يا ترتيب سورهها و آيات آن مخالف قرآن متداول امروزين مسلمانان باشد، وجود نداشته است.
⭕️ اما آنچه كه در برخى از كتابهاى حديثى مکتب خلفا آمده و حاوى پندار نقص و كاستى در قرآن كريم است، در همان جا كه بوده باقى مانده و به هيچ روى در هيچ يك از نسخههاى قرآن وارد نشده است به عنوان نمونه 👇🏻👇🏻
‼️در حديثِ روايت شده از «عايشه» گويد: «از جمله موارد نازل شده قرآنى: (عَشَرَ رَضَعَات مَعلومات): «ده بار شير خوردن معلوم» بود، كه رسول خدا (ص) رحلت كرد و آنها جزء قرآن خوانده مىشدند»
‼️«آيه رجم(آیه جدید خلیفه دوم درباره رجم پیرمرد و پیرزن زناکار) و شير خوردن ده بار بزرگسال نازل شد و در زير بستر من بود که رسول خدا (ص) وفات كرد و ما سرگرم فوت او شديم و حيوانى اهلى وارد شد و آن را خورد.»
✍🏻 پ.ن: شیر خوردن بزرگسال به این معنی که اگر یک انسان بالغ و بزرگ هم از زنی شیرده ده بار شیر بخورد به او محرم میشود!!!
📚 بازشناسی دو مکتب جلد دوم
📎 کانال علامه عسکری
🍎 @Allameaskari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️هر دلی فاطمیست، وقت ظهور
شب او صبح عید خواهد شد
▪️حاجقاسم به خون خود آموخت
مرد میدان شهید خواهد شد
شعرخوانی احمدبابایی در واکنش به اظهارات ظریف
✅eitaa.com/safir_channel ایتا
✅ sapp.ir/safir_channel سروش