15.7K
#سوال۲۳۴۰
در عمل آی وی اف برای بارداری میتونی جنسیت بچه رو هم انتخاب کنی آیا مشکلی نداره؟
#احکام_بانوان
#بارداری
#آی_وی_اف
#تعیین_جنسیت
@ahkam_ostad_zaree
10.1K
#سوول۲۳۴۱
ما در ختم صلوات هستیم میگن اگر توی ختم صلوات حرف بزنی قبول نیست یا توی گروه صلوات ختم می کنیم نباید ما بین آنها حرف بزنیم یا اشکال نداره
#ختم_صلوات
@ahkam_ostad_zaree
70.1K
#سوال۲۳۴۲
رد مظالم چیه؟ برای چی خرج میشه؟
به سادات میرسه؟ خود آدم می تونه خرج کنه برای فقیر؟
#رد_مظالم
@ahkam_ostad_zaree
12.8K
#سوال۲۳۴۳
در احکام وضو در قسمت شستشوی صورت گفته اند شستشو از قسمت رویش مو باشد درصورتی که در اثر ریزش مو قسمت رویش عقب رفته باشد و قسمت رویش قبلی هم مشخص نباشد
چکار باید کرد؟ و باید از کجا آب را به روی صورت ریخت؟
#احکام_وضو
#شستن_صورت
@ahkam_ostad_zaree
25.3K
#سوال۲۳۴۴
فردي در ركوع ذكر را اشتباه ميخواند مثلاً عظيم را أعظيم ميخواند، حكمش چيست؟
#احکام_نماز
#ذکر_رکوع
@ahkam_ostad_zaree
21.3K
#سوال۲۳۴۵
اگر بعد از غسل چرک زیر ناخن نرفته باشد غسل باطل است؟ برای وضو چطور؟
#احکام_غسل
#احکام_وضو
#چرک_زیرناخن
@ahkam_ostad_zaree
45.6K
#سوال۲۳۴۷
در میان دعای ندبه آیه ای از سوره های سجده دارهست ،کسی که عذر شرعی دارد و در روز جمعه دعا خوان است وقتی به اینجا میرسد وظیفه اش
چیست ؟
#احکام_آیات_سجده_دار
#بانوان
#عذرشرعی
@ahkam_ostad_zaree
20.1K
#سوال۲۳۴۸
غسل جنابت کردیم باهاش نماز ظهر خواندیم اگر باطل نشه میشه باهاش نماز عشاء خواند یا نمیشه
#احکام_غسل
#نماز
@ahkam_ostad_zaree
15.8K
#سوال۲۳۴۹
پدر ومادر اگه از خانه فرزند بدون اجازه چیزی مانند (خوراکی یا وسایل )بردارد اشکال دارد ؟
#والدین
#خانه_فرزند
#برداشتن_وسیله
#اجازه_نگرفتن
@ahkam_ostad_zaree
10.4K
#سوال۲۳۵۰
ما برای خرید خانه پول نیاز داشتیم از مادر شوهرم مقداری پول قرض کردیم و بهش سود ماهیانه میدادیم من به همسرم گفتم حرامه، ولی گفتن سود رو به نیت پدرم میدم تا حلال بشه در حالی که سود رو مادرشوهرم میگرفت و خرج میکرد حکم نماز در این خانه چیه؟
#احکام_نماز
@ahkam_ostad_zaree
13.8K
#سوال۲۳۵۱
اگر خانمی باردار باشد و چون سن کمی دارد و نمیتواند فرزند را بزرگ کند آیا اشکال دارد آن را سقط کند؟ شاید جنین چند هفته اش باشد
#احکام_بانوان
#سقط_جنین
@ahkam_ostad_zaree
💐عید مبعث رو خدمت اعضای محترم تبریک و تهنیت عرض می کنیم💐
🔶فلسفه بعثت پیامبران الهی🔶
🔶از فلسفههای مهم بعثت، تربیت است. یکی از مهمترین برنامههای پیامبر اسلام تربیت انسانهاست. تربیت به معنای فراهم کردن زمینهها و عوامل برای به فعلیت رساندن و شکوفا نمودن استعدادهای انسان در جهت مطلوب است. او زمینهها را برای انسانها آماده کرد تا از نظر عملی بهترین رابطه را با خدای خود (عبادات)، با همنوع خود (عقود و ایقاعات)، با قوانین و مقررات اجتماعی (حکومت و سیاسات)، با خانوادهی خود (حقوق خانوادگی) و با نفس خود (اخلاق و تهذیب نفس) داشته باشند، تا بتوانند مسجود فرشتگان قرار گیرند.
@ahkam_ostad_zaree
🔶یکى دیگر از اهداف مهم بعثت پیامبران تعلیم و تبیین معارف الهى و مطالب مورد نیاز مردم است.
«کَما اَرْسَلْنا فیکُمْ رَسولا مِنْکُم یَتْلُوا عَلَیْکُم آیاتِنا وَ یِزَکّیکُم وَ یُعَلِّمُکُمُ الْکِتابَ وَ الْحِکمَةَ وَ یِعَلِّمُکُمْ ما لَم تَکُونُوا تَعْلَمُون؛ همچنان که در میان شما پیامبرى از خودتان فرستادیم که آیات ما را بر شما مىخواند و شما را پاک مىسازد و شما را کتاب و حکمت مىآموزد و آنچه را در مقام دانستن آن نبودید، به شما یاد مىدهد.»
(سوره بقره، آیه 151)
@ahkam_ostad_zaree
🔶 از دیگر اهداف بعثت پیامبران تزکیه و تربیت نفوس مردم است.
«هُوَ الَّذى بَعَثَ فِى الاُمیِّیّنَ رَسُولا مِنْهُم یَتْلُوا عَلَیْهِمْ آیاتِهِ وَ یُزَکّیهِمْ وَ یُعَلِّمُهُمُ الْکِتابَ وَ الْحِکمَةَ وَ اِنْ کانوا مِنْ قَبْلُ لَفِى ضَلال مُبِین؛ اوست آن کس که در میان بىسوادان فرستادهاى از خودشان برانگیخت تا آیات او را بر آنان بخواند و پاکشان گرداند و کتاب و حکمت به ایشان بیاموزد، و ]آنان[ قطعاً پیش از آن در گمراهى آشکار بودند.»
(سوره جمعه، آیه 2)
@ahkam_ostad_zaree
🔶از دیگر فلسفه های بعثت آزادی از اسارت ها است. از نظر اسلام جهل و نادانى، خرافات و رسومات غلط، پیروى از هواى نفس و سلطهگرى و... بارهایى است که بر دوش آدمى سنگینى کرده و با رنجور کردنش، توان حرکت را از او مىگیرد. پیامبران آمدند تا با راهنمایی هاى خود قفسهاى اسارت را درهم بشکنند و آدمى را نجات دهند.
🔷پس تنها کسی که میتونه شعار«زن، زندگی، آزادی» سر بده «محمدِامین»ــه که با بعثتش دیگر دختری زنده به گور نشد!
«یَضَعَ عَنهُم اِصْرَهُم وَ الاَغْلالَ الَّتى کانَتْ عَلَیْهِمْ؛ ]آن پیامبر که [بارهاى سنگین و زنجیرهایى را که بر آنها بود، برمىاندازد.»
(سوره اعراف، آیه 157)
@ahkam_ostad_zaree
🔶از دیگر هدفهاى بعثت انبیاء آن است که آنان حجت را بر مردم تمام کنند و راه هر گونه عذرتراشى را در روز قیامت ببندند تا کسى خود را به خاطر کردار ناپسندش بىتقصیر نداند و نگوید: اگر پیامبر مىبود، گمراه نمىشدم.
«رُسُلا مُبَشِّرینَ وَ مُنْذِرینَ لِئَلاّ یَکُونَ لِلنّاسِ عَلَى اللهِ حُجَّةٌ بَعْدَ الرُّسُل؛ پیامبران که بشارتگر و هشدار دهنده بودند، تا براى مردم پس از فرستادن پیامبران، در مقابل خدا بهانه وحجتى نباشد.»
(سوره نساء، آیه 165)
@ahkam_ostad_zaree