۵ آبان ۱۴۰۳
🚨از شیعیان تبری نکنید
🔻به امام كاظم عليه السلام عرض کردم: مردی از شیعیان عارف به حق امامت شراب مینوشد و مرتكب گناهان کبیره میشود آيا از او برائت بجوييم؟
❤️ حضرت فرمودند: (خیر) فقط از آن عمل قبیحش برائت بجوید اما نسبت به خودش هرگز اظهار برائت نکنید، او را دوست داشته باشید اما از آن عملش متنفر باشید.
🔻عرض کردم: آيا بر ما جايز است كه بگویيم او فردی فاسق است؟
❤️فرمودند: خیر. فاسقِ فاجرِ كافر، کسی است كه منكر ولایت ما باشد، و خدای متعال مقدر نفرموده که شیعه ما فردی فاسق فاجری باشد حتی اگر در عمل بیمبالاتی كند لذا بگوييد: او در عمل فاسق و فاجرست اما نفس او مؤمن است، و در ظاهر فعلش خبيث است اما روح و بدنش پاك است. به خدا قسم شیعه ما از دنيا خارج نشده الا اينكه خدا و رسولش و ما از او راضی هستیم، و خداوند او را با آنكه در دنیا گناهكار بوده با صورت سفيد و آمرزش گناهان و ايمنی از خوف وارد محشر کرده چون شیعیانمان از دنيا بیرون نمیرود الا اینکه گناهش پاک میشود.
📚الأصول الستة عشر، ص۲۰۰
‼️❌
۵ آبان ۱۴۰۳
🟡 از خصائص امامِ معصوم ...
🔴 قَالَ آيَةُ اَللهِ اَلْعُظْمَى اَلْإِمَامُ اَلرِّضَا صَلَوَاتُ اَللهِ عَلَيْهِ : اَلْإِمَامُ اَلدَّلِیلُ فِی الْمَهَالِکِ ، مَنْ فَارَقَهُ فَهَالِکٌ.
🟠 حضرت آیت الله العظمی امام رضا صلوات الله علیه می فرمایند : امام راهنمای در مهلکه هاست و هر آنکه از او جدا شود هلاک گردد.
📚کافی ج۱ ص۲۰۰
🆔️
۵ آبان ۱۴۰۳
هدایت شده از احادیث معصومین (علیهم السلام)
🌷 امام موسی کاظم (علیه السلام) :
✍ مَن أرادَ أن یکنَ أقوَی النّاسِ فَلیتَوکل عَلی الله
🖌 هر که میخواهد که قویترین مردم باشد بر خدا توکل نماید.
📚 بحار الانوار ، ج۷ ، ص۱۴۳
☀️ به ما بپیوندید 👇
http://eitaa.com/joinchat/243138561C1ffca3526e
۵ آبان ۱۴۰۳
هدایت شده از احادیث معصومین (علیهم السلام)
🌷 امام صادق (علیه السلام) فرمودند :
🖌 در شگفتم از کسی که طالب دنیا و زیبایی های دنیاست ، و چگونه به این ذکر پناه نمی برد :
🤲 مَا شَاءَ اللهُ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِالله
(همه چیز به خواست خداست و جز قدرت خدا قوه ای نیست)
📚 من لا یحضر الفقیه ، ج ۴ ، ص۲۸۰
☀️ به ما بپیوندید 👇
http://eitaa.com/joinchat/243138561C1ffca3526e
۵ آبان ۱۴۰۳
۵ آبان ۱۴۰۳
پرسش :
توحید حاکمیت❌ به چه معنى است؟
پاسخ اجمالی:
زندگی بشر بدون حکومت ممکن نیست منتهی نه هر حکومتی، بلکه حکومتی که به حکومت خدا منتهی شود؛ زیرا حکم و حکومت تنها از آن خداست. پس حکومت پیامبر(ص) و امامان هم، چون به حکومت خدا متصل می شود دارای مشروعیت است.
پاسخ تفصیلی:
مسلماً جامعه بشرى نیاز به حکومت دارد؛ چرا که زندگى دسته جمعى بدون حکومت ممکن نیست. تقسیم مسؤلیت ها، تنظیم برنامه ها، اجراى مدیریت ها، و جلوگیرى از تعدیات و تجاوزها، تنها به وسیله حکومت میسر است.🦋
از طرفى، اصل آزادى انسان ها مى گوید: هیچ کس بر هیچ کس حق حکومت ندارد، مگر آن که مالک اصلى و صاحب حقیقى اجازه دهد، و از همین جاست که ما هر حکومتى را که به حکومت الهى منتهى نشود، مردود مى دانیم، و نیز از همین جاست که مشروعیت حکومت را از آن پیامبر(صلى الله علیه وآله) و سپس امامان معصوم(علیهم السلام) و بعد از آنها براى فقیه جامع الشرایط مى دانیم.🌹
البته، ممکن است مردم به کسى اجازه دهند که بر آنها حکومت کند، ولى چون اتفاق تمام افراد جامعه عادتاً غیر ممکن است، چنین حکومتى عملا ممکن نیست. 🦋
البته نباید فراموش کرد: توحید ربوبیت مربوط به عالم تکوین است و توحید قانونگذارى و حکومت مربوط به عالم تشریع. قرآن مجید مى گوید: «إنِ الْحُکْمُ إلاّ للهِ»؛ (حکم و حکومت تنها از آن خداست).
🌺
۶ آبان ۱۴۰۳
۶ آبان ۱۴۰۳
۶ آبان ۱۴۰۳
۶ آبان ۱۴۰۳
هدایت شده از محمدمهدی قاسمی
💎 از اين نكته غافل نشويد !💎
در برخورد ما با ابزارهاى جديد توجه به يك نكته ضرورى مينمايد:
هر ابزارى ، فرهنگ و عادات متناسب با خود را به همراه مى آورد و عادات و فرهنگ سابق را تغيير ميدهد. گاهى اين تغيير بسيار كوچك و جزئى ( ولى در عين حال همين تغيير جزئى ميتواند مهم باشد) و گاهى بزرگ و كلان است.
مثال ساده ى اين مسأله، بطرى هاى آب است. استفاده از بطرى هاى آب ، كم كم جايگزين استفاده از ليوان و كاسه شد. بهاى اين جايگزينى چه بود؟! به دليل كوچك بودن دهانه ى بطرى، شما خواه ناخواه هنگام نوشيدن، آب را سر میکشید، و اين دقيقا همان چيزى است كه در روايات از آن نهى شده است. به همين سادگى يك ابزار كاملا ساده، باعث مهجوريت يك روايت شد!!!
پس هر ابزارى غير از كاركردهاى تعريف شده براى آن، تغييرات و تأثيرات ديگرى هم با خود به همراه دارد. بنابراين قبل از پذيرش هر تكنولوژى و فناورى و ابزارى، در هر حيطه اى ، بايد تأثيرات نهان آن را هم بر عادات و فرهنگ و سبك زندگى ، سنجيد.
اين قضيه در مورد ابزارهاى پزشكى نيز صادق است. بايد ديد اين ابزارها چه تغييرات نهان و آشكارى بر طب ، طبيب و بيمار ميگذارد. آيا اين تأثيرات مطلوب است يا خير؟ آيا اين تأثيرات متناسب با توصيه ى دين هست يا نه؟ و ....
نكته ى مهم ديگر اين است : با توجه به اين كه اين ابزار مولود و ساخته غرب هستند ، اهميت اين مسأله ، به دليل الحادى بودن مبانى علوم غربى ، صد چندان ميشود.
طبيب اسلامى لازم است نكته بين ، دقيق و هوشيار به خطرات و تهديدات باشد، چرا كه تفاوت ما با ساير اطباء و پزشكان در اين است كه هدف ما سوق دادن افراد به مسير توحيد است و كوچك ترين اشتباهى ممكن است به تغيير مسير بيانجامد.
🌱کانال آثار محمدمهدی قاسمی
https://eitaa.com/joinchat/1563558641C16d10abe80
۶ آبان ۱۴۰۳
هدایت شده از حضرت آیت الله نظری منفرد
💠 امام صادق علیهالسلام:
🟩 يا زُرارَةُ! اِنْ اَدْرَكْتَ ذلِكَ الزَّمانَ فَاْلزِمْ هذَا الدُّعآءَ:
«اللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِفْ نَبِيَّكَ
اللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ
اللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى.»
🟧 ای زُراره! اگر زمان غيبت را درك كردى، اين دعا را هميشه داشته باش:
🔹 خدايا، خودت را به من بشناسان؛ چون اگر خودت را به من نشناسانى پيامبرت را نخواهم شناخت.
🔸 خدايا رسول خود را به مـن معرّفى كن؛ چون اگر رسول تو را نشناسم حجّت تو را نخواهم شناخت.
🔹 خدايا حجّت خود را به من معّرفى كن. زيرا اگر حجّت تو را نشناسم از دين خود گمراه شدهام.
📖 بحارالأنوار | ج۵۲ | ص۱۴۶
┄┄┅┅✿❀❀✿┅┅┄┄
#حدیث #مهدویت
🆔 @nazarimonfared
۷ آبان ۱۴۰۳