هدایت شده از طب سنتی و اسلامی🍎]
امام على عليه السلام:
براى آنچه از دست رفته است اندوه به دلت راه مده، كه تو را از آنچه مى آيد باز مى دارد
غرر الحكم حدیث 10434
💚احادیث اهل بیت علیهم السلام👇
https://eitaa.com/joinchat/356057088Cbdff63221c
🌺درباره کمک به سلاطین جور، روایات بسیاری وجود دارد که کوچکترین کمک نیز به آنها جایز نیست.
روایات دلالت دارند که کمک به سلطان جائر در ظلم، کارهای حرام و مباحات، جایز نیست و حرام است❌
📛گوش دادن به حرف دیگران، ممنوع ❌
♦️مسأله:استراق سمع و گوش دادن به حرف های خصوصی دیگران،اگر موجب اطلاع بر عیوب افراد و مسائل شخصی و محرمانه ی آنان شود،جایز نیست.
📚منبع:با استفاده از استفتائات مراجع معظم تقلید
#ستاد_ترویج_احکام
#استراق_سمع
#احکام_آپارتمان_نشینی
در تلگرام و ایتا ما را با لینک زیر دنبال کنید 👇 👇
╔ ✾ 📚 ✾ ════════╗
@kanalesamtekhoda
╚════════ ✾ 📚 ✾ ╝
👆سُلَيْمَانَ الْجَعْفَرِيِّ قَال: قُلْتُ لِأَبِي الْحَسَنِ الرِّضَا علیهالسلام: مَا تَقُولُ فِي أَعْمَالِ السُّلْطَانِ، فَقَالَ علیهالسلام: «يَا سُلَيْمَانُ الدُّخُولُ فِي أَعْمَالِهِمْ وَ الْعَوْنُ لَهُمْ وَ السَّعْيُ فِي حَوَائِجِهِمْ عَدِيلُ الْكُفْرِ وَ النَّظَرُ إِلَيْهِمْ عَلَى الْعَمْدِ مِنَ الْكَبَائِرِ الَّتِي يُسْتَحَقُّ به [بِهَا] النَّارُ».
تفسیر عیاشی
راوی از امام رضا علیهالسلام پرسید: نظر شما درباره اعمال سلطان چیست؟ امام علیهالسلام فرمود: ورود به کارهای آنها، کمک به آنها و تلاش برای رفع نیازهای آنها معادل کفر است و نگاه عمدی به آنها از گناهان کبیرهای است که مستحق آتش جهنم است.‼️❌
اگر این دستورات اسلامی رعایت میشد، حتی یک ظالم هم نمیتوانست در جامعه زندگی کند. اگر به ظالم در ظلم، محرمات و مباحات، کمک نمیشد، ظالم از بین میرفت و نمیتوانست در جامعه اسلامی دوام بیاورد.
نهی از نگاه به ظالم، به معنای بیاعتنایی به آنها است.
باید به ظالم بیاعتنایی کرد تا دست از ظلمش بردارد.
اسلام ریشهای با مسائل برخورد میکند.
برای پیشگیری از جرم باید ریشهای با مفاسد برخورد کرد.
نهی از منکر باید انجام شود و گفته شود که فساد نکن،
اما دفع ماده فساد نیز لازم است؛ باید ماده فساد از بین برود.
باید همه با فرد خلافکار قطع رابطه کنند و حتی در مباحات نیز به او کمک نکنند تا از کار خود توبه کند.
❌☘
قَالَ علیه السلام: «إِذَا كَانَ يَوْمُ الْقِيَامَةِ نَادَى مُنَادٍ أَيْنَ الظَّلَمَةُ وَ أَعْوَانُ الظَّلَمَةِ وَ أَشْبَاهُ الظَّلَمَةِ حَتَّى مَنْ بَرَى لَهُمْ قَلَماً وَ لَاقَ لَهُمْ دَوَاةً فَيَجْتَمِعُونَ فِي تَابُوتٍ مِنْ حَدِيدٍ ثُمَّ يُرْمَى بِهِمْ فِي جَهَنَّمَ».[مجموعه ورام]
❌
در روز قیامت، منادی ندا میدهد: کجا هستند ظالمان، یاوران آنها و کسانی که خود را شبیه آنها کردهاند، حتی کسانی که قلمی برای آنها تراشیدهاند یا در دوات آنها لیقه (پشم) قرار دادهاند؟ همه این افراد را تابوتی از آهن قرار میدهند و به جهنم پرتاب میکنند.❌
❌خَطَبَنَا رَسُولُ اللَّهِ صلی الله علیه و آله: «... مَنْ عَلَّقَ سَوْطاً بَيْنَ يَدَيْ سُلْطَانٍ جَائِرٍ جَعَلَهُ اللَّهُ حَيَّةً طُولُهَا سِتُّونَ أَلْفَ ذِرَاعٍ، فَتُسَلِّطُ عَلَيْهِ فِي نَارِ جَهَنَّمَ خَالِداً فِيهَا مُخَلَّداً ...».[ثواب الاعمال]
رسول خدا صلیاللهعلیهوآله در خطبهای فرمود: کسی که تازیانهای را در اختیار سلطان جائر قرار دهد، خداوند آن تازیانه را ماری با طول شصت هزار زراع قرار میهد که در آتش جهنم بر او مسلط میشود و در جهنم، مخلد میشود.
❌
☘براساس آیات و روایات، پذیرش ولایت حاکم جائر و کسب درآمد از این راه حرام است؛ چراکه جعل ولایت از سوی خدا برای پیامبر و... است و دیگران حق جعل ولایت ندارند. درباره پذیرش ولایت حاکم جائر ادله بسیاری وجود دارد، مانند: روایاتی که در آن ظلمپذیری مورد نکوهش قرار گرفته است. همچنین آیات و روایاتی وجود دارد که براساس آنها دعوت به مبارزه با ستمگر شده است.
البته باید توجه داشت که فقهای شیعه در دو مورد قائل به جواز پذیرش ولایت از سوی حاکم جائر هستند؛ یکی در صورت امکان تأمین مصالح عباد (مردم) و اجرای حدود الهی و دیگری در صورتی که سلطان جائر فردی را مجبور کند که ولایت و منصبی را بپذیرد.
☘
هدایت شده از آیت الله محسن فقیهی
🔰قال امیرالمومنین علیه السلام
🔸ذِكْرُنَا أَهْلَ الْبَيْتِ شِفَاءٌ مِنَ الْوَعْكِ وَ الْأَسْقَامِ وَ وَسْوَاسِ الرَّيْبِ وَ حُبُّنَا رِضَى الرَّبِّ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى.
🔸ياد ما اهل بيت شفابخش بيماريها و ناخوشيها و درمانگر وسوسه شكّ است و محبت ما رضایت پروردگار را در پی دارد.
📔الخصال
#امام_عصر
#امام_زمان
#محبت
🆔 @mohsenfaghihi