هدایت شده از 🇮🇷 تهذیب و اخلاق 🇮🇷
آیت الله حائری شیرازی ره: مردم کشور ما منتظر ظهور بودند. منتها میدانستند وقتی که شاه میرود، یک دفعه امام زمان نمیآید. حسین بن علی علیه السلام هم وقتی میخواهد وارد کربلا شود، با اینکه عشق و علم به شهادت دارد، اما چون تشکیل حکومت جزء اصول و برنامهاش است، قبلاً مسلم بن عقیل را میفرستد.
طبیعی است که امام زمان (عج) هم یکباره خودش برای آزمایش وارد قضایا نشود. از فقیه نزدیکتر به او، احدی نیست که حکومت به دست او بیافتد تا مردم ببینند میتوانند از حکومت فقیه حمایت کنند یا نه؟
این همه شهید نشان میدهد امت آن حالت بی اعتنایی که در صدر اسلام نسبت به اولیاء خدا بود را ندارند. این شهدا نمایشی از فروکش کردن آن طوفان بی اعتنایی و خودخواهیها است.
امروزه میگویید ببینیم رهبر چه میگوید. ملاک ایمان را مطیع بودن نسبت به اوامر ولی میدانیم. حال ولی فقیه باشد یا امام عصر (عج) باشد یا خود نبی اکرم صلی الله علیه و آله.
ملاک اطاعت اوست.
کانال 🇮🇷 تهذیب و اخلاق 🇮🇷 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3810328601Cd756f67536
مرحوم آقای معصومی، فرش فروش بود و می گفت: «من با آقای مدنی رفت و آمد داشتم. قبل از انقلاب با یک نفر اختلاف پیدا کردیم و گفتیم برای حل وفصل دعوا پیش آیت ا... مدنی برویم.
رفتیم و آیت ا... مدنی حرف های ما را گوش داد، اما تحویل مان نگرفت، هرچند حق با ما بود و حق را هم به ما داد. من برگشتم، درحالی که دلخور بودم که چرا این طور مثل غریبه ها با ما رفتار کرد؟ یک مدت خدمت ایشان نرفتم و بعد از مدتی که رفتم، حسابی تحویل مان گرفت. گفتم:
«حاج آقا! آن روزی که برای حل اختلاف پیش شما آمدم، درحالی که حق با من بود، اصلا تحویلم نگرفتید.» گفت: «مؤمن! آن روز شما برای حل اختلاف آمده بودی. اگر قرار بود با تو سلام و علیک گرم کنم، آن بنده خدا از اول فکر می کرد که من حق را به شما خواهم داد و این خلاف عدالت بود.»
✅پرسش
#پیامبران_اروپایی
آیا در اروپا هم پیامبرانی به پیامبری مبعوث شدند، اگر شدند چه کسانی بودند؟
پاسخ اجمالی
یکی از اصول قطعی قرآن، بعثت انبیا در میان امت ها برای ایفای نقش هدایت و رهبری جامعه است.
قرآن کریم در آیات مختلفی می فرماید هر جا که مردمی زندگی می کرده اند از سوی خداوند پیامبرانی برای هدایت آنها فرستاده شده است. البته در قرآن مجید فقط نام تعداد محدودی از آنها آمده است. چنانچه خود قرآن می فرماید: "و پیامبرانى که سرگذشت آنها را پیش از این، براى تو باز گفتهایم و پیامبرانى که سرگذشت آنها را بیان نکردهایم ...". این که هر قوم و امتی دارای دین بوده اند مورد تأیید دین شناسان هم هست.
پاسخ تفصیلی
یکی از اصول قطعی قرآن ، بعثت انبیا در میان امت ها برای ایفای نقش هدایت و رهبری جامعه است.
خداوند انسان را خلق و او را از نعمت های بی شماری از جمله نعمت عقل و اندیشه و خرد بهره مند ساخته است. و در ازای نعمت های فراوانی که به او عطا نموده تکالیفی نیز از او خواسته است، گر چه این تکالیف نیز به نوبه خود از بزر گ ترین نعمت های الاهی اند.
لازمه تکلیف این است که از طرف خداوند پیامبرانی برای ابلاغ وظایف و دستورات به سوی انسان فرستاده شده باشند و الا تکلیف معنا ندارد.
قرآن کریم در آیات مختلف می فرماید هر جا که مردمی زندگی می کرده اند، از سوی خداوند پیامبرانی برای هدایت آنها فرستاده شده است. البته در قرآن مجید فقط نام تعداد محدودی از آنها آمده است. چنانچه خود قرآن می فرماید: "و پیامبرانى که سرگذشت آنها را پیش از این، براى تو باز گفتهایم و پیامبرانى که سرگذشت آنها را بیان نکردهایم ...". [1] این که هر قوم و امتی دارای دین بوده اند مورد تائید دین شناسان هم هست.
سنت خداوند بر این بوده است که در میان هر گروه و قومی شخصی را برای هدایت آنها برانگیزاند. چنان که در قرآن کریم می فرماید: "به تحقیق که میان هر امتی رسولی برانگیخته و مبعوث کردیم...". [2] این مضمون در آیات دیگری از قرآن کریم نیز رسیده است. [3] پس مسلم است هر کجای جهان که اقوامی زندگی می کرده اند پیامبرانی هم برای هدایتشان مبعو ث شده اند، [4] اما در آیات قرآن و در روایات ائمه نام همه آنان ذکر نشده است. اجمالا در بعضی از روایات ما آمده است که خداوند 124000و در بعضی دیگر "8000" به همراه معجزه و دلیل برای هدایت مردم فرستاده است. [5] قرآن مجید تنها از 25 تن از انبیای الاهی نام برده است. شاید به همین تعداد و یا کمتر در روایات آمده باشد. این تعداد اندک کجا و "124000و یا "8000 "که در روایات به عنوان عدد انبیا آمده است کجا؟ این قرآن است که در یک جا می فرماید: "ما داستان بعضی از پیامبران را نقل کردیم و داستان بعضی دیگر را نقل نکردیم". [6] در جای دیگر بیان می دارد: "ما پیش از تو رسولانى فرستادیم سرگذشت گروهى از آنان را براى تو بازگفته، و گروهى را براى تو بازگو نکردهایم...". [7] و همه اینها می تواند موید این گفته دین شناسان باشد که در بین همه اقوام، دینی وجود داشته است.
رابرت هیوم در کتاب ادیان زنده جهان می گوید: در تاریخ بشر هرگز قبیله ای وجود نداشته که به گونه ای دین نداشته باشد. وی می گوید: دین وجه امتیاز اصلی بشر (با حیوانات) است. [8] طبیعتا باید میان ادیان زنده جهان و دین هایی که امروزه از بین رفته اند فرق گذاشت. وی می گوید: آسیا محل تولد تمام ادیان زنده جهان است. [9] اما از تعدادی از ادیان مرده در بقیه نقاط جهان نام می برد که نشان می دهد انبیا به عنوان دارندگان دین الاهی در همه مکان هایی که انسان هایی زندگی کرده اند وجود داشته اند. وی می گوید: "... ادیان مصر قدیم در افریقا، ادیان مکزیک و پروی باستان در امریکا و ...". [10]
پس به طور قطع پیامبران کثیری بوده اند که خداوند نام آنها را در قرآن نبرده است. [11] آنچه قرآن مجید بیان شده صرفا سرگذشت پیامبرانی است که در منطقه خاورمیانه بوده اند. شاید هدف قرآن از ذکر این دسته از انبیا، استفاده های تربیتی مردم از سر گذشت آنان بوده است؛ زیرا تنها تاریخ و آثار اقوام اینان در دسترس مردم آن زمان بوده و شناخت شان برای مردم آن زمان آسان تر بوده است. بر همین اساس قرآن در جاهایی که از این پیامبران نام می برد، مردم را به دیدن آثار و ویرانه های تمدن اقوامی که آن پیامبران را انکار می کردند، دعوت می کند و می فرماید: "در زمین مسافرت کنید و عاقبت کسانی را که تکذیب کردند ببینید". [12] (و از آنان عبرت بگیرید). از این جهت اگر حکایت حضرت موسی بیشتر به میان آمده مناسبت هایی است که برای عبرت دیگران تذکّر آن لازم بوده است و روبرویی هایی است که مسلمانان با اهل کتاب داشته اند.
این احتمال نیز داده شده است که؛ ظهور تمدنهای مختلف در خاورمیانه بوده است و به گفته باستان شناسان و کسانی که در تاریخ تمدن اقوام و ملل مطالعه میکنند، اولین نمونهها در این منطقه شکل گرفته است. از ای
ن رو ضرورت بعثت پیامبران در این منطقه را در پی داشته است.
البته باید توجه داشت که شرایط و ملاحظات بسیار در انتخاب و گزینش پیامبر مورد ملاحظه است که خداوندِ باعث الانبیاء خود از آن آگاه است. شاید بتوان گفت که در سرزمین هایی؛ مانند فلسطین، جزیرة العرب، مکّه و مدینه، رجال دین و مردان خدا و کسانی که آمادگی قبول دعوت حق را داشته باشند بیشتر پرورش می یافته اند. چنان که مثلاً در یونان، فلاسفه بیشتر زمینه پیدایش داشته اند. در هر حال این امری است الاهی و خدا از همه داناتر به آن است. هر چه که باشد و به هر جهتی که باشد، این پیامبرانی که در قرآن مجید یاد شده اند، از این سرزمین های مبارک برخاسته اند و در این جای هیچ بحثی نیست که همه ادیان بزرگ موجود در جهان امروز، در خاورمیانه متولد شده اند و در طی قرون متمادی بقیه ادیان را در خود هضم کرده و پیروان آنها را به تبعیت از خود دعوت کرده اند. اگر امروز دینی؛ مانند مسیحیت در سراسر اروپا و قاره آمریکا طرفداران زیادی دارد، مسلماَ منشأ پیدایش آن مانند همه ادیان ابراهیمی در آسیا و به طور احض در خاورمیانه بوده است. امّا این بدان معنا نیست که پیامبران الاهی در بقیه نقاط جهان نبوده اند و اگر امروز غیر از این ادیان بزرگ، دینی دیگر یافت نمی شود، نشانه آن نیست که هرگز نبوده است، بلکه اگر با کاوش های قطعی تاریخی وجود پیامبری الاهی در غیر آسیا و خاورمیانه ثابت شود، به طور حتم مورد قبول واقع می شود. امروز به خوبی نشانه های از خداپرستی (اگر چه ضعیف و یا تحریف شده) در قبایل بدوی و یا سرخپوستان قاره آمریکا دیده می شود که نشانه از تعالیم پیامبران الاهی است.
بنابراین، از آغاز خلقت در هر جایی که انسانی زندگی می کرده، خداوند برای بیان و ابلاغ تکالیف خود به آنان پیامبران زیادی را فرستاده است، اما اسامی و سرگذشت همه آنها به صورت تفصیلی در کتاب های آسمانی و از جمله در قرآن بیان نشده است. البته این کار با توجه به اهدافی که قرآن تعقیب می کرده، لزومی هم نداشته است. [13]
🔵پی نوشت:
[1] غافر، 78./💠[2] نحل، 36./💠[3] فاطر، 24؛ اسراء، 15؛ طه، 134.💠[4] علاوه حکمت و عدالت الاهی لازمهاش هدایت آحاد ملت ها در هر عصر و نسلی است.💠[5] بحارالأنوار، ج 11 ، ص 21.َ قال الطبرسی (ره) روی عن علی ع أنه قال بعث الله نبیا أسود لم یقص علینا قصته و اختلف الأخبار فی عدد الأنبیاء فروی فی بعضها أن عددهم مائة ألف و أربعة و عشرون ألفا و فی بعضها أن عددهم ثمانیة آلاف نبی أربعة آلاف من بنی إسرائیل و أربعة آلاف من غیرهم بِآیَةٍ أی بمعجزة و دلالة...💠[6] نساء،164 .💠[7] غافر ، 78. "وَ لَقَدْ أَرْسَلْنا رُسُلاً مِنْ قَبْلِکَ مِنْهُمْ مَنْ قَصَصْنا عَلَیْکَ وَ مِنْهُمْ مَنْ لَمْ نَقْصُصْ عَلَیْکَ ...".💠[8] رابرت هیوم، ادیان زنده جهان، ص 17.💠[9] همان ص 30.💠[10] همان ص 29.💠[11] نک: آموزش عقاید،مصباح یزدی، ص 237.💠[12] نحل، 36.💠[13] اقتباس از پاسخ: شماره 546 (سایت: 596)
هدایت شده از تخریب چی
8.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥خیلیا میگن تو خارج دین همه انسانیته!
⭕️واکنش مردم وقتی یه پولدار میخوره زمین و وقتی یک فقیر میخوره زمین
#خارج_بدون_روتوش
✍ تخریبچی
🚨تخریبچی، کانال اخبار خاص
🆔 @takhribchi110
🆔 @takhribchi110
هدایت شده از شبنم حکمت
استاد_صبرآمیز_سوره_انسان_دهر_1566923119.mp3
15.35M
اَلَّلهُمَ صَلّ عَلَی مُحَمَّدوَاَلِ مُحَُمَّد🌷
📢فایل صوتی:با موضوع تفسیر سوره هل اتی(سوره انسان یا دهر) و نکات بسیار زیبا درباره فواید این سوره♦️
🎙 #استاد_صبرآمیز📖
🔲کانال شبنم حکمت.🔻
@shabname_hekmat
هدایت شده از پاسخ به شبهات فجازی
❌شبهه ۷۰۸
[فیلم:] عبدالعلی بازرگان: پیامبر از نقل احادیث خود منع می کردند چون ممکن بود دکان دیگری در برابر قرآن باز بشه، امامان شیعه هم هیچ کتاب تفسیر و حدیثی نوشته و نه کسی را به این کار تشویق کردند، اولین کتاب حدیثی سنی ها سال ۲۲۰ و اولین کتاب شیعه یعنی کافی هم سال ۳۳۰ نوشته شده است، یعنی چند قرن بعد از پیامبر، چطور میشه به این کتاب ها اعتماد کرد؟ (شبهه خلاصه شده است)
🆔 @shobhe_shenasi
✅ پاسخ
✍ حجتالاسلام دکتر قربانی مقدم
🔹 اولا اینکه ایشان می گوید پیامبر فرموده است: «احادیث من را نقل نکنید» یک تناقض آشکار است! زیرا همین سخنی را که به پیامبر نسبت می دهید هم پس علی القاعده نباید نقل شده و به دست شما رسیده باشد.
ثانیاً اینکه در سال ۹۹ هجری عمربن عبدالعزیز، نقل حدیث را آزاد کرد، به چه مجوزی بود؟ یعنی وی برخلاف فرمایش پیامبر چنین دستوری را صادر کرده است؟ هرگز! بلکه خلیفه دوم بنابر نظر شخصی خود، چنین دستوری داده بود و عمربن عبدالعزیز با تمام احترامی که برای خلیفه دوم قائل بود آن را خلاف قرآن و فرمایشات پیامبر دانست و نقل حدیث را آزاد کرد.
نکته دیگر اینکه هم از نظر قرآن و هم از نظر خود پیامبر صلی الله علیه و آله، نقل احادیث ایشان لازم است و اساساً قرآن بدون سنت پیامبر بی معناست. مثلا در آیه ۴۴ نجم می فرماید:
وَأَنْزَلْنَا إِلَيْكَ الذِّكْرَ لِتُبَيِّنَ لِلنَّاسِ؛ قرآن را به تو نازل کردیم تا برای مردم آن را تبیین کنی
واضح است که تبیین قرآن توسط پیامبر مخصوص مردم آن زمان نبوده و لازم است به مردم همه ی دورانها برسد. همچنین در آیات دیگر مانند آیه ۳ سوره نجم و ۸ سوره حشر و .... به این نکته تصریح شده )
همچنین خود پیامبر هم فرموده است:
نَضَّرَ اللَّهُ عَبْداً سَمِعَ مَقَالَتِي فَوَعَاهَا ثُمَّ بَلَّغَهَا مَنْ لَمْ يَسْمَعْهَا ؛ خدا شاد و خرم كند بندهاي را كه سخن مرا بشنود و حفظ كند و به كساني كه نشنيدهاند برساند(الكافي، ج۱، ص: ۴۰۳) و درباره نوشتن حديث نيز ميفرمايد: « قَيِّدُوا الْعِلْمَ بِالْكِتَاب» (بحار الانوار، ج ۷۴، ص ۱۴۱)
بنابراین منع کتابت حدیث (و نه منع نقل حدیث) یک دستور تاکتیکی از سوی خلیفه دوم بوده تا برخی دستورات پیامبر درباره تبعیت از اهل بیت مکتوم بماند، وگرنه خود وی نیز احادیثی از پیامبر نقل کرده و در کتب اهل سنت موجود است.
اما اینکه ادعا می کند اولین کتاب اهل سنت یا شیعه چند قرن پس از پیامبر نوشته شده، نشانگر اطلاعات سطحی گوینده است. ظاهرا علت اشتباه ایشان این بوده که صرفاً در مورد مهمترین و معروف ترین کتب حدیث اطلاعاتی داشته آن هم ناقص، مثلا اینکه می گوید اولین کتاب حدیث شیعه در سال ۳۳۰ نوشته شده کاملاً غلط است. چون نویسنده ی همین کتابی که نام می برد یعنی کتاب کافی، سال ۳۲۹ یعنی یکسال قبل از تاریخ ادعایی از دنیا رفته است. مضافا اینکه مرحوم کلینی برای تدوین کتاب کافی از منابع متعددی که در زمان ائمه اطهار نگاشته شده (مانند اصول اربعمئه، محاسن برقی، تفسیر قمی و ...) استفاده کرده است. در میان اهل سنت هم ابن مالک (یکی از امامان چهارگانه اهل سنت) کتابی پیش از سال ۱۷۹ (سال فوت ایشان) نوشته است. همچنین مسند احمد حنبل از دیگر پیشوایان اهل سنت نیز قبل از کتاب ادعایی جناب گوینده نگاشته شده است.
امامان ما هم کتابهای متعددی داشته اند مانند (صحیفه علی، صحیفة الفرائض) که بعضاً به اصحاب خود نشان هم داده و برخی از آنها مانند تفسیر امام حسن عسکری علیه السلام هم اکنون موجود و در دسترس نیز می باشد
بنابراین گوینده که کاملاً روشن است اطلاعات سطحی و بعضاً غلطی دارد، صلاحیت اظهار نظر در اینگونه موارد را ندارد، اما همانطور که در برخی نقدهای پیشین نوشته ام، وی ناچار است که با پیروی از روش خلیفه دوم، ثقلین را از یکدیگر جدا کرده و با دور انداختن سنت، آزادانه! قرآن را تفسیر به رای کند.
🚩 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
هدایت شده از 🇮🇷 تهذیب و اخلاق 🇮🇷
9.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸احتضار و مرگ ....
🔹مقام معظم رهبری دام ظله العالی
کانال 🇮🇷 تهذیب و اخلاق 🇮🇷 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3810328601Cd756f67536
هدایت شده از تخریب چی
10.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 صحبتهای جالب دکتر فصیحی دستجردی، متخصّص بیماریهای عفونی و گرمسیری برای درمان #کرونا
✍ تخریبچی
🚨تخریبچی، کانال اخبار خاص
🆔 @takhribchi110
🆔 @takhribchi110
هدایت شده از کانال حامیان (استاد رائفی پور)
9.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 خلاصهٔ تدریسِ استاد رائفی پور
🔮 « فلسفهٔ غیبت و فواید امام غایب »
🔺قسمت دوم
🔹یکی از اصلیترین عوامل غیبت، تفرقه میان شیعیان است...
🌐 دانلود با کیفیت بالا
⚫️⚜🔹✨🔴✨🔹⚜⚫️
🏅نشر آثار استاد رائفی پور
💠به کانال نشر آثار استاد رائفی پور بپیوندید 👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1707147264Cb54b6c0cea
شبهه. #3143
خانمی چقدر قشنگ گفت:
حق حضانت بر ای تو 👉 درد زایمان برای من
نام خانوادگی برای تو / زحمت خانواده برای من
سند خانه برای تو👉 بیگاری خانه برای من
چهار عقد برای تو👉 حسرت عشق برای من
هزارصیغه برای تو👉 حکم سنگسار برای من👌
هوس برای تو👉 عفاف برای من 👌
این بود ازادی و برابری حقوق برای زن و مرد.👏👏 . . زنها حق اعتراض (خلاصه شده)
#پاسخ👇👇👇
🔷اول، متن فمینستی فوق، تلاش کرده با مظلوم نمایی و سیاه نمایی از وضعیت زنان، علت مشکلات زنان جامعه را نه سوءرفتارهای اجتماعی که #احکام_اسلام القا کند! با دروغ بافی و مغالطه. مغالطه ها:
1⃣ آیا همه بی عفتی ها توسط #مردان انجام می شود و در مقابل، همه زنان نجیب و پاکدامن هستند؟😶
2⃣ هیچ زنی هوسرانی نمیکند و هیچ مردی عفت و حیا نمی ورزد؟!😑
3⃣ چند همسری مرد را به گونه ای مطرح می کند گویی مرد از جنس غیر #زنان 🙎همسر دوم وسوم و... انتخاب کرده.😕 آیا زنانی که سر راه مردان قرار می گیرند و بنیان خانواده ها را از هم می پاشند قابل سرزنش نیستند؟
4⃣ آیا همه مردان آرزوی فرزند پسر و
زنان آرزوی فرزند دختر دارند؟😳
5⃣آیا حکم سنگسار مختص زنان است؟ آیا نمیداند که این حکم برای زنان و مردان زناکار یکسان است؟ آیا احکامی مثل ارتداد که حکم قتل تنها برای مردان صادر شده و شامل زنان نمی شود، غیرت فمینیسم را تکان نمیدهد؟
6⃣ چنان میگوید گویی مرد در خانواده هیچ وظیفه ای جز عربده کشی، خور و خواب و... ندارد و این زن است که بار زندگی را بردوش می کشد! یا اینکه هیچ زنی مقصر و خطاکار و اهل پرخاش و دعوا نیست!
7⃣ گذاشتن نام خانوادگی مرد، درواقع، توصیف پاکی و پاکدامنی زن است. در تاریخ هم کسانی که تولد نامشروع داشته اند به نام مادر اسمشان ثبت شده و در فرهنگ غرب، حتی خود زن نیز باید نام فامیلی اش را به نام شوهرش تغییر دهد! ولی چون قانون اسلام نیست طبیعتا فمینیستهای وطنی، کاری هم به آن ندارند!😐
🗣و بعد با همین مغالطه ها به مطالبه حقوقی مردانه برای زنان از نگاه فمینیستی پرداخته (زدن عکس بر آگهی ترحیم! برداشتن روسری!..) آری. تمام رویای فمینیسم همین است: برهنه شدن زن برای آسانتر لذت بردن مرد! و مردانه شدن زنان.
🔷 دوم، دشمنان اسلام، عمدا بسیاری از حقایق در احکام اسلامی را سانسور میکنند!
🔵سانسور میکنند که چند همسری یک امر مباح است! درست مثل خوردن میگو! مثل دوچرخه داشتن! و اسلام تنها ازدواجهای افسارگسیخته و حرمسرا داشتن را به چهار زن محدود کرده و شروط متعددی همچون عدالت را بر آن گذاشته!
🔵 سانسور میکنند که متعه (صیغه) مربوط به شرایط اضطرار است و ائمه، شیعیان را شدیدا از آن نکوهش کرده اند! و البته که بر دوست دختر پسربازی هایی که پسر هیچ تعهدی در قبال دختر ندارد، ارجحیت دارد.
🔵سانسور میکنند که شلاق زدن زن و مرد زناکار، دقیقا برای جلوگیری از فروپاشی زندگی زن دیگری است!
🔵سانسور میکنند که کسی حق حضانت دارد که وظیفه نفقه دارد!
🔵سانسور میکنند که همان لچک اتفاقا برای حفظ زیبایی های زن از نگاه رایگان #مردان است! اصلا مگر میتوان سینه چاک حقوق زنان بود و بعد زن را در معرض لذت و تمتع رایگان مردان خواست؟! تناقض نیست؟!
🔵آنها توصیه های فراوان و مکرر دین به مردان در مورد خوش رفتاری و تکریم زنان و هدف زندگی خانوادگی از نگاه قرآن یعنی تسکین و آرامش را سانسور میکنند.
🔵سانسور میکنند که برهنگی و بی حجابی زن، بدون شک به ضرر خود او و کل جامعه است:👇
👈برهنگی زن 👈 هوس چرانی بی مانع مرد 👈 تعرض به زن 👈 خیانت👈 طلاق👈فرزندان نامشروع 👈نابودی آرامش و سلامت کل جامعه
🔷 خانمی چقدر قشنگ گفت:
حق مهریه بر تو 👈عشق همسری با من
حق نفقه بر تو 👈گرمی و آرامش خانه ات برای من
مسئولیت اقتصادی با تو 👈امنیت و آسایش خانه برای من
مسئولیت پدری با تو 👈 بهشت زیر پای من
جهاد با تو 👈حاملگی برا من
تو نعمت باش 👈من، رحمت، مبارک،
دوست داشتنی، باقیات صالحات
کریمان مرا احترام می کنند و فرومایگان اهانت
زمانی زنده به گورم می کردند امروز به اسم آزادی، روح و شخصیتم را برای مردان خیابانی سر میبُرند
زمانی چون اشیاء به ارث می بردنم امروز چهره بزک کرده ام را می پسندند تا در حد یک کالا و اسباب سرگرمی مردان مختلف، تحقیرم کنند
🔷به برکت دین از همه این فلاکتها رها شدم اما
فریاد تساوی حقوق برایم سردادندتا خشونت های جنسیتی سر به فلک کشد و بنیان خانواده ام از هم بپاشد
شعار دروغ آزادی زن را در دهانها انداختند اما هدفشان آزادی مرد و کشتن آرامش زن بود!
شرف مادری و همسری ام را تحقیر میکنند تا همه ارزشم در موقعیت اجتماعی مردانه و کارگری ام دیده شود.
✅من یک زن مسلمانم. اسلام را از من نمیتوانید بگیرید، چون آرامش، احترام و حقوق طبیعی ام را تضمین میکند.
شماره:199 💎متن شبهه: 👇‼️من یک زن متاهل هستم👇 ‼️
من یک زنم...یک زن #ایرانی...
ساعت هشت شب است...
اینجا خیابان سهرودی شمالی...
بیرون میروم...برای خرید نان...
نه #آرایش دارم...نه #لباسم جاذب است....
#حلقه ام برق میزند...
اینجا سر کوچه...
این هفتین ماشینیست که جلوی پایم نگه میدارد....(تا آخر..) (متن را خلاصه نموده ایم)
💎پاسخ شبهه:
پیام مزبور، اگرچه ممکن است، بعضا صحت داشته باشد، اما 3 نکته باید گفته شود:
◀️ 1. این ظاهر و رفتار خود زن است که رفتار مرد (اکثریت مردان) را تنظیم میکند. این "زبان دار" لباس پوشیدن، آرایش کردن و رفتار نمودن است که طمع مردان هوسران را برمی انگیزد.
مطمئنا حجاب، عاملی بازدارنده و کنترل کننده رفتار اجتماعی هر دو طرف است و از آنرو قرآن، حجاب را بر زنان واجب کرده و از زنان خواسته تا با عشوه سخن نگویند. و در مقابل از مردان نیز خواسته، نگاهشان را کنترل کنند.
اگر زنان جامعه ما،از پوشش و ظاهر خود محافظت کنند، نه تنها امنیت خود که امنیت دیگر زنان را هم تامین خواهند کرد.🙏
وجود مردان هوسباز و لاابالی در یک شهر، در یک جامعه، ارتباط مستقیمی با نحوه پوشش و رفتار زنان آن دارد.
#حجاب و #عفت و #امنیت، نسبت مستقیمی با یکدیگر دارند. یکی کم شود⬇️ بقیه هم کم خواهند شد⬇️ و یکی بالا رود،⬆️ بقیه هم بالا میروند.⬆️
◀️ 2. برخی افراد "بیمار جنسی" هستند و به شهوترانی عادت کرده و خو گرفته اند. فارغ از اینکه زن (و حتی مرد) با چه ظاهر و آرایشی باشد، میل به تجاوز و تعدی دارند. 😖
اگرچه رفتار این افراد، فارغ از ظاهر زنان است و اینها در هر جامعه ای یافت می شوند، اما شمار اینها نیز رابطه مستقیمی با وضع زنان آن جامعه (به طور کلی) دارد. و دقیقا از همین روست که در شهرهای کوچک و مذهبی تر، آمار تعدی و خشونت خیابانی علیه زنان به شدت پایین و برعکس در شهرهای سکولارتر و غیرمذهبی تر و با زنان بدحجاب تر، این آمار بالاتر است.
لیست 10 کشور دارای بیشترین تجاوز علیه زنان، در جهان، گویای همین موضوع است. امریکا، انگلیس، و سایر کشورهای مثلا پیشرفته! درصدر این لیست سیاه قرار دارند. (http://asremrooz.ir/vdca6uno.49nu015kk4.html) 🚫
در این کشورها، علیرغم عادی شدن برهنگی و بی حجابی، #تجاوزها کاهش نیافته، بلکه "آستانه تحریک پذیری مردان" و در نتیجه "خشونت" آنها بالاتر رفته است. آنها #دیرتر تحریک میشوند و بهمین خاطر، رفتار جنسی #خشن تری دارند. نه اینکه میل جنسی در آنها ارضا شده و زنان امن تر شده باشند. 👌
◀️ 3. اما دروغ های متن:
🚫نویسنده متن پس از داستان نویسی خود، در توجیه و علت یابی این رفتارها، بجای اینکه ریشه های این معضلات اجتماعی را در علت اصلی، یعنی☀️ رعایت نکردن اسلام ☀️ببیند، برعکس #اسلام را نشانه گرفته است و همینجاست که دم خروس "#فمینیستی" و "اسلام ستیزی" متن پیدا می شود.
نویسنده با دروغ هایی تلاش کرده، دیدگاه خود را القا کند. از جمله:
⛔️ گفته: اینجا سرزمین رضا و امامزاده ها...اینجا بیماران جنسی تخم ریزی کردن...و نه دین نه مذهب نه قانون و نه عرف از تو محافظت نمیکند... اینجا جمهوری اسلامی ...!!!
✅ پاسخ: مرتبط کردن این رفتارهای شنیع، به ائمه و امامزاده ها و جمهوری اسلامی، مضحک است. اتفاقا هم دین و مذهب و هم عرف و قانون از زنان محافظت می کنند، اما اگر رعایت کنید. اینجا کشوری است که تاکنون چند روحانی برای جلوگیری از تعرض به زنانی بدحجاب، چاقو خورده اند و شهید شده اند و رسانه های ضدانقلاب، بعدا برای قصاص قاتلان این روحانیون غیور، اشک تمساح و بلوا به راه انداخته اند تا ریشه غیرت در ایران بخشکد.
⛔️ گفته: همسرم میتواند چهار زن عقدی اختیارکند وچهل زن صیغه ای؟
✅ پاسخ: دروغی دیگر.چه کسی گفته، مرد میتواند 40 زن صیغه کند؟ اسلام چندهمسری را به 4 زن محدود کرده و آن هم شرط و شروط سنگینی چون "رعایت عدالت" را برای آن قرار داده.
اسلام صیغه را (در موارد اضطرار) مجاز کرده تا مسلمانان به زنا نیفتند نه اینکه باب هوسرانی را بگسترانند.
چنانکه پیامبر "زواقین" یعنی کسانی که زیاد زن جابجا میکنند را لعنت کرده و هیچ یک از ائمه اطهار، خود صیغه نکرده اند و بلکه شیعیان خود را از صیغه کردن، نهی کرده اند. (برای اطلاعات بیشتر، واژه عقد موقت را در کانال @roshangarii جستجو کنید)
⛔️ گفته: موهایم مرا به جهنم میبرد و عطر تنم مردان را از ورود به بهشت باز میدارد؟
✅ پاسخ: این دقیقا برای حفظ امنیت خود توست. موهایت و عطر تنت در بیرون خانه حرام است و در داخل خانه، برای شوهرت "واجب" (نه مستحب، که واجب). تا زیبایی و لذت زن و مرد، اختصاصی برای خودشان باشد و نه برای دیگران.
ادامه پاسخ 👇