💠حتما دور و بر شما هم افرادی هستند که به شما گفته اند در انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ شرکت نخواهند کرد، من میخواهم ایشان را به یک تور گردشگری به دور ایران دعوت کنم.
این گفتار را برایشان بفرستید و بعد محکم کمربندهایتان ببندید و به علامت نکشیدن سیگار توجه کنید، تا حرکت کنیم.
ترکیه همسایه شمال غربی ایران:
این آقای اردوغان که میبینید، از سال ۲۰۰۳ نخست وزیر ترکیه شده تا ۲۰۱۴، بعد چون دیگر نمیتوانست نخست وزیر بماند ، رئیس جمهور شد و مقدمات تغییر قانون اساسی و ایجاد نظام ریاستی و حذف پست نخست وزیری را فراهم کردو از ۲۰۱۴ رئیس جمهور است تا حالا. یعنی یک کله، هجده سال قدرت را در دست دارد ، یعنی از زمانی که خاتمی در ایران رئیس جمهور بود تا امروز! و طبق تغییراتی که در قانون اساسی داده، حالا حق وتو مصوبات پارلمان را هم دارد و با این آشی که برای ترکیه پخته، تا ۲۰۲۹ هم میتواند قانونا رئیس جمهور بماند.
به قول خودشان، تامام
افغانستان همسایه شرقی ایران:
در افغانستانی که از اول انقلاب ما در آن جنگ است تا امروز، در سال ۱۳۹۸ یک انتخابات ریاست جمهوری برگزار شد. بعد از ماهها دعوا ، نتیجه این شد که دو تا رئیس جمهور، یعنی آقای اشرف غنی و آقای عبدالله عبدلله در یک روز مراسم تحلیف ریاست جمهوری بجا آوردند!
آخر سر با پادرمیانی ، قدرتهای جهانی، عبدالله عبدالله با گرفتن امتیازاتی از جمله ریاست شورای عالی مصالحه ملی و حق انتخاب ۵۰ درصد اعضای کابینه، از ادعای ریاست جمهوری کنار کشید.
این شورای عالی مصالحه ملی هم خیال نکنید کم چیزی است. تقریبا نصف افغانستان دست طالبان است و دولت مرکزی کنترلی بر آن ندارد و همین شورای عالی مصالحه ملی قرار است افغانستان را یکپارچه کند.
جالب است بدانید این همه دعوا بین دو رئیس جمهور ، کلا بر سر یک میلیون و ششصد هزار رای بود. پرزیدنت اشرف غنی ۹۰۰ هزار رای آورده و پرزیدنت عبدالله عبدالله ۷۰۰ هزار رای!
طبق آمار رسمی ، در آن انتخابات ، از افغانستان ۳۸ میلیون نفری فقط دو میلیون نفر خواستند یا توانستند در انتخابات شرکت کنند!
پیدا کنید میزان مشارکت پرتقال فروش را!
پاکستان همسایه جنوب شرقی:
ارتش کلیدی ترین نهاد سیاسی پاکستان است. ارتش حتی سهامدار عمده بسیاری از صنایع و بنگاههای اقتصادی پاکستان است.پاکستان وزارت اطلاعات یا سازمان اطلاعات و امنیت ندارد،سرویس اطلاعات پاکستان ارتشی است و بس
یکی از دلایل کودتا در پاکستان، همین قدرت بیش از حد ارتش است. در سال های ۱۹۵۳و ۱۹۵۸ و ۱۹۷۷ و ۱۹۹۹ در پاکستان کودتا شده است و غیر از این ، چندین بار تلاش ناموفق برای کودتا رخ داده است و بخاطر همین عدم ثبات بود که در سال ۱۹۷۱ پاکستان تجزیه شد و بنگلادش از آن جدا شد.
جالب است بدانید اینقدر دعوا و درگیری و ترور و کودتا در این همسایه شرقی هست که در سال ۲۰۱۳ ، برای اولین بار در تاریخ این کشور، راجا پرویز اشرف ، توانست اولین نخست وزیری باشد که موفق شده دوره ۵ ساله خوش را تمام کند! و پاکستانی ها این را موفقیت بزرگی برای خود دانستند.
آذربایجان ، همسایه شمالی:
پیروز انتخابات سال۲۰۰۳
الهام علی اف
پیروز انتخابات سال ۲۰۰۸
الهام علی اف
پیروز انتخابات سال ۲۰۱۳
الهام علی اف
پیروز انتخابات سال ۲۰۱۸:
اگر گفتید کی؟
بله!
الهام علی اف
همه هم با مشارکت بالای ۷۵ درصد در انتخاباتی پرشور و شدیدا رقابتی و از همه مهمتر غیر قابل پیش بینی.
ناگفته نماند قبل از الهام جان که از خوبهای روسای جمهور هستند، پدرشان حیدر علی اف هم ده سال رئیس جمهور بوده اند.
ترکمنستان همسایه شمال شرقی:
"صفر مراد نیازف" از سال ۱۹۹۰ تا ۲۰۰۶ یکسره رئیس جمهور بود، تا مُرد، از ۲۰۰۶ هم "قربان قلی بردی محمداف" رئیس هست تا زمانی که بمیرد.
میگویند ترکمنستان کره شمالی دوم است. صفر مراد نیازف در زمان حیاتش به خود لقب ترکمن باشی داد، یعنی رئیس ترکمن ها و گفت من تا ابد رئیس شما هستم. یک کتاب نوشت بنام " روح نامه" و گفت همه باید از حفظ باشند ، چون با قرآن برابری میکند . این کتاب در مدارس تدریس میشود و حتی در امتحان گواهینامه رانندگی، از آن سوال می آید!
حتی دکترها برای قسم نامه پزشکی باید به آن قسم بخورند.
نیازف حتی نام ماههای سال را نیز تغییر داد و ماه ژانویه را به نام خود کرد و به ماه آوریل اسم مادرش را داد. در تمام کشور مجسمههای مادر نیازف قرار دارند و نام بسیاری از خیابانها و سینماها به نام مادر نیازف هستند.
شاید باور نکنید، ولی او قصد داشت در سال ۲۰۰۱ خودش را پیامبر ملی کشور اعلام کند، اما عمرش کفاف نداد و به درک واصل شد.
حالا در زمان این رئیس فعلی اوضاع بدتر هم شده است. داشتن ماشینی غیر سفید و نقرهای رنگ ممنوع است و فقط رئیس جمهور ماشین سبز رنگ دارد.فقط یک درصد مردم به اینترنت دسترسی دارند و نود درصد مردم کارمند دولت هستند.
برویم سراغ بشکه های نفتی-همسایه های جنوبی:👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مناظره امام خمینی(ره)با احمدی نژاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حجت الاسلام والمسلمین مهدی طائب: اون نوه امام گفته اگه من جای اینها بودم استعفا میدادم؛ حالا آدم توجه می شود که مقام معظم رهبری به او گفت که به صلاح شما نیست کاندید انتخابات (رئیس جمهور) شوید. به مرحله خالص سازی از انقلاب رسیدهایم و قطعا پیروز خواهیم شد.
بسم الله الرحمن الرحيم
حضرت امام علي (ع) در نهج البلاغه:
حكمت404
*****************
وَ قالَ عَلَيْهِ السَّلامُ ، وَ قَدْ سُئِلَ عَنْ مَعْنى قَوْلِهِمْ: «لاحَوْلَ وَلاقُوَّةَ اِلاّ بِاللّهِ»: اِنّا لانَمْلِكُ مَعَ اللّهِ شَيْئاً، وَلانَمْلِكُ اِلاّ ما مَلَّكَنا، فَمَتى مَلَّكَنا ما هُوَ اَمْلَكُ بِهِ مِنّا كَلَّفَنا،
وَ مَتى اَخَذَهُ مِنّا وَضَعَ تَكْليفَهُ عَنّا
تفسير لا حول و لا قوة الّا باللَّه
(علمى، تفسيرى)
درود خدا بر او، فرمود: (از امام معنى لا حول و لا قوّة الا بالله، را پرسيدند. پاسخ داد:) ما برابر خدا مالك چيزى نيستيم، و مالك چيزى نمى شويم جز آنچه او به ما بخشيده است، پس چون خدا چيزى به ما ببخشد كه خود سزاوارتر است، وظايفى نيز بر عهده ما گذاشته، و چون آن را از ما گرفت تكليف خود را از ما بر داشته است .
نهج البلاغة / ترجمه دشتى، ص: 729
به نام خدا
»با چراغ راه ولايت در انتخاب صحيح «
**********************
خصوصيّات يك رئيسجمهورمطلوب 2
به توانمنديهاي داخل معتقد باشد. بعضيها هستند داخل را اصلاً قبول ندارند؛ همان حرف قديمي را ميگويند كه در داخل، فقط لولهنگ(۷) را ميتوانند [بسازند]؛ نميدانند كه در داخل چه خبر است. يك وقتي يكي از آقايان يك چيزي راجع به مسئلهي دفاعي گفته بود، من گفتم(۸) يك تور دفاعي بگذاريد تا آقايان بيايند يك خردهاي بچرخند و ببينند از لحاظ دفاعي در كشور چه خبر است. توانمنديهاي كشور را واقعاً مطمئن باشند و معتقد باشند به توانمنديها. و به جوانان معتقد باشند، جوانها را قبول داشته باشند، جوانها را به عنوان پيشران حركت عمومي كشور بشناسند و به آنها اعتماد كنند. بنده از سابق با جوانها مرتبط بودم و سالها است كه به اينها در مسائل گوناگون اعتماد ميكنم؛ واقعاً هر جايي كه جوانها وارد ميشوند -من نميخواهم حالا عناوين و مانند اينها را اسم بياورم- اين جوري است كه گرههاي سخت را باز ميكنند و مشكلگشايي ميكنند. خود اين رئيسجمهور به جوانها معتقد باشد. مردمي باشد. اميدوار باشد؛ آدمِ مأيوس و بدبين و با نگاه تلخ به آينده و تاريك به آيند نباشد. اگر چنانچه يك چنين كسي باشد كه بتواند مشكلات را مديريّت كند و بيايد سر كار، مطمئنّاً اين كشور را به نقطهي مطلوب خواهد رساند. يك رئيسجمهوري با اين خصوصيّات را پيدا كنيد. البتّه پيدا كردنش براي همهي آحاد مردم آسان نيست؛ خب ميتوانند به كساني مراجعه كنند، از آنها سؤال كنند. به هر حال، سعي كنند يك چنين خصوصيّاتي را در نامزد رياست جمهوري پيدا كنند. و از خدا بخواهيم كه خودش انشاءالله ملّت ايران را كمك كند و هدايت كند كه بتوانند چنين شخصي را با اين خصوصيّات بيابند و او را انتخاب كنند. ملّت عزيزمان انتخابات را نماد وحدت ملّي قرار بدهند، نماد دودستگي و نماد تفرقه قرار ندهند، نماد دوقطبيگري قرار ندهند؛ اين تقسيمهاي غلط «چپ» و «راست» و امثال اينها را كنار بگذارند. آنچه مهم است آيندهي كشور است، آنچه مهم است آيندهي نسل ما است، آنچه مهم است نظام باعزّت اسلامي در كشور است؛ اينها مهم است، اينها را بايستي در نظر بگيرند و به معناي واقعي كلمه در كنار هم باشند. البتّه سليقهها مختلف است؛ اختلاف سليقه هست، اختلاف بينش سياسي هست، اختلاف قوميّتها هست، اختلاف مذاهب هست؛ اينها هيچ اشكالي ندارد؛ هم قبلاً بوده، هم حالا هست، هم بعدها خواهد بود؛ اينها اشكالي ندارد [لكن] اينها بايد وحدت ملّي را به هم نزند، يعني آحاد ملّت را در مقابل هم قرار ندهد، كشور را دوقطبي نكند.
قسمتي ازسخنراني نوروزي مقام معظم رهبري خطاب به ملت ايران در اوّلين روز سال ۱۴۰۰؛
****************************
۷) آفتابهي سفالي
۸) از جمله، بيانات در ديدار جمعي از اساتيد دانشگاهها (۱۳۹۳/۴/۱۱)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸
🍀
💠 #کلیپ
🌀 موضوع: انتخابات۱۴۰۰
🍃🌻🍃
💠 می خوان هیپنوتیزممون کنن ‼️
#مشارکت_حداکثری
#انتخاب_آگاهانه
#روشنگری
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
🇮🇷🌸
🍀
✅ #یادداشت_کوتاه
✍️ حمیدرضا ابراهیمی
🍃🌻🍃
✅مراقب مارپیچ سکوت باشید!
🔻بر اساس نظریه معروف و پرکاربرد "مارپیچ سکوت" که توسط الیزابت نوئل ارائه شد، مردم در مسائل حساس معمولا تلاش می کنند دیدگاه غالب جامعه و نظر اکثریت را حدس بزنند و چون نمیخواهند در انزوا قرار بگیرند، اگر حس کنند در اقلیت هستند معمولا سکوت می کنند و نظرشان ابراز نمی کنند(و شاید تغییر عقیده هم بدهند)!
🔸 دشمنان سعی می کنند با این ترفند، اقشار گسترده نیروهای حامی نظام اسلامی را از طریق ایجاد احساس تنهایی و انزوا دچار سکوت، بی عملی و حتی تغییر عقیده کنند.
🔹 این ترفند، از پرکاربردترین روش های رسانهای دشمنان برای به انفعال کشانیدن جریانات اصیل مردمی در دفاع از انقلاب است.
🔸به همین دلیل است که وقتی با حوادثی مثل انتخابات، ۹دی، تشییع سردار، الله اکبر و راهپیمایی ۲۲ بهمن و ... این پرده سنگین فریب مارپیچ سکوت پاره می شود، حتی انقلابیون هم از عظمت حضور مردم تعجب می کنند!
🔹 رهنمود علمی و راهبردی رهبر انقلاب مبنی بر تواصی، به معنای «هم افزایی انگیزشی اعضای جامعه اسلامی»، اثرات حیرت انگیزی را در پیشرفت مادی و معنوی کشور دارد.
🔺پ.ن: یکی از ترفندهای دشمن برای انزوای نیروی های انقلابی و کمرنگ کردن مشارکت حداکثری، تمسخر ایده ها و رفتار ما در فضای مجازی و حقیقی است. پس مراقب باشیم با ترس از تمسخر در مارپیچ سکوت دشمن قرار نگیریم.
https://rubika.ir/kooyesimorgh
#روشنگری
#مشارکت_حداکثری
#انتخابات
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
🇮🇷🌸
🍀
💢 #یادداشت_کوتاه
✅ تکرار یا تغییر؟ (۳۳)
🍃🌻🍃
🌀 عدالتخواهی یا عدالت ستیزی؟
🔻عدالتخواهی یکی از شعارهای جذاب است و یکی از نامزدهایی که احراز صلاحیت نشده مستمراً از ملت و عدالت سخن میگوید.
🔹 اما درعینحال حاضر نیست از هیچ نامزدی که به این رویکرد نزدیک است حمایت کند، حتی کسی که به مبارزه یا فساد و عدالت گستری شناخته میشود.
🔺 در این میان تعدادی جوان پرشور که به واسطه روحیه جوانی علاقهمند این نگاه هستند، بدون توجه به تعریف و جایگاه عدالت در چارچوب نظری اسلام، در دام سوء استفادهکنندگان این نگاه افتاده و همواره دست به انتشار مواضعی میزنند که در راستای سوء استفادهکنندگان از این شعارها هستند، در این راستا مدیریت جوانان انقلابی را میطلبد.
#روشنگری
#ایران_قوی
#مشارکت_حداکثری
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸