#ماه_شعبان
🔺اصرار سیدالشهدا علیهالسلام بر نامگذاری فرزندانش بنام «علی»: علیاصغر، علیاوسط، علیاکبر علیهمالسلام
❓چرا این همه اصرار؟
✍علامه محدباقر مجلسی رضواناللهعلیه نقل میکند:
🔹«کِتَابُ النَّسَبِ: عَنْ یَحْیَی بْنِ الْحَسَنِ: قَالَ یَزِیدُ لِعَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَا عَجَبَا لِأَبِیکَ سَمَّی عَلِیّاً وَ عَلِیّاً فَقَالَ علیه السلام إِنَّ أَبِی أَحَبَّ أَبَاهُ فَسَمَّی بِاسْمِهِ مِرَاراً» :
🔸ترجمه: در کتاب «نَسَب» آمده: یزیدبن معاویه لعنةاللهعلیهما به حضرت علی بن الحسین علیهماالسّلام گفت: تعجب میکنم از پدرت که این همه نام فرزندان خود را «علی» میگذارد؟ حضرت سجاد علیهالسلام فرمودند: چون پدرم، پدرش علی را خیلی دوست داشت، لذا نام او را تکرار نموده است.
📜منبع: بحارالانوار، ج۴۵، ص۱۷۵
✍همچنین مرحوم کلینی رضواناللهعلیه نقل میکند که: «مُحَمَّدُ بْنُ یَحْیَی عَنْ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدٍ عَنِ الْبَرْقِیِّ عَنْ عَبْدِ الرَّحْمَنِ بْنِ مُحَمَّدٍ الْعَزْرَمِیِّ قَالَ: اسْتَعْمَلَ مُعَاوِیَةُ مَرْوَانَ بْنَ الْحَکَمِ عَلَی الْمَدِینَةِ وَ أَمَرَهُ أَنْ یَفْرِضَ لِشَبَابِ قُرَیْشٍ فَفَرَضَ لَهُمْ فَقَالَ عَلِیُّ بْنُ الْحُسَیْنِ (علیه السلام) فَأَتَیْتُهُ فَقَالَ مَا اسْمُکَ فَقُلْتُ عَلِیُّ بْنُ الْحُسَیْنِ فَقَالَ مَا اسْمُ أَخِیکَ فَقُلْتُ عَلِیٌّ قَالَ عَلِیٌّ وَ عَلِیٌّ مَا یُرِیدُ أَبُوکَ أَنْ یَدَعَ أَحَداً مِنْ وُلْدِهِ إِلَّا سَمَّاهُ عَلِیّاً ثُمَّ فَرَضَ لِی فَرَجَعْتُ إِلَی أَبِی فَأَخْبَرْتُهُ فَقَالَ وَیْلِی عَلَی ابْنِ الزَّرْقَاءِ دَبَّاغَةِ الْأَدَمِ لَوْ وُلِدَ لِی مِائَةٌ لَأَحْبَبْتُ أَنْ لَا أُسَمِّیَ أَحَداً مِنْهُمْ إِلَّا عَلِیّاً» :
🔹معاویه، مروانبنحکم لعنةاللهعلیه را والى مدینه قرار داد و به او فرمان داد که براى جوانان قریش سهمیّهاى از بیتالمال قرار دهد؛ او نیز چنین کرد.
🔸امام سجّاد على بن الحسین علیهماالسلام مىفرماید: من به نزد او رفتم (تا حقّ خود را از بیتالمال بگیرم) مروان به من گفت: نامت چیست؟ گفتم: على بن الحسین. پرسید: نام برادرت چیست؟ گفتم: على! گفت: على و على؟! پدرت چه منظورى دارد که نام همه فرزندانش را على مى گذارد؟ سپس سهمیّه مرا مشخص کرد.
🔹وقتى که به نزد پدرم بازگشتم و ماجرا را بازگو نمودم؛ پدرم فرمودند: «وَیْلی عَلَى ابْنَ الزَّرْقاءِ دَبّاغَهِ الاُدُمِ، لَوْ وُلِدَ لی مِایَهٌ لاَحْبَبْتُ اَنْ لا اُسَمِّىَ اَحَداً مِنْهُمْ اِلاّ عَلیّاً» :
🔸ترجمه: واى بر پسر زن زاغ چشمى که پوستها را دبّاغى مىکرد، من اگر صد فرزند داشته باشم، دوست دارم جز «على» نامى دیگر براى آنان انتخاب نکنم!
📜منبع: الکافی(ط_الاسلامیه)، ج۶، ص١٩
#اسلام_اهلبیتعلیهمالسلام
#دین_علیعلیهالسلام
j๑ïท🌱↷
『@ahle_beyt_110』کلیک کنید📲
#ماه_شعبان
🔺در کربلا، برای دو نفر امان نامه فرستاده شد
👤حضرت عباسبن علی علیهماالسلام
📜منبع: الإرشاد للمفید، ج۲، ص۸۹
👤حضرت علیاکبر علیهالسلام
📜منبع: مقاتل الطالبیین، ص۸۶
#اسلام_اهلبیتعلیهمالسلام
#دین_علیعلیهالسلام
j๑ïท🌱↷
『@ahle_beyt_110』کلیک کنید📲
#لا_احصی_ثنائکم #ماه_شعبان
🔺در بین فرزندان بنی هاشم، فقط به حضرت علیاکبر علیهالسلام لقب «نَارِئُ القُرَیٰ» داده اند
🔹این لقب، به کسی داده می شد که
بر بام خانه خود، شعله آتشی را بر می افروخت تا اگر مستمندی یا بیچاره ای و یا مهمانی که پناه ندارد، به سمت شعله های کرامت بیاید و پای سفره اطعام و مهمان نوازی اش بنشیند.
🔸چنین شخصی، به قدری هیزم میهمان نوازی اش را زیاد می کرد که هر فقیر و درمانده ای از دورترین نقطه آن را می دید و نظرش را جلب می کرد.(۱)
🔹نقل است که: «وَ لَم تُذكَر هَذِهِ المُكَرَّمَةُ مِن نَارِ القُرَى لِوَاحِدِِ مِن أَبنَاءِ الأَئِمَّةِ إِلَّا لِشَبِيَهِ رَسَوُلِ اللهِ صلّیاللهعلیهوآله عَلِيَّ الأَكبَرِ علیهالسلام» :
🔸ترجمه: این لقب با کرامت «نارئ القری» به هیچ یک از فرزندان ائمه اطهار علیهمالسلام نسبت داده نشده است، مگر به حضرت علی اکبر علیهالسلام که شبیه رسولخدا صلّیاللهعلیهوآله بود.(۲)
🔹حضرت علیاکبر علیهالسلام در بالای پشت بام منزل خود، آتشی می افروختند که در میان عرب، آن آتش به معنای این است که؛ در آن محل میهمانی است و هر فقیر و مسکین و غریبی در آن، راه دارد. واین نشان از سخاوت زیاد حضرت علیاکبر علیهالسلام دارد.
🔸آن حضرت علیهالسلام در دامان عمویش حضرت امام حسن مجتبی علیهالسلام، کریم اهلبیت علیهمالسلام پرورش یافته بود، و حضرت علیهالسلام مربی و معلم حضرت علیاکبر علیهالسلام بوده است؛ تا جایی که در زیارت نامه علیاکبر علیهالسلام می خوانیم: «السَّلامُ عَلَیْکَ یَابْنَ الْحَسَنِ وَالْحُسَیْنِ علیهماالسلام» : سلام بر تو ای پسر حسن و حسین علیهماالسلام.(۳)
🔹مغیره نقل می کند که معاویه لعنةاللهعلیه روزی در بین کسانی که در مجلس او نشسته بودند، پرسید: «مَن أَحَقَّ النَّاسِ بِهَذَا الْأَمْرِ؟» : در بین مردم، چه کسی لایق حکومت است؟
🔸گفتند: شما لایق و سزاوارید! معاویه لعنةاللهعلیه گفت: «لَا! أَولَى النَّاسِ بِهَذَا الأَمرِ عَلِيُّ بنُ الحُسَينِ بنِ عَلِيِِّّ جَدُّهُ رَسَولُ الله، وَ فِيهِ شُجَاعَةُ بَنِي هَاشِمِِ وَ سَخَاءُ بَنِي أُمَيِّةِ وَ زَهوُ ثَقِيفٍ» :
🔹ترجمه: نه! سزاوارترین مردم به حکومت، علی بن الحسین(علیاکبر علیهالسلام) است که جدّ او رسولخدا صلّیاللهعلیهوآله می باشد و در او شجاعت بنی هاشم، و سخاوت بنی امیه و بزرگی و خوشرویی بنی ثقیف جمع می باشد.(۴)
📜منابع:
(۱) مجمع البحرين یازجی، ج۱، ص۳۵
(۲) فرسان الهیجاء محلاتی، ج۱، ص۴۱۶
(۳) کامل الزیارات، ص۲۰۰
(۴) مقاتل الطالبيّين، ص۵۲
#اسلام_اهلبیتعلیهمالسلام
#دین_علیعلیهالسلام
j๑ïท🌱↷
『@ahle_beyt_110』کلیک کنید📲
#یادداشت #ماه_شعبان
🔺معرفی مادر معظمه و مکرمه حضرت علیاکبر علیهالسلام
🔹مادر حضرت علیاکبر علیهالسلام، «لَيلیٰ بنت أبِی مُرّة بن عُروة بن مسعود ثقفی» است، که مادر حضرت لیلیٰ خاتون سلاماللهعلیها، «مَیمونة بنت أبوسفیان» است.
🔸«أبِی مُرّة بن عُروة بن مسعود»، داماد ابوسفیان و باجناق رسولخدا صلّیاللهعلیهوآله بوده است.
🔹همچنین حضرت لیلی خاتون سلاماللهعلیها، از طرف پدر، با «أبوعُبیده مختار ثقفی» هم نسب هستند؛ با این نظر معاویه، دایی مادر حضرت علیاکبر علیهالسلام بوده و ابوسفیان، جدّ مادری حضرت علیاکبر علیهالسلام می باشد!
🔸با توجه به همین نَسَب، روز عاشورا به علیاکبر علیهالسلام پیشنهاد شد که به یزید لعنةاللهعلیه بپیوندد، ولی او این پیشنهاد را رد کرد و گفت: «إِنَّ قَرَابَةَ رَسُولِ اللهِ صلّیاللهعلیهوآله أَحَقُّ أَنْ تُرعَیٰ» : رعایت خویشاوندی رسولخدا صلّیاللهعلیهوآله به حقیقت نزدیک تر است.(۱)
📜منبع: مقاتل الطالبیین، ص۸۶
#اسلام_اهلبیتعلیهمالسلام
#دین_علیعلیهالسلام
j๑ïท🌱↷
『@ahle_beyt_110』کلیک کنید📲
#محرم #یادداشت
❓مراد از «علیبن الحسین علیهالسلام» در زیارت عاشورا، کدام فرزند سیدالشهداء علیهالسلام میباشد؟ امامسجاد علیهالسلام یا حضرت علیاکبر علیهالسلام؟
✍پاسخ:
🔹در بین فرزندانی که از سیدالشهداء علیهالسلام در کربلا به شهادت رسیدند، هیچ کس مقامش به اندازه علیاکبر علیهالسلام نیست؛ برای همین امامسجاد علیهالسلام او را در یک قبر ویژه، پایین پای سیدالشهداء علیهالسلام دفن کرد، ولی بقیه ی شهدای کربلا را در یک قبر دسته جمعی دفن کرد.
🔸شیخ مفید رضواناللهعلیه در اینباره مینویسد: «دَفَنُوا اَلْحُسَيْنَ علیهالسلام حَيْثُ قَبْرُهُ اَلْآنَ وَ دَفَنُوا اِبْنَهُ عَلِيَّ بْنَ اَلْحُسَيْنِ اَلْأَصْغَرَ علیهالسلام عِنْدَ رِجْلَيْهِ وَ حَفَرُوا لِلشُّهَدَاءِ مِنْ أَهْلِ بَيْتِهِ وَ أَصْحَابِهِ اَلَّذِينَ صُرِعُوا حَوْلَهُ مِمَّا يَلِي رِجْلَيِ اَلْحُسَيْنِ علیهالسلام وَ جَمَعُوهُمْ وَ دَفَنُوهُمْ جَمِيعاً مَعَاً» :
🔹ترجمه: سیدالشهداء علیهالسلام را در جایی که اکنون قبر اوست، به خاک سپردند، پسرش علیاکبر علیهالسلام را پایین پای او دفن کردند و برای شهدای دیگر از اهلبیت علیهمالسلام و یارانش که با او شهید شده بودند، جایی نزدیک پای حضرت علیهالسلام قبر کندند و همه را یکجا به خاک سپردند.(۱)
🔸این خود امتیازی برای علیاکبر علیهالسلام نسبت به سایر شهدای اهلبیت علیهمالسلام در کربلا می باشد. شخصیتی که در خَلق و خُلق و منطق شبیه رسولخدا صلیاللهعلیهوآله بوده است. و برای تسلّی خاطر سیدالشهداء علیهالسلام، دو بار به علیاکبر علیهالسلام سلام داده شده است.
🔹یک بار به صورت خاصه: «عَلَی عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ» و یک بار هم به صورت عامه «عَلَى اَوْلَادِ الْحُسَيْنِ». با وجود اختلاف نظرات، ولی منظور از «علی بن الحسين» علیهماالسلام در زيارت عاشورا، با توجه به قرائن، حضرت علیاكبر علیهالسلام است؛ زيرا:
🔸۱- این زیارت در مقام ذکر شهدای کربلا است؛ و از حیث شأن زمانی و مکانی، اشاره به سرزمین کربلا و کشته شدگان در روز عاشورا دارد؛ و از میان اولاد سیدالشهداء علیهالسلام، تنها دو تن در کربلا شهید شدند، و از آنجایی که در برخی مقاتل از علیاصغر علیهالسلام، تعبیر به «عبدالله رضيع» یا «صَبِیّ» یا «وَلَد» یا «طفل» شده است، پس این سلام تنها بر حضرت علیاکبر علیهالسلام صادق است.
🔹۲- دلیل دوم سلامی است که در زیارت عاشورای غیر معروفه و زیارت وارث و زیارت مطلقه سیدالشهداء علیهالسلام به حضرت علیاکبر علیهالسلام داده شده است که در آنجا، منظور از «علیبن الحسين» علیهماالسلام، حضرت علیاکبر علیهالسلام می باشد. مانند این فراز: «السَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ بْنِ عَلِيٍّ الشَّهِيدِ، السَّلامُ عَلَى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ الشَّهِيد، السَّلامُ عَلَى الْعَبَّاسِ بْنِ أَمِيرِالْمُؤْمِنِينَ الشَّهِيد»(۲) در این زیارت، پس از «علی بن الحسین» علیهماالسلام، لقب «الشهید» آمده است، و این لقب برای حضرت زینالعابدین علیهالسلام در زیارتنامهها و توسلات و ادعیه ها نیامده است.
☝️مرحوم میرزا ابوالفضل تهرانی رضواناللهعلیه در کتاب «شفاء الصدور فی شرح زیارة العاشور» مینویسد:
🔸«جمهور مورخین و نسّابین و محدثین فریقین، «الشهید» را علیاکبر علیهالسلام دانسته اند و این قول اصحّ و اسدّ است.»(۳)
📜منابع:
(۱) الإرشاد للمفید، ج۲، ص۱۱۴
(۲) زاد المعاد، ص۲۴۶
(۳) شفاء الصدور فی شرح زیارة العاشور، ص۵۲۷
#اسلام_اهلبیتعلیهمالسلام
#دین_علیعلیهالسلام
j๑ïท🌱↷
『@ahle_beyt_110』کلیک کنید📲
#ماه_شعبان
🔺نمــاز شـ🌙ــب دوازدهــم مــاه شعبـان
✍سیدبن طاووس رضواناللهعلیه نقل میکند که رسولخدا صلّیاللهعلیهوآله فرمودند:
🔹«هر کس در شب دوازدهم ماه شعبان، ۱۲ رکعت نماز بجا بیاورد (۶ نماز دو رکعتی)، در هر رکعت بعد از سوره حمـد، ۱۰ مرتبه سوره تکاثـر را بخواند، خداوند متعال، گناهان چهل ساله او را میآمرزد و برای او چهل درجه بالا میبرد و برای او ۴۰هزار فرشته استغفار میکنند و ثواب او، ثواب کسی که شب قدر را درک کرده است.»
📜منبع: اقبال الاعمال
#اسلام_اهلبیتعلیهمالسلام
#دین_علیعلیهالسلام
j๑ïท🌱↷
『@ahle_beyt_110』کلیک کنید📲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قاعده_الزام
🔺تبرک به قدمگاه عمربنخطاب و بوسیدن آن توسط اهلتسنن!
✍پ.ن:
هرکاری میکنید، به خودتون مربوطه، ولی بفرمایید چرا به ما شیعیان که میرسه، تبرک و بوسیدن ضریح فرزندان رسولخدا صلّیاللهعلیهوآله کفر محسوب میشه؟!
#اسلام_اهلبیتعلیهمالسلام
#دین_علیعلیهالسلام
j๑ïท🌱↷
『@ahle_beyt_110』کلیک کنید📲
#ماه_شعبان
🔺۱۲ عمل مستحب در شب نیمه شعبان
🔸اول: غسل که باعث تخفیف گناهان می گردد.
🔹دوم: احيا و شب زنده داری به نماز ، دعا و استغفار چنانچه روش امام زين العابدين علیهالسلام بوده و در روايت است كه هر كس این شب را احيا دارد ، دل او نمیرد در روزى كه دل ها بميرند.
🔸سوم: زيارت امام حسين علیهالسلام كه افضل اعمال اين شب و باعث آمرزش گناهان است.
🔹چهارم: خواندن دعاى «اللَّهُمَّ بِحَقِّ لَيْلَتِنَا هَذِهِ وَ مَوْلُودِهَا...»
🔸پنجم: خواندن دعاى «اللَّهُمَّ أَنْتَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ الْخَالِقُ الرَّازِقُ الْمُحْيِي الْمُمِيتُ الْبَدِيءُ الْبَدِيعُ لَكَ الْجَلَالُ وَ لَكَ الْفَضْل...»
🔹ششم: خواندن دعای «اللَّهُمَّ اقْسِمْ لَنَا مِنْ خَشْيَتِكَ ما یحول بیننا و بین معصیتک...»
🔸هفتم: خواندن دعاى كميل
🔹هشتم: گفتن هر يک از تسبيحات أربعه به مقدار صد مرتبه
🔸نهم: انجام دو رکعت نماز پس از نماز عشاء که در ركعت اول حمد و سوره «قُلْ يا أَيُّهَا الْكافِرُونَ» و در ركعت دوم حمد و سوره «قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ» و پس از سلام نماز ۳۳ مرتبه «سُبْحانَ اللَّهِ» بعد از آن ۳۳ مرتبه «الْحَمْدُ لِلَّهِ» و بعد از آن ۳۴ مرتبه «اللَّهُ أَكْبَرُ» و سپس این دعا خوانده شود : «یا مَنْ إِلَيْهِ مَلْجَأُ الْعِبَادِ الْعِبَادُ فِي الْمُهِمَّاتِ و الیه یفزع الخلق فی الملمات...»
🔹دهم: خواندن این دعا: «إِلَهِي تَعَرَّضَ لَكَ فِي هَذَا اللَّيْلِ الْمُتَعَرِّضُونَ و قصدک القاصدون...»
🔸یازدهم: خواندن نماز جعفر طیّار علیهالسلام
🔹دوازدهم: بجا آوردن نماز ها و سجده هایی که در مورد این شب وارد شده است ، مانند آنچه از پیامبر خدا(صلی الله علیه وآله) نقل شده که آن حضرت در سجده نیمه شب عرضه میداشتند : «سَجَدَ لَكَ سَوَادِي وَ خَيَالِي وَ آمَنَ بِكَ فُؤَادِي...» و مانند اینکه چهار ركعت نماز بجا آورده شود ، در هر ركعت حمد یکبار و «قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ» صد مرتبه و پس از آن این دعا را بخواند : «اللَّهُمَّ إِنِّي إِلَيْكَ فَقِيرٌ وَ مِنْ عَذَابِكَ خَائِفٌ مُسْتَجِيرٌ اللَّهُمَّ لَا تُبَدِّلْ اسْمِي وَ لَا تُغَيِّرْ جِسْمِي وَ لَا تَجْهَدْ بَلَائِي وَ لَا تُشْمِتْ بِي أَعْدَائِي أَعُوذُ بِعَفْوِكَ مِنْ عِقَابِكَ وَ أَعُوذُ بِرَحْمَتِكَ مِنْ عَذَابِكَ وَ أَعُوذُ بِرِضَاكَ مِنْ سَخَطِكَ وَ أَعُوذُ بِكَ مِنْكَ جَلَّ ثَنَاؤُكَ أَنْتَ كَمَا أَثْنَيْتَ عَلَى نَفْسِكَ وَ فَوْقَ مَا يَقُولُ الْقَائِلُونَ» و نیز فضیلت بسیار وارد است برای خواندن صد ركعت نماز در اين شب، در هر ركعت يك مرتبه حمد و ده مرتبه توحيد
#اسلام_اهلبیتعلیهمالسلام
#دین_علیعلیهالسلام
j๑ïท🌱↷
『@ahle_beyt_110』کلیک کنید📲
#ماه_شعبان
✍شیخ طوسی رضواناللهعلیه نقل میکند که امامصادق عليهالسلام فرمودند:
💠«مَنْ أحبَّ أنْ يُصافِحَهُ مائةَ ألفٍ وَ عشرونَ ألفَ نبیٍّ ، فَلْيَزُر قبرَ الحسينِ عليهِمَا السَّلام فِی نصفِ شعبانَ ، فإنَّ أرواحَ النبيِّينَ يَستأذِنُ اللهَ تعالىٰ فِی زيارتِهِ فيُؤذَنُ لَهُم» :
🔹هر کس دوست دارد که به هنگام زیارت امامحسین علیهالسلام ، ۱۲۰ هزار پیامبر او را همراهی کنند ، پس باید در شب نیمه شعبان ، قبر امامحسین علیهالسلام را زیارت کند. براستی که ارواح پیامبران از خداوند متعال اجازه میگیرند که به زیارت امامحسین علیهالسلام بروند ، پس به آنها اجازه داده میشود!
📜منبع: مصباح المتهجّد، ص۸۳۸
#اسلام_اهلبیتعلیهمالسلام
#دین_علیعلیهالسلام
j๑ïท🌱↷
『@ahle_beyt_110』کلیک کنید📲
#ماه_شعبان
✍شیخ طوسی رضواناللهعلیه نقل میکند که حسن بْن فَضّال گفت:
🔹«سألت علي بن موسى الرضا عليه السلام عن ليلة النصف من شعبان» : از امامرضا علیهالسلام درباره شب نیمه شعبان پرسیدم.
🔸قالَ: «هي ليلة يعتق الله فيها الرقاب من النار، ويغفر فيها الذنوب الكبائر» : فرمودند: نیمه شعبان، شبی ست که خداوند متعال در آن بندگان را از آتش رها میکند و در آن، گناهان کبیره را میبخشد!
🔹قلت: «فهل فيها صلاة زيادة على سائر الليالی؟» : گفتم: آیا شب نیمه شعبان، نماز مخصوصی جدای از دیگر شب های ماه شعبان دارد؟
🔸فَقالَ: «ليس فيها شيء موظف ، ولكن إن أحببت أن تتطوع فيها بشيء فعليك بصلاة جعفر بن أبي طالب عليه السلام وأكثر فيها» : فرمودند: عمل واجبی در آن وجود ندارد. (همه اعمال این شب، مستحبّ اند) امّا دوست دارم بعضی اعمال را در این شب به جا آوری. پس نماز جعفر طیّار علیهالسلام را به جا بیاور و در آن، زیاد بگو و تکرار کن: ذکر خداوند متعال را و ذکر استغفار را و زیاد دعا بخوان.
🔹سپس امامرضا علیهالسلام فرمودند: پدرم (امامکاظم علیهالسلام) میفرمودند: دعا کردن در این شب که مستجاب است.
🔸قلتُ لَهُ: «إنّ الناس يقولون : إنّها ليلة الصكاک؟» : به ایشان گفتم: مردم میگویند شب نیمه شعبان، شب برات و تبرئه است!
🔹فقال عليهالسلام: «تلك ليلة القدر في شهر رمضان» : فرمودند: آن شب، شب لیلةالقدر در ماه رمضان است نه شب نیمه شعبان!
📜منبع: الأمالی، ص ٧٩
📜منبع: مصباح المتهجد، ص٨٤٦
#اسلام_اهلبیتعلیهمالسلام
#دین_علیعلیهالسلام
j๑ïท🌱↷
『@ahle_beyt_110』کلیک کنید📲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قاعده_الزام
🎥 این ویدیو را ببینید
✔️لوئیس فراخان، رهبر سیاهپوستان آمریکا:
«۹۰ میلیون ایرانی، اعتقاد دارند مهدی میآید و حاضرند برایش جان دهند. مردم جذّابی هستند، نه؟ دلتان نمی خواهد مثل آنها باشید؟»
#اسلام_اهلبیتعلیهمالسلام
#دین_علیعلیهالسلام
j๑ïท🌱↷
『@ahle_beyt_110』کلیک کنید📲