جنگ روانی و روایت از پله دوم
سرمقاله روزنامه همشهری -عبدالله گنجی
ماه رمضان1388- بعد از فتنه - در دیدار رمضانیه دانشجویان با رهبری، دانشجویی از وسط جمعیت بلند شد و با حرارت هرچه بیشتر گفت: آنچه در کهریزک اتفاق افتاد، خیانت بود. رهبری بلافاصله پاسخ دادند که بالاتر از خیانت، آن یک جنایت بود و من شخصا موضوع را دنبال میکنم اما شمای جوان یادت نرود که مسئله کهریزک تابعی از مسئله اصلی است. مسئله اصلی را فراموش نکنید و پرسید میدانید مسئله اصلی چه بود؟ و خود پاسخ دادند مسئله اصلی این بود که از فردای انتخابات کاری کردند که بهرغم مشارکت 85درصدی مردم، نظام جمهوری اسلامی نتوانست سرش را در مقابل چشم ملتهای اسلامی بالا بگیرد. یعنی برای فهم داستان کهریزک باید از این نقطه شروع کنی نه اینکه شما را در وسط داستان ایزوله کنند. در جنگ روانی، اصلی بهنام پله دوم وجود دارد؛ یعنی داستان / اتفاق از اول تعریف نمیشود. به تعبیر بهتر کنش سانسور میشود اما واکنش به نحو دلخواه روایت میشود. فرض کنید کسی بهصورت شما سیلی زد و شما هم او را هل دادید و به زمین خورد و دستش شکست. آنچه فردا منتشر میشود اینکه: فلانی دست فلانی را شکسته است و سیلی اول و اصل موضوع کلا پنهان میماند یا پنهان میشود.
روایتهای امروز دشمن و برخی دوستانی که نام آنان را باید «اصحاب تردید» گذاشت، همین است. به این عبارت توجه کنید: «به دانشجویان دانشگاه شریف حمله شد!» گویی دانشجو خواب بود یا سر کلاس بوده یا یک تجمع آرام و منطقی داشته و عدهای دیوانه یا مشروبخور و مست به آنان حمله کردهاند و تمام. آیا روایت واقعی این است؟ در تیرماه1378 تیتر روزنامههای آتشبیار معرکه این بود: «کوی دانشگاه تهران به خاک و خون کشیده شد»، «اعلام عزای عمومی مراجع تقلید برای شهدای کوی دانشگاه» و... حال آنکه در آن حوادث فقط یک افسر وظیفه نیروی انتظامی بهنام عزت ابراهیمنژاد کشته شد و تمام.
درباره حادثه زاهدان میشنوید: «نمازگزاران زاهدانی به رگبار بسته شدند» خب چرا جمعههای قبل به رگبار بسته نمیشدند؟ از مظلومیتهای نظام جمهوری اسلامی همین موضوع است که داستان را از کمر آن روایت میکنند. مثلا در سال98 حجم عجیبی از خبر کشتهشدن جوانی بهنام پویا بختیاری در کرج منتشر شد اما کسی فیلمهای اقدامات این جوان در روزهای قبل و انتشار پیام تسلیت ربعپهلوی توسط پدرش را ندید. در ماجرای اعدام نوید افکاری گفتند جوان ورزشکار اعدام شد و گویی در خیابان قدم میزده است و بهقید قرعه تصادفا اعدام شده . اینجا قتل فردی صاحب زن و فرزند توسط او بهعنوان پله اول پنهان ماند. خواص مورد اشاره سخنان دیروز رهبری که سراسیمه وارد میدان شدند و بیانیه و موضع اعلام کردند و مرگ خانم امینی را قتل خواندند نیز روی پله دوم نشانده شدند. عمده روایت دشمن اینگونه است و داستان از خط شروع گفته نمیشود و اینگونه چهرهای خشن، سرکوبگر و بیمنطق از نظام را معتبرسازی و ادراکسازی میکنند. طبیعی است که نظامی که به روش انقلابی به حکومت برسد، دشمنان باانگیزهای دارد. اما دشمنی که به اخلاق پایبند باشد نیز بهنوبه خود ارزش و نعمتی است. فاسدالاخلاقها هیچ چیزی برایشان مهم نیست و از هیچ چیز فروگذار نمیکنند. حالا میتوان فهمید چرا مقام معظم رهبری برای مرحوم یدالله سحابی و بازرگان – بهعنوان کسانی که جمهوری اسلامی را قبول نداشتند– پیام تسلیت فرستادند. چون اپوزیسیونی بودند که اخلاق را فدای دشمنی نکردند. حالا از تجزیهطلب، منافق و قیشدگان ملت ایران در سال1357 تا صهیونیسم و غرب در یک جبهه آرایش گرفتند و اکنون که قیمتها تاحدودی تثبیت شده است و فسادگران نیز کمرنگ شدهاند عرصه دیگری را گشودهاند که تصاویر مخابرهای آن «دروغ» و «سرکوب» باشد. این هم بگذرد، اما هم باید درس گرفت و هم عبرت. وظیفه نیروهای مومن به انقلاب اسلامی نشان دادن دائمی پله اول است و این شدنی است.
@dr_a_ganji
🌸 خرم آن روز که
💕مشتاقی به یاری برسد
🌸آرزومند نگاری
💕به نگاری برسد
🌸لذت وصل ندانست
💕مگر آن کس که
🌸 پس از دوری بسیار
💕به یاری برسد...
🌸سالروز ازدواج پیامبر(ص)و
💕حضرت خدیجه(س) گرامی باد
*آدرس کانال👇👇:*
https://zil.ink/maddahanesf
■ *مقدمتان گرامی*
*💠اللّٰهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّكَ ٱلْفَرَجَ💠*
روزهای سختی را میگذارنیم.
روزهایی که میلمان به انزواست؛
اما رسالتمان نسخهی حضور را برایمان میپیچد.
انگار کلمات یخزدهاند.
انگار واژهها ماسیدهاند.
انگار در وطن غریبیم.
این روزها هیچ چیز به اندازهی تاریخ، خیالمان را راحت نمیکند.
خواندن تاریخ برگ برندهی این روزهای من است برای گذار از بحرانی که لمسش میکنم.
🖋زهرا ابراهیمی
#ایران
#تاریخ
#لبیک_یا_خامنه_ای
سرکشی از خانواده معظم شهدا در هفته وحدت 🌹
شهیدان مصطفی امیدی ،عباس علی آقا و علیقربان صابری
مورخ :۱۴۰۱/۰۷/۱۶
@ahlemahaleh
هدایت شده از خادمین امام رضا (ع)
هر پشت بام یک نیروگاه
طرح جهاد روشنایی(ایجاد نیروگاه خورشیدی ۵ کیلو واتی)
*مشارکت در تامین برق محله خود و کم شدن افت ولتاژ برق
*رفع مشکل کمبود برق با همکاری یکدیگر
*ایجاد یک فرصت شغلی و کسب درآمد برای قشر ضعیف و نیازمند
*پرداخت تسهیلات قرض الحسنه تا سقف۱۱۰ میلیون تومان
*پرداخت اقساط طرح از محل درآمد نیروگاه
مراحل ثبت نام
*مراجعه به بسیج سازندگی شهرستان محل سکونت جهت اخذ تایید فرم استحقاق وام
*ثبت نام در سایتwww.ebsvam.ir
*مراجعه به امور برق شهرستان جهت انعقاد قرارداد بیست ساله خرید تضمینی برق و صدور پروانه بهره برداری
*انعقاد قرارداد با پیمانکار مجری طرح
مدارک مورد نیاز
*قبض برق به نام متقاضی
*سند مالکیت به نام متقاضی
*کارت پایان خدمت
*شناسنامه و کارت ملی
* کد پستی محل طرح
قشر محروم و افراد نیازمند عضو صندوق های قرض الحسنه مردمی روستا ها و محلات شهری در اولویت قرار دارند
برای کسب اطلاعات بیشتر به بسیج سازندگی شهرستان،مسئول بسیج سازندگی حوزه های مقاومت بسیج و یا با شماره ۰۳۱۵۳۶۶۰۸۵۵ در ساعت اداری تماس حاصل فرمائید
مثلا میخواهند مستند حرف بزنند.
فکتهای تاریخی هم میآورند.
به انقلاب مصر و لیبی و تونس اشاره میکنند.
و اینگونه به تهییج مردم میپردازند تا مبادا از حضور در خیابان مایوس شوند.
اخیرا سرنوشت نیکولای چائوشسکو رئیسجمهور کشور رومانی را یادآور میشوند. تا بگویند ببینید سرنوشت برای دیکتاتورها در تاریخ چه سرانجامی رقم زده است.
فلان کشور چهار روزه انقلاب کرد و دیگری چهل روزه. کافیست دوام بیاورید.
چقدر حماقت میخواهد مقایسهی ایران با رومانی و مقایسهی رهبرم با چائوشسکو...
خدایا این دشمنان احمق ما عقل که ندارند، لاقل شرّشان را کم کن.
#لبیک_یا_خامنه_ای
#ایران
https://eitaa.com/roznevesht
توفان نزدیک بینی در راه است؟
در حالی که سن معمولی برای نزدیک بینی در کودکان، هشت تا ۱۲ سالگی است کودکان در سنین پایینتر نزدیک بین میشوند. هر چه کودک زودتر به نزدیک بینی مبتلا شود احتمال این که در بزرگ سالی به نزدیک بینی شدید مبتلا شود افزایش مییابد که در نهایت میتواند بینایی او را تهدید کند.
تا سال 2050 نیمی از جمعیت جهان نزدیکبین هستند
در آمریکا حدود ۴۰ درصد از بزرگ سالان دچار نزدیک بینی هستند. این میزان در سال ۱۹۷۱ میلادی ۲۵ درصد بود. نزدیک بینی در انگلستان هم در حال افزایش است. اگر روند کنونی ادامه یابد نیمی از جمعیت جهان تا سال ۲۰۵۰ میلادی نزدیک بین خواهند شد.
تهدید بینایی در بزرگ سالی
سن معمولی برای نزدیک بینی در کودکان، هشت تا ۱۲ سالگی است .هر چه کودک زودتر به نزدیک بینی مبتلا شود احتمال این که در بزرگ سالی به نزدیک بینی شدید مبتلا شود افزایش مییابد و باعث ایجاد مشکلات مربوط به قسمتهای مختلف چشم مانند گلوکوم (آب سیاه)، جداشدگی شبکیه، آب مروارید و ماکولوپاتی نزدیک بینی (آسیب در ناحیه مرکزی شبکیه) میشود.
ژنتیک و سبک زندگی
ژنتیک تنها نقش کوچکی دارد. در عوض، تصور میشود که عوامل سبک زندگی مهمتر هستند؛ به ویژه فعالیتهایی مانند خواندن و بازی های رایانه ای .در حقیقت مطالعه و استفاده از گوشی های هوشمند، باعث نزدیک بینی و شیوع آن شده است.
محافظت از بینایی کودکان
بسیاری از والدین نمیدانند برای محافظت از بینایی فرزندشان چه کاری انجام دهند. پزشکان چینی موارد زیر را برای بهبود سلامت چشم پیشنهاد میکنند.
قطره چشمی
پژوهشگران هیچ شواهدی را پیدا نکردهاند که نشان دهد درمانهایی مانند مکملهای خوراکی، ورزشهای چشم، دستگاههای آرامش بخش چشم، طب فشاری یا مغناطیس درمانی مؤثر هستند. با وجود این، قطرههای چشمی ساده ممکن است کمک کننده باشد.
زمان بازی را محدود کنید
چین، بازیهای ویدئویی کودکان را به مدت زمان مشخصی در هفته محدود کرده است، اما این تا حد زیادی به دلیل نگرانیها درباره تاثیر منفی درک بازیها بود نه زمان نمایش صفحه. درباره ارتباط بالقوه بین زمان استفاده از صفحه نمایش و نزدیک بینی شواهد قطعی وجود ندارد.
🟢 چرا پوشش، وظیفه زن قرار داده شده است نه مرد؟
🔹 چرا زن مکلّف شده است که خود را بپوشاند و مرد مکلّف نشده است؟ سرّ این امر واضح و روشن است و آن این است که زن و مرد نسبت به یکدیگر احساسات مشابه ندارند و از نظر وضع خلقت هم وضع غیرمشابهی دارند؛ یعنی این زن است که مورد تهاجم چشم و اعضا و جوارح و دست و همه بدن مرد است نه مرد مورد تهاجم زن ...
🔹 اساساً وضع زن با مرد در اصل خلقت متفاوت است و به همین دلیل، این زن است که خودآرایی میکند برای جلب مرد. مرد هرگز با خودآرایی نمیتواند نظر زن را به خود جلب کند. زن و زیور، زن و آرایش دو موجود توأم با یکدیگرند.
🔹 زن موجودی است ظریف و لطیف. در هر جنسی- حتی در غیر انسان هم- جنس ماده همیشه ظریفتر و مظهر جمال و زیبایی و آرایش است، و وقتی میخواهند فتنه ایجاد نشود، به آن که مظهر جمال است باید بگویند خودت را نشان نده نه به آن که مظهر خشونت و قوّت است، آن که جلب نظری ندارد؛ به آن که جلب نظر میکند میگویند اسباب غوایت و گمراهی فراهم نکن.
📗 استاد شهید مطهری، آشنایی با قرآن، ج۴، ص ۹۵-۹۳(با تلخیص)
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
<< از جامعه جنسی تا جامعه الهی >>
◾️سخنرانی بیش از ۴۰ سال پیش شهید دکتر بهشتی
چقدر زنده
چقدر به روز
و چقدر مناسب این روزهای ما
🔸🔸🔸🔸🔸
#شهید_بهشتی
#زن_زندگی_آزادی
#زن_عفت_افتخار
@ahlemahaleh