فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️🎙️ همخوانی سرود دانشآموزان در دیدار امروز با مقام معظم رهبری❤️
#رهبرم❤️
🔴⁉️ چرا نظام خود را به رفراندوم نمیگذارد؟
🔻این شبهه را میتوان هم از منظر اسلام و هم با نگاه سکولار پاسخ داد:
1⃣ از منظر اسلام:
اسلام اجازه نمیدهد حاکمیت اسلام را به رفراندوم بگذاریم
ممکن است سوال شود که چرا اول انقلاب امام (ره) این کار را انجام دادند؟ پاسخ این است که آن زمان حکومت اسلامی تشکیل نشده بود و پیش از تشکیل حکومت اسلامی خود را به رفراندوم گذاشت. اما وقتی که حکومت اسلامی تشکیل شد که دیگر برای براندازی آن رفراندوم برگزار نمی شود.
امیرالمومنین علی (ع) نیز که پس از سالها مردم برای قبول خلافت به ایشان مراجعه کردند، در ابتدا نپذیرفتند؛ تا اینکه عموم مردم با اصرار ایشان را به عنوان خلیفه انتخاب کردند. اما بعد که پذیرفتند و حکومت خود را آغاز کردند، در برابر مخالفین خود جنگیدند و سه جنگ بزرگ برای حفظ حکومت اسلامی انجام دادند.
از سوی دیگر، فرض کنید رفراندوم برگزار شده و جمهوری اسلامی از بین برود؛ آنگاه نیروهای انقلابی باید دوباره قیام کنند تا آن حکومت طاغوت از بین برود و حکومت اسلامی شکل بگیرد.
2⃣ از منظر سکولار:
شخص میگوید به اسلام کاری ندارم سوال این است که چرا خود را به رفراندوم نمیگذارید؟
پاسخ این است که این سوالات را فقط برای مردم ایران درست می کنند. وگرنه شما از هیچ یک از مردم آمریکا نشنیدید که چرا آمریکا خود را به رفراندوم نمیگذارد!
🔹 اولاً هیچ کشوری در دنیا حتی یکبار خودش را به رفراندوم نگذاشته است. نزدیک ۲۵۰ سال از زمان حکومت آمریکا میگذرد. چرا آمریکا یکبار خودش را به رفراندوم نمیگذارد؟ چرا انگلیس، ایتالیا، آلمان، کره، ژاپن و... یکبار خودشان را به رفراندوم نمیگذارند؟!
🔹 ثانیا اصلاً امکان برگزاری رفراندوم وجود ندارد چون سیستم انتقال قدرت همراه با قوانینش توسط چه کسی اجرا شود؟ مثلاً میگویند این حکومت فاقد صلاحیت است حالا اگر فاقد صلاحیت است چطوری انتخابات برگزار کنند اصلاً انتخابات زیر نظر چه کسی قرار بگیرد؟
🔹 ثالثاً کسانی که این درخواست را دارند چند سال یکبار می خواهند رفراندوم برگزار شود؟ مثلاً شخصی میگوید دو سال یکبار؛ نظر دیگری این است که ۸ سال یکبار، ۱۰ سال یکبار یا ۴۰ سال یکبار. سوال این است که کدام حکومتی برنامهی خودش را ۲ ساله ۵ ساله یا ۴۰ ساله میبندد؟ حکومتها برنامهی خود را ۲۰۰ ساله، ۵۰۰ ساله میبندند؛ مثلاً فرض کنید شما مدرسهای ساختهاید و مدیر آن عوض میشود. بعد مدیر جدید بگوید این ساختمان خوب نیست آن را خراب کنید من نقشهی دیگری دارم و شروع به ساختن کند، تا به اواسط کار میرسد نفر بعدی میآید و میگوید من نقشهی دیگری دارم! نتیجه این میشود که آن ساختمان هیچ وقت ساخته نمیشود.
چون در یک کشور باید ثبات اتفاق بیفتد، آن کشور هیچ وقت اجازه نمیدهد رفراندوم برگزار شود و مردم کشور را به رأی بگذارند و حکومت عوض شود.
🔹 رابعا فرض کنید جمهوری اسلامی نباشد؛ حالا چه کسی بیاید؟ وقتی خبرنگار از یکی از افرادی که صریح ترین دشمنی با جمهوری اسلامی را دارد، یعنی نیما (روح الله) زم، سوال کرد آیا شما تا به حال ناامید شدهاید؟ گفت بله؛ جایی ناامید شدم که با خود گفتم حالا جمهوری اسلامی نه؛ چه کسی بیاید؟ یعنی رضا پهلوی اینجا بیاید و حکومت کند؟! فرضاً جمهوری اسلامی هم رفت خودِ رضا پهلوی آمد؛ چه کسی نخستوزیر شود؟ یا باید همین افرادی که الان در کشور سرکار هستند نخستوزیر شوند یا کسانی که رضا پهلوی مدنظرش است، بالاخره کسی از کرهی ماه و مریخ نمیآید که رئیس جمهور شود. اصلاً فرض کنید مردم ولایت فقیه را نمیخواهند، مردم برای ریاست جمهوری به چه کسی رأی میدهند؟ به یکی از همین افراد رأی میدهند پس فرقی نکرد.
💠 جواب از اندیشکده راهبردی سعداء
#ایران
#جنگ_شناختی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍شبکه cnn آمریکا از آموزش آشوبگران (دختر) ایرانی در کردستان عراق، رونمایی کرد.
🔹همین تروریستا اگر در نبرد برای ذبح امنیت ایران کشته شن، با یک عکس معصومانه دختر نوجوان، جزو قهرمانان بی گناه براندازا میشن!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرد هتاک به دختران دانشجوی دانشگاه فردوسی (پیراهن مشکی) را شناسایی کنید و به حراست دانشگاه اطلاع دهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥توضیحات حجت الاسلام نیکبین درخصوص رفتار ناشایست چند جوان با وی؛ «وقتی فهمیدم این افراد دستگیر شدند رضایت دادم»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایتی از کشتهسازی ضد انقلاب در مهاباد
✍ #جلسات_اخلاقی
🎧👆
✨ متن #حدیث:
۳۲۹ - جاء اعرابى الى النبى صلى الله عليه و آله فقال : يا رسول الله علمنى علما ادخل به الجنه فقال : ما احببت ان ياتيه الناس اليك فاته اليهم و ما كرهت ان ياتيه الناس اليك فلا تاته اليهم .
ترجمه :
۳۲۹ - عربى به خدمت پيامبر اكرم صلى الله عليه و آله آمد و عرض كرد: اى رسول خدا! مرا عملى بياموز كه به سبب آن به #بهشت داخل شوم .
🍃 حضرت فرمود: آنچه را كه دوست مى دارى مردم درباره تو به جاى آورند درباره آنان به جاى آور و آنچه را كه دوست نمى دارى مردم درباره تو به جاى آورند درباره آنان به جاى نياور.
#انصاف #مواسات
📚 کتاب #جهاد_با_نفس
🆔
#حدیث_روز
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله:
الطِّيبُ يَشُدُّ القَلبَ
بوىِ خوش، قلب را تقويت مى كند
الكافی جلد6 صفحه510
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
🌺 تأملی در نهج البلاغه :🌺
🍂 حکمت ٩۵:
لاَ یَقِلُّ عَمَلٌ مَعَ التَّقْوَى، وَکَیْفَ یَقِلُّ مَا یُتَقَبَّلُ؟
⚡️ترجمه :
عملى که توأم با تقواست کم نیست (هرچند ظاهراً کم باشد) زیرا چگونه عملى که مقبول درگاه خداست کم مى باشد؟
🔴 در آیه ٢٧ سوره مائده می خوانیم:
إِنَّما یَتَقَبَّلُ اللّهُ مِنَ الْمُتَّقینَ; خداوند تنها اعمال متقین را قبول مى کند.
💥 بنابراین شرط قبولی عمل، تقوی است.
و عملی که مقبول درگاه الهی واقع شود، هرگز کم و کوچک نیست.
#نهج_البلاغه
🌺نکته ای از دعای ٢۴ صحیفه سجادیه (دعا در حق والدین) :🌺
🍂 اللَّهُمَّ اشْكُرْ لَهُمَا تَرْبِيَتِي ، وَ أَثِبْهُمَا عَلَى تَكْرِمَتِي ، وَ احْفَظْ لَهُمَا مَا حَفِظَاهُ مِنِّي فِي صِغَرِي .
⚡️ترجمه :
خدایا! آنان را به پاس پرورش من پاداش بخش و در برابر گرامیداشت من جزا عنایت فرما و هر چه را در کودکیام نسبت به من منظور داشتند، در حقّ آنان منظور دار.
🔴 خدایا!
پدر و مادرم برای تربیت من زحمات بسیاری متحمل شده اند.
آنان برای این که من جایگاه و موقعیت اجتماعی خوب و گرامی پیدا کنم، تلاش زیادی کرده اند.
و از کودکیم به فکر آینده ام بوده اند.
💥 خدایا
من نمیتوانم پاداشی برای زحماتشان بیابم.
پس تو خود از ایشان قدردانی فرما و پاداششان ده.
#صحیفه_سجادیه
روایت وزیر دربار و وزیر اقتصاد پهلوی از دورانی که «دوستان آمریکایی» نمیگذاشتند شاه کارخانه بسازد/1
ایران در دوران شاه، عضو فعال و کلیدی پیمان سنتو بود. سنتو، معادل خاورمیانهای ناتو، و سازمانی برای مقابله به نفوذ شوروی بود. شاه ابایی از این نداشت که به صراحت خود را بخشی از «جهان آزاد» (یعنی بلوک غرب) تعریف کند. در بسیاری موارد، ایران منافع خود را به کشورهای غربی گره زده بود، اما بدون شک خود شاه هم میل نداشت بر کشوی فقیر و ویرانه حکومت کند. آنگاه که نوبت به تلاش برای سازندگی کشور میرسید، همان کشورهای بلوک غرب نه تنها کمکی به ایران نمیکردند، بلکه از سنگاندازی در این مسیر هم ابایی نداشتند. این، روایت خود شاه و نزدیکان اوست. نمونۀ عینیای که این موضوع را نشان میدهد، تأسیس کارخانۀ ذوب آهن در ایران است.
ذوبآهن (به عنوان یک صنعت مادر) نقش حیاتی در پیشرفت دیگر صنایع هر کشوری دارد. ایران از زمان رضا شاه به دنبال ایجاد ذوباهن در کشور بود که به دلایلی میسر نشد. اندیشۀ ساخت این کارخانه تا چند دهه بعد موقوف ماند تا آنکه در ابتدای دهۀ 40 ایران مجددا به فکر برپایی کارخانۀ ذوب آهن افتاد. طبیعی بود اولین کشورهایی که برای چنین پیشرفتی در ایران پیشقدم شوند، شرکای راهبردی ایران (آمریکا، انگلیس و آلمان غربی) باشند. اما قضیه دقیقا صورت معکوس به خود گرفت.
دکتر محمد یگانه (1302-1374)، که در دوران پهلوی مناصب مهم اقتصادی (از جمله وزارت آبادانی و مسکن، وزارت اقتصاد و دارایی و ریاست بانک مرکزی) را بر عهده داشت، در همین برهه معاون وزیر اقتصاد و مسئول پیگیری طرح ذوب آهن بوده است. او، در گفتگو با طرح تاریخ شفاهی ایران در دانشگاه هاروارد، روایت جالبی از این ماجرا ارائه میکند:
«ایران مدتها دنبال این بود که بتواند از طریق آمریکا، بانک بینالملل و یا آلمان کمک بگیرد کمک فنی بگیرد مالی بگیرد برای ایجاد ذوبآهن. آمریکاییها صددرصد مخالف بودند و حتی بانک بینالملل را هم discourage [دلسرد] کردند که این کار در ایران عملی بشود و تمام توصیههایی که میکردند این به صلاح شما نیست دنبالش بروید. شما بایستی بروید دنبال کشاورزی و غیره و اینها.
ولی آلمانها آمادگی را داشتند همان کروپ بیاید در یک جای دیگر یک کارخانه جدیدی در ایران بسازد. دکتر عالیخانی [وزیر اقتصاد وقت] ایشان [رئیس گروه صنعتی کروپ آلمان] را دعوت کرده بود به ایران. ایشان 24 ساعت قبل از [آمدن]، رئیس کروپ قبل از آمدن به ایران لغو میکند عزیمتش را به ایران. دولت ایران خیلی ناراحت میشود البته این با اجازه شاه بوده با دستور شاه بوده و بعد علیقلی اردلان که آن موقع سفیر ایران در بن بوده به او میگویند که برود رسیدگی بکند. ایشان که رسیدگی میکند به این نتیجه میرسند که بله دولت آلمان بنا به توصیه دولت آمریکا به رئیس کروپ توصیه کرده که صلاح نیست و شما هم نروید، و ایشان هم مجبور شده نیاید به ایران. این مسائل را در پروندههایی که من میخواندم آوردند برایم روشن شد. ... معلوم شد که آمریکاییها توصیه کرده بودند به دولت آلمان که به صلاح ایران نیست و شما هم به صلاح نیست که به ایران کمک بکنید برای ایجاد چنین صنعتی. ...
و این بار چون شاه در عین حال میخواست مملکت را به طرف صنعتی شدن ببرد صنایع اساسی ایجاد بکند و غیره، این پیش آمده بود که در موقعی که ایشان به روسیه میروند مسئله در آنجا مطرح بشود و روسها به هندوستان و چند تا کشور دیگر کمک کرده بودند، روسها کمک بکنند. ولی در آنجا میگویند که صلاح نیست شاه تقاضایی بکند. در شأن ایشان نیست که از آنها تقاضا بکند، ولی اگر برژنف مسئله را مطرح بکند شاه قبول میکند که بله این همکاری بهوجود بیاید.»
اسدالله علم، وزیر دربار و محرم اسرار شاه نیز در یادداشتهای روزانهاش در روز افتتاح کارخانه ذوب آهن، خاطرۀ این سفر و نگرانی شاه از دوستان غربی خود را اینطور ثبت کرده است: «هیچ خاطرم نمیرود وقتی که در رکاب شاهنشاه سه سال قبل به مسکو رفتم این قرار گذارده شد. شاهنشاه مرا به کناری خواستند ... خیلی آهسته فرمودند فکری میکنی دوستان ماه بگذارند این کار عملی شود؟ عرض کردم نیت اعلیحضرت پاک و به قصد خدمت به کشورتان و مردم است. هزار مرتبه هم از آمریکاییها و انگلیسها و آلمانها این کارخانه را خواستهایم ندادهاند. اگر هم بدهند در مقابل دلار میخواهند.» [1]
[ادامه در پست بعدی]
روایت وزیر دربار و وزیر اقتصاد پهلوی از دورانی که «دوستان آمریکایی» نمیگذاشتند شاه کارخانه بسازد/2
به روایت یگانه، پس از ورود هیئت مذاکراتی شوروی به ایران، او مسئول تیم مذاکرهکنندۀ ایرانی میشود ولی شاه همچنان نگرانی داشته که خبر این مذاکرات از طریقی به بیرون درز کند و آمریکاییها باز هم جلوی پیشرفت کار را سد نمایند. میگوید: «از روز اول شاه ترسش از این بود که بعضی افرادی در ایران پیدا بشوند و این اطلاعات را به خارج بدهند و بعد فشارهایی بیاید جلوی این کار گرفته بشود.» ساواک هم با دقت، تیم مذاکرهکننده را زیر نظر داشته است.
یگانه ادامه میدهد:
«در این مذاکراتی که ما با شورویها انجام دادیم حدود یک ماه طول کشید. ... در این موقع آمریکاییها در طی مدت یک ماهی که شورویها تعداد زیادی آمده بودند به تهران و یا میرفتند و میآمدند وزارت [اقتصاد]، لابد آنها هم افرادی در شهر داشتند و میدیدند که بله اینها میروند و میآیند و خبری هست. یک روزی آقای مِیِر [سفیر وقت آمریکا در ایران] که تا به آن موقع به من تلفنی نکرده بود تلفن کرد که، «آقا من میخواهم با یگانه صحبت بکنم»، منشیاش به منشی من گفت بود سفیر میخواهد صحبت بکند. بعد ایشان هم پرسیده بود راجع به چیست؟ گفته بود مثل اینکه ایشان میخواهد یک مهمانی بدهد و میخواهد فلانی را دعوت بکند. بعد قبل از این که من صحبت بکنم قبول یا رد بکنم به عالیخانی گفتم که آقا سفیر میخواهد از قرار معلوم مرا به شام دعوت بکند جواب من منفی خواهد بود. ولی خواستم جریان را به شما بگویم. ایشان پرسیدند «چه وقت قرارداد تمام میشود؟»
گفتم فردا. بعد گفت «مهمانی چه وقت است؟» گفتم منشی من میگوید که مثل اینکه فردا شب خواهد بود. گفت «قبول کنید.» ... خلاصه دعوت به عالیخانی و اصفیاء هم شد که بنده مبادا به تنهایی در آنجا باشم و حرفهایی بزنم تنهایی.
رفتیم آنجا ... مِیِر سفیر سر میز شام پرسید، «آره ما همچین چیزهایی شنیدیم چه هست و چه نیست؟» بعد عالیخانی گفت «نه چیز مهمی نبود، برای شما مورد علاقه نیست. چون مدتی بود یک طرحی داشتیم منتهای سعی و کوشش را کردیم که با شما کنار بیاییم و شما گفتید که عملی نیست و حتی آقای اصفیاء هم آمد سه چهار ماه قبل با شما صحبت کرده بود شما هم جواب منفی دادید ما هم بالاخره مجبور شدیم راهحل دیگری برویم و این همسایههای شمالی آماده بودند برای این بود ما.» گفت، «در چه مرحلهایست؟» گفت، «همان قراردادش را قبل از اینکه بیاییم اینجا امضاء کردیم.»
... صفی اصفیاء هم قبلاً مأمور شده بود از طرف شاهنشاه که تقریباً چند ماه قبل که اتمام حجت بکند با آمریکاییها، باز شاه فرستاده بود صفی اصفیاء را با سفیر آمریکا صحبت بکند که ما میخواهیم دنبال این طرح هستیم علاقهمند هستیم این همکاری با شما بشود ما میخواهیم نظر شما را بدانیم. آنها هم جواب داده بودند که نه ما به صلاحتان نمیبینیم و آمادگی هم نداریم. این بود که صفی اصفیاء هم به این مسئله اشاره کرد و آقای مِیِر هم خیلی ناراحت شدند ... آنها خیلی ناراحت شدند. ولی خوب عمل انجام شدهای بود.» [2]
دربارۀ رابطۀ عشق-نفرت شاه با غربیها، در آینده بیشتر خواهم نوشت.
(میتوانید برخی تصاویر مرتبط را در آلبوم پایین ملاحظه کنید.)
پینوشتها:
1- یادداشتهای علم، نشر کتابسرا، جلد هفتم، صفحات 249 و 250 (23 اسفند 1346).
2- تاریخ شفاهی ایران در دانشگاه هاروارد، گفتگو با محمد یگانه، نوارهای شمارۀ 1 و 6.
@vahid_khazab
❣#امام_زمانم ❣
🔅 السَّلاَمُ عَلَى الْحَقِّ الْجَدِيدِ...
🌱سلام برآن حقیقتی که با ظهورش هرچه باطل است رنگ خواهد باخت و زمین و زمان را حیاتی نو خواهد بخشید.
📚 صحیفه مهدیه، زیارت پنجم حضرت بقیة الله
#اللهمعجلالولیکالفرج
#ایهاالعـزیز°💚
هر روز...
روز ِتوست
هر ثانیه وُ دقیقه ...
بهِ بهانهی نام وُ یادت
نان بر سفرهمان است و
دلِمان ...
قُرصِ قرص است
از اینکه امام زمان داریم!
از پدر مهربانتَر...
از مادر دلسوزتَر...
و رفیقی شَفیق ؛
خوش بحال ما
که |تو| را داریم.
هدایت شده از «منتظرالمهدی عج»
🔴 رابطه اشتیاق ما به امام زمان و اخلاص در بندگی
🔹 در طلب و جستجوی هر چه هستیم آن خواسته، تمام ارزش و وجود ما خواهد بود
🔹 امام عسکری علیهالسلام به امام مهدی ارواحنافداه فرمودند:
🔺 وَ اعْلَمْ أَنَّ قُلُوبَ أَهْلِ الطَّاعَةِ وَ الْإِخْلَاصِ نَزَعَ إِلَيْكَ مِثْلَ الطَّيْرِ إِلَى أَوْكَارِهَا
🔸 بدان، همان گونه که پرنده به سوی لانهاش میرود، دلهای اهل طاعت و اخلاص به سوی تو کنده میشود.
📚 کمال الدین، ج۲، ص۴۴۴
🔵 میزان اشتیاق ما به حضرت ولی عصر ارواحنافداه ، نشان دهنده میزان مطیع بودن و خالص بودن ما در عرصه بندگی است.
🔹 کسی که نسبت به امام زمان ارواحنافداه اشتیاق ندارد، اعمالش طاعت محسوب نشده و عبادات خالصانهای ندارد.
#امام_زمان
🎥 وقتی اغتشاشگران فکر کردن میتونن مثل مردم ایران در سال ۵۷ انقلاب کرده و رژیم را سرنگون کنن
اما این کجا و آن کجا😜