⚠️ تعبیر عجیب !
نماز برای حضور قلب است. اصلاً حضور قلب یعنی چه؟ این مسأله حضور قلب ، خیلی تعبیر عجیبی است. حضور قلب یعنی دل حاضر باشد و غایب نباشد، یعنی تو وقتی نماز می خوانی و رویت به طرف قبله است، حاضرغایب کن، ببین دلت در نماز حاضر است یا غایب؟
🔻 شما در اول نماز دلتان را حاضر غائب می کنید و او حاضر می شود. دلتان هم می خواهد حاضر باشد تا می گویید الله اکبر، بسم الله الرحمن الرحیم، الحمدلله رب العالمین، یک وقت می بینید این شاگرد کلاس فرار کرده، شما درس را از اول تا آخر داده اید ولی خود شاگرد در کلاس نبوده است وقتی که ما نماز می خوانیم و می گوییم الحمدلله رب العالمین داریم به دل خودمان تفهیم می کنیم، به روح خودمان تلقین می کنیم،
🔻 اما وقتی السلام علیکم و رحمه الله و برکاته گفتیم می بینیم این جسم ما، یعنی زبان ما، اعضا و جوارح ما، مشغول درس دادن به دل ما بوده است و شاگرد کلاس، این دل بوده است؛ اما متأسفانه در اینجا وضع به گونه ای بوده که ما درس را داده ایم، شاگرد اول کلاس گفته حاضر و فرار کرده است و ما درس را هدر داده ایم.
[ مرتضی مطهری ، آزادی معنوی ، تهران ، صدرا ، چاپ سی و هفتم ، 1386 ، ص 69 ]
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃
🌺تأملی در نهج البلاغه :🌺
🍂 حکمت ١٠٧:
رُبَّ عَالِمٍ قَدْ قَتَلَهُ جَهْلُهُ، وَ عِلْمُهُ مَعَهُ لَا يَنْفَعُهُ.
⚡️ترجمه :
چه بسيار دانشمندى كه جهلش او را از پای درآورده، در حالى كه علمش با اوست; اما به حالش سودى نمى بخشد.
🔴 اشخاصی هستند که ظواهرى از علم و مدرکهای تحصیلی دارند ولى علمشان فاقد بصیرت است.
یعنی فقط انباری از اطلاعاتند، اما از قوه عقل بهره نمی گیرند، بنابراین علمشان مایه نجات و سعادت شان نمی گردد.
#نهج_البلاغه
@ahlghalam
🌺سبک زندگی قرآنی :🌺
🍂 به خدا استغاثه کنید. 🍂
🔶إِذْ تَسْتَغِيثُونَ رَبَّكُمْ فَاسْتَجَابَ لَكُمْ أَنِّي مُمِدُّكُم بِأَلْفٍ مِّنَ الْمَلآئِكَةِ مُرْدِفِينَ
(انفال/٩)
⚡️ترجمه :
(به ياد آوريد) زمانى كه (در جنگ بدر) از پروردگارتان فريادرسى مى طلبيديد، پس او دعا و خواسته ى شما را اجابت كرد (و فرمود:) من يارى دهنده شما با فرستادن هزارفرشته ى پياپى هستم.
✅عوامل استجابت دعا:
🍃١_ جهاد در راه خدا:
دعاى رزمندگان مستجاب مى شود.
🍃٢_ استغاثه به درگاه خدا و با تمام وجود از خدا کمک خواستن: تستغيثون...
🍃٣_ تنبلی نکردن و به کارگیری و استفاده از آنچه که خدا در اختیار انسان گذاشته: ممدّكم...
#سبک_زندگی_قرآنی
@ahlghalam
یه لحظه بذار کنار گوشی رو و ماهواره رو خاموش کن و یک سوال از خودت بپرس!
:جمهوری اسلامی تا الان بیش از صد نیروی بسیجی و پلیسش شهید شدن که دست به اسلحه نبره که خونریزی نشه و آرامش برگرده به جامعه چرا باید یه بچه ۹ساله رو بکشه؟!
چه نفعی میبره؟!! که بهش بگن بچهکش؟!
49.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مهم / الگو گیری دقیق از مدل داعش در سازماندهی نا آرامی ها در ایران ...
این گزارش دیدنش برای هر ایرانی ضروری است. آنچه اینجا می بینیم یک الگو گیری دقیق از رفتار گروه تروریستی داعش در عراق و سوریه و بازتاب آن در بین آشوبگران است. الگویی که ظاهرا عقیدتی های سعودی با آن در عراق و سوریه نتیجه گرفته و تصور کرده اند که شاید بتوانند با کمک وطن فروش هایی که به ریال سعودی آلوده شده اند آن را در ایران رقم بزنند...
@ahlghalam
میخواهم برانداز شوم، فقط همین چند سوال را پاسخ دهید/1
بیمقدمه، من هم میخواهم برانداز شوم. شما راست میگفتید. فقط چند سوال ساده از دوستان برانداز دارم، اگر جواب را مرحمت بفرمایید، میرویم برای براندازی.
رهبر شما کیست؟ بالاخره حرکت اگر به معنای پیش رفتن باشد، باید مقصدی داشته باشد و در مسیرهای اجتماعی که هزار کورهراه وجود دارد، وجود رهبر برای تعیین مسیر ضرورت پیدا میکند (حتی در دموکراتترین حالتها). رهبر فردی ندارید؟ بسیار خب، رهبری جمعی شما (مثلا شورای مدیریت و چیزی این دست) چه کسانی هستند؟ متشکل نیستند؟ بسیار خب. پس رهبر فردی یا جمعی ندارید و حرکتتان به جای حرکت در بستر، میتواند سیل باشد.
بالاخره فردای پیروزی باید کسی یا کسانی باشند که کارها را اداره کنند دیگر، ولو الان منسجم نباشند. چه کسانی؟ همینهایی که امروز به عنوان افراد برجسته با آنها مصاحبه میشود و فعالاند؟ سلبریتیها؟ گذشته از شوخی. فردای براندازی علی کریمی و علی دایی دارای نقش رهبری خواهند بود؟ نه؟ سیاسیون خواهند بود؟ سران احزاب و گروههای سیاسی؟ کدام گروهها؟ مجاهدین خلق؟ سلطنتطلبها؟ حزب دموکرات؟ کومله؟ جیش العدل؟ الاحوازیه؟ اینها نه؟
بسیار خب، ولی منسجمترینها همینها هستند. چطور میگویید اینها نه؟ فردای براندازی اینها را ممنوع الورود میکنید؟ رد صلاحیت میکنید؟ اجازه نمیدهید در فعالیتها شرکت کنند؟ نمیتوانید که. شعارتا آزادی همه است، اینها هم که انصافا سهیماند. تودۀ مردم در انقلابات اجتماعی بیشکل هستند، آن چه به آنها شکل میدهد، رهبری، احزاب و تشکلهای منسجم سیاسی-نظامی است. تشکل هم که همینها هستند. قابل نفی که نیست.
حالا فردا که اینها و هر گروه دیگری آمدند اگر بینشان درگیری شد چه؟ همین الان در آزادترین کشورهای جهان راهپیمایی برگزار میکنید، 12 پرچم در آن بالا میرود! یکدیگر را کتک میزنند، میکروفون از دست هم میگیرند، در فضای مجازی رکیکترین حرفها را نثار یکدیگر میکنند. خب فردا همینها در تهران و اصفهان و مشهد و شیراز حضور خواهند داشت، اختلافاتشان که یکشبه دود نمیشود، وقتی پای قدرت وسط باشد اختلافات تشدید هم میشود. اگر به جان هم افتادند چه خواهید کرد؟ سرکوب میکنید؟ به چه حقی؟ اصلا طرف کدام را میگیرید و کدام را سرکوب میکنید؟ اصلاتر(!)، «شما» دقیقا یعنی چه کسانی؟ منظورم این است آن روز که باید به دعوای اینها رسیدگی شود، چه کسی در حاکمیت است که بتواند چنین رسیدگیای انجام دهد؟ کسی نیست؟ این اسمش در علوم سیاسی آنارشیسم است.
بعد از پیروزی، اسلحۀ قانونی در دست چه کسی خواهد بود؟ سلاحهایی که طبیعتا در حین سرنگونی به دست عموم مردم و گروههای مختلف میافتد چه میشود؟ چه کسی حق استفاده از این سلاحها را خواهد داشت؟ با فرماندهی چه کسی؟ فرماندهی واحد که وجود ندارد (قبلا دربارۀ رهبری حرف زدیم).
بعد از سرنگونی، نهادهای امنیتی و نظامی و انتظامی چه میشوند؟ سپاه و بسیج و سازمان اطلاعات سپاه و وزارت اطلاعات را که نمیخواهید نگاه دارید؟ از الان برای هر کدام یک تیر چراغ برق رزرو کردهاید. بعد از کشتن اینها، با سازمان چه میکنید؟ منحلش میکنید؟ تجربۀ انحلال دستگاه امنیتی کشور در دورۀ انقلاب چه شد؟ (البته ساواک را انقلابیون منحل نکردند، بختیار در دور نخستوزیریاش منحل کرد. در حالی که ساواک 8 ادارۀ کل داشت و فقط ادارۀ کل سومش که به امنیت داخلی مربوط میشد دست به جنایت زده بود.) با سپاه چه میکنید؟ منحل میکنید؟ (میدانید که سالهای 2003 تا 2008 خونینترین سالهای تاریخ عراق بود؟ میدانیدچند دههزار تن از مردم این کشور به فجیعترین شکل ممکن کشته و زخمی و آواره و بیخانمان شدند؟ دلیلش را شنیدهاید؟ حاکم آمریکایی عراق پس از اشغال (پل برمر) در اولین اقدامش، ارتش عراق را منحل کرد. تا ساختن ارتش جدید و قدرت گرفتنش، شد آنچه شد. دست آخر در مقابل داعش هم همان ارتشِ تازهساختهشده نتوانست کاری کند، مجبور شدند حشدالشعبی را تاسیس کنند. بگذریم.)
سوالات بعدی را در پستهای بعدی میپرسم.
✅@vahid_khazab
میخواهم برانداز شوم، فقط همین چند سوال را پاسخ دهید/2
(در قسمت قبل، چند سوال پرسیدم. ادامۀ سوالها ماند برای این پست)
اصلا سوال مهمتر، نوع نظام بعدی چیست؟ بالاخره نمیشود سر هندوانۀ دربسته انقلاب کرد که. جان و مال و امنیت و همۀ هست و نیستمان را میخواهیم بیاوریم پای کار. بدانیم بعد از رفتن «اینها» قرار است چه شود یا نه؟ الان معلوم نیست؟ بسیار خب؛ کی معلوم میشود؟ و چه کسی معلوم میکند؟ اگر یکی گفت باید دستکم تا 5 سال حکومت موقت بر سر کار باشد (مانند اکثر انقلابهای جهان، حتی همین انقلابهای اخیر جهان عرب) چه میگویید؟ اگر بر سر رد و قبول همین فقره دوقطبی شد و مردم به خیابان ریختند (چنان که در مصر شد و دست آخر بعد از تحولاتی و بزرگتر شدن این گلولۀ برفی به کودتا انجامید) چه میکنید؟ روز از نو روزی از نو؟ دوباره انقلاب؟ بعدش دوباره همین بازی از اول؟ و انقلاب سوم و چهارم و تسلسل انقلابها تا ابد؟
با رفراندم تعیین میکنید؟ بسیار خب. رفراندم را چه کسی برگزار میکند؟ نهادهای بینالمللی؟ کدام نهاد؟ اگر هزار و یک دلیل آوردند که نهادهای بینالمللی قابل اعتماد نیستند (قبلا دربارۀ خیانت سازمان ملل به ایران در قضیۀ بحرین نوشتهام) چه میکنید؟ سرکوب میکنید؟
خود اپوزیسیون رفراندم را برگزار میکند؟ کدام اپوزیسیون؟ رهبری فردی و جمعی که ندارید. (قبلا گفتیم دیگر!) مجاهدین خلق؟ جداییطلبها؟ طرفداران دگرباشان جنسی؟ اسلامگراهای سلفی؟ گذشته از این، برگزارکنندۀ رفراندم پیش از هرچیز باید مقبولیت داشته باشد وگرنه طبیعی است که نتیجۀ رفراندم مورد پذیرش عموم واقع نخواهد شد. آیا اپوزیسیون دارای مقبولیت است؟ کدام بخش از اپوزیسیون؟ بخشهای مختلف، بین خودشان هم مقبولیت ندارند و حتی بعضا یکدیگر را به مزدوری برای جمهوری اسلامی متهم میکنند. چطور ممکن است فردای براندزای، اینها که یکدیگر را خائن و مزدور میدانند دور هم جمع شوند و رفراندم برگزار کنند؟ اگر هم بخشی از آنها برگزار کند، چطور ممکن است بخش دیگر حرف آنها را بپذیرد؟ مردم چطور میتوانند به کسانی که خودشان خودشان را قبول ندارند، اعتماد کنند؟
از این گذشته، اگر رفراندم برگزار شد و بخشی از مردم نتیجه را نپذیرفتند و گفتند اپوزیسیون تقلب کرده چه میکنید؟ رفراندم تازه؟ تسلسل رفراندمها؟ سرکوب معترضین؟ بیتوجهی به حرف معترضین؟
طرح شما برای کلیت ادارۀ کشور، مرکزیتگراست یا فدرال؟ همان فدرالیسم به چه شکل است؟ میدانیم مه همین الان بین بخشهای مختلف خوزستان و لرستان و چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه، و حتی بخشهایی از اصفهان، درباره اینکه فلان منطقه برای چه قومی است (لر، عرب و ...) درگیری وجود دارد. از سابقۀ بعض درگیریهای خونین این مناطق که سر چیزهای سادهای مثل تعیین مرکز شهرستان رخ داده بود که بیاطلاع نیستید. تعیین کنندۀ این مرز چیست؟ همین الان آذربایجان غربی محل دعوای ترک و کرد است. شهرها و روستاهایفراوانی با معیتی ترکیبی دارد. مثلا بوکان برای کدام دسته است؟ همین الان روی آنتن زنده یکدیگر را تهدید میکنند اگر فلان بخش به کردستان نپیوندد (و دیگری میگوید اگر به آذربایجان نپیوندد) مقابل هم دست به سلاح خواهند برد. تکلیف این فدرالیسم و حدود و ثغورش چیست؟ اگر فدرالیسم پل تجزیهطلب شد چه؟ صلا فدرالیسم میدهید یا نمیدهید؟ اگر ندادید و دست به سلاح بردند چه میکنید؟ (فراموش نکنیم، تجزیهطلبترین گروههای ابتدای انقلبا هم مدعی بودند هدفشان نه جدایی، که خودمختاری است.)
اینها بعدا تعیین میکنید؟ چطور؟ با رفراندم؟ قبلا درباره رفراندم حرب زدیم. اگر طرفداران فدرالیسمِ باز، که اتفاقا سلاح هم دارند، کلا و جزئا زیر بار رفراندم شما نرفتند چه میکنید؟ سرکوب؟ با کدام قدرت؟ با کدام رهبری؟ با کدام نیروی نظامی؟
(قسمت سوم سوالها و مقایسه با تجربۀ سال 57 بماند برای پست بعد)
✅@vahid_khazab
10.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #تماشایی | جنایتکاران!
😔 کودککشها از کجا دستور میگیرند؟
⁉️ چراهایی که باید بهشون فکر کرد
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_Khamenei
@ahlghalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اینستاگرام مادر پیرفلک هک شده است
🔹 حیاتی، معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان: در دیدار با مادر شهید کیان پیرفلک وی به من گفت پیج من مسدود شده است و به اسم من در اینستاگرام علیه نظام حرف می زنند و من از آنها تبری میجویم
@ahlghalam
🔴 آسوشیتدپرس: با مقصر دانستن کردها برای ناآرامی ها، ایران عراق را به حمله تهدید کرد
🔹چندین مقام عراقی و کردی گفتند، یک مقام ارشد نظامی ایران که این هفته از بغداد بازدید کرده بود، عراق را تهدید کرد که اگر ارتش عراق مرز مشترک دو کشور را در برابر گروه های مخالف کرد مستحکم نکند، عملیات نظامی زمینی در شمال این کشور انجام خواهد داد.
🔹این اخطار این هفته توسط اسماعیل قاآنی فرمانده سپاه قدس ایران که در یک سفر دو روزه از پیش اعلام نشده وارد پایتخت عراق شد، به مقامات عراقی و کرد در بغداد داده شد.
🔹ایران ادعا میکند که گروههای مخالف کرد که مدتها در شمال عراق هستند، اعتراضهای ضد دولتی در ایران را تحریک میکنند و سلاح به داخل کشور قاچاق میکنند.
@ahlghalam