روحانی:
«در انتخابات ریاست جمهوری ترکیه ۸۸درصد واجدان شرایط، پای صندوق رأی رفتند؛ حالا چطور ما بخواهیم انتخاباتی برگزار کنیم که مشارکت آن ۳۰ یا ۳۵ درصد باشد؟»
✍ دکتر #عبدالله_گنجی:
واقعا آدم از این داخل نظام بودن و رقابت با نظام می ماند!
در تاریخ بعد از انقلاب اسلامی، کلا دو انتخابات زیر ۵۰ درصد داشتهایم که در دولت شما، با عملکرد شما، با برگزاری شماست!
هیچ سالی سختتر از سال ٩٧ از نظر اقتصادی برای ملت ایران نبود و نتیجهاش را در انتخابات ٩٨ دیدیم!
از کی طلبکارید؟!
کی را مقصر میدانید؟!
دست بردارید از ژست اپوزیسیون بازی!
شما باید پاسخگو باشید نه طلبکار!
انتخابات هم، پر شور خواهد بود؛ انشاءالله
#انتخابات۱۴۰۲
شبکهی نظارت مردم بر دولت مردمی
http://eitaa.com/nezarate_mardom
🔥سه شخصیت خاص دیماه
🔻دوازدهم، سیزدهم و چهاردم دیماه، یادآور نام سه شخصیتی است که رهبر معظم انقلاب بهصورت ویژه و پرتکرار از ایشان تجلیل کردند.
🔻دوازدهم دیماه، سالروز ارتحال دانشمندی است که حتی مخالفان سیاسی او، از سفره گسترده علمی او بهره می بردند.
🔻عظمت شخصیت چندبعدی آیتالله #مصباح_یزدی بهخاطر ضعف مفرط دوستان در معرفی و بغض بیپایان دشمنانش هنوز برای بخش بزرگی از جامعه پوشیده است.
🔻سیزدهم دیماه، سالروز شهادت شاگرد اول مکتب امام خامنهای و فرمانده سپاه انسانیت بدون مرز است.
رفتار او مکتب بود چون #حاج_قاسم_سلیمانی حقیقتا نابغه عملکرد جهادی و جذاب در جامعه و جبهه بود.
🔻چهاردهم دیماه، سالروز شهادت کسی بود که رهبر انقلاب او را «دانشمند مؤمن و جهادگر»، «شخصیت ارزشمند»، «کانون امید و ابتکار و نوآوری»، «یکی از فرزندان صالح انقلاب» نامیدند و بارها از او تجلیل کردند.
🔻دکتر سعید #کاظمی_آشتیانی به عنوان یکی از تاثیرگذارترین دانشمندان غرب آسیا که با توسعه دانش سلولهای بنیادی دست برتر علمی را برای ایران ایجاد کرده بود، در فهرست ترور موساد قرار گرفته بود.
✍حمیدرضا ابراهیمی
https://eitaa.com/ahlghalam
✅منشور روحانیت
https://farsi.khamenei.ir/file/after-15khordad/46.htm
♦️سوم اسفند سال ۱۳۶۷ پیام بسیار مهمی از سوی حضرت امام (ره) صادر گردید که #منشورروحانیت نام گرفت
در بحبوحه ای که عناصر متحجر #انجمن_حجتیّه، علیرغم ادعای تعطیلی! فعالیت گسترده ای بظاهر دینی و در باطن علیه نظام داشتند ،عده ای از حضرات روحانیون و غیر روحانی که حتی در نظام مسئولیتهای خطیری داشتند به هر بهانه ای شروع به دفاع از این گروه مرموز میکردند و اذعان میداشتند که این گروه سال ۶۲ تعطیل کرده اند و هیچ کار تشکیلاتی هم نمیکنند!!!(البته این ادعای حضرات خلاف واقع بود و عناصر موذی انجمن حجتیه با ظاهرسازی مقدس مآبانه ،حضرات را فریب داده بودند و متاسفانه آقایان سینه چاک این گروه مشکوک شده بودند). در این شرایط که چند سالی بود ادعای تعطیلی داشتند به یکباره خطر این گروه موذی،از سوی حضرت امام(ره) طی پیام منشور روحانیت به جامعه اعلام و مجددا گوشزد نمودند که مبادا فریب ژستهای بظاهر مذهبی اینها را بخورید!
🔻البته این پیام و عزل منتظری دوحرکت معجزه گونه حضرت امام قبل از رحلت جانسوزشان بود.
🔻 متأسفانه این گروه اگر چه موریانه وار فعال میباشد ولی پیام امام از آن جهت حائز اهمیت بود که حضرات در اظهار نظرات خود ،دروغی را به حضرت امام نسبت میدادند که معظم له از فرمایشات سال ۶۲ خود پشیمان بودند! و متوجه شده بودند که اشتباه!!کرده اند!
👈لذا با انتشار این پیام ، امام آب پاکی رو ریختند روی دست حضرات پر ادعا!!
که دیگر کسانی جرات نکند پس از ایشان به دروغهای خود ادامه دهند.
🔹به دوستان اهل فهم ،توصیه میشود که حتما، پیام منشور روحانیت را مطالعه فرمایند.
#متحجرین
#انجمن_حجتیه
#لیبرالیسم
https://eitaa.com/ahlghalam
7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷به مناسبت سالروز عملیات عاشورایی کربلای چهار
🔸خاطره ای شنیدنی از دکتر حسن رحیمپور ازغدی در خصوص جملات ناب شهید شوشتری لحظاتی قبل از ورود سربازان جبهه حق به آب..
https://eitaa.com/ahlghalam
13.pdf
559K
تأملاتی نظری و تاریخی در علل و انگیزه های پیدایش جریان آقای منتظری/بخش سیزدهم
سالروز فوت آقای حسینعلی منتظری/28
نقد خاطرات منتظری به قلم مورخ خبیر انقلاب اسلامی
🔸یکی از موارد حساس، خطرناک و سرنوشتسازی که امام با دید ژرفنگرانه و تیزبینانه خود، آن را دریافت و به رویارویی با آن برخاست، جریان رخنه و نفوذ لیبرالها، منافقان و جاسوسهای بینالمللی در بیت آقای منتظری و تأثیرگذاری بر روی او بود. امام با آنکه درآن روز نشانه آشکاری از تاثیرپذیری آقای منتظری از منافقین و گروهکهای به اصطلاح « ملی – مذهبی» در دست نبود، به این واقعیت پی برد که دشمن در بیت آقای منتظری لانه کرده و از سادهلوحی و زودباوری او بهره برده و بر آنند نقشهها و توطئههای خود را به دست او پیش ببرند و راه انقلاب اسلامی را به بنبست بکشانند. نویسنده در این مقاله در صدد است تا بخشهای دیگری از کتاب خاطرات منسوب به حسینعلی منتظری را مورد نقد و بررسی قرار دهد و از این طریق شخصیت واقعی حسینعلی منتظری و وابستگان بیت او از جمله مهدی هاشمی را آشکار سازد.
منبع: فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره13، پاییز 1386
#منتظری
14.pdf
565.3K
تأملاتی نظری و تاریخی در علل و انگیزه های پیدایش جریان آقای منتظری/بخش چهاردهم
سالروز فوت آقای حسینعلی منتظری/29
نقد خاطرات منتظری به قلم مورخ خبیر انقلاب اسلامی
🔹در تاریخ اسلام دو دسته از عالمان بیشترین آسیبها را به اسلام و جامعه اسلامی وارد کردهاند. عالمانی که از تهذیب و تزکیه بینصیب بودند و عالمانی که از خرد و اندیشه و حکمت و بصیرت برخوردار نبودند. نویسنده در این نوشتار بر این موضوع تأکید دارد که هر شخصی اگر توانست علوم اسلامی را کسب کند و به مقام اجتهاد برسد از همه رذایل، پلیدیها و آلودگیها نرسته و به واقع نمیتوان او را خودساخته و مهذب بهشمار آورد! چرا که هیچ علمی به تنهایی انسان را وارسته نساخته و آلودگی درون را نمیزداید.
🔸نویسنده با این مقدمه میکوشد با استناد به خاطرات منسوب به آقای حسینعلی منتظری و نیز کتاب واقعیتها و قضاوتها پنداربافیهای منفی آقای منتظری، نسبت به #حاج_سیداحمد_خمینی در اداره بیت امام خمینی را به نقد بنشیند و یک به یک آنها را رد نماید. او در ادامه بر این باور است که با نگاه به نامهها، دیدگاهها و موضعگیریهای آقای منتظری به خوبی میتوان دریافت که چرخش دیدگاههای آقای منتظری نسبت به گروهک منافقین، امام را به آنچه در بیت او میگذشت و به خطری که از جانب او اسلام، ایران، انقلاب و ملت را تهدید میکرد، به درستی آگاه ساخت و بدین سان او از قائم مقامی رهبری عزل نمود.
منبع: فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره14، زمستان 1386
#منتظری
15.pdf
9.28M
تأملاتی نظری و تاریخی در علل و انگیزه های پیدایش جریان آقای منتظری/بخش پانزدهم
سالروز فوت آقای حسینعلی منتظری/30
نقد خاطرات منتظری به قلم مورخ خبیر انقلاب اسلامی
🔹ملاقات جاسوسان #سفارت_امریکا با آقای منتظری که در جهت ارزیابی شخصیت و توانایی او در تحلیل مسائل و برآورد سرمایهگذاری احتمالی برای به کارگیری منتظری و جریانهای وابسته به او در به شکست کشاندن آرمانهای انقلاب اسلامی بود، از جمله مباحث مهمی است که تا به امروز از چشم مردم ایران و تحلیلگران تاریخ معاصر پنهان مانده است. نویسندگان خاطرات آقای منتظری نیز در نوشتههای خود به این ملاقات اشاره نکردهاند. اسناد لانه جاسوسی نشان میدهد که #سازمان_سیا چه تلاشهای مضاعفی برای شکار و شناسایی چهرههای انقلاب و استفاده از آنها در جهت انحراف انقلاب اسلامی، تفرقهافکنی، و بر هم زدن وحدت ملی و ناامید کردن مردم به کار گرفته است.
🔸بیتردید انتشار و بازخوانی بخشی از این اسناد در این مقاله پرده از ملاقات بر میدارد و ما را در شناخت هر چه بیشتر زوایای ناپیدای پارهای از اتفاقات مربوط به انقلاب اسلامی و «جریان منتظری» یاری خواهد داد و این واقعیت را آشکار خواهد کرد که ارتباط سازمان سیا با آقای منتظری و بیت او تنها از طریق #منوچهرقربانیفر نبوده، بلکه این ارتباط پیشینه دیرینهای داشته است.
منبع: فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره15، بهار 1387
#منتظری
16.pdf
10.72M
تأملاتی نظری و تاریخی در علل و انگیزه های پیدایش جریان آقای منتظری/بخش شانزدهم
سالروز فوت آقای حسینعلی منتظری/31
نقد خاطرات منتظری به قلم مورخ خبیر انقلاب اسلامی
🔹اسلامزدایی و روحانیستیزی از توطئههای استعمار بوده و هست. توطئهای که دشمنان اسلام با به بازی گرفتن گروههای مختلف تأثیرگذار سیاسی و اجتماعی به ویژه از میان روحانیت- با توجه به میزان نقش و حضور آنان در جامعه و سیاستگذاریها- تلاش شوم خود را در براندازی اسلام و خدشهدار کردن چهره اسلام پی میگیرد.
🔸اما زشتی آن، هنگامی بارزتر و تأسفانگیزتر شد که تیشه را به دست ریشه دادند؛ روحانینماهایی که با لباس دین و مذهب، آگاهانه و یا ناآگاهانه و از سر بیخردی به مبارزه علیه اسلام پرداختند. این عملکرد بیش از هر چیز در نوشتهها و آثار آنان معطوف است. هرچند، گاهی این نوشتهها به ایشان منتسب میشود، اما این از بار مسئولیت آن نمیکاهد؛ چراکه با سادهانگاری، ضربات تأملبرانگیزی را بر پیکر اسلام و جامعه روحانیت وارد آوردهاند. خاطرات منسوب به آقای منتظری نیز از همین آثار است که آگاهانه در پی ضربه وراد کردن به جامعه روحانیت و به بیان درستتر، اسلام است. بنابراین، به دلیل اهمیت موضوع، در مقاله پیشرو به جنبه روحانیستیزی با هدف اسلامزدایی در کتاب خاطرات منتسب به آقای منتظری پرداخته شدهاست.
منبع: فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره16، تابستان 1387
#منتظری
17.pdf
8.88M
تأملاتی نظری و تاریخی در علل و انگیزه های پیدایش جریان آقای منتظری/بخش هفدهم
سالروز فوت آقای حسینعلی منتظری/32
نقد خاطرات منتظری به قلم مورخ خبیر انقلاب اسلامی
🔹در کشورهای اسلامی پیشاپیش هر نهضت ضداستعماری مرجعیت شیعه حضور داشته است. حضوری که همواره به عنوان تکیهگاه مطمئنی برای توده مردم مطرح بوده و بدین خاطر استعمار همیشه در صدد از بین بردن و یا کمرنگ کردن تأثیر این نقش بوده است.
🔸در این نوشتار نویسنده میکوشد با اشاره بر سیاستهای کشورهای غربی در کمرنگسازی نقش علما شیعی نمونهای از این فعالیتها را در تاریخ معاصر مورد مطالعه قرار دهد. در این نوشتار نویسنده با پرداختن به موضوع نفوذ عناصر مشکوک و مرتبط با بیگانگان از جمله قربانیفر و… در بیت آقای منتظری به بررسی زمینههای لغزش ایشان پرداخته است.
🔹نویسنده همچنین با بررسی و بازخوانی خاطرات منسوب به ایشان تلاش دارد به این مهم اشاره کند که زمینهسازیهای عناصر نفوذی در کنار سادهلوحی وی باعث شد تا بسیاری از آرا و نظرات آقای منتظری حول محور عصبیت،منافع شخصی ، خانوادگی ، قومی و قبیلهای قرار گیرد و بدین سان دین و دین خواهی ،عدالت و عدالتطلبی و انقلاب اسلامی فدای خواستههای فردی ، فامیلی و جریانی ایشان شد.
منبع: فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره17، پاییز 1387
#منتظری
https://eitaa.com/ahlghalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 توزیع ناعادلانه یارانه انرژی اینبار در سوخت هواپیما
🔸قیمت لیتری ۶۰۰ تومان برای سوخت هواپیما منجر به توزیع ناعادلانه یارانه انرژی بهنفع پردرآمدها و شرکتهای هواپیمایی شده.
🔸ارزش واقعی هر لیتر بنزین هواپیما ۲۲هزار تومان است و سالانه درآمدی معادل ۳۵هزار میلیارد تومان تباه میشود.
🔸با این مبلغ میتوان حقوق سربازان را سه برابر کرد.
✍️ احسان حسینی
https://eitaa.com/ahlghalam
دلایل بازنگری در قیمت سوخت ۶۰۰تومنی هواپیما
1️⃣ هزینه سفرهای هوایی کمتر از ٠/٠۲درصد هزینه سفر خانوارهای ایرانی؛
2️⃣ استفاده فقط ۴درصد از جمعیت از سفرهای هوایی؛
3️⃣ قیمت بلیت در بازار متناسب با تقاضای سفر تعیین میشود. در عمل مردم بلیت را به نرخ بازار میخرند نه بر اساس قیمت سوخت.
✍️ موسی شهبازی غیاثی
https://eitaa.com/ahlghalam
🔴نه تنها سربازی رفتن برای دختران صهیونیست در سرزمینها اشغالی، اجباری است بلکه حتی اضافه وزن زیاد هم باعث معافیت دختران از سربازی و کشتن فلسطینیها نمیشود!
🔻حداقل بعنوان کیسه و گونی میشه پشتش سنگر گرفت😂
https://eitaa.com/ahlghalam