11.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥#هوشیار_باشیم
دولت پزشکیان که در واقع تیمِ هاشمی_خاتمی_روحانی تصمیم سازان و صحنه گردانان اون هستن، بعد از انجام هر کاری طوری فضاسازی میکنند که انگار بدون اطلاع و حمایت و تایید رهبری نبوده تا خشم و اعتراضات عمومی برآمده از ناکارآمدی ها و بی کفایتی های دولت که نتیجه اش چیزی جز تورم و گرانی های شدید نبوده و نیست را به سمت رهبر انقلاب هدایت کنند و ایشان را باعث و بانی مشکلات کشور معرفی کنند
✍نزدیک صبح
https://eitaa.com/ahlghalam
شذى الصباغ» خبرنگار فلسطینی توسط تکتیرانداز تشکیلات خودگردان در جنین به شهادت رسید...
صدایی از حامیان زنان و... در نمیاد
چون واسشون حامی تروریست بودن ملاکه، نه زن بودن
✍محمد حسین چاوشی
https://eitaa.com/ahlghalam
9.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نسخه حاج قاسم برای نجات از فتنهها!
♨️ وصیتنامهای برای تمام نسلها...
⁉️ حرف اول و آخر یک فرمانده؟!
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
https://eitaa.com/ahlghalam
🔴 بدعت در مدیریت مجلس
🔹قالیباف: استیضاح وزیر اقتصاد اشتباه است چرا که بازار ارز را برای چند ماه بی متولی می کند!!!!
🔸پ.ن:
این استدلال عجیب یعنی دیگر هیچ استیضاحی در مورد هیچ وزیری نخواهیم داشت چرا که اساسا استیضاح در زمان یک چالش و بحران در یک وزارت اتفاق می افتد و با این تفسیر هر استیضاحی باعث بی متولی شدن وزارتخانه در زمان بحران می شود
این توجیه غریب یعنی قطع یکی از سازوکارهای نظارتی قدرتمند مجلس و یعنی بدعت در اداره مجلس
آقایان این وفاقتان تا کجا پیش خواهد رفت؟!!! ...
✍ قاسم اکبری
https://eitaa.com/ahlghalam
اسرائیل با یمن چه خواهد کرد ؟!
#یادداشت
🔰چهارمین حمله رژیم صهیونیستی به یمن که در نوع خود بزرگترین حمله رژیم به یمن نیز به شمار می رود برای آن تنها دستاورد های زیر را در پی داشته است .
▪️اهداف حملات اسرائیل در صنعا: فرودگاه و نیروگاه حزیز در منطقه سنهان
▪️ اهداف حملات اسرائیل در حدیده: نیروگاه راس کوثیب و بنادر نفتی حدیده و رأس عیسی.
▪️اختلال در عملکرد نیروگاه های حزیز و راس کوثیب به عنوان منابع اصلی برق صنعا و حدیده
🔻از کارافتادن بندر حدیده که ممکن است به مشکلات زندگی برای شهروندان یمنی در مناطق تحت کنترل انصارالله منجر شود.
صدمات بالا علاوه بر آسیب رساندن به مردم یمن ممکن است باعث زیان انصارالله از طریق هزینه های فروش برق، درآمدهای گمرکی و مالیات از بنادر شود. از طرفی یمنی ها وابستگی زیادی به واردات غذا، دارو و سوخت دارند و بندر حدیده دروازه اصلی ورود این کالاها به کشور است.
🔻لذا انصار الله به عنوان متولی خدمات عمومی در یمن بندر حدیده برایش به عنوان پاشنه آشیل محاسبه خواهد شد . و دشمن صهیونیستی که توانایی درک دقیقی از ساختار انصار و دسترسی درستی به اطلاعات ندارد مجبور است تا با حمله به اهداف غیر نظامی انصار الله و مردم یمن را تحت فشار بگذارد تا از حملات دست بکشد با این حال یمن بدون توجه به فشارها و تهدیدها به عملیات نظامی کیفی خود علیه دشمن صهیونیستی ادامه داده و خواهد داد.
🔻همین امر باعث شده است تا اسرائیل و امریکا برای متوقف کردن یمن به فکر اقدامات بیشتری بیافتند . روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت روز پنجشنبه نوشت: موضوع احتمال حمله بزرگ به خاک یمن در گفت وگو با آمریکایی ها مطرح شده و دو طرف از نزدیک در حال هماهنگی این موضوع هستند.
🔻اما در مقابل انصارالله از روحیه بالایی برخوردار هستند و امروز درحال مبارزه ای هستندکه در میان ملت های عرب از حمایت زیادی برخوردار است.
رژیم با توجه به تجربه خود در لبنان در تلاش است تا بتواند با هدف گیری رهبران انصار این سازمان را از پای دراورد اما با توجه به خلا اطلاعاتی موجود این امر محقق نشده است لذا ناچارا دست به این حملات می زند .
📝به نظر نمی رسد این حملات به حمله گسترده منجر شود مگر اینکه جمع بندی رژیم و متحدان منطقه ای او این باشد که حمله گسترده کار انصار الله را تمام خواهد کرد و با توجه به تجربه نبرد ۸ ساله یمن این امر محقق ناشدنی است . وسعت یمن ، افزایش قدرت انصار نسبت به قبل ، بانک اهداف متعدد در اختیار انصار الله و... باعث می شود تا رژیم و ایالات متحده نتوانند به این جمع بندی برسند.
#یمن
🇾🇪یمنالاسلام🇾🇪
https://eitaa.com/ahlghalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️میخائیل بن آری،خبیث،تاریخ نگارصهیونیست،شرایط ایده آل برای صهیونیستهارا شرح میدهد.
#اتحاد_مسلمانان
#خدای_واحد
#پیامبر_واحد
#کتاب_واحد
#وحدت_شیعه_و_سنی
https://eitaa.com/ahlghalam
نامه های تبیین:
🔴 روایتی دیگر از پروژه شورشی 1388
✍️ دکتر حمیدرضا اسماعیلی
🔸 در سال ۱۳۸۸ عملاً جریان سیاسی کشور به دو جریان با رهبری آیتالله خامنهای و هاشمی رفسنجانی تقسیم شد.
🔸 از آن سال آرایش سیاسی کشور تغییر کرد و برخی که در سالهای قبل جزو مخالفان اصلاحات بودند، به دلیل آنکه در اردوی هاشمی بودند به آنها نزدیک شدند. کسانی که چند سال قبل سر ماجرای قتلهای زنجیرهای فکرش را هم نمیشد کرد که روزی در یک جبهه قرار بگیرند. در واقع آنها بین دو «آقا»، آقای هاشمی رفسنجانی را انتخاب کردند و آقایشان شد هاشمی.
🔸 میرحسین موسوی یک فرد نهایتاً محفلی - حلقهای غیرتشکیلاتی بود که حتی بدون چراغ سبز هاشمی در انتخاباتهای سال 1376 و 1384 هم شرکت نکرده بود. نه او و نه خاتمی قرار و پایگاه چندانی در حکومت نداشتند. «تکیهگاه» فقط یک نفر بود.
🔸 رهبری هاشمی، تشکیلات جبهه مشارکت، نماد میرحسین به عنوان نامزد مثلاً مظلوم و ایدئولوژی اصلاحات ماهیت چیزی بود که «جنبش سبز» نامیدندش.
🔸 البته جبهه کودتای سبز، 72 ملتی بود که از بهاییت و انجمن حجتیه تا بقایای حزب توده هم در آن سنگر داشتند.
🔸 سال ۱۳۸۸ را میتوان ادامه رقابت هاشمی با رهبری در طول چند دهه گذشته دانست.
🔸 به دلیل رقابت پنهانی که هاشمی با رهبری داشت و رهبری نیز تمایلی به اظهار آن نداشت، این واقعیت لااقل تا سال ۱۳۸۸ پنهان مانده بود.
🔸 برای رفتارشناسی هاشمی، نیاز به پیدا شدن اسناد جدید نیست. آنچه که در طول سالهای گذشته در مطبوعات و برخی منابع منتشر شده هم برای فهمیدن این موضوع کافی است. یکی از آنها کتاب «مشروح مذاکرات بازنگری قانون اساسی» است که در چهار جلد منتشر شده است.
🔸 در کتاب «اندیشه سیاسی آیتالله هاشمی» که در سال 1397 در مرکز اسناد انقلاب مرحوم روحالله حسینیان منتشر کردم هم گوشههایی از این مباحث هست. هرچند در آن سال با بازیهایی که برخی افراد کردند، کتاب در دولت اعتدال!! توقیف شد تا اینکه در دوران شهید رئیسی دوباره منتشر شد.
🔸 گاهی با خود میاندیشم اگر در موضوع انتخاب دبیرکل حزب جمهوری اسلامی بعد از شهادت بهشتی، بهجای آیتالله خامنهای، آقای هاشمی انتخاب شده بود، باز حزب تعطیل میشد؟! اسناد حزب جمهوری را باید مهم دانست.
🔸 هاشمی در دوران ریاست جمهوری آیتالله خامنهای از اختلاف رئیس جمهور و نخست وزیر بهرهها برد و جایگاه ریاست مجلس را ارتقا داد و به نوعی موازنهگر قدرت شد.
🔸 در سال 1368، هاشمی برای جلوگیری از رهبری آیتالله خامنهای و عدم اقتدار او هرچه در توان داشت در شورای بازنگری و مجلس خبرگان رهبری انجام داد، اما شکست خورد.
🔸 شورایی کردن رهبری، موقتی کردن ولایت فقیه، انتخاب یک معاون صاحب نفوذ مانند قائم مقام که صاحب مسئولیتهای زیاد باشد، گرفتن اختیار ارتش، نیروهای نظامی و صدا و سیما از رهبری هرکدام بخشی از برنامههای هاشمی بود که سرانجامی برای او نداشت.
🔸 این فرضیه هم مطرح شده که آشوب های هر ده سال یک بار که در سال ۷۸، ۸۸ و ۹۸ صورت گرفته، به همین موضوع ربط دارد.
🔸 هاشمی پیش از پایان دوران ریاست جمهوریش برنامه دیگری داشت. او به دنبال مادامالعمر کردن خود در مقام ریاست جمهوری برآمد. اما وقتی به نتیجه نرسید و معلوم شد باید طبق قانون اساسی عمل کند تا ایران رئیس جمهور جدیدی داشته باشد، سعی کرد نقش خود در دهه ۶۰ به عنوان موازنه گر را احیا کند. یعنی نقش موازنهگر قدرت بین نخست وزیر و رئیس جمهور تبدیل شود به نقش موازنهگر رهبر و رئیس جمهور (در پایگاه رئیس مجمع تشخیص). رئیس جمهور همسو با رهبر این امکان را از او میگرفت. اینبار خاتمی شد میرحسین ثانی.
🔸 اما اوضاع آنطور که هاشمی فکر میکرد پیش نرفت. ماجرای قتلهای زنجیرهای و نوشتههای اکبر گنجی در روزنامه صبح امروز و وجود افرادی مثل سعید حجاریان و عمادالدین باقی اوضاع را تغییر داد. زمانی که اکبر گنجی «عالیجناب سرخپوش» را نوشت دوستان او که در دستگاه هاشمی بودند مثل حمیدرضا جلاییپور و صادق زیباکلام او را از این کار منع کردند، اما گنجی به کار خود ادامه داد تا آنجا که میدانیم. همچنین حجاریان، عماد الدین باقی و بسیاری از اعضای حزب مشارکت.
🔸 از سال 1384 و بعد از دور دوم انتخابات ریاست جمهوری، هاشمی نقش از دست رفته خود را به دست آورد و با شکست سنگینی که جریان افراطی اصلاحات خورد، برای بقای سیاسی نیاز به هاشمی داشتند و لذا عملاً به پدرخواندگی هاشمی تن دادند. گروهی از آنها به خارج از کشور رفتند تا آزادنهتر فعالیت کنند و مسیر کنفرانس برلین را تکمیل کنند و ائتلافی از اپوزیسیون داخل و خارج ایجاد کنند. گویانیوز و بسیاری از سایتهایی که لینکش در گویانیوز آمده بود تقریبا همگی یک شبکه بودند.
آنها در ماهوارههای فارسی زبان هم فعالیت کردند و در آستانه انتخابات 88 (یعنی در زمستان 1387) بخشی از کارکنان بی بی سی فارسی را تشکیل دادند.
🔸 در آستانه انتخابات 1388 همه چیز آماده بود. وحدت همه بر روی یک گزینه رأیآور تا دوران جدیدی را در ساختار سیاسی ایران آغاز کنند. این نامزد یا میتوانست رأی بیاورد و یا مسیر دوم که ادعای تقلب و کودتای رنگی بود اتخاذ میشد. در نهایت از میان خاتمی و موسوی، موسوی انتخاب شد.
🔸 از سال 1388 هیچ وقت شکاف سیاسی حل نشد و دو شبکه با دو رهبری متفاوت تا زمستان 1395 ادامه یافت.
🔸 برخی از این مباحث را در کتاب «شورش اشرافیت بر جمهوریت» آوردهام، اثری که در آن زمان به لطف خدا مورد توجه رهبر انقلاب و جبهه انقلاب قرار گرفت و به گمانم پرفروشترین کتاب سیاسی سال 1389 بود.
🔸 پرسش مهم این روزها این است که آیا آن شبکه توانسته در هشت سال اخیر خلأ رهبری خود را پر کند؟
سه شنبه ۱۱ دیماه ۱۴۰۳
🔻در ادامه مطالب فوق، مواردی از مکالمات در پستهای بعدی بارگذاری خواهد شد که تکمیل کننده متن فوق میباشد.
https://eitaa.com/ahlghalam
کوثر و مهدی هاشمی.mp3
6.82M
♦️گفتگوی تلفنی مهدی هاشمی با نیک آهنگ کوثر در خارج از کشور قبل از آمدن به ایران.
🔻 مهدی هاشمی به صراحت به بسیاری از مطالب بالا اشاره دارد.
https://eitaa.com/ahlghalam
گفتگوی تلفنی مونا لاهوتی با نیک اهنگ کوثر.mp3
13.51M
فایل صوتی گفتگوی نیک آهنگ با مونا لاهوتی دختر فائزه هاشمی در لندن. مونا لاهوتی از سبک زندگی کاملا متضاد خاندان هاشمی با الگوی تراز جمهوری اسلامی و از نوشیدن شراب شیراز با دایی اش مهدی میگوید.
https://eitaa.com/ahlghalam
نوار گفتگو مهدی هاشمی با بیژن فرهودی - قسمت اول.mp3
23.42M
گفتگوی مهدی هاشمی با بیژن فرهودی قسمت اول. این گفتگوی سه قسمتی هم مکمل مباحث بالا است.
https://eitaa.com/ahlghalam
نوار مکالمه مهدی هاشمی با بیژن فرهودی تابستان ۲۰۱۲- قسمت دوم.mp3
23.96M
گفتگوی مهدی هاشمی با بیژن فرهودی تابستان ۱۳۹۱ - قسمت دوم
https://eitaa.com/ahlghalam