🔴مارک دوبوویتز رییس بنیاد دفاع از دموکراسی در مقالهای برای وال استریت ژورنال آمریکا : «هدف باید برانگیختن نارضایتی داخلی علیه ایران باشد»
▪️دشمن هیچ شانسی در جنگ مستقیم ندارد لذا صراحتا از پروژه فعالسازی نارضایتی عمومی دم میزند و قطعا برای اینکار پلنهایی نیز دارد؛ لذا فعالین رسانه باید در کنشگریهای خود نهایت دقت را داشته باشند و از سخنانی که گسلهای اجتماعی جامعه را تحریک میکند بر حذر باشند، امروز بیشتر از هر زمانی نیازمند وحدت در داخل هستیم.
#نگران_نباش_دولت_ظریف_درحال_انجامشه
https://eitaa.com/ahlghalam
8.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همین دو دقیقه برای رسوایی و بیآبرویی جریان شبهروشنفکری و غربگرا کافیست.
نظام را با بدترین توهینها به عنوان نبود آزادی متهم میکنند و بعد مشخص میشود که خودشان بیشترین استفاده را از همین نظام بردهاند...
#رسوایی_دکترین_لاف_در۲دقیقه
https://eitaa.com/ahlghalam
🔴فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران
🔻سرلشکر سلامی : به واشنگتن و رژیم صهیونیستی هشدار می دهیم که مقاومت اسلامی پاسخ سختی به جبهه شرارت خواهد داد.
🔺فرمانده کل سپاه در پیامی به مناسبت ۱۳ آبان: جبهه مقاومت و ایران اسلامی خود را به هر آنچه برای مقابله و غلبه پیروزمندانه با دشمن لازم است تجهیز خواهند کرد و در این راه مقدس هراسی از تهدید و عربدهکشی اشرار حاکم بر واشنگتن و تلآویو ندارند.
https://eitaa.com/ahlghalam
#پرسه_در_فضای_مجازی
🔺درهر کشوری اگر ماجرایی مانند آن دختر دانشجوی بیمار رخ میداد قبل از برخورد با او با آن فرد بیمار که فیلم را منتشر کرد برخورد میشد اما اینجا چون امنیت روانی جامعه متولی و مسئول ندارد طبیعتا هیچ مرجعی به روی مبارک نمیآورد.
🔺حضرتآقا طی دو سال ۳ مرتبه نسبت به امنیت روانی تذکر دادند.
👤 سپهر خلجی
https://eitaa.com/ahlghalam
بازسازی لحظه شهادت یحیی سنوار توسط نوجوان تهرانی در راهپیمایی ۱۳ آبان تهران
🔴مارک دوبوویتز رییس بنیاد دفاع از دموکراسی در مقالهای برای وال استریت ژورنال آمریکا : «هدف باید برانگیختن نارضایتی داخلی علیه ایران باشد»
▪️دشمن هیچ شانسی در جنگ مستقیم ندارد لذا صراحتا از پروژه فعالسازی نارضایتی عمومی دم میزند و قطعا برای اینکار پلنهایی نیز دارد؛ لذا فعالین رسانه باید در کنشگریهای خود نهایت دقت را داشته باشند و از سخنانی که گسلهای اجتماعی جامعه را تحریک میکند بر حذر باشند، امروز بیشتر از هر زمانی نیازمند وحدت در داخل هستیم.
#نگران_نباش_دولت_ظریف_درحال_انجامشه
https://eitaa.com/ahlghalam
11.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حزبالله دقایقی قبل منتشر کرد؛
🔴🔥 بیائید به بالا نگاه کنیم!
🔻خليكن تطلعوا لفوق
תמשיכו להסתכל למעלה
https://eitaa.com/ahlghalam
🔝ریچارد نفیو در کتاب هنر تحریم ها به سیاستمداران آمریکا می گوید:
وقتی کشوری را تحریم می کنید،
اقلام لوکس را تحریم نکنید تا در
شرایطی که فقرا در تنگنا هستند،
ثروتمندان اقلام تجملی را نمایش دهند،
این همان لحظه ایست که فقرا
سرخورده و خشمگین می شوند
و در نهایت به شورش می انجامد..
#واردات_آیفون
#مسئولین_سهل_انگار
#عموفیدل🔻
https://eitaa.com/ahlghalam
🔶فضای مجازی میدان آسیب رسانیهای مختلف به ساده لوحان بی دقتی که عقل خودرا تعطیل کرده اند،
فضای مجازی بستری آلوده انواع ویروس ذهنی تحت عنوان دنیای مجازی از قبیل شبکه سازی اقتصادی ، اجتماعی درعصر جدیدتوسط غرب به قصد ایجاد فضای جنگ نرم وتهاجم به فرهنگهای ملل مختلف با اصالت مستقل جهان که دارای شرافت ملی و بین المللی هستند پس از شکسهای بزرگ درمیدانهای واقعی نبرد دفاعی ملتهای مستقل درمناطق مختلف جهان،موذیانه با عناوین فریبنده مدرنیته آزادی ، تساوی حقوق زن و مرد،حقوق زنان (فمنیسم)، حقوق بشر،مسیربه انحراف کشیدن نوجوانان،وجوانان، وبرهم زدن نظام شرافتمندانه خانواده،یکی ازپرآسیب ترین خطرات اجتماعی را بوجود آورده که مانندمواد مخدرَبستری برای نابودی ملتها ایجاد کرده.که اگر مدیران هوشمند جامعه و خانواده هاهوشمندانه با آن برخوردنکنند شاهدمرگ تدریجی جامعه خودخواهندبود که پیری جامعه و بی عملی مسولین یک نمونه آشکار این خطر بزرگ خواهد بودکه جامعه متمدنی رابه جامعه حیوانی و جنگل وحوش تبدیل خواهد کرد!
🔻تجربه یک دهه از زندگی در فضای مجازی ابعاد آسیب های ناشی از فضای مجازی وخطرات آن را اینگونه نشان داده است:
🔻الف) آسیب های اجتماعی: یکی از مهمترین آسیب های ناشی از این فضا در رفتارهای نا هنجاراجتماعی درافراد جامعه نمایشگری می شود، که با قانون شکنیهای زندگی عاقلانه انسانی را تهدیدنموده است بطور نمونه
🔻۱- اختلال در روابط بین افراد درجامعه بایکدیگر،۲- اختلال در رفتار با کلیت جامعه نهاد های عقلانی جامعه مثل اختلال در رفتار بااعضای خانواده هست که سبب فرار از خانه ، طلاق ، و.... در روابط بین افرادخانواده میشود. ویا اختلا در رفتار با قوانین اجتماعی عقلانی که لازمه زندگی شعورمنداجتماعی است،لذا ناهنجاریهای رفتاری و بزه های فردی علیه افرادجامعه وکلیت جامعه نوعی سردر گمی و نا آرامی وعدم امنیت در جامعه را رغم می زند(مانند رشوه خواری. کلاهبرداری، دزدی، تن فروشی، ناموس فروشی، وطن فروشی ، زور گیری ،توزیع مواد مخدر، مصرف مواد مخدر، تجاوزبه عنف، و....
🔹ب) آسیب های فرهنگی:
آسیبهای فرهنگی نظیری اخلاقی هایی نظیرسگ بازی گربه بازی خوک بازی و.. ، بی حیائی و لختی گری ، تبلیغ و ترویج فحشاء وزندگی بی بندوبارانه مانندحیوان، که بهداشت اخلاقی و روانی اجتماعی را درجامعه انسانی مخدوش می کنددرفضای مجازی بیش ازهمه خودنمایی دارد،که تضعیف فرهنگ انسانی عقلانی رادرجامعه با تهاجم به هنجارهای عقلانی انسانی در جامعه بر رفتارهای های وحشیانه غربی ترجیح می دهد،بدون توجه به این که واقعیت زندگی حیوانی درجامعه غربی پذیرفته و قانون جنگل که زور مطلق است وهمه آزادند که برده حکمومت باشند ودر رفتارهای فردی نیزتابع زور هستند ، می باشد. 🔻ضعف مدیریتی مدیران اجرائی جامعه که درکنترل عقلانی حفظ فرهنگ دینی و فرهنگملی دچار مشکل ذهنی هستند باعث این ناهنجاریهای غرب گرائی حیوانی حقیرانه شده ، که ذائقه وعلاقه بخشی از نسل جوان آسیب پذیرراکه دارای معضلات خانوادگی و فقرفرهنگی هستند را تغییر داده و دچار بی هویتی فرهنگی گردیده و لذا حقارتهای وجودی خودراباناهنجاریهای بیگانه پسندعلنی می کنند تا شاید نگاه عده ای تهی مغز را بسوی خود جلب کنند.
🔹ج) آسیب های روانی:
تحقیقات نشان داده است که افرادی که از فضای مجازی ( شبکه های اجتماعی) به مدت زیاد استفاده می کنند سبب آشفتگی روحی وروانی همچون افسردگی،
اختلال اخلاق ورفتارهای فردی واجتماعی هستند، بطوری که چنین افرادی فاقد مهارت برای زندگی اجتماعی بود و عموما گوشه گیر و غرق در اوهام بوده و دچار بحران هویت و شخصیت شده اند.
🔻یکی دیگراز آسیب های روانی ناشی از فضای مجازی اعتیاد مجازی است که در نهایت موجب اختلال درارتباط باسایرافرد، در محیط های شغلی، تحصیلی وخانوادگی واجتماعی هستند بگونه ای که نمیتوانند دوستان عاقلی را در محیط واقعی زندگی پیداکنند.
🔸یکی دیگر از معضلات اینترنت موجبات ارتباطات ناهنجار ونامتعارف می شود.بطوری که یک جوان یا نوجوان بایک میانسال و یا پیر سالها ارتباط عاشقانه داشته باشد ولی روزی متوجه شود که فریب خورده که همین فریب خوردگی سبب گسترش اختلالات روانی وی شود
اینترنت به دلیل تسهیل ایجاد روابط دوستانه وعاشقانه، در زمینه های غیر اخلاقی بسیارمورد توجه نوجوانان و جوانان ساده لوح وبی دقت قرار گرفته،همچنین اینترنت موجب ارتباطات نامشروع بین مردان وزنانی که در زندگی زن آشوئی دچار اختلال هستندبه دلیل سهولت ارتباط دچار خیانت درزندگی با همسران خود شده است و زندگیهای خانوادگی مختلف را از هم پاشیده است.
#جنگ_شناختی #سوادرسانهای# توجه به شناخت روشهای شیطانی غرب که هدفش نابودی بشر است عقلا بسیار مهم است # /ذرهبین حقیقت
https://eitaa.com/ahlghalam
🔴 به نظرتون این آخوند اصلاحطلب بعد از دیدن این جواب، اون آدم سابق میشه؟ 😂
#سرطان_اصلاحات
#اصلاحطلبان_پیشقراولان_اهداف_رژیم_صهیونیستی_و_آمریکا
#نتانیاهو_اصلاحطلبان_را_بزرگترین_سرمایه_ما_در_ایران_خواند
https://eitaa.com/ahlghalam
*✍️امان الله دهقان فرد*
*📝مطالباتِ فعالان، امامان و مفتیان اهل سنت افغانستانی ساکن تهران از ماموران و مسئولان ج.ا.ایران!*
*قسمت : ۱۳۶*
*✔️مقدمه)-* روز چهارشنبه «۹/آبان ماهِ» جاری، توفیق حاصل شد تا در جلسه ای که با حضور عده ای از روحانیان، امامان جمعه، جماعت و مفتیان دینی و مذهبی و جمعی دیگر از معتمدان اجتماعی، ماموران سابق اطلاعاتی!، افسران و درجه داران نظامی و مدیران سیاسی، قضایی و فرهنگیِ مهاجر و مرتبط با برادران «اهل سنت افغانستانیِ» ساکن و فعال در تهران و اطراف آن منعقد شده بود، شرکت کنم. در این نشست سه و نیم ساعته مطالبات، ملاحظات و مباحثاتِ «جالب توجه» و «قابل تاملی» توسط حاضران و ناطقانِ موصوف مطرح گردیده و بصورت اکید و صریحی، خواستار رعایت قوانین پذیرفته شده ی بین المللی! و اصول شرعی، عرفی و نهایتا امور «شخصیه» و «فقهیه»ی خود، از جانب ماموران انتظامی، مسئولان قضایی، مدیران اجتماعی و دولتمردان نظام ج.ا گردیدند که در همین ارتباط مواردی تقدیم می گردد.
*۱)-* با توجه به ترکیب اعضای حاضر در این نشست و تنوع مباحثات و مطالبات، اهم مطالب مطروحه عینا به شرح زیر مورد اشاره قرار می گیرند.
-حق عدم تبعیض و برخورداری از آزادی های آموزشی، دینی و.. که در اعلامیه های جهانی صراحتا مورد تاکید قرار گرفته و اصول و قوانین اسلامی نیز بر آن ها صحه گذاشته، بایستی در مورد مهاجرین افغانستانی رعایت شوند.
-پناهندگانی که وارد ایران شده اند بر اساس توصیه ی اسلام به اصل«هجرت» آمده اند! و اینکه تعبیر شده :«اگر مهاجر در این مدت بمیرد حکم «شهید» را دارد».
-در خصوص پناهندگانی که بصورت «مجاز» آمده اند باید تمام قوانین «حقوق بشری» را در موردشان اجرا کرد. آن هایی هم که بدون جواز وارد شده اند علاوه بر رعایت کرامت انسانی، نباید با تعابیری مانند «اتباع بیگانه» و یا «طرد» از کشور، که دارای بار منفی و نشان دهنده نامهربانی است، مورد خطاب قرار گیرند.
-کودکان مهاجر که سر چهار راه ها حاضر می شوند صرفا بخاطر تکدی گری نمی آیند بلکه مخارج خانواده را تامین می کنند و نباید از کشور اخراج گردند.
-مردمان اهل سنت ما، افغانستانی ها، نیازمند داشتن مدارس، موسسات و مراکز مربوط به خودشان هستند تا بتوانند احکام و قوانینِ «شخصیه»ی مربوطه را یاد بگیرند و بر اساس «فقه حنفی» اجرا کنند.
-بسیاری از نیروهای امنیتی، نظامی، قضایی و سیاسی که در دولت قبلیِ افغانستان شاغل بوده اند الان وارد ایران شده اند. در صورت بازگشت به کشورشان با مشکلات عدیده ای مانند قتل مواجه اند. حتما بایستی در خصوص این افراد «رده بندی» صورت گرفته و اسنادی در اختیارشان قرار گیرد.
-این روزها تردد اتباع در تهران و اطراف آن با مشکلات زیادی مواجه شده، عده ای از مامورین تقاضای دریافت رشوه برای آزادی کارگران و حتی اشخاص دارای مدارک هویتی می کنند. در این رابطه باید اقدامی صورت گیرد.
*۲)-* همان گونه که از فحوای مباحثات فوق الذکر مشخص است، توقعات و انتظارات حاضران در جلسه، طیف وسیعی از امور مرتبط با اتباع افغانستانی را در بر گرفته که عمدتا شامل:
-برخورداری از آزادی های مدنی و مذهبی و همچنین داشتن حق راه اندازیِ مراکز آموزشی و تربیتی برای کودکان، جوانان و مهاجران آنهم مطابق با احکام اهل سنت و بر آمده از فقه حنفی .
-رعایت حقوق فردی و جمعی و احترام به کرامت انسانی و بشری و همچنین ارایه ی مدارک شناسایی به مامورین امنیتی، انتظامی، نظامی، قضایی و سیاسیِ فراری از حاکمیت و حکومت شبه نظامیان طالبانی.
*۳)-* اگر چه بین حاضران، البته افرادی نیز از مردم و مسئولان ج.ا بابت مهمان نوازی و پذیرایی از پناهندگان ابراز رضایت و تشکر نمودند در عین حال اما اکثرا تنها از مشکلات شخصیِ بوجود آمده برای خود، مریدان! و اطرافیان گلایه و شکایت کرده و نسبت به تحمیل هزینه های سرسام آور یارانه ای. معضلات امنیتی، اجتماعی، جمعیتی و فرهنگیِ ناشی از حضور بالای ۱۰ میلیون افراد غیر مجازِ فاقدِ هر گونه شناسه و هویت در جای جایِ مناطق شهری و روستایی و مهم تر از همه، تنگناهای عدیده ی ایجاد شده توسط حاکمان فعلی افغانستان برای منافع عالیه ی ایرانیان، فارس زبانان، شیعیان و سایر اقوام و ساکنان و گسیل سازمان یافته ی میلیون ها نفر با گرایش های «قومی» و «قبیله»ای خاص! و.. هیچگونه اشاره ای نداشته اند!.
*✔️توجه داشته باشیم)-* به همان اندازه که «تعداد» کمّی و نفراتیِ اتباع و «تنوعِ» اعتقادی، قومیتی و مذهبی آن ها افزایش پیدا کرده و می کند، قطعا انتظارات کیفی و سطح مطالبات جمعیتی و جمعیِ شان در امور مرتبط با حکومت و حاکمیت نیز بالا و بالاتر می رود. اینکه مدتی قبل، به طنز و یا جدّی، از لزوم داشتن چندین نماینده ی اختصاصی در مجلس شورای اسلامی! و الان هم مطالبه ی بهره مندی از آزادی های خصوصیِ مذهبی، آموزشی و تربیتی، آنهم نه بر اساس قوانین منصوصه و احکام مقبوله
ی حاکم بر کشورِ میزبان!، بلکه طبق «اصول فقهیه» و «امور شخصیه»ی یکی دیگر از فرقه های اسلامی بصورت کاملا آشکار و عینی مطرح می گردد، نشان دهنده ی اتفاقاتی است که بایستی منتظر وقوع آن در سال های «جاری» و «آتی» بوده و طبیعی است هر گونه بی توجهی، اهمال کاری و یا کم اهمیتی نسبت به آن ها، عوارض ناجبرانی را برای همگان، بدنبال خواهد داشت!.
*فاعتبروا..*
*۱۳/آبان ماه/۱۴۰۳*
https://eitaa.com/ahlghalam
📌 از "دیوار سفارت" تا "سکوت در برابر جنایت"
⭕️ تطور شخصیتی آقای موسوی خوئینیها دلایل مختلفی دارد، که مهمترین آن "استحالهطلبی" است؛ امثال ایشان به آن حد از استحاله رسیدند و پشیمان شدند که امروز به "چریکهای پشیمان" تعبیر میشود!
🌀 موسوی خوئینیها و همفکرانش همان کسانی هستند که در دهۀ 60 انقلاب، چریک بودند و از دیوار سفارت آمریکا بالا رفتند اما بعد با گروگان آمریکایی دست دوستی دادند و ابراز پشیمانی کردند!
♨️ دلیل سقوط این افراد عوامل شخصی همچون رقابت، حسادت و دست نیافتن به مراتب عالی قدرت بوده است. آقای موسوی خوئینیها انتظار داشت به خاطر اینکه دادستان کل کشور بود، در رأس قوه قضائیه و مناصب مهم سیاسی کشور قرار گیرد اما ناکام ماند!
🔴 از عملکرد این افراد در دهه 60 باید دفاع کرد، چرا که امام خمینی(ره) از تسخیر لانه جاسوسی آمریکا دفاع و آن را انقلابی بزرگتر از انقلاب اول توصیف و آمریکا را شیطان بزرگ خواندند؛
⁉️ اما سکوت امثال خوئینیها در این روزها که آمریکا و رژیم صهیونیستی حملات بی رحمانه به نوار غزه دارند، موضوعی نیست که افکار عمومی بتواند آن را تحمل کند؛ چرا که همین افراد در دهۀ 60 منادیان شعار «امروز ایران، فردا فلسطین» بودند!
🎙 حجتالاسلام لیالی، استاد حوزه و دانشگاه
https://eitaa.com/ahlghalam