فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️عروسی با یک تمساح در مکزیک😐
داماد هم شهردار شهر هست:(
دهن عروس خانم رو بستن ☺
بخندیم یا بگرییم 😶😐
#جاهلیت_مدرن 🧔♀
https://eitaa.com/ahlghalam
اقتصاددان! برجسته! ساکنآمریکا! بروکینگز! ویرجینیا تک! توصیه! پیشنهاد! پیشبینی!
ای کاش دولتمردان ما اسیر اینها نمیشدند...
https://eitaa.com/ahlghalam
🔸ادامه تظاهرات علیه اصلاحات قضایی رژیم صهیونیستی برای ۲۶امین هفته متوالی در تلآویو
پ.ن: عجب تابستان داغی شد برا دشمنان مردم ایران/اون از فغانسه اینم از اسقاطیل..
https://eitaa.com/ahlghalam
🖌#یادداشت_میهمان
🔹بازی دو سر باخت در لایحه عفاف!
#حسین_شریعتمداری
۱- یک ماه و چند روز قبل، وقتی در یادداشتی با عنوان «لایحهعفاف یا گسترش بیحجابی؟!» به ارزیابی لایحه موسوم به «حجاب و عفاف» پرداختیم و با بررسی مستند برخی از مواد آن نتیجه گرفتیم که این لایحه نه فقط از پدیده پلشت بیحجابی جلوگیری نمیکند، بلکه به گسترش بیحجابی نیز دامن میزند، شماری از مسئولان و دوستان دلسوز گلایه کردند که تند رفتهاید! و حال آن که یادداشت مورد اشاره با استناد به متن لایحه عفاف نوشته شده بود و... امروزه اما، اگرچه لایحه یادشده هنوز به تصویب مجلس شورای اسلامی نرسیده است ولی انتشار متن لایحه میتوانست و البته توانست به این تلقی دامن بزند که گویا اراده چندانی برای پیشگیری از پدیده عفتسوز و خانوادهبرانداز کشف حجاب، وجود ندارد! و نتیجه، آن شد که این روزها همانگونه که پیشبینی شده بود شاهد گسترش محسوس بیحجابی هستیم.
در اینباره از دستگاه محترم قضایی که لایحه را تهیه کرده است و از دولت محترم که آن را تایید کرده و به مجلس فرستاده است و از نمایندگان محترم مجلس که لایحه را در دست تصویب دارند، پرسشهایی در میان است که انتظار میرود برای آن پاسخ قانعکنندهای داشته باشند. بخوانید!
۲- ابتدا به بخشی از یادداشت مورد اشاره کیهان با عنوان «لایحهعفاف یا گسترش بیحجابی؟!» که جان مایه آن یادداشت بوده است توجه کنید؛ «بر اساس قوانین موجود، کشف حجاب در اماکن عمومی «جرم مشهود» است و مقابله با آن وظیفه قانونی و تعریفشده ضابطان قضایی (اعم از نیروی انتظامی و بسیج و...) است. توضیح آن که جرم مشهود به جرایمی گفته میشود که در آن عمل مجرمانه
(در اینجا کشف حجاب) در مکان عمومی رخ بدهد یا بهگونهای باشد که وقوع جرم توسط نیروی انتظامی یا مردم دیده شود و یا وقوع جرم و متهم آن، محرز و آشکار باشد. مطابق قوانین موجود (که بدیهی نیز هست) مأمورین انتظامی به محض اطلاع از وقوع یک جرم مشهود باید به مقابله با آن برخیزند و از وقوع آن جلوگیری کرده و در صورت لزوم، مجرم را همراه با مستندات جرم به مراجع قضایی تحویل بدهند.
حالا به مفاد ماده یک لایحه عفاف و حجاب توجه کنید. در آن آمده است که ماموران نیروی انتظامی در صورت مشاهده کسانی که کشف حجاب (جرم مشهود) کردهاند «در مرتبه اول از طریق مقتضی با استفاده از فناوریهای نوین و سامانههای هوشمند مانند ارسال پیامک تذکر دهد. در صورت تکرار این رفتار در مرتبه دوم از طریق سامانههای مذکور معادل یک دهم جزای نقدی درجه هشت و در مرتبه سوم معادل یک پنجم جزای نقدی درجه هشت جریمه نماید و در مرتبه چهارم مرتکب را جهت تعقیب کیفری و اعمال مجازات موضوع ماده(۲) به مراجع قضایی ذیصلاح معرفی کند»! به بیان دیگر، اولاً؛ وظیفه تصریح شده مقابله با جرم مشهود از ماموران سلب شده است! ثانیاً؛ مجازات کشف حجاب، از دایره جرایم کیفری حذف شده و به جرایمی از نوع «تخلف»! آنهم با مجازات نقدی تقریباً ناچیز (حداکثر ۲ میلیون تومان) تبدیل شده است! ثالثاً؛ امکان برخورد با این پدیده عفتسوز از سایر نهادهای ضابط قضایی مانند بسیج و سپاه گرفته شده و حال آنکه برخورد آنان با جرایم مشهود یک ماموریت قانونی و مصوب مجلس و فرماندهی کل قواست! رابعاً مردم از انجام تکلیف دینی و قانونی امر به معروف و نهی از منکر نه فقط منع شدهاند، بلکه اقدام آنها در این زمینه بهگونهای یک اقدام مجرمانه نیز تلقی شده است! و مثلاً حق ندارند از تردد کشفحجابکنندگان در معابر عمومی و انظار عامه جلوگیری کنند! ...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/268158
https://eitaa.com/ahlghalam
🌺سبک زندگی قرآنی :🌺
🍂در انتخاب دوست دقت کنید🍂
🔸الْأَخِلاّءُ یَوْمَئِذ بَعْضُهُمْ لِبَعْض عَدُوٌّ إِلاَّ الْمُتَّقِین.
(زخرف/۶٧)
🔸دوستیهایی که بخاطر خدا نباشد، در قیامت تبدیل به دشمنی می شود.
چرا که هر کدام از آنها دیگرى را عامل بدبختى و بیچارگى خود مى شمرد و می گوید: تو بودى که دنیا را در نظر من زینت دادى و مرا به آن تشویق نمودى! آرى تو بودى که مرا غرق غفلت و غرور ساختى و از سرنوشتم بى خبر کردى!
⚡️تنها پرهیزگارانند که پیوند دوستى آنها جاودانى است، چرا که بر محور ارزش هاى جاودانى دور مى زند، و نتایج پربارش، در قیامت آشکارتر مى شود و آن را استحکام بیشترى مى بخشد.
https://eitaa.com/ahlghalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥عاق والدین چگونہ برڪت را از زندگی فرزند دور می ڪند؟
🔰#استاد_رفیعی
https://eitaa.com/ahlghalam
📍اگر بخواهيم در حالت آماده باش باشيم، راهش اين است: يك #توبه و انابه از گذشتهها و يك تصميم جدي برای آينده داشته باشیم. بگوییم: خدايا! من نفهميدم، اشتباه كردم.
📌 لكن اگر #حقالناس گردن انسان است، آن را بايد بدهم. حقالناس اگر گردن كسي باشد، بايد تصميم بگيرد بپردازد. اگر هم الآن ندارد، تصميم ميگيرد كه بعداً ميدهم.
🔖 نشريه خُلُق ١٩
📝 برگرفته از سخنراني آيت الله ناصری (ره)
═══✼🍃💖🍃✼══
🌹کــانال درس اخلاق🌹
✨✨✨✨
🆔 @dars_akhlaq
‼️ اجازه شوهر برای به جا آوردن حج واجب
🔷 س ۶۷۰۵: اگر زن برای بهجا آوردن حجّ مستطيع باشد، اما شوهرش به او اجازه ندهد، زن چه وظيفهای دارد؟
✅ ج: اجازهی شوهر برای انجام حجّ واجب شرط نيست، اما اگر رفتن زن به حجّ بدون كسب اجازهی شوهر، موجب عسر و حرج برای زن شود، مستطيع نخواهد بود و حجّ بر او واجب نيست.
https://eitaa.com/ahlghalam