🔰ر#نفوذ و نفوذی بدون شبکه معنا ندار.
نفوذ حتماً در قالب #شبکه است، یعنی نفوذ بدون شبکه و نفوذی بدون شبکه معنا ندارد، نفوذی واحد که یک نفر باشد و بگوییم این فرد نفوذی است امکان ندارد، اگر شما نفوذی پیدا کردید، حتماً باید دنبال #شبکهاش بگردید، این فرد در دل یک شبکه قرار دارد. البته یک نوع نفوذی داریم که خارج از شبکه فعالیت میکند که همان #جاسوسی کلاسیک است.
نفوذیهایی هستند که مأموریت خاصی دارند و #مأموریتشان در زمان مشخصی تمام میشود، مانند حذف فیزیکی افراد از جامعه و کشور هدف، مثل #انفجار نخست وزیری مانند کشمیری و کلاهی.
حالا به نکتهای اشاره کنیم و آن هم اینکه کشمیری که یک نفوذی است میآید آن #مأموریت را انجام میدهد، مأموریت چه میشود؟
تمام میشود فرار میکند.
شبکه نفوذ اگر #عنصر بالاتری نداشت کشمیری و کلاهی را خرج نمیکرد
آیا دشمن نمیتوانست کشمیری را حفظ کند و از او استفادههای مهمتری ببرد؟ چرا نکرد؟ دو تا دلیل داشت، یک دلیل اینکه آن مأموریت #ارزش این ریسک را داشت، چرا که اینها تصورشان بر این بود که رئیس جمهور و نخست وزیر را بزنند این طرف را هم از بین میبرند و هر چه قدر لازم باشد، باز هم میزنند و کار #انقلاب تمام میشود،
پس مأموریتها مهم است، اما فقط این نیست، چون اگر ما نفوذ را فقط در این شیوه منحصر کنیم، #دشمن را نشناختهایم،
ما نکته مهمتر این است که اگر اینها عنصر بالاتر نداشتند #کشمیری را مأمور به بمبگذاری نمیکردند، اگر عنصر مهمتر از کلاهی نداشتند، اینها را #خرج نمیکردند. کشمیری میتوانست در این مملکت رئیس جمهور شود یا نه؟ میتوانست #وزیر شود یا نمیتوانست؟
نتیجه اینکه بودند افراد #نفوذی که بعدها در این کشور وزیر، وکیل و مسئول شدند. پس ما نگاهمان به نفوذ باید #شبکهای باشد.
@ahlghalam
🔴چین از ایران چه می خواهد ؟
⏪امضای بیانیه مشترک چندی پیش رئیس جمهور چین و اعضای شورای همکاری خلیج فارس در افکار عمومی ایران بحث های مختلفی را برانگیخت و عده ای آن را بی وفایی اژدهای زرد و نزدیکی آن به اعراب و دور شدن پکن از تهران تلقی کردند .
🔸️در حالی که استقبال اخیر رئیس جمهور چین از رئیس جمهور ایران و مواضع دیروز وی و موارد مورد توافق میان طرفین نشان داد پکن بر مواضع سابق خود نسبت به تهران تاکید داشته و حفط و ارتقای رابطه با جمهوری اسلامی برای این قدرت شرقی مزیت ویژه ای دارد.
🔸️در این خصوص ذکر چند نکته لازم است ؛
1️⃣ مزیت ژئوپلیتیکی ایران برای چین منحصر به فرد است و به جرات می توان گفت هیچ کشوری در منطقه غرب آسیا و خلیج فارس چنین جایگاهی از لحاظ جغرافیایی برای سیاست خارجی چین ندارد.
🔸️به عبارت دیگر، کریدور زمینی شرق به غرب که آرزوی تاریخی شی جین پینگ است لاجرم باید از ۲ کشور ایران و ترکیه عبور کند و هیچ مسیر جایگزینی برای آن وجود ندارد.
🔸️البته ترکیه عضو ناتوست و به بلوک غرب نزدیک است ولی ایران مخالف گسترش ناتو بوده و به همین دلیل قرابت بیشتری در مواضع سیاست خارجی با پکن دارد.
2️⃣ خبر خرید ۱۵ هزار پهپاد ساخت ایران از سوی چین که یکی از قدرت های بزرگ نظامی جهان است ، نشان داد که ایران به عنوان یک قدرت نظامی آسیایی می تواند در راهبردهای ضد غربی پکن در عرصه بین الملل نقش آفرینی کند .
🔸️هیچ بعید نیست با توجه به موفقیت های کم نظیر پهپادهای ایرانی در نبرد های اخیر در برابر سیستم های پدافندی غربی (که فعلا نیازی به ذکر جزئیات آنها نیست) ، چینی ها در حمله احتمالی سالهای آینده به تایوان روی این پهپادهای پرشمار و ارزان قیمت حساب کنند و احتمالا یکی از ابزارهای موثرشان برای مبارزه با نفوذ ایالات متحده در شرق آسیا، این پرنده های کوچک اما تاثیرگذار باشد.
3️⃣ نگاه چین به عرب های جنوب خلیج فارس صرفا اقتصادی و تجاری و در جهت فروش محصولات مختلف بدانهاست؛ لکن نگاه این کشور به ایران ، راهبردی و همه شمول بوده و جنبه های مختلف نظامی ، اقتصادی ، صنعتی و سیاسی را شامل می شود.
4️⃣ چین دوست هیچ کشوری از جمله ایران نیست اما منافع مشترک و موازی پرشماری با جمهوری اسلامی دارد و همکاری های راهبردی آنها بر بستر اشتراکات فیمابین پایه گذاری شده است .
5️⃣ موافقت با عضویت جمهوری اسلامی در پیمان شانگهای و امضای توافق راهبردی میان پکن و تهران نشان داد نگاه چین به رابطه با ایران تاکتیکی و موقتی نبوده و این کشور برای دهه های آتی روی روابط خود با این کشور حساب باز کرده است.
📌 در پایان باید گفت مواضع اخیر شی جین پینگ ( به عنوان رئیس دومین قدرت بزرگ جهان ) نسبت به ایران نشان داد جمهوری اسلامی ایران چنان در تثبیت و تقویت اوضاع داخلی و خارجی خود موفق بوده که کشوری در جایگاه چین، روی رابطه با آن حساب ویژه باز کرده و تعقیب و تحصیل منافع خود را در ارتقای روابط با این کشور می داند .
👤 تقوی نیا
@ahlghalam
🌼 همه امامان (علیهم السلام) لطف دارند، اما لطف حضرت رضا(ع) محسوس است. همه امامان معصوم (علیهم السلام) رئوف هستند، اما رأفت حضرت امام رضا(ع) ظاهر است. انسان هنگامی که وارد حرم رضوی(ع) می شود، مشاهده می کند که از در و دیوار حرم آن امام(ع) رأفت میبارد. جز مشهد کجاست که آدم بتواند دردهایش را بگوید و درمانش را بگیرد. ما از پناه امام هشتم جای دیگر نمیرویم. طبیب برای چه مطب باز میکند؟ برای اینکه بیماران به وی مراجعه کنند و با نسخه او تندرستی خود را بیابند. این جا هم دارالشفای آل محمد (علیهم السلام) است. امام رضا(ع) طبیب الأطباء است. من به حال این مردم که این طور عاشقانه ضریح را می بوسند، غبطه می خورم.... اگر منع مردم نبود، من از دم مسجد گوهرشاد تا ضریح، زمین را می بوسیدم.
✍️ حضرت علامه طباطبایی
🌺🌼🌸🌺🌼🌸
🌷اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَــــمَّد🌷
🌷وَ عَجِّـــــــل فَرَجَهُـــــــم🌷
🌷وَالعَن اَعدائـــــــهُم اَجمَعین🌷
🍃اَللَّھُـمَ ؏ـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج🍃اللهُمَّ العَنِ الجِبتِ والطاغوت🌷
@ahlghalam
🔥افشای دروغ حسن روحانی!
♨️ حسن روحانی دوباره مدعی شده که دولتش سایه جنگ را از سر کشورمان دور کرده است!
‼️ او استدلال کرده که؛ قبل از دولت یازدهم یکی از رؤسایجمهور غربیِ عضو ۱+۵ به طور رسمی در مصاحبه مطبوعاتی اعلام کرده در سال ۲۰۱۳ برای حمله نظامی به ایران مصمم بوده اند!
‼️اما این ادعا در حالی از جانب او مطرح می شود که؛
🔴 اولاً؛ مقامات غربی بارها اعلام کردهاند که کمترین توانی برای مداخله نظامی در ایران ندارند.
🔴 ثانیاً؛ آمریکا و متحدانش یکبار در جریان جنگ ۸ ساله نتیجه حمله نظامی به ایران را تجربه کردهاند. آنهم در حالی که ما از کمترین امکانات و تجهیزات برخوردار بودیم و آنها نسبت به امروز از قدرت و توان بسیار بیشتری برخوردار بودند.
🔴 ثالثاً؛ اگر آمریکا و متحدانش در حمله نظامی به ایران کمترین احتمال موفقیت را میدادند، لحظهای درنگ نمیکردند!
♨️ در این زمینه به همین دو نمونه از اظهارنظرهای مقامات مطرح آمریکایی توجه کنید؛
1⃣ توماس فریدمن (تحلیلگر ارشد دموکراتها و مشاور دولت اوباما) به روزنامه ملیت میگوید: ما دیگر حتی بهاندازه یک بند انگشت توان مداخله نظامی در منطقه نداریم. اکنون بیتلحم پنسیلوانیا برای ما مهمتر از بیتلحم خاورمیانه است. مردم آمریکا برای خدمات کمتر بهای بیشتری میپردازند و بیش از هر دورهای میپرسند که نیروهای ما در فلان منطقه جهان چه میکنند؟ ما در عراق ضامن نارنجک را کشیدیم و خود را روی آن انداختیم. همه ترکشهای جنگ به ما اصابت کرد. دسامبر 2011/آذرماه 1390
2⃣ سعودالفیصل، وزیرخارجه وقت عربستان با عصبانیت خطاب به اوباما گفت«عراق را در سینی طلا تحویل ایران دادید و دوستان ایران را در این کشور به قدرت رساندید»
✍شریعتمداری
#بریده_بادزبان_ابوالکذابین
@ahlghalam
♦️امان از جهل و نادانی...
🔹️گفتند کرونا از چین با پرواز جامعه المصطفی وارد قم و از قم به کشور منتشر شد، دروغ بود
🔹️گفتند واکسن برکت آب مقطر است، دروغ بود
🔹️گفتند فایزر ایمنی بالای ۹۵ درصد دارد، رئیسش ۴ بار کرونا گرفت و این هم دروغ بود
🔹️بارها گفتند رهبر انقلاب از دنیا رفته، دروغ بود
🔸️حالا می گویند آخوندها در قم برای بی حجابی، مدارس دخترانه را مسموم می کنند!
💠چه خوب گفت امیرالمومنین:
احمق را اگر به كار خوبى متوجّه كنى، غافل مى شود، اگر بخواهى از نيكى دست بكشد دست مى كشد، اگر به نادانى وادارش كنى در پى نادانى مى رود، چون سخن گويد دروغ به زبان آورد، فهم ندارد و اگر هم به او تفهيم كنى نمى فهمد...
🗣#محسن_احمدی
┄┅═✧♡💠♡✧═┅┄
@ahlghalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎉خواند زبان دلم
ثنای محمد(ص)🌸🍃
🎊ماند خرد خیره در
لقای محمد(ص)🌸🍃
🎉دیده دل،
جام جم به هیچ شمارد🌸🍃
🎊سرمه کند
گر زخاک پای محمد(ص)🌸🍃
عید مبعث پیشاپیش مبارک🎊💐🎉
شب عید مبعث
شب بیست و هفتم، شـب بعثـت پیامبر صلیاللهعلیهوآله و از شبهای پربرکت است و در آن چند عمل مستحبّ است:
اوّل:
شیخ طوسی در کتاب «مصباح» فرموده: از حضرت جواد علیهالسلام روایت شده: همانا در ماه رجب شبی است که از هر آنچه آفتاب بر آن میتابد بهتر است و آن، شب بیستوهفتم رجب است که در صبح آن پیامبر صلیاللهعلیهوآله به رسالت مبعوث شد. برای کسی که از شیعه ما عامل در آن شب است، پاداش نیکوکاری 60 سال مقرّر است، به محضر آن حضرت عرض شد: عمل در آن شب چیست؟ فرمود: چون نماز عشاء را خواندی و به بستر استراحت رفتی تا پیش از نیمه شب، هر ساعتی که خواستی از بستر برمیخیزی و 12 رکعت نماز هر دو رکعت به یک سلام بهجای میآوری، در هر رکعت «حمد» و سورهای از سورههای کوچک مفصّل میخوانی و کوچک مفصّل از سوره محمّد صلیاللهعلیهوآله تا آخر قرآن است.
زمانی که از 12 رکعت نماز فارغ شدی، در همان حال نشسته هر یک از سورههای «حمد» و «قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ» و «قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ» و «قُلْ هُوَ اللّٰهُ أَحَدٌ» و «قُلْ یٰا أَیُّهَا الْکٰافِرُونَ» و «إِنّٰا أَنْزَلْنٰاهُ» و «آیتالکرسی» را هفت مرتبه بخوان و به دنبال همه آنها این دعا را به بخوان:
الْحَمْدُ لِلّٰهِ الَّذِى لَمْ یَتَّخِذْ وَلَداً، وَلَمْ یَکُنْ لَهُ شَرِیکٌ فِى الْمُلْکِ، وَلَمْ یَکُنْ لَهُ وَلِیٌّ مِنَ الذُّلِّ وَکَبِّرْهُ تَکْبِیراً. اللّٰهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُک بِمَعاقِدِ عِزِّکَ عَلَىٰ أَرْکانِ عَرْشِکَ وَمُنْتَهَى الرَّحْمَةِ مِنْ کِتابِکَ، وَبِاسْمِکَ الْأَعْظَمِ الْأَعْظَمِ الْأَعْظَمِ، وَذِکْرِکَ الْأَعْلَى الْأَعْلَى الْأَعْلىٰ، وَبِکَلِماتِکَ التَّامَّاتِ أَنْ تُصَلِّىَ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ وَأَنْ تَفْعَلَ بِى مَا أَنْتَ أَهْلُهُ.
سپاس خدای را که فرزندی بر نگرفته و شریکی در فرمانروایی و یاوری از روی خواری و نیاز برایش نبوده است، او را بسیار بزرگ شمار. خدایا! از تو درخواست میکنم بهحق جایگاههای عزّتت بر پایههای عرشت و منتهای رحمتت در قرآنت و بنام بزرگتر بزرگتر بزرگترت و ذکر برتر برتر برترت و به کلمات کاملت، بر محمّد و خاندانش درود فرست و با من چنان کن که شایسته آنی.
سپس بخوان هر دعایی را که میخواهی؛
و نیز غسل در این شب مستحب است و نمازی که داود بن سرحان از امام صادق علیهالسلام برای «شب نیمه رجب» روایت کرده و جزو اعمال شب نیمه ذکر شد در این شب هم خوانده میشود.
@ahlghalam
دوّم:
زیارت حضرت امیرالمؤمنین علیهالسلام که برترین اعمال این شب است؛
و بدان که ابوعبدالله محمّد بن بطوطه که یکی از دانشمندان اهلسنت است در 600 سال پیش از این زمان [زمان تألیف مفاتیحالجنان] میزیسته، در سفرنامه خود معروف به «رحله ابن بطوطه» در بیان ورودش از مکه معظّمه به نجف اشرف، روضه و قبر مبارک مولایمان امیرالمؤمنین علیهالسلام را ذکر کرده و گفته است همۀ اهل این شهر رافضی هستند، و برای این روضه مبارکه کراماتی ظاهر شده است:
از جمله در شب بیستوهفتم ماه رجب که نامش نزد اهل آنجا «لیلة المحیا» [شب بیداری یا شب زندگانی] است، از عراقین [بصره و کوفه] و خراسان و شهرهای فارس و روم، افراد شل و مفلوج و زمینگیری را که حدود سی یا چهل نفر میشوند پس از عشاء نزد ضریح مقدّس علی میآورند، آنگاه مردم اجتماع میکنند و به انتظار شفا یافتن و برخاستن آنان میمانند.
گروهی از اجتماعکنندگان نماز میخوانند و عدهای ذکر میگویند و گروهی قرآن تلاوت میکنند و بعضی هم به تماشای روضه مبارکه مشغول میشوند تا آنکه نصف یا دوسوم از شب بگذرد، در این هنگام تمام مبتلایان و زمینگیران که محروم از حرکت بودند، از جای برمیخیزند درحالیکه صحیح و تندرستاند و نقصی در آنان نیست و میگویند:
«لَاإِلٰهَ إِلّا اللّٰه»، «مُحَمَّداً رَسُولُ اللّهِ»، «عَلِیُّ وَلِیُّ اللّٰه»
من گرچه آن شب را در آن روضه در نیافتم اما از مردمان مورد اطمینان که بر گفتارشان اعتماد داشتم شنیدم.
و همچنین در مدرسهای که مهمانخانه آن حضرت است، سه نفر زمینگیر را که قدرت بر حرکت نداشتند مشاهده کردم، یکی از مردمان روم و دیگری از اهالی اصفهان و سومی از مردم خراسان بود، از هر سه پرسیدم، چگونه شما درمان نیافته و در اینجا ماندهاید؟ گفتند: ما شب بیستوهفتم رجب را درک نکردیم، اینجا ماندهایم تا شب بیستوهفتم آینده برسد و شفای خود را بگیریم و به خاطر این شب، مردم زیادی از شهرها جمع میشوند و بازار بزرگی به مدّت ده روز برپا میگردد.
مؤلّف گوید: مبادا این حکایت را دور از واقع بدانی، چه همانا معجزات و کراماتی که از این مَشاهد مشرّفه به ظهور رسیده و به حدّ تواتر نقلشده بسیار زیادتر از آن است که در شمار آید.
و در ماه شوّال گذشته [نسبت به زمان نوشتن این قسمت از مفاتیحالجنان به وسیله مؤلّف بزرگوارش مرحوم محدّث قمی(رحمةاللهعلیه)] سال هزار و سیصد و چهلوسه هجری قمری در حرم مطهّر حضرت امام رضا علیهالسلام، سه زن که هر سه به علت بیماری فلج و مانند آن زمینگیر بودند و علاجشان از توان پزشکان بیرون بود، شفا یافتند و این معجزه از آن قبر مطهّر بر همه واضح و آشکار شد، همچون نمودار شدن خورشید در آسمان صاف و بیابر و باز شدن دروازه نجف به روی عربهای بادیهنشین؛
و شفا یافتن این سه زن به اندازهای روشن بود که برای مردم بیان شد و دکترهایی که از بیماری آنان مطلّع بودند، با اینکه در امر مداوای آنان دقت بسیار داشتند، شفا یافتن معجزهگونه آنان را تصدیق کردند و بعضی از آنها تصدیق خود را بر شفای آنان به صورت نوشته اعلام داشتند و اگر ملاحظه اختصار و عدم مناسبت محل نبود، داستان آنها را به تفصیل نقل میکردم.
@ahlghalam
در مدرسهای که مهمانخانه آن حضرت است، سه نفر زمینگیر را که قدرت بر حرکت نداشتند مشاهده کردم، یکی از مردمان روم و دیگری از اهالی اصفهان و سومی از مردم خراسان بود، از هر سه پرسیدم، چگونه شما درمان نیافته و در اینجا ماندهاید؟ گفتند: ما شب بیستوهفتم رجب را درک نکردیم، اینجا ماندهایم تا شب بیستوهفتم آینده برسد و شفای خود را بگیریم و به خاطر این شب، مردم زیادی از شهرها جمع میشوند و بازار بزرگی به مدّت ده روز برپا میگردد.
مؤلّف گوید: مبادا این حکایت را دور از واقع بدانی، چه همانا معجزات و کراماتی که از این مَشاهد مشرّفه به ظهور رسیده و به حدّ تواتر نقلشده بسیار زیادتر از آن است که در شمار آید.
و در ماه شوّال گذشته [نسبت به زمان نوشتن این قسمت از مفاتیحالجنان به وسیله مؤلّف بزرگوارش مرحوم محدّث قمی(رحمةاللهعلیه)] سال هزار و سیصد و چهلوسه هجری قمری در حرم مطهّر حضرت امام رضا علیهالسلام، سه زن که هر سه به علت بیماری فلج و مانند آن زمینگیر بودند و علاجشان از توان پزشکان بیرون بود، شفا یافتند و این معجزه از آن قبر مطهّر بر همه واضح و آشکار شد، همچون نمودار شدن خورشید در آسمان صاف و بیابر و باز شدن دروازه نجف به روی عربهای بادیهنشین؛
و شفا یافتن این سه زن به اندازهای روشن بود که برای مردم بیان شد و دکترهایی که از بیماری آنان مطلّع بودند، با اینکه در امر مداوای آنان دقت بسیار داشتند، شفا یافتن معجزهگونه آنان را تصدیق کردند و بعضی از آنها تصدیق خود را بر شفای آنان به صورت نوشته اعلام داشتند و اگر ملاحظه اختصار و عدم مناسبت محل نبود، داستان آنها را به تفصیل نقل میکردم.
سوم:
شیخ کفعمی در کتاب «بلد الامین» فرموده است: شب مبعث این دعا را بخواند:
اللّٰهُمَّ إِنِّى أَسْأَلُک بِالتَّجَلِّى الْأَعْظَمِ فِى هٰذِهِ اللَّیْلَةِ مِنَ الشَّهْرِ الْمُعَظَّمِ، وَالْمُرْسَلِ الْمُکَرَّمِ، أَنْ تُصَلِّىَ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ وَأَنْ تَغْفِرَ لَنا مَا أَنْتَ بِهِ مِنَّا أَعْلَمُ ، یَا مَنْ یَعْلَمُ وَلَا نَعْلَمُ
خدایا! از تو درخواست میکنم، به تجلّی اعظم، در این شب از ماه معظّم و بهحق رسول مکرّم که درود فرستی بر محمّد و خاندانش و بیامرزی بر ما، آنچه را تو به آن از ما داناتری، ای آنکه میداند و ما نمیدانیم.
اللّٰهُمَّ بارِکْ لَنا فِى لَیْلَتِنا هٰذِهِ الَّتِى بِشَرَفِ الرِّسالَةِ فَضَّلْتَها، وَبِکَرامَتِکَ أَجْلَلْتَها، وَبِالْمَحَلِّ الشَّرِیفِ أَحْلَلْتَها
خدایا! بر ما برکت ده در این شب، شبی که آن را به شرف رسالت برتری دادی و به کرامتت بزرگ نمودی و به جایگاه شریفی برآوردی
اللّٰهُمَّ فَإِنّا نَسْأَلُکَ بِالْمَبْعَثِ الشَّرِیفِ، وَالسَّیِّدِ اللَّطِیفِ، وَالْعُنْصُرِ الْعَفِیفِ، أَنْ تُصَلِّىَ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ وَأَنْ تَجْعَلَ أَعْمالَنا فِى هٰذِهِ اللَّیْلَةِ وَفِى سائِرِ اللَّیالِى مَقْبُولَةً، وَذُنُوبَنا مَغْفُورَةً، وَحَسَناتِنا مَشْکُورَةً، وَسَیِّئاتِنا مَسْتُورَةً، وَقُلُوبَنا بِحُسْنِ الْقَوْلِ مَسْرُورَةً، وَأَرْزاقَنا مِنْ لَدُنْکَ بِالْیُسْرِ مَدْرُورَةً
خدایا! ما از تو درخواست میکنیم بهحق بعثت شریف و آقای مهربان و موجود پارسا که بر محمّد و خاندانش درود فرستی و اعمال ما را در این شب و در سایر شبها پذیرفته پیشگاهت قرار دهی و گناهانمان را آمرزیده بداری و خوبیهایمان را مورد سپاس و بدیهایمان را پوشیده گردانی و دلهایمان را به گفتار خوش شادمان کنی و روزیهایمان را از جانب خود به آسانی فراوان گردانی.
اللّٰهُمَّ إِنَّکَ تَرىٰ وَلَا تُرىٰ، وَأَنْتَ بِالْمَنْظَرِ الْأَعْلىٰ، وَ إِنَّ إِلَیْکَ الرُّجْعىٰ وَالْمُنْتَهىٰ، وَ إِنَّ لَکَ الْمَماتَ وَالْمَحْیا، وَ إِنَّ لَکَ الْآخِرَةَ وَالْأُولىٰ
خدایا! تو میبینی و خود دیده نمیشوی و تو در چشمانداز برتری و بازگشت و سرانجام بهسوی توست و ممات و حیات و آخرت و دنیا از آن تو است.
اللّٰهُمَّ إِنَّا نَعُوذُ بِکَ أَنْ نَذِلَّ وَ نَخْزىٰ، وَأَنْ نَأْتِىَ مَا عَنْهُ تَنْهىٰ
خدایا! به تو پناه میآوریم از اینکه خوار و رسوا شویم و از اینکه مرتکب عملی شویم که از آن نهی کردهای.
اللّٰهُمَّ إِنَّا نَسْأَلُکَ الْجَنَّةَ بِرَحْمَتِکَ، وَنَسْتَعِیذُ بِکَ مِنَ النَّارِ فَأَعِذْنا مِنْها بِقُدْرَتِکَ، وَنَسْأَلُکَ مِنَ الْحُورِ الْعِینِ فَارْزُقْنا بِعِزَّتِکَ، وَاجْعَلْ أَوْسَعَ أَرْزاقِنا عِنْدَ کِبَرِ سِنِّنا، وَأَحْسَنَ أَعْمالِنا عِنْدَ اقْتِرابِ آجالِنا، وَأَطِلْ فِى طاعَتِکَ، وَما یُقَرِّبُ إِلَیْکَ، وَیُحْظِى عِنْدَکَ، وَیُزْ لِفُ لَدَیْکَ أَعْمارَنا ، وَأَحْسِنْ فِى جَمِیعِ أَحْوالِنا وَأُمُورِنا مَعْرِفَتَنا، وَلَا تَکِلْنا إِلىٰ أَحَدٍ مِنْ خَلْقِکَ فَیَمُنَّ عَلَیْنا، وَتَفَضَّلْ عَلَیْنا بِجَمِیعِ حَوائِجِنا لِلدُّنْیا وَالْآخِرَةِ، وَابْدَأْ بِآبائِنا و
َأَبْنائِنا وَجَمِیعِ إِخْوانِنَا الْمُؤْمِنِینَ فِى جَمِیعِ مَا سَأَلْناکَ لِأَ نْفُسِنا یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ
خدایا درخواست بهشت را به رحمتت از تو داریم و به تو پناه میآوریم از آتش دوزخ، پس ما را به قدرتت از آتش پناه ده و از تو درخواست حورالعین داریم، پس به عزّتت روزی ما فرما و فراخترین روزی را هنگام پیری ما قرار ده و نیکوترین اعمالمان را به گاه فرا رسیدن مرگمان و عمر ما را در طاعتت و در آنچه ما را به سویت نزدیک کند و در نزدت بهرهمندمان نماید و در پیشگاهت بر منزلتمان افزاید، طولانی گردان و در همه حالات و کارها معرفتمان را نیکو گردان و ما را به احدی از خلقت وامگذار تا بر ما منّت نهد و بر ما به برآورده ساختن تمام حاجات دنیا و آخرتمان تفضّل فرما و بخشش آغاز کن به پدرانمان و فرزندانمان و همه برادران با ایمانمان، در همه آنچه از تو برای خود درخواست کردیم، ای مهربانترین مهربانان؛
اللّٰهُمَّ إِنَّا نَسْأَلُکَ بِاسْمِکَ الْعَظِیمِ، وَمُلْکِکَ الْقَدِیمِ، أَنْ تُصَلِّىَ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَأَنْ تَغْفِرَ لَنَا الذَّنْبَ الْعَظِیمَ، إِنَّهُ لَایَغْفِرُ الْعَظِیمَ إِلّا الْعَظِیمُ
خدایا! از تو درخواست میکنیم به نام بزرگت و فرمانروایی دیرینهات که بر محمّد و خاندان محمّد درود فرستی و بیامرزی بر ما گناه بزرگ را، چراکه بزرگ را جز بزرگ نمیآمرزد.
اللّٰهُمَّ وَهٰذا رَجَبٌ الْمُکَرَّمُ الَّذِى أَکْرَمْتَنا بِهِ أَوَّلُ أَشْهُرِ الْحُرُمِ، أَکْرَمْتَنا بِهِ مِنْ بَیْنِ الْأُمَمِ، فَلَکَ الْحَمْدُ یَا ذَا الْجُودِ وَالْکَرَمِ، فَأَسْأَلُکَ بِهِ وَبِاسْمِکَ الْأَعْظَمِ الْأَعْظَمِ الْأَعْظَمِ، الْأَجَلِّ الْأَکْرَمِ الَّذِى خَلَقْتَهُ فَاسْتَقَرَّ فِى ظِلِّکَ فَلا یَخْرُجُ مِنْکَ إِلىٰ غَیْرِکَ أَنْ تُصَلِّىَ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَأَهْلِ بَیْتِهِ الطَّاهِرِینَ، وَأَنْ تَجْعَلَنا مِنَ الْعامِلِینَ فِیهِ بِطاعَتِکَ، وَالْآمِلِینَ فِیهِ لِشَفاعَتِکَ.
خدایا! این ماه مکرّم رجب است که ما را به آن گرامی داشتی، نخستین ماههای حرام است که ما را به آن از میان امّتها اکرام نمودی، پس تو را سپاس ای دارای بخشش و کرم، از تو درخواست میکنم بهحق ماه رجب و بهحق نام بزرگتر بزرگتر بزرگتر باشکوهتر و گرامیتری که آن را آفریدی، پس در سایهات استقرار یافت، نامی که از تو به غیر تو نرسد که بر محمّد و اهلبیت پاکش درود فرستی و ما را در این ماه از برپادارندگان طاعتت و آرزومندان شفاعتت قرار دهی.
اللّٰهُمَّ اهْدِنا إِلَىٰ سَواءِ السَّبِیلِ، وَاجْعَلْ مَقِیلَنا عِنْدَکَ خَیْرَ مَقِیلٍ، فِى ظِلٍّ ظَلِیلٍ، وَمُلْکٍ جَزِیلٍ، فَإِنَّکَ حَسْبُنا وَ نِعْمَ الْوَکِیلُ
خدایا! ما را به راه راست هدایت فرما و جایگاه ما را نزد خود بهترین استراحتگاه در سایهسار رحمت همیشگی و فرمانروایی عظیمت قرار ده، تو ما را بسی و چه نیکو کارگشایی.
اللّٰهُمَّ اقْلِبْنا مُفْلِحِینَ مُنْجِحِینَ غَیْرَ مَغْضُوبٍ عَلَیْنا وَلَا ضَالِّینَ بِرَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ
خدایا! ما را به حالت رستگاری و موفقیت برگردان که در گروه غضب شدگان و در طایفه گمراهان نباشیم، به مهربانیات ای مهربانترین مهربانان.
اللّٰهُمَّ إِنِّى أَسْأَلُک بِعَزائِمِ مَغْفِرَتِکَ، وَبِواجِبِ رَحْمَتِکَ، السَّلامَةَ مِنْ کُلِّ إِثْمٍ، وَالْغَنِیمَةَ مِنْ کُلِّ بِرٍّ، وَالْفَوْزَ بِالْجَنَّةِ، وَالنَّجاةَ مِنَ النَّارِ
خدایا! به وسایل موجب آمرزشت و به رحمتت که بر خود حتم کردهای، از تو درخواست میکنم، سلامت از هر گناه و بهرهمندی از هر کار نیک و رسیدن به بهشت و رهایی از دوزخ را به من عطا فرمایی.
اللّٰهُمَّ دَعاکَ الدَّاعُونَ وَدَعَوْتُکَ، وَسَأَلَکَ السَّائِلُونَ وَسَأَلْتُکَ، وَطَلَبَ إِلَیْکَ الطَّالِبُونَ وَطَلَبْتُ إِلَیْکَ
خدایا! خوانندگان تو را خواندند و من هم تو را خواندم و درخواستکنندگان از تو درخواست کردند و من هم از تو درخواست نمودم و جویندگان تو را جویا شدند و من هم جویای تو شدم.
اللّٰهُمَّ أَنْتَ الثِّقَةُ وَالرَّجاءُ، وَ إِلَیْکَ مُنْتَهَى الرَّغْبَةِ فِى الدُّعاءِ
خدایا! تو مورد اطمینان و امیدی و نهایت میل و رغبت در خواندن دعا بهسوی توست.
اللّٰهُمَّ فَصَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ وَاجْعَلِ الْیَقِینَ فِى قَلْبِى، وَالنُّورَ فِى بَصَرِى، وَالنَّصِیحَةَ فِى صَدْرِى، وَذِکْرَکَ بِاللَّیْلِ وَالنَّهارِ عَلَىٰ لِسانِى، وَرِزْقاً واسِعاً غَیْرَ مَمْنُونٍ وَلَا مَحْظُورٍ فَارْزُقْنِى، وَبارِکْ لِى فِیما رَزَقْتَنِى، وَاجْعَلْ غِناىَ فِى نَفْسِى، وَرَغْبَتِى فِیما عِنْدَکَ، بِرَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ
خدایا! بر محمّد و خاندانش درود فرست و قرار ده یقین را در قلبم و روشنی را در دیدهام و خیرخواهی را در سینهام و ذکرت را در هر شب و روز بر زبانم و روزی گسترده بی
منّت و غیر حرام را روزیام فرما و در آنچه روزیام نمودی برکت افزا و بینیازیام را در خودم و دلبستگیام را در آنچه نزد توست قرار ده، به مهربانیات ای مهربانترین مهربانان.
پس به سجده برو و بگو:
الْحَمْدُ لِلّٰهِ الَّذِى هَدانا لِمَعْرِفَتِهِ، وَخَصَّنا بِوِلایَتِهِ، وَوَفَّقَنا لِطاعَتِهِ، شُکْراً شُکْراً
(تا صد مرتبه)
سپاس خدای را که ما را به معرفتش رهنمون شد و به ولایتش خاص گرداند و به طاعتش توفیقمان داد، سپاس، سپاس.
پس سر از سجده بردار و بگو:
اللّٰهُمَّ إِنِّى قَصَدْتُکَ بِحاجَتِى، وَاعْتَمَدْتُ عَلَیْکَ بِمَسْأَلَتِى، وَتَوَجَّهْتُ إِلَیْکَ بِأَئِمَّتِى وَسادَتِى. اللّٰهُمَّ انْفَعْنا بِحُبِّهِمْ، وَأَوْرِدْنا مَوْرِدَهُمْ، وَارْزُقْنا مُرافَقَتَهُمْ، وَأَدْخِلْنَا الْجَنَّةَ فِى زُمْرَتِهِمْ بِرَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ
خدایا من تو را برای رفع حاجتم قصد کردم و به خواستهام بر تو اعتماد کردم و روی آوردم به تو به واسطه امامان و سرورانم. خدایا! ما را به محبتشان سود بخش و به جایگاه آنان وارد کن و همنشینی با ایشان را روزی ما گردان و ما را در زمره آنان وارد بهشت کن، به مهربانیات ای مهربانترین مهربانان.
@ahlghalam
* روز عید مبعث:
روز بیست و هفتم یکی از اعیاد بزرگ است و روزی است که حضرت رسول صلیاللهعلیهوآله به پیامبری مبعوث شد و جبرئیل برای ابلاغ پیامبری، بر آن حضرت فرود آمد و برای این روز چند عمل وارد است:
اوّل:
غسل کردن.
دوّم:
روزه گرفتن و آن یکی از چهار روزی است که در طول سال برای روزه گرفتن امتیاز ویژه دارد و ثوابی برابر با روزه هفتاد سال دارد.
سوّم:
صلوات زیاد فرستادن.
چهارم:
زیارت حضرت رسول صلیاللهعلیهوآله و امیرالمؤمنین علیهالسلام.
پنجم:
شیخ طوسی در کتاب «مصباح» فرموده: که از ریان بن الصّلت روایت شده: حضرت جواد علیهالسلام زمانی که در بغداد بود روز نیمه و روز بیستوهفتم رجب را روزه گرفت و همه خدمتکاران آن حضرت نیز روزه گرفتند و به ما فرمان داد دوازده رکعت نماز بجا آوریم به این صورت که:
در هر رکعت یک مرتبه «حمد» و «سوره[توحید]» خوانده و پس از پایان نماز، هر کدام از سورههای «حمد» و «توحید» و «قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ» و «قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ» را «چهار مرتبه» بخواند، آنگاه «چهار مرتبه» بگوید:
لَاإِلٰهَ إِلّا اللّٰهُ، وَاللّٰهُ أَکْبَرُ، وَسُبْحانَ اللّٰهِ، وَالْحَمْدُ لِلّٰهِ، وَلَا حَوْلَ وَلَا قُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ؛ معبودی جز خدا نیست و خدا بزرگتر از هر چیزی است و منزّه است خدا و خدا را سپاس و نیست جنبش و نیرویی جز به عنایت خدای برتر و بزرگ.
و «چهار مرتبه»:
اللّٰهُ اللّٰهُ رَبِّی لَاأُشْرِکُ بِهِ شَیْئاً.
خدا، خدا، پروردگار من است، چیزی را برای او شریک نمیآورم.
و «چهار مرتبه»:
لَاأُشْرِکُ بِرَبِّی أَحَداً.
هیچکس را برای پروردگارم شریک نسازم.
ششم:
شیخ طوسی از جناب ابوالقاسم حسین بن روح روایت کرده که در این روز دوازده رکعت نماز به جا میآوری در هر رکعت سوره «حمد» و سورهای که آسان باشد میخوانی و پس از گفتن تشهّد و سلام بین هر دو رکعت میگویی:
الْحَمْدُ لِلّٰهِ الَّذِى لَمْ یَتَّخِذْ وَلَداً، وَلَمْ یَکُنْ لَهُ شَرِیکٌ فِى الْمُلْکِ، وَلَمْ یَکُنْ لَهُ وَلِیٌّ مِنَ الذُّلِّ، وَکَبِّرْهُ تَکْبِیراً. یَا عُدَّتِی فِی مُدَّتِی، یَا صاحِبِی فِی شِدَّتِى، یَا وَلِیِّى فِى نِعْمَتِى، یَا غِیاثِى فِى رَغْبَتِى، یَا نَجاحِى فِى حاجَتِى، یَا حافِظِى فِى غَیْبَتِى، یَا کافِىَّ فِى وَحْدَتِى، یَا أُنْسِى فِى وَحْشَتِى، أَنْتَ السَّاتِرُ عَوْرَتِى، فَلَکَ الْحَمْدُ، وَأَنْتَ الْمُقِیلُ عَثْرَتِى، فَلَکَ الْحَمْدُ، وَأَنْتَ الْمُنْعِشُ صَرْعَتِى، فَلَکَ الْحَمْدُ، صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَاسْتُرْ عَوْرَتِى، وَآمِنْ رَوْعَتِى، وَأَقِلْنِى عَثْرَتِى، وَاصْفَحْ عَنْ جُرْمِى، وَتَجاوَزْ عَنْ سَیِّئاتِى فِى أَصْحابِ الْجَنَّةِ وَعْدَ الصِّدْقِ الَّذِى کانُوا یُوعَدُونَ
خدا را سپاس که فرزندی بر نگرفته و برایش در فرمانروایی شریکی و یاوری از روی خواری نبوده است و او را بزرگ شمار، ای توشهام در همه عمر، ای همنشینم در سختیها، ای سرپرستم در نعمت، ای فریادرسم در رغبت، ای پیروزیم در حاجت، ای نگهدارم در غیبت، ای کفایتم در تنهایی، ای همدمم در هراس، تو پوشاننده کاستی منی، تو را سپاس، تو نادیده گیرنده لغزش منی، تو را سپاس، تو بلندی بخش من در وقت افتادگی هستی، تو را سپاس، بر محمّد و خاندان محمّد درود فرست و عیبم را بپوشان و هراسم را ایمنی بخش و لغزشم را نادیده گیر و از گناهم چشم بپوش و از زشتیهایم درگذر و در زمره بهشتیان قرارم ده همراه با آن وعده صادقانهای که به آنها دادهای.
هنگامیکه از نماز و دعا فارغ شدی، هر یک از سورههای «حمد» و «قُلْ ه
ُوَ اللَّهُ أَحَدٌ» و «قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ» و «قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ» و «قُلْ یٰا أَیُّهَا الْکٰافِرُونَ» و «إِنّٰا أَنْزَلْنٰاهُ» و «آیتالکرسی» را هفت مرتبه میخوانی و هفت بار میگویی:
لَاإِلٰهَ إِلّا اللّٰهُ، وَاللّٰهُ أَکْبَرُ، وَسُبْحانَ اللّٰهِ، وَلا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ.
معبودى جز خدا نیست و خدا بزرگتر است و پاک است خدا و جنبش و نیرویى جز به خدا نیست.
و هفت بار:
اللّٰهُ اللّٰهُ رَبِّی لَاأُشْرِکُ بِهِ شَیْئاً.
خدا، خدا، پروردگار من است، چیزی را برای او شریک نمیآورم.
و هر دعایى که بخواهى میخوانی.
هفتم:
در کتاب «اقبال» و در بعضی نسخههای «مصباح» آمده که مستحب است در این روز این دعا را بخوانند:
یا مَنْ أَمَرَ بِالْعَفْوِ وَالتَّجاوُزِ، وَضَمَّنَ نَفْسَهُ الْعَفْوَ وَالتَّجاوُزَ، یَا مَنْ عَفا وَتَجاوَزَ اعْفُ عَنِّى وَتَجاوَزْ یَا کَرِیمُ. اللّٰهُمَّ وَقَدْ أَکْدَى الطَّلَبُ، وَأَعْیَتِ الْحِیلَةُ وَالْمَذْهَبُ، وَدَرَسَتِ الْآمالُ، وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ إِلّا مِنْکَ وَحْدَکَ لا شَرِیکَ لَکَ
ای آنکه به عفو و گذشت فرمان داده و عفو و گذشت را بر عهده خویش ضمانت کرده است، ای آنکه بخشید و درگذشت، مرا عفو کن و از من درگذر ای کریم. خدایا! طلب سخت شده و چارهجویی و راهیابی مرا به زحمت افکنده و آرزوها کهنه گشته و رشته امید جز از تو که یگانهای و شریکی نداری بریده شده است.
اللّٰهُمَّ إِنِّى أَجِدُ سُبُلَ الْمَطالِبِ إِلَیْکَ مُشْرَعَةً، وَمَناهِلَ الرَّجاءِ لَدَیْکَ مُتْرَعَةً، وَأَبْوابَ الدُّعاءِ لِمَنْ دَعاکَ مُفَتَّحَةً، وَالاسْتِعانَةَ لِمَنِ اسْتَعانَ بِکَ مُباحَةً، وَأَعْلَمُ أَنَّکَ لِداعِیکَ بِمَوْضِعِ إِجابَةٍ، وَ لِلصَّارِخِ إِلَیْکَ بِمَرْصَدِ إِغاثَةٍ، وَأَنَّ فِى اللَّهْفِ إِلىٰ جُودِکَ وَالضَّمانِ بِعِدَتِکَ عِوَضاً مِنْ مَنْعِ الْباخِلِینَ؛ وَمَنْدُوحَةً عَمَّا فِى أَیْدِى الْمُسْتَأْثِرِینَ، وَأَنَّکَ لَاتَحْتَجِبُ عَنْ خَلْقِکَ إِلّا أَنْ تَحْجُبَهُمُ الْأَعْمالُ دُونَکَ
خدایا! من راههای خواهش را بهسوی تو باز مییابم و چشمهسارهای امید نزد تو پرآب است و درهای دعا را برای هرکه به درگاهت دعا کند گشودهای و یاریات آن را که از تو یاری خواهد فراهم است و میدانم که برای آنکه تو را خواند در جایگاه اجابتی و برای فریادکنندهات درصدد فریادرسی هستی و همانا در طمع ورزیدن به بخششت و اعتماد به وعدهات جایگزینی است برای دریغ ورزی بخیلان؛ و گشایشی است از آنچه در دست ثروتاندوزان است، تو از بندگانت در پرده نمیروی، جز اینکه کردارشان بین تو و ایشان پرده میافکند
وَقَدْ عَلِمْتُ أَنَّ أَفْضَلَ زادِ الرَّاحِلِ إِلَیْکَ عَزْمُ إِرادَةٍ یَخْتارُکَ بِها وَقَدْ ناجاکَ بِعَزْمِ الْإِرادَةِ قَلْبِى، وَأَسْأَلُک بِکُلِّ دَعْوَةٍ دَعاکَ بِها راجٍ بَلَّغْتَهُ أَمَلَهُ، أَوْ صارِخٌ إِلَیْکَ أَغَثْتَ صَرْخَتَهُ، أَوْ مَلْهُوفٌ مَکْرُوبٌ فَرَّجْتَ کَرْبَهُ، أَوْ مُذْنِبٌ خاطِئٌ غَفَرْتَ لَهُ، أَوْ مُعافىً أَتْمَمْتَ نِعْمَتَکَ عَلَیْهِ، أَوْ فَقِیرٌ أَهْدَیْتَ غِناکَ إِلَیْهِ، وَ لِتِلْکَ الدَّعْوَةِ عَلَیْکَ حَقٌّ وَعِنْدَکَ مَنْزِلَةٌ إِلّا صَلَّیْتَ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَقَضَیْتَ حَوائِجِى حَوائِجَ الدُّنْیا وَالْآخِرَةِ
و هرآینه دانستم که برترین توشه کوچکننده بهسویت، اراده نیرومندی است که بدان تو را برمیگزیند و با همین اراده نیرومند دلم با تو مناجات کرده و از تو میخواهم هر دعایی را که تو را به آن خواند امیدواری که او را به آرزویش رساندی، یا فریادکشی به درگاهت که به دادش رسیدی، یا دلسوخته غمزدهای که اندوهش را زدودی، یا گنهکار خطاکاری که او را آمرزیدی، یا تندرستی که نعمت خویش را بر او تمام کردی، یا بیچیزی که توانگریات را به او هدیه دادی و چنین دعایی را بر تو حقّی است و نزدت مقامی، بهحق این دعا بر محمّد و خاندان محمّد درود فرست و حاجات دنیا و آخرتم را برآور.
وَهٰذا رَجَبٌ الْمُرَجَّبُ الْمُکَرَّمُ الَّذِى أَکْرَمْتَنا بِهِ أَوَّلُ أَشْهُرِ الْحُرُمِ أَکْرَمْتَنا بِهِ مِنْ بَیْنِ الْأُمَمِ، یَا ذَا الْجُودِ وَالْکَرَمِ فَنَسْأَلُکَ بِهِ وَبِاسْمِکَ الْأَعْظَمِ الْأَعْظَمِ الْأَعْظَمِ، الْأَجَلِّ الْأَکْرَمِ الَّذِى خَلَقْتَهُ فَاسْتَقَرَّ فِى ظِلِّکَ فَلا یَخْرُجُ مِنْکَ إِلىٰ غَیْرِکَ أَنْ تُصَلِّىَ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَأَهْلِ بَیْتِهِ الطَّاهِرِینَ وَتَجْعَلَنا مِنَ الْعامِلِینَ فِیهِ بِطاعَتِکَ، وَالْآمِلِینَ فِیهِ بِشَفاعَتِکَ
این رجب مرجّب مکرم است که ما را به آن گرامی داشتی، نخستین ماههای حرام است که ما را به خاطر آن از بین ملّتها اکرام نمودی، ای دارای جود و کرم، از تو درخواست میکنیم بهحق ماه رجب و به نام بزرگتر بزرگتر بزرگتر باشکوه و گرامیتری
که آن را آفریدی پس در سایهات استقرار یافت و جلوهاش از تو به دیگری نمیرسد، بر محمّد و اهلبیت پاکش درود فرستی و ما را در این ماه از عاملین به طاعتت و آرزومندان شفاعتت قرار دهی
اللّٰهُمَّ وَاهْدِنا إِلىٰ سَواءِ السَّبِیلِ، وَاجْعَلْ مَقِیلَنا عِنْدَکَ خَیْرَ مَقِیلٍ فِى ظِلٍّ ظَلِیلٍ، فَإِنَّکَ حَسْبُنا وَ نِعْمَ الْوَکِیلُ، وَالسَّلامُ عَلَىٰ عِبادِهِ الْمُصْطَفَیْنَ وَصَلَواتُهُ عَلَیْهِمْ أَجْمَعِینَ
خدایا! ما را به راه راست هدایت فرما و استراحتگاه ما را در سایهسار همیشگیات نزد خویش بهترین استراحتگاه قرار ده که تو ما را بسی و چه نیکو کارگشایی هستی و سلام و درود بر همه بندگان برگزیدهاش،
اللّٰهُمَّ وَبارِکْ لَنا فِى یَوْمِنا هٰذَا الَّذِى فَضَّلْتَهُ، وَبِکَرامَتِکَ جَلَّلْتَهُ، وَبِالْمَنْزِلِ الْعَظِیمِ الْأَعْلىٰ أنْزَلْتَهُ، صَلِّ عَلَىٰ مَنْ فِیهِ إِلَىٰ عِبادِکَ أَرْسَلْتَهُ وَبِالْمَحَلِّ الْکَرِیمِ أَحْلَلْتَهُ
خدایا! به ما در این روز برکت ده، روزی که آن را برتری دادی و به کرامتت بزرگ نمودی و به جایگاه بزرگ و برتر وارد ساختی، بر آنکه در این روز بهسوی بندگانت فرستادی و او را به مقام با کرامتی برآوردی درود فرست.
اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیْهِ صَلاةً دائِمَةً تَکُونُ لَکَ شُکْراً، وَلَنا ذُخْراً، وَاجْعَلْ لَنا مِنْ أَمْرِنا یُسْراً، وَاخْتِمْ لَنا بِالسَّعادَةِ إِلىٰ مُنْتَهىٰ آجالِنا، وَقَدْ قَبِلْتَ الْیَسِیرَ مِنْ أَعْمالِنا، وَبَلَّغْتَنا بِرَحْمَتِکَ أَفْضَلَ آمالِنا، إِنَّکَ عَلَىٰ کُلِّ شَىْءٍ قَدِیرٌ، وَصَلَّى اللّٰهُ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ وَسَلَّمَ
خدایا! بر او درود فرست، درودی همیشگی که برای تو سپاس و برای ما ذخیرهای باشد و در کارمان آسانی قرار ده و پایان عمرمان را به سعادت و نیکبختی ختم کن، در حالی که اعمال اندک ما را پذیرفته و با رحمت بیکرانت ما را به برترین آرزوهایمان رسانده باشی که تو بر هر چیز توانایی و درود و سلام خدا بر محمّد و خاندانش باد.
مؤلّف گوید: این دعا را حضرت موسی بن جعفر علیهالسلام در آن روزی که آن جناب را به طرف بغداد حرکت دادند، بر زبان جاری کرد و آن روز، روز بیستوهفتم رجب بود و این دعا از دعاهای برگزیده ماه رجب است
@ahlghalam
🌺سبک زندگی قرآنی :🌺
🍂 شکرگزار نعمت بعثت باشید. 🍂
🔶 لَقَدْ مَنَّ اللّهُ عَلَي الْمُؤمِنِينَ إِذْ بَعَثَ فِيهِمْ رَسُولاً مِّنْ أَنفُسِهِمْ يَتْلُو عَلَيْهِمْ آيَاتِهِ وَيُزَكِّيهِمْ وَيُعَلِّمُهُمُ الْكِتَابَ وَالْحِكْمَةَ وَإِن كَانُواْ مِن قَبْلُ لَفِي ضَلالٍ مُّبِينٍ
(آل عمران /١۶۴)
Allah certainly favoured the faithful when He raised up among them an apostle from among themselves to recite to them His signs and to purify them and teach them the Book and wisdom, and earlier they had indeed been in manifest error.
⚡️ترجمه : خداوند به مؤمنان نعمت بزرگى بخشید، هنگامى که در میان آنها، پیامبرى از خودشان برانگیخت; که آیات او را بر آنها بخواند، و آنها را پاک کند و کتاب و حکمت بیاموزد; و البته پیش از آن، در گمراهى آشکارى بودند.
⭐️بعثت انبيا، بزرگ ترين هديه ى آسمانى و نعمت الهى است.
🔴براى شناخت بهتر نعمت بعثت، نگاهى به دوران قبل از اسلام بکنید و ببینید در چه حال و روزى بودید و از کجا به کجا رسیدید.
✅برنامه پیامبر برای اصلاح جامعه:
🍃نخست، خواندن آیات پروردگار بر مردم و آشنا ساختن گوش ها و افکار با این آیات.
🍃دوم، تعلیم، یعنى وارد ساختن این حقایق در درون جان آنها.
🍃سوم، تزکیه نفوس و تربیت ملکات اخلاقى و انسانى.
#سبک_زندگی_قرآنی
@ahlghalam
🔵 غایت بعثت انبیا(ع)-بُعِثْتُ لِأُتَمِّمَ مَكَارِمَ الْأَخْلَاقِ❗️
📌بطور كلّي بعثت انبيا و بطور خاص بعثت پيغمبر اكرم. يك بحث راجع به مأموريت آنها است، يك بحث راجع به غايت و نتيجه بعثت است.
✅ در باب مأموريت نسبت به خودِ پيغمبر اكرم بلكه جميع انبياء ما آيات متعدّد در قرآن داريم «لَقَدْ مَنَّ اللَّهُ عَلَى الْمُؤْمِنينَ إِذْ بَعَثَ فيهِمْ رَسُولاً مِنْ أَنْفُسِهِمْ يَتْلُوا عَلَيْهِمْ آياتِهِ وَ يُزَكِّيهِمْ وَ يُعَلِّمُهُمُ الْكِتابَ وَ الْحِكْمَةَ وَ إِنْ كانُوا مِنْ قَبْلُ لَفي ضَلالٍ مُبِينٍ »
1️⃣ راجع به پيغمبر اكرم، منّت الهی كه مبعوث كرد پيغمبر اكرم را و بعد هم مأموريتاش هم اين است.
⚡️🍃 تلاوت آيات و تزكيه نفوس و تعليمِ علم و حكمت در آيه شريفه دارد. در بين اين مأموريتها اهمِّ مأموريتشان آن مسألۀ تزكيه است، كه نقش اساسي هم نسبت به او است. چه نسبت به قبلاش، چه نسبت به بعداش، اين خودش يك مأموريتی است. در باب تزكيه يعنی تطهير، تطهيرِ نفوس اين تزكيه كه گفته میشود بطور كلّی در سه رابطه است.
⚡️🍃 تزكيه نسبت به بُعد عقلانی انسان، عقل، نفس، بعد هم كه اين را مطرح ميكنند. يعنی تطهير بُعد اعتقادی انسان كه كار عقل است و نتيجهاش در قلب است. تطهير در بُعد اعتقادی ميگويند اين را، مثل شرك، شرك يك كثافت اعتقادی است. اين كثافت را پاك كردن از درون، تزكيه است اين. تزكيه اعتقادی ما ميگوييم اين را، تطهير اعتقادی. از اعتقاداتِ باطله.
1️⃣سورۀ مبارکۀ آل عمران ، آیۀ 416
#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی رحمت الله علیه
#درس_اخلاق
❤️ #بعثت نبیّ مکرم اسلام(ص)، منادی توحید و عدالت مبارک باد!
═══✼🍃💖🍃✼══
@ahlghalam
💚 دست زدن در شادی اهل بیت
🔷س ۶۵۳۶: دستزدن همراه با شادی و خواندن و ذکر صلوات بر پیامبر اکرم و آل او(صلوات الله علیهم اجمعین) در جشنهایی که به مناسبت ایام ولادت ائمه معصومین(علیهمالسلام) و اعیاد وحدت و مبعث برگزار می شود چه حکمی دارد؟ اگر این جشن ها در مکانهای عبادت مانند مسجد و نمازخانه های ادارات و مؤسسات دولتی و یا حسینیه ها برگزار شوند، حکم آنها چیست؟
✅ج: به طور کلی کف زدن فی نفسه به نحو متعارف در جشنهای اعیاد یا برای تشویق و تأیید و مانند آن اشکال ندارد ولی بهتر است فضای مجالس دینی به خصوص مراسمی که در مساجد و حسینیه ها و نمازخانه ها برگزار می شود، به ذکر صلوات و تکبیر معطّر گردد تا انسان به ثواب آنها برسد.
📕منبع: khamenei.ir
@ahlghalam
🕊 *زیارتنامه ی شهدا*🕊
🌹🌱🌹🌱 *اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَولِیاءَ اللهِ وَ اَحِبّائَهُ* ،
*اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَصفِیَآءَ اللهِ وَ اَوِدّآئَهُ* ،
*السَلامُ عَلَیکُم یا اَنصَارَ دینِ اللهِ*
*، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ رَسُولِ اللهِ* ،
*اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَمیرِالمُومِنینَ* ،
*اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ فاطِمَةَ سَیِّدَةِ نِسآءِ العالَمینَ*
، *اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبی مُحَمَّدٍ الحَسَنِ بنِ عَلِیٍّ الوَلِیِّ النّاصِحِ* ،
*اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبی عَبدِ اللهِ* ،
*بِاَبی اَنتُم وَ اُمّی طِبتُم ، وَ طابَتِ الاَرضُ الَّتی فیها دُفِنتُم ، وَفُزتُم فَوزًا عَظیمًا*
*فَیا لَیتَنی کُنتُ مَعَکُم فَاَفُوزَمَعَکُم**.
🌹🌱🌹🌱
====================
@ahlghalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨دعوت پادشاه سعودی از امام خامنه ای برای حضور در مسجد الحرام و پاسخ متفاوت ایشان... میام به شرط اینکه....
✍تضعیف آل سعود مقدمه ایمن سازی حریم کعبه و تحقق ظهور از یمن است.
ـــــــــــــــــــــــ
@ahlghalam
🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃
✒️ عرض ارادتی به ساحت رسول مهربان اسلام
💫 السلام علیک یا رسول الله
💞بانگ تکبیر ز امواج فضا می آید
💞گوش باشید که آوای خدا می آید
💞بوی عطر از نفس باد صبا می آید
💞نفس باد صبا روح فزا می آید
💞پیک وحی است که در غار حرا می آید
💞به محمد ز خداوند ندا می آید.
💞این چراغی است که تا شام ابد جلوه گر است؛
💞این یتیمی است که بر عالم خلقت پدر است
💞این نجات همه در دامن موج خطر است
💞این رسولی است که از کلّ رُسُل خوب تر است
🍁یا رَحمَةٌ لِلعَالَمین🍁
🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃
♻️ شنبه
🌀 ۲۹ بهمن ۱۴۰۱
♻️ ۲۷ رجب ۱۴۴۴
🌀 ۱۸ فوریه ۲۰۲۳
🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃
📿ذکر روز شنبه
✨یا رب العالمین✨
🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃
✋🏻 سلام؛ عید مبعث رسول رحمت حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و سلم بر همگان مبارک باد. تقدیم به پیشگاهشان ذکر صلواتی بر محمد و آل محمد
💞💞💞
🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃
💠 حدیث امروز
✍🏻 پیامبر مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند:
رفتار و اخلاق خود را نیکو سازید، نسبت به همسایگان با ملاطفت و محبّت برخورد نمائید، زنان و همسران خود را گرامی دارید تا بدون حساب وارد بهشت گردید.
📚امالی طوسی، ج ۱، ص ۲۱۹
🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃
🔴در دولت رئیسی سکه داره به مرز بیست میلیون تومان میرسه...
🔹️چقدر بی انصاف هستید. خوش بینانه گفتم بی انصاف. اینا حرفای اصلاح طلبهای منافق هست که این روزا از آبی که خودشون گل آلود کردن ماهی می گیرن.!
👈 یعنی شماها نمی دونید چرا کشور وارد این فاز جدید گرانی دلار و سکه و بعد هم بالارفتن برخی قیمتها شد⁉️
🔻فاجعه هست اگر یک فعال مجازی نداند پشت صحنه این اتفاقات چه می گذرد.!
🔸️درست در روزهایی که قیمتها به نقطه ثبات رسیده بود.
🔸️قیمت دلار در محدوده ۲۷ هزارتومان مهارشده بود.
🔸️روابط تجاری با کشورهای همسایه به اوج خود رسیده بود.
🔸️نفت نقدی می فروختیم.
🔸️دست دولت برای اجرای افزایش حقوقها باز شده بوده.
🔸️آرامش به فضای کسب و کار برگشته بود
کارخانه ها براه افتادند.
🔸️تولید افزایش یافت.
🔸️صادراتمان رونق گرفت.
وووووو
🔹️توطئه بزرگی را رقم زدند.!
گفتیم فتنه! اما الان معلوم شد جنگ جهانی بود!خودشان اعتراف می کنند که همه اهرمها را بسیچ کردند.! فضا را نا امن کردند و این دولت مظلوم چه فشاری را تحمل کرد خدا می داند و بس.
👈چقدر بی معرفت و بی انصاف باشیم که دولت رئیسی را مقصر وضع موجود بدانیم.!
این چه ظلم بزرگی هست که مرتکب میشویم؟
رئیسی جانش را به خطر انداخت. رفت به سنندجی که بارها گفتند سقوط کرده در نظر امنیتی های دنیا یک دیوانگی محض است. جایی که تجزیه طلبها از هر کوچه و پس کوچه و پشت بام خانه و بلندی می توانستند او را هدف قرار دهند!
اما اما اما
رئیسی رفت تا دنیا بداند در نا امن کردن ایران شکست خوردند و ایران آرام است.
👈خدا شاهد است که گفتن برخی حرفها حق الناس است.!
👈انتشارشان خیانت است.
👈هر دلی را که بیجهت نگران کنیم مرتکب معصیت شدیم.
👈هر امیدی را که بی جهت نا امید کنیم، خیانت کردیم.
🔹️اگر به انتقاد باشد بنده حقیر به اندازه همه مجازی ها حرف انتقادی دارم. اما همه را نگه داشتم تا کشور به آرامش برسد. الان وقت زدن دولت رئیسی نیست که همه دارند می زنند.!
🔸️از خواص بهتر سراغ دارید.؟ سکوتشان یعنی زدن دولت.!
🔸️اصلاح طلبی که منتقد بود به یکباره برانداز شد.!
🔸️براندازها وارد فاز جنگ مسلحانه شدند.
🔸️هسته های خفته منافقین در کشور فعال شده اند.
🔸️دشمن علنا اعلام کرد که مشغول مسلح کردن معترضین است.
🔸️ملای بی بصیرت خیانتکار زاهدان عملا مردم را رودرروی نظام قرار داد!
🔸️این فضای وهم آلود مجازی هم که معلوم نمی شود کی دوست است و چه کسی دشمن.!
مثل موریانه و خوره به جان امید مردم افتاده اند.!
🔻به چه زبانی بگویم که عده ای دارند شبانه روز جان می دهند در سکوت خبری تا مردم آرامش داشته باشند.! همه دنبال شهید شدن امنیتی ها هستند تا از آمارشان بفهمند چقدر هزینه دادیم.! اما خدا می داند که خیلی از هزینه های حافظان امنیت از کشته شدنشان بالاتر است.
انصاف داشته باشید
جوانمردی کنید
صبور باشید
🔹️این کشور در آستانه یک پیروزی بزرگ در آخرالزمان است. خرابش نکنید.
🔹️ و یک حرف مهم که باید گفته شود.
🔹️حکایت این دولت حکایت شهید آرمان علی وردی است. هرکسی از راه میرسد با هرچه دم دستش دارد می زند.! امروز دشمن در خانه است! شهادت آن سرباز راهور نیروی انتظامی را دیدید!؟ گناهش چه بود؟ شما با دشمنی روبرو هستید که بین مردم سنگر گرفته.! هر لحظه ممکن است کنار یک نیروی امنیتی سبز شود و یک تیر شلیک کند. اوضاع برای سربازان حافظ امنیت در هر لباسی که باشند اینگونه هست.
دوستان انقلابی و مذهبی پس بیشتر مطالعه کنید و کمی صبور باشید و انصاف به خرج بدید ، التماس دعا⚘️✋️
#محسن_احمدی
@ahlghalam
🔻"اجنّهی پیر" علیه مردم ایران
♨️ سعید حجاریان، از تئوریسینهای اصلاحطلب اخیراً یادداشتی را با عنوان "اجنّهی پیر" (به معنای جنینهای پیر) در وبسایت مشق نو منتشر کرد و در آن به توصیف خصلتها و ضررهای این جنینهای پیر در حکمرانی و جامعه ایران اشاره کرد.
♨️ حجاریان در این یادداشت ۴ صفت را برای این جنینها برمیشمرد که به ترتیب عبارتند از: سختگیری، تعصب، خامی و عدم توجه به آینده، علاقه به مکیدن خون جامعه و رنگ عوض کردن.
‼️او در پایان نیز دو راه حل خروج جامعه از صغارت در مقابل اینان و اهمیت یافتن "خرد نقّاد" در مقابل اینان را توصیه میکند.
قبل از هرچیز باید دقت شود معنایی که حجاریان -با هر نیتی- به آن اشاره کرده در همه حکومتها و در همه زمانها وجود دارد و همواره کسانی هستند که با ریا و تدلیس بر ساحت حکمرانی یا بیتالمال تار میتنند و موجبات خلل را پدید میآورند. آدمهایی که جامعه و خواص موظف هستند با عقلانیت و بصیرت علیه آنها به مبارزه بپردازند.
لکن مسئله اصلیتری که با خوانش یادداشت حجاریان به ذهن متبادر میشود اینست که او صفاتی را برای "اجنّهی پیر" برشمرده که این صفتها بصورت علیالاطلاق در ستاد اصلاحات دیده میشوند.
1⃣ سختگیری: نخستین کسی که عبارت "هسته سخت" اصلاحات را بنیاد گذاشت شخص آقای حجاریان بود و منظورش هم این بود که یک هسته سخت از اصلاحطلبان پیر تشکیل شود که هیچ دیدگاه جدیدی نتواند به آنها نفوذ کند تا راهبردی جریان اصلاحات با تغییر مواجه نشود!
2⃣ تعصب: اصرار اصلاحطلبان ستادی بر اینکه در "فتنه ۸۸" اشتباه نکردهاند آیا مصداق تعصبورزی نیست؟!
ایضا کینتوزی آنها علیه کارآمدی قالیباف و اینکه همواره بیشترین هجمههای خود را در حالی متوجه قالیباف میکنند چون نمیخواهند کارآمدی او را در ریاستجمهوری ببینند آیا مصداق عصبیّت نیست؟
همینطور در ماجرای عفو مقتدرانه مقام معظم رهبری نیز دیدیم که عطریانفر این اقدام را یک نگاه تسامحی دانست و مرعشی هم از این گفت که عفو وظیفه است!
چرا شاهد چنین عصبیتهایی در ستاد اصلاحات هستیم که بدیهیترین عقلانیتها را نیز انکار میکند؟!
3⃣ خامی و عدم توجه به آینده: رفتارهایی مثل فراخواندن مردم به خیابانها در سال ۸۸ و یا تحریم انتخابات وقتی از جانب چند رجل سیاسی پیر و دنیادیده بروز مییابد یعنی با "خامسری" و بیتوجهی به آینده مواجهیم.
اینکه اصلاحطلبان ستادی در سالهای ۸۸ و ۱۴۰۰ مرتکب این دو رفتار شدهاند و حاضر به عذرخواهی هم نیستند یعنی دچار جوانسری شدهاند و هیچ اهمیتی هم به آینده ایران، آینده مردم ایران و آینده نظام اسلامی نمیدهند.
4⃣ مکندگی و تلوّن: حجاریان در صفت خونآشامی اجنّهی پیر به انتقاد از مکندگی آنها از بیتالمال و منافع جامعه میپردازد و سپس مینویسد: "از طرفی برای بقاء صرفاً به یک الگوی خونخواری بسنده نمیکنند و مدام تغییر شکل میدهند. در یک مثال عینیتر میتوان عملکرد اینان را به جهش ویروسها تشبیه کرد؛ ویروسهایی که بدواً به بدنهای جامعه حمله میکنند و زمانیکه حساسیتهایی برانگیخته شد، خود را در قالبی دیگر، یا به تعبیر دقیقتر، جهش جدید بازتولید میکنند."
سلّمنا ...
آیا این آقای حجاریان نبود که پس از آنهمه خون و خونریزی در سال ۸۸ و مدعی تقلب به صحنه رسانه آمد و گفت آنچه رخ داد تقلب نبود بلکه تدلّس بود؟!
آیا به زعم حجاریان این "تغییر قالب در هنگامه برانگیختهشدن حساسیتها" نیست؟!
در صفت مکیدن از منافع ملت هم کیست که نداند که اصلاحطلبان ستادی تمام امنیت و سابقه و مال خود را مرهون نظام و انقلاب اسلامی هستند اما امروز علیه همین نظام تئوری تحریم انتخابات میدهند، از بام تا شام سمفونی خیابان مینوازند و به دنبال ایجاد فتنهای بزرگتر با محتوای "فتنه اقتصادی" هستند. (جالب است که شاهد بودیم حتی یکی از آنها هم از این گفت که اگر نظام اسلامی هم نباشد اما اصلاحات میماند!)
♨️این تزویر آیا مصداق اتمّ مکیدن از منافع اجتماع و دشمنی علیه همان اجتماع نیست؟!
منبع: مشرق نیوز
@ahlghalam
🛑آیا ایران از خط پایان عبور کرده است؟
◀️ایران در حال عبور از خط پایان است؛ این برآورد مشترک تمامی اندیشکده های غربی است؛ نگاهی به تحولات چند ماه اخیر، نگرانی عمیق و بی سابقهٔ غربی ها را نشان می دهد.
◀️دعوت از اپوزیسیون ایران به کنفرانس ضدامنیتی مونیخ و دیدار دوباره مکرون با مصی علی نژاد، هرچند به قول عبدالکریم سروش جایگاهی در میان مردم ایران ندارد، اما آخرین تقلای غرب برای کُند کردن یا توقف ایران است.
♨️ اما این امور تازگی ندارد؛ هنوز دیدارهای مسعود رجوی با صدام حسین و مقامات غربی از یاد مردم نرفته است. گذشته از این ها، نفوذ دستگاه اطلاعاتی ایران در میان اپوزیسیون بر کسی پوشیده نیست و نفوذ محمدرضا مدحی هنوز در اذهان باقی مانده است.
◀️اما هدف غرب از این اقدامات چیست؟ کاهش مشروعیت سیاسی و افزایش فشار بر جمهوری اسلامی؟
♨️دعوت چین از رئیس جمهور ایران و استقبال گرم از او نشان می دهد این قضیه از چشم متحدین ایران دور نمانده است. باید منتظر ماند و دید واکنش جمهوری اسلامی چیست؟
◀️به نظر می رسد غرب تمامی تیرهای خود را شلیک کرده است و حالا باید منتظر عکس العمل ایران باشد؛ عقب نشینی از تروریستی نامیدن سپاه و انتقال شبکه سعودی اینترنشنال از انگلیس به آمریکا به بهانه های امنیتی، نشان از ترس شدید اروپا از پیامدهای واکنش احتمالی ایران است!
♨️ تاریخ در حال رقم خوردن است و زنگ های هشدار برای غرب به صدا درآمده است.
✍️م.خُرسند
@ahlghalam