فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امامخمینی(ره):
دلسرد نشوید؛ کاری که برای خدا باشد، دلسردی ندارد
# تکلیف
@ ahlolbasar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️واسه چی سنگ این نظام رو به سینه میزنی؟ سهمت همینقدره؟
✌️تقدیم به تمام مجاهدان و شهیدان راه حق؛ به ویژه شهید حسنصیادخدایی
#گرین_کارتت_را_زمین_بگذار
@ahlolbasar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷پناهگاه مظلوم مقتدر
#ثامن
ایتا و روبیکا
@ahlolbasar
🛑 ضرورت ورود به جهاد تبیین
چند ماهی است که از صدور فتوای جهاد رهبر انقلاب با کلید واژه جهاد تبیین میگذرد اما احساس میشود هنوز آن طور که باید و شاید جوانان مومن و انقلابی وارد میدان جهاد تبیین نشده اند، شاید این عدم ورود دلایلی داشته باشد که باید برایمان روشن شود، به اتفاق به بازشماری برخی دلایل احتمالی میپردازیم.
۱: شاید معنای جهاد را نمیدانیم: در منظومهی فکری رهبر انقلاب جهاد را میتوان اینگونه معنا کرد “هر کاری که برای خدا و با نیت مقابله با اهداف، جلوگیری از گسترش نفوذ، تغییر محاسبات، برهم زدن نقشهها یا هر کنش و واکنشی که دشمن به دنبال آن است عنوان کرد، به عبارتی جهاد هر عمل با نیت خداییست که علیه دشمن انجام گیرد.”
۲: شاید معنای تبیین را نمیدانیم: تبیین را در نگاه رهبری و به زبان ساده میتوان شناخت مسئله و دغدغههای فکری جامعه در نسبت با انقلاب و نظام و کشف پاسخها و ساده سازی آن و گره گشایی ذهنی از سوالهای آنها دانست، تا دشمن نتواند از این گرهها سو استفاده کند، مشکل هست اما امید به اصلاح هم هست و بن بست وجود ندارد.
۳: شاید میدان را نمیشناسیم: گاهی وقتها دشمن در یک جبهه در حال حمله است و ما در جایی دیگر مشغول و سرگرم دغدغههای فرهنگی انقلابی خودمان، اگر قبول کنیم که رهبر انقلاب دیدهبان حکیم و فرمانده جبهه است، ایشان با قاطعیت میدان جنگ و جهاد اصلی امروز را میدان فضای مجازی و نبرد رسانه و عملیات روانی و جنگ شناختی دشمن علیه مردم میدانند، برای جهاد تبیین نباید میدانهای دیگر را رها کرد اما حتما و قطعا باید وارد این میدان “یعنی کنشگری موثر در یا بر محتوای فضای مجازی” شد.
۴: شاید ابزار را نمیشناسیم: هر جنگی اسلحه و ابزار خودش را دارد، امروز قالبهای تولید محتوای گسترده در پلتفرمها و نرم افزارهای رسانهای، شبکههای اجتماعی متن، عکس، ویدیو محور نیاز به یادگیری مهارتهای همچون مسئله یابی، نویسندگی، طراحی، تدوین و استفاده از این اسلحهها برای تبیین حقایق و دفاع از باورها و امنیت روانی مردم دارد، پس در این فضا حضور مصرف گرایانه به تنهایی کفایت نمیکند و قابل قبول نیست و باید علیه طراحی و نقشه دشمن تولید محتوای اثرگذار خنثی ساز و حتی هجمه آور در همان سطح و همان جامعه هدف داشت.
۵: شاید مخاطب را نمیشناسیم: دشمن برای حمله به جامعه و تصمیم سازی از تکنیکهای مشخص اقناع درجهت علایق و سلایق مخاطب و از تکنیکهای جنگ شناختی برای ناامید سازی و تغییر باورهای ذهنی و تصمیم و تصویر سازی برای مخاطب و از عملیات روانی برای تبدیل این تصمیمها به رفتار علیه منافع کشور استفاده میکند، پس نیاز است نوع محتوای تبیینی با توجه به شناخت علایق و سلایق مخاطب مشخص گردد.
✍ محمد علیدخت
#ثامن
ایتا و روبیکا
@ahlolbasar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مولودی حسین طاهری به زبان #آبادانی به مناسبت میلاد امام رضا (ع)
#امام_رضا_علیه_السلام
💥#ویژه
@ahlolbasar
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه
✅نقشه راه #آمریکا در جنگ #اوکراین
🍃🌹🍃
🔻حمایت تسلیحاتی گسترده غرب از دولت زلنسکی در کییف شدیدا قابلتأمل میباشد. هدف آمریکا از این بحران سازی گسترده در جهان، تغییر شکل مداخلهگرایی جهانی واشنگتن به بهانه مواجهه با این بحرانهاست.
🔹در یک تحلیل زیربنایی، میتوان تصریح کرد که بحران اوکراین، نقطه آغاز رویارویی روسیه و غرب نیست بلکه « نقطه آشکارساز» تقابل کاخ سفید و کاخ کرملین در ابتدای هزاره سوم محسوب میشود. طرفداران ناتویی شدن اوکراین اصلیترین نقش را در تبدیل کشور خود به زمین منازعه جدید غرب و روسیه در ابتدای هزاره سوم بازی کردهاند.
🔸واشنگتن و اتحادیه اروپا در هدایت اوکراین بهسوی این دوراهی سخت و دشوار نقش پررنگی داشتهاند. واقعیت امر این است که غرب هماکنون نسبت به اوکراین دید دوگانهای دارد! بر این اساس اوکراین حتی یک عضو بالقوه اروپا یا ناتو نیز شمرده نمیشود و صرفا حکم یک قربانی آماده در اولین خاکریز نبرد « روسیه و غرب» را خواهد داشت.
🔺آمریکا و انگلیس بهعنوان دو عضو ارشد #ناتو هر دو اصرار دارند که جنگ اوکراین در برهه کنونی متوقف نشود، حتی اگر کی یف و خارکیف و ماریوپل به تلی از خاکستر تبدیل شوند! یکی از اصلیترین دلایل سوق دادن دو کشور سوئد و فنلاند بهسوی عضویت در ناتو، تقویت همین بحران مزمن بوده است. به عبارت بهتر، غرب تلاش میکند حتی در صورت پایان یافتن جنگ اوکراین، اصل منازعه را میان روسیه و بازیگران اروپایی حفظ کند. سیاست و راهبرد کلان آمریکا در چنین شرایطی کاملا مشخص است!
✍حنیف غفاری
#روشنگری
#ثامن
#همه_خادم_الرضاییم
@ahlolbasar
این چند تا بچه که فضای مجازی رو به گند کشیدن قطعا چند روز اخیر زیاد دیدید
همین طور که میبنید یه فیلم برداری معمولی ندارن
با بهترین دوربین ها و تدوین
...کاریهاشون رو توی ایسنتاگرام پخش می کنن
عجیب تر این که از اصلاحطلب بگیرید تا #فمنیستها درپیت همهشون خفه شدن
یادمون نمیره که همین جماعت چند سال پیش در برابر ازدواج دو جوان چطوری بهشون بی رحمانه حمله کردن
@ahlolbasar
💠وقتی #راهیان_نور برای ما فقط یک مسافرت شده و #تو
💠از همین مسیر #راهی_نور می شوی
💠ما اهل زمینیم و تو اهل #آسمان
شمادعوتی به↙️
♡♥◾کانــال مـــــداح شهیـد کربلایی حجت اللّٰه رحیمی ◾♥♡
https://eitaa.com/joinchat/3381264386Cabc12ef325
اومانیسم اسلامی و غیراسلامی
_________________
🏷 به تعبیر شهید مطهری و رهبر انقلاب، هم اسلام و هم غرب، هر دو قائل به «اومانیسم» و «انسانمحوری» هستند، لکن انسانمحوری در اسلام به کلی با انسانمحوری در غرب متفاوت است.
«انسانمحوری» در غرب یعنی انسانْ منهای خدا، منهای معنویت، یعنی فقط توجه به حیات مادی بشر.
«انسانمحوری» در اسلام یعنی انسان ذیل ولایت و قانون خدا. یعنی توجه به روح و جسم انسان. یعنی توجه به ماده و ماوراء ماده.
⇱ غرب و اسلام هر دو قائل هستند که تربیت انسان به صورت فردی و جزئی اتفاق نمیافتد و تنها مدل تربیتی که در عالم امکانِ تحقق دارد، تربیت ساختاری/ تربیت محیطی/ تربیت در جامعه است، یعنی در حقیقت این ساختارها هستند که انسانها را تربیت میکنند.
تفاوت اسلام و غرب در ساختارسازی، در مبانی و جهانبینی است. «ارزشهای ساختاری» در اسلام و غرب متفاوت است، چون جهانبینی این دومکتب متفاوت است.
⇱ ساختارسازی، بدون تشکیل و ایجاد حکومت امکان پذیر نیست. این حکومتها هستند که ساختارها را میسازند.
باز مدل «حکمرانی» اسلام با مدل «حکمرانی» غرب بهکلی متفاوت است.
⇱ در اسلام، حکومت به کمک تشکیلات مردمی و حضور مردم به وجود میآید و حفظ میشود.
پس نقش تشکلهای مردمی و بلکه جبههی مردمی، در بنا و بقای حکومت دینی کاملاً برجسته است.
#شهید_مطهری
#انسان_شناسی
@ahlolbasar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📛 *پلیس آمریکا هم پول بنزین ندارد سرکار برود خنده دار است شبیه جهان سومی ها شده ایم و این تازه اولشه!*
👤تاکر کارلسون مجری معروف فاکس نیوز:
وقتی قیمت سوخت بالا میره، دیگه قیمت همه چیز بالا میره. چون سیستم حمل و نقل ما به قیمت سوخت وابستهست و وقتی اون بالا میره، مردم دیگه نمیتونن جایی برن.
حتی پلیس هم همینجوریه. دپارتمان پلیس یکی از مناطق ایالت میشیگان اعلام کرد که دیگه نمیتونه به تماسهای اضطراری پاسخ بده، چون قیمت بنزین خیلی بالا رفته. اونها گفتن چند ماه مونده به تنظیم مجدد بودجه، ولی بودجهای که برای سوخت در نظر گرفته شده بود رو تموم کردیم.
کلانتر شهرستان ایزابلا در ایالت میشیگان اعلام کرده که من به نمایندههام دستور دادم سعی کنن هر تماسی رو که از طریق تلفن ممکنه، مدیریت کنن. اِعمال قانون از طریق تلفن! شبیه داستانای جهان سومه، اما اینجا آمریکاست ایالت میشیگان و این تازه اولشه."
#افول_غرب
@ahlolbasar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴دکتر محمد حسین ادیب
استاد اقتصاد بین الملل دانشگاه.
همانکسی که پیش بینیهایش در مورد تحریمهای اقتصادی آمریکا علیه روسیه قبل از جنگ اوکراین درست بود.*
*او در این فیلم پیشبینی اش را در مورد شرایط آینده اقتصاد ایران بیان میکند.*
#ثامن
ایتا و روبیکا
@ahlolbasar