☀️ #شهادت #حضرت_زهرا (س)
#فاطمیه #فاطمه
چرایی مخفی بودن قبر صدیقه طاهره علیها سلام
قسمت دوم(آخر)
خبرگزاری مهر
شناسهٔ خبر: 3920963 - پنجشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۵ -
(ادامه از قبل)
💠 ... استاد احمدعابدی گفت: در کتاب علل الشرایع صدوق صفحه ۴۵ نقل می کند که ابوحمزه ثمالی می گوید نماز صبح جمعه ای را همراه با امام سجاد(علیه السلام) به جماعت خواندیم و حضرت وقتی نماز و تعقیبات آن را خواند، بلند شدند تا به منزل بروند و من هم به دنبال ایشان رفتم.
🔹حضرت، کنیزی به نام سکینه داشت که به وی فرمودند کسی از در خانه من رد نشود مگر اینکه به او غذا بدهید. من به امام گفتم که خیلی از کسانی که گدایی می کنند مستحق نیستند. امام به من فرمود می ترسم که در میان آنها کسی مستحق باشد و به او غذا نداده باشیم و در آن صورت آنچه که به سر حضرت یعقوب(علیه السلام) آمد به سر ما هم بیاید. لذا هر کسی را دیدید غذا بدهید.
💠 ... امام سجاد(علیه السلام) می فرماید حضرت یعقوب(ع) هر روز یک گوسفند می کشتند که یک مقداری از آن را خود تناول می کردند و بقیه را به فقرا می دادند. یک روز گوسفندی را کشتند که مقداری را به فقرا دادند و مقدار دیگری را در حال پختن بودند که خود بخورند. یعنی سهم فقرا داده بودند.
🔹فقیری که فرد متدینی بود و روزه هم بوده است به در خانه حضرت یعقوب(علیه السلام) می آید و آنها در پاسخ او می گویند ما سهم فقرا را داده ایم و هیچ به او نمی دهند. او روزه بوده و هیچ برای خوردن پیدا نمی کند و فردا هم روزه می گیرد. دل او می شکند که خدایا من به در خانه پیامبر تو رفتم و چیزی به من داده نشد.
💠 همان شبی که این فرد به در خانه یعقوب(علیه السلام) رفت و چیزی به او ندادند، همان شبی بود که حضرت یوسف(علیه السلام) آن خواب را دید که «إِنِّی رَأَیْتُ أَحَدَ عَشَرَ کَوْکَبًا وَالشَّمْسَ وَالْقَمَرَ رَأَیْتُهُمْ لِی سَاجِدِینَ» صبح بلند شد و خواب را تعریف کرد و حضرت یعقوب(علیه السلام) فهمید و گفت بلای بزرگی برای ما نازل خواهد شد. حضرت یعقوب(ع) خود این را فهمید که علت این خواب یوسف(ع) همان فقیری است که دیروز رد شد.
🔹 بعد از آن، بلا ها یکی پس از دیگری بر سر آنها آمد تا اینکه جناب یوسف(علیه السلام) گم شد. این حدیث می گوید علت غائب شدن یوسف(علیه السلام) این بود که به فقیر چیزی داده نشد و دل فقیر شکست.
🔹 استاد عابدی ادامه داد: در حدیث آمده که چرا یعقوب(علیه السلام) اینقدر گریه می کرد؟ می گوید گریه فقط برای فراق یوسف(ع) نبود. حضرت یعقوب(علیه السلام) از این خواب و گم شدن یوسف(ع) فهمید که خدا غضب کرده که چرا فقیری را رد کردید و بر این غضب خدا می گریست.
🔹 وقتی حضرت یوسف(علیه السلام) پیراهنش را داد و گفت این را برای پدر ببرید، یعقوب(ع) فهمید که غضب خدا تمام شد و توبه اش قبول شده است. نکته اصلی قصه یوسف همین پیراهن است و اینکه غضب خدا بر می گردد و به رحمت تبدیل می شود.
👈 استاد عابدی گفت: این حدیث را بخوانید خیلی مفصل است و نکته های جالبی دارد و سند حدیث هم محکم است. احتمال دارد غیبت امام زمان شاید از نوع این جور چیزها باشد. گاهی افرادی رد می شوند و یا دلشان شکسته می شود. احتمال دارد غیبت امام زمان برای این جور گناهان باشد یعنی گناهان خاص. مثل دل شکستن یا رد کردن آدمی که محترم است. لذا نباید هیچ کس را رد کنیم.
💠 وی ادامه داد: شاید علت اختفای قبر حضرت زهرا(علیها السلام) این جور چیزها باشد. احتمال هم دارد چیز دیگری باشد. مثلا قبر معصومین هر کدام خصوصیتی دارد. ائمه کلهم نور واحد هستند ولی زیارت هر کدام از ائمه خصوصیاتی دارد. مثلا گفته می شود کسی که مشکل زندانی و حبس و... دارد قبر امام جواد(علیه السلام) و کاظمین را زیارت کند و یا برای رفع همّ و غم زیارت امام هشتم (علیه السلام) توصیه شده است. هر کدام از معصومین قبرشان و زیارتشان خصوصیتی دارد که دیگری ندارد.
💠 استاد درس خارج حوزه علمیه قم گفت: شاید خصوصیت قبر حضرت زهرا(علیها السلام) این باشد که هر کس بر سر قبر این بزرگورار برود، خدا او را می بخشد و برای اینکه افرادی نباید بخشیده شوند -به این دلیل که اگر آنها به سر قبر صدیقه کبری بروند باید بخشیده شوند- قبر پنهان است که اینها چنین چیزی به دست نیاورند. لذا برای اینکه فردی که مستحق عذاب است بخشیده نشود، قبر حضرت پنهان است.
🔹 احتمال دارد این جور خصوصیتی در قبر حضرت فاطمه(علیها السلام) وجود داشته باشد که هر کس برای زیارت برود بخشیده شود و افراد ظلمه برای اینکه استحقاق بخشیده شدن ندارند، قبر حضرت زهرا(سلام الله علیها) مخفی است تا آنها به زیارت نروند.
#قبر_فاطمه علیها السلام
🆔 @Ahmad_aabedi
دکتر عابدی_شهادت حضرت زهرا 96.11.29.mp3
12.6M
☀️ #شهادت #حضرت_زهرا (س)
#فاطمیه #فاطمه
✅عزاداری برحضرت زهرا علیها سلام از شعائر دین
✅لزوم عدم اختلاف بین شیعه و سنی
✅نباید تاریخ تحریف شود
✅ مقدمات شهادت حضرت
🆔 @Ahmad_aabedi
✳️👈 #اطلاعیه
✳️حضرت استاد عابدی در پیامی درگذشت عالم فرزانه مرحوم آقای دکتر احمد فضائلی را تسلیت گفتند
📜 متن پیام استاد عابدی به این شرح است: 👇👇
✳️ بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله وانا الیه راجعون
📜 خبر تأسف بار رحلت عالم فرهیخته و دانشمند فرزانه مرحوم آقای دکتر احمد فضائلی را دریافت کردم. او که علم و عمل را به یکدیگر آمیخته، و جهاد و تهجد را توأم، و دانش کتاب تدوین و کتاب تکوین را عجین و تزکیه و تهذیب نفس را با تعلیم و تعلّم پیوند داده و به تمام معنی کلمه متخلق به اخلاق الهی بود، اکنون از میان ما رفت و ان شاءالله با فرزند برومند و پدر عالم و هنرمند خود در کنار مأدبه الهی در اعلا علییّن متنعم به بهترین مائده های الهی باشد.
📜 فقدان آقای دکتر فضائلی برای این حقیر بسیار سخت و رنج آور است ولی تقدیر را چاره نیست. اینجانب ضمن عرض تسلیت به خانواده مکرم و اخوی بزرگوارشان و همه دوستان و به ویژه سردار بزرگ اسلام و انقلاب سرلشکر سیدیحیی رحیم صفوی، از حضرت حق متعال برای همه بازماندگان این استاد عزیز، اجر و صبر مسألت دارم.
احمد عابدی
شب شهادت حضرت صدیقه کبری سلام الله علیها
12 جمادی الاولی 1440 ق
#فضائلی #دکتر_فضائلی
🆔 @Ahmad_aabedi
✅ همایش «فقه امنیت»
🔅سخنرانان همایش
🔶آیت الله عابدی
🔶حجةالاسلام قطبی
🔶حجةالاسلام رهدار
⏰زمان : پنج شنبه ۴ بهمن ۸ تا ۱۱.۳۰ صبح
🕌مکان: اصفهان خ ابن سینا خ کمال خ صاحب الزمان مدرسه علمیه حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
ثبت نام و اطلاعات بیشتر:
dte.bz/feqhamniyat
🆔 @Ahmad_aabedi
مرحوم فضائلی 02 - 11- 1397.MP3
941.2K
☀️ #فضائلی #دکتر_فضائلی
بیانات استاد عابدی درباره مرحوم دکتر احمد فضائلی
✅ شخصیت مرحوم فضائلی
(پیش از درس خارج فقه در حرم مطهر : 2 بهمن 1397)
🆔 @Ahmad_aabedi
Defaa971103.mp3
12.91M
☀️ #درس_خارج #مسائل_مستحدثه☀️
💥 #دفاع #جهاد
97- 11 - 03
جهاد - جلسه 13
✅ بررسی آیات قرآن در رابطه با جنگ در اسلام و یهودیت و مسیحیت
🆔 @ahmad_aabedi
دکتر عابدی_شهادت حضرت زهرا 96.11.29.mp3
12.6M
☀️ #شهادت #حضرت_زهرا (س)
#فاطمیه #فاطمه
✅عزاداری برحضرت زهرا علیها سلام از شعائر دین
✅لزوم عدم اختلاف بین شیعه و سنی
✅ حضرت زهرا(سلام الله علیها) و رهبری دفاع از ولایت امیرالمومنین علیه السلام
✅ مقدمات شهادت حضرت
(29 بهمن 1396)
🆔 @Ahmad_aabedi
☀️ #فقه_امنیت #فقه
#امنیت
👈بازتاب خبری بیانات استاد در همایش فقه امنیت
✅ گزارش خبرگزاری رسا از بیانات استاد عابدی:
👈 قسمت اول
حجت الاسلام والمسلمین عابدی مطرح کرد؛
اهمیت فقه امنیت برای کشور| توجه پیامبر و ائمه به مباحث امنیتی
💠 حجت الاسلام والمسلمین عابدی با تبیین اهتمام علما به مسأله امنیت جامعه، گفت: تحقیق در حساب بانکی افراد ورود به حریم خصوصی است که حرمت دارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام والمسلمین احمد عابدی استاد درس خارج حوزه علمیه قم، ظهر امروز در نشست فقه امنیت که از سوی مؤسسه فتوح اندیشه اصفهان در حوزه علمیه ولی عصر(عج) اصفهان برگزار شد، به تبیین مسأله امنیت در فقه و ضرورت توجه به مباحث فقه امنیت پرداخت.
💠 وی با بیان اینکه درباره مسأله امنیت حدودا 600 آیه در قرآن وجود دارد، در حالی که کل فقه 500 آیه در قرآن دارد، گفت: این مسأله نشان دهنده اهمیت امنیت است، در فقه نیز نسبت به همین صورت است. نخستین چیزی که مردم از حکومت انتظار دارند امنیت است، فرقی هم ندارد چه حکومتی باشد، برای علما و مراجع و بزرگان هم امنیت یک اصل است، اینکه فراوان شنیدهاید امام خمینی میفرمایند حفظ نظام از اوجب واجبات است به معنای نظام جمهوری اسلامی نیست، اگرچه حفظ نظام اسلامی واجب است اما منظور امام خمینی از حفظ نظام امنیت مردم است که از نماز و حج هم واجبتر است. همین حج که واجب است اگر امنیت در آن نباشد حرام خواهد بود و این نشان دهنده اهمیت امنیت در زندگی انسان است.
✅✅ قانون ایجاد امنیت میکند
💠 حجت الاسلام والمسلمین عابدی در ادامه افزود: قانون امنیت ایجاد میکند ولو اینکه خلاف شرع باشد، برای یک مجتهد امنیت بسیار مهم است، امام خمینی تأکید داشتند مردم به قانون اساسی رأی بدهند با اینکه معتقد بودند برخی قوانین خلاف شرع است، آیت الله اراکی که پس از امام خمینی مرجع تقلید شدند، در کل زمان قبل و بعد از انقلاب اسلامی یکبار اطلاعیه داد و آنهم در خصوص قانون اساسی بود، وی در اطلاعیه خود گفته بود بعضی جاهای قانون اساسی نوشته شده را مطالعه کردم و معمولا خلاف شرع نیست و واجب است همه به آن رأی بدهند، این بیانیه آیت الله اراکی نشان دهنده اهمیت امنیت در دیدگاه یک مرجع تقلید است. دیدگاه همه علما به مسأله امنیت به همین صورت است.
💠 استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم با اشاره به توجه ائمه معصومین(ع) به مباحث امنیتی، اظهار کرد: فراوان در کتابهای تاریخ و سیره رسول خدا نقل شده است که پیامبر اکرم(ص) هر زمان از مدینه حرکت میکرد چه برای جنگ چه برای مسافرت، مردم میدانستند ایشان توریه میکرد به غیر آنچه میخواستند و از این طریق مسائل امنیتی را رعایت میکردند و در تاریخ از این دست مباحث برشمرده و ذکر شده است که همگی نشان دهنده اهمیت امنیت در دیدگاه ایشان است.
✅✅ دقت نظر امام علی(ع) به مباحث امنیتی
💠 حجت الاسلام والمسلمین عابدی با بیان اینکه پیامبر اکرم(ص) از همه در مسائل امنیتی آمادهتر بودند، عنوان کرد: امام علی(ع) نیز در حوزه امنیتی دقت بسیار داشتند، در کوفه ایشان افرادی را منسوب کرده بودند برای کنترل ورود و خروجها به کوفه و ارتباطات افراد، ایشان حتی تعداد ورودی و خروجی افراد را کنترل میکردند تا بتوانند اشراف امنیتی به مسائل داشته باشند.
💠 وی با اشاره به روایتی خاطرنشان کرد: شخصی به امام سجاد(ع) گفت: همسر شما دشمن امام علی(ع) است و از خوارج است، امام فرمودند باید تحقیق کنم، من از خانه بیرون خواهم رفت سپس مخفیانه به داخل خواهم آمد و مخفی خواهم شد، شما به خانه ما بیایید و سعی کنید از همسر من حرف بکشید تا حقیقت مشخص شود، این کار انجام شد و مشخص شد که آن زن از خوارج است و امام او را طلاق داد.
💠 استاد درس خارج حوزه علمیه قم در ادامه اظهار کرد: کلمه امنیت با کلمه ایمان از یک ماده است، کلمه امنیت با اسلام و سلام قریب المعنا است، اینکه میگوییم شخصی مؤمن است یعنی دارای امنیت در برابر آتش جهنم است، اینکه میگوییم ایمان بیاورید یعنی کاری کنید در برابر عذاب جهنم امن باشید.
💠 حجت الاسلام والمسلمین عابدی در ادامه افزود: امنیت دو معنی دارد، یکی سلبی و دیگری ایجابی، یعنی امنیت در برابر تردید و خوف و اضطراب قرار دارد، امن بودن یعنی نبود تهدید و خطر و این معنای سلبی امنیت است. نیاز انسان به امنیت بیشتر از نیاز انسان به آب و غذا است، در جنگ نیز این امنیت مهمتر از مسأله غذا است.
💠 وی ادامه داد: اینکه قران میفرماید «الا بذکرالله تطمئن القلوب» به معنای ایجابی امنیت است، اینکه شخصی از دشمن نترسد و حتی با دست خالی در برابر دشمنان قرار بگیرد امنیت ایجابی است، استفاده صحیح از امکانات به معنای امنیت ایجابی است و عدم استفاده صحیح از امکانات به معنای نداشتن امنیت است.
کانال رسمی استاد احمد عابدی:
🆔 http://eitaa.com/joinchat/72613891C1fde7e4ca3
☀️ #فقه_امنیت #فقه
#امنیت
✅ گزارش خبرگزاری رسا از بیانات استاد عابدی در همایش فقه امنیت:
👈 قسمت دوم(آخر)
✅✅ تجسس حرام است
💠 استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم، خاطرنشان کرد: گاهی بحث امنیت فردی مطرح است و گاهی بحث امنیت اجتماعی، امنیت اجتماعی موضوعی است که خیلی مبتلابه در آن هستیم، نهادهای حفاظتی و نهادهای اطلاعاتی و ضداطلاعاتی همه در راستای مسأله امنیت فعالیت دارند و همه جای دنیا امنیت به قدری مهم است که زبده ترین افراد را وارد کارهای امنیتی میکنند، کارهای امنیتی خیلی گسترده است و افراد بسیاری را درگیر میکند.
💠 وی با بیان اینکه تجسس امری حرام است، گفت: به عنوان مثال موبایل هرکسی حریم خصوصی او است و تجسس کردن در موبایل اشخاص ورود کردن در حریم خصوصی است و ورود به حریم خصوصی افراد حرام است، در خیابان و مسجد دوربین قرارداشتن به دلیل عمومی بودن حرمت ندارد اما در خانه مردم و حریم شخصی افراد دوربین گذاشتن حرام است چرا که نقض حریم خصوصی است.
✅✅ تجسس در حساب بانکی مردم حرام است
💠 حجت الاسلام والمسلمین عابدی در ادامه تحقیق کردن در حریم خصوصی مردم و تجسس کردن در حریم خصوصی افراد حرام دانست و تصریح کرد: متأسفانه تجسسها زیاد انجام میشود و اینها حرام است و انسان باید از این تجسسها پرهیز کنند. تحقیق در حساب بانکی افراد ورود به حریم خصوصی است که حرمت دارد. اینکه در روایات میگوید کتمان کن دینت، پولت و مسافرتت را در همین راستا است، حتی تحقیق کردن پیرامون نسبت افراد با یکدیگر، گناهانی که مرتکب شدهاند و مسائلی از این دست همگی حرمت دارند و ورود به حریم خصوصی و شخصی افراد است.
💠 وی با اشاره به دسترسی آمریکا به حساب های بانکی مردم از طریق fatf گفت: تجسس در حریم خصوصی از نظر دینی به طور کلی حرام است، حتی بحث fatf و بحث های مرتبط مثلا تحت عنوان مبارزه با پولشویی در حقیقت ورود به حریم خصوصی مردم است که حرام است.
💠 استاد درس خارج حوزه علمیه قم ادامه داد: در مسأله تحقیق پیرامون افراد باید احتمال و محتمل را در نظر گرفت، مثلا موضوع اقدام تروریستی، ارتباط یک شخص با سازمانهای تروریستی نظیر داعش و منافقین یا کودتا کردن، به خاطر قوی بودن محتمل باید احتمال ضعیف هم مد نظر گرفته شود، چرا که اهمیت محتمل ایجاب میکند که احتمال ضعیف مورد توجه واقع شود، اما اگر متحمل ضعیف بود، یعنی موضوع اهمیت چندانی نداشت، توجه کردن به محتمل ضعیف اشتباه است و ورود به حریم شخصی یا برخورد با افراد به دلیل ضعیف بودن محتمل حرام است.
✅✅ توجه فقه به حقوق مجرم و متهم
💠 وی خاطرنشان کرد: بحث دیگر در زمینه دستگیر کردن و محاکمه افراد است، باید میان متهم و مجرم تفاوت قائل شد، البته دیدگاه ما به این مسأله فقهی است نه حقوقی، از نظر فقهی اگر قاضی حکم به مجرم بودن یک نفر داد به دلیل احتمال خطای قاضی ما باید آن شخص را متهم فرض کنیم اما از نظر حقوقی اگر جرم کسی در دادگاه اثبات شد آن شخص مجرم محسوب خواهد شد.
💠 حجت الاسلام والمسلمین عابدی با اشاره به توجه ویژه فقه به حقوق افراد، عنوان کرد: بیش از یکصد حق برای مجرم در فقه ذکر شده است، مسائل بسیاری در فقه امنیت ذکر شده است که نحوه برخورد با متهم و حتی استیضاح یک وزیر و مسؤول و رییس جمهور را هم شامل میشود، برای کار کردن در حوزه فقه امنیت باید شخص سیره اهل بیت(ع) و تاریخ اسلام را به خوبی بشناسد و آشنا به مباحث فقه باشد.
http://www.rasanews.ir/fa/news/594829/ منبع
کانال رسمی استاد احمد عابدی:
🆔 http://eitaa.com/joinchat/72613891C1fde7e4ca3
☀️ #فقه_امنیت #فقه
#امنیت
👈 بازتاب خبری بیانات استاد عابدی در همایش فقه امنیت
✅ گزارش «خبرگزاری حوزه» درباره بیانات استاد عابدی در همایش فقه امنیت:
استاد حوزه علمیه قم در همایش «فقه امنیت»:
💠 FATF و لوایح مرتبط با آن مصداق ورود به حریم خصوصی افراد است
💠 حوزه/ حجت الاسلام والمسلمین عابدی با بیان این که میان تجسس و تحسس فرق است، گفت: موبایل هر کسی حریم خصوصی اوست، ولی تلفن رومیزی حریم خصوصی نیست، تجسس در حریم خصوصی از نظر دینی به طور کلی حرام است، حتی بحث fatf و بحث های مرتبط مثلا تحت عنوان مبارزه با پولشویی در حقیقت ورود به حریم خصوصی مردم است که حرام است.
✳️ به گزارش خبرگزاری«حوزه» از اصفهان، حجت الاسلام والمسلمین احمد عابدی، پیش از ظهر امروز در سلسله نشست های فقه مضاف که با موضوع «فقه امنیت » در مدرسه حضرت ولیعصر(عج) اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: حدود ۶۰۰ آیه درحوزه امنیت در قرآن وجود دارد در حالی که کل آیات فقه در قرآن کریم ۵۰۰ آیه است.
💠 وی با بیان اینکه چنین نسبتی در زمینه امنیت و فقه در روایات نیز وجود دارد، گفت: اولین چیزی که مردم از هر حکومتی می خواهند امنیت است؛ برای مراجع و علما همیشه امنیت اصل است. این که امام راحل می فرماید حفظ نظام از اوحب واجبات است منظور نظام جمهوری اسلامی ایران نیست، بلکه نظام امنیت است.
✳️ استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه امنیت مردم از نماز و حج واجب تر است، تصریح کرد: کشور با بی قانونی، بی نظم می شود؛ قانون برای کشور نظم ایجاد می کند و گرچه قانون بد هم باشد از بی قانونی بهتر است.
💠 وی با اشاره به اینکه امام فتوا به واجب بودن رای دادن به قانون اساسی دادند، درحالی که برخی از جاهای قانون اساسی در ابتدای انقلاب خلاف بود، تصریح کرد: این کار نشان از اهمیت امنیت دارد.
✳️ حجت الاسلام والمسلمین عابدی تاکید کرد: در زندگی پیامبر(ص) مسایل امنیتی بسیار زیاد است، به عنوان مثال یکی از زنان پیغمبر می گوید که روزی رسول الله(ص) در خانه دنبال چوب می گشت و علت آن بود ظاهرا کسی از سوراخ دیوار خانه پیامبر را نگاه می کرد و حضرت با چوب قصد تامین امنیت داخل منزل را داشتند.
💠 وی با بیان این که کلمه امنیت با ایمان و کلمه اسلام و سلام قریب معنا به هم هستند، عنوان کرد: حضرت علی(ع) در دروازه کوفه افرادی را قرار داده بود که هر کسی وارد شهرمی شدند، نام، اسم شهر و اسم میزبان او را می پرسیدند.
✳️ استاد حوزه علمیه قم اذعان کرد: وقتی می گویم فردی مومن است، یعنی ایمان دارد و به واسطه ایمان در برابر عذاب جهنم امنیت دارد و وقتی سلام می کنیم در حقیقت سلامت طرفین را تضمین می کنیم.
💠 وی ابراز کرد: امنیت دو معنای سلبی و ایجابی دارد؛ معنای سلبی اش در قرآن زیاد است. امنیت در برابر خوف و ترس را امنیت سلبی می گویند و نیاز انسان به امنیت بیشتر از نیاز او به غذا و آب است.
✳️ حجت الاسلام والمسلمین عابدی خاطرنشان کرد: امنیت ایجابی یعنی آن که « الا به ذکر الله تطمئن القلوب» که یاد خدا امنیت روانی می بخشد، یعنی از امکانات به نحوی استفاده کنیم که صحیح باشد.
💠 استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه همه جای دنیا امنیت به قدری مهم است که زبده ترین افراد را به این بخش می برند، گفت: شاید به جرات می توان گفت که بیشتر از ۴هزار مسئله در توضیح المسایل در باب امنیت وجود دارد.
✳️ حجت الاسلام والمسلمین عابدی با بیان این که میان تجسس و تحسس فرق است، ابراز داشت: موبایل هر کسی حریم خصوصی اوست، ولی تلفن رومیزی حریم خصوصی نیست، تجسس در حریم خصوصی از نظر دینی به طور کلی حرام است، حتی بحث fatf و بحث های مرتبط مثلا تحت عنوان مبارزه با پولشویی در حقیقت ورود به حریم خصوصی مردم است که حرام است.
✳️ وی عنوان کرد: امام فتوایی دارد که می گوید هرگاه محتمل ضعیف است به احتمال قوی توجه نکنید و اگر محتمل قوی است به احتمال ضعیف هم توجه کنید، بنابراین تجسس اطلاعاتی برای محتمل های قوی جایز است.
💠 استاد حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه در دین اسلام و از منظر فقه بیش از ۱۰۰ حق برای آدم مجرم ذکر شده، گفت: حفظ آبروی اشخاص جزء فقه امنیت است، بنابراین حتی در باب استیضاح یک وزیر از نظر فقهی اجازه زدن حرفی که باعث رفتن آبروی فردی در جمع شود، نیست.
✳️ وی در پایان تصریح کرد: در بخش فقه امنیت شخص باید آشنا به سیره اهل بیت(ع) و تاریخ اسلام و آشنا به مباحث عمیق فقهی باشد.
انتهای پیام
منبع http://hawzahnews.com/detail/News/476731
کانال رسمی استاد احمد عابدی:
🆔 http://eitaa.com/joinchat/72613891C1fde7e4ca3