6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا رهبری مردم را تشویق به بورسبازی و سفتهبازی نمودند؟
در سالهای اخیر که وضعیت کذایی بورس و حاتمبخشیهای برخی دولتمردان از جیب مردم برای سرپانگهداشتن بورس، مورد انتقاد بسیاری از اقتصاددانان مستقل قرار گرفته است، برخی با دستاویز قرار دادن حمایتهای رهبری از بورس، اینگونه القا میکنند که حمایتهای چندصدمیلیاردی دولت برای سبز نگهداشتن کاسبی دلالان و سفتهبازان و نوسانگیران، اقدامی در راستای منویات رهبری است!
اما نگاهی گذرا به مواضع رهبری در ده سال اخیر نشان میدهد که ایشان مکرر در مکرر از لزوم حمایت از تولید و هدایت سرمایههای راکد به چرخه تولید سخن گفتهاند؛
حتی در همین کلیپهای کوتاه و تقطیعشده که بعنوان حمایت رهبری از بورس (و در واقع برای مقصر نشان دادن ایشان در ضررهای بورسی مردم) وایرال شده، واضح و مشخص است که منظور رهبری از تشویق مردم به حضور در بورس، دعوتی عقلانی و دلسوزانه برای هدایت نقدینگیها به سمت تولید داخلی و حمایت از کارگر ایرانی است، نه تشویق مردم به دلالی و خرید و فروش مکرر و طمعورزانه سهام برای کسب سودهای بادآورده!
موضع اخیر ایشان در خصوص ثروتهای بدستآمده از طریقی غیر از کار نیز، بوضوح نشاندهنده نوع تفکر ایشان در خصوص بورسبازیها و دلالبازیهاست:
«خیلی از این ثروتهای مضر که آثار فسادش را انسان در جامعه میبیند و کسانی مصداق «مُترَفین» در جامعه هستند که در قرآن ذکر شدهاند، خیلی از اینها ناشی از همین است که ارتباط درآمد و سود و بهره با کار قطع شده؛ کار نیست، [امّا] درآمد هست؛ این نمیشود؛ درآمد باید ناشی از کار باشد»
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
احمد نبویان
آیا رهبری مردم را تشویق به بورسبازی و سفتهبازی نمودند؟ در سالهای اخیر که وضعیت کذایی بورس و حاتم
نکته دیگر اینکه در همین سخنرانی، رهبری صراحتا حضور و حمایت مردم از «تعاونیها» را مصداق حمایت از «تولید داخل» و «سرمایهگذاریهای مولد» معرفی میکنند و میگویند این توصیه «مکرر» من است
و سپس حضور در «یک جاهایی! در بورس» را هم در راستای حمایت از تولید معرفی میکنند
جالب است که بوقچیهای رسانههای #منحط ، از این سخنرانی، حمایت از بورسبازی و دلالبازی را برداشت و ترویج میکنند اما در مورد راهکار مترقی و بینظیرِ گسترش #تعاونی ها سکوت اختیار میکنند
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
سید حسن نصرالله: تمام جنبش های مقاومت مدیون جمهوری اسلامی ایران و رهبری امام خامنه ای هستند. اگر مقاومت در منطقه قدرت دارد بهخاطر پشتیبانی معنوی، سیاسی، نظامی، دیپلماتیک و مادی ایران است
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از علی علیزاده - جدال
17.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مسعود نیلی چگونه میخواست ایران را به غزه تبدیل کند؟
هدایت شده از بیداری ملت
41.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلم┋ یک خطبه در رسوایی تفکرات نئولیبرالی
حجت الاسلام سنجری امام جمعه چهاردانگه :
🔺 جهانیسازی و دلاریسازی بلای رشد تولید داخلی !!
🔺 اگر هزینه جهانی سازی می شود چرا در آمدها جهانی نشود !!
🔺 در دنیایی که ادعا می کنید بنزین ۳ دلاره ، حقوق کارگر هم ۳۰۰۰ دلاره ..!!
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستوپازدن رسانههای مکتب #گران_کن، برای افزایش قیمتِ هرچه زودتر #شیرخشک
▪️«غذای بزرگترها را که گران کردید، چرا به اطفال رحم میکنید؟»
🔹به بهانه مضحک و نخنماشده و تکراری «مقابله با قاچاق» و با وعده پرداخت چندرغاز یارانه به خانوادهها، اصرار دارند قیمت کالایی راهبردی که در حوزه خانواده و جمعیت نقش اساسی دارد را هم اصلاح(چند برابر) کنند!
🔹 اگر واقعاً قصد و نیت، مبارزه با قاچاق است، نمیتوان از راهکارهای غیرقیمتی مانند تعیین سهمیه برای خانوارها و ... استفاده کرد؟
🔸 آیا تقلیل موضوع راهبردی «حمایت از خانواده و فرزندآوری و جلوگیری از پیری جمعیت کشور»، به حساب و کتابهای سطحی و دودوتا چهارتای اقتصادخواندهها، اقدامی در جهت منافع ملی است؟
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
✅ مسالهی خودرو
راهکار ما: راستههای تولید خودرو با آزادسازی تولید، حذف انحصار و پلاک کردن خودروهای استاندارد
راهکار اونا: گران کن! رها کن!
✅ مساله انرژی
راهکار ما: مدیریت و سهمیهبندی مصرف و بهینهسازی شبکه توزیع
راهکار اونا: گران کن، رها کن!
✅ مساله مسکن
راهکار ما: تخصیص زمین رایگان و ایده زیستشهر
راهکار اونا: نساز، گران کن، رها کن!
✅ مساله قاچاق
راهکار ما: نظارت بر تولیدکنندگان معدود داخلی، مبارزه هوشمندانه با قاچاق، بالابردن هزینه قاچاق، نظارت مردمی، ساماندهی مرزنشینان برای انجام تجارت به جای قاچاق.
راهکار اونا: گران کن، رها کن!
✅ مساله ارز
راهکار ما: حذف بازارهای سفتهبازی ارز، شکستن آقایی دلار و جایگزینی ارز کشورهای دیگر به جای دلار، مدیریت ارز با اقتدار
راهکار اونا: گران کن، رها کن!
✅ مساله تولید
راهکار ما: عمل به اصل ۴۳ قانون اساسی و در اختیار قرار دادن ابزار تولید برای همه مردم. توسعه کوچک مقیاسها و تعاونیهای تولید. عمل به سیاستهای کلی اصل ۴۴ بخصوص بند ب
راهکار اونا: واردات، گران کن، رها کن!
✅ مساله بانک
راهکار ما: حذف بانکداری خصوصی و تجمیع بانکهای دولتی در یک بانک ملی و حذف ربا و تداول ثروت. تامین مالی پروژههای بزرگ تولیدی از طریق تعاونی
راهکار اونا: خلق پول خصوصی، رها کن!
✅ مساله بنزین
راهکار ما: قیمتگذاری بر اساس حفظ منافع ملی و قدرت خرید مردم
راهکار اونا: گران کن، رها کن!
✅ و هر مساله دیگر اقتصادی
راهکار ما: فکر کن! مبانی اسلامی را ببین! منافع ملی را در نظر بگیر!
راهکار اونا: گران کن، رها کن، لسه فر، منافع سرمایهداران را حفظ کن!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
امروز اولویت قطعی و یقینی جهت حل ریشهای مشکلات کشور و بلکه دنیا، مقابله با مکتب #نئولیبرالیسم در سیاست و اقتصاد و فرهنگ است.
مکتب اقتصادی اسلام #عدالت را شرط قطعی و حیاتی اقتصاد جامعه میداند، نئولیبرالیزم اما با وقاحت و بیپروا، نابرابری و #تکاثر_ثروت و #تدوال_ثروت در دست عدهای معدود به قیمت فقیرسازی اکثریت جامعه را تئوریزه میکند!
اسلام برای #کار و #تولید ارزش ذاتی قائل میشود و از کسب سودهای بادآورده و کارکردن پول و دلالبازی نهی میکند، نئولیبرالیزم اما با قوت و شدت به #مالیسازی_اقتصاد و ترویج ربا و قمار و سفتهبازی میپردازد!
رهبری سالهاست که بر #تولید_ارزش_افزوده و مقابله با خامفروشی تأکید میکند، نئولیبرالها اما به تأسی از سیاست ابلاغی غرب، شأن ایران و سایر کشورهای جهان سوم را فقط در #خامفروشی و تهیه مواد اولیه تولید برای کشورهای صنعتی میدانند تا آن کشورها بعداً همان محصولات تولید شده از مواد خام صادراتی ما را به چندین برابر قیمت به ما بفروشند!
🔹 لذا کاملاً طبیعی است که رسانههای بیشمار جریان نئولیبرال (که متأسفانه اکثراً بطور مستقیم یا غیرمستقیم از بیتالمال هم ارتزاق میکنند)، نوک پیکان حمله خویش را به سمت کسانی بگیرند که در صف مقدم مبارزه با این اندیشه منحوس قرار دارند!
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از حسن عباسی
🛑مراسم رونمایی از محصولات جدید خودرو وارداتی "نیسان" که دیشب در حضور جلال رشیدی کوچی و سام درخشانی ، پژمان بازغی ، علی ضیا و ... به دید عموم دراومد ...
این مراسم به خوبی نشان میدهد که واردات خودرو به سود چه قشری از جامعه است.
آقای رشیدی کوچی دقیقا کدام جوانان ما امروز امیدوارند که سوار خودروهای ایمن و زیبا شوند؟ چند درصد جوانان کشور توان خرید این خودروها را دارند؟
قرار بود مردم با پول پراید ، خودرو با کیفیت خارجی سوار شوند، الان این خودروها چه قیمتی دارند؟
قرار بود با آزاد شدن واردات ، تقاضا برای خودرو داخلی کم شده و خودروهای داخلی ارزان شوند ، ما که فعلا فقط شاهد افزایش قیمت هستیم.
منابع ارزی کشور را صرف واردات خودروهای لوکسی کردند که فقط امثال سام درخشانی توان خرید آنها را دارند.
بعد به بهانه کمبود ارز ، به دنبال حذف ارز دولتی شیرخشک هستند.
ان شاءالله مردم انقلابی ما با رای خودشان از ورود این افراد پوپولیست به مجلس جلوگیری کنند.
حسن عباسی
@hassanabbasi1374