هدایت شده از تیمورا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔊خسرو معتضد: به من زنگ میزنن از استرالیا ناله میکنن میگن به خدا مثل سگ پشیمونیم
🇨🇦فامیل من کاناداست میگه ۲۵۰۰ دلار حقوق میگیرم، ۲۰۰۰ دلار کرایه خونه میدم؛ میگه هرچی پول داریم پول گاز میدیم
#غرب_بدون_روتوش
💠گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مارپیچ_تورم
1⃣ افزایش قیمت ارز
2⃣ افزایش تورم
3⃣ کسری بودجه دولت
1⃣ جبران کسری بودجه با افزایش قیمت ارز
دکتر حسین راغفر، اقتصاددان: دولت با گران کردن ارز در یک مارپیچ تورمی مرگبار افتاده و این چرخه تا سقوط دولت آنقدر ادامه خواهد داشت!
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
✨خودروهای الکتریکی باعث کاهش مصرف سوخت میشوند؟
«اقتصاد جهان در چند دهه آینده، همچنان به سوختهای فسیلی متکی خواهد بود. فناوریهای سبز که در حال حاضر ترویج میشوند - آبی، خورشیدی و بادی - هنوز از نظر تجاری مقرون به صرفه نیستند، همچنین این انرژیها توان تامین انرژی مورد نیاز جوامع را در آینده نزدیک ندارند. خودروهای الکتریکی به دلیل نیاز به استخراج و پردازش فلزات و مواد معدنی برای تولید باتری و بدنه آلومینیومیشان، انرژی فسیلی فراوانی مصرف میکنند. در واقع، این نوع خودروها شش برابر بیشتر از خودروهای معمولی و بنزینی، انرژی فسیلی مصرف میکنند. همچنین، باتری های وسایل نقلیه الکتریکی برای شارژ خود به تولید برق مبتنی بر سوخت فسیلی نیاز دارند».
برشی از کتاب ارزشمند «پایان جهان، تازه آغاز ماجراست: نقشه فروپاشی جهانیسازی» نوشته «پیتر زیهان»
The End of the World Is Just the Beginning: Mapping the Collapse of Globalization, Peter Zeihan
احمد نبویان
✨خودروهای الکتریکی باعث کاهش مصرف سوخت میشوند؟ «اقتصاد جهان در چند دهه آینده، همچنان به سوختهای ف
حالا یه عده عقلکل (و در رأس اونها وزیر صمت) به جد بدنبال توسعه واردات و تولید خودروهای برقی هستن، اونم با توجیه کاهش مصرف بنزین!
یکی نیست بگه آدم عاقل، در وضعیتی که ۸۰ درصد برق کشور با گاز تولید میشه و خودتون میگید که ناترازی گازی داریم و توی تابستون هم قطعی برق داریم، برق مورد نیاز این خودروهایی که قرار وارد کنید رو چطور تأمین میکنید؟!
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از حسین زمانی میقان
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
در شرایطی که فعالیتهای تولیدی از کمبود نقدینگی رنج میبرند، کارگزاریهای بورسی ۴۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی دریافت کردهاند. این وضع، نتیجه نگاه به بانک به عنوان یک بنگاه اقتصادی است که هرجا سود بیشتری داشته باشد، تسهیلات را به آنجا بدهد. می گویند دولت نباید به ما تکلیف کند که تسهیلات را به کجا بدهیم، خودمان باید تشخیص دهیم. تشخیص خودشان نیز این است که به بورسبازی وام بدهند. این وضع، نتیجه ولنگاری اقتصادی و خلع ید دولت از هدایت فعالیتهای اقتصادی و نظارت بر آنهاست.
تسهیلات بانکی، جزو منابع عمومی کشور است و باید صرف افزایش منافع عمومی شود. بانکدار حق ندارد به صرف اینکه توانسته است مجوز تاسیس بانک بگیرد، تسهیلات و اعتبارات بانکی را به هر بخشی دلش خواست و سود بیشتری داشت، تخصیص دهد.
بند ۲ سیاستهای کلی برنامه هفتم صراحت دارد: «جهتدهی به نقدینگی و اعتبارات بانکی به سمت فعالیتهای مولد و جذابیتزدایی از فعالیتهای غیرمولد».
اعطای تسهیلات بانکی به کارگزاریهای بورسی، خلاف آشکار این سیاست کلی ابلاغی است و دولت باید در این رابطه پاسخگو باشد.
@syjebraily
🔻تحریمهای آمریکا یا تجویزهای آمریکا / کدام مصیبتبارتر است؟!
▪️یادتان هست که غربزدههای داخلی، وضعیت اقتصادی اسفبار ونزوئلا را هر روز در بوق و کرنا کرده و ناشی از مقاومت در مقابل آمریکا میدانستند و با ترسیم جهنم «ونزوئلایی شدن» ما را از مقاومت برحذر داشته و نسخه تسلیم و مذاکره میپیچیدند؟!
▪️امروز اما پس از اینکه دمخروس سیاستهای لیبرالی رییسجمهور غربگرا و یهودی آرژانتین بیرون زده و هر روز خبر جدیدی از نتایج فاجعهبار اجرای «سیاستهای رهاسازی اقتصادی» در این کشور میشنویم، غربزدههای داخلی چه توجیهی برای فلاکت مردم تحت سلطه نظام سرمایهداری دارند؟!
▪️آیا ایستادگی در برابر نظام سلطه موجب مشکلات اقتصادی میشود یا پذیرش و اجرای سیاستهای اقتصادی دیکتهشده توسط آنها؟!
▪️«تحریمهای اقتصادی آمریکا» زندگی مردم ما را بیشتر تحت فشار قرار داده است یا پیروی کورکورانه و سادهلوحانه از «تجویزهای اقتصادی آمریکا»؟!
🔺متن تصویر: تورم آرژانتین اینکه دو برابر بدتر از تورم ونزوئلا است!
✍ احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
برخلاف افشاگریهای نمایشی و مضحک رسانهای برخی مدعیان، قوه قضاییه وقوع فساد توسط فرزندان معاون اول قوه را اعلام و بدون ملاحظه با آنان برخورد مینماید و حتی شخص معاون اول هم برای برطرف نمودن هر نوع شائبه در رسیدگی به جرائم فرزندانش، از جایگاه خود استعفا مینماید!
قطعاً اگر این اتفاق که نشانه واضح از سلامت سیستم و عدم وجود #فساد_سیستمی در کشور است در یک کشور خارجی میافتاد، خودتحقیرها با آب و تاب از آن یاد میکردند اما اینجا ترجیح میدهند سر خود را زیر برف کنند!
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از احمد نبویان
امام خامنهای:
«بنده از قدیم با فساد و مفسد و مفسدین اقتصادی و غیرذلک مبارزه میکردم و مخالفت میکردم، الان هم عقیدهام قرص و محکم همین است؛ امّا بعضیها وقتی دربارهی فساد حرف میزنند، افراطی حرف میزنند، حواستان باشد! یکجوری حرف میزنند که گویا همه فاسدند، همهی مدیران را و همهی دستگاهها را فساد گرفته! نه آقا، اینجوری نیست؛ یک تعداد کمی فاسدند. بله! فساد، کمش هم زیاد است و باید با آن مواجهه بشود؛ امّا این یک حرف است، اینکه شما جوری حرف بزنی که شنونده خیال کند همه جا را فساد گرفته [حرف دیگری است]. بعضیها تعبیرات فرنگی هم به کار میبرند: #فساد_سیستمی ؛ نه آقا! آن کسی که فساد را سیستمی میبیند، در مغز خودش فساد هست، در چشم خودش فساد هست. اینهمه مدیر پاکدست، اینهمه کارگزار مؤمن و پاکدست در سرتاسر کشور در همهی دستگاهها وجود دارند، دارند زحمت میکشند؛ چرا به اینها ظلم میکنید؟ چرا خلاف میگویید؟ چرا به نظام اسلامی ظلم میکنید؟ بله! در نظام اسلامی یک نفر هم نباید فاسد باشد؛ امّا آنچه وجود دارد، مثلاً ده فاسد است، نه ده هزار فاسد؛ خب اینها خیلی تفاوت دارد؛ این را توجّه داشته باشید. بعضیها در حرف زدن، در نوشتن؛ حالا که دیگر فضای مجازی هم هست، راحت برمیدارند اینجا و آنجا مینویسند «آقا همه را فساد گرفته»؛ نه آقا! اینجوری نیست. بله! فساد هست، در دستگاههای مختلف هم هست. من دیدم مثلاً در فرض کنید مجلس یا جای دیگر بعضیها را متّهم میکنند؛ درست که دقّت میکنید، میبینید آنهایی که مورد اتّهام قرار گرفتهاند یک چند نفر آدمند؛ این چند نفر را نمیشود تعمیم داد. تازه اگر راست باشد»
@ahmad_nabavian
🔻تشخیص صحیح / تجویز مرگبار
آقای دکتر عطا بهرامی، از نامزدهای راهیافته به مرحله دوم انتخابات تهران، در این کلیپ تبلیغاتی بدرستی تصریح میکنند که «#افزایش_دستمزد منجر به افزایش تورم نخواهد شد و حقوق و دستمزد کارمندان و کارگران در ایران بسیار پایین و عامل رکود اقتصادی است و باید طی یک برنامه مشخص به چند برابر افزایش یابد»؛
اما نکته اصلی، در راهکار ارائه شده ایشان برای تحقق این امر است:
«آزادسازی قیمت ارز و انرژی»
ایشان پیشنهاد میدهند که دولت از محل درامدی که بر اثر افزایش قیمت ارز و انرژی(بنزین، گاز و ...) بدست خواهد آورد، حقوقها را چندبرابر کند!
اما به دو نکته اشاره ننمودند:
1⃣ تورم واقعی و انتظاری ناشی از رهاسازی قیمت ارز و انرژی در کشور چقدر خواهد بود و آیا افزایش دو یا چند برابری حقوق، کفاف هزینههای ناشی از این آزادسازیها را خواهد داد؟!
تجربه حذف ارز ترجیحی و پرداخت مابهالتفاوت آن به مردم، نشان داد که اینچنین نیست و رشد هزینهها بسیار بیشتر از مبالغ پرداختی میباشد!
2⃣ با توجه به اینکه دولت خود بزرگترین مصرفکننده کشور است، آیا آزادسازی قیمتهای ارز و انرژی در مجموع درآمد/هزینه به افزایش درآمدهای دولت منجر خواهد شد یا به کسری بودجه آن؟!
بازهم تجربه موارد پیشین آزادسازی قیمتها بوضوح نشان میدهد که نهتنها درآمد دولتها افزایش پیدا نکرده است، بلکه کسری بودجه آن بیشتر هم شده!
در نهایت دولتی که خود در اثر فشار هزینه ناشی از آزادسازی قیمتها دچار کسری بودجه میشود، چطور میتواند حقوق و دستمزدها را افزایش دهد؟
✍ احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙 برنامه قرآنی جذاب و دیدنی «محفل» از دست ندهید
پخش تلویزیونی:
روزهای ماه رمضان، حدود ساعت ۱۷، شبکه ۳
و قطعات تصویری جذاب در فضای مجازی:
@mahfeltv3
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
🔻کرونا مهار شد / مغزهای زنگ زده، نه
▪️تصویر سمت راست: خودتحقیری یک دلال غربزده در زمان کرونا
▪️تصویر سمت چپ: آمار اخیر از تعداد ۱۸۴۵ کشته کرونایی طی یک هفته در آمریکا، آنهم در زمانی که کرونا در ایران به برکت مجاهدتهای کادر درمان و تولید و واردات گسترده واکسنهای داخلی و چینی، بطور کامل کنترل شده است!
🔸پینوشت:
علی خسروانی از معروفترین واردکنندگان خودرو و از فعالان فشارهای رسانهای یکسال اخیر برای برکناری وزیر حامی تولید(فاطمی) و روی کار آوردن وزیر حامی واردات(علیآبادی) بوده است!
👈لیبرالیسم اقتصادی از همان جایی منشأ میگیرد که لیبرالیسم فرهنگی و سیاسی،
نمیتوان کافر به یکی بود و مؤمن به دیگری
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
اگر خلق پول حتی برای تأمین حقوق کارمندان، عامل تورم است، چرا دولت به بانکهای خصوصی اجازه میدهد بیحساب و کتاب، خلق پول کرده و عمده آن را به شرکتهای زیرمجموعه خود تسهیلات دهند؟!
✍ گفتگوی بنده و جناب دکتر پادام، ذیل توییت دکتر جبراییلی
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از حسن عباسی
صاحب کارخانهی ما، همین امسال از چند بانک، چند وام میلیاردی گرفته و یک کارخانه جدید راه اندازی کرده، ۵ تا ماشین خارجی خریده برای دفتر تهران، تولید کارخانه را هم ۲ برابر کرده
اما کارگر همین کارخانه باید چشمش به اخبار باشد تا ببیند سال آینده حداقل دستمزد چقدر میشود، میتواند به اندازه امسال گوشت و مرغ مصرف کند یا نه؟ میتواند قرارداد خانه اش را تمدید کند یا اینکه باید یک خانه کوچکتر در چند محله پایین تر اجاره کند؟
حالا فکر کنید یک عده این حجم از بیعدالتی و این فاصله طبقاتی ایجاد شده را نادیده گرفته اند و فهمشان از بیعدالتی این است که صاحب کارخانه به اندازه ۵ تا ماشین یارانه بنزین میگیرد ولی کارگر کارخانه یارانه بنزین نمیگیرد! پس بنزین را به کدملی بدهیم تا عدالت برقرار شود
آیا این به ابتذال کشیدن مفهوم عدالت نیست؟!
📎 @hassanabbasi1374
🔻گشادترین کلاهی که لیبرالها بر سر دولت گذاشتند القای این گزاره بود که:
«مسأله اصلی اقتصاد کشور، تورم است»
🔺و گشادتر از آن اینکه:
«تنها علت تورم، نقدینگی است»
🔹در حالیکه مشکل اصلی اقتصاد کشور، «کاهش قدرت خرید مردم» بوده و هست، اما دولت رئیسی با دنبالهروی از #آدرس_غلط داده شده، با هدف کاهش تورم شروع به کاستن از قدرت خرید مردم (عدم افزایش حقوق و دستمزدها به اندازه تورم، حذف ارز ترجیحی و عدم جبران مؤثر گرانی ناشی از آن، افزایش مکرر نرخ تسعیر ارز و ...) نمود!
▪️نتیجه، این شد که میبینید، مردم هر سال ناتوانتر از خرید مایحتاج ضروری، بازار در رکود و تولیدکنندهها در آستانه ورشکستگی، بازار دلالی و سفتهبازی و بورسبازی پررونق، سود خامفروشان داخلی چندبرابر، قیمت ارز رو به آسمان!
▪️بدتر از همه آنکه تبعیت از آن آدرسهای غلط، حتی منجر به کاهش تورم هم نشد!!!
هرچند که بفرض محال، اگر با این کارها تورم را به صفر هم برسانند شاید از بدتر شدن اوضاع جلوگیری کند، اما قطعاً تأثیری در بهبود وضع معیشت مردم نخواهد داشت!
✔️ امان از مسئولین نادان و مشاورین زیرک/ذینفع ...
✍ احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
🔹دیروز یکی از انبوهسازان باسابقه کشور تماس گرفت و ار حقیر گلایه کرد که چرا در برنامه ثریا، انبوهسازی را نقد کردهام. فرمود نقد انبوهسازی مثل این است که کارخانهسازی را نقد کنیم؛ آیا کارخانهسازی بد است؟! خیلی صریح و شفاف پاسخ دادم که بله!!
🔹برادران و خواهران گرامی، اگر میگوییم که مردمیسازی رمز تحقق تمدن نوین اسلامی است بایستی تعارف را کنار بگذاریم و مواضعمان را هرچند خوشایند برخی از سرمایهداران و ذینفعان نباشد شفاف بگوییم. از منظر تمدن اسلامی، هرنوع صنعت بزرگ مقیاس که لازمهاش کارگری و اجیر شدن اکثریت برای اقلیت باشد مطلوبیت ندارد (به جز برخی استثنائاتی که گریزی از آنها نباشد). به جایش آنچه مطلوب است، توسعه کارگاهها و کسب و کارهای خُرد است تا مردم به جای آنکه مواجب بگیر عدهای سرمایهدار باشند و کارگریِ آنها را بکنند، آقای خودشان باشند و برای خودشان کار کنند. اگر انبوه تسهیلاتی که با رانتهای مختلفِ اصحاب ثروت و قدرت، به مگا کارخانهها و صنایع بزرگ تزریق شده است (که دقیقا در راستای مفهوم انباشت سرمایه و اصول نظام سرمایهداری است) به کارگاهها و کسب و کارهای خُرد تزریق شده بود اکنون به مراتب وضعیت اقتصادی عادلانهتری داشتیم.
🔹اما آیا لزوما این به معنای تحجّر و بازگشت به قرون گذشته است؟! خیر، هنر حاکمیت این است که بتواند بدون تصدیگری، اما با تکمیل زنجیره ارزشِ این کسب و کارهای خُرد، همان محصول نهایی مگا کارخانهها را با شکستن انحصار و با راهبرد مردمیسازی به دست بیاورد. این همان تجربهای است که برخی کشورهای دیگر، حتی در تولید محصولات خاصی نظیر خودرو نیز با موفقیت به آن مبادرت کردهاند.
🔹پینوشت: در تکمیل عرایض فوق، به این جملات آیت الله جوادی آملی عنایت بفرمایید: "ملت را با شغل و کارگری و با مزدوری اداره کردن مکروه است؛ هرگز دین نمیخواهد ملت مزدور باشد... مکروه است انسان مزدور باشد، هر کس باید برای خود کار کند" (۱۳۹۳/۲/۱۸). این همان چیزی است که رهبر معظم انقلاب نبز با بیان دیگری بر آن تاکید دارند: "تمدّن اسلامی، جز با حضور مردم، جز با توجّه و مبادرت مردم امکانپذیر نیست. باید مردم بخواهند، مردم بیایند، مردم اقدام کنند" (۱۴۰۲/۱۰/۲۶). میدانم که چنین یادداشتهایی خوشایند سرمایهدارانی همچون انبوهسازان (که راهبرد آنها دقیقا در تقابل با مردمیسازی است) نیست اما قاعدتا از حقیر انتظار میرود تا مدافع حقوق مردم باشم و نه مجیزگوی سرمایهداران و انبوهسازان.
#تمدن_اسلامی
#مردمی_سازی
🔸بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻جناب #رئیسی، مجاهدت و مدیریت جهادی در مسیر #آدرس_غلط، مملکت را به ته دره خواهد برد نه به عرش اعلی
📺 وعدههای انتخاباتی رئیسی برای حل مشکلات معیشتی مردم با مدیریت جهادی را یادتان هست؟🔻
۱۹ خرداد ۱۴۰۰:
«امروز سفره مردم کوچک و کوچک تر شده است و تلاش خواهیم کرد تا سفره های مردم گسترده شود. امروز شرایط اقتصادی کشور طوری رقم خورده است که گوشت و مرغ به کالای لوکس تبدیل شده و بسیاری از مردم توانایی خرید آنها را ندارند ... ما به کمک مردم حتما ساختارهای اقتصادی کشور را اصلاح و فاصله طبقاتی را کمتر خواهیم کرد.»
🖋#پیام_شما :
«جناب آقای رئیسی در خرداد ۱۴۰۰، قیمت یک کیلو گوشت ۸۰ تا ۱۰۰ هزار تومان و قیمت یک کیلو مرغ ۱۸ تا ۲۰ هزار تومان بود که به برکت تلاش های شما برای گسترده کردن سفره مردم، قیمت گوشت و مرغ در دو سال اول ریاست جمهوریتان، بیش از پنج برابر افزایش یافته و قیمت یک کیلو گوشت به بیش از ۵۰۰ هزار تومان و یک کیلو مرغ به نزدیک ۱۰۰ هزار تومان رسیده و افزایش سرسام آور قیمت دلار، مسکن و خودرو کمر مردم را شکسته، با ادامه این وضعیت اسفبار و عملکرد افتضاح جنابعالی و دولتتان در زمینه تورم و نرخ ارز، محال است در چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در خرداد ۱۴۰۴ رأی بیاورید مگر اینکه در یکسال باقیمانده از عمر دولت سیزدهم، تغییر و تحول محسوسی در معیشت مردم و اقتصاد کشور ایجاد کنید که راه آنهم فقط #دلارزدایی از اقتصاد ملی و #تقویت_پولملی است و لاغیر»
👈 تلاش جهادی در مسیری که لیبرالها برایت ترسیم کنند، نتیجهای بهتر از وضع فعلی ندارد!!
#نه_به_نئولیبرالیسم
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
🔰عامل اصلی ثبات اقتصادی و کاهش تورم به روایت تجربههای جهانی:
کاهش رشد نقدینگی یا #تثبیت_نرخ_ارز
✍دکتر جبراییلی:
🔹طی ۵ سال اخیر، نقدینگی در چین از ۱۸۷ هزار میلیارد یوآن به ۲۹۸ هزار میلیارد یوآن رسیده است. ارزش هر یوآن در برابر دلار اما در حدود ۷ یوآن ثابت بوده است. نرخ تورم چین زیر یک درصد است. برخلاف ایران که نظام ارزی خود را شناور کرده، چین نظام ارزی ثابت دارد.
🔹طی ۵ سال اخیر نقدینگی در بولیوی از ۱۱۰ هزار میلیارد بولیویانو به ۱۳۶ هزار میلیارد بولیویانو رسیده است. ارزش هر بولیویانو در برابر دلار اما حدود ۷ بولیویانو ثابت بوده است. تورم در این کشور ۳.۵ درصد است. بر خلاف ایران که نظام ارزی خود را شناور کرده، بولیوی نظام ارزی ثابت دارد.
🔹طی ۵ سال اخیر، نقدینگی در امارات از ۱.۳ هزار میلیارد درهم به ۲ هزار میلیارد درهم افزایش یافته است. اما ارزش درهم امارات در برابر دلار آمریکا به طور ثابت ۳.۶۷ درهم بوده است. تورم در امارات ۳.۵ درصد است. برخلاف ایران که نظام ارزی خود را شناور کرده، امارات نظام ارزی ثابت دارد.
🔹طی ۵ سال اخیر، نقدینگی در عراق از حدود ۹۰ هزار میلیارد دینار به بیش از ۱۸۰ هزار میلیارد دینار رسیده است. اما ارزش دینار عراق در برابر دلار آمریکا در محدوده ۱۲۰۰ تا ۱۴۰۰ دینار ثابت است. تورم عراق نیز در حال حاضر زیر ۲ درصد است. برخلاف ایران که نظام ارزی خود را شناور کرده، عراق نظام ارزی ثابت دارد.
🔹طی ۵ سال اخیر، نقدینگی در عربستان سعودی از ۱.۶۵ هزار میلیارد ریال به ۲.۳۹ هزار میلیارد ریال افزایش یافته است. اما ارزش ریال سعودی در برابر دلار آمریکا به طور ثابت ۳.۷۵ ریال بوده است. نرخ تورم در این کشور، زیر ۲ درصد است. برخلاف ایران که نظام ارزی خود را شناور کرده، عربستان نظام ارزی ثابت دارد.
#نه_به_نئولیبرالیسم
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بارقههای #امید به اصلاح وضع اقتصادی کشور توسط مجلس آینده بوجود آمده است
اینبار حاج قاسم روان بخش، شاگرد مبرز علامه مصباحیزدی و نماینده منتخب مردم قم، از لزوم پیگیری مطالبه بر زمین مانده رهبری در حذف #قیمتگذاری_دلاری مواد اولیه داخلی میگوید؛
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
«طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت» برای تعیین تکلیف وضعیت استخدامی چند هزار نیروی شرکتی و حذف شرکتهای واسطه، مدتهاست که میان مجلس، شورای نگهبان و مجمع تشخیص (و البته با فشارهای رییس محترم سازمان امور اداری و استخدامی) دست بدست میشود و علیرغم پیگیریهای مکرر نمایندگان مجلس هنوز به نتیجه نرسیده است!
قطعاً باید مراحل قانونی برای هر طرح و لایحهای طی شود، اما اینهمه معطلی و سردرگمی برای جمع کثیری از نیروهای حداقلبگیر و دارای کمترین امنیت شغلی در دستگاههای دولتی، مطمئنا به #مصلحت_نظام نمیباشد!
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
عشق به #جهاد در راه خدا در عمق روح و جانِ کوچک و بزرگ #یمن نهفته است؛
سوال: از دریا چه استفادهای میبریم؟
کودک یمنی: برای هدف گرفتن کشتیهای اسرائیلی 😊
#اليمن_فخر_العرب
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از اقتصاد انرژی/همت قلی زاده
نمودار صفحه 11 گزارش مرکز پژوهشهای مجلس با شماره مسلسل 19689:
* حقیقتا انسان از اظهار نظر برخی ها بابت مقصر جلوه دادن مردم در موضوع انرژی دچار رنجش می شود. از سال 1380 تا سال 1401 سهم بخش خانگی از مصرف برق تغییر معناداری نداشته است، در این بین، تغییر الگوی زندگی، رشدخانه های ساخته شده، رشد جمعیت و ... اتفاق افتاده ولی سهم مصرف مردم از برق طی 21 سال دچار تغییر نشده و الگوی نسبتا پایداری داشته است. قبلا هم تأکید شده است که مصرف سرانه برق در ایران از اغلب کشورهای پایین تر است.
@hemmatgholizadeh