هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
مقاممعظمرهبری: هر ضربه به رژیم صهیونی خدمت به کل انسانیت است.
اندیشکده قصد برگزار می کند:
🔻دوره جامع آموزش تولید و سواد رسانهای "ضربت" 🔻
(بدونپیشنیاز-ظرفیتمحدود)
سرفصلهای دوره:
🧐 انتخاب موضوع
🧩 سناریونویسی
💡ایدهپردازی
💣 خلاقیت
🔎 سوژهیابی
🖌 نویسندگی
🎤 گویندگی
🎧 تدوین (رایانه و گوشی)
📡 انتشار
🎼 تولیدموسیقیبا AI
(هوشمصنوعی)
⏰ مدت دوره: ۴۰ ساعت آموزشی (۱۰ جلسه ۴ ساعته)
📅 زمان دوره: آبان ماه ۱۴۰۳
🔏 مهلت ثبتنام: ۳۰ آبانماه ۱۴۰۳
📍 مکان: بستر فضای مجازی
💳 هزینه شرکت در دوره: ۵۰۰ هزار تومان
برای دانشآموزان تخفیف ویژه دارد.
ثبت نام: @MHAkhavanB
✅ گواهینامه شرکت در دوره
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
یعنی واقعاً فکر میکردم بعد از پیروزی ترامپ دیگه این بحث «مذاکره و توافق با شیطان» از روی میز آقایون حذف بشه
اما مشخص شد هنوزم درست نشناختم این جماعت ذلیل النفس رو
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
تا دیروز میگفتن «ترامپ باعث شد که مذاکرات برجام شکست بخوره» و آرزو میکردن هریس رأی بیاره تا برن مذاکره
امروز میگن «آخجون ترامپ اومد، بریم مذاکره»
🔸اینها که شفا نمیگیرن، خدا به مردم رحم کنه
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
بقول یه بزرگواری:
انسان همیشه تحت ولایت یه قدرتی هست و هیچکس در این دنیا «بدون ولایت» نیست!
حالا یا ولایت حق یا ولایت طاغوت
یا ولایت الله یا ولایت شیطان
لذا کاملاً طبیعیه که کسانی که اعتقاد و امیدی به قدرت خدا ندارن، ناچاراً خودشون رو تحت ولایت قدرتهای مادیِ (هرچند متناقض) قرار بدن
۵۰ سال پیش توی این کشور اکثر مُنوَّرالفکرها، شرقزده بودن و سنپترزبورگ را بهشت دنیا میدونستن
اما بعد از تحقق #وعده_صادق حضرت روح الله و فروپاشی قدرت شرق(بدلیل ستیز با دین و معنویت)، بجای اینکه عبرت بگیرن و به ولایت الله برگردن به طرف اونیکی قدرت مادی دنیا غش کردن و غربزده شدن و تحت ولایت قدرتی قرار گرفتن که سالها مثلاً باهاش مخالفت و مبارزه میکردن
لذا الان هم عجیب نیست که یکروز از امید به گدایی و التماس به دموکراتها دم میزنن و روز دیگه از تاجر بودن ترامپ اظهار خوشحالی میکنن
اللَّهُ وَلِيُّ الَّذِينَ آمَنُوا يُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُماتِ إِلَى النُّورِ وَ الَّذِينَ كَفَرُوا أَوْلِياؤُهُمُ الطَّاغُوتُ يُخْرِجُونَهُمْ مِنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُماتِ ....
#اصحاب_مذاکره
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از زیست شهر نوین مولّد
کشاورزی خانگی، رؤیایی دستیافتنی در شهرهای مولّد 🍅🌿
کاشت و برداشت در خانه، بخشی از نیازهای غذایی خانواده را به صورت طبیعی و تازه تأمین میکند، و در عین حال فرصتی برای فعالیت، تفریح و ارتقاء سلامت اعضای خانواده فراهم میآورد.
💡 شاید بگویید که «همه میدانند این سبک زندگی ایدهآل است، اما در شرایط کنونی حتی خرید یک آپارتمان کوچک هم دشوار است، چه رسد به خانهای ویلایی با زمین کشاورزی!» پاسخ اینجاست: مشکل اصلی، سیاستگذاریهای نامناسب در حکمرانی زمین است که از سال ۱۳۴۰ دچار اختلال شده و همچنان در همان مسیر نادرست حرکت میکند.
✳️ ایران، کشوری پهناور است که با اصلاح سیاستهای سکونتی و تمرکز بر احداث شهرهای جدید و #مولّد، ظرفیت آن را دارد که به کشوری ثروتمند و خودکفا تبدیل شود. هدف ما، ترویج این گفتمان و افزایش مطالبه عمومی برای تحقق این رؤیاست.
❇️ در دولت شهید رئیسی، گامهای مثبتی در این مسیر برداشته شد، اما متاسفانه این دولت به طرحهای اینچنینی توجهی نشان نمیدهد و حتی از طرح خانههای ۲۵ متری نیز سخن به میان میآورد!
#کشاورزی_خانگی
#زیست_شهر
#خانه_مولد
#حکمرانی_زمین
#تغییر_سیاست
#شهرهای_جدید
♦️زیست شهر نوین مولّد♦️
@zistshahr
مثل آدم زندگی کردن
من دو دوره ریاست دانشگاههای دولتی را جمعا به مدت ۸ سال به عهده داشتهام. هیچ امتیاز مادی به معنای واقعی از محل ریاست عایدم نشد. حتی موقعی که در اردبیل مامور بودم، حق مدیریتم صرف اجارهی خانه و هزینهی رفت و آمد به تهران میشد. با این حال، بخواهی نخواهی از دو امتیاز برخوردار بودم: داشتن رانندهی اختصاصی و نیز یک دفتر کار بزرگ با سرویس بهداشتی مستقل!
در هر دو بار، وقتی که دورهام با استعفا به سر آمد، از بعضی نظرها دچار مشکل جدی شدم. اگر چه از اتومبیل دولتی برای مقاصد شخصی استفاده نمیکردم، لیکن رانندهها برای من نه یک کارمند بلکه دوست و برادر بودند و بعضی کارهای شخصی مرا برای این که بتوانم به کارهای دانشگاه برسم انجام میدادند که از جملهی آنها این موارد را میتوانم نام ببرم: خرید نان و بعضی ملزومات دیگر، گرفتن وقت از دکتر، انجام کارهای اداری و بانکی، برداشتن و گذاشتن من درست در مقابل جایی که کار داشتم (بدون این که نگران جای پارک باشم!)، رسیدگی به ماشین خودم (مانند کارواش و تعویض روغن)، پیدا کردن واحدهای صنفی مورد نیاز (مانند خرازی و تعمیرگاه و اینجور جاها) و… (چیز دیگری یادم نمیآید). ضمنا همه با من مهربان بودند و تقریبا تمام کارکنان و اساتید دانشگاه را افرادی کار راهانداز و مودب و وظیفهشناس میدیدم، چرا که هیچکدام از کارهای خود من به تاخیر نمیافتاد و همه چیز رو به راه بود. وقتی که از ریاست کنار رفتم، زندگی برایم بسیار سخت شد. چند سال تنبلی باعث شده بود از انجام کارهای سادهی شخصی و اداری و خرید نان و اینجور چیزها عاجز بشوم. بعلاوه، جسته گریخته متوجه شدم که برخورد کارکنان و همکاران با من بسیار با برخوردشان با سایر افراد و ارباب رجوع متفاوت بوده است. کسی که برایم مظهر مدارا و احساس مسئولیت بود، به زعم دیگران آدمی عصبی و تندمزاج و بدخواه به شمار میآمد. تازه فهمیدم که بدترین همکاران هم به من که میرسیدند جور دیگری رفتار میکردند.
الان چند سالی است که دوباره به زندگی عادی خو کردهام. نه تنها از انجام کارهای شخصیام طفره نمیروم، بلکه از دست و پا چلفتی بودنم رها شدهام. از پیاده رفتن و سوار اتوبوس و مترو شدن لذت هم میبرم و از این که با آدمهای متفاوت و معمولی معاشرت میکنم بسیار خوشحالم. تصور این که یک بار دیگر به پست مشابه یا بالاتری گمارده شوم برایم نه تنها لذتبخش نیست بلکه دلهرهآور است. دیدن بعضی چهرههای عبوس، تندرو و کجفهم و اجبار به جلیس شدن با آنها و قانع کردنشان در امور بدیهی شکنجهی بزرگی است. احاطه شدن توسط آدمهایی که بدون اینکه ته دلشان با تو باشد اظهار ارادت میکنند چندشآور است. این که نفهمم زندگی واقعی چیست احساس خنگی و نفهمی به من میدهد.
در این مملکت آدمهایی هستند که دهها سال در مسند کارهایی به مراتب مهمتر از مسئولیتهای من هستند. آنها نمیفهمند دور و برشان چه خبر است. آنها هرگز سوار اتوبوس شهری یا مترو نشدهاند. هیچگاه کارمندی مدارکشان را به سمتشان پرت نکرده است. در صف بنزین نبودهاند. آنها نمیفهمند صف نان چیست. هرگز مهمان یا میزبان کارگر یک کورهپزخانه نبودهاند. در مطب پزشک در حالی که گفتهاند ساعت ۴ آنجا باشند تا ساعت ۱۱ شب معطل نشدهاند. این آدمها اصلا نمیفهمند رانندگی در ترافیک بزرگراه همت یعنی، چه چون راننده دارند. آنها فکر میکنند همهی مردم پشتیبانشان هستند و مرتب برای موفقیتشان دعا میکنند. تا حالا کسی به خاطر مالیدن ماشین با قفل فرمان به آنها حمله نکرده است و هرگز احدی عمهی محترمشان را مورد تفقد قرار نداده است! آنها معتاد ریاست هستند و اگر، پس از این همه سال، مثل من و تو به یک آدم عادی تبدیل بشوند درجا سکته میکنند!
اگر بخواهید زمین زراعی از باروری نیفتد آن را هر از گاهی به آیش میگذارید. دو سال میکارید و یک سال نمیکارید. مدیرها هم نیازمند آیش هستند. هر از گاهی باید به زیر بیایند و بفهمند که مردم چگونه زندگی میکنند، چگونه فکر میکنند، چه میخواهند و چه نمیخواهند. آنهایی که ۴۰ سال در برج عاج نشستهاند آدمهایی هستند که نمیتوانند مثل آدم زندگی بکنند!
✍ گودرز صادقی هشجین
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از پازلِ اقــتصاد 📊
🔘 گزارشهای وزارت نیرو ادعای دولتیها درباره مازوتسوزی نیروگاهها را رد کرد
بزودی دولت پزشکیان با این بهانه وارد خواهد شد
🔹 به گزارش «اقتصاد ۱۲۰»، گزارشهای وزارت نیرو نشان میدهد مازوتسوزی در نیروگاهها بسیار کم است و تاثیر اندکی بر آلایندگی هوا دارد.
🔹اواخر هفته گذشته با دستور پزشکیان تصمیم بر این شد که برای جلوگیری از آلایندگی هوا جلوی مازوتسوزی نیروگاهها گرفته شود.
🔹سخنگوی دولت هم مدعی شد که با این کار، تولید برق کشور پایین خواهد آمد و خاموشیهای سراسری رخ خواهد داد
🔹اما در گزارشهایی که در هفتههای اخیر وزارت نیرو منتشر کرده، تمام ادعاهای فعلی دولتمردان درباره سهم بالای مازوتسوزی نیروگاهها در آلایندگی هوا رد شده است.
🔹به عنوان مثال در گزارشی که ۱۳ آبانماه بر روی سایت خبری شرکت برق حرارتی وزارت نیرو منتشر شد، تصریح شده که تنها ۱۴ نیروگاه کشور امکان مصرف مازوت دارند که در مقابل ۱۳۲ نیروگاه دیگر رقم پایینی است و تنها ۱۰ درصد نیروگاهها را شامل میشود.
https://news.tpph.ir/fa/News/14012
🔹۱۶ آبانماه هم مدیرکل دفتر برنامهریزی و بهرهبرداری تولید شرکت برق حرارتی با بیان این که باید دنبال علت اصلی آلودگی هوا در کلانشهرها بود، گفت: سال گذشته نیروگاه «شهید محمد منتظری» اصفهان یک قطره مازوت تا اواخر سال نسوزاند، اما آیا هوای این شهر آلوده نبود؟
🔹وی ادامهداد: اکنون ۱۲ سال است در تهران یک لیتر مازوت مصرف نشده است، اما چرا با این وجود این کلانشهر درگیر آلودگی است؟
🔹جعفرزاده خاطرنشانکرد: به نظر اگر نگرانی درباره کیفیت هوا وجود دارد در درجه نخست اگر بستر آن سوخت است باید رفع آلودگی از سوخت انجام شود، نه پس از احتراق و قبل از آن باید به سراغ علت اصلی آلودگی هوا رفت.
🔹وی گفت: مصداقهای فراوانی در کلانشهرها داریم که باوجود نبود مصرف مازوت نرخ بیماری در آنها بالا است، همچنین تعداد روزهای ناپاک و نرخ عوارض اقلیمی در این شهرها بالا است.
🔹مدیرکل دفتر برنامهریزی و بهرهبرداری تولید شرکت برق حرارتی اضافهکرد: بهتر است که سهمبندی آلودگی در کشور انجام شود تا تخصیص منابع و وقتی که برای رفع آلودگی میشود اثر داشته باشد.
https://news.tpph.ir/fa/News/14022
🔹۱۲ آبانماه هم این شرکت در گزارشی نوشته است: بررسی نهادهای مختلفی چون دفتر حملونقل عمومی و ترافیک شهری سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور و شورای عالی استانها نشان میدهد که سهم منابع متحرک در آلودگی هوای تهران بیش از ۸۰ درصد است و این در حالی است که در بخش منابع ثابت، سهم نیروگاهها از کل آلایندگی شهر تهران تنها ۳.۸ درصد برآورد شده است.
https://news.tpph.ir/fa/News/14008
🔹 به نظر میرسد دولت چهاردهم برای توجیه ناکارآمدیهای خود در تامین سوخت نیروگاهها که موجب قطعی برق در فصل سرما خواهد شد، مازوتسوزی تعداد محدودی نیروگاه را بهانه کرده است تا مثلا با توجیه جلوگیری از مازوتسوزی، کاهش شدید تولید برق که به خاموشی سراسری خواهد انجامید را توجیه کند.
#وعده_صادق
@Economic_puzzle | پازل اقتصاد
📈👱♂📉
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
سناریوهای تکراریِ سیاستگذاران حرفهای
سال 1392: سامانهای درست کنیم تا وارد کنندگان و صادرکنندگان با هم ارز خرید و فروش کنند... بازار مبادله: نرخ 2034 تومان
سال 1394: سامانهای درست کنیم تا.... شکل گیری بازار دوم: نرخ 3450 تومان
سال 1397: سامانه ای... شکل گیری بازار نیما: نرخ 7700 تومان
سال 1399: سامانهای... سامانه متشکل ارزی: نرخ 31500
سال 1401: سامانهای.... نیما: نرخ 34000 تومان
سال 1403: سامانهای.... ارز توافقی: نرخ 55000 تومان
متوجه منظورشان از سامانه شدید؟
سیاستها را ذینفعان مینویسند.
@DrRezaGholami
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
به قطعی برق زمستانه سلام کنید.
نمی دانم آنهایی که از پکیج، پمپ آب، اسپیلت و هر گونه وسیله برقی گرمایشی و آب رسانی استفاده می کنند، در فصل سرما چه می کنند. فقط می دانم که اسرائیل با تهدید پارس جنوبی به دنبال همین بود.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از پازلِ اقــتصاد 📊
خدا درجات شهید مظلوم رییسی را متعالی فرماید.
قطع برق منازل مردم خطقرمز او بود بویژه که زجر مردم را در خاموشیهای طولانی و بیبرنامه تابستان ۹۹ و ۴۰۰ دیده بود. هفتگی از وزیران نیرو و نفت گزارش نیروگاهها، ذخایر سوخت و پروژههای جبرانی را پیگیری میکرد.
رحمت و رضوان خدا بر او
@Economic_puzzle | پازل اقتصاد
📈👱♂📉
هدایت شده از خبر فوری سراسری
♨️رییس یکی از کارخانه های لبنیات با تهدید به عدم پرداخت حقوق، کارگران را مجبور میکند که ریش خود را بتراشند.
✍بنده به عنوان یک کارآفرین که اتفاقا بر خلاف این آقایان بدون یک ریال وام و حتی یک دلار استفاده از ارز دولتی برای ۴۰۰ نفر ایجاد اشتغال داشته ام در اینخصوص دو خواسته دارم:
اول اینکه اسناد مالی این شرکت باید بررسی بشه چون این رفتار هارگونه دلیلی جز خوردن مال نامشروع نمیتونه داشته باشه.
دوم اینکه مشتاقیم چهره این نادان رو که از خریت و رفتار دیکتاتور مابانه خودش با کارگران زحمتکش فیلم گرفته و منتشر کرده رو ببینیم.
مردک! گردن کلفت تر از تو رضاخان بود که مردم گردنش رو شکستند تو که عددی نیستی.
اما یک توصیه به کارگران زحمتکش!
نقطه ضعف همه کارفرماها دست از کار کشیدن جمعی کارگران است.
خودم کارفرما هستم و همجنس خودم رو خوب میشناسم پس به این هارت و پورتها توجه نکنید.
مردم هم با تحریم محصولات میتونن گستاخ ها رو ادب کنن.
اینجا مملکت امام زمان(عج) است و صاحب دارد پس این غلط کاریها ممنوع.
📌 #خبر_فوری_سراسری
بزرگترین کانال خبری تحلیلی در ایتا
@fori_sarasari
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
دمکراسی و نفوذ پول در #آمریکا:
ایلان ماسک ۱۱۸ میلیون دلار برای پیروزی ترامپ هزینه کرد.
بعد از پیروزی ترامپ، سهام شرکت تسلا، متعلق به ماسک، ۱۵٪ افزایش قیمت داشت و ۲۶.۵ میلیارد دلار به ثروت ماسک اضافه شد.
یعنی ماسک برای هر ۱ دلار هزینه ۲۲۵ دلار سود کرد.
قبلأ گفته بودم که پربازده ترین کار اقتصادی، سرمایه گذاری در #انتخابات است. #اتاق_بازرگانی خیلی وقت قبل این را آموخته است.
@DrRezaGholami
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻دربارهی اشارهی رهبر معظم انقلاب
۱. اشارهی رهبر انقلاب در دیدارشان با اعضای مجلس خبرگان به مسألهی انتخاب رهبر، فقط تذکر به یک امر طبیعی محتمل و ممکن بود و برخلاف برخی گمانهزنیها، ایشان مقصود خاصی نداشتند. ازاینرو، ایجاد فضای نگرانی درباره حیات و جان ایشان درست نیست. باید به لطف و فضل الهی امید داشت که شخص ایشان، پرچم را به دست حضرت حجت بدهند.
۲. شاید دلیل بیان این اشاره از سوی رهبر انقلاب نیز، یکی این باشد که جامعه در اثر این اتفاق محتمل و طبیعی - و نه قطعی و پیشبینیشده - دچار شوک و سرگردانی نشود و گمان نکند که انقلاب از دست رفته است؛ بلکه تأمل کند که رهبر انقلاب، پیشاپیش نسبت به آن تذکر داده بودند. ایشان بر حسب ظاهر عمل میکنند؛ هر چند به توفیق الهی، چنین رخدادی واقع نخواهد شد و إنشاءالله زعامت ایشان، متصل به ولایت امام معصوم بشود.
۳. و دلیل دیگر اشارهی ایشان این است که تهدید پوچ و رسانهای و حماقتبار صهیونیستهای کثیف و پلید دربارهی ترور ایشان، خنثی و بیمعنا شود و بدانند که ساختار، همچنان تداوم خواهد یافت. رهبر انقلاب، از ثبات ساختار و وابستهنبودن آن به اشخاص سخن گفتهاند، نه اینکه واقعهی ناگواری در پیش باشد. ایشان تصریح کردهاند که اگر چنان شد، خبرگان اینچنین عمل کند؛ این یعنی حرکت انقلاب، متوقف نخواهد شد و انقلاب، آن اندازه به استحکام ساختاری دست یافته و متقن و استوار گردیده است که شخصمحور نیست و چرخهی حیات و استمرار و بازتولیدش، هرگز متوقف نخواهد شد. همین و نه بیشتر. کمترین جای نگرانی نیست و زعامت حضرت ایشان در اثر تفضل و توجه الهی، سالهای سال به طول خواهد انجامید و به ولایت حضرت حجت، متصل خواهد شد.
۴. با اینهمه، هیچ تردیدی وجود ندارد که رهبر انقلاب، ذخیرهی الهی و یک شخصیت متمایز تاریخی هستند. علامه مصباح دربارهی ایشان گفته بودند که مقام ایشان بسیار بالاتر از سید خراسانی است؛ و در جایی دیگر نیز تصریح کرده بودند که اگر بتوان نظیری برای ایشان در تاریخ اسلام یافت، بهسختی و با تساهل میتوان از خواجهنصیرالدین طوسی نام برد؛ و همچنین افزوده بودند که گویا روح امام خمینی در ایشان حلول کرده و ایشان، نسخهی بدل امام هستند؛ و بارها نیز گفته بودند که ایشان، بالاترین نعمت الهی برای ما هستند و هرچه قدردان وجود ایشان باشیم، از عهدهی شکر نعمت وجود ایشان برنخواهیم آمد.
۵. و مگر مطابق آن رؤیای منقول و معتبر، رسول اکرم به ایشان امر نکردهاند که بنای ناتمام امام خمینی را به پایان برسانند؟! و مگر آن حضرت، ایشان را بر این امر دشوار، قادر و توانمند نشمردهاند؟! پس باید امید داشت که طرح قدسی و تمدنیِ انقلاب اسلامی، به دست باکفایت آیتالله خامنهای، به سرانجام مطلوب خواهد رسید و این انقلاب، به مقدمهی ظهور حضرت حجت، تبدیل خواهد شد. چنانکه اهل بصر و معنا گفتهاند، تقدیر الهی این است که تاریخ این انقلاب، تاریخ متصل به عهد ظهور و متحد با صاحب ولایت کلی است.
۶. و نکتهی پایانی اینکه ایشان یک دهه پیش نیز چنین تذکری به مجلس خبرگان داده بودند: «در انتخاب رهبر آینده، ملاحظهی خدا را بکنید. احتمال اینکه این دورهای که تازه شروع خواهد شد، مبتلا بشود به این آزمایش، احتمال کمی نیست؛ آن وقتیکه بنا است رهبر انتخاب بشود، ملاحظات و رودربایستیها را کنار بگذارند؛ خدا را در نظر بگیرند، وظایف را در نظر بگیرند، نیاز کشور را در نظر بگیرند؛ بر این اساس رهبر انتخاب بشود.»(بیانات در ۱۳۹۴/۱۲/۲۰). این تعابیر، جای نگرانی بیشتری نداشت؟!
https://khl.ink/f/32587
مهدی جمشیدی
https://eitaa.com/mahdi_jamshidi60
هدایت شده از خبر فوری سراسری
♨️ورود دستگاه قضا به ماجرای رفتار غیرمتعارف در کارخانه لبنی
🔹دادستان اسلامشهر در واکنش به این ویدیو گفت: با دستور قضایی و همکاری پلیس، تحقیقات اولیه انجام گرفت و ۷ نفر برای ارائه توضیحات احضار شدند. رسیدگی به موضوعات مطرح شده در فیلم درحال انجام است.
🔹بهزودی با تکمیل تحقیقات و روشنشدن انگیزه و اهداف عوامل دخیل در تهیه و انتشار ویدیو، برابر قانون با متخلفان و متهمان پرونده برخورد انجام میشود.
📌 #خبر_فوری_سراسری
بزرگترین کانال خبری تحلیلی در ایتا
@fori_sarasari
هدایت شده از جَرَیٰانْ| امیرحسیناسفندیاری
🔶 مرگ بر بی حجاب یا مرگ بر سرمایه دار بی درد؟
.
▪️هفته پیش در جلسه پنجم دوره نقشه اسلام(بازخوانی و تدریس کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن) یک دوگانهای مطرح کردم تا الویت های جامعه را بهتر بشناسیم و دوگانه دوتا شعار بود که در برهه های مختلف در انقلاب اسلامی شنیده شده است. در دهه ۶۰ دوگانه مستضعف و سرمایه دار و در دهه اخیر دوگانه بیحجاب باحجاب ؛ دوگانه های داغ فضای عمومی بودند اما الویت چیست؟
▪️ دوگانه اول در واقع Zeitgeist یا روح کلی جلد ۲۱ صحیفه سجادیه امام است و در واقع دوگانهای امام ساز تلقی میشود.
چرایی آن را امروز به خوبی میبینید که سرمایه دار با به بردگی کشاندن کارگر و استثمار نتیجه کار او در بازار آزاد رقابتی که به بهانه توسعه شکل گرفته است برای خود حکومتی دیکتاتوری رقم زده است. او تعیین میکند چه کسی چه گونه بپوشد با حجاب باشد یا بی حجاب این کارفرماست که حتی ریش شما را مدیریت میکند این نتیجه دولت حداقلی و پیاده سازی دستورات IMF در جهت توسعه با الگوی بازار آزاد رقابتی و مدل نئولیبرالیسم میباشد.
پایان کار اینجا نیست!
در آمریکا که نمونه جهش یافته این مدل پیاده سازی شده است ترامپ با بهره گیری از این سیستم رأی میگیرد ؛ در واقع او به یک کارآفرین موفق و کاریزماتیک نیاز دارد که مورد پذیرش کارفرمایان بزرگ باشد تا به وسیله تطمیع کارخانه داران رأی کارگران آن ها را به صندوق خود بیاورد و این است قدرت سیستم رأی گیری سوپر الکترال!
▪️در فروشگاه های بالا شهر لباس مصوب زنان شبیه لباس مصوب زنان در فرانسه است سرمایه دار تعیین میکند که همه باید بی حجاب باشند در واقع نوعی دیکتاتوری نوین در حال پیاده سازی است حالا شما به دنبال کدام دوگانه میروید؟
▪️اکنون شاید بیش از پیش به اهمیت اصل ۴۳ قانون اساسی پی ببرید که شهید بهشتی بزرگوار با هوشمندی آن را به نگارش در آورد تا یک حکمرانی مردمی را در برابر دیکتاتوری نوین علم کند.
امروز در حالی به دنبال با حجاب کردن بی حجاب ها هستیم که سرمایه داران دسته دسته مردم را به سمت بی حجابی اجباری سوق میدهند و این بازی ، بازی در زمین دشمن است.
✍ امیرحسین اسفندیاری
💠@Jaraian
با ما در جریان باشید.
هدایت شده از وحید یامین پور
▪️اولین سخنرانی شهید سیدحسن نصرالله پس از طوفان الاقصی در ۱۲ آبان ۱۴۰۲ و پاسخ به این سئوال: "آیا حماس فکر همهچیز را کرده بودند؟ آیا این عملیات به واکنش رژیم صهیونیستی میارزید؟"
"برخی مردم بپرسند آیا حماس و برادران غزه این محاسبات را کرده بودند؟ بله، این دستاوردها، نتایج و پیامدها به این همه فداکاری میارزد چون دورهی تازهای از نبرد با این دشمن و دورهی تاریخی تازهای از سرنوشت ملت فلسطین و ملتها و کشورهای منطقه را پایه گذاشت. این اتفاقی است که در طوفان الاقصی رخ داد. به همین علت به همهی این فداکاریها میارزد. گزینهی دیگری هم وجود نداشت. گزینهی دیگری هم وجود ندارد. گزینهی دیگر سکوت و انتظار مرگ و انتظار از دست رفتن کرانهی باختری، مسجدالاقصی و محاصرهی بیشتر و مرگ اسیران بود. به همین علت این انتخاب، انتخاب درست، سالم، صحیح، حکیمانه، شجاعانه و مطلوب و در زمان درست و مناسب بود و به همهی این فداکاریها میارزد."
➕️ @yaminpour