🔻کاهش بدهی خارجی توأم با افزایش سرمایهگذاری خارجی | راهبرد صحیح #شهید_رئیسی در تعامل با دنیا
▪️عملکرد دولت سیزدهم با کمترین سطح «بدهی خارجی» در کنار بالاترین مقادیر «سرمایهگذاری خارجی» نشاندهنده روشنبینی و نگاه صحیح دولت شهید رئیسی در نحوه تعامل اقتصادی با دنیا است.
▪️ جالب است که طبق آمار سازمان سرمایهگذاری، سرمایهگذاری مصوب معتبر خارجی در دوره ۳ ساله دولت شهید رئیسی بدون برجام و گدایی از آمریکا بازهم بیشتر از ۸ ساله دولت روحانی بوده است؛
▪️ زردنویسان و هوچیگران فضای مجازی اما که تخصصشان جابجایی جلاد و شهید است، کاهش استقراضِ بحرانزای خارجی را نشانه عدم تعامل دولت رئیسی با دنیا معرفی میکنند!
ای شرم بر اول و آخرتان ...
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از بدون سانسور🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴سخنان تاريخی دکتر #جلیلی درباره فساد #کرسنت و حواشی اخیر؛ تا امروز اصلا بابک زنجانی را ندیدهام / دادگاه کرسنت در حال برگزاری است؛ اکر ابعادش برای مردم باز شود، از ترس مردم باید دنبال سوراخ موش بگردند
🔹️دکتر سعید جلیلی در واکنش به ادعای ملاقات با بابک زنجانی، ضمن رد این ادعا گفت که نزدیک شدن به موعد اعلام رای دادگاه متخلفان موضوع کرنست، صداها را در این زمینه بلند کرده است.
🔹️وی درباره فضاسازیها پیرامون دعوت به مناظره درباره کرنست افزود: در مورد کرسنت که من عرض کردم؛ جای متهم در دادگاه است نه در مناظره. من معتقدم که اگر ابعاد پرونده کرسنت برای مردم عزیز روشن بشود متهمان پرونده باید به دنبال سوراخ موش بگردند، آن هم از ترس مردم نه از دادگاه و احکام اینها، از ترس افکار عمومی چرا که باید پاسخ بدهی بابت خیانتهایی که صورت گرفته است. خوشبختانه احکام زیادی در پرونده کرسنت صادر شده است و افرادی که در این قضیه متهم بودند محکوم شده اند.
🔹️همین دروغهایی گفته میشود مانند دیدار با بابک زنجانی، نشان میدهد که کسانی از اتهامات و مفاسد بزرگ و رفتارهای غلطی که به بیت المال و منافع مردم ضربه زده، امروز فرار روبه جلو میکنند.
✅ کانال بدون سانسور | عضو شوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
احمد نبویان
🔻چرا آرژانتین برای ما مهم است؟ ▪️یک جدال نظری و علمیِ تمامنشدنی در بین اقتصاددانان لیبرال داخلی (
بازهم آرژانتین و بازهم رشد تورم / آیینه تمامنمای مصیبتهایی که اقتصاد بازار آزاد بر سر شما میآورد
قابل توجه جناب طبیبیان، که قرار است طبیب اقتصاد دولت پزشکیان باشد!
آخر و عاقبت رهاسازی قیمت ارز چیزی جز نابودی اقتصاد کشور نیست
فاعتبروا ...
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
نرخ دلار آزاد در آرژانتین از ۱۴۵۰ پزو عبور کرد. خاویر میلی به محض ورود به کاخ کاسا روسادا، ارز ۴۰۰ پزویی دولتی را حذف و با ارز آزاد ۸۰۰ پزویی، تک نرخی کرد. آنچه مشاهده میکنید، لایک دلارداران آرژانتینی به توهم کاهش نرخ ارز از طریق سپردن تعیین ارزش پول ملی به دست نامرئی اسمیت است.
@syjebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اولین کسی که گفت:
«امام حسین را سیاسی نکنید» که بود؟
اولین مجلس عزای امام حسین علیه السلام را چه کسی برگزار کرد؟
🎤استاد رحیمپور ازغدی
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از محمدجواد توکلی- یادداشتهای اقتصادی
🌀 عزاداری با لیبرالیسم اقتصادی
🔹 در میان اقتصادانان بهشدت لیبرال اقتصادی، تعداد زیادی را دیدم که شدیدا مذهبی و تابع مناسک دینی اند: هیات میروند، نذری می دهند، روزه میگیرند، دخترشان محجبه است، نماز میخوانند و حتی گاهی نماز شب هم میخوانند، آنها وقتی پا به عرصه اقتصاد میگذارند سلطه بازار، نفع شخصی و قوانین طبیعی را میپذیرند
⁉️ ولی آیا میتوان در عمل هم لیبرال اقتصادی بود هم موحد دینی و پیرو راستین امام حسین؟ پاسخ کوتاه خیر است.
🔹 لیبرالیسم اقتصادی سر از لیبرالیسم دینی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی درمیآورد. برای اینکه بازار و نیروهایش را رها بگذاریم و افسار همه چیز را به دست نفع شخصی بدهیم، باید در نهایت از مذهب طبیعی، فرهنگ طبیعی، اجتماع طبیعی و سیاست طبیعی هم حمایت کنیم، کاری که غرب در رنسانس انجام داد و همین همسایه نزدیکمان #ترکیه انجام میدهد: آنتالیا دارد، با اسرائیل رابطه دارد، فیلم ناجور تخریبگر خانواده میسازد و در نهایت آب دجله و فرات را هم برای خودش محبوس میکند و ایران و عراق را درگیر ریزگرد میکند.
🔹 امام حسین به لشکر یزید میگوید شما به سخن من گوش نمیدهید چون شکمهای تان پر از مال حرام شده است، یعنی خودخواهی اقتصادی و بندگی نفع شخصی باعث طغیان سیاسی و فرهنگی شما شده است، و آنگاه ولایت امام را نمیپذیرند و دچار طغیان سیاسی میشوید.
🔻 لیبرالیسم یک بسته به هم پیوسته مبتنی بر ولایت طاغوت و هوای نفس است، نمیتوان بخشی از آن را پذیرفت و بخش دیگر را رها کرد.
✍️توکلی https://eitaa.com/eqmoq2
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
✨بورس چگونه مردم را ذینفع بدبختی خود میکند؟
متیو دسموند (Matthew Desmond) جامعهشناس سرشناس آمریکایی در فصلی از کتاب «فقر محصول آمریکا» -که ان شاءالله به زودی ترجمه آن منتشر خواهد شد- نشان داده که چگونه سازوکارها و نهادهای سرمایهداری، لشکری از فقرا را برای تامین منافع سرمایهداران ایجاد میکند.
او مینویسد:
«سود شرکتها هنگامی افزایش مییابد که هزینههای کار کاهش یابد. به همین دلیل است که هنگامی که شرکتها دستمزدها را افزایش میدهند، بورس اوراق بهادار نیویورک (مشهور به وال استریت) به سرعت آنها را مجازات میکند. وقتی در سال 2015 شرکت والمارت (بزرگترین فروشگاه زنجیرهای مواد غذایی در جهان) در واکنش به فشارهای مردمی اعلام کرد که قصد دارد حداقل دستمزد کارگران خود را به 9 دلار در ساعت برساند، سرمایهگذاران بورسی از سهام آن روی گرداندند. سهام این شرکت تا 10 درصد سقوط کرد و 20 میلیارد دلار از ارزش بازار آن از بین رفت. این رخداد، رکورد بزرگترین ضرر و زیان را در یک روز شکست.
همین اتفاق در سال 2021 نیز افتاد. بعد از اینکه والمارت قول داد میانگین دستمزد ساعتی خود را به 15 دلار برساند، سهامداران سرمایه خود را بیرون کشیدند و ارزش سهام در یک صبح پنجشنبه 6 درصد سقوط کرد. سهامداران با این کار خود داشتند به والمارت و هر شرکت دیگری هشدار میدادند: اگر دستمزدهایتان را افزایش دهید، باید منتظر عواقبش باشید.
چه کسی از این وضعیت نفع میبرد؟ خب معلوم است، سهامداران. اما آنها چه کسانی هستند؟ آدم وسوسه میشود که آنها را مردانی با کتوشلوارهای مشکی راهراه و کراوات تصور کند که در اتاقهای هیئت رئیسه در آسمانخراشهای نیویورک دور هم جمع میشوند. اما واقعیت این است که بیش از نیمی از خانوارها در ایالات متحده در بازار سهام سرمایه دارند. خود ما سهامدار هستیم!».
اما آنچه دسموند گفته، فقط یک روی سکه است. اینکه نیمی از مردم آمریکا سهامدار بازار سرمایه هستند و از سود شرکتهای بورسی نفع میبرند، کمی گمراهکننده است. چون انسان تصور میکند اگر شرکت بزرگی مانند والمارت دستمزدها را افزایش ندهد، سود آن افزایش مییابد و نفع این افزایش سود را بیش از نیمی از خانوارهای آمریکایی که در بورس سهام دارند، میبرند. یا اگر دستمزدها افزایش یابد، درست است که حقوق کارگران این شرکت افزایش مییابد، اما سهامداران این شرکت که خود «مردم» هستند، زیان میکنند. اما واقعیت این است که در آمریکا 10 درصد از ثروتمندترین خانوادهها بیش از 80 درصد ارزش کل سهامها را در اختیار دارند. به عبارت دیگر، یک سیاه لشکری از سهامداران در آمریکا ایجاد شده که در مقایسه با سرمایهداران آمریکایی، ارزش سهامشان «تقریبا هیچ» است، اما نامشان «سهامدار» است و بدون اینکه سرمایهداران زحمتی بکشند، سر بزنگاههایی مثل افزایش حقوق کارگران، سر و کلهشان پیدا میشود و دستهجمعی برای حفاظت از سودهای نجومی سرمایهداران آمریکایی تلاش میکنند، چون خودشان نیز از این دریای پول، قطرهای کاسب میشوند!
این قصه، شباهت زیادی به سهامداری بخشی از مردم ایران در بورس دارد. چندین میلیون ایرانی، سهامدار شرکتهای فولادی، پتروشیمی، پالایشی، معدنی و... هستند. اما واقعیت این است که 99 درصد سهامداران، سهامدار خرد محسوب میشوند. 41 میلیون ایرانی در بازار بورس سهامدار هستند، اما طبق آماری که چندی پیش از یک مسئول دولتی گرفتم، فقط حدود 350 هزار نفر ارزش سهامشان بالای 200 میلیون تومان است! اینجاست که وقتی میگوئیم نباید فولاد و پتروشیمی ایرانی به دلار به داخل فروحته شود، یا اینکه باید نرخ ارز تثبیت شود، لشکری میلیونی از سهامداران خُرد بورس در مقابل ما صف میکشند!
این بندگان خدا، که قاعدتا از قشر حقوق بگیر جامعه نیز هستند، فریب سود کاذب و ناچیزی را می خورند که در بورس به دست می آورند. چرا؟ اولا نمیدانند که بیشترین زیان را خود اینها از دلاری فروشی مواد اولیه ایرانی میبینند(چون با افزایش نرخ ارز، یا افزایش قیمتهای جهانی، هزینههای زندگیشان از مسکن تا مرکب گران میشود). ثانیا متوجه نیستند که اگر جلوی دلاریفروشی گرفته شود و نرخ ارز تثبیت شود، بیشترین نفع را خود اینها میبرند(چون ارزش پول ملی افزایش مییابد. در نتیجه هم قدرت خرید حقوقی که سر ماه میگیرند بیشتر می شود، هم اینکه ارزش پولی که در سهام دارند، افزایش مییابد).
بله عزیزان! بورس، همانگونه که در آمریکا لشکری از فقرا را برای حفاظت از منافع سرمایهداران بسیج کرده، در ایران نیز همین اتفاق را رقم زده است. رهایی از این وضع، فقط و فقط با بیداری ملت ممکن است. کمک کنید مردم را آگاه کنیم...
@syjebraily
هدایت شده از محمدجواد توکلی- یادداشتهای اقتصادی
🌀 حماقتی به نام یارانه پنهان
⁉️اگر ثروتمند بیشتر از فقیر، بنزین مصرف میکند، آیا باید بنزین را برای همه گران کنیم؟
🔹 اگر ثروتمند بیشتر از فقیر #چلوکباب مصرف میکند، باید چلوکباب را برای همه گران کنیم؟
⁉️ اگر ثروتمند بیشتر از فقیر #استخر میرود، باید بلیط استخر را برای همه گران کنیم؟
⁉️ اگر ثروتمند بیشتر از فقیر #سینما میرود، آیا باید بلیط سینما را برای همه گران کنیم؟
⁉️..؟
⁉️ و اگر گران کردیم، آیا فقیر پس از ان بیشتر بنزین مصرف می کند، بیشتر چلوکباب میخورد, بیشتر استخر می رود، و بیشتر سینما میرود؟ و آیا ثروتمند از این پس کمتر از این اقلام استفاده خواهد کرد؟
✍️توکلی https://eitaa.com/eqmoq2
هدایت شده از حسن عباسی
ابتدا تولید خودروهای اقتصادی مثل پراید و تیبا را متوقف و عملاً نیمی از جامعه را از داشتن خودرو محروم کردند
بعد واردات خودروهای میلیاردی را برای ثروتمندان آزاد میکنند تا بتوانند خودروهای لوکس و کم مصرف سوار شوند
نهایتاً برای اینکه مثلا عدالت را اجرا کنند، میگویند ثروتمندان بنزین خودروهای لوکس خود را از فقیرانی بخرند که از داشتن خودرو محروم شدهاند
نکتهی تاسف بار ماجرا آنجاست که همین محروم شدگان از خودرو، این اقدامات را عادلانه میدانند و از اجرای آنها حمایت میکنند.
جنگ شناختی یعنی همین، مستضعفان حامی منافع ثروتمندان شدهاند.
#واردات_خودرو
🖋 حسن عباسی
📎 @hassanabbasi1374
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
در سال جهش تولید با مشارکت مردم،
درحالیکه تولید خودروی باکیفیت و ارزان برای «همه» مردم ممنوع است؛
واردات خودروهای گرانقیمت خارجی برای «ثروتمندان» آزاد شد..
مافیای خودرو بالاخره موفق شدند تا با فریب مردم و مسئولین، انحصار خود را تشدید و به اقتصاد کشور ضربه بزنند.
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از حسن عباسی
در سال «جهش تولید با مشارکت مردم»، طبیعتاً باید #تولید_خودرو برای همهی ایرانیان آزاد میشد نه #واردات_خودرو
با آزاد شدن واردات خودرو، صنعت خودرو و قطعه سازی آسیب میبیند، تقاضای ارز افزایش مییابد و در نتیجه گرانی ارز باعث گرانی خودروهای داخلی و خارجی خواهد شد
این قانون فقط به نفع ثروتمندان است
🖋 حسن عباسی
📎 @hassanabbasi1374
یعنی فقط حذف ارز ۲۸۵۰۰ در چندماه اخیر، قیمت ۴۸۵ قلم کالا را حدود ۴۷٪ افزایش داده است!
حدف دفعی ارز ۴۲۰۰ که هچ!!!
بعد دوستان در آسمانها بدنبال دلایل عدم اقبال مردم به نیروهای انقلابی میگردند!
آقایانی که در مجلس و دولت بر افزایش مداوم قیمت ارز دولتی اصرار داشتند، باید پاسخگوی تورم ثابت بالای ۴۰ درصد و رویگردانی مردم از دولت رئیسی باشند.
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حاجآقا پناهیان:
شاید تنها کسی که در انتخابات یک مقدار خلأ حزب را جبران کرد، همین #دولت_سایه آقای #جلیلی بود، ولی کسی که نقص جامعه ما را جبران میکرد را مسخره میکردند!
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
#تولیدکنندگان_خودرو به شرط ارائه خدمات پس از فروش، مجاز به #واردات_خودرو هستند
یعنی سود بسیار بیشتر برای ایرانخودرو و سایپا بدلیل قیمتگذاری آزاد!
بدون درگیرشدن با مشکلات تولید
شاهد هم اینکه پارسال بالاترین میزان واردات خودرو (۲۵٪) توسط سایپا انجام شد
بزرگوارانی که با خوشخیالی فکر میکردند واردات خودرو به ضرر مافیای انحصار خودرو داخلی است، کلاهشان را بالاتر بگذارند
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
🔻بسته پیشنهای مرکز پژوهشهای مجلس برای حل مشکل مسکن | به نام مردم، به کام سرمایهداران
▪️مرکز پژوهشهای مجلس یک بسته پیشنهادی به دولت چهاردهم برای حل مشکل مسکن شامل ۵ گام را تهیه کرده است.
▪️درحالیکه در این بسته هیچ راهکاری برای حل اصلیترین عامل گرانی مسکن (قیمت زمین) پیشنهاد نشده و مطلقا درباره رفع موانع قانونی گسترش شهرها و اعطای زمین رایگان یا ارزان به مردم سخنی به میان نیامده است
برعکس، سیاستهای حمایتی از سرمایهدارانِ انبوهساز و رفع موانع قانونی برای رونق بازار ایشان مورد تأکید واقع شده است!
▪️گام سوم این بسته صراحتا توصیه به اصلاح قوانین جهت لانهسازی و حذف شرایط حداقلی مسکن، جهت تسهیل فرایند «بساز و بندازی» توسط انبوهسازان مینمایند:
«اصلاح قوانینی که مانع سرمایهگذاری در بازار مسکن شدهاند نظیر حذف الزام به تامین 100درصد پارکینگ و کاهش متراژ حداقلی بنا»
▪️همچنین گام پنجم این بسته هرچند اعطای تسهیلات بلندمدت به قشر متوسط را پیشنهاد میدهد اما هدف از آن را نه کمک به ساخت مسکن توسط مردم، بلکه نهایتا حمایت مالی از چرخه انبوهسازی عنوان مینماید.
🔹گفتنی است با توجه به اینکه برابر بررسیهای کارشناسی، حدود ۱۵ درصد زمینهای کشور قابل سکونت و حدود ۵ درصد از آن جهت سکونت بسیار مناسب است ولی در حال حاضر کمتر از یک درصد از خاک کشور (حدود ۰.۸٪) جهت سکونت مورد استفاده قرار گرفته و قوانین موجود اجازه گسترش شهرها را نمیدهد که نتیجه این سیاست، افزایش تراکمفروشب و بلندمرتبهسازی و درآمد سرشار برای شهرداریها و انبوهسازان بوده است. یعنی ما عملاً در کشور کمبود زمین مسکونی نداریم بلکه با پدیده خودساخته «احتکار زمین» مواجه هستیم و در صورت رفع آن و افزودن فقط یک درصد زمینهای کشور به محدوده سکونتگاهی و اعطای تسهیلات بلندمدت به مردم برای ساختوساز مسکن (نه تسهیلات خرید و اجاره) شاهد جهش بینظیر در ساخت مسکنهای ویلایی و حل ریشهای مشکل مسکن خواهیم بود. امری که هرچند به ضرر سرمایهداران و انبوهسازان اما به نفع عموم مردم خواهد بود و گسترش مسکنهای ویلایی و کاهش پدیده اجارهنشینی، قطعاً نقش موثری در سلامت روح و روان مردم و بهبود شرایط اقتصادی خانوارها را بدنبال خواهد داشت.
🔸 البته در مجلس قبل و با تلاش برخی از نمایندگان دلسوز مانند مهدی عسگری (که متأسفانه با بیمهری لیستبندهای اصولگرا و جناب رائفیپور از راهیابی به مجلس جدید بازماند) در برنامه هفتم توسعه، پیشنهاد کمیته احیاء و بهرهبرداری عادلانه اراضی درخصوص افزایش ۲۵ درصدی ظرفیت سکونتگاهی کشور گنجانده شد که مبتنی بر آن ۰.۲ درصد از مساحت کشور معادل ۳۳۰ هزار هکتار باید به ظرفیت سکونتگاهی کشور اضافه شود که تحول بسیار جدی برای عرضه متناسب با نیاز زمین و کنترل قیمت مسکن خواهد بود. قانون مذکور هرچند اصلا کافی نیست، اما درصورت اجرا، گامی روبهجلو خواهد بود اما باعث تأسف است که در بسته پیشنهادی مرکز پژوهشهای مجلس به دولت جدید، حتی اشاره کوچکی هم به این تکلیف برنامه هفتم نشده است.
آیا سیاستها را ذینفعان مینویسند؟!
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از حکمرانی اقتصادی|محمد طاهر رحیمی
🛢«درایت شهید رئیسی و صادرات نفت به چین»
📈 رشد صادرات نفت ایران به چین نه به معنای وابستگی به او بلکه مبنای یک بازی «برد-برد» است.
📍چین از وابستگی به نفت عربستان(آمریکا) و روسیه گریزان است تا بتواند استقلال کنشهای خود در عرصه سیاسی را ارتقا دهد.
🔖 از این رو استفاده از این نیازِ چین برای صادرات نفت؛هوشمندی دولت سیزدهم و شهید رئیسی بود.
🔖 از طرفی ایران با احتساب نفت دارای مازاد تراز تجاری با چین است و از این مازاد ارزی میتواند برای متنوع سازی کانالهای تسویه ارزی خود به ویژه روی کالاهای اساسی(بند ۶ سیاستهای اقتصاد مقاومتی)اقدام کند که در ثبات ارزی تعیینکننده است.
🔖 از طرف دیگر چین دارای مازاد شدید ارزی ناشی از حساب جاری خود است و برای پاسخ به این مازاد ارزی به دنبال توسعه سرمایهگذاری در کشورهایی است که هم نسبت بدهی و هم ریسک نکول پایینی داشته باشند
🔖 ایران به دلیل کانال قوی فروش نفت به چین هم ریسک نکول پایین برای طرف چینی دارد و هم به دلیل نسبت بدهی خارجی بسیار پایین میتواند مقصد مناسب ِکانالهای تحریمناپذیر سرمایه گذاری چین محسوب شود و ذخائر خارجی خود را هم با یوآن توسعه دهد.
@Economics_Finance
اعمال نفوذ بخش خصوصی (سرمایهداران) و اتاق بازرگانی (دلالان) در انتخاب وزرا، عملاً جایگاه دولت را از «حامی منافع ملت» به «کارگزار سرمایهداران» تقلیل میدهد!
ظاهر امر این است که در نظام دموکراتیک، دولتها از مردم رأی میگیرند و باید به ایشان پاسخگو باشند؛ اما زمانی که به منابع تأمین هزینه ستادهای انتخاباتی پرخرج و مبالغ اعطا شده به برخی بزرگان قومی و مذهبی جهت جلب آراء قوم و قبیله آنان و هزینههای گزاف دروغپراکنی و پروپاگاندای رسانهای دقت میکنیم میبینیم که اتفاقاً این کلانسرمایهداران و کلاندلالان هستند که سوار بر جهل مردم، نتیجه انتخاباتها را رقم میزنند!
👈چاره چیست؟ فقط و فقط تلاش برای افزایش بصیرت سیاسی مردم ... و لاغیر
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینکه به موازات اقبال مجدد مردم ایران به داعیهداران مذاکره و گفتگو با غرب، یمنیها قویتر و جدیتر و عیانتر به مبارزه با تمام هیمنه غرب میپردازن ...
آدم رو یاد «هدایتکنندهتر بودن پرچم یمن در عصر ظهور» میندازه
درسته که یمن و تمام محور مقاومت توسط ایران پشتیبانی میشن، اما «صراحت دولت یمن در مواضعش علیه غرب و حمایت قاطع مردم یمن از این مواضع علیرغم تمام فشارهای اقتصادی و نظامی» واقعاً بینظیره
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
تیترهای مریض از مصائب رسانه هاست.
گاز را از شمال میگیریم، فشار خط لوله شمال را افزایش می دهیم تا قطعی نداشته باشیم. حق ترانزیت هم می گیریم و از شرق و غرب و جنوب صادر می کنیم. یا اصلا می خریم و می فروشیم.
حال این را با تیتر مقایسه کنید!
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از حکمرانی اقتصادی|محمد طاهر رحیمی
🔻توهین به آقای «ظریف» محکوم است؛
⛔️ اما این مردم و قریب ۱۴ میلیون نفر روزهای متمادی به صورت مستمر به «طالبان یا حامی طالبان، خشکمغز و چماق بهدست» خطاب شدهاند؛
⛔️ صریحا با همین واژگان توسط همین آقایان ظریف و جهرمی.
📍حرکت ناپسند در نمازجمعه «واکنش» به این تحقیرهای مستمر بود نه «کنش».
@Economics_Finance