🔸دکتر آندری اسمیرنوف، رئیس بخش فلسفه اسلامی انستیتیو فلسفه روسیه
🔹۱۴ بهمن ۱۴۰۱
🔻طی دو روز کنفرانس «مطالعات اسلامی: حقیقت، روش، تفسیر» در مسکو، استعدادها و علایق زیادی درباره فلسفه و تصوف و عرفان اسلامی را بالعیان دیدم.
🔻فرصتی بیسابقه برای ترویج فلسفه و عرفان و فرهنگ اسلامی در روسیه پدید آمده است، امیدوارم متخصصان فکر و فرهنگ اسلامی قدر این فرصت را بدانند.
#فلسفه
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🔴توصیف امیرمؤمنان در کلام «ابنعربی»
🔻«صَلَواتُ اللهِ وَ مَلائِکَتِهِ وَ حَمَلَةِ عَرْشهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ مِن أَرْضِهِ وَ سَمائِه عَلَی سرِّ الاسْرارِ، وَ مَشْرِقِ الانْوارِ، الْمُهَنْدس فِی الْغُیوب اللاهوتیَّةِ، السَّیّاحِ فی الْفَیافِی الْجَبَروتیَّةِ، المُصَّوِّرِ لِلْهَیولَی الْمَلَکوتیَّةِ، الْوالی لِلْوَلایَةِ النّاسوتیَّةِ، أُنْموذَجِ الْواقِعِ وَ شَخْصِ الإطْلاقِ، الْمُنْطَبعِ فِی مَرایَا الانْفُس وَ الآفَاقِ، سرِّ الانْبیَاءِ وَ الْمُرْسَلینَ، سَیِّد الأوْصِیاءِ وَ الصِّدّیقینَ، صورَةِ الامانَةِ الإلَهیَّةِ، مَآدَّةِ الْعُلومِ الْغَیْرِ الْمُتَناهیَةِ، الظّاهِرِ بالْبُرْهانِ، الْباطِنِ بالْقُدرَةِ وَ الشّانِ، بَسْمَلَةِ کِتاب الْمَوْجود، فاتِحَةِ مُصْحَفِ الْوُجود، حَقیقَةِ النُّقْطَةِ الْبائیَّةِ، الْمُتَحَقِّقِ بالْمَراتب الإنْسانیَّةِ، حَیْدَرِ ءَاجامِ الإبْداعِ، الْکَرّارِ فی مَعارِکِ الاخْتِراعِ، السِّرِّ الْجَلیِّ، وَ النَّجْمِ الثّاقِب: عَلیِّ بْنِ أبی طالِبٍ عَلَیْهِ السَّلَام»
🔻 «درود خداوند و فرشتگان او و حملکنندگان عرش او، و جمیع آفریدگان آسمانى و زمینىاش بر سرّ اسرار و محل درخشش نورها، مهندس عوالم لاهوت و غیوب [عالم اسماء و ذات]، سیّاح [دانا و بصیر] در عوالم جبروت، مصوِّر هَیُولاى عوالم مَلَکوت، والى و حکمران ولایت در عوالم ناسوت، نمونه و مختصر و شالوده عالم واقع و شخص مُجسَّم عالَم کلّى و وجود إطلاقى، منعکس در آیینههاى آفاق و نفوس، سرّ و حقیقت تمام أنبیاء و مرسلین، سروَر و سالار تمامى أوصیاء و صدّیقین، صورت امانت خداوندى، مادّه و ریشه علوم نامتناهى، حقیقت آشکار به برهان و جلالت و عظمت پنهان بر عقول، بسم اللهِ کتاب موجود، آغاز مُصحَف وجود، حقیقت نقطه بائیّه، تحقّقبخش جمیع مراتب موجودات، تحقّقبخش مراتب انسانیّت، شیر نِیِستان کاخهای إبداع، صاحب حملات مکرّره در معرکههاى اختراع، سرّ آشکاراى حضرت خداوندى، و ستاره درخشان جناب سرمدى: عَلىّ بنِ أبیطالب علیه السّلام».
(«شرح مناقب» محیىالدین ابن عربى، ص ۶۹-۷۰)
#امام_علی
#ابنعربی
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🔴آذربایجان و هویتِ ملّی ایرانیان
«آذربایجان (اعم از شرقی، غربی، اردبیل، و بخشی که در اثر بی کفایتی قاجاریان از ایران جدا شد و ان شاءالله دیر یا زود به دامن ایران بازخواهد گشت) در طول تاریخ بلند ایران زمین، همیشه و همواره یکی از مهمترین و اصلیترین بخشهای ایران بوده است.
نگاهی به کتیبهها و سنگنوشتههای پیش از اسلام و بهویژه دورۀ ساسانیان، و متون تاریخی هر گونه تردیدی را در این زمینه برطرف میکند.
نوروز، اسلام و تشیع همواره در آذربایجان بوده است.
فردوسی بزرگ در شاهنامه با احترام و عظمت و به عنوان پایتخت شجاعت و آزادگی و معنویت ایران از «آذرآبادگان»، «دریاچۀ چیچست یا دریاچۀ ارومیه»، «آذرگشسب یا اردبیل» یاد کرده است.
«فردوسی به صراحت از زبان رستم با صفت آذری از آذربایجانیان حرف زده. ... رستم فرخزاد وقتی اعراب به ایران حمله میکنند به برادرش میگوید خانواده و اموال را بردار و به آذربایجان ببر که محل امنی است:
«همی تاز تا آذرآبادگان
به جای بزرگان و آزادگان»
....
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🔴قواعد زیست فیلسوفانه(۶)
🔶جامعنگری
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
یکی دیگر از قواعد زیست فیلسوفانه را میتوان با عنوان نگریستن از «چشم عقاب»، یا نگریستن از «چشم پرنده» معرفی کرد.
🔶فیلسوف کسی است که
1️⃣از افقی بالا به حقایق مینگرد؛
2️⃣همه جوانب مسأله یا مسائل مورد نظر را به وضوح و دقیق میبیند؛
3️⃣به همین دلیل، میتواند توصیف و تفسیر و تبیینی واقعبینانه و دقیق از مسائل ارائه دهد؛
4️⃣اینان هرگز به بیان مشکلات بسنده نمیکنند، بلکه به دلیل دید نافذ و جامعی که دارند همیشه برای مشکلات و گرههای زندگی راهحلهای واقعبینانه و پیشبرنده هم عرضه میکنند.
5️⃣فیلسوف میکوشد پیش از داوری درباره یک رفتار یا گفتار یا اندیشه، تفسیر و تصویری درست، جامع و همهجانبه از آن داشته باشد. یک فیلسوف انسانشناس و واقعبین به خوبی و به درستی میداند که گرایشها، عواطف، رفتارها و روابط آدمیان نسبت به پدیدهها و کنشهای دیگران، معلول و محصول نگرش و بینشی است که درباره آنها دارند. به همین دلیل، یکی از دلمشغولیهای همیشگی او تلاش در جهت فهم درست و دقیق پدیدهها و رفتارهاست.
🔻به هر حال، «جامعنگری» شرط لازم برای «واقعنگری» است. براي آنکه بتوانيم ابعاد مختلف واقعيت را بيابيم، بايد بکوشيم از پنجرههاي متعدد و مناسبی به آن نظر کنيم، نگاه از يک پنجره به واقعيت، نگاهي تکبعدي و یک سو نگرانه است و موجب محروميت و حرمان از ساير ابعاد واقعيت خواهد شد و بلکه ممکن است موجب انحراف و گمراهي هم بشود.
#فلسفه
#جامعنگری
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴غارت زلزلهزدگان!
حقیقتا انسان موجود عجیبی است، با اینکه مرگ لحظهای هزاران تن از هموطنان خود را بالعین و العیان میبیند؛ اما باز هم دست از دزدی و غارتگری برنمیدارد!
🔹این تصاویری از غارت مغازهها و فروشگاهها در شهر زلزلهزدهی هاتای ترکیه است!
#ترکیه
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🔴«صبر» و «تحمل»
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔻«صبر» غیر از «تحمل» است. صبر همواره «فضیلت» است؛ اما تحمل لزوماً چنین نیست.
🔻صبر همراه با «رضایت» و نتیجه «آگاهی و عقلانیت» است؛ اما «تحمل» ملازم با «نارضایتی» و نتیجه «مصلحتسنجی» است. این مصلحتسنجی هر چند ممکن است خردمندانه و حکیمانه باشد اما گاهی نیز ممکن است از سر ترس یا ناتوانی باشد.
🔻صبر همراه با «کار و تلاش و مراقبت» است؛ اما تحمل، «ایستایی و انفعال و خودخوری» است
🔻صبر همراه با «احساس مسؤولیت» است؛ اما تحمل همراه با «زجر درونی و احساس سرخوردگی و ضعف».
«وَاسْتَعِينُوا بِالصَّبْرِ وَالصَّلَاةِ وَإِنَّهَا لَكَبِيرَةٌ إِلَّا عَلَى الْخَاشِعِينَ»
#اخلاق
#فلسفه
#صبر
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🔴جسارت ترک عادت
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ترک عادت کاری بسیار دشوار است؛ به همین دلیل افرادی که توانایی ترک عادتهای فکری و عملی را دارند، بسیار انگشتشمارند.
متأسفانه اکثر آدمیان حتی جرئت و جسارت دور ریختن ابزارها و وسایل زاید و بلااستفاده خود را هم ندارند؛ چه رسد به دور ریختن و دلکندن از عادتهای غلطی که سالهای سال با آنها زندگی کردهاند.
به تعبیر یکی از نویسندگان ایتالیایی:
«عادت بیرحمترین سم درون دنیاست!
چون آرومآروم تویِ مغز آدم میره و تا به خودت بجنبی میبینی که با تمام گوشت و پوست اسیرش شدی ...»
#اخلاق
#عادت
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🔴قواعد زیست فیلسوفانه(۷)
🔶برجستهسازی خوبیها و مثبتاندیشی
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
یکی دیگر از قواعد زیست فیلسوفانه #مثبتاندیشی است. فیلسوفان حتی در سختترین شرایط و تاریکترین فضاها، امیدها و نورها را میبینند و خوبیها را بزرگنمایی میکنند و اصالت میدهند.
توضیح آنکه
دربارة يک موضوع واحد ممکن است دو نگرش و نگاه کاملاً متضاد وجود داشته باشد و هر دو هم فی نفسه درست باشند؛ اما يکي «نيروکُش» و ديگري «نيروبخش»؛ يکي «مرگآور» و ديگري «حياتبخش». با ديدن گلي که بر شاخههاي پر خار روييده است، ميتوان گفت:
«چه دنياي بدي! حتي «شاخههاي گل» هم خار دارند!» این نوع نگاه فی نفسه درست است. حافظ هم میگفت:
حافظ از باد خزان در چمن دهر مرنج
فکر معقول بفرما گل بیخار کجاست
اما با دیدن همان گل، این نگاه را هم میتوان داشت که:
«چه دنياي زيبايي حتي «شاخههاي پر خار» هم گل دارند!»
هر دو سخن به نوبة خود درستاند؛ اما
اولاً، دريچة نگاه متفاوت است؛ نگرش آنها به عالم و آدم متفاوت است
و ثانياً، نتيجه و آثار اين دو نوع نگاه هم بسيار متفاوت است.
#فلسفه
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
4_5904415507452268758
318.2K
🔸دکتر دینانی: «آقای حسنزاده فلسفه بلد نبود! بابا ولم کن.»
🔻ضمن احترام فراوانی که برای دکتر دینانی قائلم، چنین قضاوتهای بیباکانه و سلیقهای و واضح البطلان را شایسته یک استاد بزرگ فلسفه نمیدانم.
🔻انکار فلسفهدانی #علامه_حسنزاده آملی را چیزی شبیه «انکار الشمس فی رابعة النهار» میدانم.
#فلسفه
✍احمدحسین شریفی
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🔴غرب و «وضعیت زوگزوانگ» در مواجهه با انقلاب اسلامی
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸در بازی شطرنج، بعضاً به دلیل انتخابهای نادرست و حسابناشده، ممکن است شطرنجباز به وضعیتی برسد که هر چند حق حرکت دارد و بالاخره باید حرکت کند، اما آرزو میکند که ای کاش چنین حقی نمیداشت و ای کاش از ابتدا به گونهای حرکت میکرد که به چنین بنبستی دچار نمیشد! زیرا هر حرکتی بکند، با حرکت بعدی حریف، مات میشود. در بازی شطرنج به این حالت «زوگزوانگ» یا «حرکت اکراهی» میگویند.
🔸نگاهی دقیق به صحنههای مختلف بینالمللی و قدرت نرم روزافزون انقلاب اسلامی نشان میدهد که رهبران آمریکا در مواجهه با انقلاب اسلامی و قدرت و خلاقیت شگفتانگیز رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، چنین حالتی پیدا کردهاند؛ غرب به ویژه ایالات متحده آمریکا در طول ۴۴ سال گذشته به دلیل رفتارهای ابلهانه و متکبرانه و مستبدانهای که با جمهوری اسلامی داشته است، خود را در «وضعیت زوگزوانگ» قرار دادهاند. علیرغم همه استراتژیهایی که برای مهار انقلاب اسلامی و بلکه براندازی نظام جمهوری اسلامی طراحی کردهاند، در مواجهه با انقلاب اسلامی به بنبست و ته خط رسیدهاند. آنها فقط برای حفظ پرستیژ و جایگاه بینالمللی خود میکوشند چنین وانمود کنند که در مواجهه با انقلاب اسلامی دستان پری دارند! در حالی که حقیقتاً درمانده و زمینگیر شدهاند.
🔸آنان هنوز هم هیچ فهم درستی از انقلاب اسلامی و حکمتهای الهی حکیمان فرزانه راهبر انقلاب، یعنی خمینی کبیر و خامنهای عزیز، ندارند. آنان درکی از رابطه معنوی و ملکوتی «امامت و امت» ندارند. آنان هیچ فهمی از «فرهنگ انتظار» و «نظام ولایت» ندارند.
#سیاست
#غرب
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
درود خدا بر شهدای بصیر «جنگ ترکیبی» که شهادت مظلومانه آنان جان تازهای به آرمانهای حضرت روحالله بخشید.
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
ایسنا/قم رئیس دانشگاه قم بیان کرد: ملت ایران با حضور بسیار گسترده و اعجاز گونه خود نشان داد که در تحقق اهداف و در مسیر حرکت به سوی سعادت و پیشرفت، تمام موانعی را که دشمنان ایجاد میکنند را کنار میزند و این محدودیتها را فرصتی برای بالندگی و احیای ظرفیتهای خود به حساب میآورد.👇👇👇
https://www.isna.ir/news/1401112217001
🔴 انقلاب جهانی ملت ایران
✍ احمدحسین شریفی
🔻همه پیشرفتها و کارهای بزرگ در دنیا به دست افراد و جوامعی انجام گرفته است که
اولاً، دارای «آرزوهای بزرگ» بودهاند؛
و ثانیاً، هرگز از پیگیری آرزوهای خود خسته نشدهاند.
🔸ملت ایران امروز، در چهل و چهارمین سال پیروزی انقلاب، نشان داد که نه تنها از آرمانهای اسلامی و انقلابی خود خسته نشده که «پرشورتر» و «پرشعورتر» از گذشته با تمام وجود دنبال «جهانیسازی آرمانها و ارزشهای انقلاب اسلامی» است.
🔻درود خدا بر این ملت ولایتمدار
#انقلاب
#اخلاق
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🔴قواعد زیست فیلسوفانه(۸)
🔶گفتگو به جای خشونت
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
یکی دیگر از قواعد زیست فیلسوفانه این است که:
فیلسوف به دلیل جایگاه منحصربه فردی که برای تفکر و عقلانیت و استدلال و برهان قايل است، میکوشد در روابط اجتماعی و انسانی خود به جای پیروی از «منطق قدرت» از «قدرت منطق» استفاده کند؛ به جای استفاده از «زبان زور»، «زور زبان» را به کار گیرد و به جای پیروی از «خشونت رفتاری»، «لطافت گفتاری» را شیوه زیست خود گرداند. به همین دلیل، اهل «گفتگو» است. او خود را فرزند دلیل میداند و شعارش این است که «نحن ابناء الدلیل نمیل حیث یمیل».
البته یک فیلسوف هرگز گفتگو را برای گفتگو نمیخواهد و چنین گفتگویی را مطلوب نمیداند. به همین دلیل، تمایل به «گفتگوهای حقخواهانه» و «حقشناسانه» دارد. فیلسوفان به تجربه دریافتهاند که انسان در جريان گفتگو بهتر و دقيقتر و با نگاهی عميقتر به مسائل مينگرد. گفتگو موجب غلیان و جریان بیشتر و قویتر افکار و انديشههای انسان میشود. به همین دلیل، به گفتگو به عنوان ابزاری مناسب و بعضاً بیبدیل برای شناخت حقیقت و آشکار شدن حق از باطل مینگرند.
#فلسفه
#گفتگو
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از بیداری ملت
دو تصویر از دو زنِ متعهد و مکتبی؛ گویای بینش کلی راهپیمایان ۲۲ بهمن:
یکی « دستِ بیمارِ ارادت» بلند کرده برای اصل نظام جمهوری اسلامی !
دیگری «انگشتِ هشدار و نَصاحت» بلند کرده به سمت مسئول جمهوری اسلامی!
سرشار از پیام ...
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🔴مهارتهای آموختنی
🖊احمدحسین شریفی
انسان موجودی تعلیمپذیر است؛
هر سنی اقتضای آموزشها و تعلیمات خاصی را دارد.
برخی از آداب و مهارتهایی را که بدون آنها نمیتوان زندگی سالمی را داشت، فقط میتوان و میباید در سنین نوجوانی و جوانی آموخت؛
مهارتهایی از قبیل:
✔️مهارت بهداشت فردی
✔️مهارت تفكر كردن
✔️مهارت تفكر درست داشتن
✔️مهارت منظم بودن
✔️مهارت مدیریت زمان
✔️مهارت برنامهريزی
✔️مهارت مطالعه
✔️مهارت خوب حرف زدن
✔️مهارت حرف خوب زدن
✔️مهارت نویسندگی
✔️مهارت پژوهش و تحقيق
✔️مهارت کار گروهی
✔️مهارت انتقاد كردن
✔️مهارت انتقادپذیری
✔️مهارت جرئتورزی و خطرکردن (در مسیر درست)
✔️مهارت حل مساله
#اخلاق
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🔴وجوه اشتراک میان علوم انسانی غربی و اسلامی
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
برخی از تحلیلهای علوم انسانی غربی، «بشرط لا»ی از مبدأ و معادند؛ چنین تحلیلهایی نه تنها با اعتقاد به مبدأ و معاد ناسازگارند؛ که اساساً تحلیلهایی واقعبینانه نیستند. زیرا واقعیت انسان را آنگونه که هست، یعنی «واقعیت ربطی» مورد تحلیل قرار نمیدهند. یک موجود «آویزان» و «آویخته» و «وابسته» را به مثابه یک موجود «انداخته» و «مستقل» و «غیروابسته» مطالعه کردن، مطالعهای غیرواقعبینانه است.
اما برخی دیگر از تحلیلهای موجود در علوم انسانی غربی، «لابشرط» از مبدأ و معادند. و به تعبیر فیلسوفان «لابشرط یجتمع مع الف شرط». چنین تحلیلهایی میتوانند با باورهای دینی هم سازگار باشند.
بنابراین چنین نیست که همه گزارهها و تحلیلهای #علوم_انسانی غربی، ناسازگار با #علوم_انسانی_اسلامی باشد. مشترکات بسیاری میان این دو میتواند باشد.
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
سخنرانی استاد شریفی با عنوان
⭕️«چگونگی کاربست انسانشناسی در علوم انسانی»
ساعت ۴:۳۰ در موسسه پٰژوهشی حکمت و فلسفه ایران شعبه قم شروع خواهد شد.
محل برگزاری همایش:
قم، بلوار شهید صدوقی، خیابان حضرت ابوالفضل (ع)، خ دانش، کوچه دانش ۳، پلاک 71
مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران
🌐 لینک شرکت کنندگان مجازی
https://www.irip.ac.ir/u/136
#علوم_انسانی_اسلامی
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻تعجب نکنید، «خوکدرمانی» یکی از صدها «نسخه حیوانپایه» در روانپزشکی و رواندرمانی اومانیستی است!
🔻حیوانسازی انسان، سرنوشت محتوم اومانیسم و بریدگی از معنویت و دین الهی است!
🔻اگر باور دینی و روح خدایی انکار شود، زندگی حیواناتی مثل خوک و سگ و گربه، به مدل زندگی آرمانی انسان تبدیل خواهد شد!
🔸معالاسف، بعضی از مدعیان و مقلدان و سرسپردگان غرب در ایران، فقط این قبیل امور را «علم» میدانند و هر سخنی خلاف اینها را با چماق خیالپردازی و ایدئولوژیزدگی و ... طرد میکنند!
#علوم_انسانی
🖊احمدحسین شریفی
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
یا رب مباد آنکه گدا معتبر شود
احمدحسین شریفی
🔻یکی از سختترین امتحانات الهی، «امتحان در خوشی» است. به ویژه برای کسانی که قبلاً طعم خوشی و ثروت را نچشیده باشند!
🔻به همین دلیل، از جمله بهترین دعاها این است که از خدا بخواهیم «ظرفیت وجودی» ما را بالا ببرد. وگرنه کسی که ظرفیت بزرگ شدن را نداشته باشد، اگر بزرگی روی به او آورد، خود را گم میکند و ممکن است سقوط کند.
قرآن کریم میفرماید:«اِنَّ الإنسانَ لَیَطغی، اَن رَآهُ استَغنی»(علق، ۷و ۸)
انسان طغیان میکند، وقتی که خودش را بینیاز ببیند.
🔻امام کاظم علیه السّلام فرمودند:
«مَن وَلَّدَهُ الفَقرُ، اَبطَرَهُ الغِنی؛ کسی که زاده فقر باشد، ثروتمندی او را به طغیان و سرمستی میکشاند.»
#امام_کاظم
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
کارآمدی نظام جمهوری اسلامی.mp3
40.19M
🎤احمدحسین شریفی
🔴 کارآمدی نظام جمهوری اسلامی
🔹مخاطبان: ناظرین محترم شورای نگهبان در شهرستان نهاوند
🔸تاریخ: ۲۷/ ۱۱ / ۱۴۰۱
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️غارت دستگاههای عابر بانک در یکی از شهرهای زلزلهزده ترکیه
🔹در فرهنگهای دوربینی و نظارتی، یعنی اخلاقیاتی که درونی و نهادینه نشده باشند، با کوچکترین اختلالی در کنترلهای پلیسی، لایههای سبعیت و حیوانیت وجود انسان فعال میشوند و چهرهای بدوی از مدعیان تمدن به نمایش میگذارند.
#سبک_زندگی
@Ahmadhoseinsharifi
🌹