♦️ منطقه در یک نگاه | 20 شهریور 1400
1️⃣ چهار اسیر از شش اسیر فلسطینی که از زندان رژیم صهیونیستی فرار کرده بودند مجدداً دستگیر شدند.
2️⃣ «آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل طی بیانیهای از اعلام تشکیل دولت جدید لبنان استقبال کرد.
3️⃣ وزارت دفاع جمهوری آذربایجان از برگزاری رزمایش نظامی مشترک این کشور با ترکیه و پاکستان، با عنوان «سه برادر ۲۰۲۱» و به میزبانی باکو، از ۲۱ تا ۲۹ شهریور خبر داد.
4️⃣ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن از آزادسازی دو منطقه جدید «الرحبه و ماهلیه» در استان مأرب در مرحله سوم عملیات «النصر المبین» خبر داد.
5️⃣ یک رسانه آمریکایی گزارش داد که ایالات متحده آمریکا در هفتههای اخیر چند سامانه دفاع موشکی خود را از عربستان خارج کرده است.
6️⃣ بنا به گزارش رسانههای فلسطینی حماس به مصر و سایر واسطهها اطلاع داد که فردا یکشنبه آخرین مهلت رژیم صهیونیستی برای اجرای تفاهمها درباره کاهش محاصره غزه است.
7️⃣ فرماندهی الحشد الشعبی در استان الانبار عراق از تأمین امنیت چهار منطقه مرزی این کشور با سوریه در دومین رو از عملیات ضد تروریستی خود خبر داد.
#منطقه_در_یک_نگاه
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️ نقش تأثیرگذار ایران در تشکیل دولت جدید لبنان
#تحلیل_کوتاه
🔹 درنهایت پس از ماهها، دولت لبنان به ریاست میقاتی تشکیل شد. این رویداد دلایل متعددی دارد که این نوشتار به برخی از آنها با تمرکز بر نقش بازیگران خارجی به ویژه ایران بپردازد.
🔸 به نظر میرسد مهمترین عامل در کمک به تشکیل کابینه، نقش و بازیگری ایران است. تهران از طریق مجموعهای از اقدامات و کنشها تلاش کرد تا به تحقق این امر کمک نماید. یکی از این کنشها مربوط به مذاکرات ایران و عربستان است. از آنجایی موضوع لبنان یکی از محورهای این مذاکرات بوده، به نظر میرسد ایران در نهایت توانسته عربستان را مُجاب نماید تا از نقشآفرینی منفی در مسیر تشکیل کابینه لبنان عقب بنشیند.
🔸 یکی دیگر از کنشهای ایران، استفاده از فضای تعامل سیاسی و ایجاد تماس با فرانسویهاست. فرانسه بازیگری است که طی یک سال اخیر در صحنه سیاسی لبنان حضور فعالانه دارد و تأیید آن در مسیر تشکیل کابینه جدید ضروری بوده است. به نظر میرسد ایران از طریق دیپلماسی توانسته حمایت این دولت مهم اروپایی را برای کابینهای که در آن دستکم دو وزیر حزبالله (بر خلاف خط قرمز آمریکا) حضور دارند، جلب نماید.
🔸 اقدام دیگر ایران که از عوامل تاثیرگذار در این مسیر بوده، ارسال سوخت به لبنان است. به محض اینکه با اعلام دبیرکل حزبالله کشتیهای سوخت ایرانی به سمت لبنان به حرکت در آمدند، هم چشمانداز پایان بحران سوخت و تحریم لبنان در این حوزه نمایان شد (با ارائه طرح شتابزده آمریکا مبنی بر واردات گاز و برق از مصر و اردن) و هم شوک مثبتی به فضای سیاسی این کشور وارد گردید که میتوان از آن به عنوان کاتالیزوری برای تشکیل دولت یاد کرد.
🔸 همچنین به نظر میرسد به دلایل مختلفی آمریکاییها نیز به شکلی خاموش از مخالفت با تشکیل دولت در لبنان دست کشیدند و به صورت غیررسمی به آن چراغ سبز نشان دادند که میتوان از آن به مثابه پیامی برای ایران تعبیر کرد.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️حماس منطق خود را دارد؛ منطق اسرائیل چیست؟
#گزارش_کوتاه
🔹 یک کارشناس «موسسه مطالعات امنیت ملی» رژیم صهیونیستی با اظهار این که فهم منطق پشت رفتار پیشبینیناپذیر حماس برای اسرائیل دشوار است مینویسد وقت آن است که اسرائیل نیز با یک حرکت غیرمنتظره و پیشبینیناپذیر قواعد بازی را تغییر دهد. نکات دیگر تحلیل این نویسنده به شرح ذیل است:
🔸 حماس در حال هدایت یک کارزار فرسایشی علیه اسرائیل است و دامن زدن به حوادث خشونتآمیز را درست در هفتهای آغاز کرد که نخستین دستاوردهایش را از زمان جنگ 12 روزه به ثبت رساند و اسرائیل اعلام کرد که محاصره را کاهش داده و برای انتقال پول از قطر به نوار غزه راهی پیدا شده است.
🔸 اسرائیل در بازی کنونی که هدف آن رسیدن به تفاهمات و حتی ترتیباتی با حماس است، در حال تقویت جایگاه حماس به عنوان قدرت سیاسی پیشرو در اردوگاه فلسطینی است. در عمل، این کار تشکیلات خودگردان را تضعیف کرده؛ آن را شریکی نامناسب برای فرایند سیاسی جلوه داده و بیشتر به مشروعیت آن آسیب میزند.
🔸 برای جلوگیری از این نتایج منفی و غیرمطلوب، اسرائیل باید دو گزینه را که تاکنون به صورت جامع مورد بحث قرار نگرفتهاند بررسی کند: 1- تکمیل تفکیک و جداسازی غزه از اسرائیل با بستن کامل گذرگاههای مرزی 2- یک کارزار طولانیمدت علیه زیرساختهای حماس با هدف آسیب رساندن به توانایی آن برای تولید و شلیک موشک و تضعیف شاخه نظامی آن.
🔸 این دو گزینه احتمالاً منجر به سه سناریو میشود: تغییر رفتار حماس و انجام تعهداتش، تشدید تنش و ورود به یک منازعه نظامی و تداوم مدیریت منازعه و عادت به دورههای پیاپی آرامش و تنش.
🔸 اگر اسرائیل اراده تغییر قواعد را به دلیل ریسک آن نداشته باشد، حماس ادامه میدهد تا جهت منازعه با اسرائیل را از طریق قدرت اخاذیاش تعیین کند. این تغییر قواعد نیازمند عزم، بردباری و ظرفیت حملات پایدار از سوی اسرائیل است.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 شنیده شدن صدای انفجار نزدیک فرودگاه اربیل
🔻بامداد امروز برخی منابع عراقی از جمله «صابریننیوز»، از شنیدهشدن صدای انفجار مهیب در نزدیکی فرودگاه اربیل و پایگاه نظامی آمریکا خبر دادند.
🔻خبرنگار شبکه «کردستان۲۴» به نقل از منابع امنیتی اربیل گزارش داد که حداقل سه پهپاد به محل استقرار نیروهای ائتلاف آمریکایی در فرودگاه اربیل حمله کردند.
🔻گفته میشود فیلم فوق مربوط به مقابله سامانه پدافند هوایی آمریکاییها با پهپادهای مهاجم است.
👈در شش ماه گذشته پایگاه نظامی آمریکاییها و مقرهای موساد در اربيل هدف حملات راکتی و پهپادی قرار گرفته است.
✅بصیرت
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴حرم خانم رقیه(س)/حتماً با وضو ببینید چون به یه زیارت خاص دعوتید
به نیابت از شهید سردار سلیمانی
♦️درماندگی اسرائیل از مقابله با نیروهای نیابتی ایران
▪️اندیشکده صهیونیستی بگین_سادات در مقاله ای با عنوان "درس واقعی انحلال افغانستان" نوشت؛ ” خروج آمریکا از افغانستان بار دیگر ثابت کرد که حتی یک ابرقدرت نیز نمی تواند در جنگ علیه نیروهای نیابتی پیروز شود مادامی که از رویارویی با حامی آن امتناع کند. این امر برای اسرائیل که با جنگ نیابتی از سوی ایران از طریق حزب الله و حماس مواجه است، از اهمیت حیاتی برخوردار است. تقریباً دو دهه است که ایران جنگ نیابتی را علیه اسرائیل انجام می دهد. علیرغم تلاش اسرائیل از جمله حملات علیه نیروهای ایرانی در سوریه، تهدید ناشی از نیروهای نیابتی های ایران همچنان به تهدیدی خطرناک تبدیل می شود. اولویت اسرائیل باید اطمینان از عدم مواجهه با یک نیروی نیابتی مورد حمایت یک قدرت هسته ای(ایران) باشد. برای دستیابی به این هدف اسرائیل باید بدون تاخیر سیاست مهار فعلی خود را مجددا ارزیابی کند. باید سیاست جدیدی نه برای مهار تهدید بلکه برای خنثی سازی تهدید تدوین کند. این یعنی مقابله با ایران. واضح است که هزینه عدم اتخاذ چنین سیاستی در آینده ای نه چندان دور بسیار بیشتر خواهد بود.“
✅ علت العلل گرانی ها!!!
🔹آیتا... سیدهاشم حسینی بوشهری، دبیر شورای عالی حوزه های علمیه و امام جمعه قم طی سخنانی در خطبههای نماز جمعه این هفته قم گفته است: انتظار مردم از رییس جمهور و هیأت دولت این است که مسأله کرونا و گرانیها را کنترل و برای بهبود معیشت مردم چارهاندیشی کند.
🔸رئیس جامعه مدرسین میافزاید: سودجویان از فاصله میان دولت گذشته و دولت کنونی سوء استفاده کردند و قیمت کالاها را چندین برابر افزایش دادند.
✳️ نکته و نظر:
🔸آنچه که آیتا... حسینیبوشهری با شجاعت درباره علت گرانیها بیان کردهاند؛ علتالعلل و حاقّ مشکلات فعلی در بازار قیمتهای ایران است. قیمتهایی نجومی که از هیچ قاعده دلاری، تورمی، تحریمی و بازاری منبعث نیستند و صرفا توسط عدهای سودجو و از روی طمع تعیین میشود.
🔹فلذاست که اشاره به علت این گرانی و مواجه شدن با تعداد کثیری از گرانفروشان به شجاعت و صراحت بینظیری نیاز دارد.
🔸راه حل کاستن از گرانی اشاره شده هم فرمولهای اقتصادی و بانکی نیست زیرا این گرانی اساسا نه از اقتصاد و بازار که از "طمع" ریشه گرفته است.
🔸در دولت محترم و بین مسئولان آن اگر عزمی برای مبارزه با گرانی و کاستن از مشکل مردم در این زمینه وجود دارد؛ بایستی شاهد توجه آقایان به راهکار حاکمیتی و برخورد قضایی در زمینه گرانی اشاره شده باشیم.
و گرنه هر بنیاد دیگری در این زمینه بر باد است...
🔸ما پیش از این و در زمان دولت اعتدال نیز هشدار دادیم که قیمتها به دلیل عدم نظارت دولت بر بازار، گران شدهاند.
🔹اما معاون اول دولت وقت نیز صراحتا اعلام کرد که دولت نه تنها در لزوم نظارت بر بازار مردد است بلکه امکان خاصی هم در این زمینه ندارد!
و شد آنچه که نباید میشد...
🔹این در حالی بود که دادستان وقت تهران در مقطعی در پیروی از تئوری مدعیالعمومی قوه قضائیه توانست قیمت مرغ را تنها در یک روز کنترل کند و به کانال واقعی بازگرداند.
گفتنیست اخیراً در یک بازرسی تعزیراتی از 56 واحد صنفی در یک شهرستان، برای 40 واحد (به عبارتی برای 70 درصد) پرونده گرانفروشی تشکیل شده است که این مسئله جای تأملات جدی دارد...
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴جلسه علی عسگری با رهبر معظم انقلاب
🔹به گزارش منابع معتبر در روز چهارشنبهی هفته گذشته رئیس سازمان صداوسیما با مقام معظم رهبری دیدار داشتهاند و در آن گزارش اقدامات و عملکرد و برنامههای سازمان صداوسیما تشریح و تبیین شده است.
🔹برگزاری دیدار خصوصی و تقصیلی رهبر انقلاب در دوران کرونا با رئیس صداوسیما که بیش از یک ساعت بطول انجامیده نشانگر اهمیت این سازمان در نگاه مقام رهبری داشته و فضای جلسه مثبت و با نگاه حمایتی رهبر انقلاب از اقدامات و عملکرد صدا و سیما برگزار شده است.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
❯
🌏 یک خبر یک تحلیل:
🌏 خبر:
🗺 مصطفی الکاظمی: بهدنبال گسترش روابط اقتصادی با ایران هستیم
🗺 نخستوزیر عراق گفت: همیشه گفتهایم که بین ما و ایران ۱۴۰۰ کیلومتر مرز مشترک وجود دارد اما روابطمان خیلی عمیقتر از این مرزها است.
🌏 تحلیل:
🗺 مصطفی الکاظمی نخستوزیر عراق یکشنبه ۲۱شهریور ۱۴۰۰ در نشست خبری مشترک با آیتالله سید ابراهیم رئیسی رئیسجمهور با بیان اینکه "از آقای دکتر رئیسی تشکر میکنم بهخاطر میزبانی گرمشان و من به ایران آمدم تا این مقام (ریاستجمهوری) را به ایشان تبریک بگویم" اظهار داشت: امروز مجموعهای از پروندههای دوجانبه را بررسی کردیم و این سفر دوم من است و نشاندهنده اهمیت روابط دو کشور است.
🗺 الکاظمی در حالی به وجود 1400 کیلومتر مرز مشترک میان جمهوری اسلامی ایران وعراق اشاره میکندکه این موضوع نشان دهنده عمق استراتژیک روابط دوکشور می باشد ، عنصر جغرافیایی مشترک ریشه های قوی وغنی دینی و فرهنگی ، ارتباطات تاریخی موضوع بسیار مهمی است که میتواند در گفتگوها مورد توجه طرفین قرار گیرد . امروز روابط بسیار اطمینان بخش و پروژههای اقتصادی بزرگی از جمله خطآهن بصره شلمچه که میتواند در گسترش مبادلات تجاری نقش مهمی را ایفاکند . همچنین تبادلات تجاری و گسترش آنها بهنحوی که بهمصلحت هر دو کشور باشد میتواند مورد توجه آقی رئیسی و الکاظمی قرار گیرد.
🗺 تشکر ویژه الکاظمی از همه طرفهایی که در جنگ با داعش کنار مردم عراق ایستادندبالاخص جمهوری اسلامی ایران که از لحظه نخست با همه توان کنار ملت عراق ایستاد نشان از درجه اهمیت عراقی ها نسبت به گسترش روابط با ایران دارد اعلان رسمی موضع ثابت وپایدار عراق نسبت به روابط با ایران ، مهر تایید مجددی بود بر این مطلب که حکومت و ملت عراق در همه چالشها و مشکلات کنار ملت و حکومت ایران خواهد ایستاد .
🗺 سفر الکاظمی به ایران بار دیگر ثابت کرد ، دولتمردان جمهوری اسلامی ایران برخلاف دولت گذشته که در شرایط سخت تحریم و فشار که تمام تخم مرغ هایشان را در سبد برجام و مذاکره با ۵+۱به ویژه آمریکا قرار دادند که هیچ نتیجه ای هم حاصل نشد توجه ویژه ای به همسایگان خود به ویژه عراق و افقانستان دارند تا ضمن کمک به رشد و توسعه زیر ساختهای این کشورها از قبل آن بتوانند تحریمها را شکسته تا گشایشهایی هم برای ملت و کشور به وجود آورندواین میتواند یک تدبیر هوشمندانه تلقی شود. درصورت جدی گرفتن این موضوع شکستن تحریمها دور از دسترس نیست.
🕪 سیدجعفرموسوی همپا
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
⭕️طناب پوسیده
1️⃣ سال ۱۳۶۹، يك سال پس از پايان جنگ تحميلي و خانمان سوز عراق عليه ايران ، علي اكبر محتشمي پور و دوستان اصلاح طلبش در مجلس، صدام را در جنگ عراق با كويت همچون خالد بن وليد دانست كه عمری در صف کفر شمشیر به روی پیامبر کشید، ولی در نهایت فاتح بزرگی برای مسلمانان گشت، و لذا خواستار کمک به صدام شد.
البته به درایت رهبری،کشور وارد جنگی بیهوده نمی شود.
2️⃣ سال ۱۳۷۷ و پس از شهادت ۹نفر از اعضای کنسولگری ایران در مزارشریف،دولت اصلاحات تصمیم بر حمله نظامی به افغانستان می گیرد که با هوشیاری رهبری ،ایران وارد این تله دشمن نمی شود.
3️⃣ سال ۱۳۹۲ اصلاح طلبان و حسن روحانی با شعار مذاکره با کدخدا وحل تمام مشکلات، پیروز انتخابات می شوند و علی رغم تذکرات متعدد رهبری مبنی بر عدم اعتماد به آمریکا،کشور را به برجام بی فرجام رهنمون می سازند.در اواخر دوره ۸ساله،حسن روحانی بر نقض عهد آمریکا و دشمنی عمیق آنان با ایران اذعان می کند.
4️⃣ سال ۱۴۰۰،در جریان فرار مفتضحانه ی آمریکا از افغانستان و تسلط مجدد طالبان بر این کشور،اصلاح طلبان فریاد کمک نظامی به مردم افغانستان می زنند.که با هوشیاری حکیم فرزانه انقلاب،نظام بار دیگر فریب بازی دشمن را نمی خورد.به طوری که فردی مثل عباس عبدی که مدافع حمله به افغانستان بود هم اعتراف می کند که چاره ای جز مذاکره با طالبان نداریم.
✅ ولی فقیه بصیر،شجاع و آگاه به زمانه،بارها کشور را از پیچ های خطرناک به سلامت عبور داده و اجازه نداده با طناب پوسیده ی افراد مدعی دیپلماسی و آشنا به زبان دنیا به سرنوشت شوم کشورهای منطقه دچارشویم.
#مصطفی_علیجانزاده
🔴 مهم| ایران در مواجهه با طالبان دچار افراط و تفریط نمیشود، چنانکه در تعامل با شوروی سابق، قطر و حماس دچار نشد
🔰 تحلیلی خواندنی پیرامون دلایل ایران برای مذاکره و ارتباط با برخی از حکومتها و جریانات سایر کشورها
🔸به بشار اسد رئیس جمهور سوریه و نوع رفتارش نسبت به مردم کشورش انتقاداتی وارد بوده و هست، پس چرا در جنگ سوریه در کنار حکومت سوریه ایستادیم؟ حکومت سوریه ولو دارای اشکالاتی باشد چه در سالهای دفاع مقدس در کنار ایران و چه در جنگ با داعش در مقابل استکبار جهانی ایستاد و این ایستادگی و همراهی جدی ایران باعث شد که شر داعش از کل مردم جهان دفع شود.
🔸روسیه(شوری سابق) یک کشور کمونیستی ست که ظلمهای زیادی در گذشته نسبت به کشورهای اسلامی روا داشته از جمله در هشت سال دفاع مقدس در کنار حزب بعث عراق قرار گرفت و با دادن تجهیزات فراوان و مشاورت نظامی به عراق باعث کشته شدن بسیاری از مردم و رزمندگان ایران شد، پس چرا در سالهای اخیر روابط ایران و سایر کشورهای جریان مقاومت با این کشور نزدیک شده است؟ روسیه به عنوان یکی از قدرتهای اصلی جهان در سالهای اخیر نقش بسزایی در صادر نشدن بسیاری از قطعنامهها و تحریمها علیه ایران و سایر کشورهای جریان مقاومت داشته است و همچنین در جنگ سوریه در کنار جبهه مقاومت نقش بسزایی در نابودی داعش داشته است و این ظلمی بزرگ به مردم منطقه است اگر به خاطر گذشته، امروز به سراغ روسیه نرویم و از فرصت آن استفاده نکنیم.
🔸قطر حامی و تامین کننده اصلی پول و تجهیزات نظامی جبهة النصرة که بزرگترین جریان تکفیری بود که در سوریه در مقابل جریان مقاومت قرار گرفت و باعث به شهادت رسیدن بسیاری از رزمندگان جبهه مقاومت شد؛ پس چرا امروز ایران روابط نزدیکی با این کشور دارد؟ قطر یکی از استراتژیکترين کشورهای عربی ست و آمریکا و عربستان بسیار از این ارتباط نگران هستند و تلاش فراونی کرده اند که بتوانند این ارتباط را از بین ببرند. شاید در آینده بتوان گفت این ارتباط چه منافع گستردهای برای ایران، سایر کشورهای منطقه و جبهه مقاومت به همراه داشته است.
🔸جنبش حماس فلسطین در جریان جنگ سوریه مقابل جبهه مقاومت قرار گرفت؛ پس چرا امروز عضو جبهه مقاومت محسوب میشود و از سوی جبهه مقاومت حمایت میشود؟ با وجود این اشکال اما امروز جریان اصلی که در فلسطین مقابل اسرائیل به عنوان دشمن اصلی اسلام و بشریت ایستاده است حماس است و نمیتوان به خاطر اشتباهی که در گذشته داشتهاند از جریان حماس برای مقابله و نابودی بزرگترین دشمن اسلام حمایت نکرد.
🔸طالبان در زمان گذشته که بر افغانستان حاکم شد یکسری تصمیمات و روشهای افراط گرایانه نسبت به مردم این کشور داشت و همچنین در آن دوران باعث کشته شدن طیفی از مردم افغانستان شد پس چرا امروز ایران با طالبان مذاکره میکند؟ پیرامون طالبان پاسخهای قبلی به نوعی پاسخی به این سوال است و هم اینکه پاسخ های فراونی در این روزها نسبت به این سوال خواندهاید. شرایط طالبان تفاوتی نسبت به روسیه و قطر برای ارتباط ندارد و طالبان این موضوع را در سخن و عمل در طول سالهای گذشته طی مذاکراتی که با مسئولین ایران داشته ثابت کرده است و شاید در سالهای آینده بتوان پیرامون آن به صورت مصداقی مطالبی بیشتری را بیان داشت.
🔹نکته اول: در کجای دنیا مناسبات بین المللی کشورها این گونه است که به خاطر منازعات گذشته امروز باهم پیرامون منافع مشترک مذاکره و همکاری نکنند و اگر این گونه بود امروز اکثر کشورها با یکدیگر در ارتباط نبودند.
🔹نکته دوم: دکترین بین الملل انقلاب اسلامی همیشه این گونه بوده است که با حفظ چهارچوبها و خطوط اصلی انقلاب و جبهه مقاومت باید با تمام کشورها مذاکره کرد مگر کشوری که خلاف آن را رعایت کند.
🔹نکته پایانی: باید دانست که حکومتها و جریانات سایر کشورها مانند دلاور مردان سپاه پاسداران، حزبالله لبنان، حشدالشعبی، فاطمیون و زینبیون نیستند که سربازان مطیع ولی فقیه باشند و باید با آنها براساس منافع مشترک جلو رفت و به نتیجه رسید.
♦️ آمریکا از «جنگ علیه تروریسم» چه به دست آورد؟
#تحلیل_کوتاه
🔹 دو دهه پس از اشغال افغانستان و عراق، تروریسم نه فقط در غرب آسیا بلکه در شمال آفریقا و حتی اروپا نیز نسبت به پیش از یازدهم سپتامبر، گستردهتر شده است. افغانستان هنوز روی آرامش ندیده و عراق به نقطهای برای صدور تروریسم به دیگر مناطق از جمله سوریه بدل شد.
🔸 القاعده که هدف اصلی آمریکا بود، نهتنها مضمحل نشد بلکه پس از اشغال افغانستان، در عراق و سوریه و یمن نیز ظهور کرد. علاوه بر آن، شاخههای جدیدتر منشعب از آن مانند جبههالنصره، تحریرالشام و فاجعهبارتر از همه داعش، نبردی خانمانسوز را در سوریه رقم زدند که هنوز به پایان نرسیده است.
🔸 به استناد گزارش وزارت خارجه آمریکا، تعداد گروههای تروریستی نسبت به پیش از یازدهم سپتامبر، چهار برابر شده است. همچنین با رشد شبکههای اجتماعی و تسری ایده «گرگ تنها» توسط داعش، بسیاری از اعضای گروههای تروریستی عملیاتهای منفرد و خطرناکی را در کشورهای اروپایی و آمریکا به انجام رساندند.
🔸 همه این ناکامیها در حالی است که بوروکراسی آمریکا در زمینه «ضد تروریسم» بسیار فربه و متورم شده و در عین حال از کارآمدی و چابکی لازم نیز برخوردار نیست. به گزارش واشنگتنپست نزدیک به ۱۳۰۰ نهاد دولتی در این زمینه به فعالیت میپردازند که از حوزههای نظامی و امنیتی تا اقتصادی و رسانهای را در برمیگیرد.
✅ آمریکا در حالی مدعی مبارزه با تروریسم بود که امروز علاوه بر گسترش تروریسم و ناامنی در منطقه، خاک آمریکا نیز از ناامنی و تروریسم در امان نمانده است. دوقطبیهای اجتماعی ناشی از شکاف طبقاتی و سیاست خارجی ناکارآمد، افزایش یافته و شورش علیه کنگره نمونهای از این رخدادهای ضدامنیتی بود.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon