مسعود نیلی مشاور اقتصادی حسن روحانی در دیدار اقتصاددانان با رئیسی دنبال همان تزی بود که 8 سال روحانی را گرفتار کرد: تا تحریم رفع نشود نمی شود کاری کرد. او البته درباره راه رفع تحریم صحبتی نکرد اما رسانه های وابسته به جریان فکری او و همفکرانش دوباره ساز مذاکره (بخوانید سازش و کوتاه آمدن در مقابل آمریکا در حوزه های دیگری مثل موشکی و منطقه ای) را کوک می کنند.
آیت الله جوادی آملی مفسر قران کریم، بر مبنای آیاد قرانی در دیدار سید ابراهیم رئیسی اینگونه پاسخ این غرب بزرگ بینان را داده است: زیر بار صلح و سازش تحمیلی هم نروید که آن سوزش است نه سازش .
🌀 انتقال قدرت از غرب به شرق
نشریه اکونومیست در سرمقاله شماره جدید خود به مقایسه سهم آمریکا (آبی) و چین (قرمز) از تجارت در بازار جهانی در فاصله سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۲۰ پرداخته است
طبق این نمودار سهم چین از تجارت جهانی در بازه زمانی مذکور از 25 درصد به 75 درصد رسیده است سهم آمریکا از 75 به 25 درصد. بیشتر کشورها در حال حاضر با چین تجارت دارند.
قدرت اقتصادی از غرب به شرق منتقل شده است اما عده ای اینجا هنوز خواب غرب را می بینند و فرصتهای بی شماری را 8 سال معطل برجام و آمریکا کردند.
🆔 @mashgh626
📌 بلای اشرافی گری بلای بزرگی است.
✅ مدیران #دولت_مردمی باید این بلا را از عرصه مدیریتی کشور دور کنند.
#طهارت_اقتصادی
#مدیران_گام_دومی
🆔 @mashgh626
اکبر ابدالی
انا لله و انا الیه راجعون استاد فرج نژاد از دوستان مخلص ،استاد تاریخ صهیونیسم پژوهی و فعال ضد صهیون
یادش بخیر در یکی از جلسات بحث میکردیم. میگفت من عشقم اینه که کارهایی بکنم که لبخند بیاد روی لبهای آقا خامنه ای
هدایت شده از قرارگاه اساتید وطلاب انقلابی حوزه علمیه قم
🔻اخیرا بهش گفتم چرا ماشینت رو فروختی؟
▫️گفت چون هرجا رفتم هزینه چاپ کتابم را ندادند و چون موضوعش را برای جبهه انقلاب لازم میدانستم،مجبور شدم ماشینم رو بفروشم و هزینه کنم
▫️موضوع کتابش در مورد دسیسه ها و برنامه های صهیونیست و... بود!
▪️نقل از محمدمسلم وافی، طلبه فعال در حوزه جمعیت
🔻ایشان این اواخر به بنده گفتند این ها دنبال من هستند و مرا خواهند کشت شما بدانید
یکی از دوستان نزدیک ایشان امروز نقل کرد که در این هفته اخیر هم خودش و هم همسرش را مکرر تهدید کرده بودند
▪️نقل از کانال حجت الاسلام روانبخش
🇮🇷 کانال قرارگاه اساتید و طلاب انقلابی
🍂@gharar_a
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
خاطره ای در مورد مرحوم فرج نژاد...
بارها بهش گفتم من کمکت میکنم ماشین بخر
گفت پولو ازت میگیرم ولی باید باهاش اسرائیلو بزنیم پول لازم دارم واسه چندتا دوره
میگفتم نمیدم مگه اینکه خرج خودت کنی
میگفت حرف زدی باید بدی
و میرفت خرج دوره اش و طلبه ها میکرد.
تازه این موتورش هم همیشه خدا خراب بود
یه بار یه موتو بهتر واسش گرفتم از یکی رفقا
یه ماه بعد دیدم فروخته و یه اردو واسه بچه های محروم ابرکوه گذاشته
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از جنبش مقاومت در جنگ ارزی
✴️ چرا خط لوله نفت گوره به جاسک مهم است؟! قسمت اول
🔰 واقعیت اول این است که هیچ کشوری همه ظرفیت صادرات نفت خودش را در یک نقطه متمرکز نمیکند، آن هم کشوری مانند ایران که دشمنان شناختهشدهای دارد. تجربه جنگ 8 ساله به ما ثابت کرد که تمرکز در حوزه صادرات در یک نقطه چقدر میتواند هزینه داشته باشد. شاید عدهای بگویند که دیگر جنگ تمام شده و نیازی به این خط لوله نیست؟ خطری خارک را تهدید نمیکند! در پاسخ همان دو سه کلمه را بخوانید: کشوری که این همه دشمن ریز و درشت دارد تمرکز صادراتش در یک نقطه، چشم اسفندیارش میشود مشکلات عدیدهای را به وجود خواهد آورد.
🔸 همین کشورهای بیعرضه پیرامون ما که خیلی هم چیزی حسابشان نمیکنیم، در پی خریدهای سنگین نظامی از غرب امروز توانمندیهای بالقوهای برای تهدید منافع حیاتی ما دارند و میتوانند با تسلیحاتی که در اختیار دارند، جزیره کوچک خارگ را تهدید کنند. یک بمباران دورایستا از فاصله بیش از 100 کیلومتری با بمبها و موشکهای کروز هوا به زمین میتواند تاسیسات جزیره را به صورت کامل از بین ببرد. برای اولین بار اینجا مینویسم که یکی از سناریوهای تمرینی در رزمایشهای سال 1396 میان امریکا و کشورهای عرب حوزه دریای پارس، انهدام تاسیسات صادرات نفت جزیره مرجانی بود.
🔹 این نکته را هم مورد تاکید قرار بدهم، هر چند جزیره خارک پدافند قدرتمندی دارد و پدافند قدرتمند بوشهر با حضور نیروی هوایی از آن محافظت میکند، اما به صورت 100درصدی نمیتوان از هیچ نقطهای، به ویژه جزیرهای مانند خارک محافظت کرد. درحالیکه خارگ به سادگی در دسترس کشورهای متخاصم است و کمک به آن هم به دلیل موقعیت جزیرهای سخت است، اما جاسک هم در حوزه پدافند غیرعامل و هم پدافند نظامی قابلیتهای ویژهای دارد. به همین دلیل در حوزه امنیت پایانه صادراتی ما از امنیت بالاتری برخوردار هستیم.
▫️نکته دوم آنکه، دور زدن تنگه هرمز، از اهمیت آن چیزی کم نمیکند. ما کل ساحل شرقی -به اشتباه میگویند شمال- خلیج فارس را در اختیار داریم و گفتن این جمله که تنگه هرمز را دور زدهایم، پاسخ به برخی اندیشکدهها و مقامات غربی است که در موارد مختلف میگفتند اگر ایران تنگه هرمز را مسدود کند، اولین متضرر خودش است. بنابراین در این حوزه، ما هیچ محدودیتی نداریم و در هر درگیری که منجر به انسداد تنگه هرمز شود، قابلیت صادرات نفت کشورمان برقرار میماند.
📎 @syriankhabar
#اقتصاد_مقاومتی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
هدایت شده از جنبش مقاومت در جنگ ارزی
✴️ چرا خط لوله نفت گوره به جاسک مهم است؟! قسمت دوم
🔰 موضوع بعد، داشتن دو پایانه صادراتی است. امروز عربستان سعودی نفت خود را از سواحل خلیج فارس و منطقه الاحساء با یک خط لوله چند صد کیلومتری و چند تلمبهخانه صادر میکند. سعودیها حتی دنبال ایجاد یک خط لوله انتقال نفت از خاک یمن و استان المهره به خلیج عدن و اقیانوس هند هستند. عراق نیز چند دهه پیش دو خط لوله، یکی از سمت ترکیه و دیگری از سمت سوریه به سواحل مدیترانه برای صادرات کشیده بود. اماراتیها هم نیز دو بندر صادرات نفت دارند، یکی در الفجیره و دیگری در ابوظبی. بنابراین داشتن دو بندر نفتی، اطمینان بخشی در حوزه صادرات نفت را چند برابر بالا میبرد.
▪️اما اینکه گفته میشود هزینه انتقال هر بشکه نفت 5 دلار افزایش پیدا میکند! در جزیره خارک تنها اسکله تی -T- هست که میتواند میزبان تانکرهای بزرگ باشد، در حالی که این مساله با توجه به عمق آب در سواحل مکران سادهتر صورت میگیرد. علاوه بر این، ما اگر نفت را از جاسک به مقصد حمل کنیم، چون سریعتر صورت میگیرد هزینههای کمتری هم دارد. دیگر آنکه باتوجه به ایجاد چند پالایشگاه نفت در این منطقه و طرح توسعه سواحل مکران، ما روزانه نیاز به بیش از 600 تا 700هزار بشکه نفت جهت تغذیه دستکم دو پالایشگاه داریم، به نظر شما برای تغذیه این دو پالایشگاه روزانه باید نفتکشها از خارک حرکت کنند؟
▫️و اما نکته دیده نشده، درمورد اهمیت ایجاد اشتغال برای هزاران نفر از بومیهای منطقه است. منطقهای محروم و دور افتاده که 15 سال پیش که نیروی دریایی ارتش ماموریت آبادنی آن را بر عهده گرفت، روند توسعه را به خود دید. هزاران تن از تحصیلکردههای این مناطق حالا با اشتغال در صنایع ایجاد شده، زندگی بهتری خواهند داشت و حضور این صنایع در آن مناطق باعث ارزش افزوده بالایی میشود که همین ارزش افزوده نقش بسزایی در تحولات اجتماعی و اقتصادی سواحل مکران خواهد داشت.
🔸 هموطنان ما در سواحل مکران از نفتی ارتزاق خواهند کرد که از خوزستان، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد استخراج شده و با رسیدن به روستای گوره «گُره» در شهرستان گناوه در استان بوشهر، خود را خط لولهای میسپارند تا آن سوی ایران برود. احساس میکنم این خط لوله مانند شاهرگی است که خون ایرانیان ساکن جنوب غرب را با خود به جنوب شرق کشور میبرد، این نفت، بوی زاگرس میدهد و وقتی دستان یکی از اهالی آنجا به لوله داغ نفت بخورد، همان حسی را خواهد داشت که دیگر هموطن او در چاههای نفت آغاجاری، گچساران تا میدانهای نفتی در مرز دارد.
📎 @syriankhabar
#اقتصاد_مقاومتی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
📌 نقشه سفرهای اردوغان به آفریقا نشان میدهد در حالی که روحانی 8 سال کشور را معطل آمریکا و سه کشور اروپایی کرد اردوغان در حال فتح بازار آفریقا بود.
#دیپلماسی_اقتصادی
🆔 @mashgh626
🌀آیا با تصویب طرح حمایت از حقوق کاربران، پیام رسانهای خارجی فیلتر می شوند؟ #خیر
🆔 @mashgh626
👌 عمل به توصیه رهبری توسط نیکزاد
آیا سایر نمایندگان هم به این توصیه عمل میکنند؟
🆔 @mashgh626
📍 مناطق آزاد و مناطق ویژه اقتصادی، دروازه واردات و پوشش بسیاری از واردکننده ها
🆔 @mashgh626
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 #عبرت_آیندگان
🔰 پخش بیانات منتشر نشده رهبر انقلاب با مرحوم هاشمی در مورد مذاکره با آمریکا برای اولین بار
🆔@mashgh626
توصیه های اقتصادی رهبر معظم انقلاب در حکم تنفیذ؛
۱. بسیج توانمندی های ملت در میدان کار و تلاش سازنده انسانی
۲. رفع موانع تولید
۳. دنبال نمودن سیاست تقویت پول ملّی
۴. توانمند سازی قشرهای متوسّط و پایین جامعه
#دولت_سیزدهم
🆔 @mashgh626
هدایت شده از قیام
هدایت شده از بر پا
برای شما نقد است برای ما خاطره
🌱نمیدانم چرا مدتی است خاطرات تلخ روی کار آمدن دولت احمدی نژاد برایم زنده شده. انقلابیون برای آنکه ثابت کنند خیلی آزاد اندیشند و حرند و ملاحظه نمیکنند، چه آزارهایی دادند به دولت انقلابی تازه وارد. نقدها وارد بود. درست هم بود. اما نا بجا بود. خروجی اش تشتت بود. خروجی اش به نفع جریان غربگرا بود. امروز ببینیم نقدهای ما چطور پازل مفسدین و اهل تردید و غربگرایان را پر میکند. ببینیم چطور عدالتخواه های خودحقیر پندار که رای دادن را مسخره میکردند و ماموریتشان ناامید کردن مردم از نظام است دارند از این همه ساده لوحی ما استفاده میکنند. تا تهش دست ما را در دست علیزاده ها و صبا آذرپیکها قرار دهند. تلخ است این همه اشتباه تکراری از ما خیلی تلخ است. این تکرار تاریخ خیلی تلخ است. زیاده عرضی نیست فقط دو تا خاطره را یاد آوری میکنم.
🌱سال هشتاد و هفت در ماجرای گیر دادنهای ظاهرا درست به آقای کردان و مدرک او و استیضاحش بیان دردآور و تلخی از رهبری در ذهنم مانده که آن زمان انقلابیون به روی خود نیاوردند و عبور کردند اما فوق العاده تلخ بود. و چند ماه بعد نتیجه این بی توجهی را هم دیدیم و همه ضرر کردیم. او گفت «بارها من عرض کرده ام بنی اسرائیل همان کسانی هستند که خدای متعال در قران مکرر میفرماید انی فضلتکم علی العالمین... همین بنی اسرائیل به خاطر اینکه لوس شدند، قدر نعمت خدا را ندانستند و کفران کردند کونوا قرده خاسئین و ضربت علیهم الذله و المسکنه تبدیل شدند به این..... این فضای بی بند و باری در حرف زدن در اظهارات علیه دولت ، علیه کی به خاطر اغراض اینها چیزهایی نیست که خدای متعال از اینها به آسانی بگذرد......بله اینجوری است بعضی از ظلمها بعضی از کارها هست که نتیجه و اثر آن دامن همه نه فقط دامن آن ظالم را میگیرد. بر اثر رفتار یک عده ای که در گفتار خودشان در قضاوت خودشان ظلم میکنند. باید مراقب این چیزها بود»(15 -8-87)
🌱سال هشتاد و نه نیز در ماجرای نقدها و گیردادنها به مشایی و بقایی و غیره بیانی را رهبری دارند که درد آور است «یکی از دوستان گفتند ما از دست و راست رئیس جمهور دلمان خون است. خوب، حالا دل شما خون - که خدا نکند خون باشد - اما به شما عرض بکنم؛ اینها جزو مسائل تعیین کننده و اصلی نیست. ممکن است ایراد و اشکال وارد باشد - من در این مورد هیچ قضاوتی نمیخواهم بکنم - ممکن است کسی به یک شخصی یا به یک کاری ایراد داشته باشد؛ منتها باید توجه کنیم که مسائل را اصلی - فرعی کنیم. مسائل درجهی دوم جای مسائل اصلی را در انگیزههای ما، در همت ما، در صرف انرژیای که میشود، نگیرد. من عرضم فقط این است؛ والّا من نه اعتراض میکنم به اینکه شما چرا از زید یا عمرو خوشتان میآید یا بدتان میآید؛ نه، ممکن است خوشتان بیاید، ممکن است بدتان بیاید - ایرادی ندارد - و نه اعتراض میکنم که چرا آن ایراد را یک وقت به شکلی که یک مفسدهای نداشته باشد، بر زبان آوردید؛ آن هم به نظرم اشکالی ندارد. فقط توجه کنید که این جای مسائل اصلی را نگیرد. مسائل اصلی ما چیزهای دیگری است.»
۳۱٫۵٫۸۹
🌱گوش ندادیم و گوش ندادند و خروجی اش شد هشت سال دولت غربگرایان و فتنه جویان.
هیچی همین.
@ali_mahdiyan
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
✔️یک تذکر به خودم و دوستان:
🔸در سالهای اخیر نرمافزار انتقاد با ورژنهای جدید و بسیار پیشرفته روی همه ماها نصب شده است. این نرم افزار تقریبا اجازه نمیدهد نقطه مثبتی را در عملکردها ببینیم. در عملکرد خودمان، در عملکرد دوستانمان، خانوادهمان، و البته مدیرانمان و در عملکرد نظام مقدس جمهوری اسلامی.
🔹البته که انتقاد، امر مبارکی است. اما بیش از حد شدن انتقاد، ما را دچار تزاحم اعتماد - انتقاد میکند. تزاحمی که عملکردها را مختل میکند. رضایت از هر فعلی را از بین میبرد و هر گونه شیرینی را تلخ میکند.
🔸نگرشی بر ما غالب شده که هر نیکی را ریا، هر خدمتی را خودنمایی و هر مسئولیتپذیری را قدرتطلبی میدانیم. نتیجه این نگرش، مردم را ریاکار و مدیران را قدرتطلب و فاسد معرفی میکند و این نگرش با ذات نگاه دینی به مومنان تناقض دارد.
🔹بدون اثبات فساد، برچسبها زده میشود و بدون ارزیابی عملکردها، مهر ناکارامدی بر پیشانی مدیران میخورد. حتی قبل از انتخاب و قبل از آغاز کار.
🔸قربانی این نگرش، مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی و رابطه میان این دو خواهد بود. مردمی که بنا نیست ادراک مثبتی به خدمت داشته باشند و نظامی که بنا نیست خدمتش، خدمت دیده شود.
🔹این سرمایه اجتماعی نظام است که زیر نگاههای منفینگرانه شدیدتر از آنچه هست ذبح میشود و خود این ذبح شدن، مانع بهبود میشود و در یک سیر قهقرایی، مشکلات را تعمیق میکند.
🔸در رخ داد این ماجرا هم ما و هم جناحهای سیاسی و هم مدیران مقصریم. اما مقصر اصلی دشمنان ما هستند که با یک جنگ شناختی پیچیده، کار را به اینجا رساندهاند.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi