رهبر حکیم انقلاب اسلامی:
آقاجان! كار سخت را بايد قبول كرد. اگر كار سخت را ما به خودمان تحميل نكنيم، قبول نكنيم، به جايى نميرسيم؛ فقط دنبال كار آسان كه نميشود رفت؛ بايد انسان كار سخت را قبول كند؛ در هر جايى كه هست.
آن كسانى كه توانستند در صنعت، در فنّاورى، در مسائل علمى به اوج برسند، كارهاى سخت را بر خودشان تحميل كردند. اين، فرهنگ سازى لازم دارد. اينكه فقط دنبال كارهاى آسان باشيم، كار پيش نميرود.
به هرحال متولّيان فرهنگى كشور در نكوهش بيكارى و كم كارى و فرار از كار سخت، براى كار فرهنگى برنامه ريزى كنند.
09/ 02/ 1394
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وزرای جدید بعد از گرفتن رایاعتماد، بلافاصله در محل کار خود حاضر شدند
🆔 @mashgh626
هدایت شده از قیام
فاجعه #واکسن_آلوده_آمریکایی
🔹ژاپن با قطع فوری تزریق واکسن آمریکایی اعلام کرده کشورهای جایگزین را برای واردات واکسن انتخاب میکند.
🔸رهبر انقلاب چندی پیش با اشاره به تجربیات متعدد آزمایشهای غیرانسانی دارویی انگلیس و آمریکا روی مردم سایر کشورها، واردات واکسن از این دو کشور را برای حفاظت از جان مردم ممنوع اعلام کرد.
📍 سخنان امروز رهبر انقلاب در جمع دولت سیزدهم بسیار با اهمیت و پر محتوا بود اما دو قسمت از بیانات ایشان شاید کمتر مورد توجه قرار گرفت:
رهبر انقلاب: مسئلهی سلامت، الان یک جنبهی فوریّت پیدا کرده که باید به این رسید. البتّه در مسئلهی سلامت تلاش خوبی در دولت گذشته شد، کارهای خوبی انجام دادند، دنبال کردند، هم برای تولید #واکسن کار شد، هم برای واردات واکسن کار شد؛ 👈 حالا شایعاتی در دهنها هست که اینها غالباً اعتبار ندارد؛ غالباً بیاعتبار است؛ 👉کارهای خوبی انجام گرفت؛ باید این کارها دنبال بشود و تأکید بشود؛ هم درمان، هم پیشگیری، هم مراقبت و غربالگری -غربالگری از بیماران محتمل بسیار چیز مهمّی است- که اینها باید حتماً انجام بگیرد. #واکسیناسیون عمومی مسئلهی بسیار مهمّی است که حتماً بایستی انجام بگیرد.
مردم هم وظایفی دارند؛ بنده مکرّر این را گفتهام. مردم عزیزمان بایستی این چهار مسئولیّت مهم را قبول کنند و به عهده بگیرند: یکی مسئلهی #ماسک، یکی مسئلهی #فاصله، یکی مسئلهِی #تهویه، یکی مسئلهی #صابون زدن دست؛ اینها که کارهای مشکلی نیست، اینها همه کارهای آسانی است؛ [اگر] این رعایتها را بکنند، قطعاً تأثیر خواهد گذاشت در ابتلاء، و این تلفات سنگینی که دل انسان را به درد میآورد، به وجود نخواهد آمد. 1400/06/06
پ.ن1: متاسفانه جریانی بدون توجه به فرمایشات رهبر انقلاب با خود اجتهادی مسیری غیر از مسیر ایشان را دنبال می کند. مراقب باشیم!
پ.ن2: باب تحقیق و نقد هیچگاه بسته نیست اما تا مطلبی اثبات نشده و مخالف بیانات امام جامعه است نباید به صورت عمومی رسانه ای شود.
🆔 @mashgh626
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
طرح مجلس برای استقلال بانک مرکزی از دولت، بر پایه نسخهای نوشته شده که پروژه «ایران 2040» دانشگاه استنفورد تجویز کرده است. نسخه استقلال، در مقام نظر و عمل برای مهار تورم مردود و منسوخ بوده و در چارچوب تداوم استعمار با ابزار نئولیبرالیسم قابل تحلیل است.
🖊فردا انشاءالله در جام جم
@syjebraily
هدایت شده از قیام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷روزگاری هویت انسانها مبتنی بر #تولید بود،
اما هویت انسانهای امروز تبلیغات و زرق و برقهایی است که همگی بر یک چیز بنا شدهاند و آن هم پول و ثروت و کالاهای مصرفی است.
🔸انسانها تمایل دارند خود را به نمایش بگذارند، گویی یک مسابقه در جریان است و در این مسابقه هرکسی زیباتر و اندامیتر باشد برتر است، هرکسی که مدل تلفن همراهش بالاتر باشد و یا اتومبیل گرانتری سوار شود او از همه برتر است.
مجتبی شکوری
از #انسان_مولد
تا #انسان_مصرفی
#پیر_بوردیو
🇮🇷 @Qiam_ir
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
📚 موسسه ی علمی قصد با همکاری انجمن علمی اقتصاد مقاومتی برگزار می کند :
🔍 دوره ی تخصصی نخبگانی تاریخ و عقاید اقتصادی "قصد"
🔖 با حضور اساتید برجسته :
📌 دکتر درخشان
📌 دکتر زریباف
📌 دکتر عربی
و سایر اساتید برجسته ی کشور
🕰 زمان : شهریورماه ۱۴۰۰
بصورت حضوری و مجازی
✅ همراه با اعطای جوایز و گواهی معتبر
🔶 جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در شبکه های اجتماعی مراجعه فرمایید :
@qasd_edu
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
⚡️این طرح قبلا مغایر سیاستهای کلی شناخته شده است
در خبرها آمده است که فردا یکشنبه طرح آزادسازی واردات خودروهای برقی و هیبریدی در مجلس شورای اسلامی به رای گذاشته میشود.
اردیبهشتماه ۹۸ مجلس دهم نیز مصوبه مشابهی داشت و در ماده ۴ طرحی با عنوان "سازماندهی صنعت خودرو" آمده بود: "واردات خودروهای تمام برقی-بنزینی(تمام هیبریدی) تا زمان تولید آنها در داخل از پرداخت حقوق ورودی معاف می باشد. دولت موظف است زمینه تولید داخل خودروهای مذکور را ظرف مدت 5 سال فراهم نماید".
در آن زمان بلافاصله مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاستهای کلی نظام، مغایرت این مصوبه را با بند ۹ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی(اصلاح و تقویت همهجانبهی نظام مالی کشور با هدف پاسخگویی به نیازهای اقتصاد ملی، ایجاد ثبات در اقتصاد ملی و پیشگامی در تقویت بخش واقعی) و بند ۷ سیاستهای کلی تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی(مدیریت منابع ارزی با تأکید بر تأمین نیازهای تولید ملی و کارآفرینی، و ثبات ارزش پول ملّی) به هیئت عالی نظارت گزارش کرد. کمیسیون نظارت جلسه کارشناسی تشکیل داد و نمایندگان دولت(به ویژه بانک مرکزی و وزارت صمت) نیز مخالفت خود را ابراز کردند. نهایتا هیئت عالی نظارت آن مصوبه را مغایر سیاستهای کلی نظام تشخیص داد.
مرکز ارزیابی استدلالهایی داشت از جمله اینکه "کاهش هزینه واردات کالاهای غیرضرور و مصرفی، باعث ایجاد تقاضای اضافی بر بازار ارز می شود که با توجه به عمق کم بازار ارز کشور در شرایط تحریم، باعث اختلال در این بازار می شود. اختلال در بازار ارز، بیثباتی اقتصاد را در پی خواهد داشت.مصوبه مجلس باعث می شود که نتوان نیازهای ضروری کشور در حوزه تولید ملی و کارآفرینی را با میزان ارز موجود پاسخ داد. همچنین، اتلاف منابع ارزی برای واردات کالاهای غیر ضرور، موجب افزایش قیمت ارز و در نتیجه کاهش ارزش پول ملی خواهد شد."
@syjebraily