📌 نمایندگان دنبال پست در دولت آینده نباشند
رهبر انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس یازدهم (1400/3/6):
🔸 یکی از آسیبها این است که نماینده از اوّلی که وارد مجلس میشود، نقشهی رسیدن به فلان پستِ مثلاً اجرائی را در سر خودش بپروراند -که وزیر بشود، مدیر بشود، فلان [مسئول] بشود- نه، این وظیفهی نمایندگی بسیار مهم است. اگر انسان برای خدا کار بکند و درست کار بکند، از وظایف اجرائی اهمّیّتش بیشتر است، یا لااقل در مواردی به قدر آنها اهمّیّت دارد.
🔸 این جور نباشد که ما تا وارد مجلس شدیم، به فکر بیفتیم که خب حالا چه کار کنیم که مثلاً در مرحلهی بعد یا در فلان دولت به فلان پست [برسیم]؛ اینها آسیبها است، مجلس از این قبیل آسیبها دارد. عزیزان من! مراقب باشید؛ شما هنوز اوّل کارتان است بحمدالله، تازه وارد شدهاید و این آسیبها انشاءالله به سراغ شما نیامده و نخواهد آمد [امّا] مراقب باشید.
🔸 در این زمینه بایستی هیئت نظارت فعّال باشد؛ هیئت نظارتی که نظارت [دارد] بر رفتار نمایندگان بایستی در این زمینه فعّال باشد؛ امّا بیش از نظارت، آن تقوای درونیِ خود شما و مراقبتهای درونی خود شما است که میتواند کارآمد باشد و شما را از این آسیبها محفوظ بدارد.
پ.ن1: خبرهایی مبنی بر حضور جدی برخی نمایندگان در دولت مردمی و مطرح شدنشان به عنوان وزرای آینده دست به دست می رسد. اینجا جای #مطالبه_گری است.
🆔 @mashgh626
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
مذاکرات؛ ضرورت پیگرد
انتشار اطلاعات گمراه کننده
♦️وزیر خارجه آمریکا دیروز اعترافات مهمی کرد که کمتر دیده شد. بلینکن گفت "برجام، به شکل کنونی قابل بازگشت نیست. توافق پیشین (!!) با ایران، شامل مواردی بود که این کشور را بیش از پیش به قدرت هستهای نزدیک کرد؛ از این رو باید تلاش کنیم برخی مفاد این توافق را تغییر دهیم".
🔹او می افزاید: "دولت بایدن به دنبال یک توافق مستحکم و بلندمدت با ایران است. این توافق باید شامل بندهایی باشد که برخی فعالیتهای هستهای ایران تا سال ۲۰۲۵ متوقف شود".
♦️این اظهارات نشان می دهد که دولت بایدن، برجام را مُلغی می داند و پیمان شکنی آمریکا، منحصر به دولت ترامپ نیست.
🔹با این وصف، ادعای آقای روحانی و برخی مدیران دولتی، مبنی بر این که طرفین، نزدیک توافق برای بازگشت دوباره به برجام هستند، واقعیت ندارد و باید بررسی کرد چرا این دروغ بزرگ، تحویل مردم داده می شود؟! چرا حتی در این باره نیز اطلاعات گمراه کننده به مردم و دستگاه های ذی ربط داده می شود؟
♦️ضرورت دارد شورای عالی امنیت ملی و مجلس شورای اسلامی، بدون فوت وقت، خاستگاه این روند (انتشار اطلاعات گمراه کننده) را به طور جدی مورد تعقیب کنند و راه خسارت های مضاعف را ببندند.
🔹توافق به هر قیمت بدون رعایت خطوط قرمز کشور، فقط راه بازگشت بی هزینه آمریکا و تشدید فشار ها از طریق شورای امنیت را (آن هم بعد از تحمل همه خسارت های برجام) هموار می کند.
@IMANI_mohammad
✍️ (برخی از) نمایندگان محترم #مجلس_شورای_اسلامی ، خواهشاً هرچه سریعتر تمام امورات خانه ملت را تعطیل فرموده و درب آن را تخته نمایید.
پ.ن: علیرغم هشدار روز گذشته رهبر انقلاب هنوز برخی از نمایندگان در ستادهای انتخاباتی مشغول کارند.
🆔 @mashgh626
👌 جهاد دولت مردمی و قوی برای جهش ایران
👈 بزودی آرزوی منافقین داخلی و خارجی به گور خواهد رفت.
#رئیسی
#جلیلی
🆔 @mashgh626
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
⚡️بارها به این مطلب پرداختهام که ادعای یارانه پنهان در اقتصاد ایران، یک ادعای واهی است که ریشه در کاهش ارزش ریال دارد. ریالی که هر هزار تومانش برابر یک دلار بود، امروز هر ۲۳ هزارتومانش یک دلار است. متولی حفظ ارزش پول نیز دولت بوده است. یعنی عملکرد دولت باعث شده است ارزش پول داخل حساب من و شما یا ارزش درآمد ماهانه ما بدون اینکه خطایی اقتصادی مرتکب شده باشیم، چندین برابر کاهش یابد.
▫️در چنین شرایطی، کسانی پیدا میشوند که ادعا میکنند دولت بالغ بر ۱۴۰۰ هزار میلیارد سالانه یارانه پنهان به مردم میدهد. وقتی سوال میکنیم که این ارقام را از کجا میآورید، میگویند قیمت بنزین مثلا در فلان کشور لیتری یک دلار است که میشود ۲۳ هزار تومان. وقتی ما بنزین را ۳هزار تومان میفروشیم، یعنی روی هر لیتر ۲۱هزار تومان یارانه میدهیم. سپس انواع نقشهکشیها برای گران کردن بنزین و سایر حاملهای انرژی به نام عدالت و هدفمندسازی این یارانه آغاز میشود. در صورتی که منشاء این یارانه ادعایی، کاهش ارزش ریال است. اگر ارزش هر هزار تومان به همان یک دلار برگردد، دیگر این یارانه پنهان ادعایی معنی نخواهد داشت. بنابراین، دولت از یک طرف باعث و بانی کاهش ارزش پول مردم میشود و از طرف دیگر، منت پرداخت یارانه به مردم را بر سرشان میگذارد و برای هدفمندی این یارانه نقشه میکشد.
▪️امشب قیمت یک بسته شش عددی بطری آب نیملیتری را در والمارت چک کردم. ۱.۶۷ دلار بود. یعنی حدود ۳۸هزار تومان. با منطق بعض سیاسیون ما، شرکتهای آبمعدنی ایرانی که هر بطری آب نیملیتری را ۲۵۰۰ تومان میفروشند، در هر بسته ششتایی ۲۳ هزار تومان به مصرفکننده ایرانی یارانه میدهند! درباره سایر کالاها نیز همین معادله صادق است.
▫️قیمت حاملهای سوخت، یک قیمت کلیدی است و گران شدن آنها، گرانی همه کالاها در اقتصاد را در پی دارد. این مسئله بارها تجربه شده و برای ملت ما خاطره است!
▪️افزایش قیمت حاملهای انرژی، یعنی شروع دومینوی تورم، فشار به طبقات ضعیف و صاحبان درآمد ثابت و پولدارتر شدن دارندگان، سرمایهداران و ملاکان.
@syjebraily
🔴#تکنیکهای_عملیاتروانی که در مناظرات استفاده شد:
🔺۱.رفتارهای عوام فریبانه(زبان بدن هنگام خواندن اسامی)
🔺۲.دروغ بزرگ(آقای رئیسی فقط شش کلاس، سواد کلاسیک دارند)
🔺۳.تخریب شخصیت( همگی پوششی هستند الا...)
🔺۴.بهترین دفاع، حمله است(فرار از پاسخگویی در تمام سوالات)
🔺۵.مظلوم نمایی(پنج نفر به یک نفر)
🔺۶.اعتبار بخشی و چشم پرکنی و وام گیری از مدرک: من اقتصاد دانم اما بقیه...
🔺۷.ابجاد کانال انحرافی، شاه ماهی سرخ و شروع از پله دوم: در پاسخ به وضعیت اقتصادی نابسامان، به مجمع تشخیص و موضوع فرعی عدم تصویب اف ای تی اف حمله می کند.
🔺۸.تفکیک وضعیت، خلق تبرئه و فاصله گیری از کانون: من نماینده روحانی نیستم هرچند ایشان بیان بهتری از همه دارد.
🔺۹.ماکیاولیسم و اینکه هدف وسیله را توجیه می کند: جای زنان خالی است که نماینده ای در این مناظرات ندارند.
🔺۱۰. دوقطبی سازی: رقیب من فقط آقای رئیسی است. آقای رئیسی با اینکه به شما ارادت ویژه ای دارم اما...
🔺۱۱. رقیب هراسی: آقای رئیسی امان نامه می دهید که بعد مناظرات بنده را مورد پیگرد قانونی قرار ندهید...بماند که آقای مهرعلیزاده هم در انشائیات خود بحث نخ نمای اعدام ها را ذخیره دارد.
✍️ آرما مدیا
🆔 @mashgh626
👌 دعوت خانمهای طلبه برای افزایش مشارکت در انتخابات
سلام دوستان
🔸 ما چهار نفر شدیم در شهرستان میریم در خونه ها رو میزنیم. احوالپرسی گرمی میکنیم و میگیم ببخشید مزاحم شدیم ما داریم یک کار میدانی میکنیم در مورد انتخابات ریاست جمهوری انجام میدیم. شما نظرتون چیه؟ رای بدیم ندیم چه باید کرد؟
🔸 بعد بدون جبهه گیری باهاشون همدردی کرده و ضمن تایید اونا، خودمون هم مشکلات موجود را بیان میکنیم وقتی میبینند از خودشونیم و دردمون یکیه، دلایل رای دادن و مضرات رأی ندادن را میگیم وقتی قانع شدند بعد به اصلح رای دادن و ویژگیهای اصلح را میگیم.
🔶 بسیار عالی بوده تا حالا. نشده کسی باهامون لج کنه. برای بعضی ها شاید نیم ساعت وقت گذاشتیم اما واقعا نظرشون عوض شده و قول دادند چند نفر را با خود بیارن رای بدن.
🔶 شما را به جان امام زمان عجل الله شما هم شروع کنید هم در فضای مجازی هم حضوری شما که حرم و جمکران و .... دارید راحت مخاطب پیدا میکنید دور و برتون همسایهها باید رای خاکستری ها را پیدا کرد والا دوباره همه با هم میسوزیم
🆔 @mashgh626
👌 حمایت دکتر عادل پیغامی استاد دانشگاه و از اقتصاددانان مطرح کشور از #رئیسی
🆔 @mashgh626
📌 شاهکار روحانی و همتی در سال 99
👈 خاندوزی نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس
🆔 @mashgh626
📍 مدیریت کشور یک مدیر قوی می خواهد نه لزوما یک اقتصاددان
نامزدهای نماینده وضع موجود تلاش می کنند به مردم القا کنند چون مدرک تحصیلی شون اقتصاد هست پس شایسته ریاست جمهوری اند.
اما رشته تحصیلی رهبران جهان خلاف این را می گوید
🆔 @mashgh626
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ عضو هسته مرکزی منافقین: اگر مردم انتخابات را تحریم کنند بعد از آن ایران را آتش می زنیم!
🆔 @mashgh626
هدایت شده از نهضت مبلغین گفتمان انقلاب اسلامی
⚠️این شبهه فراگیر شده و باید به سرعت جواب داده شود.
❇️جواب اول:
من کاری به این حرفا ندارم
فقط می دونم می تونم حرفای این ۷ تا رو بشنوم و به بهترینشون رأی بدم
و اگه رأی ندم دشمن خیلی خوشحال میشه و تحریماشو بیشتر می کنه.
✅جوابهای پیشنهادی دیگر را در کانال نهضت مبلغین گفتمان انقلاب اسلامی به آدرس
@nehzat313
مشاهده نمایید
هدایت شده از کشکول|محسن مهدیان
✅اگر پرسیدند: چه فایده؟...
اگر پرسیددند:"چه فایده؟ اینا هم بیایند مثل همان ها هستند"
✅این چند مورد را مرور کنید:
مجلس یازدهم را موافقم باشیم یا مخالف، نمونه ای است برای نقش صندوق در اصلاح و تغییر.
🔹-قانون راهبردی برای لغو تحریم؛ هم قفل صنعت هسته ای را باز کرد و هم دست تیم مذاکره را
🔸-قانون مالیات بر خانه های خالی؛ ثمره اش هم شد مبارزه با احتکار و کنترل سوداگری
🔹-تصویب طرح مالیات بر عایدی سرمایه که مانع سفته بازی در مسکن میشود
🔸-تصویب طرح امنیت غذایی در کشور که این اوضاع نابسامان را سامان میبخشد.
🔹-تامین منابع همسان سازی حقوق بازنشسته ها
🔸-کاهش تبعیض مالیات بین پولدارها و سلبریتی ها
🔹-افزایش چند برابری حقوق سربازها
🔸-نظارت بر خصوصی سازی ها مساله دار
🔹-افزایش وام ازدواج
🔸-وام ویژه برای خانوارهای صاحب فرزند و بدون مسکن
🔹-سفرهای استانی رئیس مجلس
🔸-به حرکت وادار کردن دولتی ها با کمترین تنش
و....
@mahdian_mohsen
♻️ (دوراهی انتخاب بین دو) اصلح، در انتخاب بین رییسی و جلیلی
🔹 قسمت دوم
🔰 توضیح اینکه اگر صحنه انتخابات اینگونه بود که:
فرض اول – فرد اصلح (A) با ۱۹ امتیاز، مقبولیت ندارد اما فرد صالح (B) با ۱۷ امتیاز، مقبولیت اجتماعی دارد. بنا بر این فرض، از نظر کیفی، فاصله کمی بین آنهاست. در این فرض با توجه به فاصله کم اصلح و صالح مقبول از نظر شرایط کیفی، بدیهیترین تصمیم این است که پس از ناامیدی از ایجاد اقبال برای فرد اصلح، باید به فرد صالح اما مقبول رای داد تا از قدرت یافتن فرد ناصالح جلوگیری کرد.
به عبارت دیگر در این فرض، خود «مقبولیت» به یکی از شرایط اصلح بودن تبدیل می شود چون انتخاب آن از مفسده بزرگتری که قدرت یافتن فرد ناصالح است، جلوگیری می کند. در این فرض در حقیقت باز هم شما به اصلح رای دادهاید.
فرض دوم - فرد اصلح (A) با ۱۹ امتیاز، مقبولیت ندارد و فرد صالح (B) که ۱۷ امتیاز داشت و با اصلح فاصله کمی داشت هم مقبولیت ندارد اما گزینه سومی (C) با ۱۲ امتیاز از مقبولیت برخوردار است. در این جا هرچند گزینه (C) به نسبت کسی که امتیازش ۹ است، صالح شمرده میشود اما فاصله او با گزینه اصلح خیلی زیاد است.
در فرض دوم از آنجا که فاصله اصلح با صالح مقبول از نظر شرایط کیفی خیلی زیاد است، نباید به قاعده خلاف اصل «ترجیح صالح مقبول بر اصلح» تن داد و باید تحت هر شرایطی روی رأی به اصلح تاکید کرد تا ارزشهای مدیریتی فراموش نشود و مسیر نزولی روز به روز بیشتر نگردد. دلیل آن هم روشن است. در این فرض، شرایط کیفی فرد مقبول به گزینه ناصالح، خیلی نزدیکتر است تا فرد اصلح.
حال که صورت مساله و تا حدودی پاسخ آن روشن شد یادآور میشوم که بحث «ترجیح صالح مقبول بر اصلح» را یک بار خدمت استادم مرحوم آیت الله مصباح یزدی (ره) مطرح کردم و آنچه در فروض مختلف نوشتم، برگرفته از آموزههایی است که از آن استاد عزیز آموختم.
اما اکنون و در شرایط فعلی، آنچه نگارنده از صحنه آرایی انتخابات پیش رو درک میکند این است که هر دو گزینه، آقایان جلیلی و رییسی از سلامت مدیریتی و اقتصادی و اعتقاد به آرمانهای انقلاب اسلامی و اعتقاد به توان داخلی و ولایتمداری برخوردارند و البته هر یک ویژگیهای مثبت مختص به خود هم دارند. وقتی با دقت نگاه میکنید، از جهاتی آقای رییسی و از جهات دیگری آقای جلیلی، امتیازات بیشتری دارند.
تا اینجا آقای جلیلی به دلیل کار کارشناسی مستمر سالهای گذشته از اشراف بیشتری نسبت به حوزههای اجرایی برخوردار است و تفاوت ملموسی با جلیلی سال ۹۲ کرده است اما متاسفانه به دلیل ادبیات نخبگانی، همچنان در برقراری ارتباط با اکثریت تودههای عمومی و لایههای مختلف جامعه مشکل دارد و نتوانسته اقبال عمومی را به شکل گستردهای فراهم کند. به نظرم این موضوع در ادامه مسیر انتخابات نیز تغییر نخواهد کرد.
آقای رییسی اما هر چند سابقه مدیریت کلان مستمر و طولانی بویژه در بخش قضا داشته است و مانند آقای جلیلی نسبت به جزییات حوزههای اجرا آشنایی ندارد اما اشراف کلی بر مباحث و مشکلات کشور را دارد و به دلایل مختلفی که یکی از مهمترین آنها اقدامات امید بخش ایشان در برخورد با مفاسد و رسیدگی به مشکلات مردم در دوره ریاست قوه قضاییه بوده، از اقبال بیشتری برخوردار است و این موضوع کاملا مشهود است.
بنابر این به عقیده نویسنده این سطور، هر چند آقای جلیلی از نظر برخی به دلیل اشراف بیشتر بر بخشهای اجرا اصلح است اما برخی ویژگیهای آقای رییسی در کنار اقبال عمومی نسبت به ایشان خیلی بیشتر است. با این وجود از آنجا که این دو مدیر انقلاب اسلامی از نظر کیفی خیلی با هم فاصله ندارند و در معدلگیری نهایی از جهت جمیع شرایط نزدیک به هم هستند، بنا بر ضرورت جلوگیری از قدرت یافتن فردی که از نظر ما صلاحیت لازم را ندارد، اجرای قاعده ترجیح صالح مقبول بر اصلح، از طرف کسانی که آقای جلیلی را اصلح میدانند، اقدامی عاقلانه و از زاویهای که متذکر شدم، در حقیقت انتخاب اصلح است.
در عین حال، طبعا اگر کسی صحنه انتخابات را اینگونه نبیند که بنده میبینم، یعنی قائل به این باشد که فرد اصلح از مقبولیت لازم برخوردار است یا در ادامه مسیر آن را کسب میکند یا فاصله اصلح با صالح مقبول را زیاد ببیند یا ... حتما باید به تکلیف خود در حمایت از گزینه اصلح عمل کند. در این صورت نه تنها چنین فردی قابل سرزنش نیست که قابل ستایش هم هست.
علاوه بر همه اینها بلا تردید، هیچ یک از این دو عنصر مدیریتی جبهه انقلاب، شهوت نشستن بر کرسی ریاست جمهوری را ندارند و در روزهای آینده، خود به خوبی به جمعبندی لازم خواهند رسید.
✍ حمید رسایی
🆔 @mashgh626
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 پاسخ استاد #رائفی_پور به شبهه اصلح یا صالح مقبول؟
🆔 @mashgh626