❤️۳چیز را رعایت کنید، «پشیمان» نمی شوید
امام جواد علیه السلام :
ثَلَاثٌ مَنْ كُنَّ فِيهِ لَمْ يَنْدَمْ تَرْكُ الْعَجَلَةِ وَ الْمَشُورَةُ وَ التَّوَكُّلُ عِنْدَ الْعَزْمِ عَلَى اللَّهِ عَزَّ وَ جَل
سه چیز است که هر کس آنها را مراعات کند، پشیمان نگردد :
1 - اجتناب از عجله ،
2 - مشورت کردن ،
3 - و توکل بر خدا در هنگام #تصمیم گیری .
🔸كشف الغمة (ط - القديمة) ج 2 ، ص 349
#پشیمانی #عجله #توکل #مشورت
🌱 خوشوقتى که عزیز خدا بود
🔹به مناسبت هشتمین سالگرد رحلت ملکوتی آیتالله خوشوقت
✍🏻علیرضا معاف
🔻روایت مشهوری از پیامبر اعظم است که «اِنَّ لِرَبِّکُم فی اَیّامِ دهرِکُم نَفَحات، الّا فَتَعَرّضُوا لَها» در روزگار زندگانی شما نسیمهای خوش و نفحات بابرکتی است و خود را در معرض آن نسیم و نفحه قرار دهید. اهل حکمت، اساتید اخلاق نظری و معلمان اخلاق عملی را یکی از مصادیق اصلی این روایت جذاب حضرت رسول می دانند.
🔻آیت الله خوشوقت که حقیقتا عزیز خدا بود بی شک یکی از اصلی ترین مصادیق نفحات الهی برای جوانان تهرانی در چند دهه اخیر بود.
🔻ایشان سرسبد احیای روش پرسش و پاسخ در بیان معارف بودند و یکی از شیوههای تربیتیِ مشهور ایشان استفاده از مدلِ گفتگو و پرسش و پاسخ شاگردان از استاد بود، پرسش درست، استفهام و طلب فهم است و شاگردانِ ایشان این را میفهمیدند.
🔻ایشان بهدقت در فهم مخاطب و کار فرهنگی بلسان قوم و بر اساس قدر عقول مردم قائل بود «من اسرع الی الناس بما یکرهون قالوا فیه ما لا یعلمون» (نهج البلاغه). توصیههایی که پیرامون کار رسانهای و یا فرهنگی میفرمودند معمولاً مبتنی بر این اصل بود.
🔻ایشان بین عمل اشتباه افراد و خود افراد تفکیک میکرد و هیچگاه معاصی احتمالی و خطاهای یک عنصر علاقهمند به ایشان باعث دوری آن فرد از محفل نورانی استاد نمیشد.
🔻ایشان از کاری که فرد انقلابی را نسبت به اصل انقلاب بدبین، سرخورده و دلزده کند پرهیز میداد و با دعوت همیشگی به تقوا، آرامش و میانهروی در کارهای رسانهای و فرهنگی از عملی که باعث تقابل با نظام شود و یا فرد را سرخورده و مأیوس کند نهی مینمودند، البته هرگز در امر دین خدا، تساهلی مسلک و تسامحی نگر نبودند ولی مسیرهای اصلاح امور را تدریجی و باحوصله میدانستند
🔻ایشان از روشهای غیرشرعی و توجیه وسیله باهدف بهشدت پرهیز میدادند «ولکنی لا اری اصلاحکم بافساد نفسی» (نهج البلاغه) و نیز از اینکه آخرت خود را به خاطر دنیای دیگران خراب کنی نهی مینمود «لا تجعل رقبتک للناس جسرا» (گردن خود را پل عبور مردم قرار نده – حدیث عنوان بصری)
🔻همهکسانی که به جلسات اخلاقی ایشان مشرف میشدند بر یک نکته مشترک اذعان دارند که توصیه اول و آخر ایشان، تقوا، تقوا و تقوا بود
🔻درس عملی ایشان به همه محافل اخلاقی و جلسات عرفانی، آن بود که مطلقاً به امثال ما که لیاقت نداشتیم و ظرف کوچکی داشتیم ذکر لسانی- به معنای مصطلح آن- یاد نمیداد و ذکر عملی که همان تقوا و ترک گناه بود توصیه محوری و اکید ایشان بود.
🔴 متن کامل در لینک زیر👇
http://fna.ir/f2zru8
@noheday
این یادداشت 👇👇👇 را دو ماه قبل درباره این روزها نوشتم. پیشبینی کردم که حسن روحانی وقتی تاکنون در مواجه با غرب به قوانین موجود و حتی خط قرمزهای رهبر انقلاب در موضوع هستهای توجه نکرده، به این قانون هم توجه و عمل نخواهد کرد.
با این تفاوت که قانون اخیر مجلس یک تفاوت عمده با قوانین قبلی داشت و آن، ضمانت اجرای آن بود که مطابق بند ۹ در صورتی که با عدم لغو تحریمها دولت از پروتکل الحاقی خارج نشود، مقامی که قانون را اجرا نکرده، به دو تا بیست و پنج سال حبس محکوم میشود. تشخیص این موضوع با مجلس است و در صورت معرفی مجلس، قوه قضاییه ملزم به اجرای حکم تعیین شده است.
اکنون با رای قاطع امروز مجلس مبنی بر تخلف دولت از اجرای قانون و معرفی آن به قوه قضاییه، حکم تعیین شده باید اجرا شود.
این یادداشت را یکبار دیگر مطالعه کنید:
eitaa.com/rasaee/4133
👇👇👇👇👇
.
▪️ ابعاد مهم قانون جدید هستهای مجلس
♻️ حبس و زندان در انتظار روحانی
🔹 قسمت اول
🔰 حمید رسایی: روز چهارشنبه طرح «قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها و صیانت از منافع ملت» از سوی نمایندگان مجلس تصویب شد. این قانون پس از طرح ابهام از سوی شورای نگهبان به مجلس بازگشت و با انجام اصلاحاتی دوباره رای نمایندگان را گرفت؛ شورای نگهبان هم در نهایت این طرح را مغایر با قانون اساسی و شرع تشخیص نداد و رئیس مجلس آن را به اقای روحانی ابلاغ کرد.
علیرغم انتقادات واردی که برخی نمایندگان به نحوه اداره مجلس در زمان تصویب این طرح بویژه پس از بازگشت از شورای نگهبان داشتند، اما به تناسب اقدامات معنیدار دولت روحانی و در مقایسه با انفعال مجلس دوره لاریجانی، این مصوبه مجلس یازدهم را باید یک گام به پیش دانست.
مطابق این قانون، چرخ هستهای که با اشاره غربیها و به دست حسن روحانی متوقف شده بود، در صورت اجرا، مجددا به حرکت درخواهد آمد و غنیسازی ۲۰ درصد آغاز، راکتور آب سنگین خنداب اراک احیا، ماشینهای پیشرفته نسل دو نصب و بسیاری از اقدامات دیگر انجام میشوند.
مطابق بند نهم این قانون، در صورت عدم لغو تحریمها (لغو کامل تحریمهای هستهای، نظامی، حقوق بشری و امثال آن) و عدم اصلاح سیستم مبادلات بانکی، اجرای پروتکل الحاقی نیز پس از گذشت دو ماه از زمان لازم الاجرا شدن آن، متوقف میشود.
هر چند معتقد بودم که در خصوص پروتکل الحاقی این شرط باید برعکس قرارداده میشد یعنی ابتدا باید اجرای پروتکل بلافاصله با این قانون متوقف و اجرای مجدد آن، مشروط به تحقق شروط ذکر شده تا دوماه آینده میشد که ظاهرا به دلیل مصوبهای در شورای عالی امنیت ملی، امکان آن نبود.
اما مهمتر از همه این موارد، بند هفتم و نهم این قانون است. اینگونه برداشت میشود که همین دو بند (بویژه بند نهم) روحانی را عصبانی کرده وگرنه قبل از این هم قانون مشهور به ۲۰ دقیقهای توسط لاریجانی به تصویب رسید و بند سه آن هم مهم بود ولی روحانی هرگز احساس خطری نداشت.
برای روحانی حتی خطوط قرمز تعیین شده از سوی رهبر انقلاب هم مهم نبود که اگر بود به آنها پاییند میماند. روحانی در مورد طرح اخیر مجلس درباره بسته معیشتی هم نشان داد به اجرای قانونی که قبول نداشته باشد، پای بند نیست.
اما چرا این دو بند قانونی او را عصبانی کرده است؟ چون این قوانین ضمانت اجرایی نداشتند. اما در قانون اخیر، مطابق بند هفتم آن، تشخیص تحقق شروط قید شده در قانون برای لغو اجرای پروتکل الحاقی، با مجلس شورای اسلامی است و مطابق بند نهم، مسئولان دولتی به تناسب امتناع یا ممانعت از اجرای این قانون به مجازات تعزیری درجه دو تا پنج قانون مجازات اسلامی محکوم میشوند.
مطابق مجازات تعزیری درجه دو تا پنج قانون مجازات اسلامی، مستنکفین از اجرای این قانون به حبس و زندان بیش از دو تا بیست و پنج سال، جزای نقدی، انفصال دائم از خدمات دولتی و عمومی، محرومیت از حقوق اجتماعی بیش از پنج تا پانزده سال، ممنوعیت دائم از یک یا چند فعالیت شغلی یا اجتماعی برای اشخاص حقوقی محکوم میشوند.
🔺قسمت دوم یادداشت را اینجا بخوانید🔻
eitaa.com/rasaee/4134
.
▪️ ابعاد مهم قانون جدید هستهای مجلس
♻️ حبس و زندان در انتظار روحانی
🔹 قسمت دوم
🔰 حمید رسایی: اکنون این چند سئوال در برابر ماست:
۱. آیا غربیها برخلاف ذات خبیثشان تحریمها را لغو خواهند کرد؟ دقت کنید متن بند هفتم قانون این است: (کشورهای ۴+۱ باید نسبت به احرای تعهدات خود و لغو کامل تحریمهای هستهای، نظامی، حقوق بشری و امثال آن اقدام کنند) اگر غربیها به این حق ملت ایران تن ندهند سئوال دوم در برابر ما قرار میگیرد.
۲. آیا روحانی برخلاف مسیری که تاکنون رفته، از عقبنشینی هدفمند و انفعالی در پرونده هستهای تغییر ریل میدهد و به جای پذیرش هزینههای سازش، خود را برای چالش (که بسیار کمتر از هزینه های سازش است) آماده میکند و این قانون را اجرا خواهد کرد یا همانطور که در این روزها شعار داده، این قانون را مضرّ میداند و از اجرای بندهای آن استکاف میکند؟ در این صورت نوبت سئوال سوم است.
۳. آیا مجلس یازدهم، حرمت قانون خود را نگه میدارد و در صورت عدم اجرای مفاد این قانون و عدم لغو کلیه تحریمها و استنکاف دولت برای لغو اجرای پروتکل الحاقی، مقاماتی که امتناع کردهاند یعنی حسن روحانی را برای اجرای حکم حبس و زندان (از ۲ تا ۲۵ سال) به قوه قضاییه معرفی میکنند؟ آخرین مرحله متوجه آقای رییسی است.
۴. آیا در صورت عدم تحقق شروط قانون توسط رییس دولت و اعلام مجلس، قوه قضاییه مجازات تعیین شده در این قانون یعنی حبس و زندان از ۲ تا ۲۵ سال و انفصال دائم از خدمات دولتی و... را اجرا میکند؟
بنابر این پاشنه آشیل مجلس دو ماه دیگر است. مجلسی که این قانون را تصویب کرده تا انتهای خط خواهد رفت؟ اگر نرفت، مردم در باره آن چگونه قضاوت خواهند کرد؟
من البته امیدوارم که غربیها پیام تغییر ریل در ایران را بگیرند و به پذیرش حقوق ملت ایران تن دهند. در وضعیت فعلی مصداق آن ضربالمثل فارسی شدهایم که هم پیاز را خوردهایم هم چوب را و هم پول دادهایم. نه هستهای داریم و نه تحریمها برداشته شده اما همچنان روحانی و دولتمردان او به برجام دلخوش دارند!
روشن است که این قانون در راستای فشار به غربیها برای لغو تحریمها وضع شده است و دولت باید از آن استقبال کنند. عجیب اینجاست که روحانی و یاران او به شدت از تصویب این قانون که در راستای کمک به آنها برای چانهزنی در لغو تحریمهاست، نگران و ناراحتند! باید با همان لحن روحانی خطاب به آنها گفت: کاسبان تحریم، ناراحتید!
🔺قسمت اول یادداشت را اینجا بخوانید🔻
eitaa.com/rasaee/4133
🔹مفهوم و منطوق بیانات امروز رهبر انقلاب:
♻️ تأیید موضع مجلس و اعطای فرصت جبران به دولت
🔰 حمید رسایی: امروز بعد از مصوبه مهم مجلس مبنی بر معرفی مسئولان متخلف دولتی به قوه قضاییه به دلیل عمل نکردن به قانون (خروج از پروتکل الحاقی و پایان دادن به نظارتهای برجامی) رهبر معظم انقلاب در جمع اعضای مجلس خبرگان، بیانات مهمی داشتند که محورهای مهم آن عبارت بودند از:
۱. جمهوری اسلامی از موضع هستهای خود کوتاه نخواهد آمد و اگر لازم باشد غنیسازی تا ۶۰ درصد هم خواهد داشت.
۲. وقتی آمریکا به تعهداتش عمل نکرد، دستور قرآن این است که تو هم تعهدات را رها کن؛ با این حال باز هم دولت محترم ما تعهدات را رها نکرد!
۳. ادبیات آمریکا و سه کشور اروپایی در قبال کاهش تعهدات برجامی ایران، مستکبرانه، طلبکارانه، غیرمنصفانه و غلط است.
۴. جمهوری اسلامی به تعهداتش عمل کرده اما چهار کشور (اروپاییها و آمریکا) به تعهداتشان عمل نکردند که باید مورد عتاب و خطاب و بازخواست قرار گیرند.
۵. اگر جمهوری اسلامی تصمیم به دستیابی به سلاح هستهای داشت، رژیم صهیونیستی و بزرگتر از او هم نمیتوانستند مانع شوند. ما استفاده از سلاح کشتار جمعی را قبول نداریم.
۶. اختلافنظر امروز بین مجلس و دولت باید حل شود. نباید این اختلافات را رها کنند یا تشدید کنند که نشانه دوصدایی باشد. این قابل حل است.
۷. دولت خود را موظف میداند که به قانون عمل کند. تا الان اقداماتی شده و فردا هم اقدام دیگری میشود(خروج رسمی از پروتکل) قانون هم قانون خوبی است. باید هم به دقت عمل بشود. دوطرف در این زمینه با هم همکاری کنند که این عمل بشود.
نتیجهگیری از بیانات رهبر انقلاب
تأکید رهبر انقلاب این است که مصوبه هستهای مجلس، مصوبه خوبی است و به دقت باید اجرا شود. دولت هم میخواهد اجرا کند (یعنی دولت هم تن به اجرای آن دهد).
سئوال این است که آیا وقتی بازرسان آژانس همچنان میتوانند فراتر از پادمان به تاسیسات هستهای دسترسی داشته باشند، وقتی دوربینهای آژانس همچنان نصب و در حال تصویربرداری هستند و وقتی ... به مصوبه مجلس با دقت عمل شده؟ ایا این خروج عملی از پروتکل الحاقی است؟
دولت البته معتقد است که به مصوبه مجلس عمل کرده، اما متن قانون، مرجع تشخیص اینکه به قانون عمل شده یا نه را صحن علنی مجلس تعیین کرده است. مجلس شورای اسلامی امروز با رأی قاطع خود اعلام کرد که توافق دولت با آژانس، بر خلاف متن قانون است و به همین دلیل، مسئولان متخلف دولت را به قوه قضاییه معرفی کرد تا حکم قانونی اجرا شود.
از نگاه رهبر انقلاب، این اختلاف قابل حل است و قانون هم باید عمل شود و دولت هم میخواهد به آن عمل کند. راه حل تحقق این موضوع چیست؟
راه حل پایان اختلاف، عمل با دقت به قانون مجلس و جلوگیری از تشدید آن یک چیز است: آقای صالحی طی نامهای با توجه به بدعهدی آمریکا و اروپا و تاکید رهبر انقلاب بر اینکه وقتی آنها به عهد خود عمل نکردهاند ما هم تعهدی نداریم و با اشاره به مصوبه امروز مجلس که توافق با آژانس را بر خلاف قانون میداند، توافق شب گذشته با آژانس را ملغی اعلام کند. طبعا با این کار، مصوبه مجلس در معرفی به قوه قضاییه ملغی میشود.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
با رأی قاطع نمایندگان، گزارش تخلف دولت از اجرای "قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها" به قوه قضائیه ارجاع میشود.
احسنت به نمایندگان
یک گام برای تحقق #مجلس_انقلابی
این #سیلی_به_روحانی ضروری بود. اکنون مطابق قانون، فردی که از اجرای قانون استنکاف کرده (صالحی یا روحانی یا هردو) به ۲ تا ۲۵ سال #حبس باید محکوم شوند.👌
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
حالا نوبت آقای رییسی است.
با معرفی تخلف دولتواز اجرای قانون، قوه قضاییه باید فقط حکم را اجرا کند و اساسا طبق قانون، تشخیص تحقق تخلف با مجلس است.
عضو صفحه توییتر رسایی شوید:
twitter.com/hamidrasaee
دولت ادعا کرده که توافقش با آژانس بینالمللی انرژی اتمی بر اساس مصوبه ۷۵۹ شورای عالی امنیت ملی است! آیا ادعای دولت صحت دارد؟
🔺صفحه توییتر حمید رسایی🔻
http://twitter.com/hamidrasaee
.
♻️ راه حل اختلاف بین مجلس و دولت، در متن قانون هستهای مجلس مشخص شده است.
🔺صفحه توییتر حمید رسایی🔻
http://twitter.com/hamidrasaee
‼️با توجه به این روایات آیا ما شیعه خالص امیرالمومنین علی (علیه السلام) هستیم ؟
ِ1-« قَالَ النَّبِيُّ ص اطْلُبْ لِأَخِيكَ عُذْراً فَإِنْ لَمْ تَجِدْ لَهُ عُذْراً فَالْتَمِسْ لَهُ عُذْر»(1)
پیامبر اکرم فرمودند برای برادرت عذری پیدا کن و اگر برای او عذری نیافتی برایش عذری بتراش.
2-« اقْبَلْ عُذْرَ أَخِيكَ وَ إِنْ لَمْ يَكُنْ لَهُ عُذْرٌ فَالْتَمِسْ لَهُ عُذْراً»(2)
عذر برادرت را بپذیر و اگر برای او عذری نبود برایش عذری بتراش.
امام علی (ع):
3-« اتَّقُوا ظُنُونَ الْمُؤْمِنِينَ- فَإِنَّ اللَّهَ تَعَالَى جَعَلَ الْحَقَّ عَلَى أَلْسِنَتِهِمْ »(3)
از گمان بردن به مومنان بپرهیزید که خدا حق را بر زبان آنها قرار داده است.
4-«لَا تَظُنَّنَّ بِكَلِمَةٍ خَرَجَتْ مِنْ أَحَدٍ سُوءاً- وَ أَنْتَ تَجِدُ لَهَا فِي الْخَيْرِ مُحْتَمِلًا »(4)
شایسته نیست به سخنی که از دهان کسی خارج شد گمان بد ببری وقتی که برای آن برداشت نیکویی می توان داشت.
5-« الْمُؤْمِنُ لَا يَغُشُّ أَخَاهُ وَ لَا يَخُونُهُ وَ لَا يَخْذُلُهُ وَ لَا يَتَّهِمُهُ وَ لَا يَقُولُ لَهُ أَنَا مِنْكَ بَرِيءٌ اطْلُبْ لِأَخِيكَ عُذْراً فَإِنْ لَمْ تَجِدْ لَهُ عُذْراً فَالْتَمِسْ لَهُ عُذْراً »(5)
مؤمن برادر خود را فريب نمي دهد و باو خيانت نمي كند و يارى او را از دست ندهد و او را متهم نسازد و به او نمىگويد من از تو بيزارم (نسبت بخطائى كه از برادر دينى سر زده است.) در پى يافتن عذر واقعى او باش و اگر عذر واقعى او را نيافتى عذرى براى او بتراش.
پی نوشت ها:
1.مجلسی،محمد باقر،بحار الانوار،انتشارات اسلامیه،ج72،ص197.
2.همان،ج71،ص166.
3.نهج البلاغه، ترجمه محمد دشتی،حکمت 309.
4.همان،حکمت360.
5.شیخ صدوق، الخصال، انتشارات جامعه مدرسین،ج2، ص: 622.
🌸🌸🌸پیشاپیش ولادت مولی الموحدین حضرت علی علیه السلام مبارک
@nedayevahy
🔴 توصیه ای برای حل مشکلات مادی
🔵 از مرحوم آیت الله سید عبدالکریم کشمیری بسیار دیده و شنیده شده که افراد برای امور مادی، مانند خرید خانه و ماشین و رزق و ازدواج، از وی راهنمایی میخواستند. آن بزرگوار میفرمود:
🌕 « سوره یس بخوانید و ثواب آن را به امام جواد علیه السلام تقدیم کنید، حاجت شما را خواهند داد، گاه امر میکرد صلوات برای حضرتش هدیه کنند و آن را در توسل به این امام کریم مجرّب میدانست»
📚روح و ریحان صفحه ۹۳
💚 @tarrk_gonah
2.mp3
2.32M
#امامخامنهای
برای ایجاد جامعهی مهدوی باید هم خودسازی کرد و هم به قدر توان دگرسازی، و محیط پیرامون را به جامعهی مهدوی که جامعهی قسط، عدالت، معنویّت، معرفت و برادری و عزّت است، نزدیک کرد.
۱۳۹۹/۱/۲۱
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
💚@tarrk_gonah
🔹نفسی که به ارتکاب محارم اشتغال دارد و در دژ "سلام " انجام واجبات الهی داخل نشده ضعیف است و نمیتواند عهده دار حمل بار ثقیل ولایت باشد.
استاد صمدی آملی شرح انسان کامل ص۶۱
💚@tarrk_gonah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نظام هستی و هدف دار بودن آن ...
.
علامه حسن زاده آملی (سلمه الله تعالی)
.
#نظام_هستی #آفرینش #خلقت #هدف
💚@tarrk_gonah
انسان تا در مقام حضور قرار نگیردمتحول نمی شود، ولی به محض اینکه در حضور قرار می گیردباطنش متلاطم و متحول میگردد. به عنوان مثال اگرصورتی شهوی در خیال ایجادشود و ما به آن صورت اهمیت ندهیم باطن ما را تغییر نمی دهد ولی به محض اینکه درصورت مذکور متمرکز می شویم، باطن پراز شهوت می شود چون نسبت به آن صورت در حضور قرار گرفته ایم
مهم این است که ما در پیشگاه ملکوت عالم حاضر شویم تا باطنمان ملکوتی شود....
#استادسپیدنامه
#شرح_اسرارالآیات 43
💚@tarrk_gonah
حقیقت قلب انسان
و این قلب همان لطیفه غیبی الهی ست که ظرف علوم و معارف و تشنه ی آب حیات علم است و دریایی که هر چه آب بگیرد گنجایش آن بیشتر می شود .
💎#علامه_حسن_زاده_آملی
📗نامه ها برنامه ها ص۱۶۱
💚@tarrk_gonah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❄️ شناخت بیکرانه ی وجود انسان
❄️ سیری به عولم درون...
❄️بهترین مطالب معرفتی
📗شرح روان کتب معرفتی ملاصدرا وعلماء بزرگ اهل معرفت
🔹برای اولین بار
🔹مناسب سنین مختلف
🌟مسیری برای انسان قرآنی شدن🌟👇
https://eitaa.com/joinchat/2933981274Cfc24723627
🔴 چرا دولت بایدن به برجام برنمی گردد.
🔹 این روزها که ساده دلی و خوش باوری تیم مذاکره کننده خصوصا حسن روحانی، برای بار هزار و یکم با شکست مواجه شده، همان ها به پنجم اسفندماه چشم امید دارند تا مگر دولت بایدن از ترس توقف اجرای پروتکل الحاقی به تعهدات برجامی آمریکا برگردد!
🔸 لکن نمی دانند که دولت بایدن هم به ساده دلی و غرب دوستی آن ها همچنان چشم امید دارد که برنمی گردد. فهم دلیل آنکه چرا دولت بایدن علیرغم شعارهای انتخاباتی خویش، به برجام برنمی گردد خیلی سخت نیست.
✅ این روزها حتی کارشناسان آمریکایی هم در مورد آن براحتی حرف میزنند. دلیلش همان که اشاره شد هزینه ندادن برای بدعهدی است. دلیلی که شاید در ذهن لیبرالیستی برخی، قابل فهم نباشد ولی در حقیقت رئالیستی جهان غرب قابل درک است.
🔹 این روزها در میان حرفهای مقامات ارشد سیاست خارجی در حزب دموکرات، براحتی می توان متوجه شد آن ها هرگز فکر نمی کردند که اروپایی ها تا این حد با پروژه فشار حداکثری دولت ترامپ همراه شوند.
🔸 این همراهی محض، تمام آن انگاره های پیشین مقامات دولت اوباما برای ورود به برجام را تباه ساخت. انگاره هایی که بارها آن را از زبان اوباما و جان کری شنیده بودیم. اینکه آمریکا چاره ای جز مذاکره با ایران و توقف روند تشدید تحریم ها نداشت زیرا متحدان ما دیگر خسته شده بودند و میل به همراهی بیشتر با ما را نداشتند. زیرا تداوم تحریم ها به معنای شکست اجماع بین المللی علیه ایران بود.
✅ اکنون با، باطل شدن این تصورات پیشین، دولت بایدن را به طمع انداخته تا تحریم های دوره ترامپ را به عنوان اهرم فشار حفظ کند شاید از قِبَل آن بتواند به مذاکرات موشکی و منطقه ای هم برسد. حال سوال این است که چرا اروپایی ها خلاف انتظار لیبرال های آمریکایی عمل کردند!؟
💢 جواب این را هم امروز می توان از زبان اندیشمندان آمریکایی بسیاری حتی در رسانه های فارسی زبان شنید: به دلیل آنکه ایران برخلاف انتظار اروپایی ها عمل کرده است. یعنی درحالیکه اروپایی ها پیش بینی می کرده اند در مقابل اقدامات ترامپ، ایران واکنش بسیار شدیدی نشان دهد و به قول خودشان منطقه را به آتش بکشد، به جز یک مرحله افزایش محدود تنش ها در خلیج فارس، اتفاق افتاده است،آن هم نه توسط تیم دیپلماسی ساده لوح وغربگرای ایران بلکه از طریق اقتدار به تشویر کشیده شده توسط مانورهای ارتش جمهوری اسلامی ایران وسپاه پاسداران انقلاب اسلامی.
در پایان متذکر می شویم تنها راه غلبه بر دشمنان مستکبر شیطان صفت امریکا وسگهای دست اموزش یعنی کشورهای اروپائی ایستادگی وپافشاری بر همان راه ترسیم شده توسط امام خامنه ای روحی فداه می باشد.
امروزه با خروج آمریکا از برجام چیزی به عنوان ۱+۵ وجود ندارد.
اگر امریکا می خواهد به برجام باز گردد سه کار باید انجام دهد .
اول اینکه سگهای دست آموزش اروپائیها وکفتارهای لاشخوری مانند اسرائیل غاصب وعربستان خبیث را دهوت به سکوت کند که بیش از این زوزه نکشند.
دوم اینکه بدون قید وشرط تمام تحریمهای ظالمانه اش بر ملت ایران را لغو وفرصت راستی آزمائی را برای ایران ان هم بدون زمان ضرب الاجل فراهم سازد.
سوم اینکه مجلسین امریکا ومجلس اروپا قانونی را تصویب کنند که هیچ دولتی چه در دوره بایدن وچه بعد از او حق تحریم ایران را ندارند.
این اخری در واقع زمینه اعتماد سازی ایران نسبت به سوء رفتارهای دولتهای آمریکا واروپا را فراهم می سازد.
بازی امریکائی ارو پائی برجام در سه گیم!
اول
🔹 مرور تحولات 48 ساعت گذشته در پرونده هسته ای ایران درس آموز است. یک خبرنگار که زمانی به وزارت خارجه امریکا نزدیک بود، در یک اکانت توئیتری خبر داد ممکن است بایدن طی سخنرانی اش در کنفرانس امنیتی مونیخ به برجام برگردد.
🔸 ناگهان کل فضای مجازی پر شد از خبرهایی با این مضمون که بایدن دارد به برجام بر می گردد و برخی حتی درنگ را جایز ندانستند و خبر داد که بایدن به برجام برگشت!
✅ برای کسانی که موضوع را پیگیری می کنند البته روشن بود که چنین اتفاقی نخواهد افتاد و اساسا فعلا راهبرد بایدن بازگشت -حتی بازگشت کاغذی- به برجام نیست.
🔹 در عمل آنچه بایدن گفت این بود که مایل است مذاکرات با ایران را در چارچوب گروه 1+5 آغاز کند و ضمنا تاکید کرد باید به نگرانی ها بابت رفتار منطقه ای ایران رسیدگی شود.
🔸 در کنار این جملات که کلا از خاصیت تهی بود، دو اتفاق دیگر هم افتاد.
1️⃣ اینکه این خبر -البته قدیمی- علنی شد که رابرت مالی مسئول پرونده برجام در وزارت امور خارجه امریکا درخواست داده به عنوان ناظر در جلسه کمیسیون مشترک برجام با حضور ایران شرکت کند
2️⃣ امریکا نامه دولت ترامپ به رییس وقت شورای امنیت درباره فعال شدن مکانیسم اسنپ بک را پس گرفت.
✅ درخواست اول که پیشاپیش رد شده و دومی هم در جهت پروژه ترامپ زدایی است و برای ایران اهمیتی ندارد. در عوض تحولات این دو روز 3 نکته را روشن کرد:
1️⃣ برای امریکا احیای مذاکره حتی از احیای برجام هم مهم تر است.
2️⃣ دولت امریکا می خواهد به برجام برگردد اما بدون لغو تحریم یا برداشتن گامی که بیش از یک عمل نمادین ارزش داشته باشد.
3️⃣ بازی تیم بایدن با افکار عمومی ایران به کمک جریان غربگرا آغاز شده و تشدید نیز گردیده است.
دوم
🔹 ایران نزدیک به 2 دهه با اروپا در قالب سه کشور و در قالب ۱+۵ گفتوگو کرده است. در آن زمان تصور ما و جهان و حتی اروپاییها این بود که اروپا در معادلات جهانی وزن قابلتوجهی دارد. اما اکنون که ایران در پی خروج آمریکا از توافق هستهای، پی به بیوزنی اروپا در معادلات جهانی برده است.
🔸 چرا باید به آنها وزن و اعتبار ببخشد و اجازه دهد آنها نیز در توافق هستهای با ایران باشند؟ ایران میتواند در مذاکرات احتمالی آینده، با حذف بازیگران خنثی در عصر ترامپ، ضمن خودداری از دادن امتیازات به این کشورها، در بازهای سریعتر به توافق برسد.
✅ اساسا چرا در شرایطی که همه تحلیلگران عرصه جهانی معتقدند نزاع اصلی بین آمریکا و چین است و قدرت درحال حرکت بهسمت شرق است و خود اروپا نیز برای از دست ندادن فرصت همکاری با شرق، درحال تقویت تعاملاتش با شرق است، ما باید در مذاکرات به طرفی که عملا هیچ توانی ندارد و زیرمجموعه آمریکا به حساب میآید، امتیاز جداگانه بدهیم؟
💢 به نظر میرسد تهران باید صریحتر در این زمینه تصمیمگیری کند و اروپای جدید را که دیگر بیش از همراهی با آمریکا، بهدنبال تامین منافعش است، محدود کند تا علاوهبر محدود کردن بازه تصمیمگیران، بازیگران کوچک منطقهای را متوجه جایگاهشان در مذاکرات کند.
سوم
🔹 ریچارد میلز نماینده موقت آمریکا در سازمان ملل متحد پنجشنبه گذشته در نامهای خطاب به ۱۵ عضو شورای امنیت گفت که آمریکا درخواست دولت پیشین این کشور مبنی بر احیای تمام تحریمهای شورای امنیت سازمان ملل در ماه سپتامبر را پس میگیرد. در این خصوص:
1️⃣ ترامپ با قلدری تمام تلاش خود را به کار برد تا در چند مرحله با فشار بر شورای حکام آژانس و دبیرخانه شورای امنیت سازمان ملل و ریاست دورهای آن تحریمهای تسلیحاتی ایران را ابدی ساخته و سازوکار حل اختلاف برجام ( مکانیزم ماشه) را برای بازگرداندن کلیه تحریمهای گذشته که در قطعنامه ۲۲۳۱ تجمیع شده بود را فعال نماید، که البته با شکست مواجه شد.
2️⃣ این اقدام به هیچ عنوان نمیتواند گامی در جهت اعتمادسازی محسوب شده و دال بر تحققبخشی به تعهدات درون برجامی آمریکا تلقی گردد، به عبارتی این اقدام صرفا اعتراف به شکست تلویحی و عقبنشینی از مواضع قبلی است.
3️⃣ در کنار موارد فوق اظهارات ند پرایس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا که گفته ایالات متحده آمریکا دعوت مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا را برای شرکت در جلسه گروه ۵+۱ و ایران جهت بحث درباره یافتن یک مسیر دیپلماتیک در خصوص برنامه هستهای ایران را خواهد پذیرفت و همچنین بیانیه اخیر تروئیکای اروپایی که در آن از ایران خواسته شده از بازگشت آمریکا به برجام قبل از انجام تعهداتش استقبال کند و از کاهش تعهدات هستهای اجتناب نماید، صرفاً در چارچوب یک طراحی مشترک میان طرف اروپایی و آمریکایی علیه ایران معنا مییابد.
🔸 این طراحی مشترک صرفاً تلاش برای بازگشت بدون هزینه آمریکا به برجام و آغاز پروژه نرمالیزه کردن ایران است. به همین منظور اقدام کنونی آمریکا به هیچ عنوان گامی جبرانی مبنی بر لغو تحر
از عرش ظهور عدل و داد آمدهاست
در ماه رجب لطفِ زیاد آمدهاست
گوییم به آقای خراسان تبریک
امید دل شیعه"جواد" آمدهاست
میلاد باسعادت حضرت جوادالائمه(علیه السلامن)برشما اعضاء محترم گروه وخانواده محترمتان مبارکباد.
یمهای ایران تلقی نمیگردد؛
✅ به عبارتی میخواهند با وانمودسازی به اقدامات اعتمادساز تصویری متفاوت همراه با حسن نیت، البته بخوانید روتوش شده از دولت جدید آمریکا ارائه داده، تا با تاثیرگذاری بر محیط داخلی ایران و محیط بینالملل به ویژه برروی محاسبات چین و روسیه به جمهوری اسلامی فشار آورند.
💢 یقیناً این اقدام علیرغم اینکه فاقد حسن نیت بوده و هیچ آوردهای برای جمهوری اسلامی ندارد، صرفاً مقدمهای برای هدایت ایران به سوی یک تله بزرگ میباشد. اقدامات جبرانی آمریکا زمانی واقعی محسوب میشود که بپذیرد به تعهدات درون برجامی خود برای لغو تحریمها بدون قید و شرط باز گردد.
تنها راه خلاص شدن از خباثت های سیاسی دولتمردان در مورد انرژی هسته ای تصویب قانونی مبتنی بر استقلال وخروج سازمان انرژی هسته ای از مجموعه دولت وقراردادن آن تحت نظر فرماندهی کل قواست .
دولتمردان یوم السبت!
▪️نوع عملکرد دولت در دورزدن قانون مجلس با موضوع توقف اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی (در صورت عدم لغو تحریم ها) انسان را به یاد داستان اصحاب سبت(شنبه) می اندازد.
▪️اصحاب سبت(شنبه) گروهی از یهودیان بودند که وقتی فرمان خداوند به آنان رسید تا از صید و خوردن ماهی در روز سبت (شنبه) خودداری کنند ، به این امر الهی توجه نکردند و حیله ای اندیشیدند.
گویند در ساحل دریا گودالهایی کندند و راهی را از دریا به این گودالها تعبیه نمودند تا در روزهای شنبه همراه با امواج دریا ، مقداری آب و ماهیان درون آن به این گودالها داخل گردند و دیگر قادر به خارج شدن از آن نباشند.
▪️بدین ترتیب اگر چه آنان در روز شنبه عملاً صید نمیکردند ، ولی تله ها به طور طبیعی کار خود را انجام می دادند و آن ها روز یکشنبه بر سرگودالها می آمدند و ماهی های گرفتار را صید می نمودند.
چنانکه در قرآن آمده اصحاب سبت به امر خداوند به صورت بوزینه درآمدند و بنابر برخی روایات، این گروه مسخ شده پس از ۳ روز هلاک شدند.
▪️آیا مجلس شورای اسلامی از حیثیت خود وملت ایران و قانونی که تصویب کرده دفاع خواهد کرد؟
چرا رهبر انقلاب مخالف استیضاح روحانی است؟!
شرایط امروز ما همانند روزهای پایانی حکومت #عثمان است که حضرت امیر علیهالسلام در آن روزی که فساد، تمام جامعه اسلامی را فرا گرفته بود و مردم از سراسر حاکمیت اسلام به مدینه آمده بودند برای کُشتن عثمان و برداشتن او از قدرت، امیرالمؤمنین در دفاع از عثمان بلند شد و حسنین علیهالسلام و ابوالفضل علیهالسلام و بنیهاشم را برای دفاع از او اعزام کرد.
اما وقتی بصیرت در بین مردم نباشد، مانند کسی که در تاریکی راه میرود و نمیداند به چه سمتی میرود، میگفتند: چرا #علی از عثمان دفاع میکند؟!
دفاع امیرالمؤمنین علیهالسلام، دفاع از شخصِ عثمان نبود، بلکه دفاع از اسلام بود!؟
امیرالمؤمنین قصد داشتند عثمان در قدرت باقی بماند تا یک اقدامی صورت بپذیرد و آن اینکه:
عثمان، والیهای بِلاد اسلامی را عوض کند و افراد مورد تأیید اسلام را بُگذارد، تا حضرت علی علیهالسلام زیر آن را امضا کند و مردم را آرام کند و امیدِ به اصلاح شدن اُمور دهد.
یکی از آن والیهای فاسد که باید توسط عثمان عزل میشد، #معاویه بود، که اگر این مهم اتفاق میافتاد دیگر نه جنگ صفینی بود و نه حادثه کربلایی و این داغها که بر دل شیعیان نشست…
نکتۀ بسیار مهم اینکه:
معاویه باید به دست عثمان عَزل میشد، نه امیرالمؤمنین.
هوشیار باشیم و بصیرت داشته باشیم.
دفاعِ امروز ما از #روحانی، دفاع از انقلاب است، نه شخص او.
امروز، روحانی همانند عُثمان برای جبهۀ مقابلِ حق، تبدیل به یک مهرۀ سوخته شده است.
و بهترین حالت برای این جبهه، حذف روحانیست و ساختن پیراهن عثمان برای معاویه (یعنی متفکرین برجام) است
روحانی؛ مانند عثمان باید تا آخرین روز در قدرت بماند تا به یک سؤال جواب بدهد:
و آن اینکه شما در طول ۸ سال رئیس جمهوری چه مشکلی از کشور را حل کردید و نتیجه اعمال شما در سطح زندگی مردم چه بوده است؟🤔
امیرالمؤمنین علیهالسلام میخواستند با بقای عثمان، معاویه را نابود کنند و امروز ما میخواهیم با بقای روحانی تا روز آخر قدرت، معاویۀ امروز که متفکرین برجامی هستند را نابود کنیم
استیضاح رئیس جمهوری که بر اساس یک تفکر و ایدئولوژی روی کار آمده است درست نیست، چرا که دشمن اصلی، آن تفکر است، نه شخص.
ما باید آن تفکر را نابود کنیم. ولی با استیضاح، بحث و فضا عوض میشود. شخص مسئول به ظاهر از بین میرود ولی آن تفکر، به حیات خود ادامه میدهد.
استیضاح حسن روحانی و جانشین شدن جهانگیری یا وزیر کشور چه سودی دارد؟
جُز بِهَم ریختگی بیشتر اوضاع کشور؟
امروز، به جای طرح استیضاح، باید مجلس و همۀ دستگاهها، مانند سپاه به میدان بیایند و از همه ظرفیتهای خود برای کنترل اوضاع تا انتخابات بعدی استفاده کنند.
طرح استیضاح روحانی نقشۀ شوم آمریکا و خائنین یا ساده لوحهای داخلی است برای به زمین زدن انقلاب است.
توصیه میشود بیشتر درباره پروژه "دولت بیسر" تحقیق کنید، ببینید بر سر عراق و لبنان با اجرای این پروژه چه آمد و چه کسانی نفع بردند؟
حالا بهتر میفهمیم چرا این روزها #رهبر انقلاب، آیت الله خامنهای حفظهالله از حسن روحانی دفاع میکند؟
و حتی میگوید چرا این همه هجمه بر دولت وارد میکنید؟
جامعهی ما باید بفهمد تفکر برجامی (ترفند معاویه) نتیجه نمیدهد و این تفکر باید کنار برود، که اگر اینطور نشود، خدای نکرده سال دیگر و در انتخابات بعدی باز هم آن ۲۳ میلیون نفری که دوره قبل به روحانی رأی دادند، دوباره با ترفند و حیله، مجدداً به روحانی مانندی رأی خواهند داد و این میشود همان حیلههای معاویه
علی را دریابید و حتی اگر دلیل رفتار و حرفهایش را نمیفهمید، فقط پشت او بمانید و نه یک قدم از او جلوتر بروید و نه عقبتر.
⛔افشاگری علیه"دشمنان داخلی"👇
@doshmandakheli