.
♻️ بازی ترور و سئوالاتی که پاسخ داده نشد!
🔰 حمید رسایی: این ایام مصادف است با سالگرد ترور سعید حجاریان. درست ۲۱ سال قبل (اسفند ۱۳۷۸) بود که صدای شلیک گلوله در خیابان بهشت تبدیل شد به صدای چاپ هزاران گلوله کاغذی در نشریات و روزنامه ها و سایت های داخل و خارج از کشور برای تخریب چند رکن مهم انقلاب مانند سپاه، بسیج، حوزه های علمیه و تریبون های نماز جمعه و از جمله آیت الله مصباح یزدی که یکی از اصلی ترین کانون های این هجمه ها بود.
ترور سعید حجاریان درست چند روز پس از پایان اولین تحصن حوزه علمیه قم در تاریخ بعد از انقلاب رخ داد. تحصنی در اعتراض به انحرافات و اقدامات فرهنگی دولت خاتمی که با حضور علمای بزرگی همچون ایات عظام جوادی آملی، مشکینی، نوری همدانی ، یزدی و ... همراه شد و جریان اصلاحات را با چالشی جدی مواجه کرد.
به یاد دارم که چند ماه پس از این ترور در خرداد ماه سال ۱۳۷۹ وقتی به یکی از کتاب فروشی های قم مراجعه کردم، سه جلد کتاب در باره ترور سعید حجاریان را در ویترین کتابفروشی ها دیدم که محتوای آنها همان اخبار و تحلیل ها و مطالبی بود که بر اساس گمانه زنی های جهتدار و تخریبی روزنامه های اصلاح طلب به چاپ رسیده بود. این حرکت که بیشتر به نوعی تاریخ سازی شبیه بود، انگیزه اصلی نگارش کتاب بازی ترور شد، کتابی که در چهارصد صفحه و با نزدیک به ۱۳۰۰ سند، چهار بار تجدید چاپ شد.
تالیف بازی ترور حدود یک سال به طول انجامید و ساعت ها و ماه ها برای آن وقت گذاشته شد و خط به خط منابع و روزنامه های مختلف دیده شد تا توانستم به تحلیلی روشن از این واقعه و هدف اصلی این جریان پی ببرم. در کتاب بازی ترور به ابهامات و سئوالاتی رسیدم که اصلاح طلبان و طراحان جنگ روانی، هرگز حاضر به پاسخگویی در باره آنها نشدند، حتی وقتی این کتاب در دومین سالگرد ترور حجاریان به صورت پاورقی در روزنامه کیهان به مدت نزدیک به دو ماه روزانه در نیم صفحه به چاپ می رسید، روزنامه های اصلاح طلب وقت درباره اسنادی که در آن طرح می شد سکوت کردند. برخی از نشریات مانند یاس نو متعلق به حزب امنیتی مشارکت، از آنجا که اساسا آمادگی پرداختن به این موضوع را نداشتند، به ناچار مجبور شدند گزارش های تکرای دو سال قبل خود را به چاپ برساندند که در کار حرفه ای رسانه ها حکایت از ضعف و دستپاچگی آنها میکرد!
اکنون پس از ۲۱ سال، این روزها برخی رسانههای مکتوب و مجازی اصلاح طلب، مجددا به ترور پر ابهام سعید حجاریان برداختهاند.
چند سال قبل هم سایت نوروز مطلبی را به قلم حجاریان منتشر کرده که در آن، وی با استناد به خاطره ای از مرحوم آقای دولابی میگوید: ایشان قاتل قتلهای زنجیره ای را در جلسه درس اخلاق خود شناسایی کرد ولی فقط از او خواست که جلسه را ترک کند! جالب اینجاست که تا پیش از این اگر کسی دیگری اینگونه مینوشت او را به باد استهزا می گرفتند که طرف با هاله نور میخواهد کشور را اداره کند و ... اما ظاهرا برخی اوقات میشود از این استفادهها کرد؟
ای کاش آقای حجاریان به جای استناد به خاطراتی از مرحوم آقای دولابی که در قید حیات نیستند و طبعا نمیتوانند این ادعاها را تایید یا تکذیب کنند، به سئوالاتی که درباره ترورشان باقی مانده پاسخ می داد:
چرا حجاریان حاضر نشد از ضارب خود شکایت کند؟!
جریان نوار تهدیدی که آقای حکیمی پور (عضو شورای شهر وقت تهران) به آن اشاره کرد و جعبه سیاه خوانده شد ولی بعدها معلوم شد به سفارش خودشان بوده، از چه قرار بود ؟
چرا ضارب از موتور هزار استفاده کرد در حالی که هر عاقلی میدانست با این کار در اولین نگاه، یک ارگان خاص متهم میشود؟!
بسیاری از اخبار این موضوع قبل از آن که توسط نهادهای ذیربط کشف شود، جلوتر از آن توسط روزنامه صبح امروز منتشر میشد و ....
و بسیاری از ابهامات دیگر که به صورت مستدل در کتاب بازی ترور به آن پرداخته شده است و در روزهای آینده در همیم کانال بازخوانی میشود.
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
♻️ بازی ترور (1)
🔰 حمید رسایی: آیا ترور سعید حجاریان در سال 78 سازماندهی شده بود یا خودسرانه؟ در دوره حاکمیت اصلاح طلبان سه حادثه مهم رخ داد که هر یک از آنها تخریب یکی از نهادهای امنیتی را هدف میگرفت:
قتلهای زنجیره ای، هدف: وزارت اطلاعات.
حوادث کوی دانشگاه، هدف: نیروی انتظامی.
واقعه ترور حجاریان، هدف: سپاه و بسیج.
خاتمی آن ایام، ترور را کار سازماندهی شده میدانست البته انگشت اتهام وی غیرمستقیم متوجه نهادهایی مثل سپاه و بسیج بود. وی در آن ایام با صدور نامهای اعلام کرد: "معتقدم مسأله عمیق تر است و به لحاظ روان شناختی باید پیگیری شود و با یک حرکت وزین فرهنگی برای ریشه یابی این نوع خشونت ها و جلوگیری از آن به عمل آید."
یونسی، وزیر اطلاعات دولت خاتمی اما پس از مدتی در این باره اعلام کرد: "اهداف این افراد بر اساس احساسات شخصی و تشخیص فردی آنان استوار است و از نظر ما وابستگی خارجی و وابستگی جناحی برای آنان متصور نیست. از نظر ما این افراد گروهی خودسر هستند که با انگیزه ماجراجویانه و احساساتی اقدام به این کار کردند."
اما واقعیت ترور سعید حجاریان چه بود؟ آیا واقعا بر اساس ادعای خاتمی سازماندهی شده یا مطابق نظر وزیر اطلاعات وی، ترور حجاریان خودسرانه بوده. بر اساس مستندات مکشوف در کتاب بازی ترور به این جمع بندی رسیدیم که این ترور بازی سازماندهی شدهای بود.
سال 78 و پس از واقعه قتلهای زنجیرهای و کوی دانشگاه، پس از سوء قصد به سعيد حجاريان، اظهار نظرهاى مختلفى درباره ماهيت گروه ترور و مسأله صدور فتواى ترور بر زبانها جارى شد. در اين جنگ روانى نيز سعى شد تا مسأله ترور را همانند قتلهاى زنجيرهاى و کوی دانشگاه به يک فكر و انديشه دينى گره بزنند و به شخص و گروه خاصى منتسب كنند. در اولين حركت، روزنامه صبح امروز كه مدير مسئول آن شخص حجاریان بود، نوشت: "من تروريستها را میشناسم ... آنها نيروى نظامى نبودند، دست به اسلحه نبردند و شليك نكردند، بلكه فتوا دادند و حكم صادر كردند." (26 اسفند 78)
بيست روز پس از اين اظهار نظر، درحالى كه هر روز بر حجم اين اتهامات در روزنامهها افزوده میشد، محمد سلامتی، عضو فعال سازمان غير دينى مجاهدين انقلاب و دبير كل آن اعلام كرد: "كسانى كه با انگيزههاى ايدئولوژيک دست به ترور میزنند، به مجوز شرعى نياز دارند." علاوه بر وی در تیتر برخی رسانهها اعلام شد: "ديگرانى بودند كه تصميم گرفته و مجوز دادند و بعد عده اى اجرا كردند."
تمام اين سخنان - كه به گوشه كوچكى از آن اشاره شد - در حال و هواى روزهاى نخست پس از ترور مطرح شد، امّا سخنى كه پس از ماهها از طرف حجاريان در يک مصاحبه مطبوعاتى عنوان شد، جهتدارترین سخن برای انحراف افکار عمومی و ایراد اتهام به آیت الله مصباح بود. وى در پاسخ به سئوال خبرنگارى كه پرسيد هيچ تصور میكرديد روزى توسط چنين افرادى ترور شويد؟ گفت: "نه، انتظار نداشتم. از جريانهاى داخلى انتظار نداشتم. گاهى درباره گروههاى برانداز خارجى فكر میکردم، امّا در باره اينها نه. زيرا كسى كه ادعاى ديندارى میکند براى اين كارها بايد حجت شرعى داشته باشد. فكر نمیكردم عالمى در سطح بالا اجازه ترور بدهد، چون در اسلام ترور حرام است. اسلام اجازه ترور نمیدهد."
جالب اين است كه حجاريان در پاسخ به سئوال ديگرى، وقتى خبرنگار میپرسد: آيا ضاربين شما حكم داشتند و شما در جريان قرار گرفتيد؟ میگويد: "خير. من دنبال نكردم ببينم حكم داشتند يا نه، امّا آدم متدين براى حركات خود - مخصوصاً قتل نفس - بايد جواز شرعى داشته باشد وگر نه دينداریاش بی معنا میشود. مگر اينكه فكر كنيم اينها ضارب نبودند، يا در ديندارىشان شک كنيم. والا آنهايى كه قبل از انقلاب هم دست به ترور زدند، مثل فداييان اسلام و مؤتلفه، بالاخره از جايى جواز گرفتند. امام جواز ترور نمیداد، حتى در زمان شاه. من فكر میكنم كسى كه ادعاى ديندارى میكند، از امام تبعيت میکند، بنابر اين چنين كارى را انجام نمیدهد." (روزنامه ایران: 27 آذر 79)
سئوال اين است كه چرا حجاريان در آن ایام ادعا میكرد اين كار توسط گروههاى داخلى نظام انجام شده و چرا آن گروه را رسماً نام نمیبرد؟! وى میگويد: "فكر نمیكردم عالمى در سطح بالا اجازه ترور بدهد ..." سئوال اين است كه بر چه اساس و مستندی، علما و مشخصا آیت الله مصباح را متهم میکرد ولی حاضر به ارائه دلیل نبود!؟ اشخاصى كه قبل از ترور وى، چند عمليات مجرمانه ديگر نيز داشتهاند! سئوال اين است كه چرا حجاريان در باره "وجود مجوز شرعى ترور" در اين گروه با قاطعيت سخن میگويد، امّا در خصوص عدم ديندارى عاملان ترور با ترديد و شك؟!
ادامه این تحلیل را در پستهای بعدی کانال حمید رسایی خواهید خواند.
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
♻️ بازی ترور
بازی ترور کتابی مستند از پشت صحنه ترور مشکوک سعید حجاریان بود که ۲۱ سال قبل به قلم حمید رسایی و سیدمجید اشکوری منتشر و در همان سالها شش بار به تجدید چاپ رسید.
بخشهایی از این کتاب را در روزهای آینده در همین کانال منتشر میکنيم.
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
10.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ روحانی، بدتر از حملهی نظامی!
🔺به آقای روحانی گفتند حالا که شما اومدی ما دیگه به ایران حمله نمیکنیم، آقای روحانی خوشحال شده بود، نمیدونست خودش اندازهی یک حمله نظامی برای غربیها آورده و منفعت داره، برای همین بود که غربیها خوشحال بودند
🎥 بخشی از سخنرانی جنجالی حمید رسایی، نماینده ادوار گذشته مجلس در همایش بن بست تکرار/ بازخوانی هشت سال تجربه تلخ دولت تدبیر و امید
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
بسم الله الرحمن الرحیم
انتخابات عرصه تجلی اراده مردم وشورای شهر نهادی تأثيرگذار درکشور است. اگر افراد صالح، انقلابی، همدرد مردم و کارشناس دررشتههای مرتبط وارد آن شوند، دراولین گام با انتخاب شهرداری مردمی، پاکدست، کارآمد، پرکار، انقلابی ومعتقد به تحقق عدالت، بسیاری ازمشکلات روزمره مردم برطرف خواهد شد.
اکنون با آغاز فرایند انتخابات شوراها و درایام ثبتنام کاندیداهای این عرصه، ازهمه کسانی که این توان وظرفیت برای خدمت رسانی را در خود میبینند، دعوت میکنیم تا با ثبتنام در فرصت پیشرو، خود را برای پذیرش این مسئولیت سنگین آماده کنند.
(جمع برای مردم)
#جبهه_مقاومت_و_عدالت_برای_مردم
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
♻️ بازخوانی ترور سعید حجاریان
آیا ترور حجاریان کار نیروهای خودسر بود یا اقدامی سازماندهی شده؟ حمید رسایی ۲۱ سال قبل (اسفند سال ۷۸) چگونه در کتابی که به رشته تحریر درآورد، از این بازی پرده برداشت؟
بخشی از تحلیل ارائه شده در این کتاب را طی چند پست در همین کانال بخوانید.
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
وَ قَالَ الشَّيْطَانُ لَمَّا قُضِيَ الْأَمْرُ إِنَ اللَّهَ وَعَدَکُمْ وَعْدَ الْحَقِ وَ وَعَدْتُکُمْ فَأَخْلَفْتُکُمْ وَ مَا کَانَ لِي عَلَيْکُمْ مِنْ سُلْطَانٍ إِلاَّ أَنْ دَعَوْتُکُمْ فَاسْتَجَبْتُمْ لِي فَلاَ تَلُومُونِي وَ لُومُوا أَنْفُسَکُمْ مَا أَنَا بِمُصْرِخِکُمْ وَ مَا أَنْتُمْ بِمُصْرِخِيَ إِنِّي کَفَرْتُ بِمَا أَشْرَکْتُمُونِ مِنْ قَبْلُ إِنَ الظَّالِمِينَ لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ
و شیطان، هنگامی که کار تمام میشود، میگوید: «خداوند به شما وعده حق داد؛ و من به شما وعده (باطل) دادم، و تخلّف کردم! من بر شما تسلّطی نداشتم، جز اینکه دعوتتان کردم و شما دعوت مرا پذیرفتید! بنابر این، مرا سرزنش نکنید؛ خود را سرزنش کنید! نه من فریادرس شما هستم، و نه شما فریادرس من! من نسبت به شرک شما درباره خود، که از قبل داشتید، (و اطاعت مرا همردیف اطاعت خدا قرار دادید) بیزار و کافرم!» مسلّماً ستمکاران عذاب دردناکی دارند.
(سوره ابراهیم، آیه ۲۲)
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
سال۹۶ در #انتخابات_شورای_شهر تهران ۲۹۳۴ نفر ثبتنام کردند و امسال تا امروز (پایان مهلت) حدود ۱۳۰۰ نفر! اکثر افراد شایسته، معتقدند لیست از قبل بسته شده و اگر وحدت نکنید مثل انتخابات مجلس با #لولوهراسی از رقیب و جازدن #خواب_بجای_واقعیت، مردم را به سمت لیست خود میبرند.
#نه_به_وحدت_خوابکی
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
درخواست پنج تن از فعالان جبهه انقلاب از تمام کسانی که میتوانند بر اساس شاخصهای انقلابی در جایگاه شورای شهر خدمت کنند.
دکتر حسن #عباسی
دکتر شهریار #زرشناس
مهندس سعید #قاسمی
حجت الاسلام #لواسانی
حجت الاسلام حمید #رسایی
#جبهه_مقاومت_و_عدالت_برای_مردم
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee