🌼ادای تکلیف در اندیشه امام
✍رهبر انقلاب: به همين خاطر، در كلمات امام بزرگوارمان - كه مرد حكيمى بود و صرفاً يك روحانى متخصص در امر فقه و اصول و حكمت و فلسفه نبود و شخصاً و روحاً يك انسان بزرگانديش و بلندانديشى بود - اداى تكليف خيلى مهم شمرده مىشد. ما آدمهاى بزرگ زياد ديدهايم و شرح حال بعضى از آنان را در كتابها خواندهايم و با انواع و اقسام شخصيتهاى روحانى و علماى دينى و اساتيد، زياد برخورد كردهايم؛ ولى امام(ره) يك انسان نمونه و فوقالعاده بود و از نوع ساير كسانى كه در همان كسوت و با آن هدفها بودند، نبود. انصافاً او انسان والايى بود.ايشان مكرر مىگفتند كه ما براى اداى تكليف حركت مىكنيم، حتّى براى پيروزى هم تلاش نمىكنيم. البته، پيروزى را دوست مىداريم، هيچ كس نيست كه از پيروزى بدش بيايد، هيچكس نيست كه براى پيروزى كار نكند؛ اما هدف نهايى چيزى است كه حتّى از پيروزى هم بالاتر مىباشد و آن جلب رضاى خدا و اداى تكليف است. اگر من پيروز شدم، اما از خدا دور گشتم، مغلوب شدهام. اگر من - خداى نكرده - به هدفم دست نيافتم، اما تكليفم را انجام دادم، اين پيروزى و پيشرفت است./بیانات در ديدار فرماندهان يگانهاى عمدهى عملياتى نيروى زمينى و هوانيروز
1368/12/05
💠 @akhbar_rahbar
🔰ضرورت انجام شدن کارهای فرهنگی توسط خبرهها
✍️رهبر انقلاب: همه کارها را خبرهها انجام مىدهند؛ چرا كار فرهنگى را خبرهها نبايد انجام بدهند و هر كسى وارد ميدان كار فرهنگى بشود و چيزى بگويد و نظرى بدهد و اقدامى بكند؟ متأسفانه خيلى از كسانى كه مىتوانند كار فرهنگى بكنند، به كارهاى اجرايى و يا سياسى مشغولند، يا حتّى اگر با نام فرهنگى هم حضور دارند، باطن كار، با كار سياسى است.
۱۳۶۸/۱۰/۱۲
💠 @akhbar_rahbar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پدر و مادر ها بشنوند
✍ توصیه رهبر انقلاب به والدین در خصوص #ازدواج فرزندان جوان
✅اخبار و تصاویر رهبر انقلاب
💠 @akhbar_rahbar
✅هر چه خداوند مقدر فرماید به خیر مومن است
✍️رهبر انقلاب: عجباً للمؤمن لایقضی اللّه علیه قضاءً إلا کان خیراً له، سرّه او ساءه. إن ابتلاه کان کفّارةً لذنبه، وإن اعطاه وأکرمه کان قد حباه. (تحف العقول، ص 48)؛ هرچه را خداوند برای مؤمن مقدّر فرماید، خیر او است، خواه حوادثی که او را ناراحت میکند مثل بیماری و خواه اموری که او را خوشحال میکند.
حوادث محزون کننده، کفاره گناهان و حوادث خوشحال کننده عطایای الهی است. این مضمون در اشعار حافظ هم آمده «در طریقت هرچه پیش سالک آید خیر او است» لکن حافظ این معنا را مختص به سالک دانسته ولی این روایت، آن را درباره مطلق مؤمن بیان فرموده است.
۱۳۷۸/۸/۳۰
💠 @akhbar_rahbar
📷 تصویری از عالم ربّانی مرحوم شیخ احمد مجتهدی تهرانی در کنار رهبر انقلاب
🏷 بازنشر به مناسبت سالگرد درگذشت این معلم اخلاق در ۲۳ دی ۱۳۸۶
💠 @akhbar_rahbar
🌷شب جمعه از یاد شهیدان غفلت نکنید
🌹شادی ارواح مطهر شهدای دفاع مقدس و مدافعان حرم 10 صلوات هدیه کنید
✅اخبار و تصاویر رهبر انقلاب
💠 @akhbar_rahbar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍رهبر انقلاب اسلامی:
ملّت عزیز ایران باید همّتشان این باشد که قوی بشوند. تنها راه در پیش پای ملّت ایران عبارت است از قوی شدن؛ باید تلاش کنیم قوی بشویم ما بحمدالله دارای قدرتیم و به توفیق الهی قویتر هم خواهیم شد.
📅دی ماه ۱۳۹۸
💠 @akhbar_rahbar
✍رهبر معظم انقلاب
رهبری یک منصب الهی در کنار انتخاب مردم
در انتخاب دستگاه اجرايى و رئيس قوّهى مجريه، مردم خودشان دخالت مىكنند. حتّى در انتخاب رهبر - با اين كه رهبرى يك منصب الهى است و تابع ملاكهاى الهى و معنوى و واقعى است - باز مردم نقش دارند؛ كما اين كه مشاهده كرديد مجلس خبرگان كه نمايندگان مردمند، مىنشينند كسى را معين و انتخاب مىكنند. اگر همان كسى كه مجلس خبرگان انتخاب كرد، مورد قبول مردم نباشد،
باز رهبرى او جا نخواهد افتاد. پس، آحاد و عامهى مردم، علاوه بر اينكه به صورت غيرمستقيم - از طريق مجلس خبرگان - رهبر را معين مىكنند، مستقيماً هم نسبت به شخص رهبر نظر و تصميم دارند و نظر و تصميم و خواست و ارادهى آنهاست كه در حقيقت يك رهبر را رهبر مىكند و به او امكان تصرف و قدرت امر و نهى و قبض و بسط مىدهد.
البته، نحوهى انتخاب امام(ره) به اين شكلى كه مطرح كردم، نبود. در حقيقت، عشق مردم به امام(رضواناللَّهتعالىعليه) و اطاعت و تبعيت از ايشان، بيش از انتخاب آنها بود.
📚خطبههاى نماز جمعهى تهران 1368/11/20
💠 @akhbar_rahbar
🔰اسراف، زندگی را خراب میکند
✍رهبرانقلاباسلامی: اسراف را در جامعه کم کنیم. مردهای ما، زنهای ما، جوانهای ما، پیرهای ما، اسراف را -اسراف در لباس، اسراف در خوراک، اسراف در تجمّلات زندگی، اسراف در زینتها و آویزههای گوناگون- [کنار بگذارند]. یا چشموهمچشمی که در این عروسی، در این مهمانی، این خانم اینجوری پوشیده، اینجوری زینت آویخته به خودش، از این نشانهی آرایش و مانند اینها استفاده کرده، من نباید عقب بمانم، اینها همان خطاها و خطرهای بسیار بزرگ است. همینها است که زندگی را خراب میکند، همینها است که در جامعه بیعدالتی به وجود میآورد.
🗓 ۱۳۹۵/۰۶/۳۰
💠 @akhbar_rahbar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رهبر انقلاب: بنده شب و روز به یاد او هستم...
💠 @akhbar_rahbar
✅سنت الهی بر پیروزی ملتها علیرغم پیشرفتهای غرب
✍️رهبر انقلاب: واقعیت دیگر آن است که امروز ما در دنیا شاهد بیداری ملتها هم هستیم. درست است که با پیشرفت وسایل جدید و تلویزیون و رادیو و تبلیغات و پول و امکانات صنعتی و غیره، تسلط قدرتهای استکباری بر ملتها و بر شئون آنها روزبهروز بیشتر شده است؛ اما سنت الهی بر این قرار گرفته که ملتها هم بیدار بشوند و ما امروز میبینیم که ملتها هم روزبهروز بیدار میشوند و این به خاطر امیدی است که آنها به آینده پیدا کردهاند.
۱۳۶۸/۱۲/۲۲
💠 @akhbar_rahbar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نماهنگ جدید سایت رهبرانقلاب درباره تشییع شهید سلیمانی در آستانه سالگرد نماز جمعه تاریخی رهبری پس از شهادت حاج قاسم
✅اخبار و تصاویر رهبر انقلاب
💠 @akhbar_rahbar
🔰 پست اینستاگرام صفحه رهبر انقلاب به مناسبت سالگرد درگذشت دکتر شهیدی
✅اخبار و تصاویر رهبر انقلاب
💠 @akhbar_rahbar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥برادر بودی با رهبرم، قاسم ...
✅اخبار و تصاویر رهبر انقلاب
💠 @akhbar_rahbar
🔰امام به دنبال توده مردم بود نه نخبگان
✍️رهبر انقلاب: امتحان عجيبى براى امام(ره) و شما مردم به وجود آمد. آن بزرگوار به مردم با همان چشمى نگاه مىكرد كه پيامبران نگاه كرده بودند. پيامبران دنبال آدمهاى برجسته و ممتاز نبودند؛ بلكه در پى انسانهاى مؤمن و توده مردم مىگشتند.
«خفضوا اجنحتهم للمؤمنين»(1). امام دنبال خواص نمىگشت، به توده مردم دل مىداد، با آنها حرف مىزد و با آنها رابطه داشت؛ همانطور كه اميرالمؤمنين(ع) به مالک اشتر سفارش مىكرد.
دل دادن به توده و متن مردم و همان كسانى كه سنگينترين بارهاى دفاع از انقلاب و كشور بر دوش آنهاست، از ويژگیهاى امام(ره) بود. مردم هم به آن بزرگوار پاسخ مناسب مىدادند و به همين خاطر توانستند اين انقلاب را از راههاى صعبالعبور و خطرناک عبور دهند و بگذرانند.
1368/04/04
💠 @akhbar_rahbar
✍مقام معظم رهبری:
نیاز اصلی کشور هم عبارت است از همت بلند شما. شما جوانها باید همت کنید، همت بلند داشته باشید، تلاش کنید، کار کنید، ترس را کنار بگذارید، تنبلی را کنار بگذارید، ابتکار را سرلوحهی کار خودتان قرار بدهید، نوآوری را وظیفه بزرگ خودتان بدانید؛ البته با غیرت ملی، تعصب ملی، اینها چیزهایی است که برای کشور ما، برای جوانهای ما لازم است؛ در همهی زمینهها؛ یک مجموعهی پرنشاط، مجموعهی فعال و متحرک.
۹۷/۸/۱۲
💠 @akhbar_rahbar
🔰امام اوج غیرت دینی بود در عین عقلانیت
✍️رهبر انقلاب: غیرت دینی آنجایی تأثیرگذار است که همراه با عقلانیّت است. شخصیّتهایی که بیشترین غیرت دینی را دارند، غالباً دارای عقلانیّت بالا هستند؛ نمونهاش شخص امام بزرگوار؛ اوج غیرت دینی بود، در عین حال در اوج عقلانیّت؛ خردمند، عاقل و دانشمند.
۱۴۰۰/۱۰/۱۹
💠 @akhbar_rahbar
🏴حماسه اشک
✍رهبر انقلاب :«یکی از بخشهای مهم و جذابی که میتواند مصیبت ابالفضل را بیان کند، زبان حال مادر حضرت اباالفضل است؛ همان «لا تدعونّی ویک امّ البنین» مادری است؛ صورت قبر چهار جوانش را که در کربلا شهید شدند، در بقیع میکشد و نوحهسرائی میکند و حماسه میآفریند. همهاش اشک ریختن و تو سر زدن هم نیست؛ البته اشک ریختن هست، اشکالی هم ندارد؛ بلکه حماسهآفرینی است، افتخار به این جوانهاست.»
🏴وفات حضرت ام البنین تسلیت
۱۳۹۰/۰۳/۲۵
@akhbar_rahbar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥روضهخوانی تکاندهنده و قدیمی رهبر انقلاب در مصیبت حضرت امالبنین (س)
🏴 انتشار بهمناسبت سالروز وفات حضرت امالبنین
💠 @akhbar_rahbar
✍🏻 دستخط رهبرانقلاب در قرآن تقدیمی به مادران چشم انتظار شهدای مفقود الاثر
🏴 بمناسبت وفات حضرت ام البنین(س)
💠 @akhbar_rahbar
✍رهبرانقلاب:
دفاع بسیار جانانهای که حاج احمد آقا بعد رحلت امام چه از اصل رهبری و چه از شخص حقیر میکردند، در بعضی از روحیههایی که ممکن بود طور دیگر فکر کنند،تأثیرات زیادی داشت.
۷۴/۱۱/۳
☑ @akhbar_rahbar
🏴روضه حضرت امالبنین سلاماللهعلیها از زبان رهبرانقلاب قربان شهامت این زن
✍حضرت آیتالله خامنهای: معروف است که مادر اباالفضل یعنی امّالبنین -مادرِ پسران؛ چهار برادرند، اباالفضل است و سه برادر کوچکتر از خودش- بعد از آنکه چهار پسر را یکجا از دست داد -قربان شهامت این زن! قربان بزرگواری این زن- خیال میکنید بنا کرد شیون و ناله کردن، بنا کرد دشمن را بر خود جری کردن، ابدا! گریه میکرد امّا گریهی او خون از در و دیوار میباراند. دست بچّهی کوچک اباالفضل را که عبیداللهبن العبّاس است میگرفت و میآورد در قبرستان بقیع -حالا قبرستان بقیع کجا، کربلا کجا؛ بچّههایش در کربلا افتادند و دفن شدند، امّا او دنبال یک شعار تبلیغاتی است، کاری ندارد که کجا افتادند- چهار صورت قبر درست میکرد، مینشست بالای سر اینها، بعد بنا میکرد حرف زدن؛ ببینید شعرهایی که میخواند چه بود: میگفت ای کسی که دیدی عبّاس مرا، اباالفضل مرا که در روز عاشورا در مقابل لشکریان دشمن و انبوه دشمنان شمشیر در دست داشت و حمله میکرد، یک خبری من شنیدهام، نمیدانم که آیا این خبر راست است یا نه -مادر دارد میگوید- نمیدانم این خبر درست است یا درست نیست؛ من شنیدم که در روز عاشورا بر سر فرزندم اباالفضل عمودی از آهن نواختند. تعجّب میکنم از شجاعت فرزندم که چطور ممکن است او اجازه بدهد به دشمنش که عمودی از آهن را بر سر او بزنند! پس احتمال دیگری میدهم: لو کان سیفک فی یدیک لما دنی منک احد؛ پسرم! یقیناً اگر شمشیر در دست داشتی، کسی جرئت نمیکرد به تو نزدیک بشود؛ پس این که بر سرت عمود آهن زدهاند، معلوم است قبلاً دستهای تو را قطع کردهاند. لا حول و لا قوّة الّا بالله العلیّ العظیم.
🗓 1352/11/12
💠 @akhbar_rahbar
🔰 مادر پسرها
✍رهبرانقلاباسلامی: دربارهی مصیبت حضرت اباالفضل (علیه الصّلاة و السّلام) به نظرم میرسید که یکی از بخشهای مهم و جذابی که میتواند این مصیبت را بیان کند، همان زبان حال مادر حضرت اباالفضل است؛ همان «لا تدعونّی ویک امّ البنین» این یک عرصه است: مادری است؛ صورت قبر چهار جوانش را که در کربلا شهید شدند، در بقیع میکشد و نوحهسرائی میکند و حماسه میآفریند. همهاش اشک ریختن و تو سر زدن هم نیست - البته اشک ریختن هست، اشکالی هم ندارد - بلکه حماسهآفرینی است، افتخار به این جوانهاست.
🗓 ۱۳۹۰/۰۳/۲۵
💠 @akhbar_rahbar
🔰 لوح | گمنام در خاک، معروف در افلاک
✍حضرت آیتالله خامنهای: «سلام بر شهیدان گمنام، گمنام در میان خاکیان و معروف در عرصهی افلاکیان.»
۱۴۰۰/۱۰/۱۶
💠 @akhbar_rahbar
✅خانواده شهدا شهدا و ایثارگران؛ سنگر دوم
✍️رهبر انقلاب: شهدا پیشرو و پیشگام بودند و سنگر دوم، خانوادههای شهیدان و دیگر ایثارگران. رفتند جلو، مانعها را از سر راه برداشتند و توانستند یک ملتی را که چند قرن او را به بیحالی و تسلیم در مقابل زورگویان عادت داده بودند، تبدیل کنند به این ملت بانشاط، سرافراز، پرافتخار و با عزم و اراده مستحکم و راسخ.
این کار را شهدای ما کردند؛ این کار را رزمندگان ما کردند؛ این کار را جانبازان ما کردند؛ این کار را استقامت آزادگان ما در زندانهای دشمن کرد؛ این کار را شما خانوادههای شهدا کردید. حق شما بر گردن ایران و ایرانی تا ابد باقی است و تاریخ ایران باید نسبت به خانوادهی شهدا، حقگذاری کند.
۱۳۸۷/۰۲/۱۳
💠 @akhbar_rahbar
✅آتشی در دل من
✍رهبر انقلاب: جرقههای انگیزش انقلاب اسلامی به وسیلهی نواب صفوی در من به وجود آمده و هیچ شکی ندارم که اولین آتش را مرحوم نواب در دل ما روشن کرد.
🗓 بازنشر به مناسبت ۲۷ دیماه، سالروز شهادت سیدمجتبی نواب صفوی و یارانش
💠 @akhbar_rahbar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥روایت رهبر انقلاب از دیدار با شهید نواب صفوی و تاثیری که این شخصیت بزرگ بر ایشان گذاشت
✅اخبار و تصاویر رهبر انقلاب
💠 @akhbar_rahbar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 کلیپ | رهبر انقلاب: ابتدا آمریکا باید تحریمها را بردارد
✅اخبار و تصاویر رهبر انقلاب
💠 @akhbar_rahbar
🔰تقوا؛ لازمه پذیرش اعمال
✍️رهبر انقلاب: وقتی شما تقوا دارید، هر عملی که انجام بدهید مورد قبول است و وقتی که عملی مورد قبول ذات مقدّس پروردگار قرار گرفت، دیگر این عمل کم نیست؛ هر چه باشد. همین قدر که مشرّف به قبول باری تعالی شد عمل انسان، ارزش پیدا میکند، عُلو پیدا میکند. لذا میفرماید که با تقوا هیچ عملی کم نیست.
🔹بله، اگر تقوا نباشد، آن وقت قبول و عدم قبول عمل یک مشکل بزرگی است برای انسان. گاهی انسان عملی را انجام میدهد، زحمتِ آن را هم متحمّل میشود، لکن مورد قبول قرار نمیگیرد. در روایت داریم که بعضی هستند که شب پا میشوند نماز هم میخوانند، امّا جز بیداری هیچ عایدیای برای آنها در این کار وجود ندارد. عایدیِ او فقط همین بیدار شدن و خوابِ انسان ناقص شدن و خراب شدن است؛ یعنی قبول نمیشود.
🔹حالا یا این است که قبول نشدن خدای نکرده به خاطر یک عمل حرامی است که آن عبارت است از ریا -چون ریا علاوه بر اینکه مُبطلِ عمل است، خودش هم حرام است؛ ریا نوعی شرک است -یا به خاطر این است که نه، ریا و عمل حرامی وجود ندارد، [فقط] توجّه ندارد؛ بیهوا همین طور پا میشود مثلاً یک نمازی میخواند، بدون توجّه، بدون خشوع، بدون ذکر؛ فایدهای ندارد. بنابراین، تقوا اگر بود، این تأمین شده است؛ اِنَّما یَتَقَبَّلُ اللهُ مِنَ المُتَّقین.
1396/07/24
💠 @akhbar_rahbar
🔰حضور در محلی که موسیقی حرام پخش میشود
✍️سوال: بعضی اوقات که داخل ماشین نشستیم یا داخل خانه، آهنگهای حرامی پخش میشود؛ آیا میتوانیم در آنجا حضور داشته باشیم ولی گوش ندهیم، یا حتماً باید امر به معروف و نهی از منکر کنیم؟
پاسخ: تحقّق شرایط نهی از منکر، بر شما نهی زبانی از منکر واجب است؛ همچنین، حضور در مجلس موسیقی لهوی که مناسب با مجالس لهو و گناه است در صورتی که منجر به گوش دادن یا تأیید آن شود جایز نیست، ولی اگر مجبور به حضور در آن مکان هستید، واجب است که از گوش دادن به موسیقی حرام اجتناب کنید و اگر به طور غیر ارادی صدای موسیقی حرام به گوش شما برسد، وظیفهای ندارید.
📚منبع: khamenei.ir
💠 @akhbar_rahbar