فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر معظم انقلاب: محافظه کار نباشید..
✍ولی هر حرف حقی را نباید گفت.. باید هوشیار باشید!
💠 @akhbar_rahbar
✅از جدل بیهوده و و عیبجویی و طعنهزنی پرهیز کنیم
✍️رهبر انقلاب: يا اَباذَرٍّ! لا تَكُن عَيّاباً وَ لا مَدّاحاً وَ لا طَعّاناً وَ لا مُمارياً. پیامبر(ص) به اباذر فرمود: ای اباذر! عیبجوی این و آن نباش! که مدام انسان این و آن را تعییب کند، عیب این را بگیرد، عیب آن را بگیرد، عیب آن [دیگری] را بگیرد عیّاب یعنی کثیرالتّعییب؛ بعضیها این جور هستند دیگر؛ مرتّباً در فکر این هستند که یک عیبی از کسی پیدا کنند و آن را ذکر کنند.
نقطه مقابلش هم این است: مدّاحِ این و آن نباش! همین طور مدام تعریفهای زیادی، بیش از حد؛ این هم مَنهی(نهی شده) است در این روایت. مدح زیادی هم همین جور است، حالا یک وقت انسان منصفانه در مقامی که لازم است تمجیدی از کسی میکند امّا اینکه همین طور مدام مدح یکی را بکند یا مدح همه را بکند یا مبالغهآمیز دربارهی کسی حرف بزند و مدح بکند، ممنوع است؛ به خصوص مدح صاحبان قدرت و ثروت که عیب آن و زشتی آن خیلی بیشتر هم هست.
طعنهزن به این و آن [نباش]. طعنهزنی غیر از عیبجویی است. کارهای افراد را طعنه میزند، یک چیزی را در یک کسی مستمسک قرار میدهد. میبینیم دیگر این روزها طعنه زدن به این و آن متأسّفانه رایج است به خصوص در این مطبوعات و روزنامهها و مانند اینها. یک کسی یک حرفی زده که مثلاً یک خردهای به نظر مبالغهآمیز میآید؛ این را به یک شکلی، [مثلاً] مسخرهآمیز تیتر کنند در روزنامه و بزرگ کنند و اهل جدل هم نباش.
«ممارات» یعنی مجادله کردن، مباحثههای بیخودی؛ سر یک چیزی کوچکی یا بحث علمی یا بحث غیر علمی مدام سر و کله زدن و مدام بحث کردن و مدام استدلال کردن و مانند اینها. خب همه حرفهای دنیا را میشود یک دلیلی برایش ذکر کرد، و بر همهی دلیلهای دنیا هم میشود یک اشکالی -وارد یا ناوارد- وارد کرد؛ این [یکی] به آن اشکال کند، آن به این اشکال کند؛ تمامشدنی نیست.
1385/5/15
💠 @akhbar_rahbar
🔰معلم دانشور بشر
✍حضرت آیتالله خامنهای:«فاطمهی زهرا (سلاماللهعلیها) سرور زنان اهل بهشت است. درس شجاعت، درس فداکاری، درس زهد در دنیا، درس معرفتآموزی، درس معرفت را انتقال دادن به اذهان دیگران، در مقام معلّم دانشور بشر قرار گرفتن، درسهای فاطمهی زهرا (سلاماللهعلیها) است.»
🗓 ۱۳۹۶/۱۱/۲۹
💠 @akhbar_rahbar
📷تصویری از حضور رهبر معظم انقلاب بر سر مزار شهدای آتشنشان حادثه پلاسکو
🌷به مناسبت سالروز شهادت
💠 @akhbar_rahbar
✅گلایه رهبری از مدیران فرهنگی
✍️من از «مدیران فرهنگی کشور» توقعم بیش از این است، من انتظار دارم فضای کشور از لحاظ فرهنگی طوری نباشد که کسی این گستاخی و یا این غفلت را نسبت به امام زمان مرتکب شود! شما نگاه کنید ببینید هر جمعه در سرتاسر کشور، چند صد هزار نفر و یا چند میلیون نفر از مردم دعای ندبه میخوانند، جوانان اشک میریزند، شما ببینید نیمه شعبان مردم چه میکنند!
عیبی در یک جای کار هست که در فضای فرهنگی کشور کسی یا جرات کند یا غفلت کند که به امام زمان و به این اعتقاد به این اهمیت اینگونه اهانت کند! من از کسانی که الان «مسئولان رسمی امور فرهنگی» هستند توقع و خواستهام این است که «به طور جدی» تجدید نظر کنند و ببینند عیب کارشان کجاست!
📚خطبه نماز جمعه تهران ۹ مهر ۱۳۷۸
💠 @akhbar_rahbar
✍رهبرانقلاباسلامی:
راهی که امروز به فضل الهی، انقلاب جلو پای مردم ما گذاشته، همان راه حضرت فاطمهی زهرا سلاماللهعلیهاست: خودسازی و جهانسازی.
🗓 ۱۳۷۱/۰۹/۲۴
💠 @akhbar_rahbar
📸 #والپیپر | تصویری از امام خامنهای جهت استفاده در پس زمینه تلفن همراه
💠 @akhbar_rahbar
✅حضرت فاطمه زهرا، سرور زنان بهشت
✍️رهبر انقلاب: در فضیلت حضرت صدّیقه کبری(سلاماللهعلیها) همه مسلمین متّفقند، شیعه و سنّی ندارد. در کتب اهل سنّت و شیعه این حدیث آمده است: فَاطِمَةُ سَیِّدَةُ نِسَاءِ اَهلِ الجَنَّة؛ این بالاتر از «سَیِّدَةِ نِساءِ العالَمین» است.
۱۳۹۶/۱۱/۲۹
💠 @akhbar_rahbar
✅مؤمنین، خدمتگاران یکدیگرند
✍️رهبر انقلاب: فی الکافی، عن الصّادق(علیهالسّلام): «المؤمنون خدم بعضهم لبعض»؛ حضرت امام صادق علیهالسلام فرمودند: مؤمنین، خدمتگاران یکدیگرند. خدم، جمع خادم است؛ یعنی خدمتگاران. در فارسی، ما برای کلمه خدم میگوییم خدمتکار؛ که محترمانهاش کلمه «خدمتگار» است، و غیرمحترمانهاش کلمه «نوکر» است، نه خدمتگزار.
تعبیر خدمتگزار، یک تعبیر دیگری است و در فارسی یک معنای عرفیِ دیگری دارد، که متفاوت است با معنای خدمتگار. خدم، جمع خادم است. خادم به همان معنای خدمتگار است. میگوید: مؤمنین خدمتگارهای همدیگرند. [خب مستمعین]، تعجب کردند: چطور؟ همه خدمتگار همدیگر هستند؟ یا به تعبیر عرفیتر، همه نوکر همند؟
«قیل و کیف یکونون خدما بعضهم لبعض»؛ چه جور میشود که بعضی، بعضی دیگر را خدمتگار باشند؟ یعنی مثلاً بروند خانههای همدیگر، خدمتگاری کنند؟ فرمود: «یفید بعضهم بعضا»؛ [یعنی] به هم فایده برسانند. پس فایده رساندن مؤمنین به یکدیگر، خدمتکاری به آنهاست؛ [و در آن] منّتی وجود ندارد؛ نکته این است.
1389/09/30
💠 @akhbar_rahbar
✅اسلام میگوید دین و سیاست یکی است
✍رهبر انقلاب: اسلام دین زندگی است. در اسلام همان اندازه که مسائل معنوی و اخلاقی وجود دارد، مسائل سیاسی و دنیایی هم وجود دارند، به همان اندازه که نماز اهمیت دارد، جهاد در راه خدا هم اهمیت دارد؛ به همان اندازه که انسان باید به سوی خدا برود، باید به همان اندازه کین و کید دشمنان خدا را بفهمد و در مقابل آنان جبهه بگیرد؛ چنین نیست که انسان مسلمان اگر نماز بخواند و عبادت کند و در کنج خلوتگاه محراب بنشیند، مسلمانی خود را کامل کرده باشد! مسلمان اگر میخواهد مسلمان کاملی باشد به امور دنیا هم باید بپردازد، سیاست هم باید بفهمد و در سیاست هم باید مداخله کند.
به ما میگویند: دین از سیاست جداست! اسلام میگوید: «دین و سیاست یکی است.» سیاست جزء دین است، جزء احکام دین است. مهمترین بخش فقه ما، بخش سیاسات است و معظم دین را سیاسات تشکیل میدهد.
📚 کتاب ولایت و انسانسازی
💠 @akhbar_rahbar
✍رهبرانقلاباسلامی: جهاد فاطمهزهرا سلاماللهعلیها، در میدانهای مختلف، یک جهاد نمونه است. در دفاع از اسلام؛ امامت و ولایت؛ در حمایت از پیغمبر؛ در نگهدارىِ بزرگترین سردار اسلام.
🗓 ۱۳۷۱/۰۹/۲۵
💠 @akhbar_rahbar
✅جمعی از مداحان یکشنبه با رهبر انقلاب دیدار میکنند
🔹به مناسبت سالروز ولادت حضرت فاطمه(س)، جمعی از مداحان اهلبیت(ع) با رهبر انقلاب به صورت حضوری دیدار خواهند کرد.
💠 @akhbar_rahbar