🔺افزایش «تجرد قطعی» زنان
🔶کاظمیپور، جمعیتشناس:
🔹۱۷ میلیون و ۸۰۰ هزار دختر زیر ۳۰ سال در کشور وجود دارد.
🔹در بازههای اخیر تجرد قطعی زنان در حال افزایش بوده است.
🔹تجرد قطعی مردان دهه پنجاه ۲ درصد و تجرد قطعی زنان نزدیک به ۵ درصد است.
🔹این درصد تجرد قطعی برای زنان دائمی نیست و این آمار در زنان دهه ۷۰ از بین میرود.
🔹تعداد مردان مجرد دهه ۶۰ یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر و تعداد زنان مجرد دهه ۶۰ حدود ۵۵۰ هزار نفر است.
🔹اکثر مردان دهه ۶۰ تا مرز ۵۰ سالگی ازدواج میکنند، چراکه آنها الزاما با خانمهای دهه شصتی ازدواج نمیکنند و ممکن است با دهههای ۷۰ و حتی ۸۰ ازدواج کنند
🔹همسرگزینی برای خانمهای دهه شصتی محدودتر است
🔹۳۰ درصد دختران دبیرستانی مدرسه نمیروند. | ایسنا
🔺این آمار عجیب و غریب تجرد قطعی متعلق به کشوری است که در فرهنگ آن حتی پیرزنها هم به ازدواج تشویق میشوند. متعلق به فرهنگی هست که معتقدند زمین از خواب مجرد ناله میکند. این آمار متعلق به کشوری است که راه جز ازدواج برای پاسخ به نیازهای عاطفی و ...وجود ندارد. متعلق به کشوری است که چندین نهاد و وزارتخانهی فرهنگی و معاونت زن و خانواده دارد اما در این کشور تجرد قطعی برای دختران و پسران رقم میخورد.
به راستی چه کسی میداند تجرد قطعی یعنی چه حجم از غم و نگرانی برای دخترانی که هر روز با وحشت تنهایی در جوانی و پیری سپری میکنند.
🔺هر جور هم بررسی کنیم تجرد هفت درصدی برای یک جامعه دینی رقم بسیار بزرگی است.
https://eitaa.com/akhbar_shahrak
هیئت هفتگی امام حسن مجتبی (ع)
🎤سخنران : دکتر حمزه دلیریان
استاد دانشگاه و فرمانده بسیج حوزه جوادیه
موضوع سخنرانی:
«نفوذ یهود در جامعه اسلامی»
🎙با نوای ذاکرین اهل بیت
📆دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ساعت ۲۰:۳۰
شهرک مطهری_انتهای کوچه کلانتری
علامت هیئت
#هیئت_امام_حسن_مجتبی_علیه_السلام
https://eitaa.com/Heyatemamhasanshahrakmotahari
حکایت ...
پادشاهی وزیری داشت كه هر اتفاقی میافتاد، میگفت: خیراست! روزی دست پادشاه در سنگلاخ ها گیر كرد و مجبور شدند انگشتش را قطع كنند، وزیر در صحنه حاضر بود و گفت: خیر است!
پادشاه از درد به خود میپیچید، از رفتار وزیر عصبی شد، او را به زندان انداخت، یک سال بعد پادشاه كه برای شكار به كوه رفته بود، در دام قبیله ای گرفتار شد كه بنا بر اعتقادات خود، هر سال یک نفر را كه دینش با آن ها مختلف بود، سر میبریدند و لازمه اعدام آن شخص این بود كه بدنش سالم باشد.
وقتی دیدند اسیر، یكی از انگشتانش قطع شده، وی را رها كردند. آنجا بود كه پادشاه به یاد حرف وزیر افتاد كه زمان قطع انگشتش گفته بود: خیر است!
پادشاه دستور آزادی وزیر را داد. وقتی وزیر آزاد شد و ماجرای اسارت پادشاه را از زبان او شنید، گفت: خیر است! پادشاه گفت: دیگر چرا؟؟
وزیر گفت: از این جهت خیر است كه اگر مرا به زندان نینداخته بودی و زمان اسارت به همراهت بودم، مرا به جای تو اعدام می كردند ...
https://eitaa.com/akhbar_shahrak
دلیل نامگذاری خیابان جردن در تهران چیست؟
در ۲۹ تیر , ۱۴۰۲
چاپ ایمیل
بلوار نلسون ماندلا یکی از خیابانهای شناخته شده شمال تهران است. این خیابان در میان مردم بیشتر با نام خیابان جردن شناخته میشود.
خیابان جردن، یکی از بهترین و لوکسترین مناطق تهران است و بیشتر ساکنان شهر با نام آن آشنا هستند. این خیابان در دنیا به عنوان قلب تجاری ایران شناخته می شود. اکثر شرکت های بزرگ و معتبر ایران در این خیابان فعالیت می نمایند.
همچنین خیابان جردن پر است از فروشگاههایی که برندهای معروف جهان را در خود جای دادهاند و رستورانهایی که هزینه یک وعده غذا در آنها با حقوق یک هفته برخی از ساکنان تهران برابر است. این خیابان، بورس ماشینهای مدل بالا هم هست. زمانی کورس گذاشتن در آن معروف بود اما حالا آنقدر شلوغ است که کسی نمیتواند در آن کورس بگذارد.
خیابان “جردن” واقع در منطقه 3 تهران، یکی از خیابانهای قدیمی است که بسیاری از مراکز تجاری و اداری را در خود جای داده است. این خیابان از جایی بالاتر از بزرگراه مدرس آغاز میشود و تا میدان آرژانتین ادامه مییابد. یکی از ویژگیهای جالب این خیابان، وجود بیش از ۱۵ سفارتخانه از کشورهای مختلف است. این سفارتخانهها شامل کشورهایی مانند اوروگوئه، یونان، مکزیک، ونزوئلا، سوریه، بحرین، ایتالیا، سریلانکا، فیلیپین، کنیا، سودان، لهستان و نیجریه است.

وقتی نام خیابان جردن را می شنوید، ممکن است این سوال در ذهن شما ایجاد شود که دلیل نامگذاری این خیابان چه بوده است؟
با تحقیقات بیشتر و مطالعه تاریخی، می توانیم به پاسخی قطعی برسیم. اما چیزی که میتوان گفت این است که هر نامی که به یک خیابان داده میشود، دارای یک داستان و یک تاریخ است که میتواند به اطلاعات فرهنگی و تاریخی ما کمک کند.
در این مقاله از ایرانگرد دلیل نامگذاری خیابان جردن را بررسی می کنیم.
نام خیابان جردن تهران به افتخار دکتر ساموئل مارتین جردن، بنیانگذار و سازنده کالج آمریکایی تهران (که بعدها به دبیرستان البرز تغییر نام داد) انتخاب شد
https://eitaa.com/akhbar_shahrak
📌 این پنج رویکرد موفقیت شما را تضمین می کند :
1) نه گفتن
2) استقبال از انتقاد
3) خوش بینی
4) عدم ترس از شکست
5) توانایی تمرکز بر هدف
https://eitaa.com/akhbar_shahrak
📸 ورزشکاران، خادم حرم شدند
🔹مراسم بزرگداشت حضرت صالح ابن موسی الکاظم (ع) شامگاه سه شنبه ۲۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در آستان امامزاده صالح (ع) برگزار شد.
🔹در این مراسم جمعی از ورزشکاران لباس خادمی حرم را به تن کردند.
13.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔ دجّال کیه؟
📽 تحلیلی بسیار زیبا از استاد عالی، در مورد دجّال
❓آیا دجال یه انسانه؟
❓آیا صهیونیسم همان دجاله؟
❓آیا دجال یه فرهنگ ساخت یهوده؟
https://eitaa.com/akhbar_shahrak
✅ تعرفه برق در سال ۱۴۰۳ تغییری نمیکند
مدیرعامل توانیر:
🔹تعرفه برق در سال ۱۴۰۳ تغییری نخواهد داشت.
🔹تعرفههای برق در آبانماه سال گذشته اصلاح شد و ۸۰ درصد مشترکان که کمتر از الگو مصرف میکنند، با تغییر چندانی در قبوض خود مواجه نیستند.
جزئیات برگزاری امتحانات نهایی خرداد اعلام شد
رئیس مرکز ارزشیابی آموزش و پرورش:
🔹چارچوب طراحی سؤالات در اختیار دانشآموزان و والدین قرار گرفته است و دانشآموزان و خانوادهها نگران نباشند؛ قرار نیست سختگیری بیمورد برای دانشآموزان انجام دهیم.
🔹برخی سؤالات مفهومی هستند و درصد سؤالات دشوار در امتحانات نهایی در پایه دوازدهم تا سقف ۲۰ درصد و برای پایههای دهم و یازدهم کاهش مییابد.
🔹شناسایی شبکههایی که مشغول اغواگری دانشآموزان درباره فروش سؤالات هستند توسط دستگاههای امنیتی رصد و با آنها برخورد میشود.
https://eitaa.com/akhbar_shahrak
📚 آموزش و پرورش و دانشگاه باید زمینه کتابخوانی را برای نوجوان و جوان فراهم کنند
✏️ رهبر انقلاب: آموزش و پرورش و دانشگاهها... بایستی زمینهی کتابخوانی را برای نوجوان و برای جوان فراهم بکنند و کتابهای خوب را در اختیارشان بگذارند.
✏️ البتّه خانوادهها به نوبهی خودشان وظایفی دارند که باید انجام بدهند، امّا دستگاههایی که به طور ویژه نسبت به جوان و نوجوان فعّالند بایستی احساس مسئولیّت کنند و زمینه را برای کتابخوانی جوانان فراهم کنند؛ جوانها خیلی احتیاج دارند به خواندن کتاب. هم ادبیّات، هم تاریخ، هم مواریث، هم معرّفی شخصیّتها؛ اینها چیزهایی است که انصافاً ما در آنها خلأ داریم. [همینطور] شرح قضایا و حوادث گوناگون.
🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در مصاحبه با خبرنگار صداوسیما در جریان بازدید از سی و پنجمین نمایشگاه کتاب تهران. ۱۴۰۳/۲/۲۴
📚 #بهار_کتاب
🔹️متن کامل بیانات:
💻 khl.ink/f/56361