#اطلاعیه
به مناسبت سفر پُر خیر و برکت ریاست محترم جمهوری به اُستان کردستان، نمانیده های ویژه رئیس جمهور نیز همراهی می کنند که عزیزان می توانند به بخش مربوطه که درخواست دارند، مراجعه نمایند.
#دولت_کار_و_کرامت
@akhbareserishabad
نماینده تام الاختیار وزیر محترم کشور
👆👆👆
#دولت_کار_و_کرامت
@akhbareserishabad
اخبار سریش آباد
2⃣1⃣ #نکات_حقوقی در صورت خوردن قسم دروغ به ۶ ماه تا ۲ سال حبس محکوم خواهید شد. قسم دروغ بخورید شش
3⃣1⃣ #نکات_حقوقی
وکالت بلاعزل چیست و نقش آن در معاملات چگونه است؟
امروزه به وفور می بینیم که افراد برای انجام معاملات اموال منقول و غیرمنقول، خود اقدام به معاملاتی در قالب وکالت بلاعزل می کنند؛ بدون اینکه از مفاد قانونی، محاسن و پیامدها و مشکلات آن واقف باشند؛ به همین دلیل در این قسمت به اختصار به تعریف، ویژگی ها و پیامدهای این مقوله بپردازیم.
وکالت بلاعزل به طور کلی به وکالتی گفته می شود که موکل دیگر حق عزل وکیل و فسخ وکالت را ندارد.
به تعبیر دیگر،وکالت ساده که عقدی جایز بود،با بلاعزل شدن در حکم عقد،لازم می شود و دیگر طرفین نمی توانند آن را فسخ کنند و به هم بزنند و علت اصلی مبادرت افراد به وکالت بلاعزل و در خواست آنها از دفاتر اسناد رسمی به همین خاطر است.
وکالت بلاعزل فقط در بحث اموال کاربرد ندارد؛ بلکه در احوال شخصیه هم از اهمیت خاصی بر خوردار می باشد؛ مثلا به موجب مفاد ماده 1133 ق.م حق طلاق با مرد می باشد.
ولی زن می تواند با اشتراط وکالت طلاق از طرف مرد در ضمن عقد نکاح، حق طلاق را داشته باشد و زوج (موکل) نمی تواند دیگر وکیل (زوجه) را عزل یا عقد وکالت را فسخ نماید.
مگر اینکه عقد اصلی یعنی نکاح فسخ و از بین برود و به تبع آن عقد وکالت هم ازبین برود. بنابراین افراد با وکالت بلاعزل می توانند به پاره ای از اهداف خود دست پیدا کنند.
🔺تهیه شده توسط وکیل خوب شهرمون آقای محمد جواد کرمی
#سه_شنبه_های_حقوقی
@akhbareserishabad