هدایت شده از 🏴پورتال امام حسین علیه السلام
#مشایه_نامه4⃣
اسمش رقیه بود.
در مسیر مشایه به سمت حرم امام حسین(ع) دیدمش که با مادر و برادر و مادربزرگش با پای پیاده، میرفتن سمت کربلا
گرمای هوا به حدی بود که تمام لباسام خیس عرق شده بود، یه لحظه به ویجت وضعیت آب و هوا در صفحه گوشی نگاه کردم دیدم ۵۱ درجه نشون میده
حجاب رقیه در اون هوای بیش از اندازه داغ، توجهم رو به خودش جلب کرد
خواستم با مادرش یه مصاحبه کوچولو بگیرم ولی قبول نکردن چهرهاش در لنز دوربینم بیفته و فقط به یه عکس از رقیه ۴ و نیم ساله راضی شد.
از رقیه پرسیدم: تو که هنوز به سن تکلیف نرسیدی، در این هوای گرم، چرا چادر پوشیدی؟
مادرت اجبار کرده بپوشی؟
خواستم چند تا سوال چالشی ازش بپرسم ببینم معرفتش نسبت به حجاب چیه؟
آیا به اجبار مادرش پوشیده؟
تا این سوالو کردم، یه نگاه تند و تیز و متعجبانه بهم کرد و با اون لهجه بچگانه عربی که برادرش تکمیل میکرد، بهم گفت:
تو میدونی کجا ایستادی!؟
اینجا همونجایی هست که خانم من، سرور من، حضرت رقیه(س)، همون رقیه ای که دختر امام حسین(ع) بود، با پای پیاده، پاهای سوخته، لبان خشک، گرسنه، بدن کبود، با پاهای تاول زده و زخم شده از خار مغیلان، آواره صحرای غاضریه (کربلا) شد.
با اینکه چادرش سوخت، ولی حجابش رو محکم حفظ کرد. که آبروی پدر و پدربزرگش رو حفظ کرده باشه.
دیدم این بچه ۵ ساله داره همه لهوف رو برام از حفظ، روضه خوانی میکنه 😭.
گفتم به نظرت چرا بعضی خانمهای بزرگ، حجابشون رو خوب رعایت نمیکنن؟
جواب خیلی عجیبی داد.
گفت: برای اینکه مامانشون بهشون نگفته که حضرت رقیه و عمه اش زینب (س) برای حفظ حجابشون، چقدر کتک خوردند...
🚩@imamhusaynportal🚩
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
✍️ در گزارشی بررسی شد؛
📚 کارنمای گذشته و چشمانداز آینده مؤسسه نشر حوزه/ ارائه بیشاز ۴۱۰۰ عنوان کتاب تخصصی
◻️مؤسسه انتشارات حوزه های علمیه با بهره گیری از سازوکارهای روزآمد در فرآیند چاپ و نشر کتاب و توسعه اقدامات در عرصه های متنوع نشر آثار حوزویان، توانسته است در کوتاه زمانی به یکی از محورهای اصلی چاپ و نشر تحقیقات و تألیفات اساتید و فضلا و مراکز و نهادهای حوزوی تبدیل گردد.
🔻مهمترین عناوین مطرح شده در گزارش:
◻️ چاپ و توزیع کتب درسی طلاب
◻️فروشگاه اینترنتی
◻️مشاوره چاپ کتاب طلاب
◻️تخفیف ویژه در آثار مؤسسه
◻️آمادهسازی و نشر موسوعهها و آثار کنگرهها
◻️راهاندازی شورای ناشرین حوزوی
مشروح گزارش را در لینک زیر بخوانید:
https://hawzahnews.com/xcqqV
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
هدایت شده از خبرگزاری رسا
ماهنامه شبهات ویژه اربعین حسینی منتشر شد + #دانلود
پانزدهمین شماره از ماهنامه شبهات ویژه اربعین حسینی از سوی مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزه های علمیه منتشر شد؛ بر اساس این گزارش، «میعاد شیعیان در یک کنگره جهانی»، «من لیاقت پیاده روی اربعین رو ندارم!»، «قدم قدم، سوی حرم...»، «حکایت محبت و شیدایی»، «ظرفیت های بین المللی اربعین»، «سه شبهه پرتکرار اربعینی»، «اربعین، روزنه نوری در جهان تاریک امروز» و «اربعین حسینی» فهرست مطالب این ماهنامه است.
📎 ادامه خبر
🌐https://rasanews.ir/0036pu
💯 #ما_صدای_رسای_حوزهایم
🆔 @rasanewsagency
🖌#یادداشت_روز
🔹وطنفروشها این شکلیاند!
#جعفر_بلوری
1-استاد درس «نظریههای پیشرفته جامعهشناسی 2»، درباره پژوهشی که در ایام فتنه «زن زندگی آزادی» روی دختران نوجوان یکی از مناطق تهران انجام داده بود، برایمان حرف میزد. میگفت، در بحبوحه آشوبها، انتخاب چنین جامعه آماری برای مطالعه، کار بسیار سختی بود چرا که به نظر میرسید، بخشی از آنها دچار نوعی
«اختلال جمعی» Collective Neurosis شدهاند. اختلال جمعی «اختلالی است که در یک گروه، قبیله، جمع و حتی در یک جامعه دیده میشود (غالبا در جوانان و نوجوانان)..که از مشخصههای بارز آن، پرخاشگری، افسردگی و... است.» (کتاب در جست و جوی معنا، ویکتور فرنکل) به عبارتی نوعی اختلال ذهنی-رفتاری که میتواند جوامع کوچک یا بزرگ را به صورت توامان درگیر رفتارهایی مثل پرخاشگری، خشم و حتی خشونت کند. استاد میگفت این نوع اختلال چنان از طریق فضای مجازی روی جامعه هدف و مورد مطالعه حاکم شده بود که، سؤالهای فرعی پژوهش را هم نمیتوانستم به دلیل واکنشهای عصبی جامعه آماری، به راحتی بیان کنم. آنقدر این واکنش در پژوهش تکرار شد که به این نتیجه قطعی رسیدم، آنها از طریق فضای مجازی درگیر این اختلال شدهاند و با وجود آن که میدانستند
من یک پژوهشگرم، با پرخاشگری و خشم، یا پاسخهای بیربط میدادند یا مرا قضاوت میکردند و...
2-امروز کار رسانه، فقط اطلاعرسانی نیست، بلکه «تصویرسازی» برای «تاثیرگذاری» است. گذشت زمانی که در تعریف کارکرد رسانه صرفا به «اطلاعرسانی» اکتفا میشد. امروز «اطلاعرسانی» یکی از پیش پا افتادهترین و ابتداییترین کارکردهای رسانه است؛ چرا؟
چون هم «کارکردهای رسانه» تغییر کرده هم بشر امروز بشر 300 سال پیش نیست. تکنولوژی رسانه آنقدر رشد کرده که بتوان گفت، روشهای تاثیرگذاری روی این بشر، پیچیدهتر، حرفهایتر و غیر ملموستر شده است. امروز با کمک این تکنولوژی در کنار علوم حوزه روانشناسی، هم میتوان به جوامع «امید» تزریق کرد و هم میتوان «امید» را از آنجامعه گرفت. با این تکنولوژی هم میتوان به جوانان یک جامعه «آیندهای درخشان» را نوید داد و هم میتوان به آنها تلقین کرد که «بیآتیه»اند. امروز با این تکنولوژی، هم جوامع را دچار «اختلال جمعی» میکنند هم «اختلال جمعی» بار شده بر یک جامعه را درمان مینمایند. تکتک حالاتی که در خطوط بالا برشمردیم، و امروزه با جادوی رسانه میشود در یک جامعه پمپاژشان کرد یعنی «امید و ناامیدی»، «با یا بیآتیهگی»، همگی «مهم» هستند. در این باره میتوانید به پژوهشهای خوبی که در این حوزه صورت گرفته رجوع کنید و ببینید، وقتی جامعهای از امید تهی شد...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/272751
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
هدایت شده از خوشخبر
🧕🇮🇷دانشآموخته دانشگاه شریف در لیست ۱۰۰ چهره جهانی تاثیرگذار در هوش مصنوعی
پژوهشگر ارشد ایرانی موسسه ملی استاندارد و فناوری (NIST) و معاون بخش فناوریهای نوظهور آزمایشگاه فناوری اطلاعات (ITL) هم رده با ایلان ماسک وارد فهرست تاثیرگذارترین افراد حوزه هوش مصنوعی شد.
مجله تایم لیست ۱۰۰ فرد تأثیرگذار در زمینه هوش مصنوعی رو اعلام کرده که در آن نام افرادی از جمله «سم آلتمن»، مدیرعامل OpenAI، «میس حسابیس»، مدیرعامل DeepMind و ایلان ماسک به چشم میخوره.
نکته قابلتوجه این لیست حضور «الهام طبسی» فارغ التحصیل دانشگاه صنعتی شریف و پژوهشگر ارشد ایرانی موسسه ملی استاندارد و فناوری (NIST) و معاون بخش فناوریهای نوظهور آزمایشگاه فناوری اطلاعات (ITL) هست.
بیشتر بخوانید
📆۱۴۰۲/۶/۱۸
#آموزشوپرورش
#بانوان
🇮🇷 خـــــ♥️ــوشخبـر 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3193438243C5161aeab75
هدایت شده از فرزند ایران
7.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 راه درمان زکام را میدانید؟ ابنسینا و رازی پاسخ میدهند!
تلگرام | اینستاگرام | روبیکا | ایتا | بله | سروش | توییتر | آپارات | یوتیوب
🇮🇷 @farzandeIRAN_ir
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فارس من| رئیسجمهور برای زائران اربعین سنگتمام گذاشت
🔹مخاطبان فارس من در پویشی از خدمات دولت در ایام اربعین تشکر کردند. در این پویش آمده: رئیسجمهور از شما ممنونیم که همهٔ ظرفیتها را پای کار اربعین آوردید. بازشدن پایانههای مرزی مختلف برای اعزام زوار، آسفالت بیش از ۱۰۰ کیلومتر جادهٔ مرزی، پای کار آوردن تاکسیهای اینترنتی برای انتقال زوار، توزیع ارز با قیمت دولتی در شهرهای ایران و... از خدماتی بود که دولت شما برای تسهیل زیارت اربعین انجام داد.
شما هم میتوانید پویش را اینجا امضا کنید
@Farsna
هدایت شده از محمد عرب صالحی
8.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از خط حزب اللّه
نسخه تابلو اعلانات.pdf
3.51M
🖼 نسخه #تابلو_اعلانات | شماره جدید نشریه خط حزب الله
📄 @Khatt_khamenei
هدایت شده از مطالعات روسیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لبیک یا حسین
Лаббейка Йа Хусейн 🏴
شیعه یک جمع متفرقی بود. یک جامعهای بود که در یک جا، در یک مکان زندگی نمیکردند. در مدینه بودند، در کوفه بودند، در بصره، در اهواز، در قم، در خراسان، اطراف و اکناف بلاد. اما یک روح در این کالبد متفرق و در این اجزا متشتت در جریان بود.
مثل دانههای تسبیح یک رشته و یک نخ همه اینها را به هم وصل میکرد. چه بود آن رشته؟ رشته اطاعت و فرمانبری از مرکزیت تشیع، از رهبری عالی تشیع یعنی امام. همه این رشتهها به آنجا متصل میشد.
قلبی بود که به همه اعضا فرمان میداد. و به این ترتیب تشیع یک سازمان و یک تشکیلاتی بود. ممکن بود دو نفر از حال هم خبر نداشته باشند اما بودند کسانی که از حال همه با خبر بودند. اطاعت و فرمانبری آنها به حساب بود، فریاد زدنشان از روی دستور بود، سکوتشان بر طبق نقشه بود.
فقط یک عیبی کار آنها داشت و آن اینکه همدیگر را کمتر میدیدند. اهل یک شهر، شیعیان یک منطقه البته یکدیگر را میدیدند. اما یک کنگره جهانی لازم بود برای شیعیان روزگار ائمه (ع).
این کنگره جهانی را معین کردند. وقتش را هم معین کردند. گفتند در این موعد معین در آن کنگره هر کس بتواند شرکت کند. آن موعد روز #اربعین است و جای شرکت، سرزمین #کربلا است. چون روح شیعه روح کربلایی و عاشورایی است. در کالبد شیعه تپش روز عاشورا مشهود است. شیعه هرجا که هست دنبالهروی عاشورای حسین است.
بنابراین مسئله اربعین یک مسئله مهمی است، اربعین یعنی میعاد شیعیان در یک کنگره بینالمللی و جهانی برای سرزمینی که خودش خاطرهانگیز است.
#امام_حسین
🆔 @osveh_mehrabani
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🔻مقام معظم رهبری:
▫️آقای طالقانی، یک شخصیّت بسیار مغتنمی بود.
خدای متعال یک قالب خوبی در ایشان متجلّی کرده بود؛ یک انسان صریح، باصفا، باصداقت...
🗓 ۱۹ شهریور، سالروز وفات آیت الله سید محمود طالقانی اولین امام جمعه تهران پس از پیروزی انقلاب اسلامی
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه