هدایت شده از خط حزب اللّه
🔰 ادامه #سخن_هفته
🔹مجلس قانونگذار
🔸فلسفه وجودی مجلس، تنظیم گری در نظام اجتماعی و روابط در جامعه و مشخص کردن حقوق و تکالیف افراد حقیقی و حقوقی جامعه است؛ با قانون گذاری صحیح و درست است که مردم میتوانند در کنار یکدیگر زندگی خوب و سعادتمندانه داشته باشند. یک مجلس قوی و کارآمد با تقنین بهنگام و اصولی، موجب حفظ حقوق و آزادی های مردم شده و جلوی دست اندازی سودجویان و متعرضان به حقوق مردم را سد می کند. مجلس شورای اسلامی با مشخص کردن وظایف و حدود اختیارات دولت و قوه قضائیه، مبنای تصمیمگیری را مشخص و از تشتت و چندگانگی در مبادی اجرایی و قضایی جلوگیری می کند. این نقش مهم تقنین از مهمترین وظایف و نقشهایی است که برای مجلس شورای اسلامی در قانون اساسی کشور، مقرر شده است. «اصل مسئله برای مجلس، قانون گذاری است. فلسفهی قانون چیست؟ اصلاً چرا ما قانون لازم داریم؟ برای اینکه ثبات در زندگی ضرورت حیاتی است. اگر ثبات نباشد، جامعه غیر قابل پیشبینی باشد، برنامهریزی نمی شود کرد. برنامهریزی مبتنی است بر اینکه شما بتوانید به آینده خاطرجمع باشید تا بتوانید برنامهریزی میانمدّت یا بلندمدّت بکنید. چه جوری خاطرجمع می شوید؟ با قانون. قانون [است که] در همهی مسائل ــ مسائل اقتصادی، مسائل سیاسی، مسائل فرهنگی و غیره ــ قاعده وضع می کند؛ [و] اگر قانون نباشد، اصلاً زندگی مختل خواهد شد.»۱۴۰۲/۳/۳ یکی از ویژگیهای قانون گذاری مجلس شورای اسلامی، این است که به افراد و بنگاههای مختلف اقتصادی و موسسه های فرهنگی و نهادهای اجتماعی و... این امکان را میدهد تا چگونگی کمی و کیفی اجرای اقدامات جاری و آتی خود را برنامهریزی کنند و با استفاده از ظرفیت های قانونی کشور، کنش های خود را تنظیم کنند و از بهم ریختگی و عدم ثبات مصون بمانند. «اگر قانون نباشد، طبعاً روزمرّگی است، هرجومرج است.» ۱۴۰۲/۳/۳ از سوی دیگر، نهاد مجلس شورای اسلامی در قانون اساسی دارای شئون و اختیاراتی است که با استفاده از آن می تواند در مسائل بین المللی و قراردادها و پیمان های دو جانبه و چند جانبه، ایفای نقش کند. مجلس، تعیین کننده ی مسیر کشور در ابعاد ملی و بین المللی است و «دولت ها موظفند و مجبورند بر طبق قانون در این مسیر حرکت کنند.» ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
🔸 رسالت تحول در قانونگذاری
🔹پیچیدگی شرایط سیاسی و اجتماعی و از سوی دیگر تنوع و سرعت پیشرفتها در عصر جدید، ایجاب میکند که قانونگذاری متحول شود و نمایندگان منتخب مسیر تحول در عرصه تقنین را پیگیری کنند. «یک بخش که احتیاج به تحوّل دارد... تحوّل در بخش تقنین است؛ قانونگذاری. سیاستهای کلّی تقنیین ابلاغ شده است؛ این سیاستها بایستی مورد توجّه قرار بگیرد و قانونگذاری به شکل کامل و سنجیدهتر از آنچه امروز انجام میگیرد، انجام بگیرد.»۱۴۰۲/۱/۱ وضع قانون برای رفع مشکلات و در جهت مبارزه با فساد، رفع تبعیض، رفع انحصار و بهبود فضای کسب وکار از موارد مهمی است که اگرچه اقدامات خوبی در این عرصه انجام شده است اما لازم است با جدیت پیگیری شده و به صورت روزآمد، مقررات لازم اندیشیده و تصویب شود.
🔹مجلس ناظر
🔸اگر قانون گذاری صحیح و دقیق در بخش های مختلف کشور، وجود داشته باشد، این ریل گذاری صحیح می تواند مسیر کلی کشور را اصلاح کند. از سوی دیگر، مجلس این اختیار را دارد تا بر دولت نظارت کند و وجود خلاء و کاستیها را گوشزد کند و از اختیارات قانونی خود در قالب سوال یا استیضاح در نسبت با مجریان در قوه مجریه، استفاده کند. «نظارت مجلس، چیز بسیار بالایی است. حالا یا با همین ابزارهای نظارتی مثل دیوان محاسبات و از این قبیل چیزها، یا خود نمایندگان مستقیما مثل سوال ها، تذکرها و از این چیزهایی که از ابزارهای نظارتی مجلس شورای اسلامی است.» ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
🔹مجلس عصاره فضایل ملت
🔸مجلس شورای اسلامی قوی که با ارادهی ملی از صندوق رای سر بر می آورد، عصاره فضایل ملت است و مردم از طریق نمایندگان خویش میتوانند خواستههای قانونی خویش را پیگیری کنند و کاستیها و نواقص را گوشزد کنند. سخن پایانی اینکه، میدان انتخابات و انتخاب صحیح ملت است که می تواند مجلس تمامنمای اقتدار ملی و عزت ملی را شکل دهد، مجلسی که نماد ایستادگی بر سر منافع ملی و مقابلهی با سلطهجویان و سیطرهخواهانِ جهانی و بینالمللی باشد و زمینه ساز عدالت اجتماعی، گشایش اقتصادی و پیشرفت در علم و فناوری باشد. مردم هستند که می توانند با رای و انتخاب صحیح خود، نمایندگانی را بر مصدر امور بنشانند که با مفاسد اقتصادی مبارزه کرده و در جهت رفاه قانونگذاری کرده و اولویت خویش را حل مشکل معیشت طبقات ضعیف قرار داده و با مردم به خصوص محرومین ارتباط داشته باشند.
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
📄 بله | ایتا | ویراستی
🗳 بسته ویژه #انتخابات؛
🔰1. مجموعه سه جلدی «دَفع و رَفع»
◻️دفتر اول: شبهات انتخابات
◻️دفتر دوم: شبهات مجلس خبرگان
◻️دفتر سوم: شبهات شورای نگهبان
🔰2. مجله پاسخ شماره 32
🖇ویژه انتخابات
🔰3. ماهنامه شبهات شماره 21 (نسخه هشت صفحهای و دیواری)
🖇لینک دریافت
🔰4. رادیو اینترنتی پاسخ
🖇 ویژه برنامه 35 قسمتی انتخابات
📺 5. تلویزیون اینترنتی پاسخ
🖇 ویژه برنامه انتخابات
📺 6. پخش آنلاین سلسله نشستهای پاسخ به شبهات انتخابات
🖇 لینک دریافت
🔻مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزه های علمیه
➡️ @spasokh
⭕️ کار #جالب دکتر ایرانی خواه
برای هر بیمار کنار نسخه طبابت ، دعوت به انتخابات رو هم مینویسه ❤️🇮🇷
🆔 @pedarefetneh | #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh | #پدرفتنه
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔰 این حق، واگذار کردنی نیست
👤 #سعدالله_زارعی
🔸آنان که در صحنه حیات اجتماعی خود شرکت میکنند به دیگران اجازه نمیدهند حیات اجتماعی آنان را آنگونه که خود میخواهند، رقم بزنند و آنان که در این صحنه حضور پیدا نمیکنند، سرنوشت خویش را به دیگران میسپارند و منطقی نیست که پس از آن درباره آنچه پیش میآید، انتقادی داشته باشند.
🔸انتخابات در جمهوری اسلامی، رأی به ادامه یک راهی است که با مشارکت پیدرپی مردم طی شده و واجد افت و خیزهایی بوده است. مسیر اصلاح این راه طی شده و رفع افتها هم انتخابات و حضور و مشارکت خود مردم است و جایگزینی ندارد.
🔸نظام سیاسی، مردم را برای تأمین سه هدف اساسی به شرکت در انتخابات فرامیخواند؛ اول حضور و ظهور مردم در عرصه حیات اجتماعی شکل بگیرد، دوم نمایندگان منتخب مردم در ساخت حکومت و اداره آن شرکت کنند و سوم اصلاحات درونساختاری نظام به دست مردم رقم بخورد.
🔸مردم ایران در عرصه اجتماعی به توفیقهای عظیم رسیده و در ضمن با مشکلات بزرگ هم مواجه هستند. مردم همانگونه که توفیقات عظیم را یا از طریق انتخاب افراد صالح و یا از طریق فعالیتهای اقتصادی و علمی سازنده رقم زدهاند، رفع مشکلات عدیده معیشتی هم باید به دست خود و از این طریق صورت دهند.
🔸این مردم عزیز که مایه مباهات ابدی ایران و اسلام هستند، مرجع قدرت این کشور و نیز مرجع حل مسایل کشور هستند.
#یادداشت_روز
ادامه یادداشت
@Kayhan_online
kayhan.ir
این حق، واگذار کردنی نیست (یادداشت روز)
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
کیهان بررسی کرد
🔰 آخرین مواضع ۴ ائتلاف سیاسی دو روز مانده به انتخابات
🔸تا انتخابات ۲ روز باقی مانده و رقابت جدی میان فهرستهای ائتلافهای سیاسی در جریان است.
🔸روز جمعه موعد برگزاری انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان و دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است. تا انتخابات ۲ روز باقی مانده و لیستهای مختلفی از جمله فهرستهای ۴ ائتلاف سیاسی اعلام شده است. «شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی (شانا) و جبهه پایداری»، «ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» (امنا) و «شورای وحدت اصولگرایان» فهرستهای خود را رونمایی کردهاند. همچنین لیست «صدای ملت» اصلاحطلبان منتشر شده است.
#سرویس_سیاسی
ادامه مطلب
@Kayhan_online
هدایت شده از KHAMENEI.IR
17.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از KHAMENEI.IR
6.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رهبر انقلاب تبیین کردند: چگونه از میان لیستها اصلح را انتخاب کنیم
👏 #انتخاب_قوی، #مجلس_قوی، #ایران_قوی
💻 Farsi.khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 رهبر انقلاب: خصوصیات اصلح اینهاست: تقید دینی، اصرار بیشتر بر استقلال کشور، عقیده جدی به مبارزهی با فساد، جدیت نسبت به منافع ملّی و کنار گذاشتن تعصبات جناحی/ در نوشتن اسامی نامزدهای مورد انتخاب براساس فهرستهای انتخاباتی، هر مقداری ممکن است باید دقت کرد
✏️ رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار جمعی از رأی اولیها و خانوادههای شهدا: یک سؤالی در مورد اصلح میشود؛ اصلح را شما میخواهید انتخاب کنید. اصلح کیست؟ کسی است که صلاحیت بیشتری دارد. بنده اینجا دو سه ملاک را ذکر کردم. هر کسی که در تقید به دین، تقید به عمل دینی و تشرع دینی بهتر و جلوتر باشد. هر کسی نسبت به استقلال کشور و آویزان نشدن کشور به این و آن قدرت دنیا، اصرار بیشتری داشته باشد.
✏️ هر کسی به مبارزهی با فساد به طور جدّی عقیده داشته باشد که با فساد باید مبارزه کرد. هر کسی نسبت به منافع ملّی جدیتر است. یعنی حاضر است منافع شخصی خودش را قربانی کند در مقابل منافع ملّی.
✏️ هر کسی این خصوصیات را داشته باشد آن اصلح است. مسئلهی دین مسئلهی استقلال مسئلهی مبارزهی با فساد، مسئلهی منافع ملّی؛ تعصبات جناحی را بگذارند کنار در قضایای مختلف ببینند چه چیزی مناسب با منافع ملی است و مایهی عزّت کشور و آسایش کشور و پیشرفت کشور است. آن را ترجیح بدهند.
✏️ حالا مثلاً بنده که بخواهم رأی بدهم خب مثلاً فهرست تهران را میآوردند فهرستهای مختلفی هست همه را که آدم نمیشناسد. بعضیها را انسان میشناسد بعضیها را از این و آن میپرسد بعضیها را به افرادی که معرفی کردند اطمینان میکند یک مثلاً فرض کنید که مجموعهای را به عنوان نامزدهای مورد انتخاب انسان مینویسد اسمشان را به صندوق میاندازد. هر مقداری که ممکن هست در این زمینه بایستی دقّت کرد. ۱۴۰۲/۱۲/۰۹
🖼 #بسته_خبری | #انتخاب_قوی، #مجلس_قوی، #ایران_قوی
💻 Farsi.khamenei.ir
هدایت شده از شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی
📣 لیست نهایی نامزدهای مورد حمایت شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در استانها
🔸️عبدالحسین روحالامینی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و معاون امور استانهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب از نهایی شدن لیست نامزدهای مورد حمایت شورای ائتلاف در استانها خبر داد.
🔹️روحالامینی گفت: با توجه به اجرای فرآیند چهارگانه شورای ائتلاف در استانها و تایید گامهای طی شده برای رسیدن به نامزد مورد حمایت جبهه انقلاب در حوزههای انتخابیه، لیست نهایی نامزدهای مورد حمایت شورای ائتلاف برای دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و همچنین انتخابات مجلس خبرگان رهبری جهت استحضار ملت شریف ایران منتشر میشود.
📌مشاهده اسامی نامزدها :
💻 link
@shora_etelaf1402
2.08M
... خیلی به این نکات توجّه کنید !
زمان خیلی حسّاسه ... !
لطفاً دقّت ، دقّت ، دقّت کنیم!
https://eitaa.com/NazreGoleNargesQoranBakhan
12.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 بدون تعارف؛ خاک بر سر ادعای مسلمانیمان.
🎥 یک مرد، یک انسان باید به حالت مرگبرسد تا اینطور به خاطر گرسنگی زن و بچهاش فریاد بزند؛ مدعیان مسلمانی را خطاب قرار دهد؛ استغاثه کند و طلب مرگ کند!
📜 پیامبر اسلام صلیالله علیهوآله، کافی، کلینی، ج۲، ص۱۶۴:
🔸من سمَع رجلاً ینادی یا للمسلمین فلم یُجبه فلیس بمسلم؛
👈 "هر کس"، فریاد "انسانی" را بشنود که از مسلمانان کمک میخواهد و ندای او را پاسخ ندهد، مسلمان نیست.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat