هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔰 ائتلاف را از این زاویه ببینید!
👤 #حسین_شریعتمداری
🔸اگر برخی از سران و اصحاب فتنه و شماری از افراد بدسابقه که دهها سند غیر قابل انکار از وابستگی و پادویي آنها برای دشمنان تابلودار جمهوری اسلامی ایران حکایت میکند، به حمایت از یک کاندیدا به صحنه نیامده بودند، نوشتن این وجیزه ضرورتی نداشت و اگر نامزد یاد شده با شخصیت شناخته شده خود به میدان آمده و از هویت واقعی گروه یاد شده باخبر بود نیز به یادداشت کوتاه پیشروی، نیازی نبود.
🔸مردم در تشییع پیکر شهید رئیسی بر بینش و منش آن شهید بزرگوار و ادامه آن تاکید کردهاند و اینگونه است که انتخابات، مکمل آن تشییع حماسی است. بدیهی است اگر این انتخابات با آن تشییع از یک جنس نباشد، نمیتواند مکمل آن باشد.
🔸کسانی که تا دیروز به دشمنی با آن شهید بزرگوار برخاسته بودند و سابقه پادویی دشمنان بیرونی اسلام و انقلاب را در کارنامه خود دارند چگونه میتوانند دلسوز نظام و مردم و راهی راه رئيسی عزیز باشند؟! احتمال موفقیت این جریان اگرچه بسیار ضعیف است ولی از آنجا که موضوع و مورد احتمال از اهمیت فراوانی برخوردار است، عقل و شرع و منطق ایجاب میکند که نسبت به این احتمال - هرچند ضعیف- هوشیار بود و جانب احتیاط را از دست نداد.
🔸با تاکید بر اینکه شخص آقای پزشکیان را منهای احاطهکنندگان ایشان، بیرون از انقلاب نمیدانیم، باید گفت که ائتلاف نامزدهای جبهه انقلاب، صرفنظر از چگونگی انجام آن که میتواند با ارزیابی سبد رای، شایستگیهای برجسته و مورد نیاز و... صورت بپذیرد، یک ضرورت حیاتی است و چارهای جز آن نیست ضمن آن که برخی از کم و بیشهای احتمالی در این سوی و آن سوی ماجرا و در برخی از محاسبات هرگز با ضرورت انجام آن قابل مقایسه هم نیست، چه رسد به این که مانع ائتلاف باشد.
🔸 با حفظ احترام همه نامزدها، باید گفت؛ اگر حضور و ادامه گفتمان شهید رئیسی عزیز را که ترجمان دیگری از گفتمان امام و انقلاب و رهبری است، میخواهید و به آن اعتقاد راسخ دارید -که میدانیم دارید- باید به ائتلاف تن بدهید و در غیر اینصورت، با عرض پوزش و خدای نخواسته روی تاکیدهای مکررتان بر ادامه راه شهید رئیسی غباری از خدشه مینشیند.
#یادداشت_روز
https://kayhan.ir/001DbS
@Kayhan_online
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
رهتوشه انتخاباتی.pdf
1.33M
📌رهتوشه انتخاباتی و وظایف مبلغان
◻️وقتی انتخابات نزدیک شد، مردم از مصادیق هم می پرسند.
در این هنگام، آیا باید مبلغان ورود کنند یا نه؟ پاسخ این است که وقتی به حجت شرعی می رسید، ورود کنید؛ اما نه همچون ورود احزاب.
@HawzahNews | خبرگزاری حوزه
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🔻آیتالله علمالهدی مطرح کرد:
❇️ همه جا باید نشانی از عید غدیر باشد
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی در دیدار اعضای بنیاد بین المللی غدیر: اطعام خیلی خوب است و باید به وسعت همه مردم گسترده باشد، اما تمرکز کنید بر جریان رسانهای و خبری بزرگداشت عید سعید غدیر تا در یک جلوه تام و کریمانه، مظاهر این عید به چشم بیاید.
@HawzahNews | خبرگزاری حوزه
هدایت شده از افق حوزه
💠 #سخن_بزرگان
🔻امام خمینی قدس سره
🔹 مسأله غدیر، مسألهای نیست که بنفسه برای حضرت امیر(ع) یک مسألهای پیش بیاورد؛ حضرت امیر(ع) مسأله غدیر را ایجاد کرده است. آن وجود شریف که منبع همه جهات بوده است، موجب این شده است که غدیر پیش بیاید. غدیر برای ایشان ارزش ندارد؛ آنکه ارزش دارد، خود حضرت است که دنبال آن ارزش، غدیر آمده است.
📢کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
🌐 ofoghhawzah.ir
💠 ویژهنامه عید سعید غدیر
📥 سخنرانی مکتوب
📥 پرسش و پاسخ
📥 مقالات
📥 کلیپ و نماهنگ
📥 پیامک
📥 اشعار
📥 سخنرانی
📥 استوری
📥 عکس پروفایل و پوستر
📥 نرمافزار
🌐 دریافت ویژهنامه عید سعید غدیر
👇👇👇
https://www.balagh.ir/content/15758
🆔 @balagh_ir
هدایت شده از خبرگزاری رسا
📸۱۰ دلیل برای شرکت در انتخابات | #اطلاع_نگاشت
🔹️با نزدیک شدن به ایام انتخابات، دشمنان داخلی و خارجی میهن اسلامی با تشویق مردم به تحریم انتخابات، قصد دارند مشروعیت نظام اسلامی را زیر سوال برده و مردم را نسبت به آینده کشور دلسرد کنند.
📎دریافت طرح با کیفیت_کلیک نمایید
،،،_____________________،،،
》ما صدای رسای حوزهایم
》#کانال_خبرگزاری_رسا ✔️👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/1150418947C7628f364a3 👈
✍غدیر نمادی برای دوری از اختلاف افکنی/
تبیین صحیح واقعه غدیر وحدت آفرین است
🔹️در میان اعیاد شیعه #عید_غدیر از همه حتی از #عید فطر و قربان بالاتر است؛ چراکه این عید حاوی یک مضمون والاتر به نام ولایت است. با عنایت به بیانات مقام معظم رهبری چند سطری درباره غدیر می نگارم.
🔹️اندک تفحصی در مضمون رسالتهای الهی این مطلب را می رساند که در طول تاریخ، خط روشن نبّوت و رسالت، دست به دست گشت، تا به نبىّ مکرم خاتم رسید و در پایان زندگی پیامبر اکرم، در حادثه #غدیر متبلور شد.
🔹️در میان اعیاد شیعه عید غدیر از همه حتی از عید فطر و قربان بالاتر است؛ چراکه این عید حاوی یک مضمون والاتر به نام ولایت است.
📎مشاهده کامل یادداشت_کلیک نمایید 👇
https://rasanews.ir/fa/news/760113
،،،_____________________،،،
》ما صدای رسای حوزهایم
》#کانال_خبرگزاری_رسا ✔️👇
🆔 @rasanewsagency 👈
عکس/ صفحه نخست روزنامههای دوشنبه ۴ تیر ۱۴۰۳
وحدت کلید پیروزی ؛
«التماس به غرب» برنامه نیست ؛
رمز موفقیت شهید رئیسی «ما میتوانیم» است ؛
«دور دوم» در کمین ۳ نامزد پیشتاز ؛
برخی از تیترهای روزنامههای دوشنبه چهارم تیر ۱۴۰۳ است.
https://www.mashreghnews.ir/photo/1616864
هدایت شده از بصیرت
💢تجلی غدیر در جمهوری اسلامی
🔹تمدنهای بشری هیچ گاه بدون حکومت نبودهاند. در طول تاریخ، در هر سرزمینی که تمدن و حکومتی شکل گرفته است، حاکمانی در آن اعمال قدرت و حاکمیت کردهاند. در این میان، یک سؤال همزاد دولتها شکل گرفته است که «چه کسانی باید حکومت کنند؟» این سؤال همواره ذهن بخشی از حکیمان و فیلسوفان را به خود مشغول کرده و پاسخهای متفاوتی به آن ارائه شده است.
🔸در یونان باستان، متفکرانی چون افلاطون معتقد بودند، حکومت را باید به فیلسوفان سپرد تا با علمی که به حقیقت اشیاء و امور دارند، بهترینها را برای جوامع تدبیر کنند! برخی دیگر از حکومت اعیان و اشراف و ثروتمندان سخن گفته و نظامهای آریستوکراسی و الیگارشی را پیشنهاد دادهاند. برخی دیگر معتقد بودند حکومت باید در اختیار جنگآوران و صاحبان قدرت و زور قرار گیرد تا امنیت را برای مردم تضمین کنند.
🔹آخرین تدبیر انسان سکولار غربی مبتنی بر عقلانیت ابزاری، سپردن امور کشورداری به نمایندگان مردم است که از آن با عنوان «دموکراسی» یاد میکنند. به زبان ساده، در این الگو هر فردی که «اکثریت مردم» وی را برگزینند، میتواند در جایگاه حکومت بنشیند. الگویی که عملاً به حاکمیت الیگارشی سرمایهداری تبدیل شده و افکار عمومی از طریق ابزار رسانه فریفته شده و...، اما آنچه در این میان ذبح شده، شایستهسالاری، اخلاق و عدالت بوده است!
🔸نگاه اسلام به حکومت با مکاتب غربی تفاوت دارد و بر انسانیت و اخلاق و عدالت استوار است و به این سؤال که «چه کسی حق حاکمیت دارد؟» پاسخ منحصر بهفردی ارائه میدهد. پاسخ این پرسش را میتوان در ماجرای غدیر دنبال کرد. به فرموده رهبر حکیم انقلاب: «ماجرای تعیین غدیر، ماجرای تعیین ضابطه است، تعیین قاعده است. یک قاعدهای در اسلام درست شد؛ پیغمبر اکرم در ماههای آخر عمر، این قاعده را وضع کرد؛ آن قاعده چیست؟ قاعده امامت؛ قاعده ولایت(۱۳۹۵/۶/۳۰)».
🔹حکومت اسلامی را در یک کلام میتوان حکومت رهبری الهی دانست که به سبب دارا بودن ویژگیها و معیارهایی در این جایگاه قرار گرفته است. این ویژگیها عبارتند از: «فقاهت، عدالت و درایت.» در زمان حضور امام معصوم(ع) مطلق این صفات در امام جمع بوده و رهبری و زمام امور جامعه اسلامی در اختیار اوست؛ اما در زمان غیبت، رهبری در نظام اسلامی در اختیار اسلامشناسان عادلِ مدیر است. همان که از او با عنوان «ولی فقیه» یا «رهبری انقلاب اسلامی» در قانون اساسی یاد شده است.
🔸قرار گرفتن رهبری الهی در رأس نظام مردمسالاری دینی و پیوند ناگسستنی آن با مردم در طول این سالها توانسته است کشتی انقلاب را از طوفانهای گوناگون عبور داده و همه نقشههای دشمن را نقش بر آب کرده و در دهه پنجم عمر انقلاب، جمهوری اسلامی را به نماد تحقق عینی «غدیر» در قرن پانزدهم هجری قمری مبدل کند!
#حرفروز
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
14.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️
احاديث الرسول الاعظم (ص)
فضائل اميرالمؤمنين (ع)
⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️
https://eitaa.com/akhbarmofidah1
⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️
الْحَمْدُ لِلَّهِ
الَّذِی جَعَلَنَا
مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ
بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ
وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ
⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️
https://eitaa.com/akhbarmofidah1