هدایت شده از بانک پاورپوینت رایگان
آسیب شناسی عزاداری.ppt
12.88M
✳️پاورپوینت آسیب شناسی عزاداری و روضه خوانی
📚کانال بانک پاورپوینت👇
@bankpowerpoint
✳️برای دوستان خود فوروارد کنید.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
هدایت شده از بانک پاورپوینت رایگان
پاورپوینت 883💠
#مناسبتی
موضوع : حجاز تا کربلا
*کیفیت عالی ، 27 اسلاید
@bankpowerpoint
👇👇👇
هدایت شده از بانک پاورپوینت رایگان
حجازتاكربلا.pps
1.48M
✳️پاورپوینت حجاز تا کربلا
📚کانال بانک پاورپوینت👇
@bankpowerpoint
✳️برای دوستان خود فوروارد کنید.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
هدایت شده از بانک پاورپوینت رایگان
پاورپوینت 884💠
#مناسبتی
موضوع : عبرتهای عاشورایی
*کیفیت عالی ، 30 اسلاید
@bankpowerpoint
👇👇👇
هدایت شده از بانک پاورپوینت رایگان
عبرت هاي عاشورا.zip
34.66M
✳️پاورپوینت عبرتهای عاشورایی
📚کانال بانک پاورپوینت👇
@bankpowerpoint
✳️برای دوستان خود فوروارد کنید.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
📚📚📚📚📚📚📚📚
🔰 معرفی چند کتاب در بابِ
حضرت سیدالشهداء
(سلام الله علیه)
💠 حضرت آیة الله سید موسی شبیری زنجانی (حفظه الله):
🔸 در میان کتابهای مقتل، مقتل ابی مخنف قابل اعتناست. اصل خیلی از روضهها در این مقتل است. ابو مخنف شاگرد حضرت امام صادق (سلام الله علیه) بود. در تاریخ طبری در قسمت تاریخ کربلا عمده مطالب از این مقتل نقل شده است.[1]
🔹 در باب مقتل، نفس المهموم حاج شیخ عباس قمی نیز کتاب خوبی است.
🔸 برای آگاهی از احوال انصار ابا عبد الله (سلام الله علیه) إبصار العین فی أحوال أنصار الحسین (سلام الله علیه) نوشته شیخ محمد سماوی کتاب خوبی است. وی خیلی متتبّع و متقِن بود.
🔹 همچنین کتاب فداکاری هفتاد و دو تن و یک تن یا عنصر شجاعت نوشته مرحوم حاج میرزا خلیل کمرهای کتاب خوبی است. وی در تألیف کتابش از مدارک مورد اعتنا نقل کرده است. کتاب دیگر ایشان در باب زندگانی مسلم بن عقیل ع از بهترین کتب در باره آن حضرت است.
🔸 مقتل لهوف یا ملهوف نیز کتاب خوبی است، منتهی حاجی نوری همه آن را قبول نکرده و معتقد است که سید بن طاوس این مقتل را در سنین جوانی و دوران نپختگی نگاشته است،[2] ولی آقای استادی در نقد شهید جاوید به تناسبی از مقتل سیّد دفاع کرده و نوشته است که خود سیّد در کتاب اقبال که از کتب اخیر و مهمّ اوست، از کتاب ملهوف به بزرگی یاد و مطالبی آن را تأیید میکند.[3]
📚 (شب نهم محرم 1432)
[1]. تاریخ الطبری، ص 250-360.
[2]. وی در خاتمه مستدرک ج۲، ص 452 نوشته است:
فإنّه [أی: السید ابن طاوس] ما أسند فیها [أی: فی مصباح الزائر و الملهوف] شیئاً من الأخبار و القصص و الأعمال و الأدعیة و الزیارات إلی مأخذ، و فیها ما هو مأثور بسند أو أسانید متعدّدة: ألفها فی عنفوان عمره – کما یأتی -، ثم غیّر طریقته فی سائر مؤلّفاته، و بنی علی ذکر المأخذ و لو دعاء صغیر و عمل حقیر.
همچنین در صفحه 456 همان جلد نوشته است:
إنّ السید ألّف المصباح فی أوّل تکلیفه، قال رحمه الله فی کتاب الإجازات: «فصل ممّا ألّفته فی بدایة التکلیف من غیر ذکر الأسرار و التکشیف: کتاب مصباح الزائر و جناح المسافرثلاث مجلّدات، انتهی». و إشاؤه فی هذا السنّ هذه الأدعیة یعدّ من خوارق العادة، و منه یظهر وجه عدم المشابهته – کالهوف – لسائر مؤلّفاته من ذکر الأسانید و بیان الأسرار.
[3]. ابن طاوس در اقبال ج۳، ص ۵۷ در فصل «فیما نذکره من عمل یوم عاشوراء» نوشته است:
فیجلس الإنسان فی العزاء لقراءة ما جری علی ذریة سیّد الأنبیاء (صلوات الله جلّ علینا و علیهم) و ذکر المصائب الذی تجددت بسفک دمائهم و الإساءة الیهم، و یقرأ کتابنا الذی سمّیناه بکتاب: «اللهوف علی قتل الطفوف» و إن لم یجده قرأ ما ذکرناه هاهنا...
#تاریخ
🆔 @Dar_Masire_Feghahat
هدایت شده از فقه و احکام رهبری (leader.ir)
⬛️ ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن ایام سوگواری سالار شهیدان ابا عبدالله الحسین (علیه السلام) و یاران با وفای ایشان، جهت دسترسی هرچه بهتر کاربران گرامی به احکام عزاداری موجود در کانال، هشتگ های مرتبط با این موضوع، تقدیم حضورتان می گردد:
#احکام_عزاداری
#احکام_نذر #عزاداری_و_نماز
#دسته_عزاداری #نذر_زن #احکام_نذری #اسماء_متبرکه
#اموال_عزاداری #دسته_عزاداری
#احکام_محرّم
#حضور_در_تجمعات_عزاداری
#اشتغال_در_عاشورا
#مصرف_پول_عزاداری
#لباس_سیاه
#احکام_گریه_نامحرم #صدای_نامحرم
#احکام_هبه #تغيير_و_تبديل_نذر
#حق_الناس
#آلات_موسیقی_برای_عزاداری
#احکام_بيت_المال #اموال_دولتي
#تعظيم_شعائر_اسلامي
#اجازه_شوهر_براي_مجلس_عزاداري
#رعایت_حال_دیگران_هنگام_عزاداری
#مراسم_عزاداری_بانوان #هم_نوايى_زنان #مداح_مرد #هم_نوایی_زنان_با_مداح
#ایام_سوگواری #نوع_پوشش_در_ایام_عزا #لباس_شاد
#عزاداری_برای_اهل_بیت #جلسات_هفتگی #روضه_هفتگی #هیئت
🆔 @leader_ahkam
هدایت شده از تنبیه الأمة
⁉️یزید بر علیه امام کودتا کرد یا امام علیه یزید قیام کرد؟
📝 تحلیلی جدید پیرامون ماهیت قیام سیدالشهداء
🖋آیت الله سیداحمد مددی
❌نفی ادعای قصد بیعت با یزید
با قرائن متنی که ما داریم، این که امام قصد بیعت با یزید را در کربلا و بعد از قضایای مسلم داشته، نادرست و نامربوط است. در همان تاریخ طبری که معمولا مبنای بقیه نقلها از این کتاب است و یا در مقتل ابومخنف که این سه مطلب نقل شده است، در ادامه متن اسم عقبةبنقیاس ذکر شده است و مطلبی از او نقل شده که حقیقت امر را مشخص میکند. این فرد از نزدیکان امام بوده و روز عاشورا ترسیده و امام را تنها گذاشته است. وی آدم زرنگ و چابکی بوده و توانسته فرار کند و نقلهای زیادی از وقائع کربلا دارد و نقلهایش هم معمولا قابل استناد است، چرا که همیشه همراه امام بوده است. عقبةبنقیاس در ادامه روایت میگوید: من همیشه در کنار امام بودهام و هیچ وقت از این حرفها نزد. اصلا قصد بیعت با یزید را نداشت. طبری و دیگران، با این که آن نقل را آوردهاند، اما خودشان این عبارت را هم آوردهاند که مشخص میکند این عبارت را دقیق نمیدانستهاند. به خاطر این قضایا و قرائن زیادی که هست این عبارت نامربوط است و سندیت دقیقی ندارد و به احتمال زیاد توسط دیگران جعل شده است.
✅ تحلیلی جدید پیرامون قیام سیدالشهداء
🔹من تحلیلی از واقعه عاشورا دارم که قرائن تاریخی فراوانی هم برایش دارم و از صدر اسلام تاکنون کسی این تحلیل را بیان نکرده است. حتی یکی از محققان عاشورا ـ در تهران ـ که حدود 20 نظر در مورد عاشورا را جمع کرده است، با من تلفنی صحبت کرد و وقتی بنده تحلیل خودم را گفتم میگفت: ما با این همه تحقیق این نظر را تا به حال از کسی نشنیدهام. تحلیل بنده این است که امام حسین علیهالسلام علیه یزید قیام نکرد، بلکه یزید علیه امام قیام کرد. به عبارتی بعد از معاویه از یک سو امام حسین علیهالسلام، حاکم اسلامی را فردی میدانست که به احکام و شریعت عامل و عالم باشد و از سوی دیگر جامعه اسلامی نیز حاکمیت امام حسین علیه السلام را پذیرفته بود و امام حاکم بود. در زمان معاویه با صلحی که امام حسن انجام داد، جامعه اسلامی معاویه را پذیرفت ولی بعد معاویه، یزید به هیچ وجه جایگاه حاکم را نداشت و در همان زمان هم در کوفه بحثهای زیادی بر سر حاکمیت یزید بعد از معاویه مطرح شد. لذا قصد یزیدیان این بود که علیه امام کودتا و قیام کنند و ایشان را با محاصره ترور کنند و از بین ببرند تا بدون رقیب حاکمیت یزید را اثبات کنند. جو جامعه اسلامی به هیچ وجه یزید را به عنوان حاکم نمیپذیرفت و معاویه با ارعاب و پول میخواست جا برای یزید باز کند ولی جامعه اسلامی بعد از معاویه، یزید را در حد حاکم اسلامی نمیدانست لذا بیعت با او را خیلیها حرام میدانند چه برسد به امام حسین علیهالسلام که خود را حاکم به حق میدانست و جامعه اسلامی ایشان را حاکم میدانست، لذا ایشان بیعت با مثل یزید را حرام میدانست.
ادامه در فرسته بعد👇👇👇
هدایت شده از تنبیه الأمة
ادامه از فرسته قبل 👆👆👆
🔹قرائنی هم برای این تحلیل داریم؛ مثلا یزیدیان در عاشورا، راه را بستند و نگذاشتند کسی بیاید و با ارعاب و پول، نیرو جذب کردند تا جلوی حرکت یاران امام حسین علیهالسلام را به کربلا ببندند. این نشان میدهد که امام یارانی داشت و جامعه اسلامی تا آخرین لحظه قصد داشت از حاکم اصلی خودش حمایت کند ولو به شمشیر و جنگ؛ برای مثال در تاریخ داریم که راههای کوفه را بستند و به زور از پیوستن به ایشان جلوگیری کردند و بعضیها هم به زور و از راه شط خود را به امام رساندند. یا در تاریخ نقل است فردی که در بعضی نقلها داماد امام هم معرفی شده است، با 12 هزار نفر از بصره به سمت کربلا راه افتاده بود و وقتی رسید که واقعه کربلا رخ داده بود. همچنین قضایای حر و غیره نشان میدهد که اینها قصد ترور امام را داشتند و حاکمیت خودشان را با وجود امام در خطر میدانستند؛ لذا حاکم جامعه اسلامی امام بود و میخواستند با حذف ایشان، با ارعاب حکومت خود را تشکیل دهند. علاوه بر بصره و کوفه، از مناطق مختلف اسلامی نیز گروههایی قصد پیوستن به امام را داشتند که خیلیها دیر رسیدند و بعدها قیامهایی را انجام دادند.
🔹همچنین امام در جاهای مختلف بیان کردند که « مَا الْإِمَامُ إِلَّا الْحَاكِمُ بِالْكِتَابِ الْقَائِمُ بِالْقِسْطِ الدَّائِنُ بِدِينِ الْحَقِّ الْحَابِسُ نَفْسَهُ عَلَى ذَاتِ اللَّهِ وَ السَّلَامُ.» این نشان میدهد که امام و حاکم جامعه اسلامی در نظر امام کسی بود که توانایی اجرای احکام الهی را داشته باشد و یزید را به عنوان حاکمی اینچنین نمیپذیرفتند.
🔹با توجه به قرائن فوق حاکم جامعه اسلامی امام بوده و این همان شجره طیبهای است که از زمان پیامبر بود؛ یزید نیز همان شجره خبیثهای است که علیه جریان حکومت اصیل کودتا میکند. همچنانکه ابوسفیان علیه پیامبر اقدام میکرد ولی هیچکس او را حاکم اسلامی نمیدانست یا معاویه علیه امیرالمومنین علیه السلام در جنگ صفین اقدام میکرد و باز هیچ کس او را حاکم اسلامی نمیدانست. در زمان امام حسین علیهالسلام هم یزید میخواست همین کودتا را رقم بزند و لذا راهها را بست، میخواست به زور برای خودش بیعت بگیرد تا به جامعه اسلامی بفهماند که امام با او بیعت کرده است و در نهایت در کربلا ایشان را محاصره و شهید کردند. در حالی که جامعه اسلامی امام را حاکم میدانستند. لذا عبارت درستتر در مورد حرکت امام حسین علیهالسلام این است که بگوییم امام قیام نکردند علیه یزید بلکه یزید با کودتا علیه امام حرکت کرد و به عبارتی یزید علیه امام قیام کرد و با ارعاب و نفوذی که داشت، ایشان را ترور کرد.
#قیام_سیدالشهداء
https://eitaa.com/Tanbiholomah
هدایت شده از 🇮🇷خبر طلاب
✅#معرفی_کتاب
👈 کتاب دو جلدی شهادت نامه امام حسین (ع) ، الحق یکی از بهترین کتابها درباره تاریخ زندگی امام حسین(ع) و وقایع کربلا می باشد که کاری تحقیقاتی و مهم از سوی پژوهشگاه قرآن و حدیث به مدیریت سابق مرحوم ری شهری می باشد.
در ابتدای جلد دوم این کتاب هم به صورت مفصل درباره یاران امام حسین (ع) صحبت کرده که منبع خوبی برای افرادی که دنبال این موضوع هستند می باشد.
مقتل ها و روضه های خوب و معتبری هم در این کتاب یافت می شود.
👈 دانلود رایگان جلد اول 👈 اینجا
👈 دانلود رایگان جلد دوم 👈 اینجا
🇮🇷 #خبر_فوری_طلاب
http://eitaa.com/joinchat/1026359310Cd87a388a56
هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
🔹آیتالله حائری شیرازی🔹
🔸تأثیر تبلیغ🔸
شما طلاب حتماً قضیۀ مرحوم کربلایی کاظم ساروقی خوانده اید. قبر ایشان در قبرستان حاج شیخ، نزدیک حرم مطهر است. مرحوم آیت الله العظمی نجفی جزء #ادله ای که برای عدم تحریف کتاب الله می آورد این است که کربلایی کاظم که به طریق غیر عادی قرآن حفظش شده بود، همین قرآن فعلی را می خواند! آنقدر هم همراه این قضیه، قرائن وجود داشت مبنی بر اینکه این مسأله غیر عادی است، که حدی ندارد.
آیت الله مکارم شیرازی می گوید هر قرآنی به دست کربلایی کاظم می دادیم و می گفتیم فلان آیه، ایشان قرآن را باز می کرد و همان آیه آمده بود! این یعنی یک خبری است دیگر. هر وقت دعوتش می کردند و یک لقمۀ مشتبه ای خورده بود، می گفت که جلویم را پرده گرفت، سیاه شد. بعد می گفت تو که پولت مشتبه بود، چرا کربلایی کاظم را دعوت کردی؟ می رفت جایی و غذا را استفراغ می کرد!
کربلایی کاظم می گوید ماه رمضانی بود و مبلّغی آمد توی روستای ما. گفت: کسی که زکات ندهد، لباسش اشکال دارد. من به بابایم گفتم: «بابا زکات بده»، گفت: «من ندارم بدهم». گفتم: پس زمین سهم من را جدا کن. قبول کرد. سهم من را جدا کرد و من شروع کردم زکاتم را می دادم. بعد این جریان برایم پیش آمد!
ببینید؛ یک طلبه ای می رود تبلیغ می کند که معلوم نیست این طلبه، اصلاً حتی تا کتاب لمعه خوانده بود یا نه؟! یک طلبه رفته آن حرف را زده، او هم گیرنده اش قوی بوده و آن را گرفته. یعنی به این علم، عمل کرد. پس انسان وقتی می رود برای تبلیغ. از یک کلمۀ او ممکن است کربلایی کاظم پیدا بشود! همین برایش بس است! هزار تا مسخره هم که بکنند اشکالی ندارد. این زخم زبان ها، این زحمت ها، این ناراحتی ها، اینها را می دانید که #خدا_میبیند. شما وقتی فهمیدید این کار لازم است، باید انجامش داد. گاهی با یک کلام شما، یک نفر کربلایی کاظم پیدا می شود.
@haerishirazi
هدایت شده از بسیج اساتید،طلاب و روحانیون خراسان رضوی
ره توشه محرم.pdf
3.95M
🔰 ویژه اساتید، طلاب و روحانیون بسیجی
🏴 رهتوشه محرم
📖۱۵ گفتار پیرامون نهضت عاشورا
محتوای تبلیغی-بصیرتی ویژه محرمالحرام ۱۴۴۵ ه.ق ۱۴۰۲ ه.ش
✍پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) به سفارش نمایندگی محترم ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
#ماه_محرم
🔸@BasijAsatidkh