eitaa logo
اخبار سیاسی روز
3.4هزار دنبال‌کننده
50.6هزار عکس
23.5هزار ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌿السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
🔺 خانم ایکیوسان! جهت اطلاع حضرت امام(ره) سال ۱۳۶۸ مرحوم شدند. بعد ساختمان اوایل دهه ۷۰ با نظر امام به موسسه مطالعات زنان داده شده؟؟؟؟؟😐 یعنی معصومه ابتکار یک تنه تو خالی بستن، دست حسن کلید و ارز جهانگیری و نوبخت چاخان رو از پشت بسته! خدا پدر پینوکیو رو بیامرزه...
✍️تاملی دوباره در وقایع بیروت مطمئنا بسیاری از خوانندگان این متن معتقدند اسرائیل و کشورهای غربی پشت سر انفجار بیروت بودند و این حادثه یک سناریوی از پیش طراحی شده برای زمین زدن حزب الله و دولت حسان دیاب بود. اما شواهد کاملا عکس قضیه را به ما می گوید و اعتراضات دیروز بیروت تایید کرد که نه تنها فاجعه انفجار یک طراحی شوم نبوده و به ضرر حزب الله تمام نشد ، بلکه موقعیت این جنبش را نیز تثبیت کرد. برای اثبات نظریه فوق چند دلیل متقن می شود مطرح کرد: 1️⃣انفجار در شمال بیروت رخ داده که پایگاه اصلی اجتماعی و اقتصادی جریان ۱۴ مارس است* . امید اصلی غرب و اسرائیل در لبنان برای تضعیف حزب الله و مقابله با آن همواره به این ائتلاف بوده ، درصورتی که اکنون بدنه اجتماعی آن ضربه شدیدی خورده و اقتصاد آن نابود شده است . در شورش دیروز ( که خیلی ها را در ایران ترسانید) علاوه بر توهین به تصاویر نخست وزیر ، رئیس جمهور و دبیرکل حزب الله ، آدمک های حریری و جعجع نیز به دار کشیده شد که علامتی از خودجوشی اعتراضات توده های خشمگین آسیب دیده از حادثه داشت. حتی مردم ناراضی با سنگ به خودروی حامل سعد حریری حمله کردند‌. 2️⃣ انفجار ، از محل پایگاه های حزب الله و مردم پشتیبان آن نسبتا دور بود و می توان گفت جز برخی کارگران طایفه شیعه که در حادثه تلخ کشته شدند، بدنه اجتماعی حامیان مقاومت و مراکز معیشتی آنان در جنوب پایتخت ، آسیب ندیده و سازماندهی آنان کماکان پابرجاست . 3️⃣ در انفجار بندر بیروت *نزار نجاریان* ، دبیرکل حزب کتائب ( از دشمن ترین جریان ها نسبت به مقاومت و متحد غرب و حتی اسرائیل ) کشته شد. سوال اینست *اگر انفجار برنامه ریزی شده بود، چرا غرب گراها حداکثر آسیب را دیدند ؟* 4️⃣بندر بیروت و مراکز تجاری ، تفریحی و اقامتی اطراف آن اصلی ترین راه ارتزاق و تجارت کلان سران القوات ، کتائب ، المستقبل و... است که همواره تدارکاتِ فعالیت های آنان را تامین می کرد ؛ از بین رفتن این‌گلوگاه ، یعنی نابودی تجارت مخالفان جریان ۸ مارس ،فشل شدن توان بسیج عمومی و تضعیف پایگاه مردمی آنان.
5️⃣ اتفاقات سفر مکرون برخلاف نظر اکثر عوام، نشان داد پاریس کاملا غافلگیر شده و رئیس جمهورش از موضع انفعالی رفتار می کند. *برای مثال وی از خلع سلاح حزب الله بر اساس قطعنامه ۱۵۵۹ صحبت نکرد و صرفا اعلام داشت : سلاح این جنبش باید فقط برای لبنانی ها باشد نه ایران* . سخنان ناهوشمندانه مکرون برای تجدید نظر در *میثاق وطنی* سال ۱۹۴۳ نیز نه تنها به ضرر جریان شیعه و مقاومت نیست ، بلکه نشان از ناآماده بودن و مغشوش بودن اذهان الیزه نشینان طی روزهای پس از حادثه داشت. پیمان ملی ۱۹۴۳ در زمان اوج قدرت و اکثریت جمعیتی مسیحیان مارونی ( متحدان فرانسه ) بسته شد، در صورتی که در سالهای اخیر جمعیت شیعه در لبنان غالب است و اگر قرار بر تغییر ساختار سیاسی باشد، حزب الله و امل منتفع خواهند شد. *مکرون دیروز نیز رسما به ترامپ گفت : تحریم ها علیه حزب الله نتایج عکس دارد و بهتر است لغو شوند ؛ معنای حرف رئیس جمهور فرانسه آیا معنایی جز پذیرفتن قدرت حزب الله و مقاومت توسط اروپا و غرب دارد؟* 6️⃣مواضع آرام و غیر هیجانی مقامات ایران و حزب الله در پی انفجار اخیر و سخنان قاطع دیروز نخست وزیر لبنان مبنی بر ایستادگی در برابر آشوب های کور ، نشانگر اشراف کامل جریان ۸ مارس بر کشور و تحت کنترل بودن عروس خاورمیانه توسط دولت منتخب دارد‌. حسان دیاب از انتخابات زودهنگام حرف زد زیرا با توجه به وضعیت افکار عمومی ، نتیجه احتمالی آن را به خوبی پیش بینی کرده است. 7️⃣ اعتراضات دیروز لبنان بدون سازماندهی و رهبری بود و اتفاقا بر اساس تصاویر منتشره ، حریری و جعجع نیز در نوک اعتراضات قرار داشتند؛ در صورتی که وقایع بعد از ترور رفیق حریری در اوایل ۲۰۰۵ و تابستان داغ ۲۰۰۸ بیروت ، کاملا توسط یک جریان متحد و پیوسته در داخل و خارج مدیریت میشد و نمی توان میان اتفاقات دیروز و آن سالها خط تقارنی رسم کرد. به همین علت هم به راحتی و ظرف چند ساعت ، با ورود ارتش اعتراضات پایان یافت. در نتیجه باید گفت سیاست مخالفان مقاومت در داخل و خارج از لبنان ، تحریم اقتصادی و شوک منفی بر معیشت لبنانی ها بود ، اما حادثه تلخ انفجار ، اگر چه فشارهایی را بر شهروندان این کشور وارد خواهد آورد لکن موجب *شکسته شدن تحریم های مالی* علیه آنان شده و غربی ها برای عقب نماندن دوستانشان از رقیب ، بی شک خسارت ها را جبران خواهند نمود‌.
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ادعایِ سنگینِ نادرطالب زاده درباره انفجار مهیب بیروت در برنامه پخش زنده
کدام گشایش اقتصادی؟ چند نکته درباره وعده تازه روحانی 🔸آقای روحانی هفته گذشته گفت: "در جلسه سران قوا، طرحی بحث شد و نظرات بسیار به هم نزدیک بود. اگر این طرح به نتیجه برسد و رهبری موافقت کنند، گشایشی به لحاظ اقتصادی ایجاد می شود. یکسال زمان زیادی برای حل مشکلات است و مردم خواهند دید که طرح های زیادی افتتاح می شود". 🔸پس از این اظهارات معما گونه، گمانه زنی ها اوج گرفت؛ که اغلب هم، یا نادرست بود و یا ربطی به گشایش اقتصادی نمی توانست داشته باشد؛ "برداشته شدن تحریم ها، تصویب FATF، بازگشت ارز های صادراتی، برداشت مجدد دولت از صندوق توسعه ملی، ایجاد کانال جدید مبادلات مالی، و عرضه سهام عدالت به جا ماندگان ". 🔸آنچه محتمل تر به نظر می رسد، پیش فروش نفت یا پیش فروش اوراق ارزی بر پایه نفت است. دولت، نفتِ دو یا سه سال آینده را به مردم می فروشد و در تاریخ سر رسید، با نرخ روز ارز و نفت، اقدام به باز پرداخت می گند. 🔸پیش بینی می شود از این طریق، حداقل پنجاه هزار میلیارد تومان درآمد نصیب دولت در سال آخر فعالیت شود، اما دولت آینده را با بدهکاری سنگین دیگری مواجه می کند. بنابر اعلام کارشناسان، دولت با شیوه های اوراقی مشابه، 250 هزار میلیارد تومان تعهد برای دولت بعدی به ارث گذاشته است! 🔸مردم و کارشناسان حتما از "خبر خوش" استقبال می کنند؛ بلکه طبق وعده روحانی، از همان صد روز اول منتظر خبر خوش هستند اما متاسفانه، خبرها غالبا بر عکس از آب درآمده است. 🔸یک علت این است که آرزوی میوه چینی، مستلزم تدارکی زمان بر و توام با زحمت است. متاسفانه آقای روحانی از ابتدا، بر سهل اندیشی و تصمیمات پر هزینه و مبتنی بر "آماده خوری و حاضری طلبی" اصرار داشت.
🔸دولت بر همین سیاق، بلافاصله اقدام به واگذاری امتیازات مهم در مذاکرات، و همزمان، حذف سهمیه بندی بنزین، ترجیح واردات لجام گسیخته و چشم پر کن بر حمایت از تولید، و رونق اقتصادی نمایشی کرد. 🔸اما حباب این رویکرد بادکنکی، پس از چهار سال ترکید و وضعیت نابسامان فعلی را رقم زد. گشایش اقتصادی، نه چیستان است و نه کاری جادویی. 🔸این وضعیت، صرفا با تغییر رویکرد مدیریتی، رفع موانع کسب و کار، مبارزه با قاچاق و فرار مالیاتی، مبارزه مافیای بانکی سوداگر، مهار و هدایت نقدینگی، و حمایت از تولید به ویژه در حوزه پیشران ها (مسکن، کشاورزی، لوازم خانگی، خودرو، و حوزه های دانش بنیان) به سر و سامان می رسد. 🔸دولت می تواند با ارائه لایحه دو یا حتی سه فوریتی به مجلس (و در مسیری توام با شفافیت و اطلاع رسانی به کارشناسان و نمایندگان) در روال قانونی حرکت کند. 🔸رئیس مجلس امروز گفت "درباره گشایش اقتصادی، سوالاتی مطرح است. طرح مطرح در شورای هماهنگی قوا، فقط در صورتی که نظرات کارشناسی در جزئیات آن مدنظر قرار گیرد، می تواند به اهداف خود برسد. در این زمینه اختلاف نظرهای کارشناسی وجود دارد و هنوز هیچ طرحی قطعی نشده است". 🔸این که دولت در هفت سال گذشته، بعضا اهتمام لازم برای سیاست های کلی نظام و راهبرد های ابلاغی رهبری را نداشته -چنان که درباره اقتصاد مقاومتی و برجام و... دیدیم- اما دائما از رهبری برای پیشبرد ایده های خود هزینه کرده، خلاف مصلحت و مروّت است. 🔸مخصوصا که پیشاپیش برای آرزو و ایده دولت، فضا سازی می شود؛ اگر رد شود، مدعی می شوند دولت می خواست فلان گره را بگشاید اما نظام نگذاشت! 🔸اگر هم مجوز داده شود، پس از ناکامی دولت، ادعا می شود اقدام صورت گرفته، تصمیم نظام و رهبری بود! این به دور از صداقت است. البته حساب استثناها جداست؛ اما نباید برای تبدیل استثنا به قاعده، فضا سازی و شانتاژ کرد.
🔴 پاسخ سپاه به تحریک‌های آمریکا بعد از ترور سردار قاسم سلیمانی توسط آمریکا و پاسخ موشکی ایران به آن، مدتی سکوت در بحث نظامی بین دو طرف برقرار شد؛ اما اخیراً ایالات‌متحده آمریکا دست به سلسله اقداماتی در منطقه خلیج‌فارس و اطراف ایران زده که تنها ترجمه دقیق برای آن تحریک ایران است. این اقدامات با ارسال کشتی ویژه به منطقه خلیج‌فارس و انجام رزمایش با اماراتی‌ها آغاز شد. در این تمرین‌های نظامی، تصرف جزایر، عملیات آبی‌خاکی و مقابله با قایق‌های تندرو نیز تمرین شد. استقرار جنگنده‌های اف۲۲، اف۳۵ و اف۱۵ در کنار سامانه‌های پاتریوت در اطراف ایران خصوصاً در داخل عربستان، از دیگر اقداماتی بود که در این چند وقت توسط آمریکا انجام شده بود. در مقابل نیز چندین مورد رهگیری و عملیات محاصره شناورهای آمریکایی در منطقه خلیج‌فارس توسط شناورهای ایرانی انجام شده و نیز می‌توان رزمایش پیامبر اعظم ۱۴ را نیز پاسخ سنگین‌تر به این تحرکات دانست.