نتیجه القای پیروزی قبل از برگزاری انتخابات چیست؟
🔹در روزهای اخیر برخی چهره های نزدیک به یک نامزد انتخابات ریاست جمهوری، در اظهاراتشان در تجمعات انتخاباتی و فضای مجازی، در اقدامی قابل تامل قاطعانه از پیروزی نامزد مورد نظرشان پیش از برگزاری انتخابات سخن گفته اند و بدین شکل شور و هیجانی کاذب را در بین هواداران ایجاد میکنند.
🔹این القای پیروزی پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و مشخص شدن نتایج -عمدا یا سهوی - می تواند آسیب های جدی و خطرناکی را برای فضای جامعه در پی داشته باشد.
🔹در جریان انتخابات سال ۸۸ نیز برخی چهره های نزدیک به میرحسین موسوی خط القای پیروزی را پیش از برگزاری انتخابات آغاز کرده بودند.
🔹در روزهای اخیر هم، جنس اظهارات و نوشتار برخی از چهره های جریان اصلاحات مشابه رفتار آنها در سال ۸۸ بوده و این نگرانی را ایجاد کرده که هدف آنها از القای پیروزی پیش از برگزاری انتخابات چیست؟
🔹بطور مثال یکی از اعضای دولت روحانی در تجمعی انتخاباتی با قاطعیت اعلام کرده که ما شنبه ۹ تیر از رئیس جمهور پزشکیان استقبال میکنیم.
🔹بهتر است نامزد این جریان به اینگونه رفتارها پیش از آنکه دردسر ساز شود واکنش نشان داده و با چهره های رادیکال مرزبندی کند.
#انتخابات
@akhbarsiasirooz
⭕️ مسئلهی شخصی در کار نبود
دکتر شهاب اسفندیاری نوشت:
🔹۱- مسئلهی آقای فاضلی مسئلهی شخصی نبود. مسئلهی عمومی شده بود. ماجرای او را روزنامههای اصلاحطلب تیتر یک کرده بود. او را نماد «استادان اخراجی» کرده بودند. به دروغ، قطع همکاری با او را به دولت فعلی نسبت میدادند، در حالیکه در دولت قبل انجام شده بود.
🔹۲- رییس وقت دانشگاه شهید بهشتی - منصوب دولت روحانی - دربارهی قطع همکاری با ایشان در همان سال توضیحات عمومی داده بود. آیا دکتر فاضلی همان زمان سخنان رییس دانشگاه را تکذیب کرده بود؟ چرا او در این سه سال اسناد مؤید ادعای خود را منتشر نکرده است؟
🔹۳- سوال در مورد «اخراج استادان» را من مطرح نکردم. دکتر پزشکیان به این سؤال پاسخی کلی داد که سوءتفاهم ایجاد میکرد. انگار که هزاران استاد اخراج شدهاند. من از اخراج ناحق هیچ استادی دفاع نمیکنم. اما میدانستم که با تعدادی از استادان به دلیل تخلف یا فقدان شرایط قطع همکاری شده.
🔹۴- این که مشاوران یا اعضای ستاد یک نامزد انتخاباتی که شعار قانونگرایی و عدالت میدهد قانونشکنی کرده باشند مسئلهای شخصی نیست. مسئلهی عمومی است. اشاره به آن یا پرسش از آن به شکل صریح و رو در رو هم کاملا اخلاقی است. این که بجای پاسخ مستند و مستدل تهمت میزنند، کاملا گویا است.
🔹۵- عجیب است که وقتی دکتر انتظامی در میزگرد فرهنگی با حضور آقای دکتر قالیباف به پرونده دو نفر از فعالان رسانهای اشاره کرد، بسیاری کف و سوت زدند و تشویق کردند. کسی نگفت چرا به مسائل شخصی افراد در میزگرد فرهنگی اشاره میشود. مشخص است که دوستان معیار دوگانه دارند.
🔹۶- این که آقای فاضلی در این متن توضیحی مفصل، هیچ مستندی در خصوص مجوز هیأت امناء دانشگاه شهید بهشتی برای تصدی سمتهای مختلف در ریاستجمهوری و وزارت نیرو در دوران عضویت پیمانی منتشر نکرده به قدر کافی گویا است. با مظلومنمایی نمیتوان حقیقت را پوشاند.
🔹۷- من از آقای دکتر جبلی درخواست میکنم فرصتی فراهم کنند تا در برنامهای زنده آقای دکتر فاضلی و نمایندگانی از دانشگاه شهید بهشتی و وزارت علوم تمام مدارک و مستندات در خصوص نحوهی جذب ایشان و نیز دلایل عدم موفقیت ایشان در تبدیل وضعیت از پیمانی پس از ۸ سال را ارائه کنند.
🔹۸- اعضای هیات علمی پیمانی، حداکثر ظرف ۵ سال باید با احراز شرایط علمی لازم از وضعیت پیمانی به رسمی آزمایشی تبدیل وضعیت شوند. اگر نتوانند با مصوبه هیات رییسه برای سال ششم و هفتم به آنها فرصت داده میشود. اگر باز نتوانند با مصوبه هیات امنا برای سال هشتم به آنها فرصت داده میشود.
🔹۹- این که یک عضو هیات علمی بعد از ۸ سال هم نتواند شرایط لازم برای تبدیل وضعیت را به دست آورد بدین معنی است که یا پروندهی علمی ضعیفی دارد، یا حضور فعالی در دانشگاه ندارد. تصدی سمت و ماموریت اعضای هیئت علمی پیمانی هم بدون مصوبه هیات امنا مجاز نیست.
🔹۱۰- تصور این که در ۸ سال دولت روحانی که آقای فاضلی روابط نزدیکی با مقامات ارشد دولت داشته و در مرکز بررسیهای استراتژیک و وزارت نیرو سمت داشته، دانشگاه شهید بهشتی با او برخورد سیاسی کرده و مانع تبدیل وضعیت او شده دور از انتظار است. اگر بود که ایشان معترض میشد.
🔹۱۱- برخلاف ادعای کذب آقای دکتر فاضلی، من هیچ خصومت شخصی با او نداشته و ندارم. اصلا تاکنون جز در یک برنامه عمومی نمایش فیلم، او را از نزدیک ندیده بودم. با نگاه استعمارزده او، ادبیات ژانر فلاکت و فروپاشیاش، تئوریزه کردن تسلیم و ستیز با خودکفایی توسط او البته موافق نبودم.
🔹۱۲- از خدمات دکتر فاضلی همین بس که عیناً سند تهیه شده توسط برنامه «ایران ۲۰۴۰» دانشگاه استنفورد را در مرکز بررسیهای استراتژیک ترجمه کردند تا با حمایت برخیها به عنوان «سند سازمان برنامه و بودجه» منتشر شود و با مصوبه دولت یک کارگروه برای اجرای آن با حضور ۶ عضو دولت تشکیل شود.
🔹۱۳- خط محوری این برنامهی آمریکایی مقابله با شعار خودکفایی در محصولات کشاورزی بود. برای اجرای این برنامه دکتر فاضلی از مرکز بررسیهای استراتژیک به وزارت نیرو نقل مکان کرد و ریاست یک مرکز جدید را برعهده گرفت. در همهی این مدت او عضو هیات علمی پیمانی بود و موظف به خدمت در دانشگاه.
🔹۱۴- بدیهی است هر دانشگاهی انتظار دارد در دورهی خدمت پیمانی، استادان تعهد و مسئولیتشناسی نسبت به انجام وظایف هیات علمی را اثبات کنند. اگر یک عضو - بنا به تصریح رئیس وقت دانشگاه شهید بهشتی - در دو سال حتی دو ماه هم در دانشگاه حضور نداشته، طبعا دلیلی برای تمدید قرارداد او نیست.
@akhbarsiasirooz
⭕️ صحتسنجی ادعای سعید جلیلی
🔹آیا آمریکا از شبکه سلامت ایران الگوبرداری کرده است؟!
@akhbarsiasirooz
اخبار سیاسی روز
طرفداران پزشکیان تو برج میلاد نشستن برنامه رو نگاه میکنن، این اشرافیگری ها به کنار ببینید برای این
تعصب قبیله
به زشت ترین شکل ممکن
آنها که چپ های سابق و ائتلاف بعدی چپ و راست تحت عنوان اصلاح طلبی را در طول این سالها مطالعه کرده اند، می دانند که قبیله گرایی، یک رسم قدیمی در این مجموعه است.
تعجب می کنید که چرا به شکل کاملا قبیله ای، از بد اخلاقی و رفتار زشت محمد فاضلی در تلویزیون ، جانبداری و حتی تحسین کردند؟
اینها همان سیاست زدگانی هستند که وقتی شهردار شان ، با شلیک پنج گلوله همسرش را کشت، گفتند: کشت که کشت، دیه اش رو میده! بعد هم انواع تهمت های ناروا و زشت را به همسر بی پشت و پناه وی زدند، چون قبیله و کس و کار نداشت.
همان ها که ۱۴ هزار میلیارد تومان فساد در صندوق ذخیره فرهنگیان را «معوقات بانکی» خواندند و دستگاه قضایی را به خاطر پیگیری برای بازگرداندن پول معلمان، فرهنگیان ملامت کردند!
همان قبیله ای که رئیس دولت شان، پنهانی به رئیس قوه قضائیه پیغام و هشدار داد که اگر سراغ مفاسد اقتصادی و زد و بندهای برادر و دستیار ارشدم بروید، جنگ می شود!
جماعتی که تحریم ها را دو برابر، و تورم را ۶۰ درصد کردند و با این وجود، گفتند که دولت برجام، خیلی دستاورد اقتصادی داشت!
فروش نفت را به زیر ۳۰۰ هزار بشکه رساندند، اما به جای ملامت آمریکای کلاهبردار و عهد شکن، مجلس را ملامت کردند که چرا قانون اقدام متقابل را برای بازدارندگی تصویب کرده است.
بعدش هم که همت دولت رئیسی را در پنج برابر کردن فروش نفت و دور زدن تحریمها دیدند، با وقاحت گفتند هنر و همت دولت خودمان نبود، تصمیم دولت بایدن برای شل کردن پیچ تحریم ها بود!
@akhbarsiasirooz
13.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آقای پور محمدی شما مسئول بودید؛ چرا با پولشویی مبارزه نکردید؟ عدهای خودشان ناکارآمدند؛ میگویند نمیشود!
@akhbarsiasirooz
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رئیس مرکز تحقیقات صداوسیما: در اغلب نظرسنجیها ۳ نامزد خیلی به هم نزدیک هستند
🔹تا همین امشب که نظرسنجی میدانی ما تمام شد کماکان درصد بالایی از افرادی که گفتهاند رای میدهیم هنوز تصمیم نگرفتهاند به چه کسی رای بدهند.
🔸در اغلب نظرسنجیها ۳ نامزد خیلی به هم نزدیک هستند. تا به امروز میشود گفت که اگر شرایط همین باشد به احتمال زیاد انتخابات به دور دوم کشیده میشود.
@akhbarsiasirooz
♦️اهواز گرمترین شهر بزرگ جهان شد
🔹پایگاه hotcitiesworld گزارش کرده که در حال حاضر اهواز با دمای ۵۱ درجه گرمترین شهر بزرگ جهان است.
@akhbarsiasirooz
زبـــــان دنیــــــا
🔻 اینا نمیتونن با مردم خودمون درست صحبت کنن، اونوقت مدعی صحبت به زبانِ دنیا هستن
@akhbarsiasirooz
مشکل ما اصولگرایان
🔹مشکل جریان اصولگرایی ( انقلابی های سابق) اینست که غرق در منیت خودخواهی و باند بازی و گروه گرایی شده است. در همین چند هفته منتهی به انتخابات گروه های اصولگرا تا توانسته اند خود تخریبی کرده اند و همدیگر را متهم به فساد یا ناتوانی و....کرده اند و هرکس فقط باند و گروه خودش را تنها شایستگان در کره خاکی برای قبضه کردن قدرت در دولت می پندارند.
🔹اما در طرف مقابل کسانیکه بانی مشکلات موجود در جامعه هستند با زیرکی یک دست و متحد شده اند ،شعار وحدت میدهند حرف از درد مردم میزنند، شعار عدالت میدهند، پرچمدار وفاق ملی و فراجناحی و فرا باندی شده اند و....
🔹دیشب پزشکیان و پورمحمدی بیشتر تکیه و همت خود را برای هم درد نشان دادن خود با مردم گذاشتند ، سعی کردند خود را فرا باندی و جناحی معرفی کنند و مدعی تشکیل دولت با استفاده از ظرفیت نخبگان در همه جریانات و گروه ها شده اند. شعار عدالت را از اصولگرا گرفته اند و خود را پرچمدار عدالتخواهی معرفی میکنند.
🔹آن طرف طرفداران جلیلی و قالیباف در حال تیکه پاره کردن هم هستند و هر کدام تنها باند و گروه خود را شایسته تشکیل دولت میدانند. عدالتخواهی و مردم داری را فراموش کرده اند و گرفتار ادبیات توسعه و الگوها و نظریات توسعه ای شده اند که نتایج آن مشخص است ....
@akhbarsiasirooz
مسئولان قضایی فردا با رهبر انقلاب دیدار میکنند
🔹در آستانه ایام شهادت مظلومانه شهید دکتر آیتالله بهشتی و ۷۲ تن از یاران شهید ایشان به دست جلادان منافق و نیز روز قوه قضاییه، رئیس و مسئولان ارشد دستگاه قضا صبح فردا شنبه دوم تیرماه ۱۴۰۳ با رهبر انقلاب دیدار خواهند کردند.
@akhbarsiasirooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پزشکیان دیشب کنایهای به محمد فاضلی زد
«ما افرادی تربیت میکنیم که نمیتوانند با دو نفر ارتباط بگیرند. تا گیر میکنه قهر میکنه میذاره میره»
@akhbarsiasirooz