💢رهبر انقلاب صبح امروز: مجمع تشخیص مصلحت جایگاه رفیعی در نظام دارد / نقش مشورتی این مجمع جدی و خیلی مهم است
♦️مجمع تشخیص مصلحت نظام، یک مجموعهی بسیار مغتنم برای نظام جمهوری اسلامی است. چون متشکل است از افراد نخبهی مجرب که مجموعهی این مجمع میتواند یک نگاه همهجانبهای به مسائل کشور داشته باشد. این مجمع خیلی جایگاه رفیع و مغتنمی در نظام جمهوری اسلامی دارد و میتواند داشته باشد. و مستمر است این جایگاه، در آینده هم همینجور است.
♦️در بین شماها کسانی بودند که مقامات عالیهی دولتی یا تقنینی یا قضایی داشتند، میدان کار را میشناسند و میدانند که اجرا یعنی چه، تقنین یعنی چه، این مجموعه نقششان در مسئلهی سیاستهای کلی نقش مشورتدهی است که این مشورتدهی را دست کم نباید گرفت، این خیلی مهم است.
♦️نفس اینکه یک مجموعهای مینشینند، فکر میکنند، کار میکنند، بررسی میکنند و به یک نتایجی میرسند. نفس این مشورتدهی خیلی مهم است؛ یعنی حالا درست است که ما آن چیزی که به مجمع میفرستیم فکر و مشورت شده است لکن خیلی فرق میکند که مشورت این جمع مهم، پای این باشد یا نباشد. لذاست که استفاده میکنیم، ذهن ما را باز میکند، گاهی ممکن است آن چیزی که بعنوان مشورت گفته شده مورد تأیید قرار نگیرد اما خود آن یک فکر جدیدی را ایجاد و یک راه جدیدی را روی ما باز کند.
@akhbarsiasirooz
💢رهبر انقلاب: این اغتشاشات یک حرکت خودجوش نیست، دخالت دشمنان در آن واضح و مورد تأیید همه است/هدف دشمن مشغول کردن مسئولان با مسائل روزمره است
♦️انسان وقتی نگاه میکند میبیند این کاری که حالا دشمن دارد انجام میدهد در این زمینه یک کار انفعالی است، یک کار واکنشی است، عکسالعملی است. یعنی ملت ایران در فاصلهی کوتاه، چند تا حرکت بزرگ انجام داده، این حرکتهای بزرگ درست صد و هشتاد درجه نقطهی مقابل سیاستهای استکبار جهانی است. اینها ناچار شدند عکسالعمل نشان بدهند؛ برای اینکه بتوانند خلأهایی را که برای آنها بوجود آمده پر کنند این کارها را شروع کردند، برنامهریزی کردند، پول خرج کردند، افراد زیادی را به میدان آوردند، از شخصیتهای سیاسی دنیا، از آمریکا، اروپا، جاهای دیگر.
👈🏻 آن چند تا حرکتی که گفتیم ملت ایران انجام دادند:
♦️اولیاش؛ آن حرکت عظیم مردم بخصوص جوانها بود در قضیه کرونا. این حضور عجیبی که مردم ما و جوانها پیدا کردند در هیچ جای دنیا سابقه ندارد یعنی تا آنجایی که ما خبر داریم هیچ خبری از اینگونه حضور، حضور مردمی در جاهای دیگر نیست. حضوری که از دفن جنازهها در آن روزهای اول تا بقیهی کارهایی که انجام گرفت، تولید واکسن و ماسک، تأمین انواع و اقسام نیازها و بعد کمک مؤمنانه و... این نشان دهندهی دو چیز بود: یکی اینکه ملت ایران با نشاط و زنده و سر حال است، دوم اینکه ملت ایران متدین است، به مسائل دینی و ارزشهای دینی پایبند است.
♦️آخریاش مسئلهی اربعین بود، چه راهپیمایی میان نجف و کربلا و کاظمین و چه راهپیماییهای عظیم داخل کشور بعنوان راهپیمایی جاماندگان.
♦️البته بین این دو، آن پدیدهی بینظیر سرود حماسی «سلام فرمانده» هم بود که از مرزها فراتر رفت، دهها میلیون جوان و نوجوان را در دنیا به خودش جذب کرد. اینها مسائلی است که بار اول است در دنیا دارد اتفاق میافتد. یک سرودی در یک کشوری تولید بشود، بعد آن تکثیر بشود در چندین کشور دیگر و ... این بروز ملت ایران در محیط منطقه و فراتر از منطقه، آن هم به این شکل.
♦️ اینها چیزهایی است که دشمن اینها را میبیند و در قبال آن نمیخواهد ساکت بنشیند، در مقابلش این کارها را انجام میدهد، مینشینند برنامهریزی میکنند که اول مهر را در ایران مثلاً فرض کنید که مشغول به اغتشاش کنیم و [مانند] اینها. این یک نکتهی بسیار مهمی است، حرکت دشمن حرکت انفعالی است، ابتکار دست ملت ایران است. خدا را شکر و بحمداللّه.
♦️امروز دخالت دشمنان در این حوادث اغتشاشات خیابانی مورد تأیید همه است. این جور نیست که حالا یکی ادعا کند که به چه دلیل. نه، همه قبول دارند. یعنی واقعاً روشن و واضح شده است. حتی صاحبنظران بیطرف خارجی هم تصریح کردند به این معنا؛ قبول دارند که این تحریکات یک چیز خودجوش درونی نیست.
♦️البته ممکن است از یک زمینههایی استفاده کرده باشند. لکن تحریکات تبلیغاتی و اثرگذاری فکری و اینها، ایجاد هیجان، تشویق، راه نشان دادن و ... اینها کارهایی است که واضح است که دارد انجام میگیرد.
♦️حکم اینهایی که میآیند در خیابان یک جور نیست؛ بعضیها یا عامل دشمناند یا اگر عامل دشمن هم نیستند همجهتِ با دشمناند، با همان اهداف میآیند در خیابان. بعضیها هم نه، هیجانزدهاند، اینها یک حکم ندارند. این دستهی دوم را با کار فرهنگی باید درست کرد. دستهی اول را نه، مسئولین قضایی و امنیتی موظفند کارهایشان را انجام بدهند، این که حالا کسی بگوید که آقا فضا را امنیتی نکنید بله ما هم موافقیم تا آنجایی که ممکن است فضای کشور نباید امنیتی بشود. اما کار فرهنگی در جای خودش، کار غیرفرهنگی هم در جای خودش، بایستی انجام بگیرد به اینها توجه بکنید.
♦️مراقب باشید حواستان با این چیزها [حوادثی مثل اغتشاشات اخیر] پرت نشود، از کارهای اصلی نمانید. یکی از این اهداف دشمن همین است که حواس مسئولین و مدیران و موظفین کارهای اساسی را پرت کنند، مشغول کنند به این چیزهای روزمره.
♦️حواستان پرت نشود. کارهای اساسی را انجام بدهید. مسئولیتهایی که برعهده گرفتید، چه مربوط به داخل کشور، سازندگیهای بزرگ، کارهای بزرگ، قانونگذاریهای کارآمد، کارهای مهم قضائی یا کارهایی که مربوط به خارج از کشور است، سیاستهای خارجی و ترتیباتی که وجود دارد، اینها را مواظب باشید لنگ نشود.
♦️حواستان به این حوادث جزئی در مقابل چشم منعطف نشود به طوری که از کارهای اصلی باز بمانید. یکی از اهداف دشمن همین است که مسئولین را با این چیزها مشغول، سرشان را گرم کند، مشغول کند، از کار اصلی باز بمانند. انشاءاللّه این جور نخواهد شد. مسئولین به کارهای خودشان خواهند رسید. همهی وقت را بگذارید برای کارهای اساسی کشور و کارهای پیشرفت کشور.
@akhbarsiasirooz
پیشبینی تیتر بیبیسی و عنترنشنال درباره سخنان امروز حضرت آقا
@akhbarsiasirooz
تاملی در نوع موضعگیری رهبر انقلاب پیرامون ناآرامی های اخیر
🔺چند هفته قبل که تازه ناآرامی ها داشت اوج می گرفت، نوشتم که «برای کسانی که فتنه 88 را از نزدیک دیدند، اتفاقات چند روز گذشته شوخی است.»
و حالا که زمان بیشتری می گذرد، قرائن بیشتری برای آن ادعا دارم. از جمله مقایسه روند موضع گیری های کمرنگ رهبر معظم انقلاب نسبت به ناآرامی های اخیر در مقایسه با موضع گیری های پررنگ ایشان در فتنه سال 88.
🔹فتنه سال 88 که از خرداد ماه آغاز و تا دی ماه (مجموعا 8 ماه) ادامه داشت فتنه سنگین، فراگیر و پیچیده ای بود. به قدری که از همان فردای انتخابات تا 8 ماه بعد از آن رهبر معظم انقلاب بارها و بارها درباره آن صحبت کردند. تقریبا در هر دیداری و به هر مناسبتی ایشان چند دقیقه ای را به صحبت درباره اتفاقات آن سال و حواشی بعد از انتخابات اختصاص می دادند و از ابعاد مختلف آن فتنه صحبت می کردند به طوری که بعدا مجموعه بیانات ایشان فقط در سال 88 درباره فتنه تبدیل به یک کتاب جداگانه شد.
اما درباره ناآرامی های اخیر تا به امروز ایشان چگونه موضع گیری کردند؟
🔹اولین سخنرانی ایشان بعد از شروع ناآرامی ها در 30 شهریور 1401 در دیدار با پیشکسوتان دفاع مقدس بود. جایی که خیلی ها انتظار داشتند رهبر انقلاب مفصل یا حداقل به صورت جزیی اشاره ای به آشوبها داشته باشند اما ایشان حتی یک کلمه در این باره صحبت نکردند. چرا؟ چون هرچقدر صدای این اتفاقات در رسانه های خارجی و ماهواره ای بلند بود در بین توده های مردم ضریب کمتری داشت.
🔹تقریبا دو هفته بعد نیز (11 مهر 1401 ) در مراسم مشترک دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری، رهبر انقلاب به سخنرانی پرداختند و تنها در بخشهایی از سخنانشان به این غائله اشاره کرده و ضمن اشاره به نقشه های خارجی برای ایجاد ناامنی در کشور تاکید کردند که مواضع «برخی چهرههای ورزشی و هنری هیچ اهمّیّت ندارد؛ روی این نباید حسّاسیّت به خرج داد.»
🔹امروز هم که ایشان با اعضای دوره جدید مجمع تشخیص دیدار کردند، ضمن بیان نکاتی درباره جایگاه و وظایف مجمع تشخیص جمله ای مهم را خطاب به مسئولان یادآورد شدند: «مراقب باشید این مسائل حواس شما را پرت نکند و از کارهای اصلی و اساسی باز نمانید.»
🔻 آنالیز سخنان رهبر انقلاب درباره ناآرامی های اخیر در سه دیدار اخیرشان نشان میدهد
🔹 در مجموع نوع موضع گیری و جملاتی که ایشان درباره این اتفاقات بیان کرده اند، کاملا متفاوت با فضای سال 88 است.
🔹 تفاوت اصلی نیز در اینجاست که در اتفاقات سال 88 بخش زیادی از مردم دچار شبهه شده بودند و به همین خاطر حداقل در روزهای اول پس از برگزاری انتخابات، یک جریان قابل توجه هم در خیابان حضور داشت اما در جریان اغتشاشات اخیر هرچقدر جنگ رسانه ای جهانی قوی و محکمی علیه جمهوری اسلامی وجود دارد اما جریان اجتماعی قابل توجهی با افراد حاضر در کف خیابان همراهی نمی کند و به جز هسته های آشوب چند ده نفره پراکنده، اثری از همراهی مردم با آنها وجود ندارد.
🔹این شاید مهمترین تفاوت آشوبهای اخیر با حوادث سال 88 است که هم مشاهدات عینی و خیابانی آن را تایید می کند و هم نوع موضع گیری رهبر انقلاب درباره آن.
🔹رهبر انقلاب درباره آشوب های سال 88 همان ابتدا از لفظ «فتنه» استفاده کردند چون حق و باطل به شدت به هم ممزوج بود و افراد زیادی از توده های مردم دچار سوال بودند، اما در ناآرامی های اخیر ایشان از لفظ «اغتشاش» استفاده کردند چرا که از همان ابتدا مرز بین حق و باطل مشخص بود و به همین خاطر هیچ بخش قابل توجهی از مردم دچار شبهه نبودند.
🔹به همین خاطر با گذشت 20 روز از شروع ناآرامی ها علیرغم اینکه مردم از موضوعات مختلف اقتصادی و معیشتی گلایه دارند اما روی خوشی به این مدل تجمعات نشان نمی دهند زیرا می دانند شورش های بی سر و بی هدف، نه تنها امکان بهتر کردن اوضاع را ندارد بلکه سرنوشت قطعی آن از بین بردن محسنات فعلی است.
@akhbarsiasirooz
⭕️ چرا کار فرهنگی به تنهایی در حوادث پس از وفات مهسا امینی کفایت نمیکند؟! چرا نباید از کار امنیتی و قضایی در این نوع حوادث غفلت کرد؟!
✍️ رهبر انقلاب در دیدار با اعضای دوره جدید مجمع تشخیص مصلحت نظام فرمودند: اینکه برخی میگویند فضا را امنیتی نکنید بله ما هم موافق هستیم و تا آنجایی که ممکن است فضا نباید امنیتی شود اما کار فرهنگی جای خود و کار قضایی و امنیتی هم در جای خود.
👈 در اینباره بیشتر بخوانید:
1️⃣ حوادث پسا وفات مهسا امینی نشان میدهد که اینبار دشمن نه تنها بسیار گسترده و آشکارتر بلکه با روشهای امنیتی و اطلاعاتی پیچیدهتری نیز وارد عملیات شده است. حجم هماهنگیها و لایههای مختلف سازماندهی شده از رسانه تا کف خیابان نشان میدهد که نمیتوان از این سازمان شکل گرفته به راحتی گذشت. بدین معنا که این سازمان و ساختار شکل گرفته بر اساس طراحیهای امنیتی و اطلاعاتی صورت گرفته و همچنین خطر آفرینی آن برای امنیت کشور به اتمام نرسیده و برای مقابله و از بین بردن آن راهی جز اقدام امنیتی و اطلاعاتی نیست. اساسا برای کور شدن چشم فتنهانگیزان و عوامل پشت صحنه راهی جز کار امنیتی نیست. باید در نظر گرفت که کار فرهنگی مربوط به محیط داخلی است و علاوه بر همه اقشار جامعه شامل بخشی از جمعیت فریب خورده، نوجوانان هیجانی شده و جوانان دچار خطا و اشتباه قابل تخفیف و اغماض نیز هست ولی مواجه کامل با این حوادث علاوه بر کار فرهنگی، خنثی سازی اقدامات دشمن و عوامل آن از طریق کار اطلاعاتی و امنیتی است.
2️⃣ در این نوع چالشهای فراگیر امنیتی و اجتماعی متاسفانه عدهای با ژست روشنفکری چنان جنبه کار فرهنگی در افکار عمومی را برجسته و علل بوجود آمدن حوادث را فقط به این موضوع و حل مسأله را هم تنها به آن ربط میدهند که نقش آفرینی دشمن در افکار عمومی کمرنگ میشود و حتی تقصیر کل ماجرا را به داخل برمیگردانند. بالتبع پس از چنین خطاها و آدرسهای غلط مطالبه طبیعی و عاقلانه تنبیه عوامل دشمن توسط قوه قضاییه نه تنها در میان بخشی از مردم کاهش پیدا میکند بلکه برخی احکام صادر شده برای تنبیه کوچک برخی عوامل دشمن که حتی متناسب با بزرگی جرم آنها هم نیست، به راحتی در بخشی از افکار عمومی دچار خدشه و شبهه میشود. ضمن اینکه اقدام قضایی یک جنبهاش اجتماعی و فرهنگی است، یعنی تنبیه افراد به منظور غفلتزدایی به خصوص از قشر جوان جامعه هم است که عاقبت و تباه شدن افرادی که عامل یا همسو با دشمن شدهاند را مشاهده کرده و عبرت بگیرد.
3️⃣ تجربه فتنههای گذشته و حوادث مشابه نشان میدهد که غفلت و یا کوتاهی از تکمیل کامل پروسه و همه جانبه کار امنیتی و قضایی و یا عدم استمرار و جدیت در آنها سبب شده که در برخی حوادث جدید گاهی از همان غفلتها آرامش کشور ضربه بخورد.
@akhbarsiasirooz
🔴عکس متفاوت از سخنان درگوشی احمدی نژاد در حاشیه دیدار اعضای مجمع با رهبری
🔹عکسی از گفتگوی محمود احمدی نژاد با رئیس قوه قضائیه در حاشیه دیدار اعضای دوره جدید مجمع تشخیص با رهبر انقلاب جلب توجه کرد.
@akhbarsiasirooz
🔴 نمونهای از پمپاژ دروغ رسانه های خارجی
🔹در حالی که رهبری امروز صبح با اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام در حسینیه امام خمینی جلسه داشت ، کارشناس شبکه صدای آمریکا دیشب مدعی شده بود رهبر ایران را به مازندران منتقل کرده اند!!
#خاک_بر_سرتان
@akhbarsiasirooz
نمایش شخصیت یا اجزای بدن؟
✍️وندی شلیت (نویسنده آمریکایی)
نوع پوشش یک زن جوان بدون اینکه خودش متوجه باشد می تواند او را به یک وسیله سرگرمی راه رونده برای مردان تبدیل کند و یا برعکس گاهی باعث میشود مردم به ویژگی های درونی او توجه کنند. بسیار دیده ام دختر نوجوانی در ایستگاه اتوبوس یا فروشگاهی ایستاده است و با خوشحالی به جلو نگاه می کند در حالی که یک مرد ۷۰ ساله از پشت سر به لباس های بدن نمای او خیره شده است اگر با این دختر صحبت کنی احتمالاً میگوید دارد با پوشش خود شخصیت خود را نشان می دهد اما مردی که پشت سر اوست دقیقاً برعکس این را می بیند یعنی اجزای بدن او را که همه زنان دیگر هم دارا هستند.
دختران به عفاف روی می آورند چاپ نهم صفحه ۱۷۰
@akhbarsiasirooz
🔥جاسوس انگلیس از نزدیک اغتشاشات را هدایت کرد
🔺روزنامه جوان در خبری به افشای نقش یک جاسوس انگلیسی پرداخته و نوشته است:
🔹دست خارجی در اغتشاشات اخیر حالا بهتر از هر زمان دیگری لمس میشود.
🔹بنا بر خبری که یک منبع آگاه ارائه کردهاست، استفانی القاق، مدیرکل خاورمیانه در وزارت خارجه انگلیس، چند روز پیش از آغاز آشوبها وارد کشور شده و از نزدیک روند اغتشاشات را در ایران مدیریت کردهاست. القاق فقط در یک مورد، سه ماه پیش با مقامات صهیونیستی راجع به ایران گفتگو کرده است.
🔹حضور پررنگ دشمن خارجی در اغتشاشات به بهانه فوت مهسا امینی، فقط محدود به هدایت انگلیسی پروژه آشوب مهرماه در ایران نیست، پیوند بهائیت با سلطنتطلبان و اروپاییها برای غارت جان و مال ایرانیان در بخشی از بیانیه وزارت اطلاعات پیرامون ماجراهای اخیر، به عوامل آشوبساز با ذکر جزئیات اشاره شده بود.
@akhbarsiasirooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌🎥بچه تروریست ها در صدا و سیما!!!
⚠️صحبت های جنجالی در مورد حضور سلبریتی هایی که خانواده آنها سابقه عضویت در گروه های تروریستی دارند و در صدا و سیما جولان می دهند.
#حجاب
@akhbarsiasirooz
🔆 زنگ عبرت:
🔴شاهکار اسنپ‼️
♦️امروز مسافر سوار کردم بیحجاب بود. بهش تذکر دادم. در بین مسیر رادیو داشت از دستگیری جاسوس اسرائیل در کرمان میگفت که برگشت گفت خاموش کنید این چرت و پرت ها رو. منم گفتم خانم الان دیگه اعتراض نیست و اغتشاش هست و گفتم مملکت ما ۳۰۰ هزار شهید نداده که اینجور بشه. این پلاک جلوی شیشه ماشینم پلاک برادر شهیدم هست، اتفاقا ما معترضیم به این کارها.
♦️بعد پیاده شدنش از پشتیبانی اسنپ تماس گرفتن که شما حق نداشتی به مسافر چیزی بگی. گفتم جناب وقتی داره به مقدسات و کشورم توهین میکنه من نمیتونم لال بشم. جالبه به جای اینکه ما شاکی باشیم اسنپ برداشته منو غیرفعال کرده که دیگه نمیتونم مسافر بگیر.
فدای یک تار موی بچه های بسیجی
@akhbarsiasirooz
‼️ظلم به زن در جمهوری اسلامی ایران!!
4️⃣ تعداد رشتههای ورزشی بانوان از 7 رشته، به 38 رشته طی 20 سال اول انقلاب افزایش پیدا کرده است.
#عکس_نوشت
📌ادامه دارد....
@akhbarsiasirooz
✅ کرامت زن در جمهوری اسلامی ایران...
5️⃣ تعداد مربیان ورزشیِ خانم در طی ده های اخیر رشدی نجومی داشته و از 9 مربی به 35000 مربی افزایش یافته است.
#عکس_نوشت
📌ادامه دارد....
@akhbarsiasirooz
🔴لوکادیا مهاجم پرسپولیس : برایم عجیب است که خارج از کشور میگویند در ایران امنیت وجود ندارد؛ من اینجا را خیلی دوست دارم.
@akhbarsiasirooz
♦️عکس را با دقت ببینید
🔹ایستاده در حال گفتگو و پاسخ به هزار و یک شبهه ای است که موسسات و سازمان ها و مراکزی ، قرار بوده کارفرهنگی کرده و به آن پاسخ دهند.
🔹این روایتی از پلیس ایران است که هیچ وقت نگذاشتند دیده شود. پلیسی که با چهار عکس و فیلم، بیرحمانه در مجازی ذبح شد.
@akhbarsiasirooz
♦️ایران اینترنشنال که عربستان سعودی همه پول و امکاناتش را می دهد، با ذوق و شوق استوری شایان مصلح بازیکن سابق پرسپولیس را دارد پوشش می دهد.
🔹دقت کردید؟ رسانه ای که تاسیس شده تا ریشه شیعه را قطع کند دارد از دعای فرج شایان مصلح حرف می زند!
🔹ناخودآگاه یاد این بخش از سخنرانی امام خمینی افتادم:
🔹«انگلیسی ها که آمده بودند عراق را گرفته بودند، شنیدم که آن سردارشان دیده بود که یک کسی دارد بالای مأذنه یک چیزی میگوید ـ اذان میگفتند. گفته بود این چیست؟ گفته بودند اذان میگوید. گفته بود که این کار برای امپراتوری انگلستان هم ضرر دارد؟ گفته بودند نه. گفت پس بگوید، هرچه میخواهد بگوید!»
۱۳۵۸/۰۳/۰۸
@akhbarsiasirooz
تقویت گمانهها در خداحافظی با اینستاگرام و واتساپ
🔺بررسی وضعیت فضایمجازی با حضور رئیسجمهور
🔹در جلسه شورایعالی فضای مجازی، گزارشی از وضعیت فضای مجازی کشور و میزان پیشرفت شبکه ملی ارائه و راهکارهای تقویت زیرساختهای شبکه ملی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
🔹در این جلسه با تاکید بر ضرورت توسعه خدمات داخلی و تقویت اقتصاد دیجیتال بر روی شبکه ملی مقرر شد، زیرساختها و سکوهای داخلی توسط دولت تقویت و برای حضور بیشتر کاربران داخلی تمهیدات و تسهیلات لازم پیشبینی شود.
@akhbarsiasirooz
🔸زینب موسوی در قم بازداشت شد
🔺زینب موسوی (کمدین مشهور به امپراتور کوزکو) چهارشنبه صبح در قم بازداشت شد.
🔹یک منبع آگاه در گفتوگو با خبرگزاری صداوسیمای قم از بازداشت زینب موسوی بلاگر هتاک قمی به اتهام دعوت به اعتصاب سراسری و تحریک مردم به شرکت در تجمعات غیر قانونی خبر داد.
🔹وی افزود: این فرد که از ابتدای حوادث اخیر تاکنون با انتشار مطالبی در فضای مجازی به دمیدن در آتش اغتشاشات و دامن زدن به ناامنی در کشور ادامه می داد، امروز در قم بازداشت شده است.
🔻گفتنی است انتشار محتواهای سخیف توسط وی که با استفاده از الفاظ رکیک موجب توهین و تمسخر پوشش بانوان متدین و همچنین استهزاء گویش و فرهنگ مردم قم شده بود، بارها مورد اعتراض اهالی این شهر و علاقمندان به فرهنگ اصیل آن قرار گرفته بود.
@akhbarsiasirooz
💢 عقده !
🔹۱۲ سال همکار بیبیسی بوده و چهار سال هم هست که برای سعودی نشنال کار می کند. با کوله باری از تجربه (!) دو هفته قبل توییت زد و ضمن انکار ضرورت همراهی اکثریت برای "انقلاب" خواندن یک حرکت، مدعی شد اگر فقط سه درصد مردم به خیابان بیایند، پیروزی برانداز ها تضمین است.
♦️تنش داغ بود و هشتگ سازی های رباتیک را جدی گرفته بود. اما چند روز بعد، با شرمندگی توییت را حذف کرد؛ نه خانی آمده و نه خانی رفته!
🔹نه اینکه 97 درصد مردم بی محلی کردند و حتی سه درصد هم همراه نشدند، بلکه آورده اشرار اجاره ای+ همه ظرفیت اپوزیسیون روی هم، چند دهم درصد بیشتر نبود.
♦️ببینید چه سرخوردگی پر دامنه ای است که شبکه i24 رژیم صهیونیستی، ضمن بینتیجه خواندن اغتشاشات گفته: "تعداد معترضین کم است و به جایی نخواهد رسید".
🔹بله با عملیات مجازی شاید بشود به هم ریختگی و تشویش ذهنی به راه انداخت، اما نمی شود جای مردم را پر کرد.
@akhbarsiasirooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😕 شاید آن لحظه که رهبری این حرفا را میزدند آقایان در دلشان میگفتند که این آقا چه میگوید؟
‼️چون خروجی فعلی حوزه در #فناوری_اطلاعات واقعا ضعیف است.
⚠️هر جا به حرفهای این سید حکیم عمل نشد ضربه سنگینی خوردیم!!!
⁉️چنین رهبری را کجای دنیا میتوانید پیدا کنید؟؟؟
#لبیک_یا_خامنه_ای
#مطالبه_گری
@akhbarsiasirooz
💢اعتراف تلویزیون رژیم صهیونیستی به شکست اغتشاشات در ایران
🔹🔸شبکه آی ۲۴ رژیم صهیونیستی اذعان کرد: تعداد معترضین در ایران کم است و هیچ ایدئولوژی اعتراضی وجود ندارد؛ در نتیجه این اعتراضات به جایی نخواهد رسید.
♦️باید شرایط را درست تحلیل کنیم؛ اغتشاشات در ایران به بلوغ، رهبری، برنامهریزی و بینش سیاسی نیاز دارد و در حال حاضر ما هیچکدام اینها را نداریم.
♦️تعداد معترضان خیلی کم است و برای همین به نظر نمیآید در آینده تغییری اتفاق بیفتد.
♦️از لحاظ کمیت فقط گروه سنی خاصی و آن هم با تعداد کمی در اعتراضات شرکت میکنند که نتیجهای در پی نخواهد داشت.
@akhbarsiasirooz
💢دستگیری یک تیم تروریستی در آذربایجان شرقی
فرمانده مرزبانی:
♦️یک گروه تروریستی شامل یک زن و ۶ مرد را بازداشت کردیم.
♦️قصد داشتند در آذربایجان شرقی اقدامات ضدامنیتی انجام دهند.
@akhbarsiasirooz
💢لیدرهای اغتشاشات تجمع مسالمت آمیز کارگران پارس جنوبی دستگیر شدند
🔹🔸معاون سیاسی امنیتی استاندار بوشهر:
♦️لیدرهای اغتشاشات تجمع مسالمت آمیز کارگران پارس جنوبی دستگیر شدند.
♦️در این تجمع مسالمتآمیز عدهای آشوبگر وارد ماجرا شده و چند کانکس آتش زدند که با درایت نیروهای امنیتی و اطلاعاتی لیدرهای اصلی شناسایی، دستگیر و به مرجع قضایی معرفی شدند.
@akhbarsiasirooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴انتقاد رسایی از برخی اصولگرایان ساکت
♦️ برخی سیاسیون ما موقع رأیگیری و پشت میز رفتن، احساس تکلیف میکنند و دائم الحضور هستند ولی موقع بحران، خبری از آنها نیست و نمیدانیم کجا هستند. کاری به اصلاحطلبان ندارم، منظورم بعضی اصولگرایان است.
♦️ میگویند حرف نمیزنیم تا دوقطبی نشود، چطور در انتخابات، خودشان دو قطبیسازی میکنند تا رأی بیاورند؟
@akhbarsiasirooz
🔶 سی ان ان: هشتگ مهسا امینی کار ربات ها بوده است
🔹خبرگزاری آمریکایی سی ان ان نوشت:
تحلیل ها نشان می دهد هشتگی با نام مهسا امینی 52 میلیون توییت به دست آورده است. به گفته تحلیلگران بعضی از این توییتها نشان میدهد که کمپینها دستکاری شده است و احتمالاً پای رباتها، در میان باشد.
🔹تجزیه و تحلیل ها نشان می دهد کسانی که هشتگهای مرتبط با اعتراضات را توییت میکنند «تعداد قابل توجهی از حسابهای جدید ایجاد شده» از زمان شروع اعتراضات ساخته شده اند.
@akhbarsiasirooz