فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توصیف عاشورا از زبان حاج قاسم در جمع رزمندگان
@akhbarsiasirooz
🌿السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
﷽
اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
#یابن_الحسن_جانم_سلام
💠تکلیف ماها را حضرت سیدالشهدا عليه السلام معلوم کرده است، در میدان جنگ از قلت عدد نترسید، از شهادت نترسید.
📚صحیفه نور ، جلد ۱۷ ، صفحه ۶۰
@akhbarsiasirooz
✳️ مراقبۀ بعد از عاشورا
🔻 برای انسانی که به «عاشورا» رسیده است، «مراقبۀ» بعد از عاشورا، مراقبه در مراتب حضور است. چنین فردی باید محاسبه کند که آیا توانسته است به آنهایی که همه چیز خود را در راه «ولی خدا» بذل کردهاند، بپیوندد؟ آیا به جایی رسیده است که حاضر باشد در مقابل ولی خدا قطعه قطعه شود، فقط برای آنکه ولی خدا بتواند یک «نماز» دیگر بخواند؟
📚 مراقبههای عاشورایی ص ۱۱۸
#آیت_الله_میرباقری
#عاشورا
@akhbarsiasirooz
🔹برخی امام گذشته رو عاشقند ولی امام حاضر را نه؛
🔹میدانی چرا؟!!
🔸چون امام گذشته را هر جور بخواهند تفسیر می کنند ولی امام حاضر را باید فرمان ببرند.
"شهید آوینی"
#انتظار_روزی_دلمان
@akhbarsiasirooz
▪️ آیتالله حق شناس:
غربال شدن مردم در آخرالزمان ،
مثل غربال شدن اصحاب امام حسین (عليه السلام)
در شب عاشوراست!
@akhbarsiasirooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کار را به #وقت_خودش انجام ندادند.
🔸اگر شماها (توابین) میخواستید دفاع کنید از امام حسین عليه السلام ، از پیغمبر، از #حریمولایت، از حرکت حق در مقابل باطلِ یزیدی، روز عاشورا باید [کاری] میکردید؛ #وقت را از دست دادید! این تاریخ است.
🔻پ.ن:صرفا جهت اطلاع مدعیان انقلابی !!!
این تاریخ تکرار می شود و عبرت گیرنده ها کم هست.
#فاعتبروا_یا_اولیالابصار
@akhbarsiasirooz
🏴 #روایت_کربلا | زینب کبری فرمود: خدایا این قربانی را از ما قبول کن!
▪️رهبر معظم انقلاب : زینب کبری اون وقتی بدن پارهپاره شدهی برادر را در آن قبلهگاه عشق و محبت و فداکاری و مجاهدت، بر روی زمین افتاده دید، دستها را زیر بدن برد و سر را به طرف آسمان بلند کرد و فریاد زد: «بارالها! این قربانی را از ما قبول کن». او میدانست بر اثر خون شهیدان، قدرتهای طاغوتی بسیاری سرنگون شد. قدرت طاغوتی بنیامیه و قدرتهای بسیاری از بنیعباس، با تكان شديد این طوفان بنیانافکن ستم، بکلی نابود و ویران شد. حکومتهای بسیاری در سرزمینهای اسلامی پدید آمد و اسلام ماند و تشیّع به عنوان رگهی پرتپش و هیجانآفرین اسلام باقی ماند. ۱۳۵۹/۱/۱۰
#ملت_حسین_به_رهبری_حسین
@akhbarsiasirooz
🏴خار مغیلانی که می گویند این است
پای برهنه کودکان و شب تاریک و
فرار از دست دشمن
🖤امان از دل زینب...
@akhbarsiasirooz
🕊ماجرای فرود آمدن امداد غیبی بر امام حسین(ع) در روز عاشورا
🌹امام صادق علیهالسلام فرمودند:
لَمَّا الْتَقَى الْحُسَیْنُ علیه السلام وَ عُمَرُ بْنُ سَعْدٍ لَعَنَهُ اللَّهُ وَ قَامَتِ الْحَرْبُ أَنْزَلَ اللَّهُ تَعَالَى النَّصْرَ حَتَّى رَفْرَفَ عَلَى رَأْسِ الْحُسَیْنِ ثُمَّ خُیِّرَ بَیْنَ النَّصْرِ عَلَى أَعْدَائِهِ وَ بَیْنَ لِقَاءِ اللَّهِ فَاخْتَارَ لِقَاءَ اللَّه.(اللهوف علی قتلی الطفوف، ص۱۰۲)
«از پدرم شنیدم که مىفرمود: هنگامی که حسین علیهالسلام و عمربنسعد ملعون با هم روبهرو شدند و جنگ برپا گردید، خداوند متعال نصرت (امداد غیبى برای پیروزی) را فرو فرستاد، به طورى که بالهاى خود را بر فراز سر حسین علیهالسلام گشود، آنگاه امام بین پیروزى بر دشمنانش و لقاى الهی مخیّر شد، پس امام لقاى الهی(شهادت) را برگزید.»
✅این روایت نشان میدهد که دغدغه امام برای طلب یاری از دیگران برای خود و دفاع از اهل حرمش، صرفا بخاطر این بود که باب هدایت و دستگیری را برای ایشان باز کنند و از طرفی دین خداوند را از طریق اسباب عادی یاری دهند، چرا که نصرت برای امام از طرق غیرعادی از وادی غیب و شهود(مثل آمادگی اجنه برای یاری امام) نازل شده بود و فقط در انتظار اذن امام بود.
◾️راوی روز عاشورا میگوید: «کنار قتلگاه ایستاده بودم و جان دادن امام علیهالسلام را نظاره میکردم. بخدا سوگند! هرگز به خون آغشتهای را ندیده بودم که خون بدنش رفته باشد ولی این چنین زیبا و درخشنده باشد. آنچنان نور چهرهاش خیره کننده بود که اندیشه شهادت او از یادم رفت.»
@akhbarsiasirooz
از امام زمان (عج) سوال شده است که برای کدام مصیبت خون گریه میکنید:
فرمودند:
از اسیری عمه جانم حضرت زینب سلام الله علیها...
#روز_یازدهم
@akhbarsiasirooz
🏴 تصویر هوایی از حضور پرشور و برعنداز سوز عزاداران اصفهانی در روز #عاشورا.
#محرم
این تجمع یکی از هزاران تجمعی هست که در سراسر کشور برگزار شده است.
@akhbarsiasirooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤صلی الله علیک یا علی بن الحسین السجّاد🖤
«الشّام الشّام الشّام»
امام سجاد (عليه السلام) به نعمان بن منذر مدائنی فرمود: در شام هفت مصیبت بر ما وارد کردند که از آغاز اسیری تا آخر، چنین مصیبتی بر ما وارد نشده بود.
@akhbarsiasirooz
#بسيار_بسيار_مهم
🏴 اگر زینبی روایت نکنیم...
1️⃣ یکم. هرجا جنگ فیزیکی بوده، پیش از آن جنگ روایت ها شکل گرفته است. آمریکا به عراق حمله کرد؛ به بهانه نابودی سلاح کشتار جمعی. به افغانستان حمله کرد به بهانه 11 سپتامبر. صدام به ایران حمله کرد به بهانه نقض یک توافقنامه بین المللی.
✔️ بهانه یعنی چی؟ یعنی روایتی از واقعیت که بتواند افکار عمومی را مجاب کند که این هجمه فیزیکی مشروع است.
کربلا نیز همین بود...
2️⃣دوم. زمانه ای را که کربلا ساخت مرور کنید...
شهادت امام حسن و نقض صلح نامه و سب امیرالمومنین و جلوگیری از تفسیر قرآن و ترویج عقاید دروغین مثل جبر و بدعت های آشکار و نصب منافقین در پست های کلیدی و در انتها تلاش برای بیعت گرفتن از تک تک مسلمانان تا همه زشتی ها را رسمیت ببخشد.
▪️ معاویه همه ابزارهای جنگ روانی را بکار بست؛ از تطمیع تا تهدید و تحمیق تا سفیدنمایی خود تا خوارانگاری اهل بیت تا شعارهای دروغین تا شایعه ها و ...
✖️ به بخش هائی از ادبیات نامه معاویه توجه کنید که چطور برای تحمیق دیگران به سیدالشهدا می نویسد: "تقوا پیشه کن و با خویشاوندان خود جنگ نکن...از تو انتظار نداشتم چنین کنی. ...تو داری نقص عهد می کنی. ...خود را خوار نکن"
✔️ خلاصه اقدامات روانی معاویه وارونه نمائی حقایق بود. چنان تصویری از امیرالمومنین ساخته بود که مردم از فرزندانش نیز کینه گرفتند... تا عاشورا رقم خورد...
3️⃣سوم. خطبه منا را ببینید...
خطبه سیدالشهدا دو سال قبل از عاشورا. حضرت در آنجا در میان 700 نفر از صحابه و تابعین سخن گفتند. 2 بند در این خطبه می درخشد. یکی شناساندن ماهیت انحرافی بنی امیه و دیگر انذار و هشدار به علما و خواص. فرمودند چرا مقابل ظلم ها ساکتید؟ بانی ظلم به ضعفا شمائید...شمایی که امربه معروف و نهی از منکر نمی کنید...
4️⃣چهارم. مخاطبان جنگ روانی معاویه را ببینید...
مردم کوفه و شام. اما ایندو متفاوت بودند. مردم شام به شدت دنیاگرا و جاهل و بی قید. اما مردم کوفه نه. مردم کوفه ظاهرا اهل دین بودند اما بی طرف. جامعه ای نیم بند که می خواستند نه با باطل باشند و نه حق. به تعبیر امروزی ها ، مذهبی سکولار و صورتی و عافیت اندیش و محافظه کار.
5️⃣پنجم. شد آنچه نباید می شد...اما همچنان جنگ روایت ها.
خلاصه تقابل رسانه ای ابن زیاد و یزید مقابل اسرا چنین بود: شکست خوردید و این شکست یعنی مغضوب خدائید. خواستند بگویند قلت و مصائب بر حسینیان نشانه باطل بودن و فتوحات ظاهری یزیدیان نشانه حق بودن است.
این دست اقدامات برای تان امروزی نیست؟ بماند. اما ما رایت الا جمیلا مقابل همین دسیسه بود. نفرمود زیبایی دیدم. فرمود جز زیبایی ندیدم. یعنی همه این بلاها و مصائب برای ما جز پیروزی نبود و چنان شرح داد که در تاریخ بماند و دست به دست شود تا امروز...
آن حسینی را که دشمن کشت پیش چشم دوست/ چشم دشمن کور اینک عالمی مجنون اوست
▪️سبک روشنگری حضرت زینب سلام الله عليها و امام سجاد عليه السلام در دو شهر کوفه و شام و در مجالس یزید و ابن زیاد متفاوت بود. در کوفه هشداردهنده تا از خواب غفلت بیدار شوند و اما در شام آگاهی دهنده تا حجاب خرافات و جهل ها برداشته شود؛ این نیز مهمترین درس جنگ روایت ها یعنی مخاطب شناسی است.
در هر دو مجلس عده ای می گریستند. اما در کوفه جماعتی کمر به جبران بستند و در مجلس یزید گروهی جدا شدند و مجلس ختم و عزا گرفتند ...و اینطور شد که کربلا در کربلا می ماند اگر زینب نبود.
6️⃣ششم و در نهایت. و اگر زینبی روایت نکنیم...
در جنگ روایت ها شکست بخوریم باز هم خون ها ریخته می شود. خون عجمیان ها و آرمان ها و رضازاده ها و زینال زاده ها ثمره تسلط موقت روایت دشمن در فضای مجازی بود. برخی مسخ شدند و خون بهترین ها را ریختند.
و اما غلبه دشمن در جنگ روایت ها آنجا شکل می گیرد که اهل خرد و علما و خواص سکوت کنند. ببینند و بگذرند. خطبه منا خاطرتان هست؟ همان. اینجاست که در مارپیچ سکوت خواص، اوباش بپا می خیزند و تلقی قدرت و تسلط برای جبهه باطل می سازند و دو جماعت جاهل (غرب زده و شامی مسلک) و جماعت وسط باز(حزب اللهی سکولار و کوفی صفت) نیز همراهی می کنند. اینجاست که خون ها ریخته می شود. خون بهترین ها. حتی خون انسان کامل. چه بخواهیم و نخواهیم.
@akhbarsiasirooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کل یوم عاشورا یعنی چی؟
مگه هر روز عاشوراست؟
@akhbarsiasirooz
🔹به دهر، هر خبری هست، زیر «خیمه» توست
🔹اگر کسی در دیگر زند ز بیخبری است
⭕️ قابی از مراسم شب عاشورا در هیئت خیمةالعباس علیهالسلام در پادگان ۰۶ تهران
@akhbarsiasirooz
💚 آیا از همسر و بچه های حضرت عباس علیه السلام خبر دارید؟
🌤 حضرت عباس تنها با یک زن ازدواج کردند او لبابه دختر عبیدالله بن عباس بود. لبابه زنی بسیار شایسته پاکدامن و از خاندانی شریف بود او از بهترین زنان زمانه خود و از محبان امام علی علیه السلام بود
🌸 لبابه از حضرت ابوالفضل علیه السلام پنج پسر و یک دختر بدنیا اورد لبابه در کربلا حضور داشت یکی از پسران او بنام قاسم در کربلا شهید شد خود او نیز اسیر شد همراه با سایر اسرا زجر و شکنجه ها را تحمل کرد
💔 پس از ازادی اسرا او به مدینه برگشت. لبابه روز و شب گریه میکرد چندان که بیمار شد و در سن ۲۸ سالگی از دنیا رفت خدای رحمتش کند. فرزندان او مدتی توسط مادربزرگ پاکشان ام البنین سلام الله علیها تربیت شدند اما اوهم دوسال بعد از واقعه کربلا از دنیا رفت و سرپرستی فرزندان به امام سجاد علیه السلام منتقل شد
🌼 گفتنی است هر گاه یکی از فرزندان حضرت عباس ع نزد امام سجاد علیه السلام می آمد اشک بر گونه های حضرت جاری می شد. هدیه کنید به پیشگاه مقدس قمر بنی هاشم حضرت ابوالفضل العباس صلواتی بر محمد و آل محمد.
📚سید بن طاووس اقبال الاعمال ص ۲۸
#تاسوعا #حضرت_عباس
#حضرت_ابوالفضل
@akhbarsiasirooz
معاویه با جنگ شناختی نسلی را با شبهه، تردید و بغض نسبت به علی (عليه السلام) و اولاد طاهرینش تربیت کرد، همانهایی که ظهر عاشورا نماز خواندند، سپس در به شهادت نوه پیامبرشان از هم سبقت گرفتند و روز یازدهم در کنار پیکرهای قطعه قطعه عزیزان زهرا(سلام الله عليها) کشته های کثیفشان را دفن و آن بدنهای مطهر را زیر آفتاب رها کردند.
@akhbarsiasirooz