🔴تصویری پر معنا از فرزندان شهید مرتضی ابراهیمی در کنار تابوت پدر
خواهرها کارشان این است
گهگاهی بی خیال خودشان بشوند
شانه را در مصیبت ها
تکیه گاه بغض های دیگران کنند
این تصویر را ببین
شبیه روضه ی علی اکبر است
آن وقت که زینب رسید و حسین را...
شبیه روضه مادر است
آن وقت که زینب رسید و حسن را...
#من_به_فکر_زینبم
🔺امید دولت تدبیر به چه کسی بود؟🙄
🔸با شدت گرفتن حمایتهای مقامهای جمهوریخواه و دموکرات دولت و کنگره آمریکا از اغتشاشات اخیر در ایران، هیلاری کلینتون چهره شناخته شده دموکراتها هم با یک پیام حمایتآمیز توییتری از اغتشاشگران منتشر کرده و درباره آنچه که «سرکوب معترضان» خوانده، به شدت ابراز نگرانی کرده است.
👈هیلاریکلینتون همونیه که حسن روحانی و اعضای دولتش آرزو داشتند به جای ترامپ، اون رأی بیاره و اگه بیاره خیلی با مردم ایران مهربونه و زیر برجام نمیزنه و ...؛ حالا از آشوبگرها حمایت کرده! بینش سیاسی دولت تدبیر رو کجای دل جا باید داد؟
🔴مدیر پیام رسان ایتا از بی مهری و بی توجهی دولت به پیام رسانهای ایرانی پرده برداشت
⏪تلگرام با ۵۰ هزار سرور در مقابل ایتا با تنها ۷۰ عدد سرور.....
«محسن غفاری» مدیر پیام رسان اجتماعی بومی ایتا در گفتوگو با کیهان درخصوص علل کند شدن پیام رسانهای بومی در روزهای اخیر اظهارداشت: زمانی که اینترنت در حالت قطع قرار میگیرد، کاربران نمیتوانند به پیامرسانهای غیربومی دسترسی داشته باشند بنابراین به استفاده از پیامرسانهای بومی روی میآورند و حجم زیادی از درخواستها ایجاد میشود و این در شرایطی است که پیامرسانهای بومی با توجه به محدودیتها، توانایی ارائه خدمات مطلوب به مانند پیام رسانهای غیربومی ندارند.
غفاری افزود: قاعدتاً زمانی که سرورها و سختافزار مورد نیاز تامین نشده باشد نمیتوان به درخواستهای کاربران پاسخ داد در نتیجه این پاسخها با کندی ارسال خواهد شد و کاربران ناراضی خواهند بود.
🔻غفاری در پاسخ به این سؤال که چه میزان از وعدههای دولت پس از فیلترشدن تلگرام در اردیبهشت 97 در قبال پیامرسانهای بومی عملیاتی شد؟، گفت: متاسفانه وعدههای دولت تنها در حد دادن 10 تا 20 سرور عملی شد! از دیگر سو اعلام کردند که پیام رسانهای بومی برای تقویت و افزایش توان خدماتدهی میتوانند وام پنج میلیارد تومانی دریافت کنند، اما در شرایطی که کاربران در پیامرسانهای غیربومی حضور دارند حتی اگر ما اقدام به گرفتن وام کنیم تنها خودمان را به خاطر توسعه زیرساخت ملی مقروض کردهایم و باید ماهی 200 میلیون تومان قسط بدهیم؛ این در شرایطی است که برخی از شرکتهای حامی پیامرسانها به مانند ما شرکتی خصوصی هستند که منبع درآمدشان محدود است و توان پس دادن چنین وامهایی را ندارند.
🔻وی با گلایه از نبود بودجه برای حمایت از پیامرسانهای بومی افزود: همانطور که اشاره شد به وزارت ارتباطات پیشنهاد ایجاد یک دیتا سنتر ملی با دو تا سه هزار سرور را دادیم که اتفاقا مدیران وزارت ارتباطات این مسئله را دنبال کردند اما متاسفانه دولت اعلام کرده بود که بودجه کافی برای ایجاد این دیتا سنتر را ندارد؛ این پیشنهاد پیش از این در کشور مالزی اجرایی شد و دیتا سنتر ملی به نرمافزارهای داخلی خدمات ارائه میداد، با این حال به دلیل نبود تدبیر آیندهنگرانه این پیشنهاد عملی نشد و شرایط امروز به دلیل چنین بیتوجهیها است.
🔻مدیر پیامرسان ایتا همچنین در پاسخ به سؤالی درباره تعداد سرورهای پیامرسانهای داخلی در مقایسه با پیامرسان تلگرام، اظهارداشت: تعداد سرورهای تلگرام بیش از 50 هزار سرور است و این در حالی است که پیامرسان ایتا حدود 70 سرور در اختیار دارد و فکر نمیکنم تعداد مجموع سرورهای پیامرسانهای داخلی از 500 سرور بیشتر باشد! یعنی تلگرام به تنهایی 100 برابر مجموع پیامرسانهای داخلی سرور در اختیار دارد.
قاضی آمریکایی: ایران به «جیسون رضائیان» غرامت بدهد
🔹قاضی دادگاه واشنگتن طی حکمی ایران را به پرداخت غرامت ۱۸۰ میلیون دلاری به «جیسون رضائیان» جاسوس سیا که در پوشش خبرنگار به ایران آمده بود، محکوم کرد.
🔸دادگاه واشنگتن ضمن پیروز اعلام کردن رضائیان در دادخواستی که از چند سال پیش علیه ایران ارائه کرده بود، در حکم خود ادعا میکند ایران با بازداشت ۵۴۴ روزه رضائیان و شکنجه ادعایی وی، حقوق خبرنگاری را نقض کرده است.
✍️وقتی یک جاسوس بجای اعدام ۵ سال زندان میخورد و آزاد میشود نباید انتظار نتیجه ای بجز این داشت . منتظر تکرار همین سناریو برای جاسوسان محیط زیستی هم باشید......
فتنه گری خبرگزاری حامی دولت(ایسنا) با انتشار یک عکس
خبرگزاری دولتی ایسنا تصویری از حضور چند طلبه سیاهپوست در راهپیمایی مردم اصفهان علیه آشوبگران منتشر کرده که بصورت گسترده دستمایه سوءاستفاده ضدانقلاب شده است. این عکس هنوز هم حذف نشده.
بعد دولتیها درباره ضرورت اتحاد در برابر دشمن حرف میزنند.
دشمن رو ولش کن بزرگوار، خودت چطوری؟!
💠 روشی که حضرت آقا در برابر بنی صدر به کار گرفت.
🔷 در دوران انقلاب هم اگر كسى دچار يك سختى شد، بايد به ياد بياورد كه نگهداشتن ايمان، مثل نگهداشتن آهن تفتيده در دست است؛ يعنى واقعاً سختى دارد. حالا اگر اين سختى داشت، اعتراض بر آنكه اين سختى را به وجود آورده، وارد است؛ اما اگر من تسليم اين سختى بشوم، بر من هم اعتراض وارد خواهد بود؛ اين را واقعاً قبول كنيد.
🔷 در زمان رياست جمهورى بنى صدر، وقتى مأيوس شديم از اينكه امام حرف ما را در باره ى آقاى بنى صدر قبول بكنند، خدمت ايشان رفتيم. ما يكى يكى مى رفتيم، چند نفرى مى رفتيم، نوشته يى مى گفتيم، زبانى مى گفتيم. من يكبار خدمت امام رفتم و صريحاً گفتم من به اين نتيجه رسيده ام كه چون ديگر نمى شود با آقاى بنى صدر برخورد بكنيم، من به همان روش قبل از انقلاب بايد عمل بكنم. ما قبل از انقلاب حرفهايى مى زديم، كه وقتى كسى در آن حرفها مى انديشيد، موضعى نسبت به آن دستگاه پيدا مى كرد. من به ايشان گفتم مجبورم الآن حرفهايى بزنم، كه وقتى كسى در باره ى آنها انديشيد، موضعى عليه آقاى بنى صدر بگيرد. امام نگاه كردند و تبسمى كردند و هيچ چيز نگفتند.
🔷 در آن زمانها، گاهى مى شد كه من با دل پُر خدمت امام مى رفتم؛ اما وقتى مى آمدم، به رفقا مى گفتم كه امام دستى به سر و صورت ما كشيدند و لقمه ى حلوايى با لطف و نگاه خودشان در دهان ما گذاشتند، ما را رها كردند؛ بعد كه مى آمديم، باز در سخنرانى خودشان مى گفتند: آقاى رئيس جمهور، آقاى بنى صدر! يعنى همان، همان بود! ايشان مصلحت مى ديدند؛ چون بالاخره ايشان حكيم بودند. امام يك حكيم به معناى واقعى بود؛ يعنى واقعاً پشت ديوار و پشت حجاب را مى ديد، كه ماها قادر نبوديم آن را ببينيم. ايشان چيزهاى خيلى ريزترى از آنچه كه در حد ديد ما بود و هست، مى ديد.
🔷 ما وقتى در آن شرايط قرار مى گرفتيم، چه كار مى توانستيم بكنيم؟ نمى شد كه ول كرد. بعضيها بريدند. اين اسمش بريدن است. آدم كه نبايد ببُرد؛ بايد بالاخره بايستد. دشمن دارد ما را مى بُراند؛ از انواع و اقسام وسايل هم استفاده مى كند. اگر ما هم بريديم، به دشمن كمك كرده ايم.
🔶 (04/ 09/ 1370) بيانات در ديدار با جمعى از هنرمندان
🔻 #پای_منافع_در_میان_است
🔹در این چند روزه فیلترینگ، با دومین موج مهاجرت به سمت شبکه های اجتماعی داخلی مواجه بودیم، فارغ از همه حواشی موجود، باید اذعان کرد که مردم عنادی در استفاده از شبکه های داخلی ندارند بلکه به دنبال برنامه کاربردی هستند که بتواند امور آنها را تسهیل کند.
اما موضوع را از هر طرف بگیریم باز می رسیم سر خانه نخست، عده ای هستند که مسئولیت امر در دستشان است اما منافعشان در عدم تحقق اینترنت ملی است و به همین دلیل از سازندگان برنامه های کاربردی داخلی حمایت نمی کنند!
اینها همانطور که منافعشان در وابستگی و واردات است که از تولید داخلی حمایت نمی کنند و اصولا با جمله #ما_نمیتوانیم سر و ته قضیه را هم می آورند در فضای مجازی هم چنین عمل می کنند و چون وزیر #شوآفی اینترنت ملی را تخطئه می کنند!
پینوشت
۱. #اینترنت_ملی یک ضرورت است که اگر برای مردم تبیین شود، خودشان، آن را مطالبه میکنند.
۲. همانطور که مردم توانمندی تولید ساخت موشک و سایر تجهیزات نظامی را در عین تحریم کامل می بینند و برایشان #ما_نمیتوانیم در تولیدات مونتاژی داخلی توجیهی ندارد، با دیدن برنامه های کاربردی داخلی خوب آن هم بدون حمایت دولت، میپرسند که چرا از زیر بار حمایت شانه خالی میکنند؟
"محمود باقری"