♦️یک ژن خوب برکنار شد
احمد عراقچی، برادرزاده عباس عراقچی از معاونت ارزی بانك مركزی بركنار شد.
✍آیا کسی اکنون پاسخگوی نتیجه عملکرد این شخص خواهد بود؟
♦️گل به خودی های علی مطهری به نیابت از واشنگتن
✍سعید درخشان
علی مطهری در افاضات جدیدش گفته:
اگر تمام حکومت بهصورت متحد از اجرای برجام حمایت میکرد ما الان وضع بهتری داشتیم. اما متأسفانه بخشی از حکومت تصمیم به اجرا نشدن برجام گرفته بود و عملاً هم به هدف خود رسیدند. در واقع آقای ترامپ از همین شرایط استفاده کرد و از برجام خارج شد./ایران
🔺پاسخ به شبهه:
۱- برخلاف دروغپراکنی های افراطیونی مانند علی مطهری ،در بالاترین سطح نظام که رهبری باشد از برجام حمایت کامل کردند و ایران تعهدات خود در برجام را بصورت کامل در همان ماه اول انجام داد . گزارش های مکرر آژانس و نهادهای بین المللی و کشورهای طرف ایران در برجام حتی آمریکا تایید کننده اجرای کامل برجام توسط ایران است.
۲- اینکه افراطیونی مانند علی مطهری در این مقطع زمانی توپخانه دروغپراکنی را بسمت داخل و جبهه خودی گرفته اند و برای خروج آمریکا از برجام در داخل مقصر تراشی میکنند و حاضر نمیشوند دولت روحانی را در ضعف مدیریت کشور یا روح استکباری و بی تعهدی آمریکا را در سطح بین الملل زیر سوال ببرند، حکایت از اصرار جریان غربگرا بر ادامه مسیر پر اشتباه گذشته دارد
۳- این عدم تغییر رویکرد در روزهای اخیر توسط حامیان دولت در عدم پذیریش خطاها و ضعفهای مدیریتی دولت و انحرافی بودن گفتمان غربگرایی ، نشان از آن دارد که امیدی به تغییر و بهبود اوضاع توسط این جریان نیست . جریان غربگرای حاکم با روشن کردن موتور دروغپراکنی افرادی مانند علی مطهری در این شرایط خاص جامعه این پیام را صادر میکند که قصد ندارد در مدیریت ها و نگرشها بازنگری اساسی انجام دهند و قصد دارند با بازسازی دو قطبی های تنش آفرین و تفرقه انگیزانه مشکلات را مانند گذشته به گردن دیگران بیندازند
🖌 خدمتی که مسیح علینژاد به انقلاب میکند....
⭕️ یادداشت محسن مهدیان:
▫️چند روز پیش فیلمی در صفحه شخصی خانم علینژاد منتشر شد که یک دختر جوان مانتویی همراه با دختر خردسالش، نسبت به برهنگی و کشف حجاب اعتراض میکند. این فیلم به غایت دلگرمکننده است.
🔹مدتهاست مسیح علینژاد پروژه اعتراض جنسی در کشور را از طریق شبکههای اجتماعی رقم زده است. از نیت خباثتآلود او میگذریم چون فاقد اهمیت است و البته تلاشش بیثمر. اما این قبیل اقدامات، از جهت «عدو شود سبب خیر» چند اثر مهم داشته است که سرجمعش به نفع انقلاب است.
🔹یکم؛ مساله بدحجابی در ایران برخلاف تصور ضدانقلاب، جزئی از سبک زندگی است و نوعی عرفیگرائی مذهبی. اساسا دختران این سرزمین عفیفه و نجیبهاند. ممکن است حجاب بخشی از جامعه ما به جهات شرعی نقص داشته باشد، اما این سطح از حجاب نه خداینکرده از سر بی حیایی است و نه به طریق اولی سیاسی است. بخشی از لوازم زندگی مدرن عرفیگرائی است؛ دختران ما با حیا و عفت مانوسند، و حجابشان را ولو شلحجابی، حجاب میدانند و عمل به شرع. این برداشت از حجاب، اشکال شناختی دارد و البته نیاز به نقشآفرینی نهادهای فرهنگی، که متاسفانه در غفلت و یا تغافلاند.
🔹و اما مهمترین اصل در این روزها خالصسازی است. هیچ امری مهمتر از جداشدن اصل از بدل نیست. خانم علینژاد کمک میکند دختران عفیفه ما خطشان از جریان فحشا جدا شود. دختران خیابان انقلاب ابزار سیاسی جنسی برای اعتراضات خشناند که هیچ نسبتی با جامعه دختران ایران زمین ندارند. تلاش خانم علینژاد کمک میکند صف «کمحجابی عرفی» و حتی «بدحجابی شرعی« از «بیحجابی سیاسی و اباحهگری ضدایرانی» جدا شود؛ و این اقدام خدمتی بزرگی است.
🔹تا دیروز برخی به غلط تصور میکردند که هرکس شلحجاب بود با دین و انقلاب مساله دارد، اما امروز مشخص شده این اقلیت بدنام چه سهمی را از جامعه باحیای زنان و دختران ایران دارند. تا جایی که سهم «فحشای براندازانه» را میتوان با انگشت تخمین زد.
🔹دوم؛ چند روز پیش فیلمی در صفحه شخصی خانم علینژاد منتشر شد که یک دختر جوان مانتویی همراه با دختر خردسالش، نسبت به برهنگی و کشف حجاب اعتراض میکند. این فیلم به غایت دلگرمکننده است.
🔹فیلمهایی که خانم علینژاد با هشتگ «دوربین ما سلاح ماست» منتشر میکند، چندین سال کمکاری ستاد امربه معروف و نهی از منکر را جبران کرده است. این فیلمها که زنان و مردان متشرع و باغیرت را در حال نهی از منکر تصویر میکند، خون تازهای در کالبد فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر ماست. این دستاورد را نباید دستکم گرفت. هربار فیلمی از این صحنهها منتشر میشود خدا را شکر میکنم که جامعه ما چنین باغیرت است.
🔸البته همینجا باید فرصت را غنیمت شمرد و نسبت به روش صحیح نهی از منکرها توجه بیشتری داد؛ که ضدانقلاب در کمین تصویرسازی نادرست از این فرهنگ متعالی است.
📌اسلامآباد-تهران فرصت دولت عمرانخان
کیهان: پیروزی نسبی حزب جوان «تحریک انصاف» به رهبری «عمران خان نیازی» در انتخابات پارلمانی و شوراهای 2018، دومین انتقال سیاسی مسالمتآمیز در تاریخ 70 ساله «پاکستان» به حساب میآید.در این خصوص توجه به نکات زیر اهمیت دارد:1- «دولت» و «ارتش» در پاکستان دو قدرت مهم بودهاند. ضلع سوم قدرت در پاکستان «احزاب» هستند و تجربه پاکستان نشان میدهد که احزاب خارج از دولت میتوانند چالش جدی برای دولت به وجود آورند. براین اساس به نظر میآید اگر عمرانخان سیاستورزی کرده و انتخاب دولت پنجاب را با توجه به اختلاف کم پنج تا شش کرسی ایالتی به حزب مسلم لیگ واگذار کند، اداره اسلامآباد برای او راحتتر خواهد بود. پنجاب آنقدر قدرت دارد که حتی نیمی از آن بتواند، شرایط پایتخت را تحت تأثیر خود قرار دهد.2- سیاست خارجی در پاکستان بیش از آنکه در ساختمان وزارت خارجه پاکستان پخت و پز شود در ستاد مشترک ارتش سامان مییابد. ارتش با نگاه امنیت محور خود که مورد قبول مردم نیز بوده است، بایدها و نبایدهای روابط خارجی را تعیین کرده است. به نظر میآید پاکستان بیش از دورههای پیشین، سیاست فعالسازی رابطه با دو کشور چین و ایران را دنبال نماید و این میتواند سبب دوری بیشتر پاکستان از آمریکا شود..3- ارتباط با ایران، مهمترین سؤال پیش روی دولت جدید پاکستان است. عمرانخان پس از پیروزی نسبی در انتخابات از شیعیان و احزاب شیعی- به خصوص مجلس وحدت مسلمین به رهبری علامه راجاناصر- به دلیل حمایتهایشان تشکر کرد. پیش از این هم او جدیت خود نسبت به توسعه رابطه با ایران را ابراز کرده بود. فعالسازی رابطه با ایران به شاقول «استقلال پاکستان» تبدیل شده است؟ اما با تعجب زیاد باید گفت تهران در مواجهه با این انتخابات تاکنون منفعل بوده است. تلفنی بین تهران و اسلامآباد به صدا در نیامده، نمایندهای برای تبریک به اسلامآباد گسیل نشده و حتی سفیر ایران در این روزهای حساس در تهران رحل اقامت دارد! این در حالی است که دربار سعودی نماینده ویژه فرستاد و پیروزی را به عمرانخان تبریک گفت و به او یادآوری کرد که در انتخابات 2018 از همپیمان قدیمیاش حزب مسلم لیگ حمایت نکرده و ترکیه با ارسال پیام تبریک اهمیت این انتخابات برای آنکارا را به مقامات جدید اسلامآباد گوشزد کرده است!
💢امریکاییها و بخصوص رئیسجمهور امریکا با پیشنهاد مذاکره مستقیم با ایران پس از خروج از برجام، درحال پیگیری تئوری جانبولتون هستند که گفته بود خروج از برجام و پیشنهاد مذاکره مجدد با ایران می تواند از فشارهای بینالمللی ناشی از خروج امریکا از برجام را بکاهد و توپ را به زمین ایران بیاندازد./بی بی سی
وحید یامین پور:
استبداد عوام یعنی چه؟
یعنی مردم به یکباره به یک چیز گرایش پیدا می کنند بطوریکه آدم فکور و نخبه دیگر نمیتواند علیه آن موضوع حرف بزند و اگر حرف بزند به ارتجاع و افراط و تحجر متهم می شود و این استبداد عوام است.
استبداد گاهی از بالاست یعنی دیکتاتوری است و گاهی از پایین است که افراد میان مایه نمیگذارند نخبگان نظر بدهند .
در جامعه میان مایه استانداردها و اصالتها کمرنگ شده است و نخبگان مرجعیت خود را از دست داده اند .
در جامعه ای که مرجعیتش از دست می رود و مرجعیتش به عوام منتقل می شود استبداد عوام رخ می دهد.
وآثار سیاسی اش این می شود که کسانی که بلدند از خصلتهای مبتذل مردم سوء استفاده کنند رای می آورند و حاکم می شوند .در واقع جامعه توده ای به نوعی فاشیسم مبتلا می شود.
همانگونه که اعلام شده بود
آغاز پروژه کشته سازی توسط ضدانقلاب/قتل یک شهروند کرجی در اغتشاشات شب گذشته
🔹در جریان اغتشاشات شب گذشته در برخی خیابانهای شهر کرج یک شهروند به ضرب گلوله افراد ناشناس کشته شده است.
🔹بررسی ها نشان می دهد ضارب از داخل خودرو ۲۰۶ و با سلاحی غیر سازمانی اقدام به شلیک کرده است.
🔹حدود ۲۰ نفر در این اغتشاشات بازداشت شده اند.
#هشدار
هموطنان عزیز مواظب فرزندان خود باشند . منافقین و عوامل تکفیری بدنبال کشته سازی از این تجمعات هستند . به هیچ عنوان به منظور تماشای تجمعات اندک احتمالی به اماکن تجمع نروید.