🌐 سید محمد حسینی : ماجرای پهپاد امریکایی ، عین الاسد ، ونزوئلا ، افتضاح #ترامپ در بحران #کرونا و ۴۰ روز اعتراض در امریکا و دیگر کشورها علیه نژادپرستی ، #آمریکا و مزدورانش را سخت عصبانی و واداشته که با آتش زدن جنگل ها و آسیب زدن به تاسیسات و مراکز ، رسوایی خود را تحت الشعاع قرار دهند ؛ همه مراقب باشیم!
‼️پاسخ متوازن و شاید هم سختتر به طرف ماجراجو
رویدادهای کنونی در حوزه مسائل سیاسی، اقتصادی و امنیتی هیچکدام بیارتباط با هم نیستند. اتفاقاتی که به ظاهر غیر مترقبهاند اما نشانههایی فراوان بر غیر عادی بودن آنها وجود دارد. این رویدادها به ظاهر هیچ ارتباطی با هم ندارند اما وقتی کنار هم قرار میگیرند همگی در جهت تحمیل مذاکره بر جمهوری اسلامی در شرایطی که هیچ آوردهای برای آن متصور نیست، معنا مییابد.
قرار گرفتن این رویدادها کنار تلاش رسانهای خرده جریان واداده غربگرا در داخل که گرای مذاکره با ترامپ برای تغییر وضع موجود را به افکار عمومی میدهند، چیزی جز تلاش برای کشاندن ایران پای میز مذاکره را به ذهن متبادر نمیکند.
این جریان در داخل به تکاپو افتاده تا به هر طریقی نشان دهند شرایط موجود بهترین زمان برای مذاکره با ترامپ است. آنها سفسطه میکند که ترامپ در شرایط ضعف قرار دارد و بهترین فرصت برای امتیازگیری بیسابقه از وی است.
ترامپ نیز در آنسو با همدستی رژیم صهیونیستی و مزدوران ضد انقلاب دست به سناریوی جدیدی با چاشنی تهدید علیه ایران زده که در صورت معتبر شدن آن، امیدوار است شرایط برای مذاکره در داخل به کمک جریان غرب گرا فراهم شود، با این طمع که جمهوری اسلامی در موقعیت ضعف قرار خواهد گرفت و شرایط برای باجخواهی از ایران پای میز مذاکره فراهم میشود و در این شرایط ایران لاجرم امتیازخواهد داد. موضوع زمانی با تأسف آمیخته میگردد که عناصری در داخل همنوا با سازندگان فشار حداکثری در خارج در تلاش هستند تا به آنچه تحت عنوان تهدید علیه ایران مینامند ضریب دهند.
فعلاً پرداختن به خرده جریان واداده در داخل بماند برای بعد، اما اگر آمریکا و رژیم صهیونیستی میپندارند میتوانند با همافزا کردن فشارها علیه ایران و آمیختن آنها به شیوههای امنیتی و برجستهسازی آنها، مذاکره پذیر کردن مؤلفههای قدرت ملی ایران را اجتناب ناپذیر نشان دهند، سخت در اشتباهند. یقینا جمهوری اسلامی زیر فشار مذاکره نخواهد کرد و تجربه هم نشان داده در عرصه رقابتهای راهبردی بازیگری صبور و در عین حال باهوش بوده و به خوبی قواعد بازی را در پس سختیهای دوران آموخته است و میداند به وقت مقتضی چگونه و در کجا پاسخ متوازن و شاید هم سختتر به طرف ماجراجویی که نیت عبور از خطوط قرمز آن را داشته باشد بدهد.
✍️احمد بنافی
🔴 دویچه وله آلمان: ایران تا دو سال پیش وارد کننده بنزین بود، اما با توسعه پالایشگاه ستاره خلیج فارس با ظرفیت پالایش روزانه ۳۵۰ هزار بشکه میعانات گازی، همچنین افزایش چشمگیر قیمت بنزین در آبان ماه پارسال و نهایتا افت مصرف داخلی به خاطر شیوع کرونا، به صادرکننده بنزین تبدیل شده است.
🔸 آمارهای شرکت اطلاعات انرژی کپلر، نشان میدهد ایران در زمستان پارسال روزانه ۲۹۴ هزار بشکه و در بهار امسال روزانه ۱۸۷ هزار بشکه نفت خام صادر کرده است.
🔹 بدین ترتیب، با توجه به متوسط قیمت نفت خام صادراتی ایران در بهار سال جاری (۲۵ دلار برای هر بشکه) کل درآمد جمهوری اسلامی از صادرات نفت در سه ماهه ابتدایی سال ۱۳۹۹ حدود ۴۲۰ میلیون دلار بوده، در حالی که درآمد کشور از صادرات بنزین در همین دوره زمانی ۶۹۰ میلیون دلار گزارش شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلار ۲۱ هزار تومن
سکه ۱۰ میلیون تومن
#سخن_رهبری
👤رهبر انقلاب :
📝«رابطه با آمریکا و مذاکره با این کشور به جز در موارد خاصی برای جمهوری اسلامی نه تنها هیچ نفعی ندارد بلکه ضرر هم دارد و کدام عاقلی است که دنبال کار بیمنفعت برود!؟ عدهای اینجور وانمود میکردند که اگر با آمریکاییها دور میز مذاکره بنشینیم بسیاری از مشکلات حل میشود، البته ما میدانستیم اینجور نیست... از این ارتباطات نه تنها فایدهای عاید نشد بلکه لحن آمریکاییها تندتر و اهانتآمیزتر شد و توقعات طلبکارانهی بیشتری را در جلسات مذاکرات و در تریبونهای عمومی بیان کردند... آمریکاییها نه تنها دشمنیها را کم نکردند بلکه تحریم ها را هم افزایش دادند!... مذاکره در زمینهی تحریم هم، فایدهای نداشته است.» 1393/05/22
🔻استفاده از ماسک در هواپیما و فرودگاه اجباری شد
🔹سازمان هواپیمایی کشوری با استناد به مصوبه ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا از الزامی شدن استفاده از ماسک در فرودگاه ها و داخل هواپیما توسط مسافران خبر داد.
♨️ ۱۰ نکته درباره سند ۲۵ ساله ایران و چین
📝 یعقوب ربیعی
⛔️ درباره سند ۲۵ ساله روابط ایران و چین که این روزها خبرساز شده است چند نکته لازم و ضروری است:
1️⃣ _ ایجاد روابط با شرق خصوصا چین و احیاء جاده ابریشم همیشه در سیاست خارجی پس از انقلاب مطرح بوده است.
2️⃣ _ تصویب یک سند جامع که از تحریم ها و فراز و فرودهای سیاسی و اقتصادی آسیب نبیند هم یک امر عقلانی و قابل دفاع است.
3️⃣_ پیگیری چنین سندی خواست نظام بوده و هست تا روابط فیمابین از آمدن و رفتن دولت ها ضربه نپذیرد.
4️⃣_ چرا با وجود صحبت از سند در سال ۹۴، این سند تصویب و اجرایی نشده است؟ دلیلش این است که دولت در چند سال گذشته در باد ایجاد ارتباط باغرب خصوصا آمریکا خوابیده بود و تمایل نداشته است که خاطر آمریکایی ها و غرب را مکدر کند.
5️⃣_ احیای دوباره این سند در سفر لاریجانی در سال ۹۷ که میتوان او را بعنوان نماینده نظام و نه دولت تلقی کرد مطرح گردیده و جدی شد.
6️⃣_ جزییات زیادی از متن سند منتشر نشده است اما ادعاهای برخی افراد و رسانه ها حاکی از سرمایه گذاری چین در ایران خصوصا در سیستم حمل و نقل و حوزه انرژی است.
7️⃣_ چین در سال گذشته حدود ۱۰۰ میلیارد دلار فقط در کشورهای آفریقایی مانند نیجریه، آفریقای جنوبی، الجزایر و ... سرمایه گذاری کرده، آیا ما نمی توانیم از چنین فرصت هایی البته با حفظ استقلال و عزت ملی استفاده کنیم؟
8️⃣_ دو گروه به این سند تاخته اند گروه اول رسانه های عبری_عربی_غربی است که روابط ایران با چین را برنمی تابند، دومی افرادی مانند احمدی نژاد و برخی غربگرایان داخلی هستند که نگاهشان صرفا بازی سیاسی است. البته چرا بازی به نحوی شده که اینها همدیگر را همپوشانی می کنند محل بحث است.
9️⃣_ دو تجربه در نیروهای انقلابی وجود دارد که باعث بدبینی یا نگاه محتاطانه می شود; اولی نحوه توافقات دولت است که نمونه اش "خسارت محض" برجام است. دیگری رفتار چینی ها مثل خروج شرکت سی ان پی سی چین پس از تحریم ها از ایران است. لذا جریان انقلابی قطعا با نگاه راهبردی "نه شرقی،نه غربی" کاملا تیزبینانه هر قرارداد یا توافقی را رصد خواهد کرد.
0️⃣1️⃣_ استقلال نقطه قوت جمهوری اسلامی و برگ زرین آن است. از سویی سیاست نظام اسلامی بر اساس "سیاست موازنه ی عدمی" است لذا تنها با توافق و سندی همراه می شود که بر اساس ۳ اصل "عزت، حکمت و مصلحت" بنا گذاشته شود چه با غرب باشد و چه با شرق، فرقی نمی کند.
این تصویر تبدیل به یک نماد در نفت شد؛ روزی که به توتال اعتماد کردند، قرارداد بستند اما این شرکت فرانسوی با انبوهی از اطلاعات فنی ایران را ترک کرد و به قطر رفت؛ این عکس نمادی از خودباختگی و ذوب شدن در غربی است که زنگنه میگفت، آمده اسلام را نجات دهد!
و چقدر ملت ما بی تفاوت از این خیانت های تاریخ گذشت میکنند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رفته تو موتور هواپیما قایم شده که قاچاقی بره خارج😁😐
🔴همین قدر خائن /همین قدر خودحقیر پندار
هند 59 اپلیکیشن های چینی رو بخاطر درگیری هایی که با این کشور داشته فیلتر کرده و اجازه دسترسی بهشون نمیده
اونوقت اینجا اینستاگرم اسرائیلی میاد پیج های انقلابی و تصاویر و پست های مربوط به حاج قاسم رو پاک میکنه آذری جهرمی هم میگه ما فرصت حضور در اینستاگرام رو از دست نمیدیم
همینقدر تحقیرآمیز!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸انتشار نخستین بار
احمد متوسلیان دو ماه پیش از ربودهشدن: بعد از جنگ با صدام، آمریکا ما را رها نخواهد کرد...
🔹سخنان شنیدنی جاویدالاثر حاج احمد متوسلیان در روزهای سخت عملیات آزادسازی خرمشهر
⭕️ ربَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ
🔸 از دامان چنین همسری مرد به معراج میره!
#درس_اخلاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرونا_شوخی_ندارد
🔴🎥 دامادی که دو روز پس از ازدواج گرفتار ویروس #کرونا شد
مرثیه حجاریان برای خوئینی ها
🔸سعید حجاریان در دفاع از موسوی خوئینی ها نوشت: روشن نبود وضعیت آزادی بیان تا این حد بغرنج شده که متن او به رادیکالیسم و ساختارشکنی ترجمه میشود. گویی روحیه انتقادپذیری از میان رفته است؛ به متن و صاحب متن حمله میشود... هرچه خواستند، گفتند و عقدهگشایی کردند... آقای موسویخوئینی شبیه به جدش شده ؛ یوم علی صدر المصطفی و یوم علی وجه الثری. بهقول خود آقای خویینی، اف بر تو ای روزگار سفلهپرور"!
🔸وقتی فتنه گران تحت مدیریت خاتمی و موسوی در حال هتاکی روز عاشورا بودند، خوئینی ها مرده بود که حجاریان از جد او (امام حسین علیه السلام) یاد می کند؟ سران فتنه در لشکر یزید بودند و همچنان هستند. موسوی همین هتاکان را مردمان خداجو خواند و آن روز، حجاریان هم مرده بود؟!
🔸طراحان نامه فکر نمی کردند این حجم از غیرت در میان نیروهای انقلابی بجوشد و نامه را مقدمه محاکمه جریان فاسدی کنند که چک های بی محل بسیاری در هفت سال اخیر کشیده . نامه باعث بازخوانی عملکرد نفاق جدید در کسوت مدیریت دولت و مجلس دهم شد و این برای طراحان نامه سنگین بود.
🔸امام خمینی فرمودند اظهار نظر آزاد است اما توطئه نه. تیرماه سالگرد فتنه گری موسوی خوئینی ها در سال 78 در پوشش روزنامه سلام است. او و چپ نما ها باید توضیح دهند چگونه دوشادوش کسانی ایستادند که پس از آشوبگری و فرار از ایران، با بوش و وزیر خارجه اسرائیل عکس یادگاری گرفتند.
🔸شرع و عقل، اجازه فساد و فتنه در پوشش عناوین مقدس (مثل آزادی) را نمی دهد. خداوند به پیامبر (ص) دستور داد مسجدی را که مرکز توطئه و تفرقه افکنی منافقین شده بود، ویران کند.
🔸"وَالَّذِینَ اتَّخَذُواْ مَسْجِداً ضِرَاراً وَکُفْراً وَتَفْرِیقَا بَیْنَ الْمُؤْمِنِینَ وَ إِرْصَاداً لِّمَنْ حَارَبَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ مِن قَبْلُ وَلَیَحْلِفُنَّ إِنْ أَرَدْنَآ إِلَّا الْحُسْنَى وَاللَّهُ یَشْهَدُ إِنَّهُمْ لَکَذِبُونَ".
🔸امیر مومنان (ع) فرمود: "... مِنْهُمْ تَارِكٌ لِإِنْكَارِ الْمُنْكَرِ بِلِسَانِهِ وَ قَلْبِهِ وَ يَدِهِ فَذَلِكَ مَيِّتُ الْأَحْيَاءِ. از مردم كسى است كه انكار منکر را با زبان و قلب و دست ترك كرده، او مرده اى است ميان زندگان.
🔸سکوت خوئینی ها در برابر هتاکی عاشورای 88 گواهی مرگش بود. امثال او سالها قبل مُرده بودند؛ آنجا که در برابر هجوم مغول وار به ارزش ها سکوت اختیار کرده، یا خود زمینه ساز گستاخی مهاجمان شدند.
🔸ماموریت نفاق جدید همواره، مسئله سازی از طریق رفتار های رادیکال، برای غفلت مردم و مسئولان از تحرکات دشمن بیرونی بوده و اکنون هم از این قاعده مستثنا نیست. سازمان منافقین هم در سال 60، درست زمانی فتنه و ترور را پیشه کرد که دستش رو شده و دشمن اقدام نظامی را شدت بخشیده بود.
🔴 #اعترافات_دیرهنگام_خواندنی
🔻سیف، رئیس سابق بانک مرکزی:
🔹برجام مشکلات مربوط به روابط بانکی کشور را حل نکرد...
🔹آمریکاییها به بانکهایی اروپایی که با ایران کار میکردند، مراجعه میکردند و میگفتند شما مراقب باشید و با ایران کار نکنید....
🔹آقای رئیس جمهور انتظارات زیادی را ترسیم کرده بود. مثلا همان زمانی که ایشان گفت در روز اول اجرای برجام هزار ال سی باز میشود من خصوصی به رئیس دفتر ایشان گفتم از کجا این اطلاعات به ایشان داده شده است؟
🔹دولت نتوانست نسبت به بازگشت تحریمها واکنش مقتضی را در زمان مناسب نشان دهد....
اخبار سیاسی روز
مرثیه حجاریان برای خوئینی ها 🔸سعید حجاریان در دفاع از موسوی خوئینی ها نوشت: روشن نبود وضعیت آزادی
حجاريان طوری به نیت،هدف،ساختار نامه و انگیزه #خوئینیها از نوشتن نامه به رهبری پرداخته که اگر اسمش از بالای یاداشت حذف شود مخاطب احساس میکند خود خوئینیها این دفاعیه را نوشته است.دفاعیه آرمین،توئیت تاجزاده و..که ببینید طیف پست نامه مشخص میشود.مرور مشکلات کشور مگر کارهنرمندانه ای است که با افتخار تایید می کنید؟
🔴 سرورها و سرویسها/عاقبت خیانت در رها سازی فضای مجازی
آتشافروزی و انفجار در واحدهای صنعتی، ناشی از هجوم عوامل خارج از مجموعه نیست، خرابکاری عوامل خودفروخته داخل واحدها است که به واسطه حضور در شبکههای اجتماعی خارجی، از جانب سرورهای مرتبط با سرویسها، شناسایی و شکار شدهاند.
فصل برداشت از اطلاعات مسروقه کاربران ایرانی فرا رسیده است.
🔰 سردار قاسم سلیمانی: اگر امیرالمومنین با معاویه صلح میکرد، ممکن بود در ظاهر به شهادت نرسد، اما از اسلام چه چیز باقی میماند؟
🏷 توئیتر
🌿السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
⚡️توماس مالتوس انگلیسی -از چهرههای شاخص مکتب لیبرالیسم- کسی است که مباحث جمعیتی را وارد اقتصاد کرد. او معتقد بود چنانچه جمعیت کنترل نشود، رشد آن بر رشد میزان ذخایر غذایی پیشی خواهد گرفت و پیامدهای غیرقابل پیشبینی و ویرانگری به بار خواهد آورد.
▫️درباره ادعای مالتوس، این پرسش مطرح بود که آیا در تاریخ بشر چنین تجربهای ثبت شده است؟ یا امکان آزمون آن وجود دارد؟ طبیعتا نه بشر چنین تجربهای داشت و نه امکان آزمون فرضیه او وجود داشت. این بود که او به ریاضیات متوسل شد و با یک فرمول ساده ریاضی در مقام اثبات فرضیه خود برآمد: جمعیت اگر کنترل نشود، با تصاعد هندسی، و ذخیره غذایی در بهترین حالت با تصاعد عددی، افزایش خواهد یافت! و در نتیجه، بشر دچار کمبود غذا و قحطی خواهد شد.
▪️زمان گذشت، جمعیت جهان افزایش یافت و نرخ رشد جمعیت روی سرانه مصرف غذایی تاثیری نگذاشت تا باطل بودن ادعای او ثابت شود. دلیل روشن بود: بشر به روشهای تولید انبوه غذا دست یافته بود و توان فهم این قواعد حاکم بر هستی و روابط انسان با عالم، از عهده ریاضیات مالتوس خارج بود.
▫️ادعای مالتوس ابطال شد، اما روش باطل او در بکارگیری فرمولهای ریاضی برای نظریهپردازی اقتصادی و اجتماعی باطل نشد.
▪️میلتون فریدمن، از بنیانگذاران مکتب نئولیبرالیسم، به همان شیوه مالتوس برای اقتصاد نظریه پردازی کرد و نسخه خصوصیسازی و مقرراتزدایی، آزادسازی تجاری و مالی، و کاهش هزینههای عمومی را برای دولت پیچید.
شباهت نظریه فریدمن به نظریه مالتوس این بود که نه در جایی تجربه شده بود و نه امکان آزمون داشت. لذا فریدمن نیز به تبعیت از مالتوس، به فرمولهای ساده ریاضی متوسل شد تا ادعایش را اثبات کند.
▫️اما مصیبت بزرگ این بود که این شیوه غلط تکراری، نه تنها مردود دانسته نشد، بلکه بسط نیز داده شد و امروز تحت عنوان علم اقتصاد در دانشگاهها تدریس میشود؛ و البته که همچون نظریه مالتوس نسبتی با واقعیات اقتصاد ندارد و هرجا به هر مقداری پیاده شد، به همان نسبت فاجعه آفرید.
▪️وقتی از دانش آموختگان اقتصاد درباره نسبت محتویات کتب اقتصاد متعارف با دنیای واقع میپرسم، پاسخشان این است که بله! اینها نسبتی با عالم واقع ندارند و صرفا یک سری تمرینات ذهنی هستند. آیا تصمیمگیری درباره اقتصاد کشور را میتوان به علمی سپرد که خارج از ذهن جایی نمیتوان برایش یافت؟! آیا ابطال روش مالتوسی برای پیشگیری از فاجعه فریدمنی کفایت نمیکند؟!
⚡️اقتصاد جزیرهای...
▪️یکی از ریشههای اصلی وضع امروز، مدیریت جزیرهای اقتصاد توسط دولت آقای روحانی است. از بانک مرکزی میخواهند به تنهایی نرخ ارز را کنترل کند، از وزارت راه و شهرسازی میخواهند به تنهایی مسئله مسکن را حل کند، از وزارت صمت میخواهند به تنهایی مسئله خودرو را حل کند، از وزارت خارجه میخواهند به تنهایی دیپلماسی اقتصادی را تنظیم کند و قس علی هذا...
▫️تصور این است که مثلا اگر دیپلماسی اقتصادی را وزارت خارجه با برجام درست کند، مسئله آب خوردن هم حل میشود. این نگاه تقلیلگرایانه و تکبعدی به مسائل، آفت مدیریت کلان است و نتیجه هم البته از پیش روشن است.
▪️اگر بخواهیم راهکاری برای اصلاح وضع موجود ارائه کنیم، باید بگوئیم در اولین فرصت مدیریت اقتصاد باید از این حالت جزیرهای خارج شود. ظرفیت نهادی آن نیز وجود دارد. ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی برای همین تشکیل شده است که فیالمثل وقتی بناست قیمت ارز کنترل شود، وضع موجود احصاء، وضعیت مطلوب هدفگذاری، مسیر رسیدن به مقصد نیز تعیین، بین دستگاههای مختلف تقسیم کار، و بر پیشرفت کار دقیقا نظارت شود. اما معالاسف این ستاد را تبدیل به یک نهاد تشریفاتی و بیخاصیت کردند.
⚡️همه ماجرا این است:
در چهار سال نخست همه آوار بیکفایتی خود را روی سر #دولت_قبل خراب کردند؛ و در چهار سال دوم که دیگر دولت قبل خودشان بودند، علیه نظام شمشیر کشیدند تا همچنان کسی از #عدم_کفایت آنها سوال نکند و لباس عافیت به تن، بار دیگر در فصل انتخابات خود را منجی جار بزنند.
#بی_شرف
#لجن