هدایت شده از جمعیت امام رضاییها
#سیستان_آب_ندارد
🚨 در این هوای گرم
چقدر هوای هم را داریم؟!
💧 این روزها کمک به مردم تشنه لب سیستان استان #سیستان_و_بلوچستان از اوجب واجباته
💳 شماره کارت امدادرسانی به مردم سیستان
5041721113088794
🔷️ شماره شبا امدادرسانی جمعیت امام رضاییها
IR480700001000127888888012
📲 کمک از طریق پیپینگ
https://ppng.ir/d/cnwF
@emamrezaeeha_ir
هدایت شده از کانال حسین دارابی
10.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماجرای کتک خوردن شمر تعزیه از مردم و جان دادنش و اتفاقات عجیب بعد از آن😭
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
هدایت شده از کانال حسین دارابی
8.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📋 اهمیت مهربانی با همسر
کسی که با همسرش مهربان نیست، شیعه اميرالمؤمنين نیست
استاد حامد کاشانی
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
هدایت شده از کانال حسین دارابی
یه خبر خیلی خووووووب
خداشاهده
کتاب سرگذشت استعمار که یادتونه چاپ جدیدش شده یک میلیون و خردهای
الان با 190 هزار تومن میتونید بهش برسید
فایل صوتی این کتاب تو طاقچه ۵۲۵ تومن عرضه میشه، مجموعه کتابهای خوب با مذاکراتی که با انتشارات این کتاب یعنی انتشارات سوره مهر داشته، فایلهای صوتی رو دراختیار گرفته و تاجایی که میتونسته قیمت صوتی کتاب رو پایین آورده و رسونده به 190هزارتومن، یعنی از نصف طاقچه هم کمتر👌
از طریق لینک زیر میتونید تهیه کنید، همونجا 15تا فایل صوتی براتون نمایش داده میشه، دانلود کنید هرجا تونستید گوش بدید، توماشین یا هرجای دیگه👇
https://formafzar.com/form/ockpm
این کتابو واجبه همه بخونن یا گوش بدن
هدایت شده از ذکر
10.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در این کلیپ استاد عالی برای بچه دار شدن بیان می فرمایند :
یه کسی خدمت امام باقر علیه السلام رسید گفت آقا من ثروت فراوانی دارم ولی بچه ندارم
چند ساله ما ازدواج کردیم ، من فرزندی ندارم ، امام باقر علیه سلام فرمود :
یه کاری بهت بگم انجام بده تا یک سال هرشب 100 مرتبه استغفار کن….
شب یادت رفت روز قضاش به جا بیار….
از امام باقر علیه سلام عرض میکنم هم برای فرزنددار شدن هم برای برکت مال……
هدایت شده از وایپ
🔹«تربیت دینی» اقتضا میکند، کودکان در زمانهای مهم و تاثیرگذار دینی جهت انسدهی در مکانهای مورد تایید دین قرار بگیرند.
🔹دههی محرم یکی از مهمترین زمانهای تاریخی است که میتوان در آن ظرف زمانی، استعدادهای بالقوهی الهی را تقویت کرد و با کشتی سریع و وسیع حسیــــــــــن علیهالسلام به مقصد رسید. برای بهرهبرداری از این زمان قدسی، باید با کودکان در هیئات و مساجد حاضر شد تا هم کودک با محیط انس بگیرد و هم ظرفیت خانواده در جهت ایجاد زمینهی «تمدن اسلامی» افزایش یابد.
🔹انسدهی اقتضائاتی دارد که سبب میشود برخی از مادران بهرهی کافی از سخنرانی و مداحی نبرند و من هم جزو این مادران بوده و هستم.
فرزند شیرخواری که توجه دائم میطلبد و فرزند سه سالهای که برای تقویت حوصلهاش باید وسایل زیادی جهت سرگرمی مهیا شود و با دیدن اشک مادر فریاد گریه نَکُنش بلند میشود!
🔹جملات مقدماتی فوق برای این است که به یک ظرفیت مهم «رسانهی ملی» در این دهه اشاره شود، آن هم تولید برنامهی «حسینیه معلی» است که با ایده مناسب در فرم قابل قبول با محتوای درست توانست خلا مادرانی چون من را پر کند.
🔹مادری که به علت حضور در هیئت و مسجد با فرزندانش حال چندانی برای شنیدن سخنرانیها و روضههای سنگین و شور پشتهم را ندارد.
ترکیب روضه، شور و شعور که توسط داوران برنامه ارائه میشود، ترکیبی مناسب برای مادری است که با احساس تکلیفِ تربیت، «عجز شدید» خود را دریافته و پابهپای مداحان اشک میریزد تا حسیــــــــن علیهالسلام او را در ظرفیت بالاتری از مربیگری قرار دهد.
🔹از طرفی چنین برنامههایی به صورت غیرمستقیم میتواند میل به فرزندآوری را تسهیل کند. نوع برخوردها با کودکان حاضر در حسینیه و دعاهای ناب و انگیزهبخشی همچون «خدایا به من فرزندان کثیری عطا کن تا در لشکر حسیــــــن، سربازانی از خون من باشند» که در جایگاه شور و شعور بیان شد سبب افزایش انگیزه در مادران حسینی و تثبیتکنندهی نیاز جامعهی دینی میشود.
📝زهرا خندان
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
هدایت شده از وایپ
🟠عشق به حسین هنرآفرین است
🔸حسیـــــــــن علیهالسلام را کشتی نجات میدانستم
اما نمیدانستم که چقدر عشق به حسیــــــن علیهالسلام میتواند، هنر بیافریند.
این را زمانی فهمیدم که آیینهای مختلف عزاداری از سراسر کشور و حتی جهان در «حسینیه معلی» به نمایش درآمد، سنگ زنی، چمرانه، بیر آلی دوش، آیین جوش زنی و.... ترکیبی از هنر، ورزیدگی و عشق بود که آیینهای متکثر را با محوریت حسیــــــــن علیهالسلام به «وحدت» میرساند و آدمی از این «توحید» متحیر میشد.
🔸بهای زیاد به «تعزیه» عقلانیت و تدبیر سازندگان «حسینیه معلی» را میرساند که تقویت این نوع نمایش قطعا در افزایش معنویت و حتی «هویت دینی و ملی» تاثیر بسیاری خواهد داشت.
🔸حضور داوران برنامه؛ میثم مطیعی، عبدالرضا هلالی و مهدی رسولی و سید مجید بنی فاطمه نقطه قوتی بود که به صورت عملی تواضع، انتقاد سازنده، توجه به پیرغلامان و سادات و بزرگداشت آرمانهای انقلاب اسلامی را به نمایش گذاشت.
🔸«حسینیه معلی» توانست حب دوستداران حسیـــــن علیهالسلام را جلب کرده و بغض در دل دشمنان حاکمیت اسلامی ایجاد کند. همین نکته هم نشانهی مسیر درست برنامه بود.
📝روبش
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
هدایت شده از وایپ
🔻این خانم با اینکه حضور فعال اجتماعی و اقتصادی در جامعهای را دارد که با قوانین اسلام هم به ریحانه بودنش توجه شده و هم به استقلال اقتصادیش اما لگدی نثار «قوانین مترقیای» آن میکند که به اذعان قضات جهانی، بیش از آنکه تکلیف بر زن گذاشته باشد به او حق داده است.
🔺در اسلام، انسان کالا نیست که ارزشش را با مقدار دیه، ارث، نفقه یا... حساب کرد بلکه چنان مقام والایی دارد که همه چیز را مسخر او کردند تا بهره ببرد و به رضوان برسد البته این موضوع احتمالا برای جماعتی که خود مسخر پول شدهاند و به خود حق میدهند افراد را با توجه به سطح اقتصادیشان بسنجند و آنکه پول بیشتر دارد را آدمتر بداند، سنگین است و احتمالا فهم نشود.
🔺همچنین اسلام یک مجموعه قوانین اقتصادی دارد که جنبههای حمایتی دارد تا اجتماع به سمت رضوان حرکت کند از جملهی آن قوانین نفقه دختر و زن که عهدهدارش پدر و همسر است، مهریه، اجرتالمثل میباشد که یک زن را ریحانه نگه میدارد که به او میگوید نیازی نیست انرژیات را صرف امور اقتصادی کنی چون شأن تو مربیگری و تربیت عالَم و تربیت انسان است اما اگر دوست داشتی کار اقتصادی کنی، انجام بده و هیجکس حق ندارد با قانونی چون نصف نصف یا... با تو سهیم شود مگر خودت بخواهی.
طبق این قوانین حمایتی، اگر زنی، نفقهدهندهاش که مرد است را از دست بدهد، «دوبرابر» چیزی را دریافت میکند که اگر خودش بمیرد، دیگری دریافت میکند.
♦️حال از این جنبه به آن بنگرید که اگر مردی بمیرد، دوبرابر به زن یا خانوادهاش میرسد تا با آن مقدار، آن زن و خانواده زندگی کند
و
اگر زنی از دست برود، نصف آن به مرد میرسد تا با آن زندگی کند.
به نظرتان این قانون به نفع کیست؟
🔻اما داستان آن چوپان که در صفحهی ایشان آمده با توجه به فرض داستان، در شرایط روانی ناشی از دست دادن همسر و همچنین نفع بیشتر برای خود این سخن را گفته بر او حرجی نیست، اما خانم میلانی اگر تنها سطح هیجانی شما باعث انتشار این مطلب شده، حتما روی مهارتهای «مدیریت هیجانات» کار کنید اما اگر متن با «منطق و عقل» شما هماهنگ است که باید به سطح عقلیتان شک کرد و البته این مورد با سایر متنهای شما قابل تطابق است!
⚠️کاش سازمانی بر روی فهم این جماعت کار کند که اینگونه سطح عقلی جامعه را پایین نگه ندارند.
📝زهرا خندان
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
هدایت شده از کانال حمید کثیری
مارکوس باکینگهام یک محقق انگلیسیست که تمرکز تحقیقاتش روی #شناخت_استعداد، آزادسازی انرژی و بهبود عملکرد کارکنان بوده.
باکینگهام نظرات جالبی در مورد استعداد داره که من فقط سه موردش رو اینجا میگذارم؛
(استعداد موضوع بسیار مهمی هست که جا داره ساعتها روی اون فکر کنیم. بخش بسیاری مهمی از تربیت در هفت سال دوم و سوم روی این مفهوم سوار هست)
اما اون سه مورد 👇👇
1️⃣ #استعداد ماهیتی فزاینده و تکثیرشونده دارد. هر چه بیشتر روی آن سرمایهگذاری کنید، محصولی چند برابر بیشتر برداشت خواهید کرد.
2️⃣ مردم زیاد تغییر نمیکنند. وقت خود را برای به درون بردن چیزی که بیرون از وجود آدمهاست صرف نکنید، برعکس سعی کنید آنچه به عنوان #استعداد دارند را بیرون بیاورید.
3️⃣ مدیران موفق، در انتخاب افراد به جای هوش و تجربه روی #استعداد تاکید دارند.
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
هدایت شده از حرف حساب
✳ فرماندهای که برای روستاییها گل لگد میکرد!
🔻 «شهید بابایی» زمانی که با هواپیما پرواز میکرد، در حین عملیات و آموزش هوایی، از آن بالا روستاهای دورافتاده را در میان شیارها و درهها شناسایی و موقعیت جغرافیایی این روستاها را ثبت میکرد. آنگاه پس از اتمام مأموریت، با ماشین قدیمیای که داشت مقداری غذا، آذوقه و وسایل زندگی مانند قند و چایی برای روستاییها برمیداشتیم و از میان کوهها و درهها با چه مشکلاتی رد میشدیم تا برسیم به روستایی که از روی هوا شناسایی کرده بود.
🔺 شهید بابایی بعد از این که وسایلی را که آورده بودیم به روستاییها میداد، از آنها میپرسید که چه امکاناتی کم دارند. مثلا روستاییها میگفتند حمام نداریم و ایشان با پول خودش شروع میکرد برای آنها حمام میساخت و من به چشم خودم میدیدم که بابایی برای ساختن حمام با پای خودش گل لگدمال میکرد، حمام را میساخت و برای برق آن، به علت این که روستا برق نداشت از پول شخصی خود موتور برق سیار میخرید و روشنایی آنها را تأمین میکرد که این پروژه حدود دو ماه طول میکشید.
👤 راوی: حجت الاسلام محمدی گلپایگانی، رئیس دفتر مقام معظم رهبری
📚 منبع: ماهنامه شاهد یاران
📍۱۵ مرداد؛ سالروز شهادت سرلشکر عباس بابایی
❤️ #مثل_شهدا_زندگی_کنیم
✅ اینجا #حرف_حساب بخوانید؛ (برشهای ناب از کتابهایی که خوانده و سخنرانیهایی که شنیدهایم)
https://eitaa.com/joinchat/1217855490C4fc824863f
هدایت شده از آشپزی حرفه ای و آسان
17.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬💥دفاع جانانه حجت الاسلام حامد کاشانی از ولی فقیه در مسجد جمکران
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
🌴 اینجا زائر کربلا شوید 👈
🕌 @ziaratkarbala1
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استوری
💢 سلمان رشدی
🔹 #حجتالاسلام_راجی
🔘 انتشار به مناسبت ۱۴مرداد، سالروز شهادت مصطفی مازح، شهید راه لبیک به فرمان امام برای قتل سلمان رشدی
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir